"Het was een fantastische musical".

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""Het was een fantastische musical"."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Schooljaar April 2015 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website Na de paasvakantie verwelkomen we 3 nieuwe kindjes in onze instapklas bij Juf Monik. Maxwell - Jakub - Alissia WELKOM OP ONZE SCHOOL! FIJN MET JULLIE ER BIJ!

2 PANIEK IN DE SNOEPFABRIEK Wat een musical! Wat een ervaring! Wat een prachtige prestatie! Het zindert nog steeds in de wandelgangen van onze school tekstlijnen die aangehaald worden, liedjes die geneuried worden, vele lovende schriftelijke en mondelinge reacties van ouders en grootouders die deugd doen, de weet je nog -verhalen, Is de DVD al klaar? En de foto s...zijn ze mooi?, kinderen die plots Kevin heten in plaats van Gianni, We stonden toch maar mooi en groot in de krant!, en vooral vele fantastische herinneringen. Ik moet eerlijk zijn, onze neus mag krullen van fierheid! Terecht! Het was FANTASTISCH! Na een zeer lange periode van voorbereiden en oefenen werd er een prachtig resultaat neergezet! SAMEN is er veel bereikt! LIEVE KINDEREN, COLLEGA S, OUDERRAAD, OUDERS, GROOTOUDERS, HELPENDE HANDEN, VRIJWILLIGERS, jullie waren allemaal geweldig! Geweldig in doorzettingsvermogen, begrip en geduld, volharding en steun! De foto s zijn prachtig. In totaal zijn er meer dan 500 foto s gemaakt! De DVD is klaar en duurt 1uur en 50 minuten. Beiden geven een totaalbeeld van Paniek in de snoepfabriek. Ook de CD mét de gezongen liedjes is afgewerkt. BESTELLINGEN : DVD van de hele voorstelling (duur: 1uur 50 minuten - in een doosje DVD met opdruk) : 15 euro CD met de ingezongen liedjes: 10 euro DVD met foto s (500 foto s): 5 euro DVD + CD + DVD foto s = 25 euro Gebruik de strook achteraan deze nieuwsbrief om uw bestellingen door te geven. Stop de strook met gepast geld in een envelop en bezorg hem aan de klasleerkracht van uw zoon/dochter. We aanvaarden bestellingen tot en met woensdag 6 mei 2015.

3

4 De ouderraad - nieuws. Beste ouders, OUDERRAAD Ik denk dat jullie het volledig met ons eens zijn : "Het was een fantastische musical". Onze kinderen die hun rollen prachtig invulden, leerkrachten die zorgden voor het nodige entertainment zowel voor, tijdens en tot zelfs na de voorstellingen. Ze stonden met z'n allen paraat tot de laatste seconde, zodat iedereen kon genieten van een volledige voorstelling. Ook al was deze wat uitgelopen, onze oogappels kwamen niets te kort. Dus, lieve juffen en meesters, dank je wel. Ook aan jullie mama's en papa's, bedankt voor jullie begrip, het was niet altijd even gemakkelijk om een exact tijdstip te voorzien. Het neusje van de zalm was toch onze grote hulp aan helpende handen, zonder hen was het lang niet zo vlot verlopen, bedankt allen hiervoor! Dankzij de opbrengst kan er met man en macht gewerkt worden om een 2 de gelijkwaardig 1 ste leerjaar op te bouwen voor onze huidige 3 de kleuter klas. Want zij zijn toch wel met veel om goed te kunnen werken in ons huidige 1 ste leerjaar. l De paashaas had zijn werk dit jaar wel heel goed uitgevoerd! Hij had voor iedereen een lekkernijtje voorzien in een leuk afgewerkt zakje. Dank je wel paashaas. Genoeg gefeest want bij Mater Dei wordt er ook hard gewerkt. Jaja, u leest het goed, onze jaarlijkse klusjesdag is weer in aantocht en hij zal doorgaan op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei. Al diegenen die zich geroepen voelen en die dag nog vrij moesten zijn, smeer handen en benen maar al goed in. Zoek al je verfborstels, schoppen en andere nuttige werkmaterialen maar al bij elkaar. Wij zullen jullie dan allen met open armen ontvangen. Op 7 juni voorzien wij nog een allerlaatste activiteit om ons schooljaar mooi af te sluiten. Namelijk "onze heldentocht". Daar zullen wij, allen groot en klein, bewijzen dat wij echte helden zijn! Tot dan, de ouderraad.

5 VRIJDAG 29 mei 2015 en ZATERDAG 30 mei jaarlijkse klusjesdag! Voor de paasvakantie deden we een warme oproep om mee te komen klussen op onze school. Onderhoud van het groen + aanplanten van nieuwe planten, bloemen... Sappen van hout van het afdak van de lagere school. Mezzanine in de kleuterschool voorzien van laminaat.... A raak speelhuisje lagere school In elkaar ze en van speelhuisjes kleuterspeelplaats Schilderwerken in de kleuterschool. Schrijf u snel in met de strook op de laatste pagina van deze nieuwsbrief en kom mee doen. We zorgen voor een natje en een droogje, broodmaaltijd zaterdagmiddag. Samenwerken met ouders, leerkrachten, ouderraad voor het goed van de kinderen. Daar doen we het voor! Vrije dagen 3de trimester. Vrijdag 1 mei 2015 : Feest van de Arbeid: vrije dag voor alle kinderen.. Woensdag 13 mei 2015: Studiedag KS + LS: vrije dag voor alle kinderen.. Donderdag 14 mei 2015: O.-H.-Hemelvaart: vrije dag voor iedereen. Vrijdag 15 mei 2015: vrije dag voor alle kinderen Maandag 25 mei 2015: Pikstermaandag: vrije dag voor alle kinderen. Dinsdag 30 juni 2015: Laatste schoolvoormiddag. Namiddag: vrijaf voor de kleuters, rapportafhaling voor de lagere school

6 Juf Dorien voltijds aan de slag in onze kleuterschool. Juf Dorien kan na de paasvakantie, voltijds, aan de slag in onze kleuterschool. Als juf bewegingsopvoeding geeft ze aan al onze kleuters kleuterturnen. Ondertussen is ze ook al een vaste pion geworden in onze zorgploeg. Ze verzorgt en coördineert de zorgwerking in alle kleuterklassen, samen met de zorgcoördinator, Juf Heidi. Verder ondersteunt ze juf Peggy in de 3de kleuterklas. Een rijkdom! Fiscale aftrekbaarheid van de uitgaven voor de kinderopvang Onze school maakte attesten op voor de opvang tijdens de middagpauzes (bijdrageregeling middagrefter) en voor de voor en naschoolse opvang. Deze worden samen met deze nieuwsbrief meegegeven! Wil daarom goed het postzakje, boekentas van uw zoon, dochter nakijken. BELANGRIJK!!! De attesten kunnen enkel worden afgeleverd indien alle rekeningen werden betaald!!! We verzamelen nog steeds gebruikte batterijen Breng uw gebruikte batterijen mee naar school. Er staat een opbergdoos aan het secretariaat bij juf Doris. De school kan hiermee punten sparen en deze omzetten in spelmateriaal en knutselmateriaal. Sam de verkeersslang Durven wij samen T O F naar school te komen? Van maandag 4 mei tot en met dinsdag 12 mei nodigen we jullie uit om veilig en milieuvriendelijk naar school te komen. Doe je mee? Dit kan door naar school te komen: Te voet, met het Openbaar vervoer of met de Fiets. Ook als je ver woont en met de auto naar school wordt gebracht, kan jij meedoen aan onze actie: ouders kunnen de auto op 100 à 200 meter van de school parkeren en hun kind een stapje te voet begeleiden of ze kunnen meerdere kinderen tezamen in een auto naar school brengen. Elke keer dat een leerling milieuvriendelijk naar school komt tijdens de schoolspaaractie, krijgt hij/zij een stip. De leerlingen sparen per klas tot ze een vol kaartje hebben. Dit vol kaartje wordt aangebracht op het grote spaaractiespandoek van de school. Van zodra de slang vol is, wordt de actie als geslaagd beschouwd. Benieuwd na hoeveel dagen onze slang reeds vol kaartjes hangt!!

7 Schoolkledij. Bij het lenteseizoen graag uw aandacht voor onze schoolkledij! We houden eraan dit correct op te volgen. Grote bedrukkingen, tekeningen, ruiten, ook in wit, zijn niet toegelaten. We zien ook geregeld zwart op de klasvloer verschijnen i.p.v. marineblauw. Met de zomerdagen in het vooruitzicht vragen we ook om strandkledij (te korte shorts, topjes, slippers, crocs ) niet te verwarren met schoolkledij. Dank voor uw medewerking! INZAMELEN schoolkledij - mei 2015 Voor de tweede keer dit schooljaar kan u te klein geworden schoolkledij afgeven op onze school. Kledij die nog draagbaar is, wordt graag aangenomen op het secretariaat of door één van de leden van de ouderraad of het leerkrachtenteam. We informeren u nog wanneer u de ingezamelde kledij kan bekijken. Hartelijk dank! Het GROTE FIETSEXAMEN! Het grote fietsexamen is bedoeld voor leerlingen uit het 6 de leerjaar van het basisonderwijs kinderen die bij de overstap naar de middelbare school vaak naar school zullen fietsen, doorgaans verder van huis De eindtermen veronderstellen dat kinderen op het einde van het zesde leerjaar klaar zijn om zich zelfstandig als fietser en als voetganger in het verkeer te kunnen verplaatsen. Met het educatieve pakket en het daarbij horende examen kunnen scholen hun leerlingen voorbereiden op die grote stap. Het grote fietsexamen maakt ook meteen duidelijk aan welke verkeersregels en praktische vaardigheden de jonge fietser nog speciale aandacht moet besteden. Het grote fietsexamen wordt georganiseerd in samenwerking met de Brasschaatse politie. Voor onze school nadert het examen snel: dinsdag 28 april 2015.

8 Aanvraag studietoelagen Nog tot 1 juni kan u op ons secretariaat een brochure vragen rond de studietoelagen. WIST JE DAT? :... onze school en dus ook uw kinderen extra lesuren krijgen als ouders een studietoelage aanvragen? dit dus een WIN-WIN situatie is? een school- of studietoelage een financiële steun is van de Vlaamse overheid om de kosten voor de school of studie te helpen dragen? u de aanvraag op papier of digitaal kan invullen? U vindt meer informatie op de website Schoolorganisatie Niettegenstaande we nog een ganse 3de trimester voor de boeg hebben, denkt u net als wij ook waarschijnlijk al eens aan het volgende schooljaar. Welke leerkrachten staan in welke klas? Hoeveel kindjes zullen er in de klas zitten? Terechte vragen waarmee wij als team het 3de trimester aan de slag gaan. Het juiste plaatje weten we echter pas tegen het begin van de grote vakantie, na goedkeuring van het schoolbestuur. In de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar stellen we jullie onze organisatie voor. Wat we in elk geval elk jaar opnieuw kunnen zeggen, is dat binnen onze visie het kind altijd centraal zal staan in onze organisatie. We kijken er alweer naar uit, maar willen eerst nog genieten van het laatste deel van dit schooljaar

9 Belangrijke data in april-begin mei 2015 Ma. 20 april WELKOM NIEUWE INSTAPPERTJES BIJ JUF MONIK! Jullie worden verwacht! 16.00u - personeelsvergadering voor de kleuterjuffen. Di. 21 april Woe. 22 april Raad van Directeurs: juf Marleen de hele voormiddag afwezig TUTTI FRUTTI 13.15uur ROLLERHAPPENING - Naschoolse sportactiviteit met meester Glenn voor alle leerlingen van de lagere school, in het park van Brasschaat. Do. 23 april Zwemmen voor het 1ste, 3de en 5de lj. 8.45u Juf Inge (2K) en juf Peggy (3K) - Uitstap: Planckendael. (16.30 à 17.00u op school) Vrij. 24 april 1KA- Juf Ingrid een hele dag op navorming. (Juf Mieke en Juf Dorien vangen de klas op) Za. 25 april Zon. 26 april Ma. 27 april VORMSEL in onze parochiekerk St.-Antonius 16.00u - personeelsvergadering voor de leerkrachten van de lagere school uur - Infoavond voor de ouders van de nieuwe instappertjes in de instapklas. Di. 28 april 14.00u - 1KA en 1KB - Toneelvoorstelling PICALILI in het cultureel centrum in het park. VM - 6de leerjaar - HET GROTE FIETSEXAMEN! Woe. 29 april TUTTI FRUTTI KIJKDAG in de instapklas! Wij verwelkomen de ouders die hun kindje naar onze school willen brengen Do. 30 april Zwemmen voor het 2de en 4de lj. 8.30u 15.30u (16.30u op school) - 6de leerjaar - Uitstap: Op stap in Antwerpen - 3A en 3B - Uitstap: De Zoo 8.10u 16.00u ( 17.15u op school) 5de leerjaar - Uitstap: Bokrijk Genk Vrij. 1 mei FEEST VAN DE ARBEID - VRIJE DAG VOOR ALLE KINDEREN. Za. 2 mei Zon. 3 mei Ma. 4 mei Maatje en Praatje komen op bezoek! START: SAM DE VERKEERSSLANG! Di. 5 mei Woe. 6 mei 16.00u - Instapklas 1KB 2K OUDERCONTACT (voor 1KA op 12 mei) TUTTI FRUTTI 10.30uur- 1ste en 2de lj. - Toneelvoorstelling KOLLEKTIEF D&A in het cultureel centrum in het park uur - BUITENPRETJES - Naschoolse sportactiviteit met meester Glenn voor de leerlingen van het 1ste en 2de lj in het park van Brasschaat 19.30ur - De ouderraad vergadert.

10

11 INSCHRIJVINGSSTROOKJE: KLUSJESDAG! Mama/papa/oma/opa...van klas komt graag helpen op de klusjesdag:: O O op vrijdag 29 mei vanaf 15.30uur (einduur 19.00uur) op zaterdag 30 mei vanaf 9.00uur (einduur 16.30uur) Noteer hier welk gereedschap u kan meebrengen. We nemen terug contact met u op! - BESTELSTROOKJE: MUSICAL Paniek in de snoepfabriek Dhr./Mevr. Ouder(s) van Klas : bestellen hierbij: Aantal Totaal DVD : film van de voorstelling : 15 euro keer 15 euro = euro CD : liedjes : 10 euro keer 10 euro = euro DVD : foto s : 5 euro keer 5 euro = euro. DVD film + CD + DVD foto s : 25 euro keer 25 euro = euro TOTAAL euro Stop deze bestelstrook met gepast cash geld in een envelop. Schrijf hierop duidelijk: Naam van uw zoon/dochter + klas + bestelling musical.

FIJN, ZO VEEL NIEUWE GEZICHTEN!

FIJN, ZO VEEL NIEUWE GEZICHTEN! Nieuwsbrief 22 april 2014 Schooljaar 2013-2014 Beste ouders en kinderen deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Welkom terug allemaal! De laatste trimester

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 maart 2012 Beste ouders en kinderen De winter loopt op zijn einde. Af en toe laat de lente zich al voorzichtig voelen. De eerste bloemen steken hun kopjes boven en zonnestralen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen!

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen! Nieuwsbrief 7 januari 2013 Beste ouders en kinderen Schooljaar 2012-2013 (Paul Van Oers) Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website

Nieuwsbrief. Februari Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website Nieuwsbrief Februari 2016 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Meer foto s zie www.materdeicentrum.be LEKKER IN JE VEL IN MATER DEI CENTRUM!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website Schooljaar 2016-2017 nr. 6 6 maart 2017 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Dag juf Hanne, welkom juf Shana! Juf Hanne zien we niet graag

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be

Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Nieuwsbrief 1 december 2013 Schooljaar 2013-2014 Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 1 december

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ!

Bosklassen Herentals voor L1 en L2 27 t/m 29 mei 2019 PRAKTISCHE WEETJES ZATERDAG 1 SEPTEMBER - HOU ALVAST DEZE DATUM VRIJ! BELBRIEF juni 2018 MEERDAAGSE UITSTAPPEN SCHOOLJAAR 2018 2019 Zeeklassen Koksijde voor L3 en L4 17 t/m 21 september 2018 Openluchtklassen Diksmuide voor L5 en L6 15 t/m 19 oktober 2018 Bosklassen Herentals

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

Maar eerst nog een weekje verdiende krokusvakantie!

Maar eerst nog een weekje verdiende krokusvakantie! Nieuwsbrief Schooljaar 2010-2011 1 maart 2011 Beste ouders en kinderen Het was een lange periode, van de kerstvakantie tot nu. Het schooljaar is al voor meer dan de helft voorbij. Er zijn al veel mooie

Nadere informatie

Fiscale aftrekbaarheid van de uitgaven voor de kinderopvang

Fiscale aftrekbaarheid van de uitgaven voor de kinderopvang Nieuwsbrief Schooljaar 2012-2013 18 februari 2013 Beste ouders Eindelijk heeft koning winter zich laten voelen! Sneeuwpret voor de kinderen, hopelijk weinig sneeuwellende voor de ouders. Welkom Matthias

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be oktober 2014 Het is al oktober! Wat gaat de tijd toch snel. Alles is

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit!

Het is een drukke tijd, voor kinderen, leerkrachten en ouders. We wensen iedereen veel moed toe en delen extra schouderklopjes uit! Nieuwsbrief 1 juni 2013 Schooljaar 2012-2013 Beste ouders en kinderen Beste ouders, Haast niet te geloven, het schooljaar zit er bijna op. Uw kinderen hebben een hele weg afgelegd, niet? Ziet u ze ook

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Schoolnieuws Een blik vooruit Schooljaar

Schoolnieuws Een blik vooruit Schooljaar Schoolnieuws Een blik vooruit Schooljaar 2019-2020 Ons team! Ook volgend schooljaar zetten onze juffen en meesters zich met volle goesting in om elk kind de gepaste begeleiding te geven en te doen groeien.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat

Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat Mater Dei Vrije Basisschool Heislag 35 2930 Brasschaat tel: 03/651.69.56 e-mail: md.driehoek@kobranet.be http://users.pandora.be/materdeidriehoek September 2008 Beste ouders, Na iets te weinig uren zonneschijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

Zie brieven via gimme en boekentas!

Zie brieven via gimme en boekentas! Zie brieven via gimme en boekentas! - 1 - PRIKBORDBLAD (belangrijke data in mei) wo. 1.05 - VRIJAF Dag van de Arbeid do. 2.05 - KS giraffen/kikkers/krokodillen (nm) sportdag in de sporthal van Kapellen

Nadere informatie

Schoolnieuws Een blik vooruit Schooljaar

Schoolnieuws Een blik vooruit Schooljaar Schoolnieuws Een blik vooruit Schooljaar 2018-2019 Ons team! Ook volgend schooljaar zetten onze juffen en meesters zich met volle goesting in om elk kind de gepaste begeleiding te geven en te doen groeien.

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Nieuwsbrief april - mei 2018

Nieuwsbrief april - mei 2018 Nieuwsbrief april - mei 2018 Beste ouder(s), Het derde en laatste trimester van dit schooljaar is alweer van start gegaan. Maar enkele maanden meer en dan maken we plaats voor de grote vakantie. Maar er

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot.

Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot. Nieuwsbrief mei 2019 Belangrijke data mei 2019 Woensdag 1 mei : Dag van de arbeid : geen school. Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot. Maandag 6 mei

Nadere informatie

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei

MEI turnzaal moestuin th Lokaal 6A Breeven speelplaats Breeven moestuin th Za 5 mei 1. Maandplanning MEI 2018 Di 1 mei Dag van de arbeid Vrijaf voor iedereen Wo 2 mei Do 3 mei Middagpauze Vr 4 mei Voormiddag Middagsport (tik-spelen) Programmeren Zwemmen muziek op de speelplaats sport

Nadere informatie

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES BELBRIEF mei 2018 21 april 2018 eerste communie Bedankt voor alle mooie, deugddoende complimentjes die juf Thaïs en juf Maricarmen mochten ontvangen van ouders en grootouders. Dank u wel aan de communicantjes

Nadere informatie

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur Maandkalender augustus 07 6 Za 7 Zo 8 Ma KS + L L 9 Di 30 Wo 3 Do Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) 8.00 uur Maandkalender september 07 Vr Instap Instapdag Za 3 Zo 4 Ma L3 L6 Oudercontact (start

Nadere informatie

Maandbrief december 2018

Maandbrief december 2018 Maandbrief december 2018 schooljaar 2018-2019 Beste ouders Toch vooraf een woord van dank aan onze ouderraad voor het organiseren van een succesvolle werkdag met heel wat helpende handen! Ook de voorleesweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 13/2012-2013 Zwemmarathon 6 maart In dit nummer: Kids-ID 1 Inschrijvingen 2 29 zwemmers waaronder sportieve leerlingen, mama's, oud-studenten en leerkrachten

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 23 mei 2014

t Klavernest   Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 23 mei 2014 t Klavernest www.klavernest.be Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 23 mei 2014 Onze kleuterrefter : voor en na Eigenlijk kon dit perfect

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website Schooljaar 2016-2017 nr 5 11 januari Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be EVEN TERUGBLIKKEN NAAR 2016 Zwemmarathon 18/11/2016 Op zaterdag

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

t Klavernest presenteert in de Zandfluiter

t Klavernest presenteert in de Zandfluiter t Klavernest presenteert in de Zandfluiter Kleutermusical : Het Kidseritsebos Lagere schoolmusical : Sprookjeshutsepot Woensdag 3 april om 9.30u en 18.30u Donderdag 4 april om 13.30u en 18.30u We wensen

Nadere informatie

Geniet van enkele beelden Voor de volledige reportage, raadpleeg onze website.

Geniet van enkele beelden Voor de volledige reportage, raadpleeg onze website. Nieuwsbrief Schooljaar 2010-2011 1 februari 2011 Het was een succes de 1ste editie van de WinterWonderWandeling! Het verhaal was goed, de acteurs hebben hun beste beentje voorgezet, het eten was lekker

Nadere informatie

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel

t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/ Dankjewel Ardooisestraat 1A 8851 Koolskamp Tel: 051/74.69.50 t Infootje Dag van de (adjunct)directeur 31 januari Jaargang 8 nr 6 In dit nummer: Dankjewel dankjewel klusser, dankjewel brandjesblusser, dankjewel leider,

Nadere informatie

Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin)

Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin) Het Zilverheem wordt opgefleurd door onze 6 de klassers. (= achterzijde van Zilverheem / tuin) Leerlingen van onze 6 de klas aan het werk o.l.v. Ivan Janssens, een kunstenaar uit Mariaburg. contactblad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud:

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud: maandblad van de breg Eigenbilzen de breg, Winkelomstraat 10, 3740 Eigenbilzen, tel 089/515102 - Jaargang 3, nr. 1, september 2014 inhoud: p. 1 voorwoord p. 2 het is nooit te laat... p. 2 wist-je-dat...

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze,7 september 2018 Beste ouder(s) Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze school. Aan

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2018

Activiteitenplanning Juni 2018 Activiteitenplanning Juni 2018 Vrij 1 Besteldag soep 8.45-10.00 u.: Kunsttruck 3N + 3R (op school, ouders welkom!) Speelplaats opruimen: 1B Za 2 Zo 3 Ma 4 Di 5 13.20-15.00 u.: Feest voor de papa s Hele

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/ A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E K L E U T E R S C H O O L Edegemsesteenweg 116A 2550 Kontich 03/457.03.43 www.altena.be Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Onze kleuterschool start

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE

DANK U- MERCI- THANK YOU- DANKE- GRACIAS- GRAZIE Schooljaar 2015-2016 nr. 8 30 juni 2016 Beste ouders en kinderen deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Een nieuwe weg Op woensdag 22 juni namen we feestelijk

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen NIEUWSBRIEF 11 Einde 2016-2017 Beste Noordlandertjes, beste allen, Ooit leerde ik op school dat een kalenderjaar uit 12 maanden bestaat. Meester Seeuws (mijn meester van het eerste leerjaar) leerde me

Nadere informatie

Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact

Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact 13/2018-2019 Nieuwsbrief Schooluren Oudercontact Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact voor iedereen. Je kan dan samen met de leerkracht de evolutie van uw kind(eren) bespreken. Gelieve via smartschool

Nadere informatie

VBS Terbank - Egenhoven

VBS Terbank - Egenhoven VBS Terbank - Egenhoven Oktober 2018 1 Vrije dag 2 Zwemmen 5e en 6 e 3 4 5 6 schoolwereldfeest Terbank 7 8 Zwemmen 3 e en 4 e 9 10 Pedagogische studiedag 11 Sportdag 1 ste graad 12 13 14 Verkiezingen 15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

juni 2013 Beste ouders,

juni 2013 Beste ouders, Klokzeel 11 juni 2013 Beste ouders, Wat is het nu plots snel gegaan Nog maar een goeie veertien dagen scheiden ons van de grote vakantie. We kijken nog snel, snel even naar deze laatste dagen en lichten

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Laatste kans: Schooltoelagen aanvragen vóór 1 juni!!!

Laatste kans: Schooltoelagen aanvragen vóór 1 juni!!! NIEUWSBRIEF 12/13-14 13 mei 2014 Week van de goeiedag Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week van de goedendag! Dat kost niets: geen geld,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/ 12/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom Na een verdiende vakantie zijn de batterijen weer helemaal opgeladen om er tegenaan te gaan. We wensen onze kinderen zeer fijne en leerrijke weken toe! Voor de vakantie

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2016-2017 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b.

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b. Klaverblad Juni VERKEER Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar Op donderdag 15 juni is het fietsexamen voor de leerlingen van het 6de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur

Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) uur Maandkalender augustus 07 6 Za 7 Zo 8 Ma KS + L L 9 Di 30 Wo 3 Do Oudercontact (start in turnzaal Streepstraat) 8.00 uur Maandkalender september 07 Vr Instap Instapdag Za 3 Zo 4 Ma L3 L6 Oudercontact (start

Nadere informatie