Bij Perselectief staan we voor de menselijke kant van de zaak. Want ondernemen is mensenwerk.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bij Perselectief staan we voor de menselijke kant van de zaak. Want ondernemen is mensenwerk."

Transcriptie

1 Perselectief bemiddelt al 25 jaar hoogopgeleide professionals en managers naar een nieuwe baan of interim opdracht. Onze consultants zijn het geheim van ons succes. Wil jij ook succesvolle consultant / ondernemer worden bij Perselectief? In deze brochure beschrijven we hoe we ondernemers helpen om hun ambities waar te maken. Bij Perselectief staan we voor de menselijke kant van de zaak. Want ondernemen is mensenwerk.

2 Woord vooraf De wereld is niet meer hetzelfde als 25 jaar geleden. De markt is in beweging. De crisis is voorbij. Of niet? Techniek ontwikkelt zich snel. Organisaties worden groter en kleiner. Onze samenleving verandert. En mensen veranderen mee. Toch blijft werk voor veel mensen één van de pijlers van het bestaan. Werk betekent inkomen, status, zekerheid, eigenwaarde. Werk wordt gevonden bij organisaties, waar mensen samenwerken om doelen te bereiken. Perselectief ondernemers bemiddelen in werk. Al 25 jaar. Nog steeds is arbeidsbemiddeling een vak apart. Een vak wat ook voortdurend verandert, en niet simpeler wordt. Integendeel. Wij voorzien in de komende jaren een grote behoefte aan goede intermediairs die werk en personeel samenbrengen. En zoeken nieuwe consultants om in die behoefte te voorzien. Deze brochure gaat over wie we zijn, wat we doen, wie we zoeken, wat we bieden en wat we daarvoor terugvragen. We beschrijven ons 5-stappenplan richting ondernemerschap. En aan het einde van dit document vind je een korte analyse van ons vak en onze markt. We wensen je veel leesplezier! Namens Perselectief, Linda Teelken en Maarten van de Sande T T

3 Wie we zijn Linda Teelken Sr. Consultant Techniek & Bouw / Directie Perselectief Vaassen 2. Harold Duijst Sr. Consultant Techniek & Bouw Hilversum 3. Gert van Hoppe Sr. Consultant ICT Nijkerk 4. Maarten vd Sande Sr. Consultant Finance / Directie Perselectief Oss 5. Poul Geense Sr. Consultant Techniek, Maritiem St. Philipsland 6. Pieter van Stijn Sr. Consultant Zorg & Healthcare Utrecht 7. Marie-José vd Sande Office Management Perselectief Oss 8. Martin van Genderen Sr. Consultant ICT Wolvega 9. Ineke Jonker Consultant Techniek & Bouw Vaassen 10.Thieu Hofkes Sr. Consultant HR, Finance, Marketing&Communicatie Veldhoven 11.Ad Bouwman Sr. Consultant ICT / Helpdesk Perselectief Nijkerk

4 Wat we doen Perselectief is opgericht in 1989 en in 2003 omgebouwd naar een ondernemersorganisatie. Alle consultants bij Perselectief zijn zelfstandig ondernemer, opereren onder dezelfde naam en bemiddelen in vaste en interim functies vanaf HBO-niveau. Perselectief is een platte organisatie. Vier van de aangesloten ondernemers zijn eigenaar van de formule Perselectief en 2 daarvan zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en voeren de directie. ICT beheer, Helpdesk, Officemanagement etc. worden flexibel ingehuurd. Onze consultants bemiddelen uitsluitend in branches en functies waar zij zelf uit afkomstig zijn en waar ze dus over veel kennis en een groot netwerk beschikken. Specialisme en focus zijn volgens ons DE voorwaarde om succesvol te kunnen zijn in ons vak. Perselectief ondersteunt de consultants op velerlei gebied. Verderop zullen we meer schrijven over wat Perselectief zoals te bieden heeft. Voordeel is dat onze consultants zich kunnen richten op wat echt belangrijk is voor hun business: klanten en kandidaten. Tot slot zijn wij continu bezig met organisatie ontwikkeling. Want stilstand betekent achteruitgang. Onze consultants profiteren hiervan, doordat zij gebruik kunnen maken van moderne tools en doordat zij deel kunnen nemen aan nieuwe business modellen.

5 Wie we zoeken Beantwoord de vragen om te kijken of we jou zoeken: Ik wil ondernemen en vind mezelf ondernemend Ik ben een ervaren manager met commercieel gevoel Ik wil graag samenwerken en successen delen Ik ben een netwerker en heb een groot netwerk Ik wil ICT, website en contracten goed geregeld hebben Ik ben specialist in één of enkele branches en/of functies Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen en sta open voor coaching Ik ben ambitieus om in 5-10 jaar een bedrijf op te bouwen Ik wil bezig zijn met werving en selectie voor vast en/of interim Ik ben pas tevreden bij een meer dan modaal (ondernemers-)inkomen JA NEE Heb je 8 of meer vragen met JA beantwoord? Dan pas jij in ons ondernemersprofiel! Lees dan snel verder en neem contact met ons op om kennis te maken.

6 Wat we bieden (1) Perselectief faciliteert haar ondernemers op de volgende gebieden: ICT: Stabiele terminal server omgeving met gebruik van Office 2010 en dagelijkse back-up. Moderne maatwerk Recruitment- en CRM-software (OTYS) met razendsnelle posting van vacatures en verwerking van sollicitaties. Koppeling van agenda en mail met mobiele devices als telefoon en I-pad. Responsive en SEO-geoptimaliseerde websites en inclusief persoonlijke landingspagina s voor elke consultant. ICT-Helpdesk.

7 Wat we bieden (2) Perselectief faciliteert haar ondernemers verder op de volgende gebieden: Administratief: Voorbeeld documenten (contracten, algemene voorwaarden, vacatureteksten, etc.). Automatische dossiervorming (in OTYS). Complete contractuele en operationele afhandeling interim procedures. Administratieve Helpdesk. Centrale inkoop: CV-databases en vacatureplaatsingen op jobboards, zoals Monsterboard en Nationale Vacaturebank, met inkoopvoordelen van 60-80%. Vacature-info via Jobfeed, met inkoopvoordeel van 90%. Marketingmaterialen en huisstijlproducten.

8 Wat we bieden (3) Verder kunnen aangesloten ondernemers gebruik maken van De naam Perselectief, die al 25 jaar garant staat voor kwalitatieve W&S en Interim. De herkenbare en eigentijdse huisstijl van Perselectief en Perselectief-Interim. Het netwerk van collega s in andere specialisme gebieden. Het netwerk van aangesloten partner-organisaties op ondersteunende gebieden. Bovendien worden aangesloten ondernemers voortdurend ontwikkeld: Door kennisdeling tijdens periodieke bijeenkomsten met interne en externe sprekers. Door jaarlijkse opleidingen en cursussen om bij te blijven in het vakgebied. Door maatwerk ondersteuning en persoonlijke coaching op ondernemerschap. *) *) Darwin zei al: Het is niet de sterkste, de slimste of de snelste die overleeft, maar degene die zich het beste kan aanpassen aan veranderende omstandigheden Ondernemen betekent vooruitzien, aanpassen, meebewegen. Maar ook doorzetten en focussen. Wij adviseren en helpen actief bij het nemen van deze ondernemersbeslissingen.

9 Wat we vragen (1) Ondernemen bij Perselectief levert je veel op, daar schreven we al over. Je mag heel wat van ons verwachten. Natuurlijk vragen we van onze ondernemers ook het één en ander retour. In eerste instantie verwachten we van jou 100% inzet en toewijding voor je eigen business. Dit is geen activiteit die je er even bij doet. Ook verwachten we van jou betrokkenheid bij de Perselectief organisatie en actieve deelname aan de centrale activiteiten. Bovendien verwachten we dat je jouw financiële verplichtingen aan ons nakomt. Wij kennen een vergoedingenstructuur die we op de volgende pagina nader uitwerken. De bedragen die we in rekening brengen voor onze services zijn overzichtelijk en volledig te onderbouwen.

10 Wat we vragen (2) Onze financiële vergoedingenstructuur kent 3 componenten, te weten: Eenmalige entreevergoeding van ex BTW, ter dekking van alle opstartkosten: Ondersteuning bij opstellen business plan en bij oprichting van je eigen onderneming; Maatwerk opleiding op het gebied van W&S en Interim, inclusief commerciële training; Inwerkprogramma en één op één coaching in de beginperiode; Visitekaartjes, briefpapier, persoonlijke landingspagina s, etc. Maandelijkse omzetvergoeding van minimaal ex BTW, ter dekking van alle lopende kosten: Gebruik, onderhoud en continue verbetering van alle ICT-systemen en de websites; Periodieke bijeenkomsten en vergaderingen; Periodieke individuele coaching en begeleiding; Gezamenlijke marketing; Gebruik van helpdesk. Maandelijkse kostenvergoeding van centraal ingekochte diensten zoals credits van jobboards, inlogs van CV-databases, etc.

11 5 stappenplan Als je na het lezen van deze presentatie interesse hebt om als zelfstandig ondernemer aan te sluiten bij Perselectief, gaan we samen de volgende stappen zetten: Stap 1: Persoonlijk kennismaken Tijdens één of meer persoonlijk gesprekken leren we elkaar kennen en vertellen we alles over Perselectief. Na afloop nemen we gezamenlijk het besluit om al dan niet door te gaan naar Stap 2: De formele aspecten Na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring vertellen we je alles over onze formule. We willen transparant en duidelijk zijn, zonder dubbele agenda s. Dat verwachten we ook van jou. Vervolgens bepalen we samen of we verder willen in het proces naar Stap 3: Het businessplan Jij schrijft een eerste versie van je businessplan, op basis van ons voorbeeld model. Dit dwingt je na te denken, om keuzes te maken en financiële ambitie te tonen. Wij bespreken je plan, stellen kritische vragen en toetsen de haalbaarheid. Daarna gaan we al dan niet door naar Stap 4: De overeenkomst We ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst waarin startdatum, specialisme en alle andere formele kaders worden vastgelegd. Je bent nu een Perselectiever! Snel door naar Stap 5: Oprichting en start van jouw vestiging Samen met ons maak je je business plannen definitief. We helpen je (indien nodig) bij UWV-zaken en bij de oprichting van je bedrijf, bijv. met inschrijving KvK en aanvraag BTW nummer. We maken het opleidingsplan in orde en we beginnen met inwerken.

12 Contact Ben jij de ondernemer die wij zoeken, neem dan snel contact op met één van ons: Linda Teelken T E. Maarten van de Sande T E. En wil je nog wat meer lezen over onze markt en ons vak, en de keuzes die wij daarin maken, lees dan nog even verder op de volgende pagina s.

13 De markt, ons vak en Perselectief (1) Werving & Selectie en Interim Management zijn vormen van bemiddeling van personeel. Als Perselectief ondernemer/consultant breng je vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Ervaring heeft ons geleerd dat er geen generalistische markt voor personeelsbemiddeling bestaat. Als ondernemer/consultant bij Perselectief kies je daarom een markt/branche waar je echt verstand van hebt, een markt waar je zelf jaren in hebt gewerkt en waarin je een netwerk hebt. Je gaat werken volgens een model wat goed bij jou past. En je moet kunnen mee bewegen met vraag en aanbod en de veranderende omstandigheden. Je hebt je klanten die je een opdracht geven om talent te zoeken voor een vaste of tijdelijke positie. En aan de andere kant heb je een netwerk van kandidaten. Kandidaten die echt op zoek zijn naar een nieuwe baan of kandidaten die latent geïnteresseerd zijn, en die je kunt benaderen als er echt iets moois voorbij komt. De laatste jaren is het vak van externe recruiter heel anders geworden. Daar waar een jaar of 10 geleden nog een veelvoud aan vacatures bestond, zijn er anno nu niet alleen minder vacatures, maar besteden opdrachtgevers ook vaak alleen de moeilijkere vacatures uit.

14 De markt, ons vak en Perselectief (2) De rol van de consultant is hierdoor hard veranderd. Waar een aantal jaar geleden vooral selecteren een belangrijke factor was, ben je nu een echte searcher, een headhunter. Hierbij is het opbouwen en onderhouden van een eigen kandidaten netwerk van groot belang. Ook de opdrachtgevers zijn veranderd: ze zijn veel kritischer geworden, en door de sterke aanwezigheid van de sociale netwerken zijn ze veel beter geïnformeerd en georganiseerd. Aan de andere kant zien ze door de socialen netwerken soms door de bomen het bos niet meer. Daar kunnen we dus uitkomst bieden! In de komende jaren komt er, volgens allerlei instanties zoals bijvoorbeeld het CPB, een tekort aan arbeidskrachten. Ook zal de flexibilisering van de arbeidsmarkt en de mobiliteit van werknemers verder toenemen. Verder zal middels insourcing, outsourcing en offshoring, op andere wijze worden voorzien in arbeidskrachten. Bovendien zal de aanwezigheid van sociale platforms zoals LinkedIn de uitwisseling van vraag (vacatures) en aanbod (kandidaten in de etalage) ondersteunen. Kansen genoeg dus voor de ondernemende consultants van Perselectief!

15 De markt, ons vak en Perselectief (3) De consultant heeft opdrachtgevers uit zijn netwerk. Soms zijn dat ex-werkgevers of bedrijven van diezelfde bloedgroep. En voor kandidaten geldt regelmatig hetzelfde, vaak zijn het oud-collega s, vak- of studiegenoten. Dat stelt ons in staat snel te schakelen wat de succesratio verhoogt. Het bemiddelingsvak leren we je snel. We trainen je in zaken als: wie is concurrent, hoe zet je de procedures op, wat doe je wel en niet, etc. We hebben slimme ondersteunende software en alle contracten en documenten zijn beschikbaar. Perselectief is de naam waarmee we al 25 jaar lang bemiddelen in vaste functies. De website ondersteunt dit proces en beschrijft onze dienstverlening. De markt kent ons van deze dienstverlening, waarbij de focus altijd heeft gelegen op functies met een jaarsalaris tussen en In de komende jaren gaan we ons dienstenpalet uitbreiden met (internationale) Executive Search, Bedrijfsovernames (Management Buy In / MBI) en RPO (Recruitment Process Outsouring). Perselectief Interim bemiddelt in interim posities en heeft hiervoor een onderscheidend en uniek business model ontwikkeld. Perselectief Interim faciliteert en ondersteunt de consultants bij het vormgeven van Interim search, maar ook bij de contractuele en operationele uitvoering van Interim opdrachten. In de komende jaren gaan we binnen Perselectief Interim onze dienstverlening uitbreiden met payrolling, detachering en projectdetachering.

16 De markt, ons vak en Perselectief (4) Binnen Perselectief hebben we 3 fundamentele keuzes gemaakt: 1. Wij bemiddelen alleen voor de functies vanaf HBO niveau. Opdrachtgevers vinden zaken zoals competentie, persoonlijkheid, motivatie en talent voor vacatures vanaf HBO niveau een belangrijk criterium waarvoor ze ter ondersteuning een deskundige inschakelen. Wij hebben die deskundigheid in huis. 2. Wij werken als specialisten en bemiddelen alleen in branches en functies die we van binnenuit kennen. We hebben dus verstand van - de klant en zijn markt - de vacature en de setting waarin deze staat - de kandidaat en zijn sterke en minder sterke punten Wij zijn voor opdrachtgever en kandidaat een echte gesprekspartner. 3. Wij werken als ondernemers vanuit onze eigen onderneming. Dit heeft voor de klanten en de kandidaten de volgende voordelen: - grote toewijding aan de opdracht en aan het resultaat - focus op lange termijn relaties en op lange termijn succes - continuïteit en partnership

WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG

WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG Inleiding De wereld is niet meer hetzelfde als 25 jaar geleden. De markt is in beweging. De crisis is voorbij. Of niet? Techniek ontwikkelt

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

Hoe zet ik een MBO in als. managementtool? Effectief gebruik maken van onderzoek. Inge Beckers

Hoe zet ik een MBO in als. managementtool? Effectief gebruik maken van onderzoek. Inge Beckers Hoe zet ik een MBO in als managementtool? Effectief gebruik maken van onderzoek Inge Beckers Inhoud Introductie Yacht Waarom is onderzoek noodzakelijk? Showcase Yacht Technology Hoe maak je er een managementtool

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY WHERE SUCCESS MEETS QUALITY EXECUTIVE SEARCH INTERIM SOLUTIONS WIJ ZIJN PPM Select is een bureau gespecialiseerd in Executive Search, Interim Solutions en complexe management en engineering functies voor

Nadere informatie

VENTURN. > Instroom: Het zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats; > Doorstroom: De ontwikkeling van mensen en het inzetten van kennis;

VENTURN. > Instroom: Het zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats; > Doorstroom: De ontwikkeling van mensen en het inzetten van kennis; VENTURN Venturn is actief met mensen in de scheepvaart, transport en logistieke sector. De klanten van Venturn zijn veelal havengebonden bedrijven. Wij ondersteunen onze relaties met diensten en kennis

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid Outplacement Outplacement Sta je aan het begin van een nieuwe stap in je loopbaan? Wij ondersteunen je bij het vinden van een nieuwe baan. Nieuwe keuzes maken is wat onwennig en het maakt je soms onzeker.

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Kandidaten brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming in Nieuwe Stijl waarbij

Nadere informatie

persoonlijk professioneel prettig

persoonlijk professioneel prettig persoonlijk professioneel prettig Over Willem Personeel Met Willem Personeel willen we telkens weer verwachtingen waarmaken en liefst overtreffen. Vanuit pure interesse leggen we contacten. Luisteren en

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Productie en Techniek

Habilis Executive Search. Productie en Techniek Habilis Executive Search Productie en Techniek Habilis mens en organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel het meest optimale resultaat

Nadere informatie

Netwerk organisatie. Toekomst voor succesvolle professionals? Netwerkorganisaties - Alita de Haan

Netwerk organisatie. Toekomst voor succesvolle professionals? Netwerkorganisaties - Alita de Haan Netwerk organisatie Toekomst voor succesvolle professionals? Inhoud 1. Ontwikkelingen (markt en maatschappij) 2. Transitie van organisaties 3. Adviesbureau de Rijk nieuwe stijl Food for thought Ontwikkelingen

Nadere informatie

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

Topcondities voor topsecretaresses

Topcondities voor topsecretaresses Straight to the top Topcondities voor topsecretaresses Top Secretaries is de specialist in detachering en werving & selectie van management ondersteunende professionals. Kennis van en waardering voor het

Nadere informatie

Talentmanagement in jouw praktijk

Talentmanagement in jouw praktijk Talentmanagement in jouw praktijk Totaalprogramma voor HR professionals en coaches: Begeleide certificering Systeemgericht Talentmanagement STMscan Opstellen en begeleiding Businessmodel in de HR/coachpraktijk

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK

EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK EEN SUCCESVOL SOLLICITATIEGESPREK INHOUD Over ons 1 Finance 2 Business support 3 Voorbereiding 4 De juiste indruk achterlaten 5 Het sollicitatiegesprek 7 Sollicitatievragen beantwoorden 8 OVER ONS Walters

Nadere informatie

Van je werving een specialisme maken. De voordelen van een creatieve RPO

Van je werving een specialisme maken. De voordelen van een creatieve RPO Van je werving een specialisme maken De voordelen van een creatieve RPO Inhoud In deze whitepaper gaat het over een nieuw concept binnen de recruitmentwereld, de creatieve RPO. Zo gaan we dieper in op

Nadere informatie

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL SAMEN WERKEN SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN Het is mogelijk, samen succesvol ondernemen! HuisMakeOver biedt haar

Nadere informatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie

Habilis Executive Search - Interim Management. Marketing, Sales en Communicatie Habilis Executive Search - Interim Management Marketing, Sales en Communicatie Habilis Mens en Organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel

Nadere informatie

Wij bieden de volgende diensten aan:

Wij bieden de volgende diensten aan: Privacy beleid Wie zijn wij? Wij zijn Tolman Consultancy een kleinschalig persoonlijk consultancy bureau. In ruim 10 jaar tijd hebben wij een zeer uitgebreid netwerk, brede marktkennis en een goede reputatie

Nadere informatie

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM

Uw partner in personeel. PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Uw partner in personeel PersonnelSearch WERVING EN SELECTIE INTERIM Personnel Search is een Werving & Selectie - Interim bureau opgericht in 2002 binnen de diciplines senior Finance & ICT. Door onze zeer

Nadere informatie

Recruitment Process Outsourcing

Recruitment Process Outsourcing Recruitment Process Outsourcing Whitepaper : Recruitment Process Outsourcing Auteur : Jacco Valkenburg RPO: Recruitment Process Outsourcing Nu organisaties weer aan groei durven denken kan het aantrekkelijk

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

LEAD CONSULTANT TECH TEAM

LEAD CONSULTANT TECH TEAM #VACATURE LEAD CONSULTANT TECH TEAM Top of Minds is het executive search kantoor van de nieuwe wereld. Het merk is synoniem aan vernieuwing, verandering en verbetering. De omvangrijke klantenportefeuille

Nadere informatie

MF Groep. HR-diensten

MF Groep. HR-diensten MF MF Groep HR-diensten Over MF Groep MF Groep ondersteunt bedrijven in Noord-Nederland met een brede personele dienstverlening, gericht op uitzenden, payroll, detacheren, werving & selectie, poolmanagement,

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

START JE EIGEN STC KANTOOR

START JE EIGEN STC KANTOOR START JE EIGEN STC KANTOOR MEER INFORMATIE - FEITEN - FORMULE - FREELANCE WELKOM BIJ STC GROEP 03 FREELANCE Freelance is crisisbestendig! In 15 jaar tijd is het aantal freelance formules in Nederland meer

Nadere informatie

Agenda van vanavond!

Agenda van vanavond! 1 Agenda van vanavond! Welkom + Statusoverzicht! Communicatie: RTL Nieuws Weekblad van Dongen Persoonlijke ervaringen: John de Jager Uitkomsten enquête + uitwerken thema s (werkgroepen) Dialoog + terugkoppeling

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR Research Derks & Derks adviseurs in human talent Werving

Nadere informatie

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Interim Detachering Payrolling Derks & Derks Detachering Breed aanbod Life Sciences professionals Derks & Derks Detachering

Nadere informatie

Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers

Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers Factsheet 26-2-2018 - Patricia Honcoop Uitkomsten onderzoek Drivers & Barriers van zzp-/interim-professionaldienstverlening vanuit opdrachtgevers De flexibilisering van de arbeidsmarkt zet onverminderd

Nadere informatie

Seminar Y-recruiter in een dag

Seminar Y-recruiter in een dag Datum: donderdag 5 april 2012 Tijd: Locatie: Kosten: Inschrijven: 11.00 21.00 uur Olympisch Stadion Amsterdam 895,- excl. BTW www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/inschrijven Leer in 10 uur alles op het gebied

Nadere informatie

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- /

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / communicatie- / salesmedewerkers et cetera Steeds meer taken

Nadere informatie

. Winstgevendheid door wenbaarheid. Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst. 24 april 2012

. Winstgevendheid door wenbaarheid. Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst. 24 april 2012 . Winstgevendheid door wenbaarheid Wendbare organisaties bieden zekerheid voor de toekomst 24 april 2012 wie zijn wij Optines Consultancy is als HRM business partner gespecialiseerd in verandermanagement,

Nadere informatie

Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling

Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling Samenwerken bij werving & selectie en talentontwikkeling Talentenpool: 2 Juni 2016 Nijmegen Nico Sekeris Talentenpool: Flexibilisering en werkzekerheid kan samen Airbnb concepten versterken werving & selectie

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012

IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012 IT United Intervisie sessies 2012 23 april 2012 Welkom Hoe Voorstel ronde Thema s Afsluiting Waarom deze sessies? Kennisdeling versterken tussen IT United leden (Een van de voordelen van lidmaatschap)

Nadere informatie

Arbeidsmarktsituatie

Arbeidsmarktsituatie Informatiebrochure Arbeidsmarktsituatie De arbeidsmarkt kent een aantal bekende complexe vraagstukken, waaronder een oplopende werkloosheid, scholing en pensionering. Daarnaast heeft de arbeidsmarkt een

Nadere informatie

#VACATURE. Directeur

#VACATURE. Directeur #VACATURE GENERAL MANAGEMENT HR OPERATIONS Directeur Larex is één van de grote personeelsbemiddelaar van buitenlandse vakmannen aan Nederlandse klanten in de bouw, techniek en industrie. Larex heeft een

Nadere informatie

Zorgeloos jouw ideale stagiair.

Zorgeloos jouw ideale stagiair. Zorgeloos jouw ideale stagiair. Stagebemiddeling Natural Talent Contactpersoon: Vincent Broeckaert t +31 (0)6 23 65 28 56 e v.broeckaert@naturaltalent.nl Zoek je voor jouw bedrijf één of meerdere geschikte

Nadere informatie

BUSINESS CONTROLLER. Marketing #VACATURE

BUSINESS CONTROLLER. Marketing #VACATURE Marketing #VACATURE BUSINESS CONTROLLER Er lopen in Nederland meer dan vier miljoen huisdieren rond. En net als hun baasjes worden ook zij wel eens ziek. Jaarlijks besteden hun eigenaren meer dan een half

Nadere informatie

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist bij uitstek op het gebied van werving, selectie

Nadere informatie

Profiling Elevate Consulting Group

Profiling Elevate Consulting Group Profiling Elevate Consulting Group Elevate Consulting Group Profiling Profiles Screening Elevate Consulting Group Stationsplein NO 422 1117 CL SCHIPHOL phone: 020-7951820 Fax: 020-7951829 Website: www.elevate-consulting.com

Nadere informatie

SEARCH & SELECTION. Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen

SEARCH & SELECTION. Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen SEARCH & SELECTION Search & Selection ondersteunt werkgevers Met onze brede ervaring in tal van sectoren, bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen voor verschillende functies en op meerdere van personeel

Nadere informatie

Derks & Derks adviseurs in human talent

Derks & Derks adviseurs in human talent Derks & Derks adviseurs in human talent Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR onderzoek Gedegen Derks & Derks hanteert een gedegen aanpak met een zorgvuldig voortraject.

Nadere informatie

Outplacement. Via loopbaanadvies naar je nieuwe baan!

Outplacement. Via loopbaanadvies naar je nieuwe baan! Outplacement Via loopbaanadvies naar je nieuwe baan! Outplacement De outplacementprogramma s van Trainingsbureau Ingrid Nagel zijn bestemd voor medewerkers die uw organisatie gaan verlaten en nieuw werk

Nadere informatie

Uitdagingen ICT markt

Uitdagingen ICT markt Uitdagingen ICT markt Kwalitatieve verstoring arbeidsmarkt Kwantitatieve verstoring arbeidsmarkt Sociaal-Maatschappelijke frictie door veranderende perceptie van arbeid Traditionele organisatie modellen

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Privacystatement Succession Recruitment

Privacystatement Succession Recruitment Privacystatement Succession Recruitment Dank voor jouw interesse in Succession Recruitment en onze dienstverlening. Ten behoeve van deze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. We blijven

Nadere informatie

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING Franchise Match is een full service franchi- Op deze en de volgende pagina s treft u Onze energie zit primair in de uitvoering. Maar ook als de franchiseorganisatie

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

Rabobank vertrouwt op HeadFirst voor tijdelijke professionals

Rabobank vertrouwt op HeadFirst voor tijdelijke professionals Klantcase Rabobank vertrouwt op HeadFirst voor tijdelijke professionals HeadFirst heeft al sinds 2004 een inkooprelatie met de Rabobank voor de inhuur van tijdelijke capaciteit. Frank de Ruiter, sinds

Nadere informatie

Dé specialist voor werk bij de overheid

Dé specialist voor werk bij de overheid Dé specialist voor werk bij de overheid Sinds 1999 hebben wij ervaring in het ondersteunen van organisaties in de publieke sector bij het oplossen van personele vraagstukken op het vakgebied Ruimtelijke

Nadere informatie

Dynamische arbeid & dienstverlening. Strategisch partnership in vast en flex

Dynamische arbeid & dienstverlening. Strategisch partnership in vast en flex Dynamische arbeid & dienstverlening Strategisch partnership in vast en flex DE WERELD VERANDERT, CONTINU Groeiende kloof tussen huidig aanbod en toekomstige vraag naar personeel Toenemende flexibilisering

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup 1 Wat is Rent a-recruiter? Het uitbesteden van de werving-& selectie procedure voor één of meerdere specifieke vaste vacature(s) aan een ervaren

Nadere informatie

VRIJWILLIGE VERTREKINTENTIES. Een onderzoek onder managers en directeuren in techniek en industrie

VRIJWILLIGE VERTREKINTENTIES. Een onderzoek onder managers en directeuren in techniek en industrie VRIJWILLIGE VERTREKINTENTIES Een onderzoek onder managers en directeuren in techniek en industrie INLEIDING Wanneer het economische vertrouwen stijgt, stijgen ook de vertrekintenties. Dit biedt een uitdaging

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar u!

Dan zijn wij op zoek naar u! Bent u een gedreven ondernemer en wilt u een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om uw eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

SarCoSan Bezoekadres

SarCoSan Bezoekadres andidaten Je bent net afgestudeerd, op zoek naar ander werk, werkloos of je hebt een uitkering. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging, of je wilt ondernemer worden. Ontmoet dan nu je nieuwe werkgever.

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

Talent in mensen. werving selectie interim ICT FINANCE HRM

Talent in mensen. werving selectie interim ICT FINANCE HRM Talent in mensen werving selectie interim ICT FINANCE HRM Iduet maakt talent en ambities zichtbaar The art of Iduet Iduet wil een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van organisaties op het gebied

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

Uurtje. Factuurtje. Beter onderwijs in Afrika voor 1 uur per maand! op je

Uurtje. Factuurtje. Beter onderwijs in Afrika voor 1 uur per maand! op je op je Beter onderwijs in Afrika voor 1 uur per maand! Dit is : Jij kunt bijdragen aan beter onderwijs in Afrika door 1 gewerkt uur per maand aan Viafrica te doneren. Maak gezamenlijk het verschil, door

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Samenwerken bij mobiliteit en recruitment. Jan van Goch 20 mei 2011

Samenwerken bij mobiliteit en recruitment. Jan van Goch 20 mei 2011 Samenwerken bij mobiliteit en recruitment Jan van Goch 20 mei 2011 Agenda Voorstellen Inleiding Ontwikkelingen/innovaties Voorbeelden samenwerkingsverbanden Vragen Voorstellen Jan van Goch 2001 heden Connexys

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Werknemers en werkgevers veranderen

Werknemers en werkgevers veranderen Werknemers en werkgevers veranderen Een introductie: Ardiënne Verhoeven Mijn levensloop 1985-1992 1992-1994 1994-2000 2000 - nu Recht en bedrijfskunde Personeelsmanager HRM manager Zelfstandig HR ondernemer

Nadere informatie

Beheer zelf uw wervingsactiviteiten

Beheer zelf uw wervingsactiviteiten Beheer zelf uw wervingsactiviteiten > Recruitment Technologie > Applicant Tracking > Webbased HR Software EEN COMPLEET E-RECRUITMENT SYSTEEM HR Organizer by Echoweb Spoorwegstraat 5 bus 3 1933 Zaventem

Nadere informatie

Stand van HR. De arbeidsmarkt voor HR-professionals

Stand van HR. De arbeidsmarkt voor HR-professionals Stand van HR De arbeidsmarkt voor HR-professionals Ontwikkeling HR-vacatures per kwartaal 2010 2016 De vraag naar HR-professionals in Nederland groeit fors. In het vierde kwartaal van 2016 is er een nieuw

Nadere informatie

Franchise Gids. Buro Cleijsen

Franchise Gids. Buro Cleijsen Franchise Gids 1 Even voorstellen Buro Cleijsen is een adviesbureau, expert in de markt van het implementeren van certificeerbare managementsystemen. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij het optimaliseren

Nadere informatie

Proces-verbaal van opdrachtverlening

Proces-verbaal van opdrachtverlening Proces-verbaal van opdrachtverlening Titel aanbesteding Banenbemiddelaar Kenmerk aanbesteding Gegevens aanbestedende dienst Gemeente Amstelveen Laan Nieuwer-Amstel 1 1182JR Amstelveen Contactpersoon José

Nadere informatie

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent

Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen. Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent Korte kennismaking Agenda van gesprek overlopen Rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van ambitieus sales talent 1 Positioning statement in één zin Over Vendetium Wij inspireren en motiveren ambitieuze

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Bereik de ideale kandidaat!

Bereik de ideale kandidaat! Bereik de ideale kandidaat! Even voorstellen... Richard Pérez van Hijum Consultant Recruitment Marketing Richard@vonq.com 06-5454374 9 jaar recruitment ervaring 5 jaar online marketing ervaring 2 jaar

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2018

Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2018 Jaarverslag 2018 Van de Groep & Olsthoorn 3 Met tevredenheid kijk ik terug op het jaar 2018. Een jaar waarin wij, net als in de 38 voorgaande jaren, zwarte cijfers schreven. Geen kleine prestatie en naar

Nadere informatie

Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2018

Van de Groep & Olsthoorn 3. Jaarverslag 2018 Jaarverslag 2018 Van de Groep & Olsthoorn 3 Jaarverslag 2018 Met tevredenheid kijk ik terug op het jaar 2018. Een jaar waarin wij, net als in de 38 voorgaande jaren, zwarte cijfers schreven. Geen kleine

Nadere informatie

Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen

Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen Rob Tol Ondernemer uit Capelle a/d IJssel Netwerken: vaak geven en soms nemen 9 mei 2007: Netwerken. Hoe werkt dat? 1 2 NETWERKEN VAAK geven soms NEMEN TOL Marketing & Communicatie Advies 3 Ondernemer

Nadere informatie