Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line"

Transcriptie

1 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. M.J.A.M. Muijres : C/04/14/29 : Bruurs Buro Business B.V. : mr. M.M. Vanhommerig : Limburg zittingsplaats Roermond Nummer : 4 Datum : 3 augustus 2015 Gegevens onderneming Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line Faillissementsnummer C/04/14/29 Datum uitspraak 4 februari 2014 Curator mr. M.J.A.M. Muijres R-C mr M.M. Vanhommerig Activiteiten onderneming Groothandel in bedrijfsmeubels en kantoormeubilair. Omzetgegevens ,00; ,00; ,12. Personeel gemiddeld aantal 3 Verslagperiode 1 januari tot en met 30 juli Bestede uren in verslagperiode 20,8 Bestede uren totaal 312,8 conform bijgaande specificatie(s). 1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Er zijn 3 bestuurders, gezamenlijk bevoegd: A.J.M. Bruurs Beheer B.V.; A.M.E.M. Bruurs Beheer B.V.; R.R.H. Bruurs Beheer B.V. 1.2 Winst en verlies ,00 resultaat voor belastingen; ,00 -/- resultaat voor belastingen. 1.3 Balanstotaal ,00; , Lopende procedures Tegen een voormalig werknemer werd geprocedeerd over de afwikkeling van de arbeidsovereenkomst. Gezien het beperkte financiële belang van deze procedure voor de boedel werd deze procedure niet overgenomen. Andere procedures zijn tot dit moment niet bekend.

2 2/8 1.5 Verzekeringen Alle verzekeringen worden vooralsnog voortgezet voor zover deze in het belang zijn voor het behoud van de activa. De premies zijn voor rekening van de pand/hypotheekhouder. Alle verzekeringen, met uitzondering van de opstalverzekering zijn inmiddels opgezegd als gevolg van de verkopen. 1.6 Huur n.v.t. 1.7 Oorzaak faillissement Failliet handelde in kantoorinrichtingen en meubels. Deze markt is ingestort. Er kwamen weinig opdrachten meer en het betalingsgedrag van de debiteuren liet te wensen over. Daarnaast was er veel last van de 2ehandsmarkt. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faill. 1 medewerker met vast contract en 2 medewerkers met 0-urencontract. 2.2 Aantal in jaar voor faill. 2.3 Datum ontslagaanzegging 5 februari 2014 Verzoek toestemming ontslagaanzegging aan rechtercommissaris. Eerste contacten met buitendienstmedewerker van UWV. Ontslagaanzegging(en) verzonden. Er zijn nog contacten geweest met de Arag nav de claim van de ex-werknemer en met het UWV. Via Nationale Nederlanden liep een pensioenverzekering. Nationale Nederlanden werd voorzien van de gevraagde gegevens ter afwikkeling van deze polis. 3. Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving Bedrijfspand met kantoren, verkoopruimte, magazijn en parkeerplaatsen, ondergrond en verdere aanhorigheden gelegen te Rozenobel 17 en 19 te Beringe, gemeente Peel en Maas 3.2 Verkoopopbrengst In overleg met de bank vindt taxatie plaats. 3.3 Hoogte hypotheek 1 e hypothecaire inschrijving ,00 blijkens notariële akte dd Rabobank.

3 3/8 Verder is er sprake van een 2 e hypothecaire inschrijving ten name van A.J.M. Bruurs Beheer B.V. als zekerheid voor terugbetalingsverplichtingen uit hoofde van een overeenkomst van geldlening ten bedrage van ,00. Zie Boedelbijdrage Conform separatistenregeling. Er heeft uitvoerig overleg met de bank plaatsgevonden waarbij werd afgesproken dat voor en namens de bank het registergoed en de verpande goederen worden verkocht. Onderzoek naar rechten derden. Er heeft tevens uitvoerig overleg plaatsgevonden met alle betrokken partijen over de verkoop van de activa en de verkoop van het registergoed. De inventaris, voorraad en rollend materieel alsmede het vastgoed zijn getaxeerd. Een personenwagen en laptop zijn aan A.M.E.M Bruurs verkocht. Resterende Inventaris, voorraad en rollend materieel en klantenbestand zijn na bezichtigingen en een biedingsproces verkocht. Er zijn gesprekken gevoerd met potentiele kopers ten aanzien van de onroerende zaak, maar deze hebben nog geen concreet bod opgeleverd. Thans vindt overleg plaats met de bank over het vervolg van het verkooptraject van de onroerende zaak. Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving Stellingen, rekken, kasten, gereedschappen etc. 3.6 Verkoopopbrengst Nog onbekend. Handelsmij. Hahebo Boxmeer B.V. heeft bij overeenkomst d.d. 15 mei 2014 resterende voorraad inventaris en bedrijfsmiddelen zoals getaxeerd gekocht voor excl. btw A.M.E.M. Bruurs heeft op 26 maart 2014 een Apple laptop en een Mitsubishi met kenteken 68-TV-PS gekocht voor 6.500,- inclusief btw 3.7 Boedelbijdrage Conform separatistenregeling ,00 verkoop auto 10% ,00 verkoop activa 10% ,00 bodemzaken. 3.8 Bodemvoorrecht fiscus Ja. Bestudering van de pandaktes en overleg met de bank over de verkoop. Opdrachten geven voor taxatie, overleg taxateurs (oa nav opmerkingen tijdens bieding), begeleiden bezichtigingen, veelvuldig overleg met potentiele kopers, de bank en failliet. Biedingen kortsluiten met de relevante partijen, verkoopdocumentatie opstellen, veelvuldig overleg bank en belastingdienst, na verkoop diverse vragen beantwoorden.

4 4/8 Voorraden/onderhanden werk 3.9 Beschrijving Een volledig ingerichte showroom voor kantoormeubilair. Eigen kantoorinventaris. Tafels, burostoelen, kasten etc. alsmede een beperkte voorraad kantoorartikelen Verkoopopbrengst Verkoopopbrengst nog onbekend. Verkocht aan Handelsmij. Hahebo Boxmeer B.V., zie Boedelbijdrage Conform separatistenregeling. Zie 3.7 zie 3.8 Andere activa 3.12 Beschrijving Vervoermiddelen: DAF bedrijfsauto met kenteken BF-ZJ-02; Mitsubishi personenauto met kenteken 68-TV-PS; Opel bedrijfsauto met kenteken 47-BS-BN en Fiat bedrijfsauto met kenteken VH-RL-42. Failliet was lid van een inkoopcombinatie. Na afrekening van het ledenkapitaal werd 6.340,37 overgemaakt naar de faillissementsrekening. Dit ledenkapitaal kwam toe aan de bank en werd ook al afgerekend met de bank tegen een boedelbijdrage van 10%. Er heeft onderzoek plaats gevonden naar de financiële verhoudingen tussen failliet en de participanten. Dit onderzoek is nog niet afgerond. De verwachting is dat hierover in de volgende verslagperiode meer duidelijkheid kan worden gegeven. Nog in onderzoek Verkoopopbrengst Er zal een taxatierapport worden opgemaakt. Verkoopopbrengst nog onbekend. Mitsubishi 68-TV-PS voor 6.500,- incl. BTW (zie 3.6). Overige voertuigen zijn niet separaat gespecificeerd verkocht. De koopprijs is inbegrepen in de excl BTW die door Hahebo voor de activa is betaald (zie 3.6). Het klantenbestand is bij overeenkomst d.d. 15 mei 2014 aan Hahebo verkocht voor 5.000,- excl. BTW (niet verpand). Opbrengst klantenbestand 6.050,00 voor de boedel. Boedelbijdrage ledenkapitaal 10% = 634,04.

5 5/8 Monitoren ontruiming onroerende zaak, rechten derden (eigendomsvoorbehouden), overleg met bank, koper en failliet, overschrijving kentekens van auto s, vrijwaringsbewijzen etc. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren , Opbrengst Nog onbekend. Zie Boedelbijdrage Zoals afgesproken met de bank, conform separatistenregeling. Opbrengst incasso debiteuren 10% = 2.282,46. Overleg met de bank, daarna zijn alle debiteuren aangeschreven. Er zijn nog meerdere betalingen vóór faillissement gedaan, welke niet meer in de administratie zijn verwerkt. Daarnaast zijn er tegenvorderingen en er zouden enkele foutieve declaraties zijn verstuurd. Dit zal nog nader worden onderzocht. Een debiteur heeft inmiddels op de faillissementsrekening betaald. Incasseren debiteuren. Van debiteuren werd ,57 geïncasseerd. Vóór datum faillissement hebben debiteuren nog meer dan ,00 betaald. Deze betalingen waren niet meer verwerkt in de administratie. Daarnaast werden er dubbele facturen geboekt voor 1.228,76 en zijn er tegenvorderingen ingediend ten bedrage van 2.611, Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) Er werd een vordering ingediend ten bedrage van ,33 excl. rente pm. Deze vordering is verminderd met de afrekening debiteuren, verkoop inventaris en voorraden ten bedrage van , Leasecontracten Moet nog worden onderzocht, tot op heden niet aangetroffen. Tot heden geen leasecontracten bekend. 5.3 Beschrijving zekerheden Een 1 e hypothecaire inschrijving op het registergoed aan de Rozenobel te Beringe; Verpanding van alle huidige en toekomstige inventaris, voorraden en vorderingen op derden. 5.4 Separatistenpositie Ja. 5.5 Boedelbijdragen Conform separatistenregeling.

6 6/8 5.6 Eigendomsvoorbehoud Een aantal leveranciers heeft geleverd onder eigendomsvoorbehoud. 5.7 Reclamerechten Vooralsnog onbekend. Niet van toepassing. 5.8 Retentierechten Vooralsnog onbekend. Niet van toepassing. Onderzoek naar 2 e hypotheek, veelvuldig overleg bank. Het tweede recht van hypotheek ten behoeve van A.J.M. Bruurs Beheer B.V. is vernietigd met een beroep op de faillissementspauliana. 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden n.v.t. 6.2 Financiële verslaglegging Doorstart 6.3 Beschrijving n.v.t. 6.4 Verantwoording 6.5 Opbrengst 6.6 Boedelbijdrage 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Moet nog worden onderzocht. Onderzoek is nog niet afgerond. 7.2 Depot jaarrekeningen Jaarrekening 2011 werd gedeponeerd. Jaarrekening 2012, moet nog worden onderzocht. Onderzoek is afgerond. 7.3 Goedk. Verkl. Accountant 7.4 Stortingverpl. aandelen Gelet op het feit dat gefailleerde meer dan vijf jaar geleden is opgericht zal een vordering tot volstorting van de aandelen inmiddels zijn verjaard zodat een onderzoek

7 7/8 naar het al of niet voldaan hebben aan de volstortingsplicht niet opportuun is. De curator heeft daarom geen onderzoek verricht naar de volstortingsplicht. 7.5 Onbehoorlijk bestuur Moet nog worden onderzocht. Onderzoek is nog niet afgerond. 7.6 Paulianeus handelen Moet nog worden onderzocht. Onderzoek is nog niet afgerond. Er loopt een discussie over een proefplaatsing bij Greenfood ten bedrage van 868,- excl BTW. Deze kwestie is afgewikkeld. 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen Curatorsalaris p.m. Gelieve een voorschot toe te kennen conform bijgaand verzoek met specificaties, rekening houdend met een thans naar verwachting daadwerkelijk te realiseren actief van ± ,00 na financiële afwikkeling met de bank. Gelieve een voorschot toe te kennen conform bijgaande specificatie(s) over de periode 1 januari tot en met 30 juli UWV ingediend: 613, Pref. vord. van de fiscus Ingediend ,00 te vermeerderen met 80,00 kosten. De vordering van de fiscus bedraagt inmiddels ,00 te vermeerderen met 80,00 kosten. 8.3 Pref. vord. van het UWV Tot dit moment nog niet bekend. Ingediend 434,76 ex art. 66 lid 3 WW. Ingediend 9.776,00 ex art. 3:288 sub e BW. 8.4 Andere pref. crediteuren Nog onbekend. Ex-werknemers ex art. 3:288 sub e BW ,55. Deze vorderingen zijn inmiddels gewijzigd doordat het UWV een deel van de vordering heeft overgenomen (zie 8.1 en 8.3). Het overige deel van de vorderingen van de ex-werknemers bedraagt nu nog: ,35 ex art. 3:288 sub a BW; ,00 bruto ex art. 3:288 sub e BW; - 574,66 netto ex art. 3:288 sub e BW. 8.5 Aantal concurr. Crediteuren Conform eigen opgave van failliet Bedrag concurr. Crediteuren Conform eigen opgave van failliet ,13 Inmiddels hebben 39 crediteuren hun vordering ingediend tot een totaalbedrag van ,70.

8 8/8 WML heeft nog een 2 e vordering ingediend. De vordering van crediteuren bedraagt thans ,83. De eigendomsvoorbehouden zijn deels afgewikkeld. Het bedrag van de vorderingen zal nog worden verminderd. 8.7 Verwachte wijze afwikkeling Nog geen duidelijkheid over te verwachten wijze van afwikkeling. Alle bekende crediteuren hebben bericht van faillissement ontvangen. De ingediende vorderingen zijn opgenomen op een lijst. 9. Overig 9.1 Termijn afwikkeling faill Nog onbekend. 9.2 Plan van aanpak Registergoed, voorraden, bedrijfsmiddelen en vervoermiddelen verkopen. Zie Indiening volgend verslag Conform richtlijn per 4 februari Alle vorderingen welke nog worden ingediend verwerken op de lijst van ingediende vorderingen en alle ingediende vorderingen controleren met vorderingen conform crediteurenlijst failliet. Incasso debiteuren en verkopen van registergoed etc. zie verkoop van het registergoed; - de onderzoeken naar onbehoorlijk bestuur en paulianeus handelen;

Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line

Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line

Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Hodn Lamberts Electrotechniek

Hodn Lamberts Electrotechniek Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.,M. Muijres

Nadere informatie

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Hodn Lamberts Electrotechniek

Hodn Lamberts Electrotechniek Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.,M. Muijres

Nadere informatie

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

tevens hodn Jacobs Interieur en Timmerwerken

tevens hodn Jacobs Interieur en Timmerwerken Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

Hodn Lamberts Electrotechniek

Hodn Lamberts Electrotechniek Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.,M. Muijres

Nadere informatie

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Harupa Plastics B.V.

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Harupa Plastics B.V. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Horst aan de Maas Bouw B.V. handelsnaam: Donders Bouwbedrijf

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Horst aan de Maas Bouw B.V. handelsnaam: Donders Bouwbedrijf Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Hodn Lamberts Electrotechniek

Hodn Lamberts Electrotechniek Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.,M. Muijres

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings

Nadere informatie

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à Bon B.V.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à Bon B.V. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres Nummer

Nadere informatie

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. M.J.A.M. Muijres : 09/125 F : Rena B.V. : mr. H.H. Dethmers : Roermond Nummer: 3 Datum: 1 februari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 1 Datum : 10 april 2014. Datum uitspraak 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 1 Datum : 10 april 2014. Datum uitspraak 21 maart 2014 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

D. Alan B.V. De Gruisdonk 9a 5928 RT Venlo. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers

D. Alan B.V. De Gruisdonk 9a 5928 RT Venlo. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers Van dit verslag is de digitale versie ter Publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers EINDVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. M.J.A.M. Muijres : 09/125 F : Rena B.V. : mr. H.H. Dethmers : Roermond Nummer : 4 Datum : 20 juli 2010 Gegevens

Nadere informatie

Uitzenden en detacheren van werknemers, loop - baanbegeleiding, outplacement alsmede pay-rolling.

Uitzenden en detacheren van werknemers, loop - baanbegeleiding, outplacement alsmede pay-rolling. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

de exploitatie van een touringcarbedrijf in de meest ruime zin des woords Omzetgegevens 2010 619.588,00

de exploitatie van een touringcarbedrijf in de meest ruime zin des woords Omzetgegevens 2010 619.588,00 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings Nummer faillissement

Nadere informatie

Vestigingsadres: 6591 GT Gennep, Spoorstraat 155 09/307 F. mr. M.J.A.M. Muijres mw. mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths van Meerwijk

Vestigingsadres: 6591 GT Gennep, Spoorstraat 155 09/307 F. mr. M.J.A.M. Muijres mw. mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths van Meerwijk Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Horst aan de Maas Bouw B.V. handelsnaam: Donders Bouwbedrijf

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Horst aan de Maas Bouw B.V. handelsnaam: Donders Bouwbedrijf Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. H.H.

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. H.H. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres. Nummer faillissement : F 10/69. Nummer : 4 Datum : 18 juli 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres. Nummer faillissement : F 10/69. Nummer : 4 Datum : 18 juli 2011 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 2 Datum : 3 juli 2014. Datum uitspraak 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 2 Datum : 3 juli 2014. Datum uitspraak 21 maart 2014 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fixet Panningen B.V. Life and Garden

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fixet Panningen B.V. Life and Garden Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings Nummer faillissement

Nadere informatie

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk watertechnisch gebied Omzetgegevens 2009: 1.277.174,00; 2008: 1.822.190,00 Personeel gemiddeld aantal 3

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk watertechnisch gebied Omzetgegevens 2009: 1.277.174,00; 2008: 1.822.190,00 Personeel gemiddeld aantal 3 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk bedrijfsauto s, geen nieuwe auto s

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk bedrijfsauto s, geen nieuwe auto s FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings Nummer faillissement : F12/35 Naam faillissement : de heer V H B Janssen hodn autobedrijf Tom Janssen & Zonen Rechter-commissaris : mr. K.A.J.C.M. van den

Nadere informatie

mr. K.A.J.C.M. van den berg Jeths-van Meerwijk bedrijfsauto s, geen nieuwe auto s

mr. K.A.J.C.M. van den berg Jeths-van Meerwijk bedrijfsauto s, geen nieuwe auto s FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings Nummer faillissement : F12/35 Naam faillissement : de heer V H B Janssen hodn autobedrijf Tom Janssen & Zonen Rechter-commissaris : mr. K.A.J.C.M. van den

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.03/15/375 NL:TZ:0000000948:F001 20-10-2015 mr. M.J.A.M. Muijres mr. M.J.A.G. Baal Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cyclade ICT. B.V.

: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cyclade ICT. B.V. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie à Bon Beheer B.V., bestuurder en enig aandeelhouder.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie à Bon Beheer B.V., bestuurder en enig aandeelhouder. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

EINDVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx

EINDVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Verheijen Bestratingen B.V. stratenmaken

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Verheijen Bestratingen B.V. stratenmaken Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 3 Datum : 23 januari 2015. Datum uitspraak 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 3 Datum : 23 januari 2015. Datum uitspraak 21 maart 2014 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Supertex Holding B.V., Supertex Gennep BV, Supertex Panningen BV, Supertex Venray BV, Fapu BV, Supertex Boxmeer BV.

Supertex Holding B.V., Supertex Gennep BV, Supertex Panningen BV, Supertex Venray BV, Fapu BV, Supertex Boxmeer BV. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Verheijen Bestratingen B.V. stratenmaken

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Verheijen Bestratingen B.V. stratenmaken Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. A.H.M.J.F. Piëtte

mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. A.H.M.J.F. Piëtte FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer faillissement : F 08/62F Naam faillissement : Patricia Voogt e/v Van der Zwan Rechter-commissaris : mr. A.H.M.J.F. Piëtte Rechtbank : Roermond

Nadere informatie

mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers Teelt en verkoop van groenten omzetgegevens personeel gem. aantal

mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers Teelt en verkoop van groenten omzetgegevens personeel gem. aantal FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres Nummer faillissement : F 10/81 Naam faillissement : Mustafa Akbas, h.o.d.n. Baran Rechter-commissaris : mr. H.H. Dethmers Rechtbank : Roermond Nummer

Nadere informatie

tevens hodn Jacobs Interieur en Timmerwerken

tevens hodn Jacobs Interieur en Timmerwerken Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

Besloten Vennootschap Complimac Venray B.V. Nummer voorlopige surséance

Besloten Vennootschap Complimac Venray B.V. Nummer voorlopige surséance Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Justimax B.V.

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Justimax B.V. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Gegevens onderneming Weld-Acces B.V., KvK nr. 12061657 Vestigingsadres: 6591 GT Gennep, Spoorstraat 155 Postadres: 6591 GP Gennep, Bergstraat 8

Gegevens onderneming Weld-Acces B.V., KvK nr. 12061657 Vestigingsadres: 6591 GT Gennep, Spoorstraat 155 Postadres: 6591 GP Gennep, Bergstraat 8 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres Nummer

Nadere informatie

aannemersbedrijf op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw Omzetgegevens ,00 Personeel gemiddeld aantal 21

aannemersbedrijf op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw Omzetgegevens ,00 Personeel gemiddeld aantal 21 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 juli : Manjefiek Damesmode voor een Maatje meer B.V. (KVK: )

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 juli : Manjefiek Damesmode voor een Maatje meer B.V. (KVK: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 juli 2013 Gegevens onderneming : Manjefiek Damesmode voor een Maatje meer B.V. (KVK: 30177860) Faillissementsnummer : C/16/13/727 F Datum uitspraak : 2 juli 2013

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18-03-2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peel en Maas Bouw B.V. handelsnaam: Janssen Bouw Helden

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peel en Maas Bouw B.V. handelsnaam: Janssen Bouw Helden Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

besloten vennootschap Hendrickx-Pijls B.V. opgericht op 29 mei 2008 mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer

besloten vennootschap Hendrickx-Pijls B.V. opgericht op 29 mei 2008 mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. J.A.C.M. Vlaminckx : F09/276F : Hendrickx-Pijls B.V. : mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer : Roermond

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/232 Naam faillissement : Wijo B.V. Rechter-commissaris : mr. H.H.

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/232 Naam faillissement : Wijo B.V. Rechter-commissaris : mr. H.H. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Longhouse B.V. Faillissementsnummer : F 09/ 523 Datum uitspraak : 21 juli 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 Gegevens onderneming : Dim Sum Food B.V. Faillissementsnummer : F.02/13/981 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 augustus 2014 Gegevens onderneming : Vreeswijk

Nadere informatie

JV ( ): 27,10 uur FvD (erv.jaren 25): 1,10 uur JS (erv.jaren 1): 18,30 uur

JV ( ): 27,10 uur FvD (erv.jaren 25): 1,10 uur JS (erv.jaren 1): 18,30 uur Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november

Nadere informatie

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 36 Datum: 2 maart 2012 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Breda/Tilburg BV Faillissementsnummer: 02/66 F Datum uitspraak: 26 februari

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/337 NL:TZ:0000007125:F001 05-07-2016 mr. H.K. Folkerts mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Atleet Services B.V.

Nadere informatie

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 Gegevens onderneming : Facta Nova B.V. Faillissementsnummer : F 02/13/281 Datum uitspraak : 19 maart 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Z.N.E.B. Expertise en Taxatie B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/74 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M.

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 08-09-2014 Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan rechtbank Zeeland-West-Brabant)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 03 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 03 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 03 maart 2010 Gegevens onderneming : Nutrichem Processing B.V. Faillissementsnummer : 10/95 F Datum uitspraak : 09-02-2010 Curator : mr. J.M. de Koning R-C : mr. E.I. Batelaan-Boomsma

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. M.M.

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. M.M. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2016 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens en informatie van derden. De juistheid daarvan staat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer faillissement : F08/106 Naam faillissement : Peter van der Zwan Rechter-commissaris : mr. M.M. Vanhommerig Rechtbank : Roermond Nummer : 9

Nadere informatie

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011)

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 2 november 2011 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 11 april 2011 Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren en uitgeven

Nadere informatie

Nummer: 007 Datum: 20 december Personeel gemiddeld aantal: volgens KvK: 0 volgens opgave bestuurder: 21

Nummer: 007 Datum: 20 december Personeel gemiddeld aantal: volgens KvK: 0 volgens opgave bestuurder: 21 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 007 Datum: 20 december 2016 Gegevens onderneming: De besloten vennootschap Project Metselwerken Oosterhout B.V., ingeschreven bij

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 15 oktober 2014

Faillissementsverslag nummer 4 datum: 15 oktober 2014 Faillissementsverslag nummer 4 datum: 15 oktober 2014 Gegevens onderneming : G.S. Schilderwerken B.V. te Ter Aar Faillissementsnummer : F.09/13/908 Datum uitspraak : 15 oktober 2013 Curator : mr. A.Y.

Nadere informatie

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013)

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4 de verslag Datum 1 februari 2013 Gegevens onderneming Rob van Beek Beheer BV (kvk 20118207) Faillissementsnummer 11 / 632 F Datum uitspraak 1 november 2011

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. Nummer. 3de openbare verslag Datum 23 december 2011. Faillissementsnummer Datum uitspraak 8 juni 2011

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. Nummer. 3de openbare verslag Datum 23 december 2011. Faillissementsnummer Datum uitspraak 8 juni 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 3de openbare verslag Datum 23 december 2011 Gegevens onderneming NV RBC Roosendaal Faillissementsnummer 11/343 F Datum uitspraak 8 juni 2011 Curator Mr A.P.M.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 11 april 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 11 april 2016 \In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens en informatie van derden. De juistheid daarvan staat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres. Nummer faillissement : F 10/208. Nummer : 2 Datum : 20 januari 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres. Nummer faillissement : F 10/208. Nummer : 2 Datum : 20 januari 2011 Van dit verslag is de digitale versie terpublicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

aannemersbedrijf op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw Omzetgegevens ,00 Personeel gemiddeld aantal 21

aannemersbedrijf op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw Omzetgegevens ,00 Personeel gemiddeld aantal 21 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

pakketdiensten. stagiaire.

pakketdiensten. stagiaire. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus

Nadere informatie

Gegevens onderneming Daneco BV (kvk 20057515) Faillissementsnummer Datum uitspraak 10 november 2009 Mr J.A. Velenturf Mw mr M.

Gegevens onderneming Daneco BV (kvk 20057515) Faillissementsnummer Datum uitspraak 10 november 2009 Mr J.A. Velenturf Mw mr M. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 5 e openbare verslag Datum 16 november 2010 Gegevens onderneming Daneco BV (kvk 20057515) Faillissementsnummer 09/667 F Datum uitspraak 10 november 2009 Curator

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 6 Datum: 7 maart 2016 Datum uitspraak: 26-08-2014 Curator: Mr C.G.H. Hofland R-C: Mr T.J. van Gessel Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015 Faillissementsverslag nummer 3 datum: 10 december 2015 Gegevens onderneming : Jos van der Lubbe Kabel- en Leidingwerken B.V. Faillissementsnummer : C/09/15/152F Datum uitspraak : 10 maart 2015 Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/375 NL:TZ:0000000353:F001 28-04-2015 Mr. D.J.J. Vrijbergen mr. J.A. Verspui Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 3 december 2014 Gegevens onderneming : Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister Faillissementsnummer : C/09/13/510 Datum uitspraak

Nadere informatie

2 e verslag. Mr. H.W.P.J. Hopmans (voorheen mevrouw mr. D.A.E.M. Hulskes) Mevrouw C.W.E.M. Schipper-Heijmans

2 e verslag. Mr. H.W.P.J. Hopmans (voorheen mevrouw mr. D.A.E.M. Hulskes) Mevrouw C.W.E.M. Schipper-Heijmans FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e verslag Datum 10 september 2012 Gegevens onderneming Strategic Development Group BV (kvk 18061155) h.o.d.n. Institute for strategic development en SDG Faillissementsnummer

Nadere informatie

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 10 november 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 1 datum: 18 mei 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 1 datum: 18 mei 2009 EBH Elshof Advocaten FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 1 datum: 18 mei 2009 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : Anton van Baalen Beheer B.V. : F.09/253 Datum uitspraak : 14 april 2009 Aanvrager Curator

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à Bon Vegetablelinq B.V.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à Bon Vegetablelinq B.V. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 10 augustus Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 10 augustus Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 10 augustus 2011 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015. Datum uitspraak: 10 juni 2014 mr. H.L.J.M. van Grinsven mw. mr. M.L. Trippenzee-Braaksma. zwembaden

Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015. Datum uitspraak: 10 juni 2014 mr. H.L.J.M. van Grinsven mw. mr. M.L. Trippenzee-Braaksma. zwembaden Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 19 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap POOLTECHNICS B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te (5145

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 15 april 2014

Faillissementsverslag nummer 3 datum: 15 april 2014 Faillissementsverslag nummer 3 datum: 15 april 2014 Gegevens onderneming : G.S. Schilderwerken B.V. te Ter Aar Faillissementsnummer : F.09/13/908 Datum uitspraak : 15 oktober 2013 Curator : mr. A.Y. Kroll

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (De inhoud van het papieren verslag is identiek aan de ingezonden digitale versie)

FAILLISSEMENTSVERSLAG (De inhoud van het papieren verslag is identiek aan de ingezonden digitale versie) FAILLISSEMENTSVERSLAG (De inhoud van het papieren verslag is identiek aan de ingezonden digitale versie) Nummer : 5 Datum : 14 oktober 2011 Gegevens onderneming Van Broekhoven B.V. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012)

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 18 januari 2012 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C. M. Vlaminckx

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 31 juli 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 31 juli 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 31 juli 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Gegevens onderneming : J. Sauter B.V., h.o.d.n. Only Juul Faillissementsnummer : C/02/15/203 F Datum uitspraak : 31 maart

Nadere informatie