Discompany Webchamp Winst.nl Sitedeals.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Discompany Webchamp Winst.nl Sitedeals.nl"

Transcriptie

1 Rolodex Discompany Natuurlijk kun je tegenwoordig prima werken met online video, maar fysieke media zoals CD s en DVD s zijn zeker niet ouderwets! Voor sommige producten / doelgroepen is het gewoon mooi om echte schijfjes op te kunnen sturen. Bij Discompany kunnen ze je hiermee van dienst zijn. Ze hebben ruime ervaring (ze hebben bijvoorbeeld de Business in a Box 2.0 gedrukt, maar zijn ook actief voor diverse cursisten). Daarnaast hebben ze ook nog eens hele scherpe tarieven, wat wil je nog meer? Check voor meer informatie. Webchamp Op het gebied van domeinnaamen en webhosting is de keuze reuze wanneer je even Google induikt. In onze ervaring zijn er helaas bijzonder weinig partijen die ons internet ondernemers écht begrijpen en weten waar we behoefte aan hebben. Webchamp is hierop de grote uitzondering! Met ruime ervaring op het gebied van internet ondernemen weet je zeker dat je goed zit als het gaat om productlanceringen, nichemarketing, Word- Press, etc. Daarbij staan service, snel actie ondernemen en geen gezeur over limieten voorop. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische zaken, zodat jij je weer kan focussen op het ondernemen! Check voor meer informatie. Winst.nl Winst.nl is de thuisbasis van Eelco de Boer. De site bevat enorm veel informatie over het opbouwen van een internet imperium, met onderwerpen als Internet Marketing, Time Management, Persoonlijke groei en Ondernemerschap. Iedere dag is er een nieuwe video te zien van Eelco zelf met een tip, inzicht, inspiratie, kijkje achter de schermen of een update. Ook de kennisbanken worden steeds verder uitgebreid en up-to-date gehouden. Wanneer je deze artikelen allemaal hebt gelezen zijn er ook nog 13 ebooks, geschreven door Eelco zelf, gratis te downloaden! Eigenlijk zou dus je vaste startpagina moeten worden ;-). Sitedeals.nl Wanneer je werk wil gaan uitbesteden, je team wil uitbreiden of gewoon een klus gedaan wil hebben moet je zeker even een oproep plaatsen op Of het nou gaat om het maken van een ontwerp, het bouwen van een online tool, het schrijven van teksten, etc. Binnen no-time heb je een stapel aanbiedingen te pakken en kun je een keus maken.

2 Ons advies is om eerst een kleine opdracht neer te leggen om iemand te leren kennen. Dan heb je al snel door of het klikt of niet. Wie weet tref je die A-player die je zocht om je team mee uit te breiden! odesk.com Een goed alternatief voor Sitedeals is de website Ook hier kun je een opdracht plaatsen en opzoek gaan naar iemand die werk voor je gaat uitvoeren. Het grote verschil is dat odesk een internationale website is. Je treft er dus designers, schrijvers, techneuten en andere vakmensen vanuit de hele wereld. Het is dus wel handig om de Engelse taal te beheersen. Nog een groot voordeel: ze hebben het bijzonder makkelijk gemaakt om een echt virtueel team op te bouwen. Je kan alles online beheren en je krijgt ook bewijs dat de uren die je moet betalen ook daadwerkelijk gewerkt zijn! Ook hier kun je weer starten met een kleine opdracht en zo steeds verder uitgroeien. Tjop.nl Op Tjop.nl tref je een uitgebreide verzameling met artikelen en video s op het gebied van Word- Press. Sander is de programmeur achter websites zoals Winst.nl, WebsitesTeKoop.nl en het Winst- Model. Regelmatig deelt hij handig tips en trucs, maar geeft hij ook kijkjes achter de schermen. Op deze manier maakt hij het werken met WordPress voor iedereen toegankelijk, ook wanneer je geen technische kennis hebt op het gebied van websites bouwen! Check voor meer informatie. IMU De Internet Marketing Universiteit is de thuisbasis van Tonny Loorbach waar regelmatig blogposts en kennisartikelen worden geplaatst op het gebied van Internet Marketing. Tonny was het creatieve brein achter de manier waarop Winst.nl is opgebouwd (hier is het WinstModel uit ontstaan) en hij geeft regelmatig presentaties en webinars over de theorieën en technieken hierachter. Op tref je een enorm uitgebreide Internet Marketing kennisbank met onderwerpen van Affiliate Marketing tot Google Adwords en van Copywriting tot Zoekmachine Optimalisatie (en alles wat je daartussen nog kan bedenken). Daarnaast is er ook nog de Business Bibliotheek, mocht je inspiratie nodig hebben voor een nieuw boek. Moneybird.nl Met Moneybird kun je online facturen en offertes versturen en beheren. Hiermee is het supermakkelijk om een goed overzicht te houden van je administratie en betalingen. Zelfs wanneer je niet zo n held bent met boekhouden en cijfertjes maakt deze dienst je administratie super simpel. Je kan zelfs onderweg vanaf je iphone een factuur of offerte opzoeken en verzenden. Wat direct opvalt is dat het systeem gemaakt is vanuit de ondernemer en niet vanuit het perspectief van een accountant. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, want je kunt al starten met een gratis account en binnen 1 minuut kun je van start! Check voor meer informatie.

3 Wordpress Sinds WordPress in 2003 begon als eenvoudige blogsoftware is het in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de beste website platformen die er bestaan. Wat ons betreft zelfs de beste keus wanneer je als internet ondernemer een basis zoekt voor je website, aangezien je wat betreft SEO, gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden direct goed zit! Op kun je de software gratis downloaden en aangezien het open source is, zijn er regelmatig nieuwe updates en uitbreidingen beschikbaar. Inmiddels draait bijna 20% van alle websites wereldwijd op basis van WordPress. Meer uitleg lijkt ons niet nodig! Luondo Bij Luondo kun je gratis een webshop aanmaken (je betaald slechts 25 cents per verkoop) met alle functionaliteiten die je van een moderne shop mag verwachten. Denk aan geen beperking op het aantal producten, keuze uit veertien betaalsystemen, je eigen domeinnaam, je shop in 4 talen, je eigen design, zoekmachine optimalistie, social media integratie, en nog veel meer! Zie nl/functies voor meer functionaliteiten. Naast al dit moois is er ook nog een bijzonder levendige community welke via het forum van Luondo en de speciale Facebook groep met elkaar in contact staat. Op die manier kom je nooit vast te zitten en is er altijd iemand om mee van gedachten te wisselen. Ook het team van Luondo zit nooit stil en er wordt constant gewerkt aan updates en uitbreidingen. Wat wil je nog meer? Ga naar om je aan te melden. PayPro Via PayPro kun je zonder technische kennis een betaalsysteem op je website of webshop plaatsen en heb je geen omkijken meer naar de afhandeling van facturen richting je klant. Misschien nog wel het meest geniale is het affiliatesysteem en affiliatenetwerk waarover PayPro beschikt. Hiermee is het mogelijk om anderen jouw producten te laten promoten en ze pas bij resultaat te belonen. Kortom, PayPro een bijzonder krachtig en effectief systeem, óók voor de startende internet ondernemer met een beperkt marketing budget! Kijk op voor meer informatie of om je direct aan te melden! Sisow Met de online betaalmodule van Sisow heb je toegang tot diverse betaalmogelijkheden zoals ideal, digitale acceptgiro en achteraf betalen, tegen bijzonder scherpe tarieven. Je kunt betalingen van klanten uit zowel Nederland als België accepteren en verwerken. Er zijn plugins beschikbaar voor een groot aantal webshops en er worden geen opstart- of abonnementskosten in rekening gebracht. Aanmelden kan via

4 ReeLeeZee Met de online dienst van Reeleezee ( real easy ) is het voor (internet) ondernemers super makkelijk om een goede administratie bij te houden waar ook je boekhouden én de belastingdienst tevreden mee zullen zijn. Je kan zelfs gemakkelijk je kwartaalaangiftes en overzichten uitdraaien. Er is al een account vanaf 0 euro per maand en afhankelijk van je bedrijf kun je dit verder uitbreiden naar meer mogelijkheden. Inkomende facturen kun je gemakkelijk inscannen of zelfs vanuit je mailbox direct verwerken in je administratie! Aanmelden kan via Google Docs Offline werken in Word of Excel is natuurlijk niet meer van deze tijd, zeker niet wanneer je regelmatig op verschillende locaties werkt en/of vaak documenten deelt met anderen. Via Google Docs heb je altijd online toegang tot je documenten en bepaal je simpel wie kan meelezen en wie kan bewerken. Samenwerken is nog nooit zo simpel geweest! Eigenlijk alle functies die je gewend bent zijn beschikbaar en je kan zelfs je bestaande documenten importeren. Als internet ondernemer is de kans groot dat je al een Google account hebt, dus je kan snel van start via docs.google.com. Tweetamonial.com Het is al langer mogelijk om Tweets over een bepaald onderwerp of met een bepaalde hashtag geautomatiseerd te tonen op je website. Helaas zitten hier ook een aantal nadelen aan, waaronder dat je niet zelf kan bepalen welke Tweets je wil tonen en zit er ook een houdbaarheidsdatum aan. Je kan namelijk maar een X aantal maanden terug.. Gelukkig is hier een perfecte oplossing voor met de dienst Tweetamonial.com! Hiermee kun je de Tweets die je graag wil laten zien (van je fans, tevreden klanten, etc) opslaan en verzamelen in widgets. Deze kun je dan simpel op je website plaatsen, waarna de Tweets stuk voor stuk voorbij blijven komen! Maak een (gratis) account aan op Succesgids.nl Al meer dan 5 jaar organiseert en promoot Succesgids inspirerende en baanbrekende seminars op het gebied van persoonlijke en zakelijke groei in binnen- en buitenland. Ze werken nauw samen met zowel de internationale als nationale toppers zoals Anthony Robbins, Carl van de Velde en Eelco de Boer. Jaarlijks nemen duizenden particulieren, managers en ondernemers deel aan de tientallen seminars en events georganiseerd door Succesgids. Kijk op voor een overzicht van de sprekers, de seminar agenda en natuurlijk het team achter Succesgids wat dit allemaal mogelijk maakt!

5 Dropbox.com Of je nou regelmatig bestanden wil delen met je team of gewoon altijd toegang wil hebben tot je belangrijke bestanden.. Dropbox is een onmisbare tool voor de online ondernemer. Je maakt heel simpel gedeelde mappen aan waar je bestanden op je computer in kan slepen. Je bepaald zelf wie toegang krijgt tot een bepaalde map. Het doorsturen van de bestanden gaat helemaal automatisch! Daarnaast heb je ook via je webbrowser toegang tot je bestanden en mappen. Handig wanneer je onderweg of bijvoorbeeld in een internet café even iets wil opzoeken. Je kan het zelfs gebruiken om tijdens je vakantie foto s veilig op te slaan! Aanmelden kan op en je ontvangt gratis 2GB opslagruimte. Enormail Als het goed is weet je inmiddels al wel dat Marketing onmisbaar is voor de ondernemer die zijn/haar business serieus neemt en er het maximale uit wil halen. Om het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken en je ook nog aan de nodig regels te houden is Enormail dé tool bij uitstek. Het opzetten van je inschrijf proces is super simpel, verstuur automatisch een serie s via je autoresponder en onderhoud contact met je lijst zonder omslachtige handelingen. Zelfs ervaren marketeers maken graag gebruik van Enormail vanwege het gebruiksgemak. Je kan er snel mee werken zonder je druk te maken over lastige technische details. Daardoor is het ook voor de startende ondernemer ideaal om snel mee van start te gaan! Meld je aan via en je kunt starten met het opbouwen van je mailinglijst. Getresponse Op het gebied van Marketing tools is er nog een alternatief welke de moeite waard is om te bekijken: GetResponse. Deze Amerikaanse dienst heeft wat uitgebreidere tools en gedetailleerde analyses, maar dit maakt het ook minder simpel in gebruik. Uiteraard is dit een keuze die je voor jezelf moet overwegen. Wanneer je goed overweg kunt met een Engelstalige tool en graag wat meer functionaliteiten tot je beschikking hebt is het zeker de moeite waard om GetResponse een kans te geven. Op kun je gratis een account aanmaken om 30 dagen te proberen. Aweber Een Marketing tool die in Amerika veel gebruikt wordt (en in Nederland ook steeds meer) is Aweber. Dit bedrijf staat al jaren aan de top en ze staan bekend om de uitgebreide functies van de tool en de goede samenwerking met aanbieders en providers om te voorkomen dat mailingen ten onrechte als spam worden aangemerkt. Ook hier moet je er rekening mee houden dat de dienst vrij uitgebreid is én Engelstalig. Maar wanneer dit je niet direct afschrikt kun je een voor slechts 1 dollar een proefaccount aanmaken om het een maand uit te proberen.

6 Spotify De online muziekdienst Spotify mag in deze Rolodex ook niet ontbreken, want waar zouden we zijn zonder onze dagelijkse portie arbeidsvitaminen?! Met deze tool heb je toegang tot bijna alle muziek die je maar wil horen, makkelijk in te delen in playlisten. Of laat je verrassen door de favoriete muziek van je Facebook vrienden! Met een gratis account kun je al direct muziek luisteren en voor slechts 10 dollar per maand luister je onbeperkt en reclame vrij! Daarnaast kun je ook voor weinig nummers of complete albums kopen en opslaan op je ipod zodat je ook onderweg kunt luisteren! Check voor meer info en de nieuwste apps. Laura de Haan Misschien is het je al opgevallen: de prachtige fotoverslagen van onze seminars en events zoals bijvoorbeeld op Ze zijn gemaakt door Laura de Haan, zelf ook actief binnen onze community. Je ziet direct dat deze foto s perfect de sfeer weergeeft (zeker in vergelijking met de kiekjes die we zelf voorheen maakte ;-)), wat ook niet gek is gezien de lange ervaring en vakvrouwschap van Laura. Maar ze doet nog meer: via haar website deelt ze haar kennis met (internet) ondernemers en kun je ook van haar diensten gebruik maken om je website of webshop naar een hoger visueel niveau te brengen! Check haar site voor meer informatie, portfolio, en meer.. Heleen Verkerk Grafisch designer en online marketeer Heleen Verkerk heeft al tal van dingen voor ons gedaan en alles wat ze doet, doet ze goed! Ze heeft ons (en vele anderen uit de community) al vaak geholpen met het maken van strakke e-book covers, webdesign en het maken van salespages, en ook voor hulp bij productlanceringen kun je bij haar terecht om alles in goede banen te leiden. Heleen s grote kracht is haar vaardigheid om de identiteit van de klant glashelder naar voren te laten komen in haar designwerk. Wil je zien wat Heleen zoal voor je kan betekenen? Neem dan een kijkje op haar site, Logo s, huisstijlen, het kan allemaal. TweetDeck Wanneer je actief bent op Twitter (beetje internet ondernemer is dat natuurlijk) dan merk je al snel dat je door de enorme stroom aan tweets, vrienden en volgers het Twitterbos niet meer ziet. Met TweetDeck kun je hier orde en overzicht in aanbrengen. Zo kun je per colom bepalen welke tweets je wil zien, wie je specifiek op de voet wil volgen, zoekopdrachten continue updaten (geniaal!), werken met meerdere accounts, tweets inplannen en nog veel meer! TweetDeck bestaat al enkele jaren en inmiddels is voor ieder platform wel geschikte software of app beschikbaar. Wanneer je ook een TweetDeck account aanmaakt zijn je instellingen altijd en overal beschikbaar. Check de mogelijkheden op

7 Gladiatorengroep Waar zouden we toch zijn zonder Facebook? Sinds we Facebookgroepen zijn gaan inzetten zien we pas écht de kracht van het sociale netwerk. Er is zoveel meer interactie en snelheid in vergelijking met een forum! Voor de échte internet ondernemers hebben we een speciale groep opgezet om te netwerken, te delen, te vragen en te reageren: De Gladiatoren Groep. Je kan hier lid van worden door bij de betreffende groep een aanvraag te doen. Enkel toppers worden toegelaten, zo weet je zeker dat je de juiste mensen om je heen hebt! Voel jij je aangesproken? Kom dan naar Dibema Drukkerij Dibema is al jaren onze vaste leverancier van drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan de mappen voor de Business in a Box (versie 2) en de staande banners voor de diverse seminars. Ondanks dat Dibema nog een redelijk traditionele drukker is (altijd druk!) denken ze wel met je mee als er iets gemaakt moet worden of wanneer je haast hebt. De prijzen zijn scherp en de kwaliteit top.. Perfecte combinatie! Kijk voor meer informatie en contact op Camtasia Al jaren is Camtasia hét programma om schermopnames mee te maken. Of je nou een stap-voorstap cursus wil opnemen, instructies om bepaalde taken uit te besteden of een Powerpoint presentatie, veel meer dan een paar muisklikken komt er niet bij kijken. Opnames kun je gemakkelijk opslaan in het juiste formaat (DVD, Youtube, mobiel) zodat je deze direct kunt gebruiken. Eventueel maakt Camtasia ook een HTML pagina met player voor je aan. Er is zowel een versie voor PC als voor Mac beschikbaar. Kijk voor meer informatie op techsmith.com/camtasia.html Toggl Voordat je het weet is er weer een dag voorbij en vraag je je af waar je nou eigenlijk zo druk mee bent geweest. Of je hebt een project afgerond maar vraagt je af hoeveel tijd het je eigenlijk heeft gekost (is het rendabel?). Zomaar een paar voorbeelden waar de tool Toggl dé oplossing heeft! Met Toggl kun je simpel bijhouden waar je mee bezig bent en hoeveel tijd je dit kost. Je klikt op de grote rode knop en de tijd gaat lopen, je klikt er nogmaals op en de tijd stopt. Aan het eind van de week (of wanneer je maar wil) ontvang je een gedetailleerd rapport van je bezigheden. Grote kans dat je dit enorme inzichten gaat geven! Check de tool op

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Copyright 2014 IT Starts With Coffee

Copyright 2014 IT Starts With Coffee Copyright 2014 IT Starts With Coffee Je bent vrij om dit ebook te mailen, tweeten, bloggen en doorsturen over het web, maar pas alsjeblieft niets van de inhoud aan. Bedankt! www.itstartswithcoffee.nl 1.

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

Aan de slag met WordPress

Aan de slag met WordPress Aan de slag met WordPress De complete handleiding om eenvoudig een website online te zetten! In slechts enkele stappen, het is heel makkelijk! Copyright 2004-2013 Antagonist B.V. 1 Inhoudsopgave De complete

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet.

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIALE MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNET MARKETING MICROSOFT OFFICE 365 WWW.DVBMEDIA.NL

Nadere informatie

Maak je Eerste Weggever..nl

Maak je Eerste Weggever..nl Maak je Eerste Weggever.nl Wat is een Weggever? Een weggever is iets wat je gratis weggeeft (de naam zegt het al) in ruil voor het e-mailadres van je potentiële klant. Met een opt-in / inschrijfformulier

Nadere informatie

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18 MARKTONDERZOEK De markt waarin The Webstarter zich bevindt is de markt van webdevelopment & webdesign. Veel bedrijven hebben al een website, maar je hebt altijd starters, bedrijven die toe zijn aan een

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

De voordelen van Drupal

De voordelen van Drupal Drupal is een open source Content Management System (CMS). Daarnaast kun je Drupal zien als een framework, dit betekent dat je modules (oftewel mini-applicaties) kunt implementeren in je installatie van

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers OFFICE 365 Start Handleiding Medewerkers Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND. Teach-IT

CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND. Teach-IT CLOUD COMPUTING Falco, Goan & Wouter CURSUSAVOND Teach-IT 1. INHOUDSTAFEL 1. INHOUDSTAFEL 1 2. Inleiding 3 2.1. Wat is een Cloud? 3 2.2. Voordelen? 3 2.3. Nadelen? 4 2.4. Wie gebruikt voornamelijk clouds?

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT Webhosting Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan voor ons op de eerste plaats. Daarom bieden we voor onze klanten de meest kwalitatieve en betrouwbare

Nadere informatie

Social Media Marketing

Social Media Marketing Social Media Marketing Get Social But, How? And Where? Tom Zoethout KvK Netwerkevent 23 nov 09 2 1 Moet je sociaal meedoen op het internet? 3 Social Media Marketing Quiz Wat weet ik eigenlijk al over Social

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Hoe verloopt het geautomatiseerde proces. Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen. Geef een WOW gevoel na het kopen

Hoe verloopt het geautomatiseerde proces. Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen. Geef een WOW gevoel na het kopen Waarom automatiseren? En de 2 must have systemen Hoe verloopt het geautomatiseerde proces Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen Geef een WOW gevoel tijdens het kopen Geef een WOW gevoel na het kopen

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Cursus DropBox. Installeren. Waar haal ik het? Surf naar www.dropbox.com en klik op de grote downloadknop.

Cursus DropBox. Installeren. Waar haal ik het? Surf naar www.dropbox.com en klik op de grote downloadknop. Cursus DropBox Installeren Waar haal ik het? Surf naar www.dropbox.com en klik op de grote downloadknop. Installatie Open het bestand Dropbox.exe Klik op Ja of Uitvoeren Klik op Install Ik ga er vanuit

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1

Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Spoedklussers.nl 2013 Alle rechten voorbehouden www.spoedklussers.nl 1 Disclaimer Bij het samenstellen van 5 Manieren om meer klanten te vinden via internet is grote zorg besteed aan de juistheid van de

Nadere informatie

DVB MEDIA helpt u aan online succes!

DVB MEDIA helpt u aan online succes! DVB MEDIA helpt u aan online succes! WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIAL MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNETMARKETING MOBIELE APPS WWW.DVBMEDIA.NL Voor een complete internetstrategie 030-75 55 310 DVB MEDIA

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Start getting Social, Networker!

Start getting Social, Networker! Start getting Social, Networker! Tom Zoethout Internet Marketing Specialist 2 1 Wat gaan we doen? ) Internet Marketing: the bottom line + Wanneer gaan we zaken doen? & Wat moet je met Web2.0? % Basisregels

Nadere informatie

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt WEBINAR hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt 17 juni 2014 Wat leer je in deze webinar? de hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt welke stappen je kunt zetten om VA te worden hoe je eigen mindset jou

Nadere informatie

In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten.

In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten. Startopdracht: Waarom met je bedrijf op Twitter? In deze les ga ik er een beetje vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Twitter wilt benutten. Misschien

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

Welkom bij Dropbox. Grote bestanden verzenden. Je bestanden veilig bewaren. Je spullen altijd bij de hand. Samenwerken aan bestanden

Welkom bij Dropbox. Grote bestanden verzenden. Je bestanden veilig bewaren. Je spullen altijd bij de hand. Samenwerken aan bestanden Aan de slag met Dropbox: 1 2 3 4 Je bestanden veilig bewaren Je spullen altijd bij de hand Grote bestanden verzenden Samenwerken aan bestanden Welkom bij Dropbox 1 Je bestanden veilig bewaren Je kunt met

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Versie: 1.1 Datum: 18 juli 2013 Geschreven door: ict@padland.nl 2013 OBS t Padland. Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Padland Startpagina...

Nadere informatie

8 manieren om het internet voor jou laten werken

8 manieren om het internet voor jou laten werken 8 manieren om het internet voor jou laten werken Herman Maes Dailybits 21 maart 2015 Als organisatie, bedrijf of persoon kan het internet zowel een vloek als een zege worden. De ongekende communicatiemiddelen

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren

Waarom WordPress? Wat is WordPress? Bloggen en website Uniek design is mogelijk Makkelijk zelf te beheren Waarom WordPress? Wordpress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina s, nieuws,

Nadere informatie

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt.

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe$Krijg$Je$Meer$Zichtbaarheid$Via$Social$Media Inhoudsopgave Introductie! 3 Welke Sociale Netwerken?! 6 Twitter! 7 Facebook! 10 Linkedin! 12 Youtube!

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

SIZE MATTERS. Alles wat je altijd al wilde weten over afbeeldingen op Twitter... DEEL ONZE TIPS MET JE NETWERK:

SIZE MATTERS. Alles wat je altijd al wilde weten over afbeeldingen op Twitter... DEEL ONZE TIPS MET JE NETWERK: SIZE MATTERS Alles wat je altijd al wilde weten over afbeeldingen op Twitter... 1 INLEIDING Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden is een bekend gezegde, dat gaat ook op voor social media in het

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website

Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website Logo WebCommuniqué met de achtergrondkleur van de website Inleiding Ik schrijf dit plan vanwege het feit dat ik een eenmansbedrijf op wil gaan starten in de webdesign branche en dit omdat ik de laatste

Nadere informatie

Ondernemerstips voor jouw gemak & direct toepasbaar.

Ondernemerstips voor jouw gemak & direct toepasbaar. INLEIDING In de loop der jaren heb ik veel ondernemerstips verzameld op verschillende gebieden, die voor menig ondernemer interessant / direct toepasbaar en waardevol kan zijn. Dit is Versie 1.0 van het

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

tarieven 2014 Powered by:

tarieven 2014 Powered by: tarieven 2014 Powered by: Producten van Ziber inclusief hosting, updates & support Software uit de Ziber cloud 2 Voor iedere ondernemer de beste oplossing Voordelig Standaardsitelite 4 Design en eenvoud

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

1. WAAR MOET IK OP LETTEN?

1. WAAR MOET IK OP LETTEN? 1. WAAR MOET IK OP LETTEN? In de begindagen van het web was een standaard website met alleen je contact gegevens voldoende. Maar klanten willen meer. Ze hebben de keus tussen vele aanbieders (waarvan ze

Nadere informatie

03. Statistieken van Mobiele apps

03. Statistieken van Mobiele apps W H I T E PA P E R I N 5 M I N U T E N J U L I 2 0 1 2 03. Statistieken van Mobiele apps Apps zijn er in vele soorten en maten. Een app met één simpele functionaliteit, een uitgebreide service-app, een

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Windows Live (Mail) Een introductie HCC Beginners IG H.C.A.H. Moerkerken h.moerkerken@kader.hcc.nl

Windows Live (Mail) Een introductie HCC Beginners IG H.C.A.H. Moerkerken h.moerkerken@kader.hcc.nl Windows Live (Mail) Een introductie HCC Beginners IG H.C.A.H. Moerkerken h.moerkerken@kader.hcc.nl Inhoud presentatie Overzicht Windows Live Windows Live Mail Live Mail Installeren Live Mail configureren

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 11 juni 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel: Je Profiel van 11 juni 2015 en gebaseerd op eerdere

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365

HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365 HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365 1 van 13 OGD ict-diensten Inhoud Wat is onedrive for Business?... 3 Werken met onedrive for Business... 4 Inloggen:... 4 Nieuwe bestanden aanmaken:... 4 Bestanden openen

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding

OFFICE 365. Start Handleiding OFFICE 365 Start Handleiding Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook biedt Microsoft

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk Guy Coenen 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk 2015 Inleiding Hoe kun je van huis uit geld verdienen met je computer? Wat zijn de beste manieren om freelance bij te verdienen? In

Nadere informatie

Wat is social media nou eigenlijk?

Wat is social media nou eigenlijk? Social media Wat is social media nou eigenlijk? Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud

Nadere informatie

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement?

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Introductie Evenementen en congressen zijn nog steeds een belangrijk moment om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande

Nadere informatie

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig.

Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. CHRIS VERMEULEN LES 5 Een website alleen is niet genoeg. Je hebt nog meer tools nodig. Online Strategie Roadmap "Hoop is iets geweldigs. Maar hoop is geen strategie." LES 5 Een website alleen is niet genoeg.

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Het FCB Loopbaanplein helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten. De gratis zelftesten van

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint

De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint De kracht van social media voor bedrijven! Een ebook vol handige tips die je moet weten voor je aan social media begint Inhoud Inleiding De kracht van social media Wanneer komt social media van pas? Social

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle hoe was het? Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. De mogelijkheden zijn legio, vooral als u kiest

Nadere informatie

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd.

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd. Interessante Apps voor de ipad! Wat zijn Apps? Apps = Applications (toepassingen) Applicaties voor mobiele telefoons (iphone) en tablets (ipad) met internetverbinding. Deze Apps zijn verkrijgbaar via de

Nadere informatie

Google Drive + Dropbox. Hoe werk je ermee en wat zijn de verschillen

Google Drive + Dropbox. Hoe werk je ermee en wat zijn de verschillen Google Drive + Dropbox Hoe werk je ermee en wat zijn de verschillen Google Drive Een account aanmaken https://accounts.google.com/signup?hl=nl 3 Je account gegevens aanpassen https://accounts.google.com

Nadere informatie

Whitepaper. 7 tips voor een hogere openingsratio

Whitepaper. 7 tips voor een hogere openingsratio Whitepaper 7 tips voor een hogere openingsratio 7 tips voor een hogere openingsratio Eén van de grootste uitdagingen binnen e-mailmarketing is gelezen worden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je mailing

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 Uw voorkennis

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 Uw voorkennis Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Hoe werkt u met dit boek?... 9 Uw voorkennis... 10 De website bij het boek... 10 Toets uw kennis... 10

Nadere informatie

Welkom bij Dropbox. Grote bestanden verzenden. Je bestanden veilig bewaren. Je spullen altijd bij de hand. Samenwerken aan bestanden

Welkom bij Dropbox. Grote bestanden verzenden. Je bestanden veilig bewaren. Je spullen altijd bij de hand. Samenwerken aan bestanden Aan de slag met Dropbox: 1 2 3 4 Je bestanden veilig bewaren Je spullen altijd bij de hand Grote bestanden verzenden Samenwerken aan bestanden Welkom bij Dropbox 1 Je bestanden veilig bewaren Je kunt met

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie