SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI"

Transcriptie

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI

2 Met de ŠKODA Yeti ligt het avontuur altijd om de hoek, welke weg u ook kiest. Hij voelt zich thuis in het snelle ritme van de stad, maar past ook naadloos bij een outdoor levensstijl met veel activiteiten en natuur. Verkrijgbaar als Yeti en Yeti Outdoor, met benzine- en dieselmotoren, handgeschakelde versnellingsbakken en automaat, voorwielaandrijving en 4x4. Net als iedere ŠKODA blinkt de Yeti uit door handige Simply Clever oplossingen, zoals de uitneembare zaklamp in de bagageruimte. De ŠKODA Yeti is opnieuw een voorbeeld van 120 jaar vooruit denken, een commitment voor het maken van auto s die nu net zo n genot zijn om in te rijden als toen we begonnen. Want In plaats van terug te kijken op een bewogen historie, gebruiken we dit commitment nu als inspiratie om vooruit te kijken. ŠKODA. Simply Clever. Laurin & Klement Voiturette type A, circa 1905.

3

4 De ŠKODA Yeti is misschien wel de slimste SUV die er is. De aangescherpte vormgeving maakt zijn daadkrachtige karakter direct duidelijk: de Yeti is compact genoeg voor in de stad en daarbij biedt hij alle ruimte voor avontuur ook als er geen gebaande paden zijn. Om dit nog eens te onderstrepen, is de Yeti er voortaan ook als Yeti Outdoor. Yeti Standaard wordt de nieuwe Yeti geleverd in de elegante city look. Hierbij zijn bumpers, stootlijsten, spoilers en deurgrepen uitgevoerd in carrosseriekleur. Een ander kenmerkend element is de honingraat grille in de voorbumper. De dakrailing is zilver of zwart. Om het plaatje af te maken, kent de Yeti een ruime keus in lichtmetalen velgen (hier afgebeeld met 17-inch lichtmetalen velg Scudo).

5 Yeti outdoor Dit is m: de Yeti Outdoor. Herkenbaar aan de robuuste matzwarte carrosserie-elementen. Daarmee is hij klaar voor elk avontuur.

6 De zelfverzekerde uitstraling van beide modellen kan verder versterkt worden door de Bi-Xenon koplampen met LED dagrijverlichting. De LED s passen goed bij de geslepen kristalvormen van het front en zorgen tevens voor een lager verbruik en een langere levensduur. De nieuwe ŠKODA designtaal is ook te zien aan de vorm van de mistlampen. De achterlampen met dubbele C-vorm verlichting kunnen worden uitgerust met hoogrendement LED-diodes, die zowel als rij- en remlicht functioneren. De achterbumper met beschermstrip aan de onderkant is een van de kenmerken van de nieuwe Yeti. Ook zien we het nieuwe ŠKODA-logo en de merk- en modelnaam achterop. De driehoekige verdeling van de nummerplaatruimte is eveneens een kenmerk van de nieuwe ŠKODA designtaal. De Yeti Outdoor betovert u met zijn enorme bumper en zilverkleurige beschermplaat. Een niet te missen accent in het zwarte onderste deel van de bumper.

7 Het elektrisch bedienbaar panoramaschuifdak zorgt voor nieuwe uitzichten en een ongekende ruimtebeleving.

8 Het slimme Varioflex stoelsysteem, dat standaard is op de Yeti en Yeti Outdoor, stelt u in staat om het interieur altijd aan te passen aan de situatie en behoeften. Het bestaat uit drie losse stoelen achterin, waarvan niet alleen de rugleuningen individueel neer zijn te klappen. Ze zijn ook stuk voor stuk eenvoudig uitneembaar. Blijft alleen de middelste stoel thuis, dan kunnen de twee buitenste stoelen naar elkaar toe worden geschoven.

9 Diverse bagagenetten voorkomen dat spullen gaan schuiven tijdens het rijden. In de bagageruimte bevindt zich een uitneembare LED-zaklamp. Handig tijdens een stop in het donker bijvoorbeeld. Leeg? Plaats de zaklamp weer terug en ze laadt automatisch op wanneer de Yeti rijdt. Hoe Simply Clever kan het zijn? De bagageruimte optimaal benutten en alles op zijn plek houden. Dat is het doel van het bevestigingsprogramma met verschuifbare schotjes en haakjes. Hiermee kan de bagageruimte in talloze variaties en compartimenten worden verdeeld. Onder de bagagevloer bevindt zich nog een verborgen opbergruimte. Gebruik de dubbelzijdige kofferbakmat met de stoffen kant naar boven als er niets mee hoeft dat de vloer vies maakt. Is dat wel het geval, draai de mat om en de afwasbare rubberen kant ligt boven.

10 Het aantal opbergvakken en opbergplekken is verbazingwekkend. Ook hier is duidelijk sprake van Simply Clever. Ga maar na wat allemaal een plekje moet krijgen: sleutels, telefoon, zonnebril, parkeerkaartjes, tijdschriften, versnaperingen voor onderweg en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In de Yeti heeft alles een logische plek.

11 De brilhouder zit in de hemelbekleding boven de binnenspiegel, zodat de bestuurder de zonnebril of bril voor het autorijden snel kan pakken. Het is altijd prettig om op reis drinken bij de hand te hebben. In de dubbele bekerhouder in de tunnelconsole blijven flesjes en blikjes rechtop staan. Drankjes blijven heerlijk koel in het dashboardkastje, omdat het is aangesloten op de airconditioning. Onder de bestuurdersstoel bevindt zich een speciaal vak met een veiligheidsvest, zodat dit in veel landen verplichte accessoire snel is te pakken wanneer het nodig is. Simply Clever: de parkeerkaartclip aan de rand van de voorruit aan bestuurderskant. Daarmee zit het parkeerkaartje altijd op een goed zichtbare plek en waait het niet weg bij het sluiten van het portier. De klep midden bovenop het dashboard opent door er licht op te drukken en onthult dan een handig opbergvak.

12 Handig voor de achterpassagiers: klaptafeltjes met bekerhouders aan de achterkant van de voorstoelrugleuningen. Het uitneembare en daardoor makkelijk te legen afvalbakje past in alle portiervakken. De flessenhouder in de voorportiervakken is speciaal ontworpen voor 1-liter flessen. Nog meer reiscomfort achterin dankzij de uitschuifbare beker- annex fleshouder. Ook een aansteker en asbakken zijn achterin aanwezig.

13

14 SmartLink haalt geïntegreerde connectiviteit aan boord van uw ŠKODA. Dit systeem ondersteunt MirrorLink, Apple CarPlay* en Android Auto*. Geïnstalleerde apps die goedgekeurd zijn voor veilig gebruik tijdens het rijden, zijn compatibel met MirrorLink, Apple CarPlay* en Android Auto*. Bij de Swing-radio met 5-inch kleurentouchscreen horen ook een USBpoort en Aux-ingang, SD-kaartlezer en vier 20W luidsprekers. Bluetooth en DAB (digitale radio) zijn als extra leverbaar. Via het radioscherm is ook door het automenu te bladeren. Het Amundsen navigatiesysteem met 6,5-inch touchscreen heeft twee SD-kaartslots, met in één daarvan een SD-kaart met het kaartmateriaal. Een zeer uitgebreide radio is inbegrepen en het systeem is uit te breiden met SmartLink en DAB (digitale radio). * Kijk voor meer informatie op Apple.com/ios/CarPlay en Android.com/Auto.

15 Om prettig in te parkeren helpt het als u weet hoeveel ruimte er is. De Intelligente Parkeerassistent meet met parkeersensoren voor en achter of er obstakels zijn en laat vervolgens met een geluidssignaal horen wat de tussenliggende afstand is. De werking van de voor- en achtersensoren is gekoppeld aan de rijrichting. De Optical Parking Assistant is uitgebreid met een achteruitrijcamera. Behalve het camerabeeld van de situatie achter de auto, verschijnen als extra hulp rijlijnen op het radio- of navigatiescherm. De Halfautomatische Parkeerassistent is een waar parkeertalent. De techniek ziet of een parkeerplek groot genoeg is voor de Yeti. Dat vak mag langs de weg of dwars op de weg zijn. Zelfs voor parkeren uit een rijtje auto s draait het systeem zijn hand niet om. Voor fileparkeren hoeft de ruimte slechts 60 cm groter te zijn dan de Yeti.

16 Het multifunctionele lederen stuurwiel met chroomdetails oogt fraai en voelt prettig aan. Het 3-spaaks sportstuur van geperforeerd leer heeft bedieningsknoppen voor de radio en telefoon. Tijdens langere snelwegritten is de cruise control een welkome functie. Deze houdt automatisch een constante snelheid aan. Met een knopje op de stuurhendel is de ingestelde snelheid in kleine stapjes te verhogen of te verlagen, zonder gebruik van het gaspedaal. De nieuwe Yeti is er met het Keyless Entry, Start en exit SYsteem (KESSY). Je hoeft de sleutel alleen maar op zak te hebben voor het ont-/vergrendelen van de deuren. Voor het starten en uitzetten van de motor gebruik je de start/stop knop. Roestvrijstalen pedalen voor een sportief en comfortabel gevoel. De elektrisch verstelbare bestuurdersstoel heeft drie geheugenposities voor de stoel en buitenspiegels. Met de elektronisch geregelde Climatronic dualzone airconditioning zijn links en rechts aparte temperaturen in te stellen. Een andere functie is de automatische recirculatiestand.

17 De boarding spots onderin de buitenspiegels komen van pas bij in- en uitstappen in het donker. De automatisch inklapbare buitenspiegels zijn praktisch op krappe parkeerplekken. De spiegels klappen vanzelf in en uit bij het ver- en ontgrendelen van de portieren.. Het panoramische schuif-/kanteldak draagt bij aan de ruimtelijke beleving en het gevoel van vrijheid. Het voorste paneel is zowel kantelbaar als volledig te openen. Het achterdeel is een vaste component van de dakconstructie. Het getinte glas houdt fel zonlicht en de bijbehorende warmte buiten. Met een elektrisch bedienbaar schuifpaneel zijn de glaspanelen volledig af te schermen.

18 De ŠKODA Yeti is voorzien van uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Geavanceerde systemen, waaronder ESC (elektronische stabiliteitscontrole), dragen bij aan de uitstekende wegligging. Daarnaast zijn er diverse passieve veiligheidsitems, die in extreme situaties de inzittenden beschermen.

19 De gordijnairbags beschermen de voor- en achterinzittenden bij een aanrijding van opzij. De knieairbag voorkomt bij een aanrijding contact met het onderste gedeelte van het dashboard. De voorinzittenden weten zich beschermd door onder meer airbags in het stuurwiel en dashboard. De passagiersairbag is uit te schakelen als voorin een kinderzitje is geplaatst. De zijairbags voorin beschermen het bekken en de borst bij een aanrijding van opzij. De hoofdsteunen voorin zijn geoptimaliseerd om het whiplashrisico te beperken. De zijairbags achterin beschermen het bekken en de borst bij een aanrijding van opzij. De dubbele zonnekleppen beschermen bestuurder en voorpassagier tegen fel zonlicht via de voorruit en zijramen. De Driver Activity Assistant houdt boven een snelheid van 65 km/h de stuurbewegingen in de gaten. Als na enige tijd forse stuurcorrecties worden waargenomen, raadt het systeem aan om even te stoppen. De derde hoofdsteun midden achterin is in hoogte verstelbaar, net als de twee andere exemplaren op de achterbank.

20 Kies voor de stijlvolle Yeti of voor de nog meer op avontuur gerichte Yeti Outdoor en bepaal vervolgens of u voorwielaandrijving of vierwielaandrijving wenst. De 4x4 met optioneel offroad-systeem staat zijn mannetje in ongeplaveid terrein. Dit is mogelijk door verschillende offroad opties zoals: hill hold control (afdaalregeling), automatische aanpassing van ABS (antiblokkeer), ASR (antislip) en EDS (elektronisch differentieel), alsmede een directer reagerend gaspedaal. De 4x4-aandrijving en de DSG automatische transmissie zijn toonaangevend in hun soort. De DSG (Direct Shift Gearbox) telt 7 versnellingen of 6 in combinatie met vierwielaandrijving. Beide technieken dragen bij aan ontspannen en veiliger rijden. De DSG-versnellingsbak schakelt zo snel en soepel, dat u het amper merkt. Met een druk op de offroad-knop worden functies actief die helpen om lastiger begaanbaar terrein te bedwingen. De 4x4-aandrijving werkt met een elektronisch gestuurde koppeling in de aandrijflijn. De werking is volledig automatisch, wat betekent dat onder normale omstandigheden de auto voorwielaangedreven is. Als de situatie erom vraagt, is de uitstekende tractie van vierwielaandrijving direct beschikbaar.

21 Helemaal klaar voor het avontuur. De ŠKODA Yeti Outdoor 4x4.

22 De Active heeft zwart stoffen bekleding, een zwart dashboard met interieurlijst (Metallic Grey) en zwarte portierpanelen. Active zwart interieur

23 De Ambition heeft zwart stoffen bekleding. De kleur is hetzelfde voor de Yeti en Yeti Outdoor, maar het stofdesign verschilt. Het dashboard is altijd volledig zwart en voorzien van een interieurlijst (Aluminium Light). Ambition zwart interieur

24 De Style is er in twee kleurenvarianten voor het interieur. De eerste heeft volledig zwarte stoffen bekleding in combinatie met zwarte portierpanelen en een zwart dashboard. De tweede mogelijkheid is Gobi sand (beige) bekleding en zwart/beige portierpanelen en dashboard. De kleuren zijn hetzelfde voor de Yeti en Yeti Outdoor, maar het stofdesign verschilt. Op het dashboard zitten Style sierlijsten. Afhankelijk van de stoelkleur zijn dashboard en portierpanelen zwart of zwart/beige. Style zandkleur interieur, Style interieurlijst Style zwart interieur, Style interieurlijst (Aluminium Dark) Style zwart interieur, Style interieurlijst (Aluminium Dark)* *Afbeelding vertoond lederen bekleding welke optioneel verkrijgbaar is.

25 Zilverkleurige sportstoelen, Style interieurlijst (Aluminium Dark)

26 Active interieur Yeti, Yeti Outdoor Stof zwart Ambition interieur Yeti Stof zwart Ambition interieur Yeti Outdoor Stof zwart Style interieur Yeti Stof zwart Style interieur Yeti Outdoor Stof zandkleur Style interieur Yeti Outdoor Stof zwart Style interieur* Alcantara/leder zandkleur Sport interieur* Stof zilverkleur Ambition, Style interieur* Alcantara/leder zwart *Leverbaar als optie tegen meerprijs. Ook leverbaar in vol leder tegen meerprijs.

27 Algemene informatie ŠKODA SERVICE Zelfs de modernste techniek kan de mens niet vervangen. Uw ŠKODA-dealer is uit stekend geschoold en ervaren, en zal u hiervan overtuigen door haar vakkundigheid. Onze relatie met u eindigt niet wanneer u een nieuwe auto heeft gekocht. Het tegendeel is waar. Wij hebben serviceprogramma s voor u ontwikkeld zodat u optimaal van uw ŠKODA kunt genieten. Vraag uw ŠKODA-dealer naar onze uitgebreide service. GARANTIE ŠKODA Auto biedt u de volgende garantie op nieuwe auto s: 1. 2 jaar algehele garantie 2. 3 jaar lakgarantie jaar carrosseriegarantie 4. 2 jaar garantie op ŠKODA Originele Onderdelen en ŠKODA Originele Accessoires LEVENSLANGE MOBILITEITSGARANTIE De levenslange mobilteitsgarantie draagt er toe bij dat het rijden in uw nieuwe ŠKODA Yeti veilig en plezierig is. Deze mobiliteitsgarantie dekt voorrijkosten van een service wagen naar de plek waar uw auto met pech staat. Ook eventueel afslepen naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer en de behoefte aan verdere dienstverlening voor de inzittenden (hotelovernachting, vervangend vervoer, etc.) zijn inbegrepen. Voorwaarde hierbij is wel dat al het onderhoud bij een officiële ŠKODA-dealer is uitgevoerd. Bij iedere uitgevoerde servicebeurt wordt de mobiliteits garantie verlengd voor de duur van de volgende service- interval. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot een officiële ŠKODA-dealer. FINANCIERING Uw ŠKODA-dealer / service partner biedt verschillende mogelijkheden om uw nieuwe ŠKODA te financieren of te leasen. Hierbij is het niet van belang of u uw ŠKODA privé of zakelijk gebruikt; voor beide gevallen bieden wij u financieringsmogelijkheden op maat aan. Vraag uw officiële ŠKODA-dealer naar de mogelijkheden. ŠKODA ORIGINELE ACCESSOIRES Zo individueel en veelzijdig als uzelf: de originele accessoires van de ŠKODA. Alle originele accessoires worden op duurzaamheid, veiligheid en pasvorm getest, om uw ŠKODA zo betrouwbaar mogelijk te maken. Vraag uw officiële ŠKODA-dealer naar de mogelijkheden. ŠKODA ORIGINELE ONDERDELEN ŠKODA originele onderdelen garanderen, dankzij de in de serieproductie geteste topkwaliteit, zowel veiligheid als maximaal rijgenot. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een lange levens duur, de juiste pasvorm garandeert een eenvoudige montage en optimale functio naliteit. Het complete assortiment is beschikbaar bij iedere officiële ŠKODA-dealer. INTERNET De internetpresentatie van de ŠKODA op zal uw beslissing makkelijker maken wanneer u besluit een nieuwe auto te kopen. Hier kunt u op uw gemak alvast uw keuze voorbereiden en een indruk krijgen welke uitvoering het beste bij u past. ŠKODA RUITENCONCEPT Elke ŠKODA voldoet aan strenge veiligheidseisen. Zo is uw auto onder meer voorzien van een beschermende kooiconstructie. De ruiten vormen een belangrijk onderdeel van die constructie. Daarom is het noodzakelijk om alleen met originele ruiten te werken en deze volgens de voorgeschreven werkwijze te vervangen. Zo blijft u verzekerd van een veilige auto. Bij ruitschade kunt u contact opnemen met uw ŠKODA- -dealer en buiten kantooruren met de het Mobiliteitservicenummer. Ook voor kleine beschadigingen, zoals een sterretje, kunt u terecht bij uw ŠKODA-dealer. Hij kan uw ruit uitstekend repareren met een speciale hars en met de juiste gereedschappen. Bovendien krijgt u bij hem dezelfde korting op het eigen risico als bij de bekende ruit specialisten. ŠKODA AIRCOSERVICE Een fris idee: controle en reiniging van uw airco. Het hele jaar door heeft u veel plezier van uw airco. In de zomer blijft de auto lekker koel en in de winter heeft u minder last van beslagen ruiten. Als u altijd wilt kunnen vertrouwen op uw airco, moet u deze wel regelmatig laten controleren. Voor zo n aircocheck moet u natuurlijk bij uw ŠKODA-dealer zijn. Als dat nodig is, kan hij uw aircosysteem ook reinigen en zo een einde maken aan nare luchtjes en vervelende bacteriën.

28 ŠKODA stelt het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke producten als prioriteit en laat dat aspect meewegen in alle fasen van de levenscyclus van zijn producten. ŠKODA bouwt auto s met behulp van geavanceerde technieken in de meest moderne fabrieken van dit moment die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste en strengste eisen. Voor antiroestbescherming van afgewerkte onderdelen gebruiken we loodvrije kataforese en lak op waterbasis. Voor het terugdringen van het brandstofverbruik en emissies van zowel benzine- als dieselmotoren volgen we een specifieke bedrijfsstrategie. Alle producten van ŠKODA Auto voldoen aan de wettelijke vereisten en voorschriften voor de bescherming van het milieu. Het resultaat van deze gecombineerde inspanningen is dat elke nieuwe ŠKODA niet alleen voldoet aan alle technische vereisten voor veiligheid en kwaliteit, maar ook aan die voor het milieu. Op die manier levert ŠKODA Auto een bijdrage aan het behoud van een schone leefomgeving en garandeert tegelijkertijd de mobiliteit en tevredenheid van onze klanten. Met dit milieulogo drukt ŠKODA bewustzijn, verantwoordelijkheid en inspanning uit voor de bijdrage aan een leefbare samenleving en een schoner milieu. Alle informatie in deze brochure met betrekking tot vormgeving, technische gegevens en uitrusting was correct op het moment van het ter perse gaan. Aangezien ŠKODA voortdurend aan mogelijke verbeteringen van haar producten werkt en deze eventueel direct doorvoert, kunnen gegevens zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen. Voor de meest recente informatie over zowel nieuwe ontwikkelingen, prijzen, exacte uitrustingsspecificaties en alsmede de leverbaarheid van de diverse accessoires, kunt u contact opnemen met een erkende ŠKODA-dealer. Niet alle getoonde uitrusting behoort tot de standaarduitrusting. Deze brochure is gedrukt op chloorvrij gebleekt papier en is 100% recyclebaar. Uw ŠKODA-dealer: SKO16B150 (V0116) facebook: skodanl

SIMPLY CLEVER. De nieuwe ŠKODA Yeti yeti

SIMPLY CLEVER. De nieuwe ŠKODA Yeti yeti SIMPLY CLEVER De nieuwe ŠKODA Yeti yeti Een clip aan de binnenkant van de voorruit tegen wegwaaiende parkeerkaartjes. Een uitneembare LED-zaklamp in de bagageruimte, die zichzelf oplaadt tijdens het rijden.

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO Een stijlvolle compacte auto met een verrassend ruim interieur, dat is de ŠKODA Citigo. Hij is gemakkelijk te parkeren en dankzij zuinige motoren, een laag gewicht en onderhoud

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER NIEUWE SUPERB. SKO1188 Superb Brochure v2.indd :12

SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER NIEUWE SUPERB. SKO1188 Superb Brochure v2.indd :12 SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER DE NIEUWE SUPERB ŠKODA SKO1188 Superb Brochure v2.indd 1 27-03-15 14:12 EEN ANDERE KIJK OP ZAKENDOEN. De nieuwe ŠKODA Superb is gemaakt voor mensen die hun eigen keuzes durven

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Multitasken hoort bij het leven, zeker met een gezin. Vaders en moeders weten: u bent nodig in vele rollen, op verschillende plekken, en vaak tegelijkertijd. Elke dag is onvoor

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO Een stijlvolle compacte auto met een verrassend ruim interieur, dat is de ŠKODA Citigo. Hij is gemakkelijk te parkeren en dankzij zuinige motoren, een laag gewicht en onderhoud

Nadere informatie

Uw ŠKODA-dealer: SKO13B130 (V0113)

Uw ŠKODA-dealer: SKO13B130 (V0113) Voor ŠKODA hebben het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke producten prioriteit en dat komt tot uiting in alle fasen van de gebruikscyclus van de auto s. ŠKODA bouwt auto s met behulp van geavanceerde

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Yeti (Outdoor) Prijslijst per 1 juni 2016 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label

Yeti (Outdoor) Prijslijst per 1 juni 2016 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label Yeti (Outdoor) Prijslijst per 1 juni 2016 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten prijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl.

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA fabia 2 "Mijn Fabia geeft me ruim baan voor mijn dromen en wensen." 3 Het aanzicht van de ŠKODA Fabia en Fabia Combi geeft de auto een solide en zelfverzekerd uiterlijk, mede door de

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster 2 Verder kijken dan het asfalt onder mijn Roomster: dát zijn onze mooiste ritten. 3 4 Wij verzamelen geen kilometers, alleen waardevolle herinneringen. 5 6 Herkenbaar ŠKODA

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Octavia

De nieuwe ŠKODA Octavia De nieuwe ŠKODA Octavia Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energielabel CO 2 -uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumentenprijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl. BPM excl. BTW Bruto

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Dagje met de meiden Mijn zus en ik zijn net magneten: we kunnen niet lang zonder elkaar. Handig hoor, dat Facebook, bellen of sms en, maar het haalt t niet bij gezellig samen

Nadere informatie

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,-

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- ŠKODA FABIA CLEVER Voordeel tot 1.500,- Inruilpremie 700,- De FABIA Clever nu vanaf 18.490,- (Combi vanaf 19.390,-) ŠKODA maakt het rijden in de FABIA nog bijzonderder dan het al was. De FABIA Clever is

Nadere informatie

ŠKODA YETI DRIVE. Inruilpremie 1.250,- Voordeel tot 7.400,- DSG voordeel 2.010,-

ŠKODA YETI DRIVE. Inruilpremie 1.250,- Voordeel tot 7.400,- DSG voordeel 2.010,- ŠKODA YETI DRIVE Voordeel tot 7.400,- Inruilpremie 1.250,- DSG voordeel 2.010,- Brandstofverbruik 4,5-6,4 L/100 km (1 op 15,6-22,2) CO2-emissie 118-147 gr/km. U rijdt al een Yeti Drive vanaf 27.390,Met

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Superb

Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Superb Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 -uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten adviesprijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl. BPM Bruto catalogusprijs incl. BPM

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID (spaceback) Een nieuw gevoel van ruimte. De ruimte waar we ons het beste voelen, is vaak de ruimte die we zelf gecreëerd hebben. Een plek waarin ons gevoel, persoonlijkheid en

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA KODiAq

DE NIEUWE ŠKODA KODiAq DE NIEUWE ŠKODA kodiaq MAAK KENNIS MET EEN GEHEEL NIEUWE SUV STOER en Robuust De ŠKODA KODIAQ is klaar voor het zware werk en laat daar geen misverstand over bestaan. De stoere, kracht uitstralende KODIAQ

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster 2 Verder kijken dan het asfalt onder mijn Roomster: dát zijn onze mooiste ritten. 3 4 Wij verzamelen geen kilometers, alleen waardevolle herinneringen. 5 6 Het design van de

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. de nieuwe

SIMPLY CLEVER. de nieuwe SIMPLY CLEVER de nieuwe ŠKODA FABIA Design... 4 Simply Clever... 22 Technologie... 30 Veiligheid... 36 Prestaties... 42 Met een gezonde dosis zelfvertrouwen beweeg je je gemakkelijker door het leven. Net

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia 2 "Mijn Fabia geeft me ruim baan voor mijn dromen en wensen." 3 Het aanzicht van de Škoda Fabia en Fabia Combi geven de auto een solide en zelfverzekerd uiterlijk. Als de achterlichten

Nadere informatie

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE SPORTIEVELING VOOR ELKE GELEGENHEID Wie beweert dat een SUV er ook als zodanig uit moet zien? De nieuwe ŠKODA KAROQ SPORTLINE bewijst dat je sportief voor de dag kunt komen, ongeacht

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 juni 2014 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten incl. BPM incl. BTW Netto excl.

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA STEEL DE AANDACHT Nieuwe motoren LED dagrijverlichting Front Assistant 2 Regen- en lichtsensor MirrorLink Panoramisch glazen dak ŠKODA Surround sound system KESSY (Keyless

Nadere informatie

DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA

DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA U ziet het meteen: de ŠKODA OCTAVIA is aangescherpt. Zijn nieuwe, markante koplampen verwijzen naar het beroemde Boheemse kristal, dat net als ŠKODA uit Tsjechië komt. Ook de

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Tot. 2.630,- voordeel. 5.300,- voordeel

Tot. 2.630,- voordeel. 5.300,- voordeel 2.630,- 5.300,- 1.100,- 400,- 3- spaaks lederen stuurwiel Airconditioning met pollenfilter Lichtmetalen velgen 14 Apus zilver Radio-/CD-speler Funky met MP3-functionaliteit Citigo Edition vanaf 11.490,-

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Yeti

Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Yeti Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Yeti Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten adviesprijs incl. BPM/BTW Netto excl. BPM Bruto

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label Spaceback CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Advies incl. BPM incl.

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA Het internationale en Nederlandse succes van de ŠKODA Octavia is met elke nieuwe generatie groter geworden. Hij is populair bij gezinnen, onder zakelijke rijders en iedereen

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines Jarno van Maanen 15 juli 2008 Eindelijk Terwijl de vijfde generatie van de Golf al vier jaar op de markt was, kwam Volkswagen vorig jaar met de Golf Variant. Beter laat dan niet, zullen we maar zeggen.

Nadere informatie

Kia Business editions. april 2017

Kia Business editions. april 2017 april 2017 Carens 1.7 CRDi Business DynamicLine * 85 (115) D 109 16.483,17 3.461,47 7.050,36 26.995,00 27.860,00 201,92 Metallic lak 657,02 137,98 0,00 795,00 795,00 5,95 Rio 1.4 CRDi Business Navigator*

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D pi sp sp ceb ceb c A K

SIMPLY CLEVER ŠKOD A R A R pi A D pi sp sp ceb ceb c A K SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid spaceback 2 Een nieuw gevoel van ruimte. De ruimte waar we ons het beste voelen, is vaak de ruimte die we zelf gecreëerd hebben. Een plek waarin ons gevoel, persoonlijkheid en

Nadere informatie

NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES

NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES SIMPLY CLEVER NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES JOUW AUTO, JOUW STIJL Maak van de nieuwe Fabia helemaal jouw Fabia met ŠKODA accessoires. Benadruk het sportieve uiterlijk of verwen jezelf met nog meer comfort.

Nadere informatie

RAPID SPACEBACK CLEVER

RAPID SPACEBACK CLEVER ŠKODA RAPID SPACEBACK CLEVER Voordeel tot 2.010,- Inruilpremie 700,- De RAPID Spaceback Clever nu vanaf 20.520,- ŠKODA maakt het rijden in de nieuwe RAPID nog plezieriger dan het al was. De nieuwe RAPID

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

ŠKODA Octavia Greenline prijslijst

ŠKODA Octavia Greenline prijslijst ŠKODA Octavia Greenline prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Adviesprijs incl. BPM

Nadere informatie

ŠKODA Rapid prijslijst

ŠKODA Rapid prijslijst ŠKODA Rapid prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label Hatchback CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Adviesprijs incl. BPM incl.

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever... 24 Technologie... 30 Veiligheid... 38 Prestaties... 44 Individualiseren... 48 NHOUD 3 Met een gezonde dosis zelfvertrouwen beweeg je je

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

Wielkeuze en CO2-emissie Yeti 2015

Wielkeuze en CO2-emissie Yeti 2015 Wielkeuze en CO2-emissie Yeti 2015 16" stalen velgen met wielafdekking 16" en 17" lichtmetalen velgen Motor Vermogen Transmissie CO2-emissie (g) Bijtelling Extra BPM heffing CO2-emissie (g) Bijtelling

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13 PRIJZEN EN CAPTIVA 1 JULI 2013, MODELJAAR 13 PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW CO2-EMISSIE 2. MT 39.995,00 16.21,00 23.5,00 9.85,00 58.595,00 63.295,00 16.60,00 26.56,9 30.301,00

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA CITIGO

DE NIEUWE ŠKODA CITIGO DE NIEUWE ŠKODA CITIGO INTRODUCTIE 4 EXTERIEUR 6 INTERIEUR 14 CONNECTIVITEIT 18 SIMPLY CLEVER 24 VEILIGHEID 30 G-TEC 42 UITRUSTING 46 TECHNISCHE GEGEVENS 62 COMPACT MET IMPACT De stad bruist met mogelijkheden.

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 02 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Bij een eerste blik op de nieuwe Polo valt direct het stijlvolle samenspel tussen de sportieve lijnen en praktische

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Parking Distance Control voor en achter. Sunset (getint glas achter) Lichtmetalen velgen 17 inch Trius. Afneembare trekhaak. Chromen raamomlijsting

Parking Distance Control voor en achter. Sunset (getint glas achter) Lichtmetalen velgen 17 inch Trius. Afneembare trekhaak. Chromen raamomlijsting pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Stationwagen, 5 deurs Zilver (Brilliant silver) (Metallic) Grijs (Stof Fly)

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA Het internationale en Nederlandse succes van de ŠKODA Octavia is met elke nieuwe generatie groter geworden. Hij is populair bij gezinnen, onder zakelijke rijders en iedereen

Nadere informatie

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.000,- Inruilpremie 700,-

ŠKODA FABIA CLEVER. Voordeel tot 1.000,- Inruilpremie 700,- ŠKODA FABIA CLEVER Voordeel tot 1.000,- Inruilpremie 700,- De FABIA Clever nu vanaf 18.520,- (Combi vanaf 19.420,-) ŠKODA maakt het rijden in de FABIA nog bijzonderder dan het al was. De FABIA Clever

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA SUPERB Introductie 4 Design 6 Simply Clever 20 Technologie 28 Veiligheid 34 Prestaties 40 Laurin & Klement 44 Maatwerk 48 Technische gegevens 69 EEN AUTO DIE ZIJN NAAM ECHT

Nadere informatie

ŠKODA Octavia Greenline prijslijst

ŠKODA Octavia Greenline prijslijst ŠKODA Octavia Greenline prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Adviesprijs incl. BPM

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong

ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong Gratis ombouw op het volledige gamma! DRIVEN BY YOU Prijzen geldig vanaf 1 november 2016 in Nederland. Prijzen vermeld ombouw grijs kenteken gratis uitgezonderd

Nadere informatie

ŠKODA Octavia Businessline prijslijst

ŠKODA Octavia Businessline prijslijst ŠKODA Octavia Businessline lijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Advies incl. BTW Netto excl.

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling

CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Prijslijst per 1 januari 2014 ŠKODA Yeti Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten prijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES VOLT

PRIJZEN EN SPECIFICATIES VOLT PRIJZEN EN SPECIFICATIES VO MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 41.950,00 44.500,00 SPECIFICATIES Zitcomfort Bestuurdersstoel handmatig

Nadere informatie

CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling 524,80 39,- 6,00 37,19

CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling 524,80 39,- 6,00 37,19 Prijslijst per 1 juni 2014 ŠKODA Yeti Modelcode Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten prijs incl. BTW Netto excl. BPM Bruto BPM

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2017 ŠKODA Superb

Prijslijst per 1 januari 2017 ŠKODA Superb Prijslijst per 1 januari 2017 ŠKODA Superb Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 - uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering prijs incl. BPM/BTW excl. BPM BPM bedrag Bruto incl. BPM Fiscale

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00 MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp Merk Model Type MINI Bouwjaar 2017 Kilometerstand Carrosserie Transmissie Brandstof Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

ŠKODA Octavia prijslijst

ŠKODA Octavia prijslijst ŠKODA Octavia prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Adviesprijs incl. BPM incl. BTW

Nadere informatie

Energielabel. CO 2 -uitstoot (g/km)

Energielabel. CO 2 -uitstoot (g/km) Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energielabel CO 2 -uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumentenprijs incl. BPM incl. BTW Netto catalogusprijs excl. BPM Bruto catalogusprijs incl. BPM

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

prijslijst per 1 juni 2014 ŠKODA Octavia

prijslijst per 1 juni 2014 ŠKODA Octavia Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energielabel CO 2 -uitstoot (g/km Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten prijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl. BPM excl. BTW Bruto catalogusprijs incl.

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie