SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO"

Transcriptie

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO

2

3 Een stijlvolle compacte auto met een verrassend ruim interieur, dat is de ŠKODA Citigo. Hij is gemakkelijk te parkeren en dankzij zuinige motoren, een laag gewicht en onderhoud op maat blijven zijn gebruikskosten bescheiden. De ŠKODA Citigo is groot qua veiligheid en volledig te personaliseren door de vele keuzemogelijkheden voor kleuren, bekledingen, wielen, opties en accessoires. Net als iedere ŠKODA blinkt hij uit door talrijke Simply Clever oplossingen, zoals de handige tickethouder voor parkeerkaartjes achter de voorruit. De ŠKODA Citigo is opnieuw een voorbeeld van 120 jaar vooruit denken, een commitment voor het maken van auto s die nu net zo n genot zijn om in te rijden als toen we begonnen. Want In plaats van terug te kijken op een bewogen historie, gebruiken we dit commitment nu als inspiratie om vooruit te kijken. ŠKODA. Simply Clever. Laurin & Klement Voiturette type A, circa 1905.

4 DesIGn In de stad of waar dan ook, de Citigo straalt overal. Zijn moderne en vlotte looks raken nooit uit de tijd. Een volwassen auto die zich aanpast aan uw wensen: zo is hij er met 3 en 5 portieren. Kies op basis van uw gebruiksdoel en het designonderscheid. Een echte ŠKODA heeft achterlichten die oplichten als een grote, rode C. Check!

5

6 exterieur Dit moet een ŠKODA zijn is wat je denkt als je m ziet. Het zelfverzekerde design met de karakteristieke verchroomde grill, riante ramen en strak gestileerde koplampen maken de nieuwe ŠKODA Citigo onmiskenbaar een telg van de trotse ŠKODA-familie. Het elektrische panoramische zonnedak creëert een grote ruimte boven de voorstoelen. Een genot voor alle inzittenden en met recht design met een functie.

7 Op de Citigo zijn de mistlampen vóór te vervangen door LED-dagrijverlichting. De dynamische look van de Citigo is mede te danken aan de licht stijgende carrosserie langs de onderkant van de ramen. Je kunt kiezen voor SunSet: achterramen met een donkere tint, voor extra stijl van buitenaf en meer comfort voor je achterpassagiers. De achterste ramen in de vijfdeurs-versie gaan naar buiten open. De auto is ook als driedeurs-versie verkrijgbaar.

8

9 ruimte Compact vanbuiten, ruim vanbinnen. De Citigo blinkt uit door zijn hoofd- en beenruimte, waardoor vier inzittenden zich snel thuisvoelen. Dit is te danken aan het slimme design waarin elke centimeter optimaal is benut. De portieren maken het grootste deel uit van de lengte van de Citigo. Daardoor is het comfortabel in- en uitstappen. In de 3-deursversie met Easy Entry-systeem klappen en schuiven de voorstoelen moeiteloos naar voren, zodat de achterbank eenvoudig bereikbaar is.

10 InTerIeur De afwerking van het interieur doet denken aan die van veel duurdere auto s. Alle knoppen en schakelaars zitten op een logische plek en zijn daardoor snel te vinden. U voelt zich snel thuis achter het stuur.

11 Daarnaast is er een geautomatiseerde 5-versnellingsbak die bijdraagt aan het gebruiksgemak en comfort. De elektrische raambediening en elektrische spiegelverstelling zijn ondergebracht in het bestuurdersportier. Het panoramische open dak met verschuifbaar afdekscherm zorgt voor extra licht en lucht in het interieur.

12 simply Clever "Altijd bij de hand" was het centrale idee achter het interieurconcept van de ŠKODA Citigo. Overal om je heen vind je opbergruimte: van slimme opbergvakken tot handige bekerhouders. En kijk je omhoog, dan is een prachtig uitzicht je beloning. In de driedeurs-uitvoering kunnen achterpassagiers spulletjes kwijt in de opbergvakken aan de zijkant van de achterbank, zoals drinkflesjes. Gebruik de dashboardclip om een foto of document altijd bij de hand te hebben. In de bagagenetjes aan de zijkant van de voorstoelen kun je kleine dingen opbergen.

13 De bekerhouder op de middenconsole is goed bereikbaar voor alle passagiers. Een tas met waardevolle of breekbare spullen kan eenvoudig opgehangen worden aan de wegklapbare haak op het dashboardkastje. Het ruime dashboard kastje is er als open of gesloten versie, afhankelijk van de Citigo-uitvoering.

14 luggage COmpArTmenT Klein maar ruim. Deze tegenstrijdigheid beschrijft feitelijk op perfecte wijze de achterkant van de Citigo. De bagageruimte biedt voldoende ruimte voor alle dingen die je nodig hebt in de stad. Liever nog meer ruimte? Klap dan eenvoudig de achterbank neer om de capaciteit uit te breiden tot 951 liter en tot 2 meter lang! De 251 liter grote bagageruimte heeft voor zijn segment een bovengemiddelde inhoud. Door de achterbank neer te klappen, groeit de capaciteit naar 951 liter en kan de lading gerust twee meter lang zijn. Met de horizontaal neerklapbare passagiersstoel is de Citigo nog praktischer en kan hij een buitengewoon lange lading aan.

15 Aan de zijkanten van de bagageruimte zitten vier handige haken, waaraan je je bagage kunt ophangen of vastzetten. Het dubbele verticale bagagenet voorkomt dat spullen achterin gaan schuiven. Je ziet bovendien meteen waar je spullen zijn.

16 COmfOrT Comfortvoorzieningen en slimme technologie maken rijden met de Citigo extra plezierig en veilig. Het 3-spaaks sportstuur is bekleed met geperforeerd leder en zwarte stiknaden.

17

18 InfOTAInmenT Met de ŠKODA Citigo is er altijd een goede reden om ergens naartoe te rijden. Dankzij de moderne communicatietechnologie blijft het contact met familie en vrienden onderweg behouden. Move & Fun bestaat uit een mobiel navigatiesysteem met 5-inch kleurentouchscreen, waarop ook de gegevens van de boordcomputer zijn op te roepen. Bluetooth is inbegrepen, zodat uw smartphone aan de auto is te koppelen. Met het Audio Pack Plus heeft de Citigo vier luidsprekers voorin en twee achterin. Het Audio Pack Premium voegt daar nog een versterker en subwoofer aan toe voor 300 Watt muziekplezier.

19 De Funky radio heeft onder meer een CD- en MP3-speler en kun je aansluiten op het multifunctionele Move&Fun systeem. Voorin biedt de multimedia-houder een veilige plek voor je externe mediaspeler of mobiele telefoon.

20 veiligheid Veiligheid voorop is het motto dat wordt nageleefd bij elke auto die wij bouwen. Vooral de stad met al dat stop-and-go verkeer vereist een vergaand veiligheidsconcept. De ŠKODA Citigo heeft daarom diverse nieuwe toepassingen als aanvulling op de essentiële veiligheidsvoorzieningen. Dit heeft geresulteerd in een speciale onderscheiding bij de Euro-NCAP Crashtest: beste auto in zijn klasse qua veiligheid! Daarnaast helpt het standaard ESC om slipgevaar te verminderen en waar mogelijk te corrigeren. De voorinzittenden zijn worden beschermd door airbags in stuurwiel en dashboard in combinatie met de voorstoel gordelspanners die de passagiers letterlijk verankeren op de juiste plaats in het midden van de zitting. Naast airbags voor de bestuurder en voorpassagier biedt de Citigo voor hen standaard ook speciale Hoofd/zij-airbags. Deze beschermen het lichaam én het hoofd bij een zijdelingse botsing.

21 Het City Safe Drive-systeem is een unieke innovatie voor veiliger rijden in druk verkeer, met name in steden. Het omvat sensoren, die het verkeer aan de voorkant van je auto nauwkeurig volgen binnen 10 meter en tot 30 km/u. Indien de bestuurder niet tijdig op een obstakel reageert, kan het systeem een botsing voorkomen. Het parkeren van de Citigo is door de uitstekende wendbaarheid zeer eenvoudig. Bovendien helpen de drie in de achterbumper geïntegreerde parkeersensoren je, door een oplopend signaal, bij het inschatten van de afstand. Onder de bestuurdersstoel bevindt zich een speciaal opbergvak voor een veiligheidsvest. Uit het zicht, maar veilig binnen handbereik.

22 ŠKODA CITIGO G-TeC Aardgas is een goedkope en schone brandstof. Beter voor het milieu en aardig voor uw portemonnee. De Citigo 1.0 G-TEC heeft de laagste CO2-uitstoot binnen het gamma: slechts 79 gram per kilometer. Het aantal aardgasstations in Nederland en elders in Europa groeit nog steeds en bovendien heeft de auto ook nog een benzinetank, zodat u altijd vooruit kunt.

23 Het start-stopsysteem schakelt de motor van een stilstaande auto uit, bijvoorbeeld voor een rood verkeerslicht of in een stilstaande file. Bij het intrappen van de koppeling slaat de motor razendsnel weer aan. Ook het regeneratieve remsysteem maakt de G-TEC zuiniger. De auto schakelt automatisch tussen benzine en aardgas. Hij start altijd op benzine en gaat dan over op CNG. De brandstofmeter toont op welke brandstof wordt gereden. In de twee CNG-tanks (Compressed Natural Gas) gaat in totaal 12 kg aardgas, goed voor zo n 330 kilometer. Daarnaast is er nog een 10-liter benzinetank. Alle voorzieningen zijn volledig in het auto-ontwerp geïntegreerd en kosten dus geen interieur- of bagageruimte.

24 ACTIve De Active heeft een zwart dashboard, zwarte portierpanelen en zwarte stoelbekleding. Active zwart interieur, zwart dashboard

25 AmbITIOn De Ambition heeft zwarte stoelbekleding en een zwartgrijs dashboard, met zwarte accenten met chroominleg op de versnellingspook, portierhendels en ventilatieroosters. Ambition Ivory interieur, Ivoren dashboard

26 style De Style heeft een beige, zwart of grijs dashboard, chromen accenten op de portierhendels, het stuurwiel, de middenconsole en het instrumentenpaneel, alsmede beige of zwarte portierpanelen en stoelbekleding. Style zwart interieur, zilver dashboard

27 Algemene informatie ŠKODA SERVICE Zelfs de modernste techniek kan de mens niet vervangen. Uw ŠKODA-dealer is uit stekend geschoold en ervaren, en zal u hiervan overtuigen door haar vakkundigheid. Onze relatie met u eindigt niet wanneer u een nieuwe auto heeft gekocht. Het tegendeel is waar. Wij hebben serviceprogramma s voor u ontwikkeld zodat u optimaal van uw ŠKODA kunt genieten. Vraag uw ŠKODA-dealer naar onze uitgebreide service. GARANTIE ŠKODA Auto biedt u de volgende garantie op nieuwe auto s: 1. 2 jaar algehele garantie 2. 3 jaar lakgarantie jaar carrosseriegarantie 4. 2 jaar garantie op ŠKODA Originele Onderdelen en ŠKODA Originele Accessoires LEVENSLANGE MOBILITEITSGARANTIE De levenslange mobiliteitsgarantie draagt er toe bij dat het rijden in uw nieuwe ŠKODA Citigo veilig en plezierig is. Deze mobiliteitsgarantie dekt voorrijkosten van een service wagen naar de plek waar uw auto met pech staat. Ook eventueel afslepen naar de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer en de behoefte aan verdere dienstverlening voor de inzittenden (hotelovernachting, vervangend vervoer, etc.) zijn inbegrepen. Voorwaarde hierbij is wel dat al het onderhoud bij een officiële ŠKODA-dealer is uitgevoerd. Bij iedere uitgevoerde servicebeurt wordt de mobiliteits garantie verlengd voor de duur van de volgende service- interval. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot een officiële ŠKODAdealer. FINANCIERING Uw ŠKODA-dealer / service partner biedt verschillende mogelijkheden om uw nieuwe ŠKODA te financieren of te leasen. Hierbij is het niet van belang of u uw ŠKODA privé of zakelijk gebruikt; voor beide gevallen bieden wij u financieringsmogelijkheden op maat aan. Vraag uw officiële ŠKODA-dealer naar de mogelijkheden. ŠKODA ORIGINELE ACCESSOIRES Zo individueel en veelzijdig als uzelf: de originele accessoires van ŠKODA. Alle originele accessoires worden op duurzaamheid, veiligheid en pasvorm getest, om uw ŠKODA zo betrouwbaar mogelijk te maken. Vraag uw officiële ŠKODA-dealer naar de mogelijkheden. ŠKODA ORIGINELE ONDERDELEN ŠKODA originele onderdelen garanderen, dankzij de in de serieproductie geteste topkwaliteit, zowel veiligheid als maximaal rijgenot. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een lange levensduur, de juiste pasvorm garandeert een eenvoudige montage en optimale functio naliteit. Het complete assortiment is beschikbaar bij iedere officiële ŠKODA-dealer. INTERNET De internetpresentatie van ŠKODA op zal uw beslissing makkelijker maken wanneer u besluit een nieuwe auto te kopen. Hier kunt u op uw gemak alvast uw keuze voorbereiden en een indruk krijgen welke uitvoering het beste bij u past. ŠKODA RUITENCONCEPT Elke ŠKODA voldoet aan strenge veiligheidseisen. Zo is uw auto onder meer voorzien van een beschermende kooiconstructie. De ruiten vormen een belangrijk onderdeel van die constructie. Daarom is het noodzakelijk om alleen met originele ruiten te werken en deze volgens de voorgeschreven werkwijze te vervangen. Zo blijft u verzekerd van een veilige auto. Bij ruitschade kunt u contact opnemen met uw ŠKODA-dealer en buiten kantooruren met de het Mobiliteitservicenummer. Ook voor kleine beschadigingen, zoals een sterretje, kunt u terecht bij uw ŠKODA-dealer. Hij kan uw ruit uitstekend repareren met een speciale hars en met de juiste gereedschappen. Bovendien krijgt u bij hem dezelfde korting op het eigen risico als bij de bekende ruit specialisten. ŠKODA AIRCOSERVICE Een fris idee: controle en reiniging van uw airco. Het hele jaar door heeft u veel plezier van uw airco. In de zomer blijft de auto lekker koel en in de winter heeft u minder last van beslagen ruiten. Als u altijd wilt kunnen vertrouwen op uw airco, moet u deze wel regelmatig laten controleren. Voor zo n aircocheck moet u natuurlijk bij uw ŠKODA-dealer zijn. Als dat nodig is, kan hij uw aircosysteem ook reinigen en zo een einde maken aan nare luchtjes en vervelende bacteriën.

28 ŠKODA stelt het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke producten als prioriteit en laat dat aspect meewegen in alle fasen van de levenscyclus van zijn producten. ŠKODA bouwt auto s met behulp van geavanceerde technieken in de meest moderne fabrieken van dit moment die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste en strengste eisen. Voor antiroestbescherming van afgewerkte onderdelen gebruiken we loodvrije kataforese en lak op waterbasis. Voor het terugdringen van het brandstofverbruik en emissies van zowel benzine- als dieselmotoren volgen we een specifieke bedrijfsstrategie. Alle producten van ŠKODA Auto voldoen aan de wettelijke vereisten en voorschriften voor de bescherming van het milieu. Het resultaat van deze gecombineerde inspanningen is dat de ŠKODA Citigo niet alleen voldoet aan alle technische vereisten voor veiligheid en kwaliteit, maar ook aan die voor het milieu. Op die manier levert ŠKODA Auto een bijdrage aan het behoud van een schone leefomgeving en garandeert tegelijkertijd de mobiliteit en tevredenheid van onze klanten. Met dit milieulogo drukt ŠKODA bewustzijn, verantwoordelijkheid en inspanning uit voor de bijdrage aan een leefbare samenleving en een schoner milieu. SKO16B100 (VO116) Alle informatie in deze brochure met betrekking tot vormgeving, technische gegevens en uitrusting was correct op het moment van het ter perse gaan. Aangezien ŠKODA voortdurend aan mogelijke verbeteringen van haar producten werkt en deze eventueel direct doorvoert, kunnen gegevens zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen. Voor de meest recente informatie over zowel nieuwe ontwikkelingen, prijzen, exacte uitrustingsspecificaties en alsmede de leverbaarheid van de diverse accessoires, kunt u contact opnemen met een erkende ŠKODA-dealer. Niet alle getoonde uitrusting behoort tot de standaarduitrusting van de ŠKODA Citigo. Deze brochure is gedrukt op chloorvrij gebleekt papier en is 100% recyclebaar. Uw ŠKODA-dealer:

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO Een stijlvolle compacte auto met een verrassend ruim interieur, dat is de ŠKODA Citigo. Hij is gemakkelijk te parkeren en dankzij zuinige motoren, een laag gewicht en onderhoud

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Dagje met de meiden Mijn zus en ik zijn net magneten: we kunnen niet lang zonder elkaar. Handig hoor, dat Facebook, bellen of sms en, maar het haalt t niet bij gezellig samen

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA CITIGO

DE NIEUWE ŠKODA CITIGO DE NIEUWE ŠKODA CITIGO INTRODUCTIE 4 EXTERIEUR 6 INTERIEUR 14 CONNECTIVITEIT 18 SIMPLY CLEVER 24 VEILIGHEID 30 G-TEC 42 UITRUSTING 46 TECHNISCHE GEGEVENS 62 COMPACT MET IMPACT De stad bruist met mogelijkheden.

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Multitasken hoort bij het leven, zeker met een gezin. Vaders en moeders weten: u bent nodig in vele rollen, op verschillende plekken, en vaak tegelijkertijd. Elke dag is onvoor

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER NIEUWE SUPERB. SKO1188 Superb Brochure v2.indd :12

SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER NIEUWE SUPERB. SKO1188 Superb Brochure v2.indd :12 SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER DE NIEUWE SUPERB ŠKODA SKO1188 Superb Brochure v2.indd 1 27-03-15 14:12 EEN ANDERE KIJK OP ZAKENDOEN. De nieuwe ŠKODA Superb is gemaakt voor mensen die hun eigen keuzes durven

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA fabia 2 "Mijn Fabia geeft me ruim baan voor mijn dromen en wensen." 3 Het aanzicht van de ŠKODA Fabia en Fabia Combi geeft de auto een solide en zelfverzekerd uiterlijk, mede door de

Nadere informatie

Uw ŠKODA-dealer: SKO13B130 (V0113)

Uw ŠKODA-dealer: SKO13B130 (V0113) Voor ŠKODA hebben het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke producten prioriteit en dat komt tot uiting in alle fasen van de gebruikscyclus van de auto s. ŠKODA bouwt auto s met behulp van geavanceerde

Nadere informatie

NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES

NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES SIMPLY CLEVER NIEUWE ŠKODA FABIA ACCESSOIRES JOUW AUTO, JOUW STIJL Maak van de nieuwe Fabia helemaal jouw Fabia met ŠKODA accessoires. Benadruk het sportieve uiterlijk of verwen jezelf met nog meer comfort.

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines Jarno van Maanen 15 juli 2008 Eindelijk Terwijl de vijfde generatie van de Golf al vier jaar op de markt was, kwam Volkswagen vorig jaar met de Golf Variant. Beter laat dan niet, zullen we maar zeggen.

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert

Nadere informatie

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business Bjorn Blokzijl 21 augustus 2013 Evolutie brengt perfectie In het segment der midi-mpv's was Renault alleenheerser met de Scénic, totdat Citroën in 2000 op de proppen kwam met de - op z'n zachtst gezegd

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster 2 Verder kijken dan het asfalt onder mijn Roomster: dát zijn onze mooiste ritten. 3 4 Wij verzamelen geen kilometers, alleen waardevolle herinneringen. 5 6 Herkenbaar ŠKODA

Nadere informatie

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP TOLEDO Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

Citroën C3 1.6 VTi Exclusive

Citroën C3 1.6 VTi Exclusive Harold Rolloos 7 april 2010 Leven in de brouwerij Het B-segment staat niet bekend om de grote keuze uit originele auto's. Eigenlijk is het allemaal wat saai en kleurloos. De nieuwe Citroën C3 vormt daar

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. de nieuwe

SIMPLY CLEVER. de nieuwe SIMPLY CLEVER de nieuwe ŠKODA FABIA Design... 4 Simply Clever... 22 Technologie... 30 Veiligheid... 36 Prestaties... 42 Met een gezonde dosis zelfvertrouwen beweeg je je gemakkelijker door het leven. Net

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Nissan Micra v Acenta Pack

Nissan Micra v Acenta Pack Harold Rolloos 17 maart 2008 Kleine womanizer Dat de Nissan Micra met zijn guitige smoeltje vooral in de smaak bij vrouwen valt is bekend. Maar blijkbaar is dat ook de doelgroep waarop de Japanners zich

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia 2 "Mijn Fabia geeft me ruim baan voor mijn dromen en wensen." 3 Het aanzicht van de Škoda Fabia en Fabia Combi geven de auto een solide en zelfverzekerd uiterlijk. Als de achterlichten

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

Volkswagen Polo ( )

Volkswagen Polo ( ) Volkswagen Polo (2009-2017) Zo goed als nieuw Autotest Vol trots kondigt Volkswagen de nieuwe Polo aan. Maar is dit wel een nieuwe auto? Volkswagen is namelijk niet met een schoon blad papier begonnen

Nadere informatie

Suzuki Alto 1.0 Exclusive

Suzuki Alto 1.0 Exclusive Jarno van Maanen 27 april 2009 Terugkeer Na een afwezigheid van zo'n drie jaar is de Suzuki Alto weer terug. En hoe! Het frisse nieuwe model lijkt in niets op zijn bedaagde voorganger. Gelukkig maar, want

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessoires

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessoires SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessoires 1 De ŠKODA Citigo voelt zich erg thuis in de stad, maar heeft nog veel meer in zijn mars. Dankzij ŠKODA Originele Accessoires kunt u uw Citigo zo samenstellen, dat

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 Mii SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Mii geldt een vast onderhoudsinterval, dat betekent

Nadere informatie

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar!

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar! catalogus 2009 retro krachtige schijfrem overzichtelijk dashboard ruime opbergruimte onder het zadel Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs

city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert

Nadere informatie

Daihatsu Cuore 1.0 Premium

Daihatsu Cuore 1.0 Premium Darrow Parinussa 12 mei 2008 De zuinigste benzineauto Achter het onschuldige en vrolijke uiterlijk van de nieuwe Daihatsu Cuore schuilt een serieuze bedoeling. Met het steeds onvriendelijker wordende autoklimaat

Nadere informatie

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden de MEErwaardE niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. onderhoud vaste onderhoudstarieven

Nadere informatie

Prijslijst per 1 juni 2015 ŠKODA Citigo

Prijslijst per 1 juni 2015 ŠKODA Citigo Modelcode Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energielabel CO 2 -uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumentenprijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl. BPM excl. BTW Bruto catalogusprijs

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi Tony Vos 28 november 2018 De gulden middenweg De Europese bestelautomarkt is grofweg in drie segmenten ingedeeld. Aan de basis staan de compacte modellen als de Volkswagen Caddy en Renault Kangoo. Mercedes-Benz

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Renault Clio Estate 100 TCE Dynamique

Renault Clio Estate 100 TCE Dynamique Harold Rolloos 31 maart 2008 Meer espace in de Clio Renault Clio Estate, dat klinkt nogal tegenstrijdig. Clio klein, Estate groot. Sinds februari is deze compacte stationcar in ons land te koop. Daarmee

Nadere informatie

Tot. 2.630,- voordeel. 5.300,- voordeel

Tot. 2.630,- voordeel. 5.300,- voordeel 2.630,- 5.300,- 1.100,- 400,- 3- spaaks lederen stuurwiel Airconditioning met pollenfilter Lichtmetalen velgen 14 Apus zilver Radio-/CD-speler Funky met MP3-functionaliteit Citigo Edition vanaf 11.490,-

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

Daihatsu Terios 1.5 DVVT Trophy

Daihatsu Terios 1.5 DVVT Trophy Harold Rolloos 3 mei 2010 Tijden veranderen Het bescheiden Daihatsu staat tegenwoordig in ons land vooral bekend om haar zuinige modellen. In het verleden waren de Japanners vooral bekend om hun terreinwagens

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER DE NIEUWE ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever... 24 Technologie... 30 Veiligheid... 38 Prestaties... 44 Individualiseren... 48 NHOUD 3 Met een gezonde dosis zelfvertrouwen beweeg je je

Nadere informatie

Opel Agila 1.2 Enjoy. Vrolijke verschijning

Opel Agila 1.2 Enjoy. Vrolijke verschijning Jarno van Maanen 2 september 2008 Vrolijke verschijning Om meteen maar met de deur in huis te vallen: van de oude Agila waren we niet echt gecharmeerd. En dat had vooral te maken met het ontwerp. Dit model

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03 De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series VW1552- Brochure Beetle v5.indd 1 22-07-16 10: Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Ruim voordeel

Ruim voordeel 5.000 6.300 2.200 Voor vakmannen die niet van ophouden weten. Bent u ook een vakman die niet van ophouden weet? Dat komt goed uit. Volkswagen Bedrijfswagens weet ook niet van ophouden. Daarom zijn het

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Lexus RX L 450h 4WD President Line

Lexus RX L 450h 4WD President Line Tony Vos 21 november 2018 Iedereen een beetje inschikken Het lijkt qua ontwikkelingskosten duur om pas bij een facelift van een bestaand model met een tweede carrosserieversie op de proppen te komen. Lexus

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

KRACHTIGE LIJNEN, NIEUWE VORMGEVING De nieuwe Ligier JS50L een sterke persoonlijkheid

KRACHTIGE LIJNEN, NIEUWE VORMGEVING De nieuwe Ligier JS50L een sterke persoonlijkheid Made for you 16+ KRACHTIGE LIJNEN, NIEUWE VORMGEVING De nieuwe Ligier JS50L een sterke persoonlijkheid De Ligier JS50L is helemaal vernieuwd. De volledig nieuwe koplampen met geintegreerde LED verlichting

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Harold Rolloos 18 september 2008 Grand Vitara groeit door 'Suzuki introduceert Grand Vitara 2009. Twee nieuwe motoren en vernieuwd exterieur en interieur', kopt het persbericht van de importeur. Twintig

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel V40 V40 1.816V 2.0 16V MOTOR - type - cilinderaantal/kleppen - cilinderinhoud (cc) - compressieverhouding - brandstofsysteem - boring/slag (mm) - katalysator - max. vermogen ECE kw/pkimin 1 - max. koppel

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 juni 2014 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten incl. BPM incl. BTW Netto excl.

Nadere informatie

Ford EcoSport 1.0 EcoBoost Titanium

Ford EcoSport 1.0 EcoBoost Titanium Bjorn Blokzijl 14 februari 2016 Zoals het had moeten zijn Als je een kijkje in de keuken neemt van een gemiddelde autoproducent, dan is er een gemiddelde houdbaarheid van een model te zien. Eerst wordt

Nadere informatie

Peugeot HDi 160pk Allure

Peugeot HDi 160pk Allure Bjorn Blokzijl 22 april 2014 Nieuw neusje voor succes Peugeot was in 2009 met de 5008 één van de laatste nieuwelingen in het midi-mpv-segment. Met de grote 807 waren de Fransen wel vertegenwoordigd in

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires GAMMA ACCESSOIRES I NIEUWE DACIA SANDERO EN SANDERO STEPWAY Precies wat nodig is voor langdurige bescherming en maximaal comfort. Simply a clever

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Ford Focus CC 2.0 Titanium

Ford Focus CC 2.0 Titanium Harold Rolloos 1 juni 2008 Focus met hoge funfactor Ford kwam begin 2007 met de nieuwe Focus CC. Ruim een jaar later stond daar alweer de opvolger. Dat is natuurlijk erg snel, maar Ford greep de introductie

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE SPORTIEVELING VOOR ELKE GELEGENHEID Wie beweert dat een SUV er ook als zodanig uit moet zien? De nieuwe ŠKODA KAROQ SPORTLINE bewijst dat je sportief voor de dag kunt komen, ongeacht

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie