Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01,"

Transcriptie

1 Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01, Voorwoord De kop is eraf, een belangrijk nieuw schooljaar is begonnen. Vanmorgen om uur hebben we met alle kinderen, leerkrachten en wethouder Antoinette Ingwersen, het schooljaar bellenblazend geopend. Een feestelijke start van een bijzonder jaar. Aan het eind van dit schooljaar zijn de Tamboerijn en de Nicolaasschool echt gefuseerd. Dit jaar zullen vrijwel alle activiteiten door beide scholen gezamenlijk worden voorbereid en uitgevoerd. We merken dat zowel de kinderen als de leerkrachten zin beginnen te krijgen in dit 'samen scholen'. Als team hebben we afgelopen donderdag nog eens goed uitgesproken dat ieders schouders eronder gaan. We zullen u steeds goed 'meenemen' als er nieuwe stappen zijn gezet. Ik wens u een prachtig en gezond nieuw schooljaar! Peter Helmantel. Vakanties en vrije dagen Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Goede vrijdag Tweede paasdag Meivakantie Hemelvaart 2e pinksterdag Zomervakantie 22 tot en met 26 oktober december 2018 tot en met 4 januari februari tot en met 1 maart april april april tot en met 10 mei en 31 mei juni juli tot en met 30 augustus 2019 Voor in de agenda: Studiedagen Voor dit schooljaar hebben we meer dan andere jaren studiedagen in weten te plannen. We gaan immers flink werk maken van het bouwen aan de beste school voor Nieuwveen. Op de volgende dagen zijn alle leerlingen vrij, en moeten de teamleden flink aan de slag:

2 - Vrijdag 21 september Maandag 29 oktober 2018 (direct na de herfstvakantie) - Woensdag 28 november Donderdag 21 en vrijdag 22 februari 2019 (voorafgaand aan de voorjaarsvakantie) - Vrijdag 29 maart Dinsdag 23 april 2019 (3 e paasdag) - Maandag 17 juni 2019 Nieuwe Leerlingen Welkom aan onze nieuwe leerlingen In groep 1a/2a van Juf Mirjam en Juf Mandy: Jackie Daan James In groep 1b/2b van Juf Esther en Juf Brigitta: Thomas Saar Kayleigh Ftwi In groep 4 van Juf Suzanne en Juf Thea: Denait We wensen alle nieuwe leerlingen een fijne en leerzame tijd op de basisschool. Agenda Dinsdag 4 september: Schoolfotograaf (Nicolaas) Info-avond groep 1-2 (Nicolaas) Woensdag 5 september: Schoolfotograaf (Tamboerijn) Maandag 10 september: info-avond groep 3-4 (Nicolaas) uur: info-avond groep 1-2 en 5-6 (Tamboerijn) uur: info-avond groep 3-4 (Tamboerijn) uur: info-avond groep 7-8 (Tamboerijn) Dinsdag 11 september: Info-avond groep 5 (Nicolaas) Donderdag 13 september: Info-avond groep 8 (Nicolaas) Zaterdag 15 september: Ochtend: De oud papiermedewerkers komen uw oud papier ophalen (Nicolaas) Dinsdag 18 september: Schoolreisje Vrijdag 21 september: Studiedag Dinsdag 25 september: Info-avond groep 7 (Nicolaas) Jaarvergadering Ouderraad aansluitend vergadering (Nicolaas) Donderdag 27 september: Info-avond groep 6 (Nicolaas)

3 Absenties en ziekmeldingen Het kan gebeuren dat uw kind vanwege ziekte of een bezoek aan dokter of tandarts moet verzuimen. Ziekmeldingen kunt u doorgeven via de telefoon op schooldagen tussen 8.00 en 8.30 uur. Even binnenlopen voor aanvang van lessen is natuurlijk ook prima. Het gebeurt regelmatig dat leerlingen zelf een absentie willen doorgeven. Bezoekjes aan dokter, tandarts, etc. vernemen wij graag via de telefoon, via de mail of van u persoonlijk. Onze jarigen Daniël groep 4 N Riva groep 8 N Yonatan groep 3 T Nicky groep 3 N Mathijs groep 6 N Vince groep 5 N Fabian groep 3 N Kevin groep 7 N Khai groep 1-2b N Nicolaasschool Oud papier ophalen (OPA) Zaterdag 15 september kunt u ons weer verwachten. In de Nieuwbouw wordt geholpen door: Dhr. Kruger, Mollerit 11, tel: Dhr. Hakvoort, Rugstreeppad 73, tel: Dhr. Borst, Rugstreeppad 107, tel: Langs de Amstel wordt geholpen door: Dhr. van Tilburg, Molenkade 12, tel: Dhr. Slof, Nieuwveens Jaagpad 75, tel: Dorpsstraat / Oude Nieuwveenseweg wordt geholpen door: Dhr. van Veen, Jan Sassestraat 19, tel: Dhr. Zevenhoven, Meeuwenveld 8, tel: Alle wagens, dus ook de helpers, starten om 9.00 uur bij de Ringkant. Verder nog het verzoek om rond uur te gaan koffiedrinken. Graag het koffieadres afbellen als er geen koffie wordt gedronken. Het koffieadres staat hierboven vermeld. Gymnastiek Donderdag 30 augustus starten de gymlessen voor de kleuters. Groep 1-2a: 8.30 uur uur: (Start met gym om 8.30 uur in de Ringkant. De kinderen gaan s morgens direct naar de Ringkant. U als ouder helpt de kinderen met omkleden. )

4 Groep 1-2b: 9.10 uur uur. Doe uw kind(eren) op donderdag makkelijke kleding aan, GEEN sieraden om en niet alvast gymkleding aan. Bij de kleuters moeten er ALTIJD gymschoenen aanwezig zijn op school in een tas/zak aan de kapstok. Bij bepaalde lessen en bij heel slecht weer gebruiken de kinderen de gymschoenen in het speellokaal. Groep 3 t/m 8: Zorg ervoor dat uw kind gymschoenen en gymkleding heeft. (Voorzien van naam.) Zonder gymschoenen mag uw kind niet meedoen i.v.m. veiligheid en hygiëne. Gymtijden: groep 1-2a groep 1-2b groep 3 groep 4 groep 5 groep 6 groep 7 groep 8 donderdagochtend donderdagochtend maandagmiddag en donderdagochtend maandagmiddag en donderdagochtend Vrije (mid)dagen Vrije dagen groep 1-2 Vrijdag 23 november 2018 Vrijdag 5 april 2019 Vrijdag 28 juni 2019 Vrije middagen groep 5 t/m 8 Vrijdagmiddag 21 december 2018 Vrijdagmiddag 19 juli 2019 Gebruik van de fiets Om het schooljaar goed te beginnen voor wat betreft de afspraken in en rond de school brengen wij de regels voor het fietsgebruik weer onder de aandacht. Het schoolplein is voetgangersgebied, dus niet fietsen op het schoolplein! Je stapt vóór het schoolhek af en je loopt met de fiets aan de hand naar de stalling. Leerlingen parkeren hun fiets in de daarvoor bestemde fietsenrekken op de schoolpleinen. Als de school uitgaat, stap je weer op je fiets buiten het hek. Deze regel geldt natuurlijk ook voor de ouders. Wij hopen op uw medewerking i.v.m. de veiligheid van u en uw kinderen. ParnasSys: ouderportaal Beste ouders/verzorgers, Door middel van ons administratieprogramma hebben wij een goed overzicht van alle gegevens van de kinderen die bij ons op school zitten. Een grote meerwaarde van ParnasSys is het ouderportaal. Dit is een gedeelte van het programma waarin ouders gegevens van hun kinderen kunnen bekijken, waaronder toetsresultaten.

5 Wijzigingen doorgeven Voorgaande jaren was het de gewoonte dat met de informatieavonden de wijzigingen op papier werden doorgegeven. Wij verzoeken u nu het wijzigen van persoonlijke gegevens, zoals adressen, telefoonnummers etc. via het ouderportaal te doen. Lukt dit niet direct, dan kunt u uw gewijzigde gegevens ook via de mail doorgeven. Om toegang te krijgen tot het ouderportaal ontvangen alle nieuwe ouders een mail met een link naar dit ouderportaal en uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Ouders die 2 mailadressen hebben doorgegeven voor ontvangst van bijv. de Nieuwsveen ontvangen 2 accounts. Na het inloggen kunt u desgewenst uw eigen wachtwoord instellen. Op dit moment zijn de volgende gegevens zichtbaar voor u: personalia van uw kind en uzelf; absenties; scores van citotoetsen; schoolgegevens zoals naam, adres en telefoonnummer. In de nabije toekomst zullen ook andere resultaten van uw kind zichtbaar worden. Wij willen u vragen uw gegevens te controleren en indien nodig wijzigingen door te geven. Als u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw account aanvragen. Een mail naar m.vanderaar@stnicolaasschool.nl is voldoende. Namens het team van de St. Nicolaasschool, Tanja van den Berg De Tamboerijn Gymnastiek Gymtijden: groep 1-2 groep 3-4 groep 5-6 groep 7-8 donderdagochtend dinsdagochtend en donderdagmiddag dinsdagochtend en donderdagmiddag dinsdagochtend en donderdagmiddag Groep 1-2: Doe uw kind(eren) op donderdag makkelijke kleding aan, GEEN sieraden om en niet alvast gymkleding aan. De kleuters moeten op dinsdag en donderdag hun gymspullen in een tas meenemen naar school. Over een aantal weken gaan zij nl. op dinsdag ook gymmen, maar dan in de speelzaal. Vanaf welk moment de tas op dinsdag mee naar school mag, hoort u als het zo ver is.

6 Bericht vanuit de parochie Aanmelding 1 e Heilige Communie 2019 vóór 8 september. Als kinderen kunnen lezen mogen ze zich gaan voorbereiden de 1 e H. communie, het deelnemen aan de H. Eucharistie. Ouders met een zoon of dochter in groep 4 of hoger kunnen zich daarvoor aanmelden tót 8 september. Zie daarvoor de website: In de parochiefederatie vindt dit plaats in Het Anker. Een opzet waarin communicanten, ouders, broertjes en zusjes ieder een eigen programma krijgen aangeboden. In zes maandelijkse bijeenkomsten op zondagmorgen (inclusief Eucharistieviering) gaan we op weg naar de 1 e H. Communie. Het is een weg van ontdekken en samen vieren. De eerste Ankerzondag is op 7 oktober voor de H. Claraparochie in de H. Adrianuskerk in Langeraar en op 14 oktober in de H. Franciscusparochie in de H. Petruskerk in Roelofarendsveen. In juni hielden we de informatie-avonden over de 1 e Communievoorbereiding. Mocht u deze gemist hebben, vraag dan de informatie op bij info@mijnanker.nl Kinderen die in een voorgaand jaar door omstandigheden niet hebben deelgenomen, zijn welkom om alsnog mee te doen. Dat kan ook als een kind het Doopsel nog niet heeft ontvangen. In de loop van het jaar zal er een feestelijke doopviering zijn. Namens het pastoraal team en Anker-kernteam, Pastor Hoogenbosch Inleveren inktcartridges, toners en mobiele telefoons. (Geen batterijen) Wij vragen u om lege inktcartridges, toners en mobiele telefoons van uzelf of van uw werk niet langer weg te gooien maar in te leveren bij ons en u spaart tevens het milieu! U kunt deze op school inleveren in de daarvoor bestemde tonnen en dozen. Deze staan bij de tussenruimte van groep 5 en 6 en tussenruimte van groep 3 en 4. (Nicolaasschool) En in de gang bij de hoofdingang. (Tamboerijn) Ingekomen mededelingen Stichting!Triggr verhuist naar de Middelweg 5 in Ter Aar Per september 2018 verhuist stichting!triggr een eigen vaste stek, namelijk de Middelweg 5 in Ter Aar. We hebben de afgelopen jaren steeds op tijdelijke plekken gezeten. Met behulp van de gemeente is stichting!triggr in staat gesteld om naar een plek toe te verhuizen waar de stichting de komende 5 tot 10 jaar kan blijven. Een groot voordeel van deze plek is dat er veel meer ruimte is. De aankomende weken zijn we aan het inhuizen en zullen de activiteiten zo snel mogelijk meeverhuizen. Kom vooral langs om te kijken hoe het eruit ziet! Hoe kom je er, vanaf de Aardamseweg in Ter Aar? Zo:

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA Nieuwsveen 04-09- 2014 nr. 02 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Afgelopen maandag heeft

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 02,

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 02, Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 02, 07-09-2018 Informatie over het fusieproces U merkt er als ouder nog niet zoveel van, maar achter de schermen zijn we volop bezig de aanstaande fusie voor te

Nadere informatie

Ouderavond Samen Scholen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Ouderavond Samen Scholen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Beste allemaal, Normaal gesproken zou juf Marjon Dekker, de directeur van de Tamboerijn en van de St. Nicolaasschool, hier een stukje voor de eerste gezamenlijke nieuwsbrief in het nieuwe schooljaar schrijven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda Nieuwsveen 14-11- 2013 nr 11 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Afgelopen week werd in het

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 02-09- 2013 nr. 01 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Welkom in schooljaar 2013-2014

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Jaargebonden informatie schooljaar

Jaargebonden informatie schooljaar Jaargebonden informatie schooljaar 2018-2019 OBS t Vogelnest Leeuwerik 3 2411 KR Bodegraven 0172 614 330 Email: info.tvogelnest@stichtingklasse.nl Website: www.tvogelnest.nl OBS t Vogelnest @obstvogelnest

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn.

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn. Nummer 10 29 mei 2019 Vrije dagen in juni Zoals in de schoolgids staat vermeld, is de school op maandag 10 juni in verband met 2 e Pinksterdag gesloten. Datzelfde geldt voor 14 en 17 juni wanneer wij tijdens

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Groepsindeling 2014-2015

Groepsindeling 2014-2015 NUMMER 1 AUGSTUS 2014 1 Verkorte inhoudsopgave: Groepsindeling 2014-2015..1 Groepsindeling 2014-2015 Continurooster........2 Vervoer naar school.2 Website....3 Bewegingsonderwijs...3 Dokter/tandarts....4

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Namens het team van Het Baken wens ik iedereen een prachtig schooljaar toe!

Namens het team van Het Baken wens ik iedereen een prachtig schooljaar toe! Een extra informatiebrief voor maandag 29 augustus 2016. Door de overgang naar digiduif is het misschien niet mogelijk om u een nieuwsbrief via basisschoolnet te versturen. In deze nieuwsbrief alvast wat

Nadere informatie

Nieuwsveen. www.leerkrachtnieuwkoop.nl. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA. Deze week geen stukje vanuit de directie

Nieuwsveen. www.leerkrachtnieuwkoop.nl. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA. Deze week geen stukje vanuit de directie Nieuwsveen 05-09- 2013 nr. 02 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Deze week geen stukje vanuit

Nadere informatie

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 6,

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 6, Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 6, 10-11-2017 Voorwoord De herfst is nu echt begonnen en langzaamaan komt de sint- en kerst periode naderbij. Ik heb de feestverlichting in het dorp al zien hangen.

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor de ouders van basisschool Sprankel. Het praktisch deel wordt jaarlijks uitgedeeld

Nadere informatie

Augustus. Beste ouder(s),

Augustus. Beste ouder(s), Augustus Beste ouder(s), 3 4 5 6 7 8 9 Hierbij de kalender voor het schooljaar 2017-2018. In deze kalender vindt u informatie over de dagelijkse dingen, zoals studiedagen en feestdagen. Bewaar deze kalender

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 07-02- 2013 nr. 23 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Het is u wellicht niet ontgaan

Nadere informatie

Augustus. Beste ouders, Beste ouder(s),

Augustus. Beste ouders, Beste ouder(s), Augustus Beste ouders, Beste ouder(s), 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Hierbij de kalender voor het schooljaar 2018-2019 In deze kalender vindt u informatie over de dagelijkse dingen, zoals studiedagen en feestdagen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2018-2019 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Herfstvakantie 15-10-2018 / 19-10-2018 Kerstvakantie 24-12-2018 / 04-01-2019 Carnaval 04-03-2019 / 08-03-2019 Meivakantie 22-04-2019 / 03-05-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering 2014/2015 Nieuwsbrief 01-09-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen 3/4/5 Contact 5 We gaan weer beginnen! Belangrijke informatie: 3 september koffieochtend 7 t/m 13 september week

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2017-2018 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Kermis 11-09-2017 Herfstvakantie 16-10-2017 / 20-10-2017 Sinterklaas 06-12-2017 Kerstvakantie 25-12-2017 / 05-01-2018 Carnaval 12-02-2018 / 16-02-2018

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Schoolkalender. Basisschool Hubertus. Jagerslaan LJ Tilburg

Schoolkalender. Basisschool Hubertus. Jagerslaan LJ Tilburg 2019-2020 Schoolkalender Basisschool Hubertus Jagerslaan 55 5042 LJ Tilburg 013-4672792 bs.hubertus@xpectprimair.nl De lessen beginnen.. De leerkrachten starten elke dag om 08:30 uur met de lessen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!)

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Nummer: 1 Agenda Dag Activiteit Ma 4-9-2017 1 e schooldag Di 5-9-2017 Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Woe 6-9-2017 Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Do 7-9-2017

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Stormachtige start na de herfstvakantie

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Stormachtige start na de herfstvakantie Nieuwsveen 31 oktober 2013 nr 9 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Stormachtige start na

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

13. Praktische punten

13. Praktische punten 13. Praktische punten 13.1 Aanmelding en toelating Als de kinderen de leeftijd van 4 jaar hebben bereikt mogen ze wettelijk worden toegelaten tot de basisschool. Vanaf hun vijfde jaar zijn kinderen leerplichtig.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen Augustus 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Informatieavond voor alle groepen 30 31 20 augustus 26 augustus Op deze datum nodigen wij u uit voor een informatieavond

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Nieuwe leerling. Afwezig. Agenda

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Nieuwe leerling. Afwezig. Agenda Nieuwsveen 21-03- 2013 nr. 28 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Deze week geen stukje directie

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Leerkrachten groep 1-2 De Kameleon 01-10-2017 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP ONZE SCHOOL... 2 2 WENBELEID... 2 3 DE EERSTE SCHOOLDAG... 2 4 BRENGEN EN HALEN VAN KINDEREN... 3 5 PARKEREN...

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Schoolkalender. Basisschool Hubertus. Jagerslaan LJ Tilburg

Schoolkalender. Basisschool Hubertus. Jagerslaan LJ Tilburg 2018-2019 Schoolkalender Basisschool Hubertus Jagerslaan 55 5042 LJ Tilburg 013-4672792 bs.hubertus@xpectprimair.nl De lessen beginnen.. De leerkrachten starten elke dag om 08:30 uur met de lessen. Het

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie