Nieuwsbrief maart 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief maart 2015"

Transcriptie

1 CBS de Piramiden Hamrik JH, Winsum Tel: piramiden@vcpong.nl Nieuwsbrief maart 2015 Hieronder nieuws over algemene zaken in en rondom school. Van de directie Meedoen! Terwijl ik start met dit stukje voor de nieuwsbrief hebben de kinderen pauze. Buiten is de lucht strakblauw en het schoolplein zonovergoten. De kinderen genieten van dit cadeautje. Ik hoor een leerling tijdens het spel roepen; iedereen mag meedoen! en kijk naar buiten. Met mijn ring tik ik op de ruit en het kind kijkt op. Ik steek een dikke duim omhoog. Lachend wordt het spel voortgezet. Ging het altijd maar zo, zonder uitzondering mee mogen doen. Meedoen met overlopertje, meedoen met voetbal, meedoen met een verjaardag Voor kinderen is het belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan de groep. Niet alle kinderen zoeken de groep even intensief op, maar geen enkel kind wil buiten de boot vallen. Want aan meedoen zit ook de koppeling naar situaties dat kinderen niet mee mogen doen. Dat kan soms zijn omdat ze fysiek niet mee kunnen doen. Met een gebroken been is het lastig tikkertje spelen. Dan is de oorzaak concreet zichtbaar en kunnen creatieve oplossingen een uitkomst bieden. Soms liggen aan het niet kunnen of mogen doen meer sociaal emotionele factoren ten grondslag. Om dit inzichtelijk te maken kan een stuk lastiger zijn. Hoe leg je uit dat een kind nooit wordt gevraagd voor verjaardagsfeestjes? Dat heeft alles te maken met sociale uitsluiting en is soms moeilijk om te buigen. Om mee te kunnen en mogen doen moet er ruimte geschapen worden. Hierbij moeten we vooral een appel doen op de gemeenschap en niet alleen op het individu. Bij ons op school leren de kinderen dit in de lessen Godsdienstonderwijs en tijdens de sociale vaardigheidslessen. Een ander mooi voorbeeld uit de onderwijspraktijk is het passend onderwijs. Meedoen wordt mogelijk als we proberen uit te gaan van wat kinderen kunnen. Adri Carmio

2 Nieuw MR lid! Enige tijd geleden heeft er een oproep in de nieuwsbrief gestaan voor een nieuwe ouder voor onze medezeggenschapsraad (MR). Gelukkig heeft zich een goede kandidaat gemeld: Hugo Pauw, de vader van Jolien uit groep 2. Hij gaat straks het stokje overnemen van Jaap van Dijk. Jaap heeft er inmiddels een periode op zitten en hij heeft zich op een zeer constructieve wij ingezet voor de MR. We bezinnen ons nu nog even over het moment waarop het MR stokje overgegeven gaat worden. In ieder geval willen we Jaap enorm bedanken en Hugo alvast veel plezier en succes wensen bij de komende MR werkzaamheden. Agenda maart Dat Activiteit 3 IN netwerk 3 MR vergadering uur 4 LOT (Luizencontrole) 4 Voorjaarsproject uitvinden t/m 19 mrt + opening 4 PBS teamscholing s middags 5 Teamvergadering uur 10 Open dag / aanmeldingsdag nieuwe leerlingen 17 Teamvergadering uur 19 Afsluiting voorjaarsproject met ouders Dagentijd opening voor alle leerlingen 26 Bezoek met palmpaasstok aan de Twaalf Hoven door groepen 1,2 en 3 27 Nationale Pannenkoeken dag Open dag: dinsdag 10 maart! Dinsdag 10 maart staat onze school weer open voor ouders die voor een basisschoolkeuze staan. Nieuwe leerlingen voor het schooljaar kunnen worden opgegeven. Deze keer kunnen ouders 's morgens op onze school terecht van tot uur. Om u een indruk van ons onderwijs te geven kunt u de school dan volop in bedrijf zien. Van tot uur zijn we ook open voor bezichtiging en voorlichting. Kent u ouders die een basisschool zoeken? Attendeert u ze dan op onze open dag? Op school zijn ook folders over De Piramiden verkrijgbaar. Voorjaarsproject Na de vakantie, woensdag 4 maart, starten we met het voorjaarsproject. Het thema is uitvindingen. De hele school zal t/m 19 maart zich bezig houden met uitvinders en uitvindingen. Woensdag zullen we starten met de wedstrijd: Het beste idee van... De Piramiden Donderdag 19 maart sluiten we het project af van uur. De leerlingen laten dan al hun werk zien. U bent allen van harte welkom!

3 Jarig in maart Dat Naam Groep Dat Naam Groep 2 Jurgen Robbe 3 18 Julian Ensing 7 6 Susan Wieringa 6 24 Silvijn Groefsema 1 6 Jesse Blaauw 3 26 Lieke Siegers 8 9 Lenthe Glazenborg 6 29 Marit Siegers 6 9 Juf Martje Kruijer 2 30 Hanna Elzinga 8 11 Jesse Ritzema 2 30 Luuc de Brouwer 3 12 Julia Olthof 5 31 Tijs Boonman 5 14 Aimy Remmelzwaal 2 31 Heleen en Jappe Houwing 1 16 Hugo Boog 1 Gefeliciteerd! Pasen Opbloeien Pasen wordt gevierd op de eerste zondag na de eerste volle maan in de lente. Met dit jaar als thema opbloeien sluiten we aan bij de beleving van het voorjaar waarin de natuur opleeft en tot bloei komt. Tijdens Pasen vieren christenen de opstanding van Christus: het nieuwe leven dat begint vanuit duisternis en dood. Een bloeiende plant geeft kleur en geur, en is dan op zijn mooist. Ook mensen kunnen floreren en het mooiste van zichzelf laten zien. Maar wat in de knop aan mogelijkheden verborgen zit, moet de kans krijgen om tot bloei te komen. Wij moeten ons ervan bewust zijn dat mensen, net als planten, voeding nodig hebben en verzorging. En dan niet alleen water en voeding maar aandacht, vertrouwen en ruimte zijn ook belangrijke voorwaarden. Maandag 23 maart starten we gezamenlijk in de hal met een paasopening Donderdag 26 maart gaan groep 1, 2 en 3 met versierde palmpaas stokken naar Twaalf Hoven. Hierover ontvangen de ouders nog verdere informatie. Donderdag 2 april vieren we gezamenlijk in de hal de paasviering. Deze wordt verzorgd door de kinderen van groep 4. De ouders van groep 4 worden persoonlijk hiervoor uitgenodigd. Wij kijken uit naar de lente en naar Pasen!

4 Plusklas Extra aandacht voor meer- en hoogbegaafde kinderen is geen luxe, maar noodzaak. Alle VCPOscholen verzorgen passend onderwijs. Dat betekent dat we streven naar de beste ontwikkelingskansen voor ieder kind. Dat geldt voor het kind dat gemiddeld presteert, maar ook voor kinderen die extra hulp nodig hebben op reken-, taal- of sociaal emotioneel gebied. De laatste jaren realiseren we ons steeds vaker dat er nog een groep leerlingen is die extra hulp nodig heeft. De leerlingen die meer- of hoogbegaafd zijn. De sociale gevolgen van hoogbegaafdheid kunnen groot zijn. Verveling, perfectionisme (inclusief faalangst), onzekerheid en hyperactiviteit zijn veelgehoorde problemen. Het risico op onderpresteren is dan groot. Om dat te voorkomen, is het ontzettend belangrijk dat het kind zich op zijn of haar eigen niveau kan ontwikkelen. Dit gebeurt op De Piramiden in de klas door middel van versdiepingsmaterialen bij rekenen en taal, maar soms blijkt dat deze aanpassingen nog niet voldoende zijn. Voor deze kinderen is er in iedere gemeente een VCPO- school die de Plusklas aanbiedt, in de gemeente Winsum is dat De Piramiden. De Plusklas bestaat uit een groep leerlingen die op de vrijdagmiddag samen passend onderwijs krijgt. Alleen leerlingen die gescreend zijn, komen in aanmerking voor deze groep. In de Plusklas leren deze leerlingen samen met leerlingen van andere scholen en krijgen les met ontwikkelingsgelijken door een speciaal opgeleide leerkracht. De rest van de week werken de leerlingen in hun eigen klas, op hun eigen school. Hartelijke Groet, Marieke Maring groep 7 / plusklas De Piramiden. Enquête Partnerschap Wat ontzettend fijn dat er zoveel ouders hebben meegewerkt aan de enquête! Ik heb er bijna 70 mogen ontvangen, een respons van ongeveer 50%. Ook zijn er genoeg ouders die zich hebben opgegeven voor een ouderpanel. Deze gaat dus door! Jullie krijgen zo snel mogelijk hier een uitnodiging voor. Ook heeft het gehele team de enquête ingevuld. Nu is het voor mij zaak om alle gegevens te analyseren. Jullie ontvangen weer bericht wanneer het onderzoek klaars is. Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor het invullen van de enquête. Dit is een blijk van mee willen denken, een stapje richting Partnerschap! Margriet Wiltjer Teamscholing PBS Eind januari had ons hele team de eerste grote teamscholing van het PBS. Het was een zeer inspirerende dag onder leiding van Inge Reijnders. Met elkaar bepaalden we de waarden die we op onze school en dus ook in het kader van PBS, belangrijk vinden.

5 We kwamen uit op de onderstaande pijlers Persoonlijke ontwikkeling Plezier Veiligheid Verantwoordelijkheid Respect Daarnaast inventariseerden we alle gedeelde ruimtes binnen en buiten onze school. Hierbij werden de klaslokalen nog even buiten beschouwing gelaten. Er werd een start gemaakt om duidelijke afspraken te formuleren en daarnaast keken we naar de buikbaarheid van onze zeven regels. Duidelijk werd dat hoe meer helderheid er is rondom gedragsverwachtingen hoe makkelijke het is voor kinderen om aan deze verwachtingen te voldoen. Essentieel in het PBS is het negatieve gedrag te minimaliseren en het positieve gedrag te bekrachtigen. Er werd door de leerkrachten geoefend in het geven gedragslessen en het zelf maken van deze lessen. Dit betekent veel voordoen en vervolgens na te laten doen. Overigens gelden de gedragsverwachtingen niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor volwassenen. Ons PBS team wordt overigens ondersteund door twee PBS medewerkers van buitenaf. Milou van Houten is leerkracht op de Regenboog in Bedum en Marjanka Hulsebos is leerkracht op de Rank in Warffum. Beiden participeren volledig in ons schooltraject. Als team vinden we het fijn als ook ouders meedraaien in het PBS team omdat we ouderbetrokkenheid ook in dit traject erg belangrijk vinden en zo het gezamenlijk draagvlak vergroten. Namens de ouders zal Aafke Klungel, de moeder van Sofie (groep 3) en Merlijn (groep 1) Kroeze ons PBS team verrijken. Daarnaast zal ook Liesbeth Robbe, de moeder van Floris (groep 1) en Jurjen Robbe (groep 3) na verloop van tijd meedraaien. De komende periode gaan we ons bezinnen op de regels in de gezamenlijke ruimtes zoals; de wc s, de hal, de bergruimtes en de gangen en halletjes. Om te kunnen analyseren hoe de verschillende gedragsverwachtingen en regels in de praktijk werken houden we alle incidenten bij in een datasysteem. Hierop kunnen we dan weer op sturen. Aan het begin van het nieuwe schooljaar zullen we u ook uitnodigen voor een informatie avond. We houden u op de hoogte! Nieuws uit de kleuterbouw Palmpaasstok Het lijkt nog ver weg maar over een aantal weken gaan we in groep 1,2 en 3 weer bezig met het maken van een Palmpaasstok. Wilt u daarom uw kind voor 16 maart een houten kruis meegeven, gemaakt van latjes. De lengte ongeveer 60 cm en de breedte 30 cm. Deze stok gaan we op school versieren. Ook hebben we ouders nodig die thuis broodhaantjes willen bakken, graag doorgeven aan de leerkracht als u wel wilt bakken. Voor de ingrediënten wordt gezorgd. De haantjes hebben we nodig op donderdag 26 maart wanneer we naar de Twaalf Hoven gaan en de bewoners toezingen met Palmpaasliedjes.

6 Bibliotheek bezoek Groep 1 en 2 hebben op woensdagmorgen 18 februari een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Dit was in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Bij aankomst werd door de medewerkster van de bibliotheek het prentenboek van het jaar 2015: Boer Boris gaat naar zee voorgelezen. Daarna mochten alle kinderen voor school een prentenboek uitzoeken die we vier weken mogen lenen. Het is leuk om te zien hoe de kinderen met veel plezier en zorg een boek uitkozen die ze graag wilden lezen, ook is het een mooie aanvulling op onze eigen collectie boeken die we op school hebben. De reacties waren dan ook goed onderbouwd: juf, dit boek hebben we al op school, die neem ik dus niet. Broeken gezocht Het gebeurt regelmatig dat een van de kinderen op school vergeet om naar de wc te gaan en dan een natte broek heeft. Op zich is dit natuurlijk niet erg, de school heeft een krat vol verschoningskleren waar we dan gebruik van maken. Helaas zijn veel lange broeken voor het verschonen kapot en versleten. Wie heeft voor ons nog broeken in de kleutermaten? Jogging broeken zijn ook erg welkom. Nieuwe leerling Op 16 maart wordt Hugo Boog 4 jaar en komt hij bij ons op school in groep 1. Welkom Hugo, we wensen je veel speel en leer plezier op de Piramiden! Groep 3 Na de vakantie gaan we aan het werk met ons project 'de uitvinder'. We willen dan graag een sloophoek in de klas. Natuurlijk moet er dan ook iets te slopen zijn. Wilt u de kinderen iets meegeven wat ze uit elkaar kunnen schroeven en waar ze dan weer nieuwe creaties van kunnen maken? De kinderen van groep 3 gaan meelopen met de Palmpasen optocht. Meer informatie staat bij het stukje over de Palmpaasstok.

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 CBS de Piramiden Hamrik 6 9951 JH, Winsum Tel: 0595-442070 piramiden@vcpong.nl www.piramiden.vcpong.nl Nieuwsbrief maart 2014 Van de directie Verwondering is het begin van alle wijsheid (Aristoteles).

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Kwadraatonderwijs. Kwadraat, passend onderwijs voor begaafde leerlingen

Kwadraatonderwijs. Kwadraat, passend onderwijs voor begaafde leerlingen Kwadraatonderwijs Kwadraat, passend onderwijs voor begaafde leerlingen Hoogbegaafdheid is niet alleen luxe Alle Zevensterscholen verzorgen passend onderwijs. Dat betekent dat we streven naar de beste ontwikkelingskansen

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 CBS de Piramiden Hamrik 6 9951 JH, Winsum Tel: 0595-442070 piramiden@vcpong.nl www.piramiden.vcpong.nl Nieuwsbrief april 2016 Hieronder nieuws over algemene zaken in en rondom school. Van de directie Zelfstandig

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G NB Nieuwsbrief juni 2015 Inhoudsopgave: Schoolplan 2015-2019, Nieuwe website alle scholen Dr Schaepmanstichting Ouderbedankavond, nieuwe leerlingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 CBS de Piramiden Hamrik 6 9951 JH, Winsum Tel: 0595-442070 piramiden@vcpong.nl www.piramiden.vcpong.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Van de directie Wat is de waarheid? Soms loop ik er wel eens tegenaan dat

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 15 Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode voetbaltoernooi nieuws vanuit de kleutergroepen nieuw spelmateriaal kleutergroepen

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders,

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 nummer 13, maart 2017 Beste ouders, Maandag, op onze studiedag in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij, geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons dagelijks werk.

Nadere informatie

Zending: Maart. Paasviering 2016 in school:

Zending: Maart. Paasviering 2016 in school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda Maart 24-03 Paasviering in school 25-03 t/m 28-03 Lang Paasweekend 31-03 vergadering met: Schoolcommissie, MR en team Datum: 24

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 11 12 maart 2018 Schoolagenda Dinsdag 13 maart Vrijdag 16 maart Maandag 26 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Maandag 2 april 14.00-17.30 uur en 19.00-20.30 uur Open

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl

Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Schooljaar 2014 2015 nr 9 9 1 2014 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Even bijpraten Wat gaat 2015 ons brengen? In ieder geval nog een volgend stukje

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen)

kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen) Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl OVERSPRINGEN Dinsdag 3 juli springen de leerlingen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Belangrijke data. Verjaardagen December. December 2017

Belangrijke data. Verjaardagen December. December 2017 December 2017 Het Scheepsjournaal Beste ouders, Voor u ligt Het Scheepsjournaal van deze maand. Zijn er nog vragen en/of opmerkingen na het lezen van Het Scheepsjournaal: kom gerust langs Het Scheepsjournaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

nr. 11, schooljaar 2011-2012

nr. 11, schooljaar 2011-2012 nr. 11, schooljaar 2011-2012 Presentatieavond nieuwe ouders Helaas is er iets misgegaan in de communicatie over de presentatieavond voor nieuwe ouders. Om verwarring te voorkomen, willen we deze avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Week 40

Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuws uit de gymzaal: De afgelopen donderdagmiddagen hebben we genoten van de gymlessen met groep 3/4/5 en 6/7/8. Hieronder een sfeerimpressie: VakantieBijbelWeek In de bijlage vindt

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-3-2018 nummer 27 In deze nieuwsbrief: - Afsluiting vastenactie - Voedselbank - Pasen - Schoolreisje Dinsdag 8 mei - Wandelen voor water oproep - Week van de lentekriebels - Estafette en

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt

Uiltje gemist? kalender. Tussentijdse rapportage. Sinterklaas nieuwtje. nummer: Schoolontbijt 05 november 2015 Jaargang 8- nummer 9 kalender Vrijdag 6 november Fietscontrole groepen 8 Woensdag 11 november Schoolontbijt Bonte avond groepen 5 Donderdag 12 november Vergadering Ouderraad (20.00 uur)

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

Scheepspraet. nr.2 4 oktober Kalender. Jarigen. Godsdienstonderwijs. Allen (alvast) van harte gefeliciteerd!!!

Scheepspraet. nr.2 4 oktober Kalender. Jarigen. Godsdienstonderwijs. Allen (alvast) van harte gefeliciteerd!!! Scheepspraet nr.2 4 oktober 2018 Kalender Week 41 8 t/m 12 oktober Ma. 8 Gouden week Week 42 15 t/m 19 oktober Ma. 15 Gouden week Ouderavond Rots & Water Week 43 Herfstvakantie Week 44 29 oktober t/m 2

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Wingerd nieuws Op weg naar Pasen

Wingerd nieuws Op weg naar Pasen Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Op weg naar Pasen In de weken voor Pasen horen we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Zij vertellen wat ze met hem meegemaakt

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij!

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! ! Agenda Februari / Maart 2018 20 en 21 februari Oudercontactgesprekken groep 8 23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie 6 maart OR vergadering 9 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Weeknieuws 24 cursus februari Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 24 cursus februari Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Zie in dit weeknieuws de uitnodiging

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor op de kalender. Hiep hiep hoera! Wist u dat? Nummer 13, 10 maart 2016

Nieuwsbrief. Voor op de kalender. Hiep hiep hoera! Wist u dat? Nummer 13, 10 maart 2016 Voor op de kalender 15 maart bezoek Cruquiusmuseum groep 3/4 16 maart herdenking JP Heije 16 maart MR vergadering 20 maart Palmpasenviering in de kerk 22 maart informatie avond IKC (aanmelden? Klik hier)

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 10-03-2016 In dit nummer: - Ideeënbus -Ik eet het beter -Week van de lentekriebels - Palmpaasstokken Versieren - Palmpaasoptocht -Paasviering -Nieuwsbrief CJG Aalten

Nadere informatie

auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen

auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen auditie voor gedaan kan worden - we zoeken in totaal honderden kinderen), acteerlessen krijgen Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl OVERSPRINGEN

Nadere informatie

de Oehoe Volgt u ons al op

de Oehoe Volgt u ons al op de Oehoe Het om- de- week- bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 11 2016

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

De Li speltuut. Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie

De Li speltuut. Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie Nummer 5 Januari 2019 De Li speltuut schooljaar 2018-2019 Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie Zoals u weet zijn wij als interim-directie sinds de start van dit schooljaar aan De Schelp verbonden.

Nadere informatie