Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA. Deze week geen stukje vanuit de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsveen. www.leerkrachtnieuwkoop.nl. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA. Deze week geen stukje vanuit de directie"

Transcriptie

1 Nieuwsveen nr. 02 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: Website: Vanuit de directie Deze week geen stukje vanuit de directie 7 sept Anna Walkers groep 5 9 sept Meike van Tol groep 6 9 sept Mathijs van Sundert groep 1b 10 sept Sem van der Hoorn groep 7 12 sept Sven Lebesque groep 8 13 sept Lucas van Tol groep 4 13 sept Tim van t Wout groep 8 Onze jarigen deze week Afwezig * maandag 9 september - Trudy Melzer; Greet Boddeke vervangt Agenda * dinsdag 10 september - info-avond groep 8 * woensdag 11 september - info-avond groep 6 * donderdag 12 september - info-avond groep 3-4 * dinsdag 17 september - schoolfotograaf * donderdag 19 september - Circusdag Zaterdag 21 september kunt u ons weer verwachten OPA In de Nieuwbouw -aanvang 9.00 uur, hoek Schoterveld/Parkstraat- wordt geholpen door: Dhr. Hoogervorst, tel: Dhr. den Bleker, Ambroziolaan 15, tel: Dhr. Keizer, Dorpsstraat 39, tel: Koffie-adres: fam. Wijfjes, Schoterpark 2 Langs de Amstel -aanvang 9.00 uur bij de Kattenbrug-wordt geholpen door: Dhr. de Jong, Rugstreeppad 71, tel: Leer- en huiswerkbegeleiding Uw kind sterker voor de CITO Slimmer en Sneller Leren

2 Dhr. Slof, N. Jaagpad 75, tel: Koffie-adres: fam Lek, N. Jaagpad 82 Dorpsstraat / Oude Nieuwveenseweg- aanvang 9.00 uurbij de Kattenbrug- wordt geholpen door: Dhr. Borst, Rugstreeppad 107, tel: Dhr. Zevenhoven, Meeuwenveld 8, tel: Koffie-adres: Karel Stemmerik (café Merakels) Als u van maand ruilt, wilt u dit dan via de mail of schriftelijk (laten) doorgeven aan Marian van der Aar, Agnes Brouwer, of Hans Schoonhoven. Deze veranderingen worden dan in de volgende Nieuwsveen meegenomen. Circusdag Beste ouders/verzorgers, Donderdag 19 september komt circus Kristal op school. Alle leerlingen lunchen deze dag op school. Schooltijden: uur. U kunt als ouder naar een optreden komen kijken. Van uur de ouders van groep 1 t/m 4 leerlingen Daarna gaat u naar huis en blijven de kinderen op school eten. De kinderen gaan na de lunch weer verder met hun circusprogramma. Van tot uur kunnen de ouders van groep 5 t/m 8 leerlingen zien wat voor circustruc hun kind heeft geleerd. Alle leerlingen zijn om uur uit. Alle kinderen (groep 1 t/m 8) nemen in de week van 9 t/m 13 september een schoenendoos, voorzien van naam mee naar school. Kleuters groep 1a / 1b en groep 2a / 2b Maandag 9 september starten wij in de groepen met de kleurenweek rond het thema Circus. De kinderen mogen op desbetreffende dagen iets in die kleur meenemen en / of aantrekken. Maandag - rood, dinsdag -blauw, woensdag - geel, donderdag - groen en vrijdag in hun lievelingskleur. De week van 16 september gaat groep 1/2b aan de gang met de vormen Maandag 16 september cirkel Dinsdag 17 september driehoek Woensdag 18 september rechthoek Groep 1/2a gaat aan de slag met de vormen in de week van 23 september. Donderdag 19 september Circusdag groep 1 t/ m 8. Vrijdag 20 september hebben de kleuters vrij. Week 23 september Groep 1/2a Groep 1/2b Maandag 23 september cirkel maandag 23 september vierkant Dinsdag 24 september vierkant de rest van de week herhalen we de kleuren en vormen Woensdag 25 september rechthoek Donderdag 26 september driehoek Vrijdag 27 september alle vormen en kleuren herhalen Zoals u ziet wordt niet in iedere groep op hetzelfde moment dezelfde vorm aangeboden, dus kijkt U op de deur van de klas of in de agenda daar staat alles opgeschreven. De leerkrachten van de kleuterbouw.

3 Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: Nieuwe leerlingen 13 Kinderen beleefden afgelopen maandag hun eerste schooldag. We missen Rianne uit groep 1b op de foto; zij was op het moment van het maken van de foto niet aanwezig. Gym kleuters (herhaling) Vrijdag 6 september starten voor de kleuters de gymlessen in de Ringkant. Groep 1a en 1b gymmen samen van 8.30 uur tot 9.15 uur. De kinderen worden in de Ringkant verwacht. U als ouder helpt de kinderen met omkleden. Juf Greet en juf Mirjam zijn daar aanwezig. Groep 2a en 2b gymmen samen van 9.15 uur tot uur in de Ringkant. Groep 2a en 2b starten vrijdagochtend samen in lokaal 3 (groep 2a/2b) bij juf Monique. Als groep 2 gymt, heeft juf Monique groep 1 onder haar hoede. Wij verwachten dat alle kinderen gymschoenen hebben (voorzien van naam) en gymkleding. De gymschoenen blijven altijd op school in een tas/zak aan de kapstok. Heeft u vragen dan kunt u altijd bij juf Greet terecht. Doe Koe De Coop actie Doe Koe loopt nog tot eind volgende week. Voor elk pak zuivel dat u koopt krijgt u een muntje. Dit muntje kunt u inleveren bij de uitgang van de Coop. Voor elke volle buis krijgt de school een bedrag. We hopen een zo n hoog mogelijk bedrag voor de kinderen bij elkaar te krijgen. Beste ouders en aanstaande vormelingen, Mededelingen vanuit de Parochie Via deze mail willen wij alle geïnteresseerde ouders en kinderen uitnodigen voor de informatie avond over het vormsel.

4 Deze avond wordt gehouden op donderdag 26 september van tot uur in de Orangerie naast de kerk aan het Noordeinde. In de bijlage vindt u de uitnodigingsbrief. Wellicht krijgt u deze ook nog een keer via de St Nicolaasparochie, maar beter 2x dan dat er iemand vergeten wordt. U kunt zich aanmelden via de telefoonnummers op de brief in de bijlage. Mocht u iemand kennen die een kind heeft dat gevormd wil worden maar bijvoorbeeld op een andere school zit, wilt u deze familie dan informeren over de informatie avond? Met vriendelijke groet, Namens de vormselwerkgroep, Jan Koot Hallo allemaal, Kinderwoorddienst Zondag 8 september gaat ook de kinderwoorddienst van de Nicolaas kerk weer van start. Elke maand is er een kinderwoorddienst tijdens de kerkdienst waar de kinderen met de leeftijd van 4 tot 12 jaar van harte welkom zijn. We lezen het verhaal van de preek in kindertaal voor aan de kinderen waarna we een leuke knutsel of spel gaan doen waar het thema van het verhaal weer in terugkomt. Zondag 8 september dus weer de 1e kinderwoorddienst, het is deze zondag ook parochiedag! Kom allemaal met jullie vader en moeder / opa en oma mee. We hebben een mooi verhaal en een leuk spel voor jullie in petto! Tot zondag om uur in de St. Nicolaaskerk te Nieuwveen. Werkgroep kinderwoorddienst ps: Noteer alvast zondag 6 oktober in de agenda, dan is de volgende kinderwoorddienst. Cursus typen In het lokaal van groep 6,7 en groep 8 liggen brochures van een typecursus van de firma LOI Kidzz. De komende weken zijn er vast meer aanbiedingen van typecursussen van andere firma s. Dit melden wij u in de Nieuwsveen, uw kind kan vervolgens op eigen initiatief de brochure meenemen. Ingekomen mededelingen Autismecafé Nieuwkoop op 17 september gaat over brusjes en grootouders. Tijdens het autismecafé van 17 september vertellen brusjes en grootouders over hun ervaringen en kunnen er tips en ervaringen gedeeld worden. Er zal informatie liggen om mee naar huis te nemen. Ouders, verzorgers en begeleiders zijn van harte welkom, maar ook zeker brussen en grootouders! De deuren gaan om 19.45u open. De entree is gratis, net als de koffie en de thee. Wij vinden het fijn als u van tevoren aanmeld via autismecafenieuwkoop@hotmail.com Het autismecafé is het gebouw de Bun aan de Anemonenstraat 25 in Noorden. Parkeren kan eventueel bij de Klinker aan de s.v. Capelweg in Noorden. Hockeyvereniging Qui Vive Zondag 15 september as. van tot uur organiseert een kennismakingsdag voor geïnteresseerde kinderen. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar kunnen spelenderwijs kennis maken met de hockeysport. Onder leiding van ervaren trainers en begeleiders worden er spelletjes gespeeld, waarbij de eerste beginselen van het hockey worden uitgelegd en geoefend. Verder kunnen de kinderen een broodje knakworst eten, limonade drinken en kijken naar een echte wedstrijd van dames 1. Voor dit evenement kunnen de kinderen een hockeystick van de club lenen.

5 Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: Voor meer informatie en het programma kijk op: Voor vragen of contact: De Regenboogclub gaat weer beginnen. Voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd is er weer de Regenboogclub. Eenmaal in de 2 weken is er op woensdagmiddag van uur tot uur club voor de kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool in het Middelpunt aan de Stationsweg te Zevenhoven. De eerstkomende clubmiddag is op 18 september as. We gaan dan met elkaar zingen en luisteren naar een verhaal uit de Bijbel en ook Janee zal weer iedere week van de partij zijn. Daarna gaan we met elkaar knutselen of een spel doen. Bij deze jongste groep bestaat de leiding uit: Caroline Mager, Diana Janson, Angelique Konijn, Arlette van Harten, Elise van Vliet en Els Griffioen. De jongeren van de groepen 5 t/m 8 worden van uur tot uur in het Middelpunt verwacht. Ook met die groep gaan we zingen en naar een Bijbelverhaal luisteren en daar met elkaar over praten. Daarna is er tijd voor een activiteit of creativiteit en als afsluiting eten we met elkaar. Dat eten wordt verzorgd door vrijwilligers uit de gemeente. Zo zijn we weer met allebei de groepen op een leuke en gezellige manier gemeente en hopen zo goede en gezegende middagen met elkaar te hebben. De leiding van de oudste groep bestaat Caroline Mager, Corine de Waard, Corina Kempenaar en Els Griffioen. Wilt u iets weten over de Christelijke Regenboogclub of wilt u graag eens komen kijken of helpen dan kunt u contact opnemen met Els Griffioen of Alle kinderen zijn welkom. Vanuit school Nieuwsveen Bij een bijlage van de Nieuwsveen wordt altijd gemeld of deze aan de oudste leerling wordt meegegeven. Kunt u de Nieuwsveen of strookjes niet printen? In de school bij de ingang kunt u het gevraagde (laten) meenemen. Per mail een antwoord retour mag natuurlijk ook. Nieuw adres? Geen Nieuwsveen ontvangen? Stuur een mail naar: info@stnicolaasschool.nl Website Geregeld wordt de website vernieuwd. U vindt er foto s en verslagen van activiteiten. Er wordt door de leerlingen en leerkrachten veel aandacht en tijd aan besteed. Neemt u eens een kijkje; het is zeer de moeite waard. Inleveren batterijen, inktcartridges, toners en mobiele telefoons Wij vragen u om lege batterijen, inktcartridges, toners en mobiele telefoons van uzelf of van uw werk niet langer weg te gooien maar in te leveren bij ons en u spaart tevens het milieu! U kunt deze op school inleveren in de daarvoor bestemde tonnen en dozen. Deze staan bij de ingang van de kleuters en de tussenruimte van groep 5 en 6 en tussenruimte van groep 3 en 4. Tot slot Kopij inleveren uiterlijk donderdag 12 sept, uur: liefst via info@stnicolaasschool.nl onder vermelding van 'Nieuwsveen

6 Bijlage: Folder Ambrasoft Folders vanuit Kwadraad (School Maatschappelijk Werk) Waarom maatschappelijk werk? Hulp bij het Gezin & Opvoeding Spel- en praatgroep. (Originelen liggen onder het witte bord, naast de ingang van de kluis) Geboorte kaartje Jet, dochter van juf Esther uit groep 1b/2b Na twee zonen zijn Esther en Rick verblijd met een dochter. Esther en Rick, Guus en Nick, van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. We wensen jullie heel veel geluk met de kleine Jet.

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Onze jarigen deze week. Afwezig. Agenda OPA Nieuwsveen 04-09- 2014 nr. 02 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Afgelopen maandag heeft

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda Nieuwsveen 14-11- 2013 nr 11 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Afgelopen week werd in het

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Nieuwe leerling. Afwezig. Agenda

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Nieuwe leerling. Afwezig. Agenda Nieuwsveen 21-03- 2013 nr. 28 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Deze week geen stukje directie

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 07-02- 2013 nr. 23 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Het is u wellicht niet ontgaan

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda. Agenda groep 8

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig. Agenda. Agenda groep 8 Nieuwsveen 11-07- 2013 nr. 42 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Deze week geen stukje directie

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Onze jarigen de komende week. Afwezig Nieuwsveen 14-03- 2013 nr. 27 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Het is aan het eind van

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Stormachtige start na de herfstvakantie

Nieuwsveen.  Vanuit de directie. Stormachtige start na de herfstvakantie Nieuwsveen 31 oktober 2013 nr 9 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Stormachtige start na

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 02-09- 2013 nr. 01 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Welkom in schooljaar 2013-2014

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 13-06- 2013 nr. 38 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Gisteren, woensdag was de

Nadere informatie

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01,

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01, Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 01, 27-08-2018 Voorwoord De kop is eraf, een belangrijk nieuw schooljaar is begonnen. Vanmorgen om 09.45 uur hebben we met alle kinderen, leerkrachten en wethouder

Nadere informatie

Nieuwsveen. Onze jarigen de komende weken. Agenda. *zondag 4 mei - 10.00 uur: H. Communie, lln groep 4 in de H. Nicolaaskerk

Nieuwsveen. Onze jarigen de komende weken. Agenda. *zondag 4 mei - 10.00 uur: H. Communie, lln groep 4 in de H. Nicolaaskerk Nieuwsveen 17-04- 2014 nr 30 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl 18 april Jordy Slof groep 7 19 april Tigo de

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 03,

Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 03, Samen Scholen Nieuwveen, Nieuwsbrief nr. 03, 21-09-2018 Voorwoord Geachte ouders, Afgelopen dinsdag hebben we een, in alle opzichten, prachtige schoolreis gehad. De bestemming, het weer, de sfeer: iedereen

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Manege De Vosseburch, Langeraarseweg 160, 2461 CN Langeraar Telefoon: (0172) 60 43 11 Kinder- en boerenpartijtjes Starters ponystappen Evenementen in vakanties Info: www.vosseburch.com Nieuwsveen 10-12-

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Prikbord Jaargang 30 Nr.2 03-09-2015

Prikbord Jaargang 30 Nr.2 03-09-2015 Prikbord Jaargang 30 Nr.2 03-09-2015 Tel: 0172-538237 Noodnummer: 06-36565365 Agenda maandag 7 september Juf Marijke jarig; 19.30 uur informatieavond groep 1-2 dinsdag 8 september logopediste aanwezig

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Groeten van de leerkrachten van groep 1/ 2. Marjo Duijvesteijn, Jolanda van Blitterswijk, Joke Groot, Trudy Persoon,

Groeten van de leerkrachten van groep 1/ 2. Marjo Duijvesteijn, Jolanda van Blitterswijk, Joke Groot, Trudy Persoon, Informatiefolder van groep 1/2 Welkom in groep 1/2 van de Joannesschool. Wij hopen er samen met uw zoon of dochter een fijne schooltijd van te maken. Via deze informatiefolder willen wij u van een aantal

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht:

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht: 07-02-2014 Nieuwsbrief week 6 Beste ouders / verzorgers, Vandaag hebben alle kinderen het rapport mee naar huis gekregen. Er is weer hard gewerkt, veel geleerd, alle kinderen hebben enorm hun best gedaan.

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 09 20 december 2017 Laatste schooldag vóór de kerstvakantie Morgenochtend zal er gezellig ontbeten worden in de klas. Alle kinderen hebben iets lekkers

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord KOFFIE UURTJE DONDERDAG 26 JANUARI

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie

Nieuwsveen. Vanuit de directie Nieuwsveen 10 januari 2012 nr. 19 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Vanochtend zijn we op

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Op 19 februari overleed op 67-jarige leeftijd: Johannes David Petrus Schepen John. De vader van Tanja van den Berg

Nieuwsveen. Vanuit de directie. Op 19 februari overleed op 67-jarige leeftijd: Johannes David Petrus Schepen John. De vader van Tanja van den Berg Nieuwsveen 28-02- 2013 nr. 25 Nieuwsveen is het mededelingenblad van de katholieke basisschool St. Nicolaas Tel: 0172-538854 Website: www.stnicolaasschool.nl Vanuit de directie Op 19 februari overleed

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK - Zijn de groepen 8 naar een voorstelling geweest. - Hadden de groepen 6 een workshop op school genaamd de tafelrap. Vraag hen maar eens wat ze hebben geleerd. - Zijn

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda maart: Maandag 2 maart: Woensdag 4 maart: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

Woord vooraf Het overblijven

Woord vooraf Het overblijven Woord vooraf Het overblijven Geachte ouders/verzorgers, In dit gedeelte vindt u informatie over het overblijven (tso) en de voorschoolse opvang (vso) op t Heidemeer. In 1996 heeft een groepje ouders zich

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie