BON GRATIS ONDERHOUD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BON GRATIS ONDERHOUD"

Transcriptie

1 ACTIE EN PRIJZEN GELDIG VAN 1 APRIL T.E.M. SEPTEMBER 2016 BON GRATIS ONDERHOUD TIJDENS DE EERSTE 6 MAANDEN BIJ PRESTIGE FIETSEN VOORNAAM:... NAAM:... Ma, di, woe, vrij 9u30-12u en 13u30-18u do gesloten za 10-18u zon 14-17u Rechtstreeks van fabrikant naar gebruiker Zuiderdijk 25, 9230 Wetteren

2 Reeds meer dan 60 jaar behoort Prestige tot een van de belangrijkste fietsfabrikanten van België. Wij bieden een ruime keuze in verschillende modellen, gaande van kinderfietsen, MTB, hybriden, Holland fietsen en veel meer. Dankzij een eigen kleurenlabo geeft Prestige nog meer kleur aan de op zich al onovertrefbare fietsen. Kwaliteit, vakmanschap en service: dat zijn de drie troeven waarmee rijwielen Prestige al meer dan 60 jaar haar klanten dient. Al onze modellen worden uit duurzaam materiaal geproduceerd. Op deze site vind u slechts een gedeelte van onze standaard producten. Op eenvoudige aanvraag kunnen wij ook aan uw specifieke wensen beantwoorden. Wilt u zich graag onderscheiden en is een gevoel van schoonheid en kwaliteit uw levensstijl? Dan is onze collectie u beslist op het lijf geschreven.

3 Prestige Fietsen werkt samen De Keiberg, een sociale werkplaats in Merelbeke. Het is een arbeidscentrum die zich richt tot mensen met een psychische problematiek die niet (meer) kunnen tewerkgesteld worden in het gewone of beschermende tewerkstellingscircuit. Ook personen door verwezen door externe organisaties kunnen in De Keiberg terecht. De Keiberg biedt werk op maat aan. Ze vertrekken hierbij vanuit de vaststelling dat arbeid in belangrijke mate bijdraagt tot structuur in het dagelijkse leven, sociale contacten en maatschappelijke integratie. van frame tot fiets De Keiberg heeft zijn EIGEN FIETSENATELIER. Hier worden verschillende fietsen van Prestige gemonteerd van frame tot fiets. Vanaf het jaar 2016 zal Prestige een kleine opleiding geven om te tonen hoe wij zelf kinderfietsen rijklaar maken. Vervolgens zullen de werknemers van De Keiberg zelf aan de slag kunnen gaan en zullen zij dit jaar nog een extra deeltje van het werk van onze mechaniekers overnemen. Op die manier creëeren we ook extra werk voor de sociale werkplaats.

4 Prestige Fietsen werkt samen Trianval, een maatwerkbedrijf te Wetteren met meer dan 250 werknemers. Triaval biedt zinvol en lonend werk aan werkwillige personen met een arbeidsbeperking die tijdelijk of definitief niet in een normaal economisch circuit terecht kunnen. Personen met een lichamelijke, zintuiglijke of mentale beperking zijn hier de prioritaire doelgroep. Hun uiteindelijke doel is de tewerkstelling van personen met een arbeidsbeperking, met het oog op hun verbeterde integratie in en participatie aan de maatschappij. De arbeid staat dus centraal. Trianval wil daarenboven voorzien in doelmatige begeleiding die mogelijkheid tot professionele aanpassing en bevordering nastreeft en die, in de mate van het mogelijke, doorstroming naar het gewone bedrijf helpt realiseren. al meer dan 40 jaar Trianval heeft zijn EIGEN FIETSENATELIER. Hier worden verschillende fietsen van Prestige gemonteerd van frame tot fiets. Al meer dan 40 jaar monteren de werknemers van Trianval een deel van onze fietsen. Van kinderfietsen tot stadsfietsen zij monteren heel wat verschillende soorten fietsen.

5 Elektrische Fietsen apollo Inclusief defenderslot + Ketting (zie laatste pagina) Let op dit is model Apollo met 13A batterij in LUXE UITVOERING die gekozen is voor Samen Sterker Frame: Heer of dame Kleur: Zwart mat of grijs mat alu 36V 13A 468Wh Li-ion Led display / 7 Vit Shimano 8 Fun motor in voorwiel Motor 250 Watt / Actieradius km 971,96 thor Elektrische fiets Apollo heeft een eenvoudig te bedienen dispay. De motor van deze fiets bevindt zich in het voorwiel. Een voorwielmotor is goedkoper in aankoop en is geluidsloos. Ook is hij minder onderhoudsgevoelig ten opzichte van een elektrische fiets met middenmotor. Inclusief defenderslot + Ketting (zie laatste pagina) Frame: Heer of dame Kleur: Zwart mat of zilver alu 37V 13A 490Wh Li-ion 7 Vit Shimano Acera 8 Fun motor in voorwiel Motor 250 Watt Actieradius km 1088,11 Fiets Thor is uitgerust met elektronische trapbekrachtiging wat garant staat voor een compleet nieuwe manier van fietsen. De trapbekrachtiging maakt fietsen lichter en comfortabeler dan ooit. Bij elektrische fiets Thor zit de motor verwerkt in het voorwiel en kan u maar liefst tussen de 65 en 120km afleggen met een volle batterij. Niet alleen is een voorwielmotor goedkoper in aankoop, de motor gaat over het algemeen langer mee en is minder onderhoudsgevoelig.

6 Elektrische Fietsen shadow Inclusief defenderslot + Ketting (zie laatste pagina) Frame: Heer of dame Kleur: Zilver alu of mat zwart 36V 15A 562 Wh Li-ion 8 Vit Shimano Deore Middenmotor 8 Fun Motor 250 Watt Actieradius km 1440,96 Bij een middenmotor zit de motor bij de trapas. Voor de gewichtsverdeling is dat gunstig. Het grootste voordeel van deze motor is dat deze niet het wiel aandrijft, maar de pedalen. Dit optimaliseert de trapervaring en wordt door veel mensen als zeer comfortabel ervaren. galant Inclusief defenderslot + Ketting (zie laatste pagina) Frame: Dame Kleur: Grijs/blauw alu 36V 11,6A 418Wh Li-ion 7 Vit Shimano 8 Fun motor in voorwiel Extra lage instap Motor 250 Watt Actieradius km 1059,46 Dit model is ontworpen met een extra lage instap, handig voor jong en oud. De motor is hier verwerkt in het voorwiel, wat op zich ook enkele voordelen meebrengt. Niet alleen is het goedkoper in aankoop, de motor gaat over het algemeen langer mee en is minder onderhoudsgevoelig.

7 elektrische plooifiets piega Frame: Unisex plooifiets Kleur: Zwart of wit alu 36V 11,6A 418Wh Li-ion 7 Vit Shimano 8 Fun motor in voorwiel Eenvoudig te plooien Motor 250 Watt Actieradius km 1020,96 Deze elektrische plooifiets heeft een zeer mooi vormgegeven design. Niet alleen het etische aspect is hier belangrijk. Dit model is ontworpen met een extra lage instap, handig voor jong en oud. De motor is hier verwerkt in het voorwiel, wat op zich ook enkele voordelen meebrengt. Niet alleen is het goedkoper in aankoop, de motor gaat over het algemeen langer mee en is minder onderhoudsgevoelig.

8 actiefietsen en stadsfietsen actiefiets como Type: Actiefietsen Hybride Frame: Dame Kleur: Zilver of zwart 6 Vit met naafdynamo 307,20 amsterdam Een naafdynamo wekt volgens hetzelfde principe stroom op als een gewone dynamo. Toch zijn er een aantal voordelen aan een naafdynamo: - De onderdelen zijn veilig opgeborgen in de naaf en verwerkt in het voorwiel. Er zijn dus geen extra bewegende onderdelen. Een gewone dynamo is dus kwetsbaarder. - Een gewone dynamo kan door regen, modder of een slag in het wiel beginnen slippen op je band. Met een naafdynamo heb je hier geen last van. - De naafdynamo is geruisloos ten opzichte van een gewone dynamo. Type: Stadfietsen Frame: Dame of heer Kleur: Bruin, groen, zwart of beige Hybride Alu 7 Vit Batterijverlichting 383,36 Een stadsfiets is de ideaal voor een sportieve en snelle rit doorheen het stad of in de omgeving. Met een mandje erbij, een opvallende fietsbel of een leuke fietstas kan je jouw fiets leuk aankleden. Perfect voor het doen van boodschappen of voor woon- en werkverkeer. De fiets Amsterdam is een mooie en robuuste retrofiets, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

9 monaco actiefietsen en stadsfietsen Type: Stadfietsen Frame: Dame of heer Kleur: Zwart/wit, zwart/champagne of wit/zilver Hybride Alu 7 Vit Batterijverlichting 428,80 smithville Een stadsfiets is de ideaal voor een sportieve en snelle rit doorheen het stad of in de omgeving. Met een mandje erbij, een opvallende fietsbel of een leuke fietstas kan je jouw fiets leuk aankleden. Perfect voor het doen van boodschappen of voor woon- en werkverkeer. De fiets Monaco is een mooie en robuuste stadsfiets met batterijverlichting en strakke kleuren. Frame: plooifiets alu Kleur: Zwart/blauw 7 Vit Eenvoudig te plooien 240,00

10 kinderfietsen spirit 16 Frame: Dame of heer Wielmaat: 16 inch 127,36 Kleur dame: Wit/blauw Wit/roze Witte kader met bloemen / blauwe vork en fushia spatborden Appelblauwzeegroene kader met bloemen / paarse vork en fushia spatborden Kleur heer: Blauw/wit De laatste 2 kleuren van de meisjesfietsen kan je bekijken bij Spirit 20/24 en 26 Qua model zijn deze fietsen zoals de fietsen die links van de tekst staan.

11 kinderfietsen spirit 20/24 - meisjes Frame: Dame of heer Wielmaat: 20 en 24inch 160,00-20 inch 166,40-24 inch Kleur dame: Wit/blauw Wit/roze Witte kader met bloemen / blauwe vork en fushia spatborden Appelblauwzeegroene kader met bloemen / paarse vork en fushia spatborden Kleur heer: Blauw/wit (enkel in 20 inch) Brasil (zwart/groen/geel)

12 kinderfietsen spirit 26 Frame: Dame of heer Wielmaat: 26 inch 172,80 Kleur dame: Appelblauwzeegroene kader met bloemen / paarse vork en fushia spatborden Kleur heer: Brasil (zwart/groen/geel)

13 thule euroway fietsdragers Fietsdrager voor 2 gewone fietsen Max. gewicht: 40kg thule europower 272,25 Ergonomische koppeling voor gebruik met één hand, met lage sluitkracht en hoge stabiliteit. De voetbediende kantelfunctie maakt het mogelijk om makkelijk in de bagageruimte te kopen, terwijl de fietsdrager en fietsen gemonteerd zijn. Een ingebouwde stop voorkomt dat de fietsen de grond raken. De fietsdrager is tijdloos en elegant. Door het gebruik van aluminium en andere lichtgewichtmaterialen met een hoge treksterkte, is de fietsdrager erg licht. Ook kan de Euroway volledig dichtgevouwen worden, wat opbergen een simpele taak maakt. (Deze drager is niet geschikt voor elektrische fietsen.) Fietsdrager voor 2 elektrische fietsen / Max. gewicht: 60 kg 329,45 De Thule Europower is een stevige en stabiele fietsendrager speciaal gemaakt voor zware en grote fietsen. (vb E-bikes en grote mountainbikes ) De fietsen zijn makkelijk monteerbaar dankzij de afneembare fietsarmen. Er is een extra grote afstand voorzien tussen de wielhouders (25cm). Dit maakt het vervoer van robuuste fietsen met een brede wielbasis mogelijk. Bij de Europower is een slimme kantelfunctie met een voetpedaal voorzien om makkelijk bij de kofferbak te kunnen terwijl de fietsen op de drager staan.

14 accessoires bij elektrische fietsen extra slot defender Beveiliging van uw fiets is tegenwoordig niet te missen. Met dit extra slot is uw fiets nog beter beveiligd. kabel axa rlc 100 Beveiliging van uw fiets is tegenwoordig niet te missen. Met deze extra kabel (slot) is uw fiets nog beter beveiligd. Lengte: 1m

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Edenta. Pointer E-Bikes

Edenta. Pointer E-Bikes Edenta De Edenta is de basic uitvoering van onze rijwielen met elektrische trap ondersteuning. Uitgevoerd met het gemakkelijk te bedienen LED display, 3 of 7 versnellingen en terugtrap-rem. 3 versn. Shimano

Nadere informatie

OMBOUWSETS. you. electric MAAK VAN ELKE FIETS EEN ELEKTRISCHE FIETS PRODUCTEN. Makes. want to drive. 17Ah. 200km UW FIETS ELEKTRISCH.

OMBOUWSETS. you. electric MAAK VAN ELKE FIETS EEN ELEKTRISCHE FIETS PRODUCTEN. Makes. want to drive. 17Ah. 200km UW FIETS ELEKTRISCH. Makes you want to drive electric UW FIETS ELEKTRISCH OMBOUWSETS MAAK VAN ELKE FIETS EEN ELEKTRISCHE FIETS rijden 17Ah batterij = 200km * * Met volledig geladen batterij en display op stand 1. PRODUCTEN

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2017-2018 Prolithium elektrische fietsen sinds 2007 De Prolithium elektrische fietsen worden sinds 2007 gefabriceerd door R A T - Holland en verdeeld deze over meer dan 200 fietsenwinkels in

Nadere informatie

collectie 2016/2017 www.bnbbike.be

collectie 2016/2017 www.bnbbike.be collectie 2016/2017 www.bnbbike.be SHIMANO STEP S Het intelligente, veelzijdige en stille E-bike systeem Technische gegevens Shimano-aandrijfsysteem: Motor: Centrale motor Ondersteuning tot 25 km/u Motor:

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

NEDERLANDS ALLROUND FIETSEN

NEDERLANDS ALLROUND FIETSEN COLLECTIE NEDERLANDS ALLROUND FIETSEN Avalon staat voor kwaliteit, degelijkheid en design tegen de beste prijs. Onze fietsen worden met grote zorg en deskundigheid in Nederland in eigen werkplaats volledig

Nadere informatie

E-BIKES 2015-2016 HOLLAND

E-BIKES 2015-2016 HOLLAND E-BIKES 2015-2016 E L E K T R I S C H E F I E T S E N HOLLAND E L E K T R I S C H E S C O O T E R S E L E K T R I S C H E F I E T S E N Prolithium elektrische fietsen Sinds 2007 op de markt en heeft jarenlange

Nadere informatie

Challenger 06 Explorer 10 Apollo 14

Challenger 06 Explorer 10 Apollo 14 25 JAAR J U B I L E U M INHOUD Challenger 06 Explorer 10 Apollo 14 INLEIDING Sommigen fietsen uitsluitend voor ontspanning terwijl anderen de fiets dagelijks gebruiken om bijvoorbeeld naar school of werk

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! Hoe werkt het? ridecontrol LED bediening LCD Display Walk assist Boost De RideControl zorgt voor de bediening van de

Nadere informatie

AFMETINGEN DISPLAY STUURPEN SPATBORDEN FRAME. Verstelbaar in hoogte & positie. ACCULEVEL ZADEL BAGAGEDRAGER REMMEN BMS

AFMETINGEN DISPLAY STUURPEN SPATBORDEN FRAME. Verstelbaar in hoogte & positie. ACCULEVEL ZADEL BAGAGEDRAGER REMMEN BMS Go!Vélo middenmotor bbs wit Framemaat herenfiets: 51cm positie. Buchel spatbordset lichtgewicht pvc. Verstelbaar met quickrelease, comfort Selle Royal Freeway. Kleur: bruin (mat) Tektro v-brakes voor &

Nadere informatie

Kinder fietsen Uw fietsenmaker bij u in de buurt. Click icon to add picture

Kinder fietsen Uw fietsenmaker bij u in de buurt. Click icon to add picture Kinder fietsen 2019 wwwvelomobilebe Uw fietsenmaker bij u in de buurt Alle modellen uit het Puky aanbod kunnen besteld worden Selectie fietsjes uit het uitgebreid aanbod van Puky Produktie in Duitsland

Nadere informatie

C O L L E C T I E

C O L L E C T I E COLLECTIE 2016-2017 Prolithium elektrische fietsen Sinds 2007 op de markt en heeft jarenlange ervaring in de fietsenbranche op het gebied van elektrische fietsen en elektrische systemen. Het merk Prolithium

Nadere informatie

Creëer je eigen bakfiets!

Creëer je eigen bakfiets! D LLY Creëer je eigen bakfiets! WWW.DOLLY-BIKES.COM Dolly, hét merk voor een trendy bakfiets, Made in Holland Ben je op zoek naar een trendy bakfiets die fietst als een sportieve fiets? Wil je heerlijk

Nadere informatie

Elektrische fietsen. Collectie 2014. BikkelBikesbrochure2014_OK.indd 1 18-02-2014 23:07:50

Elektrische fietsen. Collectie 2014. BikkelBikesbrochure2014_OK.indd 1 18-02-2014 23:07:50 Elektrische fietsen Collectie 2014 BikkelBikesbrochure2014_OK.indd 1 18-02-2014 23:07:50 2 BikkelBikesbrochure2014_OK.indd 2 18-02-2014 23:07:52 Elektrische fietsen Kennismaken met de nieuwe Bikkel collectie

Nadere informatie

Verder in. Vanaf 549,- deze folder

Verder in. Vanaf 549,- deze folder Pick-up Eigenzinnig, dat is de echte Oer-Hollandse transportfiets van Sparta met voordrager en terugtraprem. Bijzonder in de grote, grijze massa. Voor mensen die lekker én in stijl willen fietsen. De fiets

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Elektrische fietsen?

Elektrische fietsen? Elektrische fietsen? Zoveel leuker als je ze eerst mag testen! Kom langs voor een testrit en laat je overtuigen in de ColliShop-winkel in Sint-Pieters-Leeuw. Graag nog dichterbij? Wij komen ook naar je

Nadere informatie

Twist Go. twist go double power. Twist Lite Power. Twist Lite Single. Twist GO Double Power Elegance 26" Twist Aspiro 0

Twist Go. twist go double power. Twist Lite Power. Twist Lite Single. Twist GO Double Power Elegance 26 Twist Aspiro 0 elektrische fietsen Twist Go DE TWIST GO SERIE IS EEN COMPLEET EN LUXE UITGEVOERDE FIETS. VOORZIEN VAN EEN AFNEEMBAAR EN HELDER DISPLAY, MET HANDBEDIENING VANAF HET HANDVAT. DE TWIST GO SERIE HEEFT EXTRA

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

Doe gewoon, rij Pointer...

Doe gewoon, rij Pointer... collectie 2010/2011 Met zonnig weer is het altijd lekker fietsen maar ook onder andere weersomstandigheden wilt u comfortabel en veilig de weg op. De rijwielen die Pointer u te bieden heeft worden gemaakt

Nadere informatie

DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN. Kenmerken Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN. Specificaties

DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN. Kenmerken Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN. Specificaties DIVA VERKRIJGBAAR MET 3 OF 7 VERSNELLINGEN Diva 3 Fashionable 3 versnellingen Hippe kleuren STADSFIETSEN De enige Diva voor de èchte Diva! Uitvoering 3 versnellingen Shimano Nexus met terugtraprem Framematen

Nadere informatie

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant!

giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! giant-bicycles.com elektrische fietsen Levenslange garantie op de frames van Giant! de technologie energypak Ridecontrol achter horizontaal compact, onder de achterdrager geplaatst accupakket. ACHTER VERTICAAL

Nadere informatie

Puch Collectie 2008. Typisch Puch!

Puch Collectie 2008. Typisch Puch! Puch Collectie 2008 Graz, Oostenrijk, 1899. Een stad waar in die tijd veel gaande was. Zoals het oprichten van de Johann Puch Erste Steiermarkische Fahrrad-Fabriks AG door Johann Puch. Puch, het fietsmerk

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset 2017-2018 Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone

Nadere informatie

Typisch Puch, voor ongekend fietsgenot!

Typisch Puch, voor ongekend fietsgenot! Typisch Puch, voor ongekend fietsgenot! Puch wil zich graag ieder jaar onderscheiden en wel met mooie en innovatieve fietsen om u als fietsliefhebber te laten genieten. De fiets is namelijk nog altijd

Nadere informatie

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen!

Zorgeloos rijplezier. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! CITY Zorgeloos rijplezier Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

Nadere informatie

Gold Line Adel verplicht

Gold Line Adel verplicht Gold Line Adel verplicht Gold Line Saphir 8 versnellingen Shimano Nexus Premium met rollerbrakes, cooling disks en naafdynamo night blue / titaan of schaduw zilver/ schaduw blauw dames 49 53 57 61 heren

Nadere informatie

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar!

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar! Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo E-bikes voor hem & haar! Voorzien van de krachtigste motor in Nederland. - Huyser fietsen Introductie Huyser fietsen 5 Huyser e-bike modellen 6 Gen-1 10 Gen-2 12 Gen-Belt

Nadere informatie

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van Saxonette collectie zomer 2012 Marktleider Zelfstandig Elektrisch 2011 Saxonette Comfort S 11 AH Li-ion 36v (396 Wh) 24 kg 3 kg Tot 60 km (zelfstandig rijdend) Tot 120 km (trapondersteunend) 2099,- Bij

Nadere informatie

ELEKTRISCHE FIETSEN. Een Puch elektrische fiets blinkt uit door zijn gebruiksvriendelijke en optimale prestaties.

ELEKTRISCHE FIETSEN. Een Puch elektrische fiets blinkt uit door zijn gebruiksvriendelijke en optimale prestaties. PUCH COLLECTIE 2014 VOORWOORD ELEKTRISCHE FIETSEN Typisch Puch, ongekend fietsgenot! Puch wil zich graag ieder jaar onderscheiden en wel met mooie en innovatieve fietsen om u als fietsliefhebber te laten

Nadere informatie

Dina 25. City Bike 60 Steps 7. City Bike 50. Speed 61 Galactica 8. Daisy 26. Legend 28. Cargo 62 Galactica B 9. Bakfiets 63 City 10

Dina 25. City Bike 60 Steps 7. City Bike 50. Speed 61 Galactica 8. Daisy 26. Legend 28. Cargo 62 Galactica B 9. Bakfiets 63 City 10 2018 2019 INHOUD E-bike 6 Dina 25 City Bike 50 City Bike 60 Steps 7 Daisy 26 City 51 Speed 61 Galactica 8 Legend 28 Basic 24 52 Cargo 62 Galactica B 9 Transport bike 30 Basic 26 53 Bakfiets 63 City 10

Nadere informatie

E-bikes Extra energie, wanneer u dat wilt. Ik kom overal ontspannen aan en houd energie over door het duwtje in de rug. Ina van Geels (52)

E-bikes Extra energie, wanneer u dat wilt. Ik kom overal ontspannen aan en houd energie over door het duwtje in de rug. Ina van Geels (52) editie 2 Ik kom overal ontspannen aan en houd energie over door het duwtje in de rug. Ina van Geels (52) E-bikes Extra energie, wanr u dat wilt Nog nooit was fietsplezier zo vanzelfsprekend als met onze

Nadere informatie

www.mbk-fietsen.nl MBK

www.mbk-fietsen.nl MBK MBK Passie is onbegrensd enthousiasme en gedrevenheid in het doen wat je leuk vindt. Bij MBK is fietsen onze passie. Wij maken fietsen met overtuiging: ontwikkeld met kennis, gezond verstand en ervaring

Nadere informatie

ALLE MUST-HAVES VOOR DEZE VAKANTIE

ALLE MUST-HAVES VOOR DEZE VAKANTIE Je vertrekt bijna op vakantie? Vergeet dan zeker niet te controleren of je alles bijhebt. Of het nu om een sportieve of ontspannen vakantie gaat, een goede voorbereiding is een must! Voor een fietstocht

Nadere informatie

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL BERG GO2 Product Sheet XL SCOOT PEDAL GROW! BERG GO 2 Blue, BERG GO 2 Pink, BERG GO 2 Mint. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! age 10 30 months WAAROM EEN BERG GO 2? De ontwikkeling

Nadere informatie

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Bak je fiets De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Tweewielers 1. Cargobike lang van Bakfiets.nl 2. Gazelle Caby van Gazelle 3. 995 van de Fietsfabriek 4. Onderwaterfiets Driewielers 5. Triobike Mono

Nadere informatie

Wat is een Trikke? +32 474 567 562

Wat is een Trikke? +32 474 567 562 fitenfun@skynet.be www.fitenfun.be +32 474 567 562 Wat is een Trikke? Je gaat vooruit zonder te trappen of te steppen...je moet slingeren? Wat is dat een Trikke? Trikke is simpel gezegd een 3-wieler zonder

Nadere informatie

Stads- en Trekkingfietsen

Stads- en Trekkingfietsen Stads- en Trekkingfietsen Najaar 2015 2 3 GEEFT JE ZIN IN FIETSEN! Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en je hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de

Nadere informatie

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen.

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen. Fietsendragers 2018 Naast de start van onze familiaal caravanbedrijf, werden er ook aanvullend fietsendragers en montage van trekhaken aangeboden en gemonteerd. Op de dag van vandaag is dait nog onveranderd.

Nadere informatie

giant-bicycles.com lifestyle catalog

giant-bicycles.com lifestyle catalog giant-bicycles.com lifestyle catalog TOURER EVERYONE, EVERYWHERE Jouw fiets, onze uitdaging. De wereld komt tot leven. Net als jij. De Tourer is de alleskunner uit de Giant-collectie die maximale value

Nadere informatie

Deelnemende fietshandelaars

Deelnemende fietshandelaars De gemeente Huldenberg en de lokale fietshandelaars slaan de handen in elkaar om elektrisch fietsen te stimuleren in de gemeente. Met dit extra zetje in de voeten wordt het fietsen aangenamer en sneller.

Nadere informatie

Stadsfietsen trappen te zwaar

Stadsfietsen trappen te zwaar Stadsfietsen trappen te zwaar Veel fietsers in de stad komen nauwelijks vooruit. Ze ploeteren voort op een slecht rijdende fiets. En ook gloednieuwe fietsen trappen direct uit de winkel trappen soms al

Nadere informatie

Fietsen Collectie

Fietsen Collectie www.simplex-fietsen.com Fietsen Collectie simplex2011_4an.indd 1 02.03.2011 10:25:00 Uhr De ultieme droombike. TRENDY STADS Fellow Me Urbanfiets 28 Lichte, lekker lopende lifestyle fiets waarmee je gezien

Nadere informatie

E-BIKES 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR

E-BIKES 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR E-BIKES 2016 2016 ELEKTRISCHE FIETSEN VANAF 2500 TESTWINNAAR Wij stellen ons graag aan jou voor Een passie voor het ontwerpen en bouwen van prachtige fietsen, dat is waar BSP voor staat. Het Nederlandse

Nadere informatie

Hybride. Veelzijdig op elk terrein

Hybride. Veelzijdig op elk terrein Hybride Veelzijdig op elk terrein Hybride Fuente Pure 24 versnellingen Shimano Acera/Alivio oosters blauw dames 49 53 57 royal silver heren 53 57 61 adviesprijs 699 www.gazelle.nl/fuente-pure Vernieuwd

Nadere informatie

the positive experience

the positive experience the positive experience Twade is een merk met een positieve beleving voor fietsen. De Twade fietsen zijn sportief en tevens voorzien van alle gemakken. Fietsen is een beleving die met Twade fietsen positief

Nadere informatie

Stadsfietsen Sportief. Ontspannen kilometers maken

Stadsfietsen Sportief. Ontspannen kilometers maken Stadsfietsen Sportief Ontspannen kilometers maken Stadsfietsen Sportief Paris Pure 3 versnellingen met rollerbrakes en naafdynamo tomato red / schaduw zilver dames 49 53 57 61 misty blue heren 53 57 61

Nadere informatie

Mijn fiets, dat ben ik!

Mijn fiets, dat ben ik! Mijn fiets, dat ben ik! Mijn fiets, dat ben ik! 2 Uw fiets, dat is iets heel persoonlijks. Type fiets, kleur, comfort, onderdelen, accessoires. Allemaal aspecten die samen zorgen dat een fiets ook echt

Nadere informatie

Typisch Puch! Fietsplezier voor iedereen.

Typisch Puch! Fietsplezier voor iedereen. Typisch Puch! Fietsplezier voor iedereen. Elektrische fietsen Puch wil zich graag ieder jaar onderscheiden door u als consument te laten genieten van mooie, eigentijdse en innovatieve fietsen. De fiets

Nadere informatie

Transport- en bakfietsen

Transport- en bakfietsen Transport- en bakfietsen Maximale zekerheid en flexibiliteit, hoogwaardige kwaliteit en uitgekiende techniek Kwaliteit made in Germany De transport- en bakfietsen van PFAU-Tec. Een produktlijn met vele

Nadere informatie

Kids. Tieners. Volwassenen. Opties Aqua - Safari 2215 Happy - Sporty Freedom Lagoon 2219 Vintage E-bike

Kids. Tieners. Volwassenen. Opties Aqua - Safari 2215 Happy - Sporty Freedom Lagoon 2219 Vintage E-bike DRIEWIELERS Versie: B, 2015-04 Alle rechten, inclusief vertaling, voorbehouden. Niets uit deze handleiding mag geheel of gedeeltelijk in enige vorm (druk, fotokopie, microfilm of ieder ander procedé) zonder

Nadere informatie

Aanbod personeelsfietsen

Aanbod personeelsfietsen i.s.m. onze partners Aanbod personeelsfietsen Stadsfietsen / Vouwfiets /Elektrische fietsen Stadsfiets huren? * Stadsfiets comfort - 20 euro voor 3 maand, - 35 euro voor 6 maanden - 50 euro voor 12 maanden

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Begrippen & legenda. Introductie

Begrippen & legenda. Introductie Mijn nieuwe e-bike Introductie Begrippen & legenda 3 Fietsen, altijd goed 4 Batavus nieuws 5 Batavus Aerflow componenten 6 Trots op testresultaten 7 Keuzehulp 8 ION technologie 10 E-motion technologie

Nadere informatie

Mobile-Technics Steenweg op Waarloos 63A/ Reet-Rumst Btw: Tel 03/ Fax 03/

Mobile-Technics Steenweg op Waarloos 63A/ Reet-Rumst Btw: Tel 03/ Fax 03/ Tel 03/457.21.30 Fax 03/457.91.23 Prijslijst/Bestelbon 1/04/2018 Fietsen volwassenen Frame hoogte Prijs Eco-Trike 44 cm 1.344 Eco-Trike S 44 cm 1.373 Eco-Trike SU 44 cm 1.373 Eco S 24" 38 cm Wielen 24"

Nadere informatie

Er zijn 15 fietsen getest en deze worden allen besproken. Kenmerken variërend van actieradius tot prijs en alles wat daar tussen zit, komen aan bod.

Er zijn 15 fietsen getest en deze worden allen besproken. Kenmerken variërend van actieradius tot prijs en alles wat daar tussen zit, komen aan bod. Een elektrische fiets is over het algemeen wat duurder dan de gemiddelde, gewone fiets. Tevens is er meer verschil tussen de verschillende merken en modellen, omdat er ook meer specificaties zijn die gepaard

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

Sterk in fietsen G A M M A

Sterk in fietsen G A M M A Sterk in fietsen G A M M A 08 Als actieve fietser stelt u uiteraard hoge eisen aangaande veiligheid en comfort. Twee belangrijke punten die ook bij het ontwerpen van elke OXFORD fiets duidelijk vooropstaan.

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

VOORJAARSSHOW 8 & 9 april april 9:00-20:30 uur

VOORJAARSSHOW 8 & 9 april april 9:00-20:30 uur Dé fietsenmaker van Gameren VOORJAARSSHOW 8 & 9 april 2016 8 april 9:00-20:30 uur 9 april 9:00-17:00 uur Ontdek de vele showacties! www.luijendijkfietsen.nl Middelkampseweg 7C 5311 PC Gameren Tel: 0418-561863

Nadere informatie

Mobion. assortiment 2017

Mobion. assortiment 2017 Mobion assortiment 2017 Mobion Coloré De Mobion Coloré valt op in het stadsbeeld, door het retro frame en het stalen kettingscherm met hun tijdloze elegantie. Door de fraaie trendy vintage kleuren van

Nadere informatie

Het plezier van elektrisch fietsen...

Het plezier van elektrisch fietsen... Elektrische fiets ombouwset Het plezier van elektrisch fietsen... R A T - Holland Sinds 2007 leveren wij betrouwbare elektrische fietsen en complete ombouwsets voor het ombouwen van uw gewone fiets tot

Nadere informatie

Resultaat samenaankoop fietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen!

Resultaat samenaankoop fietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen! Resultaat samenaankoop fietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen! Beste, Samen met u hopen we dat we nog wat zomerse dagen tegemoet gaan en we onze (elektrische) (vouw) fiets weer kunnen bovenhalen. Nog

Nadere informatie

www.simplex-fietsen.com Collectie Stadsfietsen Sportfietsen E-Bikes

www.simplex-fietsen.com Collectie Stadsfietsen Sportfietsen E-Bikes www.simplex-fietsen.com Collectie Stadsfietsen Sportfietsen E-Bikes STADS FIETSEN Lucca Stadsfi ets 28 Complete, vlotte stadsfi ets met aluminium frame, geschikt voor dagelijks gebruik. Deze mooie fi ets

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdek king komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Ri h e e n klasse apart

Ri h e e n klasse apart Ri h e e n klasse apart Base Camp Mou nt Eve rest Uw han dve rvaardigde R I H-fi ets koopt u bij: www.ri h.n l Kennis is goud waard Het merk RIH bestaat sinds 1921 toen de eerste fietsen gebouwd werden

Nadere informatie

Mijn fiets, dat ben ik!

Mijn fiets, dat ben ik! Mijn fiets, dat ben ik! Mijn fiets, dat ben ik! 2 INHOUDSOPGAVE Uw fiets, dat is iets heel persoonlijks. Type fiets, kleur, comfort, onderdelen, accessoires. Allemaal aspecten die samen zorgen dat een

Nadere informatie

Elektrische fietsen. Collectie 2013

Elektrische fietsen. Collectie 2013 Elektrische fietsen Collectie 2013 1 Elektrische fietsen Kennismaken met de nieuwe Bikkel collectie 2013 Na een succesvol 2012, o.a. doordat de Bikkel ibee T3 in de test van het grootste onafhankelijke

Nadere informatie

Elektrische fietsen. Extra energie, wanneer u dat wilt

Elektrische fietsen. Extra energie, wanneer u dat wilt Elektrische fietsen Extra energie, wanneer u dat wilt Elektrische fietsen Gazelle Innergy: gun jezelf de voorsprong Nog nooit was fietsplezier zo vanzelfsprekend als met onze nieuwe generatie elektrische

Nadere informatie

Stadsfietsen Comfort. Degelijke fietsen voor dagelijkse ritten

Stadsfietsen Comfort. Degelijke fietsen voor dagelijkse ritten 18 Stadsfietsen Comfort Degelijke fietsen voor dagelijkse ritten Stadsfietsen Comfort 19 Naar school, naar het werk, naar de winkel of gewoon een blokje om: de comfortabele stadsfietsen van Gazelle zijn

Nadere informatie

Een duwtje in de rug. Tekst 1

Een duwtje in de rug. Tekst 1 Lees eerst de vragen in het boekje Examen VMBO-KB. Zoek daarna de antwoorden op in de hierna volgende tekst. Je hoeft de tekst dus niet eerst door te lezen. Let op: deze tekst bestaat uit vijf bladzijden!

Nadere informatie

De Spark Go is uitgerust met een rotatiesensor en biedt krachtige ondersteuning. De ondersteuning is te bedienen met een eenvoudig LED display. Met he

De Spark Go is uitgerust met een rotatiesensor en biedt krachtige ondersteuning. De ondersteuning is te bedienen met een eenvoudig LED display. Met he De Spark Go is uitgerust met een rotatiesensor en biedt krachtige ondersteuning. De ondersteuning is te bedienen met een eenvoudig LED display. Met het display zijn drie ondersteuningsniveaus te kiezen

Nadere informatie

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen.

Fietsendragers Ontdek de boeiende wereld van caravans & kamperen. Fietsendragers 2017 _ INLEIDING Naast de start van onze familiaal caravanbedrijf, werden er ook aanvullend fietsendragers en montage van trekhaken aangeboden en gemonteerd. Op de dag van vandaag is dait

Nadere informatie

Bikkel Bikes: Topkwaliteit!

Bikkel Bikes: Topkwaliteit! Collectie 1 2018 Bikkel Bikes: Topkwaliteit! Bikkel Bikes worden in Nederland gemaakt. Of beter gezegd: in Limburg. Onze fabriek staat in Nederweert en elke fiets wordt door ons uitgebreid getest. Gewoon

Nadere informatie

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER BERG SPECIAL Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER Perfect voor als je op avontuur gaat! age + 5 WAAROM EEN SPECIAL? Onze BERG Specials zijn net even anders als onze andere skelters. De BERG Duo Chopper

Nadere informatie

Campus. Prijs A 480 > 7V A 499 > 21V SAMENSTELLING MATEN. UITVOERING > Dames- en Herenmodel met 7 of 21 Shimano indexversnellingen

Campus. Prijs A 480 > 7V A 499 > 21V SAMENSTELLING MATEN. UITVOERING > Dames- en Herenmodel met 7 of 21 Shimano indexversnellingen Prijs A 480 > 7V A 499 > 21V > Dame Lage Instap 50 > Heer Slooping 50 > Heer Slooping 57 enkel in mat zwart - met 21V Campus 7 of 21 Shimano indexversnellingen > 7V 16,7 Kg > 21V 16,9 Kg Verende vork Shimano

Nadere informatie

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT

// PURE STIJL IN ELKE BOCHT What s your Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de nieuwe Quicki e Attitude aankoppelfiets. Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een Attitud e die perfect bij jou

Nadere informatie

Mijn nieuwe e-bike. Altijd Batavus.

Mijn nieuwe e-bike. Altijd Batavus. Mijn nieuwe e-bike Altijd Batavus. Batavus B.V. Postbus 515 8440 AM Heerenveen Internet www. Altijd Batavus. De e-bike is zeer populair. De grote voordelen van comfortabele trapondersteuning worden door

Nadere informatie

Voor meer informatie en dealeradressen bezoek onze website WWW.TARGETBIKES.NL

Voor meer informatie en dealeradressen bezoek onze website WWW.TARGETBIKES.NL Voor meer informatie en dealeradressen bezoek onze website WWW.TARGETBIKES.NL Disclaimer No rights can be claimed from the information in this brochure. Allthough all is done to make the information as

Nadere informatie

SANTOS PX. The power of simplicity. Santos PX E-bikes - Uitgave 2019 Copyright - Santos Bikes

SANTOS PX. The power of simplicity. Santos PX E-bikes - Uitgave 2019 Copyright - Santos Bikes SANTOS PX. The power of simplicity NL Santos PX E-bikes - Uitgave 2019 Copyright - Santos Bikes THE POWER OF SIMPLICITY Santos kwaliteit, powered by Pendix Duurzame Santos PX middenmotor met 100.000 km

Nadere informatie

Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp,

Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, Multicycle werd opgericht in 1977 door Nico Bieleveldt. Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico toen ontwierp, heeft hij de basis gelegd voor de huidige Multicycle. Hij onderscheidde zich vanaf

Nadere informatie

Het Qenergie Fietsplan

Het Qenergie Fietsplan Het Qenergie Fietsplan Waarom Het Qenergie Fietsplan: Fietsers genieten van een schonere natuur. Fietsers wachten niet op bus of trein. Fietsers staan niet in de file. Fietsers hebben geen parkeerproblemen.

Nadere informatie

3.0. Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740

3.0. Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 3.0 Babboe BV Saljoet 3 3824 MD Amersfoort info@babboe.nl tel: 033-7410740 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van de Elektrische Babboe City. Deze handleiding geeft u meer informatie over

Nadere informatie

De rollator op twee wielen voorbij

De rollator op twee wielen voorbij 13 De rollator op twee wielen voorbij Fietsen E-bike van Spiked Cycles brengt de kick terug 14 Wat was het gevoel dat je als kind kreeg bij stoer fietsen? Dat wilden wij terug toen we met dit project begonnen.

Nadere informatie

Neon. Brochure. Handelsnaam van Van Buuren s V.O.F. Traktieweg BA Emmeloord. T KvK BTW NL B01

Neon. Brochure. Handelsnaam van Van Buuren s V.O.F. Traktieweg BA Emmeloord. T KvK BTW NL B01 Brochure INCA -Draaigas Rechts -Ingebouwde lader -Accu set 32001 85Ah -Richtingaanwijzer bediening Links -Spiegel Links en Rechts -Anti-kiepwielen -Koolborstel loze elektromotor -Hydraulische voorrem Rechts

Nadere informatie

Keuzewijzer elektrische fiets

Keuzewijzer elektrische fiets Keuzewijzer elektrische fiets Wie is TestKees? TestKees (Kees Bakker), auteur van deze keuzewijzer, is de onafhankelijke deskundige van de Fietsersbond. Hij test alles: van vouwfietsen en dynamo-laders

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN BACK-ROLLER PRO Met de fiets door Europa, onderweg met het gezin of een keertje de wereld rond? Geen probleem met de nieuwe extra grote Back-Roller Pro fietstassen. Met een capaciteit van 70 liter per

Nadere informatie

FIETS COLLECTIE 2010

FIETS COLLECTIE 2010 FIETS COLLECTIE 2010 Typisch Puch, bijzonder Puch in 2010! Puch, een fietsmerk dat zich al meer dan 100 jaar laat inspireren door en voor fietsliefhebbers. Dit was ook de gedachte van Johann Puch, de oprichter

Nadere informatie

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen.

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Productcatalogus Inleiding 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Producten van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en vriendelijk geprijsd. Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL BERG REPPY Productsheet XL REPPY RIDER, REPPY RACER, REPPY REBEL Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen age 2,5 2 56 WAAROM EEN REPPY? Het Reppy platform van BERG heeft 3 verschillende

Nadere informatie