Nieuwsbrief. We plaatsen daarom de volgende afspraken in de spot-lights:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. We plaatsen daarom de volgende afspraken in de spot-lights:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 20 mei 2016 locatie Zuid Agenda: maandag 23 mei MR vergadering, 20u locatie Noord donderdag 2 juni CJG inloop spreekuur Zuid 7 10 juni avondvierdaagse Duiven vrijdag 17 juni verslagen mee! Laatste periode, afspraken met elkaar uit het team Hopelijk heeft iedereen genoten van een zonnige, lange meivakantie en zijn we opgeladen voor de laatste periode tot de zomervakantie. Een periode waarin nog veel staat te gebeuren; LOVS toetsen, de avondvierdaagse, het eindverslag, het montessorifeest, verslagavonden, slapen op school voor de oudste kleuters, kennismaken in de nieuwe groep en voor de bovenbouwers natuurlijk de Vlielandreis en het afscheid van de Groene Ring! De laatste weken voor de meivakantie kregen we duidelijke signalen dat een aantal gedragsregels en afspraken, zoals die gemaakt zijn met elkaar, niet of onvoldoende nageleefd worden. Ook een aantal ouders die helpen met het overblijven hebben aangegeven dat het voor hen regelmatig een hele klus is. (Voorbeelden die genoemd worden; kinderen die de overblijfouder negeren, brutale antwoorden geven of zich niet aan de regels houden.) Ouders vragen zich af wat hier aan gedaan wordt. Ook in de school signaleren we in enkele groepen meer onrust; bijvoorbeeld kinderen die te laat in de klas komen, op plekken gaan werken buiten de groep die daar niet voor bedoeld zijn. Vandaar dat we als school een aantal afspraken extra willen benadrukken de komende weken. U mag ons daar ook als team op aanspreken, want gedragsregels blijven leeg als het alleen maar regels op papier zijn. Het gaat erom dat we samen met de kinderen ervaren dat met bepaalde afspraken in de school het fijn is om te werken en te spelen en je daar zelfvertrouwen van krijgt. We plaatsen daarom de volgende afspraken in de spot-lights: Vanaf kwart over acht zijn de leerkrachten bij de groep en zijn kinderen en ouders welkom in de school. Binnen is binnen. We zijn op tijd in en bij de groep.

2 De gangen zijn vanaf kwart voor negen ook werkruimte en daarom gaan de leerkrachten samen met de kinderen naar binnen en buiten tijdens een kleine pauze of aan het einde van de schooltijd. Maar bovenal: Ik ga op een vriendelijke manier met anderen om. Als team zijn we er van overtuigd dat de fijne, rustige werksfeer waar we altijd zo trots op zijn geweest in onze school zeker nog aanwezig is, maar dat we er samen (team, kinderen én ouders) blijvend aan moeten werken om die goede sfeer te bewaken en gaan we er samen een fijne laatste periode van maken! Schoolfoto s oproep! Levert u uiterlijk 1 juni de schoolfoto s of de machtiging weer in bij de leerkracht van uw kind Avondvierdaagse van de commissie Heeft u er ook alweer zin in? Over een aantal weken is het alweer zover, het is weer tijd voor de Avondvierdaagse! De kinderen gaan weer vier avonden wandelen, liedjes zingen en plezier maken samen met hun vrienden, vriendinnen en ouders. Het gezelligste (wandel)evenement van Duiven! Voor u ook weer een mooi moment om bij te kletsen en om (nieuwe) mensen te leren kennen. De leerkrachten delen maandag voorafgaand aan de vierdaagse aan alle kinderen die meelopen het Groene Ring shirt uit. In de groep oefenen we met de kinderen een prachtig nieuw Groene Ringlied, gemaakt door een enthousiaste ouder. De Avondvierdaagse wordt afgesloten op onze unieke Groene Ring manier met een gezellig feest op het schoolplein. Ieder jaar streeft de organisatie naar een groot feest: een mooie belevenis voor jong en oud. Een van de belangrijkste voorwaarden daarvoor is, naast enthousiasme, betrokken ouders/ verzorgers, die dit (op een nieuwe manier) vorm willen geven. Dit kan tijdens de Avondvierdaagseweek, maar ook in de voorbereidingen voorafgaand aan deze week. Het kan echt van alles zijn, denkt u hierbij aan: - Hand- en spandiensten achter de schermen - Liedjes verzorgen - Invoeren van aanmeldingsgegevens - Helpen tijdens het lopen van de avondvierdaagse - Helpen met het klaarzetten van drinken en wat lekkers voor bij de pauzeplekken - Aankleding van het plein - Muziek verzorgen voor de feestavond - Medailles uitdelen - De bar bedienen - Bonnetjes verkopen Even een paar voorbeelden, maar zo zijn er, zoals u wel kunt bedenken 1001 taken, die de Avondvierdaagsecommissie niet allemaal alleen kan doen. Laten we er samen een groot feest van maken, zodat onze kinderen weer vier dagen met veel plezier mee wandelen en trots hun

3 medaille in ontvangst mogen nemen. Heeft u een talent, idee, inspiraties of voelt u zich ook verantwoordelijk, laat dit ons dan weten! Mocht u interesse hebben om de Avondvierdaagsecommissie zelf te komen versterken, dan zouden we daar erg blij mee zijn! We hopen dit jaar nog één a twee nieuwe leden te mogen verwelkomen om er, ook de komende jaren, weer iets heel moois van te kunnen maken! Spreek ons gerust eens aan of bel even voor meer informatie. Samen staan we sterk, vele handen maken licht werk, hoe meer zielen hoe meer vreugd, etc. Met vriendelijke groet, De Avondvierdaagsecommissie: Edwin, Marieke, Maaike, Karen (Zuid: ) en Nancy (Noord: ) Kiva Komende maand staat in alle groepen KiVa thema 6 op het programma. Thema 6 gaat over pesten in de groep. De meeste kinderen op school denken negatief over pesten. Ze begrijpen dat pesten verkeerd is, voelen mee met gepeste kinderen en hopen dat pesten kan worden gestopt. In de lessen van komende weken oefenen kinderen op allerlei manieren en maken we ze bewust dat ze ook door niets te doen een rol spelen bij het in stand houden van pesten. Het doel is om kinderen te laten inzien dat de oplossing van het probleem bij henzelf ligt: iedereen kan het verschil maken door een ander te helpen. De groepen oefen dit met hun leerkrachten op een niveau passend bij de leeftijdsgroep. Cultuurcoördinator Juf Mendy is voor de groene Ring de interne cultuurcoördinator. Zij stimuleert collega s en onderhoudt de externe contacten met allerlei instellingen op het gebied van cultuureducatie en cultureel erfgoed. Onder haar leiding stellen we jaarlijks ons cultuuraanbod samen. Daarmee krijgen de kinderen in 8 jaar een breed aanbod. Zojuist heeft zij een scholingstraject afgesloten en heeft voor een nieuw beleidsplan opgesteld. Komend schooljaar zullen de beeldende vakken (tekenen/handvaardigheid) en muziek nadrukkelijke aandacht krijgen in ons jaarprogramma. Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) De CJG medewerker, Ninja ten Velden, is voor u aanwezig op school voor alle vragen omtrent opvoeding en opgroeien. Vind u het bijvoorbeeld lastig om grenzen te stellen, zit uw kind teveel achter de computer, zijn er problemen met slapen,maakt uw kind moeilijk vriendjes of zijn er problemen in de thuissituatie zoals communicatie, relatie en/of financiën. Met al uw vragen kunt u terecht bij de CJG medewerker. Ninja is dinsdag 31 mei aanwezig bij de inloop op Noord, donderdagochtend 2 juni op Zuid.

4 Bericht van het Candea College Komende week ontvangen de achtste groepers hun eind-citotoets terug. Voor de keuze van een vervolgschool heeft dit geen invloed meer. Alle kinderen van groep 8 zijn inmiddels aangemeld voor het VO. Veel van onze Groene Ringers stromen door naar het Candea College. Het Candea College vraagt ons het volgende bericht aan u bekend te maken: `Het aantal kinderen in de gemeenten Duiven en Westervoort neemt af. Dat is al enkele jaren aan de gang. Vandaar dat in beide gemeenten inmiddels enkele basisscholen zijn gesloten. Dit leidt ook tot minder leerlingen op het Candea College. Daarom stoten wij per 1 augustus 2017 één locatie af. De keuze is gevallen op het kleine gebouw aan Saturnus 3, dat nu wordt gebruikt door de bovenbouw van vmbo-bb/kb. Dit besluit heeft uiteraard consequenties voor de twee overblijvende locaties Eltensestraat en Saturnus 1. De afgelopen twee jaar hebben wij benut om goed na te denken over hoe wij deze gebouwen na 1 augustus 2017 willen inzetten. Dit heeft geleid tot de keuze voor het onderbrengen van de opleidingen vmbo-bb/kb en mavo in het gebouw aan de Eltensestraat. We gebruiken nu voortaan de naam mavo voor het vroegere vmbo-gt. De opleidingen havo en vwo worden gehuisvest in het grote gebouw aan Saturnus 1. Het besluit over de gebouwen is tot stand gekomen in nauw overleg met alle geledingen binnen de school (leerlingen, ouders en medewerkers), het Liemers College en met externe partners zoals de basisscholen en de gemeenten. De medezeggenschapsraad van het Candea College heeft gisteravond unaniem ingestemd met het besluit van het schoolbestuur Quadraam waar het Candea College onder valt. De gemaakte keuze sluit aan op de onderwijskundige ontwikkeling die het Candea College doormaakt. Daarin staan de vier opleidingen centraal. Wij willen dat in iedere opleiding (vmbo-bb/kb, mavo, havo en vwo) vanaf de eerste klas tot en met het eindexamen een doorlopende leerlijn vormgegeven wordt. In deze visie past geen gebouwelijke scheiding meer tussen onderbouw en bovenbouw, zoals in de huidige situatie het geval is. Per 1 augustus zitten alle leerjaren van een opleiding bij elkaar in één gebouw met een eigen directeur, docententeam en pedagogisch-didactisch klimaat. Doordat de vier opleidingen samen één school vormen, kunnen leerlingen makkelijk overstappen van de ene naar de andere opleiding. Alleen leerlingen die switchen tussen mavo en havo moeten straks nog naar een ander gebouw. Vmbo-bb/kb en mavo worden ondergebracht aan de Eltensestraat, waar beide opleidingen een eigen gebouwdeel krijgen. Het gebouw aan de Eltensestraat kan bovendien makkelijker worden aangepast aan de eisen die het vernieuwd vmbo stelt. Met het aanpassen van beide locaties wordt komend schooljaar begonnen.

5 Mad Science Vakantiedagen In de zomervakantie binnen hangen? Dat hoeft helemaal niet! Doe mee met de coole, inspirerende Mad Science Vakantiedagen. De kinderen leren spelenderwijs alles over wetenschap en techniek. Dit hoeft niet saai te zijn; in tegendeel! Raketten afschieten, slijm en stuiterballen maken, betoverende shows met droog ijs; dit is maar een kleine greep uit de activiteiten die Mad Science uitvoert. Elke dag staat in het teken van een spannend thema, waarmee de Mad Scientists samen met de kleine wetenschappers in wording aan de slag gaan. Kinderen zullen zich verwonderen over alle geweldige dingen die door wetenschap en techniek mogelijk zijn. De Mad Science Vakantiedagen zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Om de best mogelijke beleving te creëren wordt met kleine groepen gewerkt, daarbij zijn er per locatie 2 Mad Scientists aanwezig. Er kunnen maximaal 24 kinderen deelnemen, vol = vol. Kijk snel bij data en locaties waar we bij jou in de buurt een vakantieprogramma organiseren. Activiteiten zijn zonder overnachting en duren van 9:00 tot 16:00 uur. Let op: In de regel zijn de programma's in de zomervakantie van maandag t/m donderdag. De planning van de thema's is flexibel. Kijk snel op of nederland.madscience.org voor meer informatie, of bel ons op Korting op reisvaccinaties vanuit de GGD GGD Gelderland-Midden wil u en uw kinderen bewust maken van de gezondheidsrisico's tijdens uw reis. Daarom organiseren zij een speciale dag over reisvaccinaties op zaterdag 28 mei van uur. De GGD adviseert en denkt mee onder het motto: Wees wijs, ga beschermd op reis! We weten dat veel mensen nog altijd ongevaccineerd op reis gaan. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de Nederlanders onbeschermd op reis gaat naar landen als Egypte, Turkije of Kroatië. Ook reizigers die een lange reis gaan maken naar de Afrikaanse westkust of Azië zijn zich niet altijd bewust van de risico s. Daarom attenderen we u op deze speciale dag met korting op het consult voor reisvaccinaties. GGD Gelderland-Midden opent haar deuren zaterdag 28 mei van tot uur aan de Eusebiusbuitensingel 43 in Arnhem. Per persoon betaal u voor een consult geen 20,50 maar 7,50.

6 Gezinnen betalen voor een consult geen 47,50 maar 25,00. Dit is exclusief de kosten voor de vaccinaties. Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen tussen en uur en tussen en uur bellen naar: U kunt ook online een afspraak maken via Op deze site vindt u ook meer informatie. Fijn weekend! Team Montessorischool De Groene Ring Facebook: Montessorischool-De-Groene-Ring

Uniek-nieuws 11 N I E U W S B R I E F

Uniek-nieuws 11 N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 11 Nummer 11 13 mei 2016 Volgende nieuwsbrief op 27 mei Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een welverdiende vakantie zijn we de laatste etappe van dit

Nadere informatie

Voorstelling Muizenissen

Voorstelling Muizenissen Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org Voorstelling Muizenissen schooljaar 2015-2016 nummer 18, vrijdag 3 juni De voorstelling Muizenissen was een groot

Nadere informatie

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Groepsindeling 2016-2017 Volgend schooljaar zullen wij weer 5 groepen gaan maken. Dit zijn

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 29 11 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-04 Fien, groep 6 17-04 Amber, groep 6 PALMPAASSTOKKEN Veel

Nadere informatie

Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn.

Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn. Info 20 10 juni 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn. Trefwoord

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda: vrijdag 17 juni maandag 20 juni woensdag 22 juni zaterdag 25 juni maandag 27 juni donderdag 30 juni 4 t/m 7 juli Donderdag 7 juli

Nieuwsbrief. Agenda: vrijdag 17 juni maandag 20 juni woensdag 22 juni zaterdag 25 juni maandag 27 juni donderdag 30 juni 4 t/m 7 juli Donderdag 7 juli Nieuwsbrief 16 juni 2016 locatie Zuid 0316-266611 Agenda: vrijdag 17 juni maandag 20 juni woensdag 22 juni zaterdag 25 juni maandag 27 juni donderdag 30 juni 4 t/m 7 juli Donderdag 7 juli verslagen mee!

Nadere informatie

mejuffrouw Sprenkelder, mejuffrouw Aarntzen mevrouw Van Berkel, mevrouw Veldman

mejuffrouw Sprenkelder, mejuffrouw Aarntzen mevrouw Van Berkel, mevrouw Veldman Nummer 9, schooljaar 2017-2018 26 april 2018 Algemeen. Vakantierooster schooljaar 2018-2019. herfstvakantie: 15/10/2018 t/m 19/10/2018 kerstvakantie: 24/12/2018 t/m 04/01/2019 voorjaarsvakantie: 04/03/2019

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 28 13 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 17-04 Amber, groep 5 19-04 Hedwig, groep 1B 20-04 Jayden, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 9 30 april 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 9 30 april 2015 Toermalijnnieuws Nummer 9 30 april 2015 Algemene informatie Continurooster Zoals reeds gemeld is uit de peiling gebleken dat bij de meerderheid van ouders de voorkeur uitgaat naar een continurooster. Aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 d.d

Nieuwsbrief 15 d.d Belangrijke data Dinsdag 9 mei 2017 Nieuwsbrief 16 Dinsdag 9 mei 2017 Dinsdag 9 mei 2017 Schoolfotograaf Nieuwsbrief 15 d.d. 09-05-2017 Ouderavond Relaties en Seksualiteit 15 mei 2 juni 2017 Project Kriebels

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Nummer 5 april Pagina 1 van 6. Inhoudsopgave

Nummer 5 april Pagina 1 van 6. Inhoudsopgave Nummer 5 april. 2017 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Agenda Schoolvoetbal Rookvrij plein Incident GGD- Gelderland midden-reis vaccinatie dag Schoolfotograaf Verjaardagen Kleuternieuws Luizenpluizen Mededeling

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

lauwers college informatie voor groep 8

lauwers college informatie voor groep 8 lauwers college informatie voor groep 8 Het is bijna zover... Kies de beste school voor jou Nog even en dan ga je naar een nieuwe school. Samen met je ouders en je leerkracht ben je aan het uitzoeken welke

Nadere informatie

lauwers college informatie voor groep 8

lauwers college informatie voor groep 8 lauwers college informatie voor groep 8 Het is bijna zover... Kies de beste school voor jou Weet jij al welke school bij jou past? Nog even en dan ga je naar een nieuwe school. Samen met je ouders en je

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Maandbrief mei maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 30 april M E I V A K A N T I E

Maandbrief mei maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 30 april M E I V A K A N T I E Maandbrief mei 2018 Lieven de Keylaan 56 1222 LH Hilversum 035 6856200 www.dacostaschoolhilversum.nl maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 april 1 2 3 4 5 6 M E I V A K A N T I

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

PA-NIEUWS. Van de rector

PA-NIEUWS. Van de rector Van de rector Het is donderdag 11 mei en gisteren startten de Centrale Eindexamens. Ruim bijtijds arriveerden de examenkandidaten in de examenzaal. Een beetje stiller dan normaal, gespannen, maar ook vol

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6 Beste ouders/verzorgers, De maand januari stond in het teken van de Open Dagen voor nieuwe brugklasleerlingen. Onze school is zeer druk bezocht. Het is nu afwachten welke leerlingen zich uiteindelijk gaan

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind gaat binnenkort naar de middelbare school. Een spannende tijd. Samen met uw kind bezoekt

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2014 NUMMER 6 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, In deze eerste nieuwsbrief van 2014 leest u over reeds bekende zaken, maar ik vraag ook uw aandacht voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015 Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 28 augustus 2015 In deze nieuwsbrief Informatieavond donderdag 3 september Studiedag vrijdag 4 september Ouderkamer Oudercontactmedewerker & ouderen kind-adviseur

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 15 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 8 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Schoolkamp: De

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

september 2017 Voorwoord Belangrijke data Studiedag Informatieavond Parkeren rondom de school Nieuwe methode Taal Startgesprekken Overblijf

september 2017 Voorwoord Belangrijke data Studiedag Informatieavond Parkeren rondom de school Nieuwe methode Taal Startgesprekken Overblijf september 2017 Voorwoord Belangrijke data Studiedag Informatieavond Parkeren rondom de school Nieuwe methode Taal Startgesprekken Overblijf Vakanties Studiedagen Voorstellen Voorwoord Bij het verschijnen

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar: Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2019

Weilustwekker. Schooljaar: Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2019 Weilustwekker Schooljaar: 2019-2020 Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2019 BIJLAGE 01-01 Infoavond meer- en hoogbegaafdheid 23 september 2019 voor alle geïnteresseerden 01-02 Gevraagd OPR-leden 30-03 01-03

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Informatieavonden Leuk nieuws Groep 5 Leerlingenraad Ouderavond 3 nov. Schoolplein M.R. mededeling Nepwapens Kalender

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 24 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid We hebben afscheid genomen van Lex uit de groep van

Nadere informatie