Nieuwsveen. Vanuit de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsveen. Vanuit de directie"

Transcriptie

1 Nieuwsveen nr. 38 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: Website: Vanuit de directie Gisteren, woensdag was de jaarlijkse feestdag waarop de verjaardag van alle juffen en meesters werd gevierd.: De meesters- en juffendag! Het prettige voor het team is dat het zich mag laten verrassen door de ouderraad die de dag voorbereidt en uitvoert. Het is daarmee een zeer praktisch verjaarscadeau! Dit jaar was het thema western, en met heuse saloondeurtjes bij de ingang en allerhande spelletjes over het thema waande wij ons in het wilde westen. Dat gold ook voor de leerlingen die vrijwel allemaal zeer authentiek gekleed op school kwamen: indianen (meisjes) en cowboys/-girls. De ouderraad heeft geweldig uitgepakt, met ondermeer een rodeostier en heuse paardjes voor een pony rit. Een groot dank je wel aan deze actieve ouders. En voor wat betreft de T-shirts van Femmy: deze zijn blijkbaar een collectors item: voor de ochtend ten einde was, waren er al tekort! Reageren?: 15 juni Thomas Baas groep 3 17 juni Iris Wijfjes groep 2 18 juni Natacha Vianen leerkracht groep 7 Onze jarigen de komende week Leer- en huiswerkbegeleiding Uw kind sterker voor de CITO Slimmer en Sneller Leren

2 Afwezig * maandag 17 juni: - Linda Humme doet andere taken, Marieke Paymans vervangt - Verlof Trudy Melzer; Greet Boddeke vervangt * vrijdag 21 juni: - Verlof onderbouwleerkrachten groep 1 t/m 4 Agenda * maandag 17 juni: - Vergadering Medezeggenschapsraad * dinsdag 18 juni: - Kwartaalsluiting - Bijeenkomst managementteam SKB De Veenplas * vrijdag 21 juni: - Verlofdag voor de onderbouw-leerkrachten: De leerlingen van groep 1 t/m 4 hebben een vrije dag Zaterdag 15 juni kunt u ons weer verwachten OPA In de Nieuwbouw -aanvang 9.00 uur, hoek Schoterveld/Parkstraat- wordt geholpen door: Dhr. de Munk, Gruttoveld 19, tel: Dhr. Leliveld, Nieuwveens Jaagpad 1, tel: Dhr. Santifort, Rugstreepppad 9, tel: Koffie-adres: fam. Wijfjes, Schoterpark 2 Langs de Amstel -aanvang 9.00 uur bij de Kattenbrug- wordt geholpen door: Dhr. de Bree, Oude Nieuwveenseweg 105, tel: Dhr. v.d. Aar, Oostkanaalweg 1, tel: Koffie-adres: fam Lek, Nieuwveens Jaagpad 82 Dorpsstraat / Oude Nieuwveenseweg- aanvang 9.00 uur bij de Kattenbrug- wordt geholpen door: Dhr.de Kuiper, Kerkstraat 44, tel: Dhr. Slof, Ambroziolaan 9, tel: Koffie-adres: Karel Stemmerik (café Merakels) Hulp gevraagd voor de sportdag op dinsdag 25 juni, 2 e oproep Op dinsdag 25 juni staat zoals bekend de sportdag in zwembad Aarweide gepland voor de groep 3 t/m 8. Vorige week meldden wij al dat dit alleen een succes kan worden met uw hulp. Op dit moment zijn er nog te weinig ouders om groepjes te begeleiden. Voor groep 3 t/m 5 zoeken wij nog 8 ouders, voor groep 6 t/m 8 nog 9 ouders. Helpt u ons! Zonder voldoende ouderhulp is per slot de sportdag niet mogelijk. Meesters- en juffendag 2013 Op woensdag 12 juni was het dan eindelijk zover, alle juffen, meesters en onderwijsassistenten mochten eindelijk hun verjaardag vieren. Het is altijd weer een verrassing wat voor thema het gaat worden. Alle kinderen worden van te voren ingelicht over het thema zodat ze, als ze het willen, verkleed naar school mogen komen. Zeker de onderbouw geeft hier gehoor aan, en dus hebben we dit jaar vele cowboys, indianen en dansmeisjes gezien. De hele ochtend hebben we spelletjes en activiteiten in dit thema gedaan. Zo waren er op het schoolplein van groep 3-4 echte paardjes, waarop de kinderen een rondje mochten rijden. Voor groep 4 t/m 8 stond er een behoorlijk wilde rodeo stier klaar, waar bijna iedereen wel op wou zitten om er vervolgens afgeslingerd te worden. De kleuters hebben een heuse totem paal beschilderd en een indianentooi gemaakt.

3 Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: Voor de groepen 5 t/m 8 stonden er vier tipi s klaar om beschilderd te worden, en er zijn echte mooie creaties naar voren gekomen. Het team heeft een cadeau van de ouderraad gehad wat we ook in het thema hebben gehouden, namelijk een BBQ pakket met wraps en dorito s. We hebben het enorm getroffen met het weer zodat vele spelletjes gewoon buiten konden doorgaan. Van het team, kinderen en ouders hebben we heel veel complimenten gehad voor het regelen van een gezellige dag. Hier zijn heel wat avond-, en weekend uren in gaan zitten, maar ook dit hebben we met veel plezier gedaan. Want zoals mij gezegd is: ALLES VOOR DE KINDEREN, TOCH.. Vergadering Ouderraad Vorige week woensdag heeft de ouderraad voor de laatste keer vergaderd van dit schooljaar. We hebben weer teruggekeken naar een schooljaar met tal van activiteiten, waar we met veel plezier aan terugdenken. Er stond toen nog een groot project te wachten, namelijk de juffen- en meesters dag. Deze is inmiddels geweest en elders in de Nieuwsveen kunt u hierover meer lezen. De ouderraad heeft dit schooljaar weer enorm haar best gedaan om voor alle kinderen er iets leuks van te maken. Wat we van omliggende scholen horen, is vooral dat we veel doen, en ook zeer uitgebreid. Ook op het schoolplein horen we vaak deze berichten. Dit is voor ons zeker een compliment, en we voelen ons daarom ook zeer gewaardeerd door velen van u. Voor dit schooljaar staan er nog een paar dingen te doen voor ons. Natuurlijk de opbrengst van de sponsorloop en waaraan het geld uiteindelijk wordt uitgegeven. Ook voor het afscheid van groep acht zullen we nog het nodige betekenen. Deze zomer zullen de jaarverslagen geschreven worden en de begroting zal gemaakt worden. Zodat we in het begin van volgend schooljaar er weer helemaal klaar voor zijn. We hebben alvast vooruit geblikt over komend schooljaar, de vergaderingen zijn vastgelegd en de commissies zijn ingedeeld. We hebben deze avond ook afscheid genomen van Marie-José Kleibrink, die er 7 jaar met veel plezier in heeft gezeten. We zullen haar inbreng en ideeën zeer zeker gaan missen, maar we hebben ook gelijk een vervanging voor haar aangesteld. Hoewel niemand natuurlijk persoonlijk kan worden vervangen zullen we met nieuwe mensen ook weer nieuwe ideeën krijgen en een andere kijk op de zaken die wij organiseren.

4 He In de jaarvergadering van schooljaar 2013/2014 zal zij worden voorgesteld. Kortom het was weer een volle agenda, maar we hebben en gaan het ook volgend jaar weer met veel plezier doen. Namens de voorzitster, Karin van Eijk Mededelingen vanuit de Parochie Vormelingen 2014 Oproep voor de aankomende leerlingen in groep 8 Graag zou ik willen weten welke kinderen er volgend jaar gevormd willen worden. Het vormselproject gebeurt net als andere jaren samen met Zevenhoven/Noorden/Nieuwveen. Het vormsel zal volgend jaar in het weekend van februari plaats vinden. Tevens zijn we op zoek naar twee ouders om de Werkgroep te vertegenwoordigen. Zij kunnen mee beslissen en afspraken die gemaakt zijn doorgeven aan de andere vormelingen. Na de zomervakantie wil de vormselwerkgroep gaan beginnen. Graag voor 1 juli 2013 opgeven bij: josekooyman@hetnet.nl Kinderwoorddienst Aankomende zondag 16 juni is er weer kinderwoorddienst in de St. Nicolaaskerk om uur. We gaan aan de kinderen vanaf 4 jaar een verhaal voorlezen en erover praten. We gaan een knutsel maken die betrekking heeft op het verhaal. Gezellig als je komt! Tevens is er crèche voor de allerkleinsten. De Kinderwoorddienstgroep. Kwijt Ingekomen mededelingen Woensdag plaatste ik mijn fiets met kilometerteller bij het hek van de kleuters, toen ik terug kwam was de kilometerteller weg. Graag zou ik hem terug hebben, wie heeft de kilometerteller gevonden? Graag inleveren bij de klas van Indy (groep 5), Mike (groep 4) of Senna (groep 2) of bij mijzelf. Alvast bedankt. Groetjes Wendy van Aken SCHAATSTRAININGSGROEP "TER AAR" "Onderdeel van de Ter Aarse ijsclub" Inschrijving Leiden Schaatsen De STG Ter Aar organiseert, in samenwerking met het district Aar en Amstel van de KNSB, al vele decennia het Leiden schaatsen voor de jongste jeugd. Zoals je weet is het schaatsen in Leiden erg populair. Ook dit jaar is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor nieuwe deelnemers uit de gemeente Nieuwkoop. Onder leiding van trainers en begeleiders zullen de kinderen 22 keer met de bus naar Leiden gaan, waar zij schaatsles zullen krijgen.

5 Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: Wil je meedoen en ben je geboren op of na 1 juli 2002 en voor 1 juli 2006, meldt je dan aan. Inschrijven kan via de website van de STG Ter Aar, Voor de kanjers onder jullie, het droogtrainen op de landijsbaan aan de Westkanaalweg is begonnen. Deze training wordt gegeven op de maandag en duurt van tot uur. Wil je dit eens proberen dan kan dat de eerste twee keer gratis. Mocht je na het bezoeken van de website van de STG Ter Aar nog vragen hebben, dan kan je een sturen naar leidenschaatsen@stgteraar.nl Vanuit school Nieuwsveen Bij een bijlage van de Nieuwsveen wordt altijd gemeld of deze aan de oudste leerling wordt meegegeven. Kunt u de Nieuwsveen of strookjes niet printen? In de school bij de ingang kunt u het gevraagde (laten) meenemen. Per mail een antwoord retour mag natuurlijk ook. Nieuw adres? Geen Nieuwsveen ontvangen? Stuur een mail naar: info@stnicolaasschool.nl Website Geregeld wordt de website vernieuwd. U vindt er foto s en verslagen van activiteiten. Er wordt door de leerlingen en leerkrachten veel aandacht en tijd aan besteed. Neemt u eens een kijkje; het is zeer de moeite waard. Inleveren batterijen, inktcartridges, toners en mobiele telefoons Wij vragen u om lege batterijen, inktcartridges, toners en mobiele telefoons van uzelf of van uw werk niet langer weg te gooien maar in te leveren bij ons en u spaart tevens het milieu! U kunt deze op school inleveren in de daarvoor bestemde tonnen en dozen. Deze staan bij de ingang van de kleuters en de tussenruimte van groep 5 en 6 en tussenruimte van groep 3 en 4. Tot slot Kopij inleveren uiterlijk donderdag 20 juni, uur: liefst via info@stnicolaasschool.nl onder vermelding van 'Nieuwsveen Bijlage: GGZ Kinderen en Jeugd

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 07-02- 2013 nr. 23 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Het is u wellicht niet ontgaan

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda Nieuwsveen 14-11- 2013 nr 11 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Afgelopen week werd in het

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA Nieuwsveen 04-09- 2014 nr. 02 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Afgelopen maandag heeft

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig Nieuwsveen 14-03- 2013 nr. 27 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Het is aan het eind van

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Stormachtige start na de herfstvakantie

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Stormachtige start na de herfstvakantie Nieuwsveen 31 oktober 2013 nr 9 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Stormachtige start na

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Nieuwe leerling. Afwezig. Agenda

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Nieuwe leerling. Afwezig. Agenda Nieuwsveen 21-03- 2013 nr. 28 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Deze week geen stukje directie

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda. Agenda groep 8

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda. Agenda groep 8 Nieuwsveen 11-07- 2013 nr. 42 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Deze week geen stukje directie

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Formatie De formatie voor het nieuwe schooljaar is rond. Dit betekent dat alle leerkrachten voor de veertien groepen bekend zijn.

Formatie De formatie voor het nieuwe schooljaar is rond. Dit betekent dat alle leerkrachten voor de veertien groepen bekend zijn. Formatie 2013-2014 De formatie voor het nieuwe schooljaar is rond. Dit betekent dat alle leerkrachten voor de veertien groepen bekend zijn. Naast Heleen Bakker in groep 8b verwelkomen we Gitty van der

Nadere informatie

Nieuwsveen. www.leerkrachtnieuwkoop.nl. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA. Deze week geen stukje vanuit de directie

Nieuwsveen. www.leerkrachtnieuwkoop.nl. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA. Deze week geen stukje vanuit de directie Nieuwsveen 05-09- 2013 nr. 02 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Deze week geen stukje vanuit

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 10 januari 2012 nr. 19 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Vanochtend zijn we op

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 02-09- 2013 nr. 01 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Welkom in schooljaar 2013-2014

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Op 19 februari overleed op 67-jarige leeftijd: Johannes David Petrus Schepen John. De vader van Tanja van den Berg

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Op 19 februari overleed op 67-jarige leeftijd: Johannes David Petrus Schepen John. De vader van Tanja van den Berg Nieuwsveen 28-02- 2013 nr. 25 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Op 19 februari overleed

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Nieuwe leerling. Agenda

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Nieuwe leerling. Agenda Nieuwsveen 04-04- 2013 nr. 30 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Hopelijk hebt u inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsveen. Onze jarigen de komende weken. Agenda. *zondag 4 mei - 10.00 uur: H. Communie, lln groep 4 in de H. Nicolaaskerk

Nieuwsveen. Onze jarigen de komende weken. Agenda. *zondag 4 mei - 10.00 uur: H. Communie, lln groep 4 in de H. Nicolaaskerk Nieuwsveen 17-04- 2014 nr 30 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl 18 april Jordy Slof groep 7 19 april Tigo de

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01,

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01, Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01, 27-08-2018 Voorwoord De kop is eraf, een belangrijk nieuw schooljaar is begonnen. Vanmorgen om 09.45 uur hebben we met alle kinderen, leerkrachten en wethouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen

Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Maandag 22 juni Meester Dave afwezig, meester Emiel in groep 6 Juf Rina afwezig, juf Stanny in groep 1-2a Meester Hans afwezig i.v.m. directieberaad s Middags

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Infopunt 5 5 november 2016

Infopunt 5 5 november 2016 Infopunt 5 5 november 2016 Herfst is weer in het land en de herfstbladeren dwarrelen weer door de lucht. Ik heb met veel plezier gekeken naar de kinderen die in de pauzes die enthousiast met de herfstbladeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 11.3 6 oktober 2017 Sint Trudo Info Pagina STAKING 2 PERSONEEL 2 MOV SPONSORLOOP 2 STUDIEDAG 2 SPORTDAG 3 INLOOPOCHTEND GROEP 1 T/M 3 3 FLADDERUURTJE 3 OUDERPANEL 3 CAMPINA SCHOOLMELK 3 SCHOLENBEZOEKEN

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord KOFFIE UURTJE DONDERDAG 26 JANUARI

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij.

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013. Studiedagen schooljaar 2013-2014 de kinderen zijn dan vrij. Nieuwsbulletin basisschool t Rietland Maandag 3 juni 2013 Belangrijke data schooljaar 2012 2013. Woensdag 5 juni Kleuterfeest voor de groepen 1 en 2. Vrijdag 14 juni Studiedag Alle kinderen zijn vrij Vrijdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging NIEUWSBRIEF MEI 2017 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 MR vergaderingen 12 juni 4 juli Beste ouders, verzorgers, Nog 6 weken en het schooljaar zit er

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Talismanbulletin 15 mei 2014

Talismanbulletin 15 mei 2014 Talismanbulletin 15 mei 2014 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 15 mei Open podium 14:00 uur 8m, 6ml, 3m, 4d, 1-2c Vrijdag 16 mei Open podium 14.00 uur 7m,6c,4n,3s,1-2n,1-2mm Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend 1 t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: 15-06-18 Studiedag AVG De kinderen hebben woensdag 20 juni geen school. Er is voor de leerkrachten een studiedag. Er wordt teruggekeken op dit schooljaar en er worden

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 17-07- 2014 nr. 40 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Afscheid Hans Schoonhoven

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending

Oktober Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Zendingsgeld van de afgelopen maand Zending Groep 1 10,95 euro Groep 2 17,55 euro Groep 3 15,25 euro Groep 4 10,15 euro Groep 5 6,90 euro Groep 6 8,26 euro Groep 7 1,80 euro Groep 8 9,25 euro Oktober 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Nr.16 BESTE OUDERS,

Nr.16 BESTE OUDERS, 20-04-2017 Nr.16 BESTE OUDERS, Morgen sluiten we weer een periode af en kunnen we gaan genieten van twee weken meivakantie. Het was een periode waarin veel is gebeurd. Alleen de afgelopen weken werd al

Nadere informatie

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 6,

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 6, Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 6, 10-11-2017 Voorwoord De herfst is nu echt begonnen en langzaamaan komt de sint- en kerst periode naderbij. Ik heb de feestverlichting in het dorp al zien hangen.

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

DE INFO nummer juni 2017

DE INFO nummer juni 2017 AGENDA Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 18 14 juni 2017 15 juni Schoolreis 18 juni Vaderdag 20 juni Vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 15 juni 2018 nummer: 18 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 18 t/m 22 juni 2018 Schoolkamp groep 8 20 juni 2018

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 NR. 33 vrijdag 20 mei 2016 Kind op maandag: Mij niet gezien! Ester 1 Koning Ahasveros geeft een groot feest. Maar als hij koningin Wasti vraagt om te komen, weigert ze. De koning en zijn ministers zijn

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

14 juni 2019

14 juni 2019 1440 www.clarafabriciusschool.nl 14 juni 2019 17 juni Schoolreis 18 juni Alle kinderen vrij i.v.m studiedag 20 juni Ruilmiddag Intocht avondvierdaagse Het is alweer de laatste avond van de avondvierdaagse.

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 5, jaargang 2017-2018 20 april De redactie Erik Peperkamp, directeur Esther van Loon, leerkracht en bouwcoördinator Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie