FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. M.M.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. M.M."

Transcriptie

1 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. M.M. Vanhommerig Rechtbank : Roermond Nummer : 4 Datum : 2 juli 2012 Gegevens onderneming Ha-Wé B.V. Antoniuslaan 12-14, 5921 KC Venlo Postbus 132, 5900 AC Venlo Faillissementsnummer F11/1 Datum uitspraak Curator mr. J.A.C.M. Vlaminckx R-C mr. M.M. Vanhommerig Activiteiten onderneming Exploitatie van een reclamebureau, design, marketing, multimedia onder andere standbouw, decoraties, organisatie van beurzen en evenementen, inrichten van winkels en showrooms, verkoop van relatiegeschenken en uitgeverij etc. Omzetgegevens Netto omzet 2007: ,00 Netto omzet 2008: ,00 Personeel gemiddeld aantal 4 Verslagperiode t/m Bestede uren in verslagperiode 13,20 uur Bestede uren totaal 59,70 uur 2011: JV ( ): 27,10 uur FvD (erv.jaren 25): 1,10 uur JS (erv.jaren 1): 18,30 uur 2012: JV ( ): 3,00 uur FvD (erv.jaren 25): 0,70 uur JS (erv.jaren 1): 9,50 uur

2 2/7 1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie H.J.M. van Went 1.2 Winst en verlies 2007: 4.497, : , Balanstotaal 2007: , : , Lopende procedures Failliet is betrokken bij een kennelijk onredelijk ontslagprocedure, opgestart door een ex-werknemer. De rechtsbijstandverzekeraar ARAG Rechtsbijstand is rolgemachtigde van failliet. 1.5 Verzekeringen De Goudse Schadeverzekeringen: personenautoverzekering m.b.t. leaseauto. Verzekering is opgezegd. Voor het overige dienen de verzekeringen nog in kaart te worden gebracht. 1.6 Huur Oorzaak faillissement In de hele branche zijn faillissementen aan de orde van de dag door teruglopende orders in verband met de financiële crisis. Ook dit bedrijf is daardoor zwaar getroffen. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faill Aantal in jaar voor faill Datum ontslagaanzegging Verzoek toestemming R-C, ontslagaanzegging, eerste contact buitendienstmedewerker UWV, doorsturen personeelsgegevens aan UWV 3. Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving Bedrijfspand aan de Antoniuslaan te Venlo. Failliet heeft vóór datum faillissement al een makelaar ingeschakeld om de verkoop van het pand ter hand te nemen. Verkoop van het pand heeft nog niet plaatsgevonden. Er hebben diverse bezichtigingen plaatsgevonden, echter dit heeft tot op heden niet geleid tot een bod c.q. verkoop. Het bedrijfspand staat nog altijd te koop. De vraagprijs is in overleg met de bank een aantal keren naar beneden bijgesteld, echter het aantal bezichtigingen loopt terug. De bank heeft besloten niet langer af te wachten. Zij heeft openbare verkoop aangezegd. De executieveiling staat gepland voor 26 januari 2012.

3 3/7 Het bedrijfspand aan de Antoniuslaan te Venlo is op de executieveiling d.d. 26 januari 2012 verkocht aan een derde. Na betaling van de koopprijs heeft overdracht plaatsgevonden op 2 maart Verkoopopbrengst Nog niet bekend. Pand is nog niet verkocht. Het bedrijfspand is verkocht voor ,00, welke opbrengst volledig toekomt aan de ING Bank, uit hoofde van gestelde zekerheden. De opbrengst van de verkoop zal nog in mindering worden gebracht op de vordering. 3.3 Hoogte hypotheek 1 e hypotheek ,00 2 e hypotheek , Boedelbijdrage In overleg met ING Bank Met ING Bank is geen boedelbijdrage voor de verkoop van het bedrijfspand overeengekomen. De bank heeft het pand verkocht middels een executieveiling. Overleg met de makelaar en eventueel de bank omtrent de verkoop van het bedrijfspand Er heeft diverse malen overleg plaatsgevonden met de makelaar van failliet. Tevens is door de tweede hypotheekhouder een tweede makelaar ingeschakeld, welke in samenspraak met de makelaar welke namens failliet optreedt, tevens het pand in de verkoop heeft genomen. Er heeft overleg plaatsgevonden met de makelaar en de bank. De bank heeft besloten over te gaan tot openbare verkoop. De stukken zijn van de notaris ontvangen en bestudeerd. Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving Inventaris 3.6 Verkoopopbrengst Nog onbekend, maar zal gering zijn gelet op de hoeveelheid Inventaris Er hebben zich geen gegadigden gemeld voor overname van de inventaris. 3.7 Boedelbijdrage Nog onbekend 3.8 Bodemvoorrecht fiscus Ja Verkoop bedrijfsinventaris Voorraden/onderhanden werk 3.9 Beschrijving Aan Hafkamp & Partners is nog een kleine voorraad briefpapier verkocht.

4 4/ Verkoopopbrengst De verkoopopbrengst ad 725,90 komt volledig toe aan de boedel 3.11 Boedelbijdrage Andere activa 3.12 Beschrijving KPN heeft een reeds vooruitbetaald bedrag ad 119,33 terugbetaald aan de boedel uit hoofde van een contract met failliet Verkoopopbrengst Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren ,57 volgens opgaaf van failliet 4.2 Opbrengst Opbrengst tot 30 juni , Boedelbijdrage -- Debiteuren inventariseren en aanschrijven 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) ING Bank, echter vordering is nog niet ingediend ING Bank heeft een vordering ingediend ad ,50 + p.m. De vordering van de ING Bank is naar beneden bijgesteld doordat de opbrengst van de verkoop van het bedrijfspand in mindering is gebracht op de vordering. De vordering bedraagt ,33 + p.m. 5.2 Leasecontracten PSA Finance: personenauto. De leasemaatschappij heeft verzocht om teruggave van de auto. Failliet heeft hierop de auto ingeleverd bij de dealer en de laesemaatschappij is hiervan op de hoogte gesteld. De Lage Landen Vendorlease: KPN telefooncentrale Vox Davo Beschrijving zekerheden Zie hypothecaire inschrijving, in hoofdsom groot ,00 exclusief renten en kosten op de onroerende zaak; - non-onttrekkingsverklaring indien de solvabiliteit kleiner is dan 25% - verpanding bedrijfsuitrusting door de kredietnemer - verpanding boekvorderingen door de kredietnemer De verpanding van de boekvorderingen werd door de boedel niet geaccepteerd, daar door de bank niet aan de voorgeschreven formaliteiten werd voldaan. 5.4 Separatistenpositie Boedelbijdragen --

5 5/7 5.6 Eigendomsvoorbehoud Reclamerechten Retentierechten -- Inventariseren vordering(en) van bank(en), overleg leasemaatschappijen, overleg failliet 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden Financiële verslaglegging Doorstart 6.3 Beschrijving Verantwoording Opbrengst Boedelbijdrage Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Lijkt aan voldaan. De boekhouding is door een derde onderzocht en er blijkt een rekening-courantverhouding te bestaan tussen failliet en haar bestuurder ad ,69. De bestuurder van failliet heeft deze vordering erkend en er wordt nog bekeken in hoeverre en op welke manier deze vordering kan worden ingelost. De bestuurder van failliet is aangesproken in verband met de vordering welke de boedel heeft inzake een rekeningcourantverhouding tussen failliet en haar bestuurder ad ,69. De bestuurder heeft aangegeven momenteel niet over de middelen te beschikken om de volledige vordering te voldoen, maar is wel bereid te bezien of een minnelijke regeling tot de mogelijkheden behoort. Indien een minnelijke regeling niet op korte termijn tot stand komt, zal de boedel overgaan tot incasso van de vordering in rechte. 7.2 Depot jaarrekeningen Boekjaar 2008 gedeponeerd op Boekjaar 2007 gedeponeerd op Boekjaar 2006 gedeponeerd op Boekjaar 2005 gedeponeerd op Boekjaar 2004 gedeponeerd op Goedk. Verkl. Accountant --

6 6/7 7.4 Stortingverpl. aandelen Gelet op het feit dat gefailleerde meer dan vijf jaar geleden is opgericht zal een vordering tot volstorting van de aandelen inmiddels zijn verjaard zodat een onderzoek naar het al of niet voldaan hebben aan de volstortingsplicht niet opportuun is. De curator heeft daarom geen onderzoek verricht naar de volstortingsplicht. 7.5 Onbehoorlijk bestuur Wordt onderzocht Er is geen aanleiding om hier verder onderzoek naar te doen. 7.6 Paulianeus handelen Wordt onderzocht Er is geen aanleiding om hier verder onderzoek naar te doen. Zie punt 7.5 en 7.6 Er is gecorrespondeerd met de bestuurder van failliet in verband met de vordering van de boedel op de bestuurder inzake de rekening-courantverhouding. Tevens heeft overleg plaatsgevonden met de zoon van de bestuurder en de rechtercommissaris. 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen Curatorsalaris p.m. Ik verzoek u overeenkomstig bijgaande specificaties het voorschot over de eerste helft 2012 tot en met 30 juni 2012 toe te kennen UWV: , Pref. vord. van de fiscus ,00 (ingediend) ,00 (ingediend) 8.3 Pref. vord. van het UWV , Andere pref. crediteuren 743, Aantal concurr. Crediteuren 52 volgens opgave van failliet 30 crediteuren hebben de vordering ingediend 32 crediteuren hebben de vordering ingediend 34 crediteuren hebben de vordering inmiddels ingediend. 8.6 Bedrag concurr. Crediteuren , , , , Verwachte wijze afwikkeling Opheffing bij gebrek aan baten Crediteuren inventariseren en aanschrijven Ingediende vorderingen van crediteuren inventariseren, controleren en noteren 9. Overig

7 7/7 9.1 Termijn afwikkeling faill Nog onbekend. Zodra de vordering uit hoofde van de rekeningcourantverhouding is voldaan, dan wel er een minnelijke regeling tot stand is gekomen en deze regeling is nagekomen, is het faillissement gereed voor afwikkeling. 9.2 Plan van aanpak Indiening volgend verslag Januari 2013 Crediteuren inventariseren, debiteurenincasso, verkoop onroerend goed Afwikkelen rekening-courantverhouding tussen failliet en haar bestuurder, faillissement afwikkelen, BTW-aangifte over faillissementsperiode doen.

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. H.H.

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/1 Naam faillissement : Ha-Wé BV Rechter-commissaris : mr. H.H. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

JV ( ): 27,10 uur FvD (erv.jaren 25): 1,10 uur JS (erv.jaren 1): 18,30 uur

JV ( ): 27,10 uur FvD (erv.jaren 25): 1,10 uur JS (erv.jaren 1): 18,30 uur Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk watertechnisch gebied Omzetgegevens 2009: 1.277.174,00; 2008: 1.822.190,00 Personeel gemiddeld aantal 3

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk watertechnisch gebied Omzetgegevens 2009: 1.277.174,00; 2008: 1.822.190,00 Personeel gemiddeld aantal 3 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

Hodn Lamberts Electrotechniek

Hodn Lamberts Electrotechniek Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.,M. Muijres

Nadere informatie

D. Alan B.V. De Gruisdonk 9a 5928 RT Venlo. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers

D. Alan B.V. De Gruisdonk 9a 5928 RT Venlo. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers Van dit verslag is de digitale versie ter Publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

Hodn Lamberts Electrotechniek

Hodn Lamberts Electrotechniek Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.,M. Muijres

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings

Nadere informatie

EINDVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx

EINDVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer

Nadere informatie

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

de exploitatie van een touringcarbedrijf in de meest ruime zin des woords Omzetgegevens 2010 619.588,00

de exploitatie van een touringcarbedrijf in de meest ruime zin des woords Omzetgegevens 2010 619.588,00 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings Nummer faillissement

Nadere informatie

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres. Nummer faillissement : F 10/69. Nummer : 4 Datum : 18 juli 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres. Nummer faillissement : F 10/69. Nummer : 4 Datum : 18 juli 2011 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line

Bruurs Buro Business B.V. tevens hodn 3 b budget-line Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. M.J.A.M. Muijres : 09/125 F : Rena B.V. : mr. H.H. Dethmers : Roermond Nummer: 3 Datum: 1 februari

Nadere informatie

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

tevens hodn Jacobs Interieur en Timmerwerken

tevens hodn Jacobs Interieur en Timmerwerken Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Harupa Plastics B.V.

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Harupa Plastics B.V. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Uitzenden en detacheren van werknemers, loop - baanbegeleiding, outplacement alsmede pay-rolling.

Uitzenden en detacheren van werknemers, loop - baanbegeleiding, outplacement alsmede pay-rolling. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers

Rena B.V. Groesweg 9, 5993 NN Maasbree Postbus 8021, 5993 ZG Maasbree KvK; 12005729. mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers EINDVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. M.J.A.M. Muijres : 09/125 F : Rena B.V. : mr. H.H. Dethmers : Roermond Nummer : 4 Datum : 20 juli 2010 Gegevens

Nadere informatie

Nummer faillissement : F 10/164 Naam faillissement : PEC Solutions D002 B.V. Rechter-commissaris : mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk

Nummer faillissement : F 10/164 Naam faillissement : PEC Solutions D002 B.V. Rechter-commissaris : mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer faillissement : F 10/164 Naam faillissement : PEC Solutions D002 B.V. Rechter-commissaris : mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Verheijen Bestratingen B.V. stratenmaken

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Verheijen Bestratingen B.V. stratenmaken Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

besloten vennootschap Hendrickx-Pijls B.V. opgericht op 29 mei 2008 mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer

besloten vennootschap Hendrickx-Pijls B.V. opgericht op 29 mei 2008 mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank : mr. J.A.C.M. Vlaminckx : F09/276F : Hendrickx-Pijls B.V. : mr. I.R.A. Timmermans-Vermeer : Roermond

Nadere informatie

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à Bon B.V.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à Bon B.V. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. EINDVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres Nummer

Nadere informatie

mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. A.H.M.J.F. Piëtte

mr. J.A.C.M. Vlaminckx mr. A.H.M.J.F. Piëtte FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer faillissement : F 08/62F Naam faillissement : Patricia Voogt e/v Van der Zwan Rechter-commissaris : mr. A.H.M.J.F. Piëtte Rechtbank : Roermond

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.03/15/375 NL:TZ:0000000948:F001 20-10-2015 mr. M.J.A.M. Muijres mr. M.J.A.G. Baal Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C. M. Vlaminckx

Nadere informatie

Hodn Lamberts Electrotechniek

Hodn Lamberts Electrotechniek Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.,M. Muijres

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Horst aan de Maas Bouw B.V. handelsnaam: Donders Bouwbedrijf

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Horst aan de Maas Bouw B.V. handelsnaam: Donders Bouwbedrijf Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Hodn Lamberts Electrotechniek

Hodn Lamberts Electrotechniek Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.,M. Muijres

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Verheijen Bestratingen B.V. stratenmaken

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Verheijen Bestratingen B.V. stratenmaken Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 Gegevens onderneming : Facta Nova B.V. Faillissementsnummer : F 02/13/281 Datum uitspraak : 19 maart 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx Nummer faillissement : F08/106 Naam faillissement : Peter van der Zwan Rechter-commissaris : mr. M.M. Vanhommerig Rechtbank : Roermond Nummer : 9

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 1 Datum : 10 april 2014. Datum uitspraak 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 1 Datum : 10 april 2014. Datum uitspraak 21 maart 2014 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers Teelt en verkoop van groenten omzetgegevens personeel gem. aantal

mr. M.J.A.M. Muijres mr. H.H. Dethmers Teelt en verkoop van groenten omzetgegevens personeel gem. aantal FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres Nummer faillissement : F 10/81 Naam faillissement : Mustafa Akbas, h.o.d.n. Baran Rechter-commissaris : mr. H.H. Dethmers Rechtbank : Roermond Nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

mr. K.A.J.C.M. van den berg Jeths-van Meerwijk bedrijfsauto s, geen nieuwe auto s

mr. K.A.J.C.M. van den berg Jeths-van Meerwijk bedrijfsauto s, geen nieuwe auto s FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings Nummer faillissement : F12/35 Naam faillissement : de heer V H B Janssen hodn autobedrijf Tom Janssen & Zonen Rechter-commissaris : mr. K.A.J.C.M. van den

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/232 Naam faillissement : Wijo B.V. Rechter-commissaris : mr. H.H.

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. J.A.C.M. Vlaminckx. Nummer faillissement : F11/232 Naam faillissement : Wijo B.V. Rechter-commissaris : mr. H.H. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. J.A.C.M. Vlaminckx

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 6 Datum: 07-04-2016 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 23-09-2014 Curator: MR C.G.H. Hofland R-C: MR H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011)

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 2 november 2011 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

Vestigingsadres: 6591 GT Gennep, Spoorstraat 155 09/307 F. mr. M.J.A.M. Muijres mw. mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths van Meerwijk

Vestigingsadres: 6591 GT Gennep, Spoorstraat 155 09/307 F. mr. M.J.A.M. Muijres mw. mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths van Meerwijk Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Nummer. Datum 25 augustus 2006

Nummer. Datum 25 augustus 2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e verslag Datum 25 augustus 2006 Gegevens onderneming Breda Expeditie BV Faillissementsnummer 06/468 F Datum uitspraak 8 augustus 2006 Curator Mr J.A. Velenturf

Nadere informatie

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk bedrijfsauto s, geen nieuwe auto s

mr. K.A.J.C.M. van den Berg Jeths-van Meerwijk bedrijfsauto s, geen nieuwe auto s FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. H.M.L. Dings Nummer faillissement : F12/35 Naam faillissement : de heer V H B Janssen hodn autobedrijf Tom Janssen & Zonen Rechter-commissaris : mr. K.A.J.C.M. van den

Nadere informatie

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Horst aan de Maas Bouw B.V. handelsnaam: Donders Bouwbedrijf

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Horst aan de Maas Bouw B.V. handelsnaam: Donders Bouwbedrijf Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Z.N.E.B. Expertise en Taxatie B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/74 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M.

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie à Bon Beheer B.V., bestuurder en enig aandeelhouder.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie à Bon Beheer B.V., bestuurder en enig aandeelhouder. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator : mr. M.J.A.M. Muijres

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 juli 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 17 juli 2014 Gegevens onderneming : Ons Behaeghen Strijbeek B.V. Faillissementsnummer : C/02/14/211 F Datum uitspraak : 18 maart 2014 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel

Nadere informatie

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012)

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 18 januari 2012 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 Gegevens onderneming : Dim Sum Food B.V. Faillissementsnummer : F.02/13/981 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 mei 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 mei 2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 8 april 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

1 e openbare verslag. Omzetgegevens 833.057 (jaarrekening 2007) Personeel gemiddeld aantal 13,3 (jaarrekening 2007)

1 e openbare verslag. Omzetgegevens 833.057 (jaarrekening 2007) Personeel gemiddeld aantal 13,3 (jaarrekening 2007) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e openbare verslag Datum 16 oktober 2009 Gegevens onderneming Building Care Beheer BV Inschrijfnummer KvK: 20094379 Faillissementsnummer 09/581 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 augustus 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 augustus 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 augustus 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18-03-2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 2 Datum : 3 juli 2014. Datum uitspraak 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. H.M.L. Dings. : Limburg zittingsplaats Roermond. Nummer : 2 Datum : 3 juli 2014. Datum uitspraak 21 maart 2014 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013)

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4 de verslag Datum 1 februari 2013 Gegevens onderneming Rob van Beek Beheer BV (kvk 20118207) Faillissementsnummer 11 / 632 F Datum uitspraak 1 november 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 30 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 30 januari 2015 Rechtbank Den Haag Team Insolventies (P2 1101) T.a.v. De Edelachtbare Vrouwe mr. M.M.F. Holtrop Prins Clauslaan 60 2595 AJ 'S-GRAVENHAGE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 30 januari 2015 Gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres. Nummer : 1 Datum : 4 februari 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG. mr. M.J.A.M. Muijres. Nummer : 1 Datum : 4 februari 2011 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 11 april 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 11 april 2016 \In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens en informatie van derden. De juistheid daarvan staat

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/125 NL:TZ:0000000533:F001 14-07-2015 mr. P. de Wilde mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Slaapspecialist Leeuwarden

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële Holding. : 2013: ,00 (geconsolideerd). Personeel gemiddeld aantal : 2.

Activiteiten onderneming : Financiële Holding. : 2013: ,00 (geconsolideerd). Personeel gemiddeld aantal : 2. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 17 juni 2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.16/15/805 NL:TZ:0000001258:F001 10112015 mr. M. Waijers mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De Gagel Groep B.V. Activiteiten onderneming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 (EINDVERSLAG) Datum: 15 augustus 2013 Gegevens onderneming: Hako Onderhoud B.V., gevestigd aan de Transportweg 32, Datum uitspraak:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.03/16/108 NL:TZ:0000004939:F001 29-03-2016 mr. H.A.W. van Wel mr. M.M. Vanhommerig Algemeen Gegevens onderneming Kalahari B.V. (eerder

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.5/17/357 NL:TZ:1475:F1 25-7-217 Mr. F.R.H. Kuiper mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming Julius Beheer B.V. Europaweg 11 8181

Nadere informatie

3. Activa. Zie faillissementsverslag nr.1.

3. Activa. Zie faillissementsverslag nr.1. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 januari 2014 Gegevens onderneming: Trade Way B.V. Inschrijving KvK: Centraal Gelderland onder nummer 08057711 Faillissementsnummer: C/05/13/562 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële Holding. : 2013: ,00 (geconsolideerd). Personeel gemiddeld aantal : 2.

Activiteiten onderneming : Financiële Holding. : 2013: ,00 (geconsolideerd). Personeel gemiddeld aantal : 2. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 22 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 8 oktober 2015 Gegevens onderneming : Internationaal Transportbedrijf A. Dekker en Zn. B.V. Faillissementsnummer : F.02/12/202 Datum uitspraak : 27 maart 2012 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 23 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 23 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 23 december 2015 Gegevens failliet : Catharina Conny BECHOLZ, geboren 27 mei 1963 te Heerlen, wonende aan de Maria Gorettistraat 51 te 6462 XL Kerkrade. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 5 december 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming: Bemiddeling bij de inkoop

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 juni 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 juni 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 juni 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eg Vastgoed B.V. Faillissementsnummer :

Nadere informatie

2 e verslag. Mr. H.W.P.J. Hopmans (voorheen mevrouw mr. D.A.E.M. Hulskes) Mevrouw C.W.E.M. Schipper-Heijmans

2 e verslag. Mr. H.W.P.J. Hopmans (voorheen mevrouw mr. D.A.E.M. Hulskes) Mevrouw C.W.E.M. Schipper-Heijmans FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e verslag Datum 10 september 2012 Gegevens onderneming Strategic Development Group BV (kvk 18061155) h.o.d.n. Institute for strategic development en SDG Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNM B.V., gevestigd te 7001 BP Doetinchem aan de Heezenstraat 31, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 5 Datum: 6 juli 2012 Gegevens onderneming: Stichting Beheer Participatie Gelden ( Stichting ). Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 10 april 2015 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Language Services Recruitment B.V. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 december 2014 Gegevens onderneming : Rasenberg Vastgoed B.V. Faillissementsnummer : F.02/14/72 Datum uitspraak : 28 januari 2014 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/12/882 NL:TZ:0000013115:F001 18-09-2012 mr. P.J.M. Boomaars mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming De besloten

Nadere informatie

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 36 Datum: 2 maart 2012 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Breda/Tilburg BV Faillissementsnummer: 02/66 F Datum uitspraak: 26 februari

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 27 augustus 2015 Gegevens onderneming: Arjan Uil Beheer B.V. (KbK nr. 02082548) gevestigd te Datum uitspraak: 10 maart 2015

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juli 2014 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juli 2014

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/461 NL:TZ:0000001770:F001 02-06-2015 jhr. mr. J.W. Boddaert mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming Foster & Fleming

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Bij jou thuis B.V. 28085710 Faillissementsnummer : F12/314 Datum uitspraak : 24 april

Nadere informatie

Verslagperiode : 9 december 2014-12 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : zie bijlage Bestede uren Totaal : zie bijlage

Verslagperiode : 9 december 2014-12 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : zie bijlage Bestede uren Totaal : zie bijlage Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 3 april 2015 Gegevens onderneming : Trading in Motion BV Faillissementsnummer : 14/884 F Datum uitspraak : 9 december 2014 Curator

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012. Gegevens onderneming. : De besloten vennootschap De Vlinder

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012. Gegevens onderneming. : De besloten vennootschap De Vlinder OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Vlinder Inschrijvingsnummer handelsregister Elektrotechniek BV t.h.o.d.n. Mariposa lichtarchitectuur.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 1 augustus 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/466 NL:TZ:0000007840:F003 06-09-2016 mr. M.W. Huijzer mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming Janco Exploitatie B.V.

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Gegevens onderneming : Loopwijzer B.V. Faillissementsnummer : F 09/439 Datum uitspraak : 16 juni 2009 Rechter-commissaris : mr. D.R. van der Meer Curator

Nadere informatie

: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cyclade ICT. B.V.

: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cyclade ICT. B.V. Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 26 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/17/299 NL:TZ:0000014747:F002 25072017 Mr. H.J. Alberts mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Stichting SLEM Educatie, gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 1 Datum: 21 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming: Bemiddeling bij de inkoop

Nadere informatie