Nieuwsbrief 11 februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 11 februari 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 11 februari 2016 Beste ouder(s), In deze tijd van het jaar zijn we op school bezig met de toetsen. We toetsen, zodat we weten welke stof de kinderen al wel, en welke stof de kinderen nog niet beheersen. Hier kunnen we op inspelen binnen ons onderwijs. Tussen de methodetoetsen en de Citotoetsen zit vaak een verschil. Dit komt omdat de methodetoets slechts een korte periode toetst van enkele weken en de Citotoets een overzicht van een halfjaar geeft. De vraag is bij de Citotoetsen of het geleerde een halfjaar is blijven hangen. Uit al de toetsen maken de leerkrachten hun analyses en daarna worden er nieuwe doelen gesteld. Dit wordt uitgebreid met de Intern Begeleiders (IB-ers) besproken en daarna delen we dat ook met u, op de ouderavonden. De leerkracht staat dus niet alleen voor de klas, maar steekt ook op andere manieren veel tijd in goed onderwijs. Naast de resultaten voor rekenen en taal ben ik trots op de tentoonstelling van afgelopen maandag over textiel. Het is een kunst om als school de leerlingen zich breed te laten ontwikkelen. Daarom werken we op school niet alleen aan taal en rekenen, maar ook aan ontwikkelingen op gebied van creativiteit, samenwerking, kritisch denken en een probleemoplossend vermogen. Vaardigheden die zij in de toekomst hard nodig hebben. Ik hoop dat de ouderavonden afgelopen week goed verlopen zijn en dat ook het opengestelde ouderportaal u daarbij van dienst is geweest. Fijn weekend, Eric Gladdines Directeur Reünie Omdat we dit jaar 40 jaar bestaan, houden we vrijdagavond 24 juni een reünie. Alle oud-leerlingen van de Eerste Rith zijn natuurlijk van harte welkom. Inmiddels zijn er al veel aanmeldingen bij ons binnengekomen en het belooft een gezellige avond te worden! Alle oud-leerlingen die ook aanwezig willen zijn op de reünie, kunnen zich aanmelden via het adres: reunie.deeersterith@gmail.com Activiteiten 12 maart SKIP Kennisquiz 16 maart Studiedag gr 1-8 vrij 17 maart Kangoeroewedstrijd Groep 1-2: Voorstelling Ontdekking in de Grote Kerk 23 maart Grote rekendag 24 maart Studiedag gr. 1-8 vrij 25 maart Iedereen vrij 28 maart Pasen 29 maart Studiedag gr. 1-8 vrij Welkom op school 0-1 F Zoë de Ruijter Syta van der Kleijn Jibbe Kuijten

2 Vanuit de werkgroep lentekriebels "Hoe groeit een baby in de buik? Waarom heeft Arjan twee vaders? Wanneer ben je verliefd en hoe maak je het uit als het niet meer goed voelt? En wat gebeurt er met je als je puber wordt?" Deze en gelijksoortige vragen zullen in de week van 14 t/m 18 maart weer centraal staan in de landelijke themaweek van de lentekriebels. Op school zal er aandacht worden gegeven aan de onderwerpen die te maken hebben met o.a. de liefde/verliefd zijn, seksuele voorlichting, de verschillen tussen meisjes en jongens en de gevoelens die we allemaal met ons meedragen. Robert Hoosemans (voorzitter) Marion Martin Nathalie van de Vijver Rixt de Jager Floor Gobbens NAC Junior Streetleague Dinsdag 8 maart starten de groepen 8 met de tweede seizoenshelft van de NAC Junior Streeteague. Momenteel staan wij op de tweede plaats in de competitie, met slechts één punt verschil op de nummer 1. We vinden het leuk als we heel veel supporters hebben, dus iedereen is altijd welkom om ons aan te komen moedigen! Hieronder het speelschema. De wedstrijden starten altijd om uur. Lieke Gruijters lieke.gruijters@inos.nl Sandy Jansen sandy.jansen@inos.nl Dinsdag 8 maart Dinsdag 15 maart Dinsdag 22 maart Dinsdag 29 maart Dinsdag 4 april De Horizon De Eerste Rith De Eerste Rith- Pons SBO De Parel De Eerste Rith De Eerste Rith De Griffioen De Wisselaar De Eerste Rith Vonnie Touw vonnie.touw@inos.nl Onze thuiswedstrijden zijn dus op 15 en 29 maart. Deze spelen wij op het Piet van Twistveld.

3 Inzamelen van batterijen en lege cartridges De mogelijkheid bestaat om op school lege cartridges en batterijen in te leveren. De cartridges worden opgehaald door het bedrijf NICA, de school krijgt per cartridge een vergoeding. Hiermee kunnen we weer leuke dingen aanschaffen voor de leerlingen. U kunt alleen lege cartridges inleveren van inktjet printers dus geen lege tonercartridges van laserprinters of kopieerapparaten. In het halletje bij de hoofdingang staat een doos van NICA waarin de cartridges gedeponeerd kunnen worden. De batterijen worden opgehaald door het bedrijf Stibat, per kilo ontvangt de school 1 spaarpunt. Via de site van Stibat kunnen daarvoor artikelen besteld worden. 1. Welke batterijen mogen de kinderen inleveren? Uitsluitend batterijen voor huishoudelijk gebruik (staafbatterijen, knoopcellen en batterijpacks). De batterijen moeten door de opening van de ton kunnen. Geen accu s van auto s of motoren. 2. Waar moeten de batterijen in worden gedaan? De batterijen mogen uitsluitend in de speciaal ontworpen inzamelton van Stibat worden gedaan. Zie afbeelding, de inzamelton staat in het halletje bij de hoofdingang. Dozen en zakken zijn niet toegestaan. 3. Waar kunnen kinderen de batterijen vandaan halen? De batterijen moeten afkomstig zijn uit de huishoudens van leerlingen en hun directe omgeving: familie, vrienden, buren. Geen winkels dus! Ouders of bekenden van leerlingen van de school mogen geen batterijen van het werk aan leerlingen meegeven of zelf afgeven op school. Hier kunnen namelijk batterijen tussen zitten die onder zwaardere wettelijke regelingen vallen. 4. Kan ik ook lekkende of verroeste batterijen inleveren? Nee, deze mogen niet in de inzamelton. U kunt ze inleveren bij het milieupark van de gemeente. Verkeersexamen 2016 Binnenkort nemen de leerlingen van de groepen 7 deel aan een theoretisch- en praktisch verkeersexamen. Sinds enkele dagen staat er een PowerPoint presentatie met vragen bij de route van het praktisch examen online, u kunt de PowerPoint vinden op deze pagina van de website: Er zijn ook gratis apps waarmee je kunt oefenen voor het verkeersexamen. Veilig Verkeer Nederland (VVN) heeft twee apps gemaakt, je kunt ze vinden in de app store van Apple en de store voor Androïd apps (Google Play). Ze heten Verkeersexamen en Bordentrainer.

4 Ondertussen bij de oudercommissie Oudercommissie compleet! Met veel plezier kunnen we jullie melden dat we, na onze oproep in de vorige nieuwsbrief, helemaal compleet zijn. Eelco Konings, vader van Saar (1/2D) komt de oudercommissie versterken! Wij zijn hier erg blij mee en heten Eelco langs deze weg hartelijk welkom. Eelco zal zich in een van de volgende nieuwsbrieven aan jullie voorstellen. Bedankt! Graag willen we alle ouders bedanken die afgelopen week hard hebben gewerkt om het snijwerk (t.b.v. de rapporten) tijdig af te krijgen. Het is gelukt, waarvoor dank! Graag stellen wij ons aan jullie voor! Mijn naam is Marieke van Veggel, in het dagelijks leven werkzaam als logopedist binnen de ouderenzorg. Ik ben getrouwd met Pierre en samen zijn wij de trotse ouders van onze dochters Jasmijn (6 jaar, groep 3a Lian) en Saar (4 jaar, groep 0-1 Lise). Het afgelopen schooljaar ben ik betrokken geweest bij enkele activiteiten en werkgroepen. Toen ik via een van de betrokken ouders hoorde van het voornemen om een oudercommissie op te starten, heb ik aangegeven belangstelling te hebben. Ik heb enkele jaren deelgenomen aan de oudercommissie van Kober kinderdagverblijf De Eerste Rith en heb toen ook enige tijd de voorzittersrol vervuld. Ik heb ervaren dat ik door deelname aan de oudercommissie meer betrokken raakte bij het kinderdagverblijf. De contacten met pedagogisch medewerkers en teammanager werden intensiever en de lijntjes werden korter. Dit maakt dat je als ouder meer zicht hebt op de dingen die goed verlopen, maar dus ook op zaken die meer aandacht behoeven. Het adviseren, meedenken en ondersteunen heb ik als zeer waardevol ervaren. Communicatie, betrokkenheid en veiligheid zijn voor mij belangrijke pijlers. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de communicatie tussen leerkrachten en ouders. Leerkrachten, maar ook ouders hebben prachtige ideeën voor interessante, creatieve en sportieve activiteiten. Ik hoop dat wij als oudercommissie deze ideeën kunnen bundelen en tot uitvoering kunnen brengen. Hierbij uitgaande van de krachten en talenten van zowel ouders als leerkrachten. Communiceren en evalueren zijn hierbij van groot belang. Hopelijk is en blijft De Eerste Rith voor onze kinderen een veilige warme school waar zij mogen groeien en bloeien! Hoe kun je de oudercommissie bereiken? Je kunt de oudercommissie bereiken door een mail te sturen naar:

5 Op tijd de deur uit In veel gezinnen is het s ochtends spitsuur. In korte tijd moet iedereen opstaan, zich wassen en aankleden en ontbijten. Kinderen hebben vaak aansporing nodig om ervoor te zorgen dat ze op tijd de deur uit zijn. En dat valt niet altijd mee. Zeker als je als ouder zelf geen ochtendmens bent. Hier drie tips om de ochtendspits goed te doorstaan: 1. Begin met de dingen die je zelf moet doen Werk aan een routine. Sta op tijd op en zorg dat je eerder klaar bent dan je kind. Je voorkomt haastwerk door de avond tevoren alvast dingen klaar te leggen, zoals kleren en schoolspullen. De tijd die je hiermee bespaart kun je gebruiken om je kind in een goede sfeer op weg te helpen. 2. Betrek je kind bij de organisatie Leer je kind te organiseren. Kinderen die zichzelf al kunnen aankleden hoef je hier niet mee te helpen. Zo kunnen zij deze vaardigheid oefenen. En als dat goed gaat kunnen ze papa of mama misschien ook een handje helpen door alvast een boterham te smeren. 3. Versla de klok Sommige kinderen hebben wat extra stimulans nodig om te leren op tijd te zijn. Voor hen kun je het spel versla de klok gebruiken. Hiervoor gebruik je een kookwekker of je telefoon. Je spreekt met je kind af dat het binnen een bepaalde tijd, dus voordat de wekker afgaat, klaar is met aankleden. Als je kind wint (de klok verslaat) krijgt het een beloning voor zijn inzet, bijvoorbeeld iets lekkers te drinken bij de lunch. Vaak duurt het even voordat je kind de klok verslaat. Bouw beloningen langzaam af als het goed gaat. Bijvoorbeeld door pas na twee keer winnen iets lekkers bij de lunch te geven. Prijs je kind altijd voor zijn pogingen om sneller klaar te zijn voor school. CJG Breda Wil je eens verder praten over dit onderwerp of heb je vragen over opvoeden? Dan kun je terecht bij de School-CJG-er van CJG Breda. Op jouw school is dit: Reggie Bax. rbax@imwbreda.nl De School-CJG-er is er niet alleen voor vragen van ouders, jongeren en kinderen, maar ook van leerkrachten, docenten, medewerkers kinderopvang, sporttrainers en andere professionals en vrijwilligers die met kinderen en jongeren werken. CJG Breda is telefonisch bereikbaar op en per mail naar info@cjgbreda.nl.

Nieuwsbrief 12 maart 2016

Nieuwsbrief 12 maart 2016 Nieuwsbrief 12 maart 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week hebben we in de klassen gepraat over relaties en seksualiteit. Er zijn open gesprekken gevoerd en de kinderen hebben de kans gehad om vragen

Nadere informatie

December Nieuwsbrief 8. Activiteiten. Bedankt! Beste ouders, 11 januari Sjoelen groep 5

December Nieuwsbrief 8. Activiteiten. Bedankt! Beste ouders, 11 januari Sjoelen groep 5 Nieuwsbrief 8 December 2015 Beste ouders, De tendens in Nederland is dat op veel scholen het leerlingaantal krimpt. Wij zijn erg blij dat wij juist groeien. In januari starten we met een extra groep voor

Nadere informatie

nieuwsbrief 3 oktober 2015

nieuwsbrief 3 oktober 2015 nieuwsbrief 3 oktober 2015 Beste ouder(s), Wat een geweldige week was het vorige week. De hele week kwamen de leerlingen enthousiast naar school. En ook al lijkt het of het de hele week alleen maar plezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Beste kinderen en ouders, verzorgers, Nog twee weken en dan hebben we al weer herfstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel. Net als andere jaren hebben de kinderen de maandag

Nadere informatie

De Oudercommissie is er voor

De Oudercommissie is er voor OC Nieuws Nieuwsbrief Oudercommissie De Eerste Rith nr 1, Jaargang 1 PAGINA 3 Wat doet een oudercommissie Wie zijn we? PAGINA 4-5 Graag stellen wij aan u voor: Voorzitter & secretaris PAGINA 5 Vergaderdata,

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 BIJLAGE 26-01 Reacties enquête Weilustwekker VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De enquête m.b.t. de Weilustwekker is uitgewerkt. Als u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-3-2018 nummer 27 In deze nieuwsbrief: - Afsluiting vastenactie - Voedselbank - Pasen - Schoolreisje Dinsdag 8 mei - Wandelen voor water oproep - Week van de lentekriebels - Estafette en

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

MR: RAPPORTEN

MR: RAPPORTEN Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019. Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Nieuwsbrief /2019. Beste jongens en meisjes, beste ouders, Nieuwsbrief 13 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Zoals iedereen al wel via de media heeft vernomen, is er op vrijdag 15 maart een landelijke onderwijsstaking. Alle professionals in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 januari 2016

Nieuwsbrief 10 januari 2016 Nieuwsbrief 10 januari 2016 Beste Ouder(s), Het is goed om te zien dat er zoveel kinderen enthousiast de school binnen komen als de zoemer gaat en de deur open mag. Zoveel enthousiasme geeft het idee dat

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr februari 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr februari 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 21 7 februari 2019 BIJLAGEN 21-01 Informatie over Peutergym 21-02 Nieuwsbrief Centrum Jeugd en Gezin als je kind verliefd is 21-03 Informatie over Jeugdfonds Sport

Nadere informatie

Oudergesprekken groep 3 t/m 7. De bieb op school. Prikactie voor beter onderwijs. Speldag.

Oudergesprekken groep 3 t/m 7. De bieb op school. Prikactie voor beter onderwijs. Speldag. 23 juni 2017 26 juni Studiedag. Leerlingen vrij. 28 t/m 30 juni Eindkamp groep 8. 30 juni 2 e Rapport. 3 en 6 juli Oudergesprekken groep 3 t/m 7. 5 juli Stapje verder. 23 juni Reinder Letteboer (6) 24

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr. 5 - mei / juni 2016

Nieuwsbrief voor ouders nr. 5 - mei / juni 2016 Nieuwsbrief voor ouders nr. 5 - mei / juni 2016 Inhoud Voorwoord o Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 o Aanvulling op vakantierooster 2016/2017 Nieuws vanuit Kober buitenschoolse opvang Aanmelden broertjes

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl K.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand februari staat alweer bijna voor de deur. De eerste

Nadere informatie

Ouderavond. Digitaal rapport

Ouderavond. Digitaal rapport Vlindernieuws Belangrijke data 6 februari Doe avond Carnaval 7 februari SVOV vergadering 14 februari Adviesgesprekken groep 8 24 februari Carnavalsfeest 27 februari 3 maart Voorjaarsvakantie Geboorte nieuws

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

IVN rooster, zie vorige schepelweyzer voor precieze data.

IVN rooster, zie vorige schepelweyzer voor precieze data. 2014-09-18 nr.2 MEDEDELINGEN Woensdag 1 oktober Donderdag 2 oktober Maandag 6 t/m 9 oktober Studiedag, alle leerlingen zijn dan vrij. IVN info-avond Groepen 1 tot en met 4 uitstapje Hofnar. IVN rooster,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. adres voor de nieuwsbrief: website:

NIEUWSBRIEF.  adres voor de nieuwsbrief: website: NIEUWSBRIEF Tel: 0161-491693 e-mailadres voor de nieuwsbrief: NIEUWSBRIEFDRIEF.DRIESPRONG@HETGROENELINT.NL website: WWW.BS-DRIESPRONG.NL KOPIJ VOOR DE NIEUWSBRIEF Kopij voor de nieuwsbrief graag mailen

Nadere informatie

Belangrijke data: Maandag 4 februari Studiedag (alle kinderen vrij) Week 5 t/m 8 februari Gesprekken inzake Eindadvies groep 8

Belangrijke data: Maandag 4 februari Studiedag (alle kinderen vrij) Week 5 t/m 8 februari Gesprekken inzake Eindadvies groep 8 Belangrijke data: Maandag 4 februari Studiedag (alle kinderen vrij) 5 t/m 8 februari Gesprekken inzake Eindadvies groep 8 Vrijdag 15 februari Rapporten mee 18-22 februari Voorjaarsvakantie Alle kinderen

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

22 sept. Nieuwsbrief 2. Montessorischool Nijmegen. Inhoud. Schooljaar

22 sept. Nieuwsbrief 2. Montessorischool Nijmegen. Inhoud. Schooljaar Schooljaar 2016-17 22 sept Nieuwsbrief 2 Montessorischool Nijmegen Vooraf Inhoud Vooraf periodeplannen Kalender, schooltuinouders, Kinderboekenweek Big Draw Nijmegen, op tijd komen, techniekouders Technovium,

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7)

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7) 8 april 2019 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito Eindtoets groep 8 18 april Studiedag (leerlingen vrij) 19 april

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

De Groenevelder. schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8. Beste ouders,

De Groenevelder. schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8. Beste ouders, De Groenevelder schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8 Beste ouders, Eindelijk is het weer zo ver: een nieuwe Groenevelder!! Na een heerlijke meivakantie en alweer een aantal weken school, hebben we

Nadere informatie

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 28 september 2018 Overstap naar het voortgezet onderwijs Op woensdag 31 oktober van 08:45 tot 09:45 uur vindt er een informatieochtend plaats voor de ouders van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 Woord van de Directie Beste ouders, Het laatste kwartaal 2012 heeft alweer zijn intrede gedaan. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd voor het kinderdagverblijf en er staat ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

infobulletin Agenda Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019

infobulletin Agenda Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019 infobulletin Jaargang 4 nummer 8 Datum: 28 maart 2019 De grote rekendag Ieder jaar wordt de Grote Rekendag georganiseerd. Het is een dag voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen (groep 1 t/m 8)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015 Weer een nieuw jaar! Wij, als team van Vuurvogel, wensen u en uw gezin een heel gelukkig nieuwjaar! de Januari 5: weer naar school 9: rapporten mee 13: GGD informatieavond 12: start CITO afname 21: start

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 23 3 maart 2015 Inhoud Groenten en fruit deze week Overblijfgeld Opa- en omadag Roodvonk en waterpokken Week van de lentekriebels Herinnering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016

Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Nieuwsbrief 17 10 juni 2016 Agenda 13 t/m 15 juni 15 t/m 17 juni 22 juni 1 juli Schoolkamp groepen 3, 4 en 5 Schoolkamp groepen 6, 7 MR vergadering, 19.30 uur Uitgifte nieuwsbrief 18 Het groene schoolplein

Nadere informatie

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete 22 mei 2015 Ouderavond enquete Geachte ouders Enkele weken geleden heb ik u gevraagd een enquête in te vullen. Veel ouders hebben dat gedaan. Ik nodig graag alle ouders uit op dinsdagavond 26 mei. Aanvang:

Nadere informatie

OBS de Leeuwenburch. Nr

OBS de Leeuwenburch. Nr OBS de Leeuwenburch. Nr. 3 2011-2012 Beste ouders, kinderen en verzorgers van de Leeuwenburch. Nog maar twee weken geleden heeft u de tweede nieuwsbrief gekregen. Wat kan er een hoop gebeuren in twee weken!

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

INFORMATIE JUNI 2019 NUMMER 10

INFORMATIE JUNI 2019 NUMMER 10 INFORMATIE JUNI 2019 NUMMER 10 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Wat vliegt de tijd! Het laatste stukje van het schooljaar is aangebroken. We zijn in alle klassen natuurlijk

Nadere informatie

Agenda. Contact. Juni Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Juni Beste ouder, verzorger, Juni 2019 Beste ouder, verzorger, Deze week zijn we weer begonnen met de Cito-toetsen. Van gr. 3 t/m 7 maken alle leerlingen diverse toetsen. Graag verwijs ik u voor de uitleg en de bedoeling van de Cito-toetsen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Nieuwe leerling. Welkom op Adwaita. Avondvierdaagse

Nieuwe leerling. Welkom op Adwaita. Avondvierdaagse Nr. 34 Donderdag 19 mei 2016 al De wekelijkse nieuwsbrief van basisschool Adwaita. Kopij aanleveren : www.adwaitaal.nl Belangrijke Data: Mei 19-05 Afsluiting leesvirus bieb gr.6 23-05 Avond 4-daagse t/m

Nadere informatie

Info 13 Vrijdag 20 maart 2015

Info 13 Vrijdag 20 maart 2015 Info 13 Vrijdag 20 maart 2015 Tussen- en Na-schoolse activiteiten Vanaf volgende week dinsdag verzorgen Grote Broer en Grote Zus een naschoolse activiteit. Deze zijn bedoeld voor de groepen 3 t/m 6, de

Nadere informatie

Heeft u hier belangstelling voor dan graag een telefoontje of mailtje naar juf Rita, r.vbavel@bakenpurmerend.nl of een telefoontje naar school.

Heeft u hier belangstelling voor dan graag een telefoontje of mailtje naar juf Rita, r.vbavel@bakenpurmerend.nl of een telefoontje naar school. Nieuwsbrief 11 febrauri 2016 Overblijven We zijn op dit moment druk bezig om het voor elkaar te krijgen dat na de voorjaarsvakantie het overblijven digitaal kan worden georganiseerd. Het aanmelden en betalen

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Beste ouders/verzorgers, In het afgelopen weekend hebben we heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. De lentekriebels komen weer tot leven! Het wordt tijd om buiten te zijn,

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 4 april

Nieuwsbrief 14 4 april Nieuwsbrief 14 4 april 2019 2018 CITO eindtoets Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 april zullen de leerlingen van groep 8 s morgens deelnemen aan de centrale eindtoets. Onze school neemt hiervoor

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

JANUARI / FEBRUARI 2014 CITO TOETSEN

JANUARI / FEBRUARI 2014 CITO TOETSEN CITO TOETSEN We zijn natuurlijk erg benieuwd of onze inzet en de inzet van u en uw kinderen met betrekking tot het speerpunt Taal al vruchten begint af te werpen. Tijdens de oudergesprekken op 24 februari

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie