SEINPOST. opgericht PRINZ'NAVOND 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SEINPOST. opgericht 25-09-1958 PRINZ'NAVOND 2015"

Transcriptie

1 opgericht PRINZ'NAVOND 2015 Met een gezellige Prinz'navond is het seizoen van start gegaan. Na een aantal officiële momenten en de presentatie van de nieuwe garde dansen, werd de Dwarsliggerstrein de zaal in gereden. Dit jaar zat er daadwerkelijk een kandidaat prins in; René Houtters verklaarde zich bereid de taak van prins der Dwarsliggers op zich te nemen! Hij gaat dit samen doen met zijn dochter Jaimie, welbekend binnen de vereniging, van Mini- tot Hofgarde. Zij maakten zich bekend als Prins René de Tweede en Page Jaimie van het Rijk der Dwarsliggers! Na de officiele installatie werd de Nar in elkaar gezet en de eerste Prinselijke onderscheiding werd uitgereikt aan "de Directie" Tessa. Page Jaimie mocht nog eenmaal optreden met de Hofgarde, waarna ze zich even terugtrok om een mooi jurkje aan te trekken. Vader en dochter stonden even later stralend in de zaal om zich te laten feliciteren door alle aanwezigen, waaronder verschille[geef een citaat uit het document of de samenvatting van een interessant punt op. Het tekstvak kan overal in het document worden neergezet. Ga naar het tabblad Hulpmiddelen voor tekstvakken als u de opmaak van het tekstvak voor het blikvangercitaat wilt wijzigen.] nde van onze Ridders en Ereleden, en een mooie delegatie van de Dolle Instuivers. Het nieuwe Prinsenpaar zal dit jaar worden rondgereden door hun eigen Hofchauffeur Kevin, die hiertoe een heuse chauffeurspet kreeg aangeboden. HOFFOTOGRAAF HENK Al 22 jaar is Henk Buist onze Hoffotograaf. Met veel toewijding heeft hij gedurende die tijd alle officiële momenten van de Dwarsliggers vastgelegd. Henk is een stille, waardevolle kracht. Na elke activiteit zet Henk direct, soms zelfs 's nachts, de foto's op onze website. Zo is er inmiddels een mooi beeldverhaal ontstaan over onze vereniging. De Hofhouding wilde Henk's jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Tijdens een officieus samenzijn voorafgaande aan de Prinz'navond is aan Henk een mooie outfit overhandigd. Vanaf heden zal Hoffotograaf Henk duidelijk herkenbaar zijn in zwart of wit overhemd, met opdruk!

2 VERENIGINGSONDERSCHEIDING UITGEREIKT De Verenigingsonderscheiding der Dwarsliggers is een van de hoogste onderscheidingen die het Rijk der Dwarsliggers kent, en bestemd voor vrijwilligers van een vereniging of organisatie met bepaalde verdiensten. Daarbij valt te denken aan betekenisvol werk dat de vereniging doet of de vrijwilligers doen. Betekenisvol voor de gemeenschap, met een grote mate van betrokkenheid. Dit jaar heeft het bestuur van de Dwarsliggers behaagt de Verenigingsonderscheiding der Dwarsliggers uit te reiken aan de Loterijvereniging Bakers Luck. Bakers Luck is een vriendenclub die ongeveer 15 jaar geleden ontstaan is in de Oosterbeekse Pub Bakers Inn. In eerste instantie bestaande uit 14 mannen en later heeft Mary als enige vrouw plaats genomen in club. Sinds het sluiten van Bakers Inn, komt men bijeen in Lebret, om de cijfers van de loterijen door te nemen, te dobbelen en voetbal te kijken. Ook worden regelmatig uitstapjes gemaakt. Gezien de sociale betrokkenheid naar elkaar, de langdurigheid, intensiviteit en betekenis van hun werkzaamheden voor elkaar, heeft Voorzitter Marinus Jansen de Verenigingsonderscheiding der Dwarsliggers aan hen uitgereikt. AFTREDEND PRINSENPAAR OPGENOMEN IN CONVENTEN Op passende wijze zijn oud-prins René de Eerste en zijn Prinses Sandra uitgeleide gedaan op de Prinz'navond. Op een windsurfboard, voorzien van stoeltje en parasol, werden zij de zaal uitbegeleid. De volgende ochtend was er een gezellig samenzijn van alle oud prinsenparen. In Grand Café Oosterbeek stonden de tafels feestelijk gedekt voor het Prinselijk champagne ontbijt. Een nieuwe traditie met een officieel tintje: aan beide werd de officiële hun naamketting overhandigd. René (de Eerste) is officieel opgenomen in het Convent van Oud Prinsen en Sandra in het Convent Hofdames. Natuurlijk is er een mooie foto gemaakt met in het middelpunt het nieuwe prinsenpaar Prins René de Tweede en Page Jaimie. KAKELS TE GAST BIJ RAAD VAN ELF Voorafgaande aan de Prinz'navond wordt er door de Raad van Elf jaarlijks een gezamenlijke maaltijd genuttigd. Ieder jaar wordt daarvoor een andere geleding uitgenodigd. Dit jaar was de eer aan het Kakelkabinet. De Kakels hadden deze stamppot-avond een leuk presentje voor de Raad van Elf meegebracht: Een aangekleed doosje eieren. Jessica: "Mocht er in de raad en eitje uitgebroed moeten worden, dan kan het Kakelkabinet meedenken!"

3 RECTIFICATIE Alle kinderen hebben gratis toegang tot de kindermiddag. Voor de papa's en mama's, en grootouders: Op vertoon van je ledenpasje heb jij ook gratis toegang tot de kindermiddag. Zorg dus dat je wel je pasje bij je hebt. NIEUWE START Een speciale commissie is op dit moment bezig om de start van de Carnavalsdagen een bijzondere en vernieuwende invulling te geven. Houd de zaterdagmiddag vrij en zorg dat je er bij ben! Meer details volgen. DWARSLIGGERSBOOMPJE Al toen ze 8 jaar oud was kwam Pauline uit Heveadorp met een kruiwagen om bij de Dwarsliggers een mooie boom uit te zoeken. Inmiddels woont Pauline op zichzelf. Ze blijft een trouwe klant, waarvan deze foto getuige is! KERST ACTIE 2015 zondag 6 december Oosterbeek, Raadhuisplein vrijdag vrijdag 11 december Oosterbeek, Raadhuisplein zaterdag 12 december Heveadorp, Speeltuin Oosterbeek, Raadhuisplein In Oosterbeek zullen ook kleine kerstattenties worden gepresenteerd, gemaakt door het Kakelkabinet. De opbrengst van deze verkoop is voor de organisatie van het sociaal carnaval de kindermiddag en de Bonte Avonden in de tehuizen. DWARSLIGGEN ELDERS Dwarsliggend carnaval vieren we natuurlijk in Lebret, maar we zijn ook regelmatig op pad. Zo rond de Elfde van de Elfde zijn er bevriende carnavalsverenigingen waar we ons gezicht laten zien. Op 6 november trok een kleine delegatie van oud-prinsen naar het oosten om in Waskupenstad ( s Heerenberg) een traditionele Pronkzitting bij te wonen. De Olde Waskupen staan bekend om hun gedegen programma en dat was ook op deze avond het geval. Het werd een gezellig avondje uit met Prinsen onder elkaar. Een dag later ging een grote delegatie naar het westen. Daar, in Renkum, in het rijk van de Dolle Instuivers werd die avond de oude Prins uitgewuifd en een nieuwe Prins onthaald. De Instuivers maakten er een spektakel van. Voor de Dwarsliggers een goede avond om alvast in de stemming te komen. Op vrijdag 13 november, daags voor onze Prinz navond trok een hele stoet wederom naar het oosten, maar nu iets dichterbij: Westervoort. In dit dorp, bij carnavalisten beter bekend als Doldorp, organiseerden de Dolbotters hun jaarlijkse Pronkzitting. Op vrijdagavond traditioneel de laatste avond van de zittende Prins en wij mochten dat meemaken. Maar liefst zes carnavalsverenigingen zaten daar aan lange tafels en werden vermaakt met zang, dans en een buutredner. Als u denkt dat deze uitjes slechts voor de Raad van Elf zijn, dan heeft u het mis! Ieder lid van de carnavalsvereniging kan met deze uitjes mee. Volg daarvoor Facebook en kijk in ons programma voor de activiteiten. Interesse? Opgeven bij Vorst Gerwin of Vorst Jeroen. AGENDA THUIS za Kerstborrel za 2-jan Nieuwjaarsreceptie vr 22-jan Pronkzitting za 23-jan Pronkzitting AGENDA UIT za 12-dec Zwolse Dwarsliggeravond zo 13-dec Prinsenreceptie Dwarsliggers Malden za 9-jan Prinsenbal On Ganse Arnhem zo 10-jan Prinsentreffen Nijmegen

4 KAKELKABINET BAKT TAARTEN In oktober zijn de Kakelaars weer een avondje gezellig aan het fröbelen geweest. Zelf een taart vullen, vormgeven en bekleden. Onder leiding van Marijke ontstonden bijzondere creaties, mooie ontwerpen en er bleken onverwachte talenten onder de geleding te zijn! RAAD VAN ELF IN RETRAITE De raad van Elf heeft af en toe wat rust nodig om de kop leeg te krijgen, zodat nieuw ideeën voor het komende seizoen hun creatieve brein goed binnen kunnen komen. Zij zijn hiertoe gezamenlijk op retraite geweest. Met een prachtige Solextocht werd het Dwarsliggersbloed naar de verregende koppies gejaagd, waarna de mannen werden voorzien van een heerlijke BBQ in de voortent van (oud - )Prins René. NIEUWE GELUIDSINSTALLATIE Voor een leuk feestje is een goede geluidsinstallatie nodig. De bestaande geluidsinstallatie in ons Proathuus was hiervoor niet geschikt dus huurden we voor iedere avond apparatuur in. Het mooie van onze vereniging is dat er verschillende leden verstand hebben van geluid, doordat ze zelf in een band spelen en/of een opleiding hiervoor hebben gevolgd. En als deze leden de koppen bij elkaar steken dan hebben we er volgens de carnavalstraditie er weer een geleding bij. De Decibellen club. Na een jaar studeren en onderhandelen was het afgelopen Prinz'navond zo ver. De beoogde installatie kon getest worden. En met goed gevolg, waardoor er nu tot aankoop overgegaan kan worden. Een hele investering voor de vereniging welke we kunnen doen mede de hulp van een aantal fondsen.

5 Proclamatie Prins René de Tweede en Page Jaimie van het Rijk der Dwarsliggers Aan alle carnavalsvierders in het Rijk der Dwarsliggers een driewerf alaaf!!! Wij, Prins René de Tweede: Geboren op de watervrije zanderijen van de bult van Ernem; Voortgekomen uit het geslacht Houtters; Getrouwd met een echt Ermums meisje Thans graaf in het Graafschap Dreijen en tevreden uitkijkend op de Kale Kop. Voorgedragen en uitverkoren tot Prins van het Rijk der Dwarsliggers door de immer wijze en illustere Heeren van de Senaat en bij gratie van alle Dwarsliggers Proclameren: Ten eerste: Dat wij de eer hebben bij de Dwarsliggers te mogen regeren, zonder één carnavalsvierder te negeren; Ten tweede: Dat wij zieken, bejaarden en gehandicapten ook veel aandacht geven, zodat ze net als wij een mooi seizoen beleven; Ten derde: Dat een polonaise zonder de Hofgarde is als een kip zonder kop, daarom gaan deze dames een jaar lang samen met ons voorop; Ten vierde: Dat de Uut eerst duurzaam veilig is gemaakt, maar nu de doorstroming weer heilig is verklaart; Ten vijfde: Dat als we na afloop lekker gaan eten, u dan zeker niet wordt vergeten; Ten zesde: Dat de Prins en Page veilig vervoerd worden van deur tot deur, met Kevin als chauffeur; Ten zevende: Dat er met carnaval geen verschil zal zijn tussen rang en stand, of mensen met veel of weinig verstand; Ten achtste: Dat als u niets wilt missen en alles wilt meemaken, u dan als laatste dient af te haken; Ten negende: Dat iedereen het mag horen: de Dwarsliggers ontsporen ; Ten tiende: Dat het met het kniezen en zeuren is gedaan, ons motto is: laot `t gaon ; Ten elfde: Dat wij heel erg graag het glas met u heffen op een fantastisch carnavalsseizoen, en dit meteen even voordoen. Samen met Page Jaimie en met u gaan wij er een spetterend seizoen van maken! Opgetekend en uitgesproken in t Proathuus te Eusterbeek 14 november Prins René de Tweede van het Rijk der Dwarsliggers Laot`t gaon

SEINPOST. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 PRONKZITTINGEN 2016. jeugdprinsenpaar bekendgemaakt.

SEINPOST. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 PRONKZITTINGEN 2016. jeugdprinsenpaar bekendgemaakt. opgericht 25-09-1958 JEUGDPRINSENPAAR 2016 Tijdens de gezellige eerste Pronkzitting is ons nieuwe jeugdprinsenpaar bekendgemaakt. Sam Maassen en Anne de Beijer, beiden geboren Dwarsliggers, zullen de komende

Nadere informatie

SEINPOST PRINZ'NAVOND! opgericht

SEINPOST PRINZ'NAVOND! opgericht opgericht 25-09-1958 PRINZ'NAVOND! Al menig jaartje werd erover gespeculeerd wie de Jubileumprins zou worden. Op 16 november kwam de Dwarsliggerstrein dan ook onder meer dan grote belangstelling ons Proathuus

Nadere informatie

SEINPOST EEN "NET EFFE ANDERS" PROGRAMMA!!

SEINPOST EEN NET EFFE ANDERS PROGRAMMA!! opgericht 25-09-1958 EEN "NET EFFE ANDERS" PROGRAMMA!! Dit jaar is het programma van het Groot Carnaval net effe anders dan voorgaande jaren. Let dus goed op, zodat je weet wanneer je je kieltje aan doet,

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

ONTSPANNINGSVERENIGING C.V. DE LOTBROEKERS. 30e jaargang 2016

ONTSPANNINGSVERENIGING C.V. DE LOTBROEKERS. 30e jaargang 2016 ONTSPANNINGSVERENIGING C.V. DE LOTBROEKERS 30e jaargang 2016 2 3 4 5 6 7 KOUVENDERSTRAAT 163 6431 HD HOENSBROEK TEL. 045 521 28 82 www.fotovroemen.nl Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag

Nadere informatie

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes.

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Het zit erop voor een jaar en wij kunnen terug kijken op een geweldige carnaval. Links en rechts werden wij voorzien van positieve en opbouwende kritiek dit zullen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e.

V a n d e d i r e c t i e. V a n d e d i r e c t i e. Hoy allemaal, Carnaval is in aantocht en dit weekend breekt het feest los. Op pagina 2 van deze nieuwsbrief lezen jullie precies hoe het carnaval op school georganiseerd wordt

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541)

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 11 14 februari 2019 Prins Sjors en prinses Cato Met deze prachtige spreuk maken Prins Sjors en Prinses Cato het carnavalsfeest op de Bongerd dit jaar tot een spetterend

Nadere informatie

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes.

CARNAVALSVERENIGING. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Hallo Timpkes en Timpkerinnekes. Het zit erop voor een jaar en wij kunnen terug kijken op een geweldige carnaval. Voor ons is het telkens weer een feest om te zien met welk een enthousiasme iedereen bezig

Nadere informatie

Geachte dames, Geachte heren,

Geachte dames, Geachte heren, Geachte dames, Geachte heren, In 1966 werd door het gemeentelijk feestcomité een allereerste carnavalprogramma ontworpen en via affiches verspreid. Veertig jaar later zet de Raad van Elf dit gedachtegoed

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

Carnaval. Spreekbeurt Bebel van den Berg maart 2019

Carnaval. Spreekbeurt Bebel van den Berg maart 2019 Carnaval Spreekbeurt Bebel van den Berg maart 2019 Inhoud 1. Wat vier je met Carnaval? 2. Geschiedenis van Carnaval 3. Carnaval over de hele wereld 4. Carnaval in Nederland 5. Mijn Carnaval bij de Spoorspiekers:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 1 Van de voorzitter De tijd gaat snel. Het nieuwe jaar 2018 is al weer twee weken oud. Vanaf deze plaats wil ik iedereen

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Rapportage TIP Roermond 14 (deel 1) Elfde van de elfde. 27 november Inhoudopgave. Elfde van de elfde 2. Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Rapportage TIP Roermond 14 (deel 1) Elfde van de elfde. 27 november Inhoudopgave. Elfde van de elfde 2. Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Rapportage TIP Roermond 14 (deel 1) Elfde van de elfde 27 november 2017 Inhoudopgave Elfde van de elfde 2 Brandveiligheid Toponderzoek Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2016 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting. Dit plan beschrijft

Nadere informatie

t Hoornnieuws December 2017 In dit nummer Samenwerken maakt het verschil Activiteiten Belangrijke data Nieuws Verjaardagen

t Hoornnieuws December 2017 In dit nummer Samenwerken maakt het verschil Activiteiten Belangrijke data Nieuws Verjaardagen Samenwerken maakt het verschil December 2017 In dit nummer t Hoornnieuws Activiteiten Wat is er gebeurd en staat er te gebeuren Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen

Nadere informatie

KVW / 9 AUGUSTUS

KVW / 9 AUGUSTUS KVW 2019 4 / 9 AUGUSTUS KVW ZOMER CARNAVAL Als het warm wordt, wordt het leven beter. Dat is het motto van de mensen in verre landen die zomercarnaval vieren. Zij vieren, uitgedost en wel, een groot feest

Nadere informatie

In 2014 is CV de Kainbongels opgericht. Het is een carnavalsvereniging van deze tijd met tradities van toen.

In 2014 is CV de Kainbongels opgericht. Het is een carnavalsvereniging van deze tijd met tradities van toen. Te Emmer-Compascuum In 2014 is CV de Kainbongels opgericht. Het is een carnavalsvereniging van deze tijd met tradities van toen. Het carnavalsseizoen begint op de elfde van de elfde maand om elf over elf

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Februari 2018

Februari 2018 1. Nieuwe instappers Onze Zonnekindfamilie wordt steeds groter Op woensdag 24 januari verwelkomden we nog Aoife in K0! Ook op 1 februari komen er weer 2 nieuwe vriendjes bij in K0 : Arthur en Mauro! Sierrah

Nadere informatie

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek.

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek. Zaterdag 15 december 2012 13.00 uur 14.30 uur Baan gesloten voor vrij publiek. 13.00 uur 13.15 uur Officiële opening Woordje door de Burgermeester 13.15 uur 13.30 uur Opening IJsfeest Son & Breugel Opening

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

SEINPOST SCHOLENBEZOEKEN. opgericht

SEINPOST SCHOLENBEZOEKEN. opgericht opgericht 25-09-1958 Beste, lieve Dwarsliggers en Doldukkers, Wat zijn wij trots op jullie. Wat een feest mochten wij samen met jullie beleven. Bedankt voor jullie steun, gezelligheid en gekkigheid tijdens

Nadere informatie

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik Colofon Uit de Hoenderik Digitale nieuwsbrief seizoen 15-16 nr 4 Redactie-adres/kopij hoenderik@kromhouters.nl Site www.kromhouters.nl Uit de Hoenderik 70 Jaar THCC DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM 1946 2016

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD

DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD DRAAIBOEK 2016/2017 JEUGD CV De Gaapstokken 2015/2016 AFDELING JEUGD Feesten doen we met elkaar Doelstellingen en voordelen van dit boekje In dit boekje draait alles om de jeugd van onze carnavalsvereniging.

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met Nieuw! MUSICAL WEEKEND 2016 18-19 - 20 maart een weekend vol met zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! Scala Musical Weekend 2016 Het is zover! Met ingang van het seizoen 2015-2016 organiseert

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE SCHRAANSERS Ge staot r gekleurd op

NIEUWS VAN DE SCHRAANSERS Ge staot r gekleurd op november 2017 In deze uitgave 11-11 deel 1 Festivalaaf 11-11 deel 2 Alweer de tweede nieuwsbrief van het carnavalsseizoen 2017/2018. Met hierin een verslag van 11-11 bal, installatie jeugdraad, Festivalaaf.

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Rapportage TipLeudal. Limburgse vragen januari: Vastelaovend. 5 februari 2019

Rapportage TipLeudal. Limburgse vragen januari: Vastelaovend. 5 februari 2019 Rapportage TipLeudal Limburgse vragen januari: Vastelaovend 5 februari 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 0 1. Samenvatting 1 2. Rechte tellingen 2 Vastelaovend 2 3. Onderzoeksverantwoording 8 Toponderzoek

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) PAUL BRUIN IS DE TROTSE VADER GEWORDEN VAN EEN VAN EEN ZOON

Nadere informatie

Clubdag 30 jaar A.O.W.

Clubdag 30 jaar A.O.W. Clubdag 30 jaar A.O.W. Op zaterdag 11 juni houden we weer onze clubdag voor de leden, dit met een feestelijk tintje i.v.m. 30 jaar A.O.W. We gaan eerst een tocht rijden, natuurlijk op de Solex. Dit begint

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

CV D n Bok Swolgen

CV D n Bok Swolgen ZWOLLIGSE REVUE 2013: Op 25, 26 en 27 januari a.s. is het weer tijd voor de Zwolligse Revue. In de Bokkenstal gaat het dak eraf. Dit jaar zullen er naast bekende artiesten zoals C&A, Die Zwei en De Volle

Nadere informatie

Draaiboek carnaval Knollenland 2012. Bestuur CV De Knollentrekkers

Draaiboek carnaval Knollenland 2012. Bestuur CV De Knollentrekkers Draaiboek carnaval Knollenland 2012 Bestuur CV De Knollentrekkers Aan: Bestuur CV De Knollentrekkers Bestuur JCV De Pearse Köp RV11 TC Oud Prinsen Oud Sikken Feestcommissie Optochtcommissie JCC Vrienden

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF Uitgave Wijkkerk Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand WIJKPREDIKANT: JOHN BOOGAARD Web publicatie Dik Kleyne Vormgeving Dik Kleyne Inhoud o.a. gemeenteleden

Nadere informatie

Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt meenemen) woensdag 21 jan. 2015 Schoolschaken finale reserves ( Koet 2 )

Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt meenemen) woensdag 21 jan. 2015 Schoolschaken finale reserves ( Koet 2 ) De Koetkrant 16-01-2014 Schooljaar 2014-2015 Verschijnt 2-wekelijks Belangrijke data woensdag 21 jan. t/m zaterdag 31 jan. 2015 woensdag 21 jan. 2015 Voorleesdagen Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt

Nadere informatie

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak.

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. Deze kleine draak werd in de mensenwereld geboren en heeft lang bij zijn vriend Maurice en zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 1947 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Hallo Heikanters, wat hebben wij toch een mooie dag gehad in de Biesbosch en ongelofelijk mooi weer gehad! Volgens mij heeft de Heikant dit wel verdiend na 70 jaren!

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 22 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 23 dec.: alle leerlingen

Nadere informatie

Karperkoppel 1e wedstrijd

Karperkoppel 1e wedstrijd Karperkoppel 1e wedstrijd Verslag karper koppelwedstrijd 2018 deel 1 In traditie met de afgelopen jaren werd het 1ste wedstrijdweekend weer afgetrapt met de stekloting op woensdag. Onverwacht was het toch

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF Uitgave Wijkkerk Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand WIJKPREDIKANT: KERKELIJK WERKER: JOHN BOOGAARD ANNE RIBBERINK Web publicatie Dik Kleyne Vormgeving

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 10 MEI 2018 Inhoudsopgave Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6 Pag. 7 Pag. 8 Pag. 9 Pag. 10 Welkom Toernooireglement Veldindeling Poule 1 Heren Poule 2 Heren Poule 1 Dames Penaltybokaal Routebeschrijving

Nadere informatie

1. Vier je Sinterklaas?

1. Vier je Sinterklaas? Sinterklaas In hoeverre ben je het (on)eens met de volgende stelling? 7 65% 1. Vier je Sinterklaas? (n=537) 6 5 4% Toelichting: Ja Nee Weet (nog) niet Ja Een gewortelde traditie voor mijn kinderen en kleinkinderen.

Nadere informatie

De Leidraad. Kerstnachtdienst 24 december 2017

De Leidraad. Kerstnachtdienst 24 december 2017 Orde van dienst De Leidraad ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kerstnachtdienst 24 december 2017 Voorganger: Ds. Nel van Dorp Organist: Patrick Hopper M.m.v. De Zanggroep olv Vigilia

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schorvoort for Life. Turnhout

NIEUWSBRIEF. Schorvoort for Life. Turnhout NIEUWSBRIEF 7de JAARGANG Nr. 1 Voorzitter Luc Dirken Bergbeemden 24 Tel:0494/65.38.28 luc.dirken@pandora.be Bestuurslid Sophie Brouwers Bergbeemden109 b4 Bestuurslid Dirk Stoops. Bergbeemden 45 Schatbewaarder

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 2 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het jaar 2017 is al weer een aantal maanden bezig. Het is daarom weer tijd voor een nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5,

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5, Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5 16 december 2015 Beste ouders van LEO 3/4/5, Gastles 17 november hadden we een gastles over IJsland, die gepresenteerd werd door een opa en oma. Zij zijn al heel vaak met hun prachtige

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente

Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente Baalder kerstdienst Zaterdag 24 december 2016 Voorganger: Organist: ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis Verder werken mee; - De nu-je-onderweg-band - Kinderen en volwassenen uit onze gemeente 1 Voor de

Nadere informatie

Mescher Mail Maart 2014

Mescher Mail Maart 2014 Mescher Mail Maart 2014 Beste ouders/verzorgers In deze Mescher Mail doen wij verslag van diverse activiteiten in de maand maart en kijken we vooruit naar de volgende maanden. En weer mogen we een vierjarige

Nadere informatie

Bouwkamp 3, 6576 JX Ooij Tel Fax

Bouwkamp 3, 6576 JX Ooij Tel Fax Nieuwbouw of verbouwing, kom eens vrijblijvend met ons praten. Ook voor: een nieuwe badkamer, plaatsing van een dakkapel, veilig hang- en sluitwerk, reparatie en onderhoud. Bouwkamp 3, 6576 JX Ooij Tel.

Nadere informatie

Zondagsbrief 7 januari 2018

Zondagsbrief 7 januari 2018 Zondagsbrief 7 januari 2018 Voorganger : ds. John Boogaard Ouderling : Jeroen Nagtegaal Kind vd zondag : Cas Collecten 1 e : Diaconie 2 e : Kerk Denkt u bij de uitgang aan de Zendingsbus? De opbrengst

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

BeekdeGekstuh feliciteert de nieuwe Prins!

BeekdeGekstuh feliciteert de nieuwe Prins! BeekdeGekstuh feliciteert de nieuwe Prins! De 11e van de 11e is altijd een moment van wisselende emoties. Aan de ene kant zijn we dan droevig door het feit dat de huidige Prins ons gaat verlaten, maar

Nadere informatie

Mescher Mail. 28 maart THEMA-AVOND EXECUTIEVE FUNCTIES UITNODIGING. Thema-avond uur. Executieve functies IN DIT NUMMER

Mescher Mail. 28 maart THEMA-AVOND EXECUTIEVE FUNCTIES UITNODIGING. Thema-avond uur. Executieve functies IN DIT NUMMER OBS Mesch Grijzegraaf 12 6245 KG Mesch-Eijsden 28-02-2018 Nummer 7 Mescher Mail THEMA-AVOND EXECUTIEVE FUNCTIES Graag willen wij een ouderavond aankondigen over executieve functies op woensdag 28 maart

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 25 MEI 2017 Inhoudsopgave Pag. 3 Welkom Pag. 4 Toernooireglement Pag. 5 Veldindeling Pag. 6 Poule 1 Heren Pag. 7 Poule 2 Heren Pag. 8 Poule 1 Dames Pag. 9 Penaltybokaal Pag. 10 Routebeschrijving

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019 Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 21, 22 en 23 september 2018 1 Voorwoord In de kerk zijn we veel bezig met het verstand. We vinden kennis van God en de Bijbel heel belangrijk.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

8 februari 2017 nummer 7. Voorlezen

8 februari 2017 nummer 7. Voorlezen 8 februari 2017 nummer 7 Voorlezen Afgelopen periode hebben de nationale voorleesdagen plaats gevonden. Daarom hebben alle meesters en juffen tijdelijk van groep geruild. Zo kwam er eens een keertje iemand

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee

ma di wo do vr za zo Begin thema Logeerkoffer mee Augustus 0 WELKOM 7 0 7 Logeerkoffer mee 0 7 0 Deze maand beginnen we weer met het VVE programma Piramide. Piramide is een totaalprogramma waarbij alle ontwikkelingsgebieden van het kind gestimuleerd worden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Oosterwal AR Lochem T naobers in de stad

Oosterwal AR Lochem T naobers in de stad naobers in de stad Oosterwal 18 7241 AR Lochem T 0573 25 66 55 gudula@zorggroepsintmaarten.nl naobers in de stad Welkom. Noabers in de stad Gudula is een modern woonzorgcentrum en onderdeel van Zorggroep

Nadere informatie

JRKRANT December Januari

JRKRANT December Januari JRKRANT December Januari 2016 2017 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 Junior Helper + initiaties Nieuws van de afdeling Verjaardagen 3 Woordzoeker

Nadere informatie

Uw kind hoeft geen tussendoortje mee te nemen, ze krijgen dit aangeboden door De Dolbotters.

Uw kind hoeft geen tussendoortje mee te nemen, ze krijgen dit aangeboden door De Dolbotters. KALENDER: 5 februari : Techniekmorgen groep 8 5 februari : Rapport groep 2 t/m 8 6 februari : Pronkzitting in Zaal Teunissen, groep 5 t/m 8 s middags vrij 9 februari : Studiedag, alle groepen vrij 10 en

Nadere informatie

Geschreven door Simon Vierstra Met illustraties van Patricia Heijmen

Geschreven door Simon Vierstra Met illustraties van Patricia Heijmen Geschreven door Simon Vierstra Met illustraties van Patricia Heijmen Vind je het een mooi sprookje? Tweet het! En deel deze pdf met je vrienden! Tweet en deel via: The Rainbow Museum tekst Mooie dingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 04 SEIZOEN januari 2018

NIEUWSBRIEF 04 SEIZOEN januari 2018 NIEUWSBRIEF 04 SEIZOEN 2017-2018 januari 2018 In deze Nieuwsbrief - Alsnog - Nieuw Prinsen De Keiebijters De Spekzullekes - Recepties De Narren De Spurriezeiers - Agenda 2017-2018 - OLUM kletsavond - OLUM

Nadere informatie

Zondag 8 april e zondag van Pasen

Zondag 8 april e zondag van Pasen Zondag 8 april 2018 2 e zondag van Pasen Voorganger : ds. Klaas Wigboldus uit Den Haag Organist: Arthur Vos Voor het eerst hier in de kerk? Welkom in deze dienst. Wij hopen dat u zich in Leidschendam en

Nadere informatie

Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014.

Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014. FEN Europa België v.z.w. Nieuwbrief 3 dd. 14 oktober 2014. Hopelijk heeft u genoten van uw verlof en voldoende nieuwe krachten opgedaan om er weer een vol seizoen van het carnaval gebeuren te genieten.

Nadere informatie

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans Mescher Mail Januari en februari 2015 Beste ouders/verzorgers Het nieuwe jaar startte met het welkom heten van onze nieuwe directeur, Peter Otermans. Hij zal zich in deze Mescher Mail nog eens persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Mei 2016 nr. 10 2015-2016

Mei 2016 nr. 10 2015-2016 samenwijs Mei 2016 nr. 10 2015-2016 inhoud: De verkeerssituatie bij het halen en brengen. Situatie vervangers. Tevredenheidsonderzoek Inschrijven ISY Jasjes voor Roemenië Allergieën Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde..

Als iemand een herinnering wordt, dan is die herinnering van onschatbare waarde.. Een nieuw seizoen, een nieuwe nieuwsbrief Voordat we overgaan tot de orde van de dag van het inloophuis, willen wij stil staan bij het overlijden van een bijzonder fijn mens: Frans Versluis. Frans Versluis

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015 Belangrijke data: April / mei: VVE thema De Vleer: Hoera een baby VVE thema Hasselbraam: Dit ben ik 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten

Nadere informatie