SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo"

Transcriptie

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo

2 Dagje met de meiden Mijn zus en ik zijn net magneten: we kunnen niet lang zonder elkaar. Handig hoor, dat Facebook, bellen of sms en, maar het haalt t niet bij gezellig samen afspreken! Zaterdagochtend stapten mijn dochter en ik in onze nieuwe ŠKODA Citigo. We waren mooi op tijd, en met z n vieren reden we snel door naar de stad.

3 De marktkooplui waren net zo goedgehumeurd als wij; afdingen lukte prima. De tassen achterin onze Citigo puilden uit, en s avonds smulden we van mijn beroemde gerecht.

4 Omdat jij het bent Wie er altijd voor mij klaar staan? Mijn beste vriendin Sarah, én mijn nieuwe ŠKODA Citigo. Mijn verrassingscadeau - drie dagen Italië - had Sarah totaal niet verwacht. Tijdens de 953 kilometer lange rit kletsten we aan één stuk door. Na een goede nachtrust was ons doel duidelijk: shop till we drop!

5 Verbazingwekkend hoeveel leuke hoedjes en fluitende Italiaanse charmeurs je op een dag kunt tegenkomen. Toen we zondagmiddag weer vertrokken, stopten we natuurlijk nog even bij een geweldig koffietentje. Met een beker cappuccino in de middenconsole van de ŠKODA Citigo begon ook onze terugreis uitstekend.

6

7 Ik volg mijn dromen Nooit kom ik voor een dj-optreden te laat. Ik zou wel gek zijn, nu mijn zolderkamerhobby mijn droombaan is geworden! In mijn nieuwe ŠKODA Citigo doorkruis ik met gemak druk stadsverkeer, en ergens parkeren lukt altijd. Als ik dan weer in een club draai voor een enthousiast publiek, krijgt niemand die glimlach van mijn gezicht. Mijn grootste drijfveer? Dat ik door mijn muziek veel nieuwe vrienden kan maken. Na afloop, als ik mijn spullen weer in mijn Citigo laad, komen op mijn mobiel vaak al leuke berichtjes binnen.

8 Moment om in te lijsten Uit het oog, maar niet uit het hart. Die tegelwijsheid is vast bedacht voor de speciale band die wij vieren hebben! Als kinderen werden we boezemvrienden op de camping. Net als toen wonen we nog steeds verspreid over Nederland. Dit keer was ik gastheer tijdens ons jaarlijkse weekend. Rondrijdend in mijn nieuwe ŠKODA Citigo wist ik iedereen te verrassen met bijzondere uitstapjes. De onverwachte picknick met zelfgemaakte taart verraste mij! Natuurlijk hebben we elkaar snel onze foto s doorgestuurd. In mijn Citigo zit de leukste foto prominent in de dashboardclip.

9

10 Geluk kan simpel zijn Een superteam, zo noemen onze families en beste vrienden ons. Onlangs zijn mijn vrouw en ik verhuisd naar een ruim stadsappartement in een levendige buurt. Het bevalt ons uitstekend, net als onze nieuwe ŠKODA Citigo. Actief als we zijn, gaan we er vaak op uit. De fietsen gaan mee als we een plaats of gebied op ons gemak willen verkennen. Die mogelijkheid geeft een groot gevoel van vrijheid, en - leuke bijkomstigheid - we voelen ons fitter dan toen we twintig waren. We hebben elkaar beloofd steevast tijd te blijven maken voor spontane dingen en waardevolle momentjes. Zo genieten we volop van het leven.

11

12 Dit moet een ŠKODA zijn is wat je denkt als je m ziet. Het zelfverzekerde design met de karakteristieke verchroomde grill, riante ramen en strak gestileerde koplampen maken de nieuwe ŠKODA Citigo onmiskenbaar een telg van de trotse ŠKODA-familie. De dynamische look van de Citigo is mede te danken aan de licht stijgende carrosserie langs de onderkant van de ramen. Je kunt kiezen voor SunSet: achterramen met een donkere tint, voor extra stijl van buitenaf en meer comfort voor je achterpassagiers. De achterste ramen in de vijfdeurs-versie gaan naar buiten open. De auto is ook als driedeurs-versie verkrijgbaar. Het elektrische panoramische zonnedak creëert een grote ruimte boven de voorstoelen. Een genot voor alle inzittenden en met recht design met een functie. Bovenaan de achterklep bevindt zich een spoiler met geïntegreerd een extra remlicht. De robuuste achterbumper geeft de Citigo de benodigde stevigheid. Let op de C-vormige achterlichten, een detail dat je bij alle huidige ŠKODA modellen ziet.

13

14

15 Wat een mooi uitzicht! Zelfs als je niet naar buiten kijkt. Het functionele en stijlvol ontworpen dashboard van de Citigo biedt veel van wat je gewend bent van ŠKODA. De standaarduitvoering heeft een in hoogte verstelbaar 4-spaaks stuurwiel. Houd je van sportief, dan kun je kiezen voor een lederen 3-spaaks stuurwiel, gecombineerd met andere lederen accessoires zoals een versnellingspook en handremgreep. De Funky radio heeft onder meer een CD- en MP3-speler en kun je aansluiten op het multifunctionele Move&Fun systeem. Het instrumentenpaneel wordt smaakvol verlicht. Bijzonder aan de Citigo is de boordcomputer, die bijvoorbeeld digitaal de koelvloeistoftemperatuur aangeeft.

16 "Altijd bij de hand" was het centrale idee achter het interieurconcept van de ŠKODA Citigo. Overal om je heen vind je opbergruimte: van slimme opbergvakken tot handige bekerhouders. En kijk je omhoog, dan is een prachtig uitzicht je beloning. De bekerhouder op de middenconsole is goed bereikbaar voor alle passagiers. In de bagagenetjes aan de zijkant van de voorstoelen kun je kleine dingen opbergen. In de driedeurs-uitvoering kunnen achterpassagiers spulletjes kwijt in de opbergvakken aan de zijkant van de achterbank, zoals drinkflesjes. Gebruik de dashboardclip om een foto of document altijd bij de hand te hebben. Beide voordeuren hebben een handig opbergvak voor kaarten, tijdschriften of zelfs 1 liter-flessen. Het ruime dashboardkastje is er als open of gesloten versie, afhankelijk van de Citigo-uitvoering. In gesloten toestand kun je aan een inklapbaar haakje een tas ophangen. Voorin biedt de multimediahouder een veilige plek voor je externe gadgets. Simply clever Panoramisch zonnedak

17

18 De hoek van de open deur op de foto is illustratief om de ruimtelijkheid van de achterste passagiersplaats te demonstreren.

19 Klein maar ruim. Deze tegenstrijdigheid beschrijft feitelijk op perfecte wijze de achterkant van de Citigo. De bagageruimte biedt voldoende ruimte voor alle dingen die je nodig hebt in de stad. Liever nog meer ruimte? Klap dan eenvoudig de achterbank neer om de capaciteit uit te breiden tot 951 liter en tot 2 meter lang! Aan de zijkanten van de bagageruimte zitten vier handige haken, waaraan je je bagage kunt ophangen of vastzetten. De bagageruimte biedt alleen al in de basisindeling een inhoud van 251 liter: ruimer dan gemiddeld in deze klasse. Het dubbele verticale bagagenet voorkomt dat spullen achterin gaan schuiven. Je ziet bovendien meteen waar je spullen zijn. Ruime bagageruimte

20 Naast airbags voor de bestuurder en voorpassagier biedt de Citigo voor hen standaard ook speciale Hoofd/zijairbags. Deze beschermen het lichaam én het hoofd bij een zijdelingse botsing. Nr. 1 in passieve veiligheid

21 Veiligheid voorop is het motto dat wordt nageleefd bij elke auto die wij bouwen. Vooral de stad met al dat stop-and-go verkeer vereist een vergaand veiligheidsconcept. De ŠKODA Citigo heeft daarom diverse nieuwe toepassingen als aanvulling op de essentiële veiligheidsvoorzieningen. Dit heeft geresulteerd in een speciale onderscheiding bij de Euro-NCAP Crashtest: beste auto in zijn klasse qua veiligheid! Daarnaast helpt het standaard ESC om slipgevaar te verminderen en waar mogelijk te corrigeren. Nr. 1 in actieve veiligheid Mistlampen, geïntegreerd in de voorste bumperspoiler, vergroten de veiligheid in situaties met beperkt zicht. Het City Safe Drive-systeem is een unieke innovatie voor veiliger rijden in druk verkeer, met name in steden. Het omvat sensoren, die het verkeer aan de voorkant van je auto nauwkeurig volgen binnen 10 meter en tot 30 km/u. Indien de bestuurder niet tijdig op een obstakel reageert, kan het systeem een botsing voorkomen. Het parkeren van de Citigo is door de uitstekende wendbaarheid zeer eenvoudig. Bovendien wordt je hierbij bijgestaan door drie in de achterbumper geïntegreerde parkeersensoren. City Safe Drive-systeem

22

23 CO 2 -uitstoot: 95 g/km Verbruik: 4,1 l/100 km A-label 14% bijtelling Wegenbelastingvrij Minder is meer. Nieuwe technologieën in de ŠKODA Citigo verminderen de CO 2 -uitstoot en vergroten zo je rijplezier. In de vaak luidruchtige stad blinkt de motor bovendien uit door een zeer laag volumeniveau. De geavanceerde semiautomatische transmissie* is beschikbaar voor beide motorversies en garandeert comfortabel schakelen. De Citigo kan geleverd worden met een nieuwe 1.0 MPI 3-cilinder benzinemotor, met 44kW (60pk) of 55kW (75pk). De nieuwe benzinemotor loopt extreem soepel, accelereert uitstekend en rijdt ook bij hogere snelheden zuinig. Beide motoren zijn bij uitstek geschikt voor stadsverkeer, maar waar je ook rijdt: je zult onder de indruk zijn van de prestaties. De bestuurder die veel rijplezier beleeft aan zelf schakelen, kan kiezen voor een conventionele handgeschakelde transmissie. Semi-automatische transmissie *Beschikbaar najaar 2012

24 Nano interieur met beige stoffen bekleding en een beige dashboard. Nano interieur met grijs/zwarte stoffen bekleding en een zwart dashboard. Club Reverse interieur met beige/zwarte stoffen bekleding en een beige/zwart dashboard. Club Reverse interieur met grijs/zwarte stoffen bekleding en een zwart dashboard.

25 Haydn Black interieur met grijs/zwarte stoffen bekleding en een zwart dashboard. De Citigo is in 4 verschillende uitvoeringen leverbaar: De Citigo Easy is standaard uitgerust met: Haydn interieur, ESC (Elektronische Stabiliteits Controle), dagrijverlichting, ISOFIX-voorbereiding op achterste stoelen. De Citigo Active is standaard uitgerust met: Haydn interieur, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, radiovoorbereiding inclusief twee luidsprekers. De Citigo Ambition is standaard uitgerust met: Club Reverse interieur, elektrische raambediening vóór, City Safe Drive, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, bagagenet aan binnenzijde voorstoel. De Citigo Elegance is standaard uitgerust met: Nano interieur, 14" Apus lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, Radio-/cd-speler 'Funky' met mp3 functionaliteit.

26 Decoratieve instapsierlijsten maken de auto visueel extra aantrekkelijk en voorkomen schade. Originele voetmatten van rubber of textiel - verkrijgbaar in sets van vier - helpen je om het auto-interieur netjes te houden. Het Move&Fun systeem is een multifunctioneel apparaat dat de functies van een navigatiesysteem, boordcomputer en hands-free set moeiteloos combineert. Voor een optimale werking van het Move&Fun systeem is de installatie van de af-fabriek radio Funky noodzakelijk. ŠKODA Originele Accessoires staat voor een uitgebreid assortiment producten. Denk aan exclusieve lichtmetalen velgen, navigatiesystemen, zonwering, vloermatten en bagageruimte-onderdelen. Maar ook dakrailings, sneeuwkettingen en kinderzitjes. Meer informatie en een overzicht van onze producten vind je in onze Accessoires-catalogus, te verkrijgen bij je ŠKODA-dealer.

27 Algemene Informatie ŠKODA SERVICE Zelfs de modernste techniek kan de mens niet vervangen. Uw ŠKODA-dealer is uit stekend geschoold en ervaren, en zal u hiervan overtuigen door haar vakkundigheid. Onze relatie met u eindigt niet wanneer u een nieuwe auto heeft gekocht. Het tegendeel is waar. Wij hebben serviceprogramma s voor u ontwikkeld zodat u optimaal van uw ŠKODA kunt genieten. Vraag uw ŠKODA-dealer naar onze uitgebreide service. GARANTIE ŠKODA Auto biedt u de volgende garantie op nieuwe auto s: 1. 2 jaar algehele garantie 2. 3 jaar lakgarantie jaar carrosseriegarantie 4. 2 jaar garantie op ŠKODA Originele Onderdelen en ŠKODA Originele Accessoires LEVENSLANGE MOBILITEITSGARANTIE De levenslange mobilteitsgarantie draagt er toe bij dat het rijden in uw nieuwe ŠKODA Citigo veilig en plezierig is. Deze mobiliteitsgarantie dekt voorrijkosten van een service wagen naar de plek waar uw auto met pech staat. Ook eventueel afslepen naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer en de behoefte aan verdere dienstverlening voor de inzittenden (hotelovernachting, vervangend vervoer, etc.) zijn inbegrepen. Voorwaarde hierbij is wel dat al het onderhoud bij een officiële ŠKODA-dealer is uitgevoerd. Bij iedere uitgevoerde servicebeurt wordt de mobiliteits garantie verlengd voor de duur van de volgende service- interval. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot een officiële ŠKODA-dealer. FINANCIERING Uw ŠKODA-dealer / service partner biedt verschillende mogelijkheden om uw nieuwe ŠKODA te financieren of te leasen. Hierbij is het niet van belang of u uw ŠKODA privé of zakelijk gebruikt; voor beide gevallen bieden wij u financieringsmogelijkheden op maat aan. Vraag uw officiële ŠKODA-dealer naar de mogelijkheden. ŠKODA ORIGINELE ACCESOIRES Zo individueel en veelzijdig als uzelf: de originele accessoires van de ŠKODA. Alle originele accessoires worden op duurzaamheid, veiligheid en pasvorm getest, om uw ŠKODA zo betrouwbaar mogelijk te maken. Vraag uw officiële ŠKODA-dealer naar de mogelijkheden. ŠKODA ORIGINELE ONDERDELEN ŠKODA Originele Onderdelen garanderen, dankzij de in de serieproductie geteste topkwaliteit, zowel veiligheid als maximaal rijgenot. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een lange levensduur, de juiste pasvorm garandeert een eenvoudige montage en optimale functio naliteit. Het complete assortiment voor de ŠKODA is beschikbaar bij iedere officiële ŠKODA-dealer. INTERNET De internetpresentatie van de ŠKODA op zal uw beslissing makkelijker maken wanneer u besluit een nieuwe auto te kopen. Hier kunt u op uw gemak alvast uw keuze voorbereiden en een indruk krijgen welke uitvoering het beste bij u past. ŠKODA RUITENCONCEPT Elke ŠKODA voldoet aan strenge veiligheidseisen. Zo is uw auto onder meer voorzien van een beschermende kooiconstructie. De ruiten vormen een belangrijk onderdeel van die constructie. Daarom is het noodzakelijk om alleen met originele ruiten te werken en deze volgens de voorgeschreven werkwijze te vervangen. Zo blijft u verzekerd van een veilige auto. Bij ruitschade kunt u contact opnemen met uw ŠKODA-dealer en buiten kantooruren met de het Mobiliteitservicenummer. Ook voor kleine beschadigingen, zoals een sterretje, kunt u terecht bij uw ŠKODA-dealer. Hij kan uw ruit uitstekend repareren met een speciale hars en met de juiste gereedschappen. Bovendien krijgt u bij hem dezelfde korting op het eigen risico als bij de bekende ruitspecialisten. ŠKODA AIRCOSERVICE Een fris idee: controle en reiniging van uw airco. Het hele jaar door heeft u veel plezier van uw airco. In de zomer blijft de auto lekker koel en in de winter heeft u minder last van beslagen ruiten. Als u altijd wilt kunnen vertrouwen op uw airco, moet u deze wel regelmatig laten controleren. Voor zo n aircocheck moet u natuurlijk bij uw ŠKODA-dealer zijn. Als dat nodig is, kan hij uw aircosysteem ook reinigen en zo een einde maken aan nare luchtjes en vervelende bacteriën. Škoda. Met het gratis lidmaatschap van het klantenprogramma VerrassendŠKODA profiteert u van vele extra s en privileges. Het lidmaatschap levert u onder meer het volgende op: Automatisch abonnee van ŠKODA Magazine Maandelijks een digitale nieuwsbrief met verrassende aanbiedingen Gratis zomer- en wintercheck bij uw ŠKODA-dealer ŠKODA Parkeren: voordelig parkeren met uw mobiele telefoon Kans op een volledig verzorgd weekend Praag, inclusief bezoek aan de ŠKODA fabriek en het ŠKODA museum Korting op een ŠKODA Rijvaardigheidstraining Meer weten? Kijk dan op

28 ŠKODA stelt het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke producten als prioriteit en laat dat aspect meewegen in alle fasen van de levenscyclus van zijn producten. ŠKODA bouwt auto s met behulp van geavanceerde technieken in de meest moderne fabrieken van dit moment die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste en strengste eisen. Voor antiroestbescherming van afgewerkte onderdelen gebruiken we loodvrije kataforese en lak op waterbasis. Voor het terugdringen van het brandstofverbruik en emissies van zowel benzine- als dieselmotoren volgen we een specifieke bedrijfsstrategie. Alle producten van ŠKODA Auto voldoen aan de wettelijke vereisten en voorschriften voor de bescherming van het milieu. Het resultaat van deze gecombineerde inspanningen is dat de ŠKODA Citigo niet alleen voldoet aan alle technische vereisten voor veiligheid en kwaliteit, maar ook aan die voor het milieu. Op die manier levert ŠKODA Auto een bijdrage aan het behoud van een schone leefomgeving en garandeert tegelijkertijd de mobiliteit en tevredenheid van onze klanten. Simply clever 5 star NCAP safety rating Semi-automatische transmissie City Safe Drive-systeem Vijfdeurs Panoramisch zonnedak Met dit milieulogo drukt ŠKODA bewustzijn, verantwoordelijkheid en inspanning uit voor de bijdrage aan een leefbare samenleving en een schoner milieu. Alle informatie in deze brochure met betrekking tot vormgeving, technische gegevens en uitrusting was correct op het moment van het ter perse gaan. Aangezien ŠKODA voortdurend aan mogelijke verbeteringen van haar producten werkt en deze eventueel direct doorvoert, kunnen gegevens zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen. Voor de meest recente informatie over zowel nieuwe ontwikkelingen, prijzen, exacte uitrustingsspecificaties en alsmede de leverbaarheid van de diverse accessoires, kunt u contact opnemen met een erkende ŠKODA-dealer. Niet alle getoonde uitrusting behoort tot de standaarduitrusting van de ŠKODA Citigo. Deze brochure is gedrukt op chloorvrij gebleekt papier en is 100% recyclebaar. Uw ŠKODA-dealer: SKO12B108 (V1112) Ruime bagageruimte

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO Een stijlvolle compacte auto met een verrassend ruim interieur, dat is de ŠKODA Citigo. Hij is gemakkelijk te parkeren en dankzij zuinige motoren, een laag gewicht en onderhoud

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Multitasken hoort bij het leven, zeker met een gezin. Vaders en moeders weten: u bent nodig in vele rollen, op verschillende plekken, en vaak tegelijkertijd. Elke dag is onvoor

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO Een stijlvolle compacte auto met een verrassend ruim interieur, dat is de ŠKODA Citigo. Hij is gemakkelijk te parkeren en dankzij zuinige motoren, een laag gewicht en onderhoud

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA fabia 2 "Mijn Fabia geeft me ruim baan voor mijn dromen en wensen." 3 Het aanzicht van de ŠKODA Fabia en Fabia Combi geeft de auto een solide en zelfverzekerd uiterlijk, mede door de

Nadere informatie

Uw ŠKODA-dealer: SKO13B130 (V0113)

Uw ŠKODA-dealer: SKO13B130 (V0113) Voor ŠKODA hebben het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke producten prioriteit en dat komt tot uiting in alle fasen van de gebruikscyclus van de auto s. ŠKODA bouwt auto s met behulp van geavanceerde

Nadere informatie

NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES

NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES SIMPLY CLEVER NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES JOUW AUTO, JOUW STIJL Maak van de nieuwe Fabia helemaal jouw Fabia met ŠKODA accessoires. Benadruk het sportieve uiterlijk of verwen jezelf met nog meer comfort.

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER NIEUWE SUPERB. SKO1188 Superb Brochure v2.indd :12

SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER NIEUWE SUPERB. SKO1188 Superb Brochure v2.indd :12 SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER DE NIEUWE SUPERB ŠKODA SKO1188 Superb Brochure v2.indd 1 27-03-15 14:12 EEN ANDERE KIJK OP ZAKENDOEN. De nieuwe ŠKODA Superb is gemaakt voor mensen die hun eigen keuzes durven

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA CITIGO

DE NIEUWE ŠKODA CITIGO DE NIEUWE ŠKODA CITIGO INTRODUCTIE 4 EXTERIEUR 6 INTERIEUR 14 CONNECTIVITEIT 18 SIMPLY CLEVER 24 VEILIGHEID 30 G-TEC 42 UITRUSTING 46 TECHNISCHE GEGEVENS 62 COMPACT MET IMPACT De stad bruist met mogelijkheden.

Nadere informatie

De gloednieuwe. volvo V40. it s you

De gloednieuwe. volvo V40. it s you De gloednieuwe volvo V40 it s you volvocars.be ontmoet de gloednieuwe V40 KLEINE VOLVO, GROOTS KARAKTER Bij Volvo draait bij elk ontwerp van een nieuwe wagen alles om mensen. U, als uitgangspunt dus een

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia 2 "Mijn Fabia geeft me ruim baan voor mijn dromen en wensen." 3 Het aanzicht van de Škoda Fabia en Fabia Combi geven de auto een solide en zelfverzekerd uiterlijk. Als de achterlichten

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessoires

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessoires SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessoires 1 De ŠKODA Citigo voelt zich erg thuis in de stad, maar heeft nog veel meer in zijn mars. Dankzij ŠKODA Originele Accessoires kunt u uw Citigo zo samenstellen, dat

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines Jarno van Maanen 15 juli 2008 Eindelijk Terwijl de vijfde generatie van de Golf al vier jaar op de markt was, kwam Volkswagen vorig jaar met de Golf Variant. Beter laat dan niet, zullen we maar zeggen.

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster 2 Verder kijken dan het asfalt onder mijn Roomster: dát zijn onze mooiste ritten. 3 4 Wij verzamelen geen kilometers, alleen waardevolle herinneringen. 5 6 Herkenbaar ŠKODA

Nadere informatie

ŠKODA Rapid prijslijst

ŠKODA Rapid prijslijst ŠKODA Rapid prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label Hatchback CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Adviesprijs incl. BPM incl.

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl INDIVIDUEEL Met de Lexus GS 450h Hybrid krijgt het concept van een high-performance sportsedan een nieuwe dimensie. De basis

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Harold Rolloos 18 september 2008 Grand Vitara groeit door 'Suzuki introduceert Grand Vitara 2009. Twee nieuwe motoren en vernieuwd exterieur en interieur', kopt het persbericht van de importeur. Twintig

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 juni 2014 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten incl. BPM incl. BTW Netto excl.

Nadere informatie

Tot. 2.630,- voordeel. 5.300,- voordeel

Tot. 2.630,- voordeel. 5.300,- voordeel 2.630,- 5.300,- 1.100,- 400,- 3- spaaks lederen stuurwiel Airconditioning met pollenfilter Lichtmetalen velgen 14 Apus zilver Radio-/CD-speler Funky met MP3-functionaliteit Citigo Edition vanaf 11.490,-

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 Mii SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Mii geldt een vast onderhoudsinterval, dat betekent

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Suzuki Alto 1.0 Exclusive

Suzuki Alto 1.0 Exclusive Jarno van Maanen 27 april 2009 Terugkeer Na een afwezigheid van zo'n drie jaar is de Suzuki Alto weer terug. En hoe! Het frisse nieuwe model lijkt in niets op zijn bedaagde voorganger. Gelukkig maar, want

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business Bjorn Blokzijl 21 augustus 2013 Evolutie brengt perfectie In het segment der midi-mpv's was Renault alleenheerser met de Scénic, totdat Citroën in 2000 op de proppen kwam met de - op z'n zachtst gezegd

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP TOLEDO Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label Spaceback CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Advies incl. BPM incl.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs

city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert

Nadere informatie

Daihatsu Terios 1.5 DVVT Trophy

Daihatsu Terios 1.5 DVVT Trophy Harold Rolloos 3 mei 2010 Tijden veranderen Het bescheiden Daihatsu staat tegenwoordig in ons land vooral bekend om haar zuinige modellen. In het verleden waren de Japanners vooral bekend om hun terreinwagens

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. De nieuwe ŠKODA Octavia Accessoires

SIMPLY CLEVER. De nieuwe ŠKODA Octavia Accessoires SIMPLY CLEVER De nieuwe ŠKODA Octavia Accessoires 1 2 Iedere Octavia eigenaar heeft z'n eigen wensen. Met ŠKODA Originele Accessoires vult u de auto-eigenschappen aan die voor u het belangrijkste zijn,

Nadere informatie

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vijftig jaar na zijn intrede, werd een andere Italiaanse

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES 1 De ŠKODA Citigo voelt zich erg thuis in de stad, maar heeft nog veel meer in zijn mars. Dankzij ŠKODA Originele Accessoires kunt u uw Citigo zo samenstellen, dat

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Skoda Citigo. Van het volk, voor het volk. Simply clever

Skoda Citigo. Van het volk, voor het volk. Simply clever Skoda Citigo Van het volk, voor het volk Autotest Skoda onderscheidt zich van andere merken met een eigenwijs karakter en een lage prijs. Dat eigenwijze komt terug in slimme vindingen die het leven aangenamer

Nadere informatie

Skoda Citigo. Van het volk, voor het volk. Simply clever

Skoda Citigo. Van het volk, voor het volk. Simply clever Skoda Citigo Van het volk, voor het volk Autotest Skoda onderscheidt zich van andere merken met een eigenwijs karakter en een lage prijs. Dat eigenwijze komt terug in slimme vindingen die het leven aangenamer

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Superb

Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Superb Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 -uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten adviesprijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl. BPM Bruto catalogusprijs incl. BPM

Nadere informatie