Welkom. Welcome Diplomering 10 juli 2015 Graduation 10 July 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom. Welcome Diplomering 10 juli 2015 Graduation 10 July 2015"

Transcriptie

1 Welkom Welcome Diplomering 10 juli 2015 Graduation 10 July 2015

2 Michelle Schoenmaker Mijn thesisopdracht: Benchmark klanttevredenheid van vakantieparken in Nederland. Mijn toekomst: In de toekomst zie ik mijzelf in mijn eigen unieke theehuis, waar heerlijke hapjes worden geserveerd.

3 Maike Giel Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar de doelgroepen van het nieuwe Van der Valk Hotel Veenendaal. Mijn toekomst: Ik hoop snel een uitdagende baan te vinden en het contact met mijn 'Saxionvriendinnen te behouden.

4 Maike Giel Mijn leukste herinnering aan Saxion: Foodgala's! Hoewel het niet mijn scherpste herinneringen zijn waren dat echt geweldige feestjes! Je slb er Maria Sadaba-Puig zegt: Beste Maike, Felicidades! Geweldig gedaan, binnen 4 jaar afgestudeerd met een mooie cijferlijst! Daar mag jij trots op zijn! Het was mooi te zien hoe jij gegroeid bent, van student naar professional! Als je slb er ben ik trots op je! Ik wens je veel geluk in de toekomst.

5 Marlijn van de Pavert Mijn thesisopdracht: Onderzoek naar een ultieme- en eigentijdse klantbeleving voor Van Lanschot Bankiers Arnhem & Nijmegen. Mijn toekomst: Dingen van de wereld zien.

6 Marlijn van de Pavert Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn stage in Barcelona en de altijd gezellige foodgala's en studie-uitjes! Je slb er Maria Sadaba-Puig zegt: Beste Marlijn, Felicidades! Geweldig gedaan! Binnen 4 jaar afgestudeerd, een mooie cijferlijst en je thesis in een keer behaald! Daar mag jij trots op zijn! Het was mooi te zien hoe jij een echt professional bent geworden. Ik ben als slb er trots op je! Ik wens je veel geluk in de toekomst.

7 Rosa Mulder Mijn thesisopdracht: De Kruidentuin als huiskamer van de wijk. Mijn toekomst: Een leuke carrière in de hotellerie!

8 Rosa Mulder Mijn leukste herinnering aan Saxion: Managementstage bij NH Hotel Group. Je slb er Wim Bontekoning zegt: Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Ik wens je alle succes voor de toekomst.

9 Roos Compaijen Mijn thesisopdracht: Een advies voor het aantrekken van de zakelijke markt bij Villa Vennendal. Mijn toekomst: Een fulltime baan in de hotelbranche.

10 Roos Compaijen Mijn leukste herinnering aan Saxion: Ik heb geleerd om op een creatieve manier tot oplossingen te komen. Je slb er Louisa Hendriks zegt: Beste Roos, Gefeliciteerd! In de afgelopen 4 jaar heb jij heel hard gewerkt en uitstekende resultaten gehaald. Jij hebt ook mooie plannen voor je toekomst gemaakt. The sky is the limit. Heel veel succes toegewenst!

11 Iris Burgman Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar het gebruik van De Gastvrije Match door personeelsselecteurs in hotels. Mijn toekomst: Master Communicatie, Organisatie en Beleid aan de Vrije Universiteit.

12 Iris Burgman Mijn leukste herinnering aan Saxion: Holland Tour. Je slb er Louisa Hendriks zegt: Beste Iris, met uitstekende resultaten heb jij je studie afgerond. Gefeliciteerd! Je bent ambitieus en zet jezelf altijd 100% in om je doelen te bereiken. Ik wens je veel succes met je volgende studie!

13 Renee Sorgdrager Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar de invloed van primitieve technologie op de natuurbeleving van drie generaties. Mijn toekomst: Ik ga terug naar Australië met Demi aankomend jaar en daarna wil ik nog graag een master gaan doen.

14 Renee Sorgdrager Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn stage in Australië, de Holland tour en de minor Expeditie waaronder de trip naar Berlijn! Je slb er Louisa Hendriks zegt: Beste Renee, Gefeliciteerd! In de laatste 4 jaar zag ik je groeien van een jonge studente naar een zelfverzekerde to-be-professional. Spread your wings and fly! Ik wens je heel veel succes in de toekomst!

15 Demi Schreuder Mijn thesisopdracht: Activiteiten ontwerpen om de sociaal maatschappelijke impact van de Ronde van Overijssel te vergroten. Mijn toekomst: Volgend jaar naar Australië met Renée en daarna een Master in Sport and Events volgen.

16 Demi Schreuder Mijn leukste herinnering aan Saxion: Stage in Australië, het semester hotelmanagement en de minor De Expeditie. Je slb er Louisa Hendriks zegt: Beste Demi, Gefeliciteerd! Jij bent jong maar heel onafhankelijk en verwelkomt uitdagingen. Australia was je grote avontuur en ik hoop dat je nog meer leuke avonturen gaat meemaken. Veel succes!

17 Michael Smink Mijn thesisopdracht: De ontwikkeling van een beursstrategie voor de internationale organisatie Pentair. Mijn toekomst: Glansrijk.

18 Michael Smink Mijn leukste herinnering aan Saxion: Dat blijft denk ik toch de Holland-Tour. Mijn stage in London was ook zeker niet onverdienstelijk! Je slb er Anneke van der Mey zegt: Je hebt de pre-master Public Administration in de pocket waarmee je hebt laten zien dat je je wiskunde helemaal bijgespijkerd hebt. Het was gezellig in St. Tropez! Vergeet in je toekomst niet dat je een expert bent op het gebied van gastvrijheid. Gefeliciteerd.

19 Mariska Jansen Mijn thesisopdracht: Gastvrijheid in Facility Management. Mijn toekomst: Werken en carrière maken in Facility Management of de hotellerie!

20 Mariska Jansen Mijn leukste herinnering aan Saxion: De excursie naar Madrid! Vele concepten van hospitality bekijken en daarvan proeven! Je slb er Bastienne Bernasco zegt: Je hebt je diploma op zak. Gefeliciteerd! Op naar een mooie toekomst.

21 Niels de Kruijf Mijn thesisopdracht: Een positioneringsonderzoek voor een biologische webwinkel in de omgeving van Apeldoorn. Mijn toekomst: Een positieve toekomst waarbij mensen verbinden en inspireren centraal staat.

22 Niels de Kruijf Mijn leukste herinnering aan Saxion: Het 10-jarig bestaan van de HHO mogen organiseren! Je slb er Leanne Schreurs zegt: Als ik aan jou denk, dan zie ik een zelfredzame, enthousiaste en proactieve student! Je bent een duizendpoot, gaat veel uitdagingen (tegelijkertijd!) aan en weet ze allen tot een goed einde te brengen. Ontzettend knap! Met je open houding en werkervaring ligt de wereld aan je voeten. Hartelijk gefeliciteerd!

23 Max Eikelenboom Mijn thesisopdracht: Marketingcommunicatieonderzoek met als doel de verhuur van bungalows te stimuleren. Mijn toekomst: Met veel plezier, zowel privé als zakelijk. Zakelijk het liefst werkzaam op de sales afdeling.

24 Max Eikelenboom Mijn leukste herinnering aan Saxion: Dat zijn er teveel om allemaal te benoemen. Een paar die eruit springen: mijn stage in London. Je slb er Jos Poth zegt: Beste Max, Je vermoedde het al, maar weet het nu zeker: de aanhouder wint! Knap gedaan, geniet ervan!

25 Liesbeth Berfelo Mijn thesisopdracht: Onderzoek naar de doorslaggevende factor om bij Hotels Online Lodgegate af te nemen. Mijn toekomst: Waarschijnlijk een Master in Business Administration.

26 Liesbeth Berfelo Mijn leukste herinnering aan Saxion: Borrels met de klas. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Beste Liesbeth, Gefeliciteerd. Je houdt van overzicht, overview en doelgericht werken. Je hebt het Property Mananement Systeem van Lodge Gate toekomstbestendig gemaakt. Citaat: Elegante dame, weet wat ze wil, aanwinst voor de hospitality industry.

27 Inge Boegheim Mijn thesisopdracht: Toolkit voor gastvrij personeel selecteren, inzetten voor coaching. Mijn toekomst: Ik ga werken als assistent supermarktmanager bij Albert Heijn.

28 Inge Boegheim Mijn leukste herinnering aan Saxion: Wonen op de Wilhelmina Druckerstraat in Apeldoorn en de Holland Tour. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Je bent praktisch ingesteld en houdt van aanpakken. Je nam deel aan ons Excellence Programme en was onderzoeks-assistent. HR heeft je passie. Je haalt je motivatie uit een plezierige samenwerking met mensen die graag voor je willen werken. Nu ga je deel uitmaken van een AH talentproject. Een mooie toekomst toegewenst.

29 Anne Boom Mijn thesisopdracht: Verschil tussen de identiteit en het imago van Droste s Herberg, Corporate communicatieplan. Mijn toekomst: Werken en reizen.

30 Anne Boom Mijn leukste herinnering aan Saxion: Vrijheid. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Beste Anne, Je bent eerlijk en authentiek. Daarnaast ben je gedreven, vasthoudend, opbouwend en leg je de lat hoog voor jezelf en voor anderen. Dat levert mooie resultaten op. Dat blijkt wel uit de 9 die je behaald hebt voor de thesis. Gefeliciteerd.

31 Caroline de Grijs Mijn thesisopdracht: Het verbeteren van implementatieprocessen van F&B-concepten bij NH Gent Belfort. Mijn toekomst: Rooskleurig.

32 Caroline de Grijs Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn klasgenoten. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Beste Caroline, Je mailde: Het wordt een zware periode, ook met mijn werkzaamheden bij NH erbij. Wat knap dat je ondanks een wisseling in de begeleiding en alle werkzaamheden erbij toch je thesis in een semester afgerond hebt. Van harte gefeliciteerd.

33 Jeroen Kelder Mijn thesisopdracht: Advies Crowne Plaza Amsterdam-South waardoor weekend resultaat wordt verbeterd. Mijn toekomst: Rooskleurig.

34 Jeroen Kelder Mijn leukste herinnering aan Saxion: De heerlijke treinreizen van anderhalf uur... Iedere dag weer genieten. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Gefeliciteerd. Je bent afgestudeerd bij Crown Plaza. Door trouw te blijven aan de hotelwereld wist je de situatie goed in te schatten. Je hebt duidelijk meer affiniteit met veldonderzoek. Je was in staat een overtuigende onderzoeksopzet te maken en hierop te reflecteren. Dat gaat je ongetwijfeld helpen bij je toekomst in de hospitality branche!

35 Martijn Jansen Mijn thesisopdracht: Kwantitatief onderzoek naar de inzet van sociale media als marketingmiddel voor Landgoedhotel Woodbrooke. Mijn toekomst: Als een periode waarin ik nog heel veel kennis en ervaring op ga doen.

36 Martijn Jansen Mijn leukste herinnering aan Saxion: Holland tour. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Beste Martijn, alle hens aan dek als het nodig was, bijvoorbeeld in Boekelo. Soms een extra inspanning als je vergeten was om je in te tekenen. Nu heb je je ingetekend voor alle toetsen, alle werkstukken afgerond en alle toetsen behaald! Geniet ervan.

37 Chrystal Timmerman Mijn thesisopdracht: Ontwikkeling van een positioneringsstrategie voor Banks Mansion ten aanzien van de leisure gast (VS). Mijn toekomst: Ik ga in september starten aan het Voyage program van Marriott International in Londen.

38 Chrystal Timmerman Mijn leukste herinnering aan Saxion: De leuke vriendinnen die ik er heb gekregen. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Vanuit Thailand kwam de eerste mail. Als eerste uit deze slb-groep ben je met de thesis begonnen en ben je ondanks alles binnen 4 jaar afgestudeerd. Jouw thesis was uiteindelijk zeer goed te lezen en jouw advies sloot heel goed aan bij de ambities van het hotel. Daar mag je trots op zijn! Gefeliciteerd.

39 Anne Maria de Vries Mijn thesisopdracht: Onderzoek naar de invloed van medereizigers op het gevoel van gastvrijheid onder treinreizigers. Mijn toekomst: Ik zou graag bedrijven willen helpen om gastvrijer te handelen, niet alleen in hotels of restaurants.

40 Anne Maria de Vries Mijn leukste herinnering aan Saxion: De goede vrienden en vriendinnen die ik heb leren kennen en mijn stages in het buitenland. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Van harte gefeliciteerd. Dankzij jouw degelijke onderzoek en pragmatische advies kan de NS gastvrijer worden. Daar word ik helemaal blij van en de opdrachtgever laaiend enthousiast : Prettige stijl van schrijven, gestructureerd en netjes. Nu een master in de communicatie? Een leven lang leren? Geniet ervan.

41 Malou Claassen Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar het klantcontact tussen de klant en het Klant Contact Centrum van gemeente Uden. Mijn toekomst: Een mooie reis maken. Daarna werkervaring opdoen om later een eigen B&B of food-zaak te beginnen.

42 Malou Claassen Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn minor bij Food Service Network en het organiseren van een Trendtour voor foodprofessionals. Je slb er Harold Neijenhuis zegt: Beste Malou, wat een knappe prestatie heb jij geleverd. Je gaat een mooie toekomst tegemoet.

43 Rosalie Engelgeer Mijn thesisopdracht: Klantgericht verkopen. Mijn toekomst: Werkervaring opdoen bij een innoverende organisatie waar hospitality voorop staat!

44 Rosalie Engelgeer Mijn leukste herinnering aan Saxion: Fieldtrips, creatieve lessen en gastsprekers. Je slb er Maria Sadaba-Puig zegt: Beste Rosalie, Felicidades! Geweldige prestatie! Binnen 4 jaar afgestudeerd met een mooie cijferlijst en een baan! Jij hebt je opleiding vanaf je eerste jaar serieus en verantwoordelijk aangepakt. Ik ben als slb er trots op je! Ik wens je veel geluk in de toekomst.

45 Silke van Mourik Mijn thesisopdracht: Het optimaliseren van de kwaliteit van de service en gasttevredenheid in het Waldorf Astoria Amsterdam. Mijn toekomst: Vol met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

46 Silke van Mourik Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn 1e stage in Londen tijdens de Olympische Spelen en mijn managementstage bij het Amstel Hotel. Je slb er Harold Neijenhuis zegt: Wat mag jij trots zijn op jouw prestatie. Ik wens je veel moois voor de toekomst.

47 Alexandra Renes Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar een nieuwe markt en doelgroep (individuele reizigers) voor zijklipper Elizabeth Mijn toekomst: Mijn toekomst ligt in de hoteldienstverlening op een zeilschip

48 Alexandra Renes Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn stage in Spanje Je slb er Maria Sadaba-Puig zegt: Heel veel geluk toegewenst met alles wat op je pad komt. Van harte gefeliciteerd!

49 Linda Masselink Mijn thesisopdracht: Onderzoek naar het vergroten van de loyaliteit van de klanten van Heineken Deventer. Mijn toekomst: The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

50 Linda Masselink Mijn leukste herinnering aan Saxion: De geweldige Holland Tour en mijn stages in Valencia en Melbourne! Je slb er Bastienne Bernasco zegt: Je hebt de eindstreep gehaald. Van harte gefeliciteerd en veel geluk toegewenst voor de toekomst.

51 Tessa de Rooij Mijn thesisopdracht: Het ontwikkelen van reisproducten voor reizigers en zo een nieuwe doelgroep aanspreken. Mijn toekomst: Ik hoop een leuke baan te vinden waarmee ik reizen kan combineren.

52 Tessa de Rooij Mijn leukste herinnering aan Saxion: De mogelijkheden om stage te kunnen lopen, waardoor ik twee hele mooie jaren in Australië ben geweest. Je slb er Bastienne Bernasco zegt: Gefeliciteerd met deze mijlpaal, Tessa. Je gaat een mooie carrière tegemoet.

53 Samira Koraichi Mijn thesisopdracht: Hostmanship binnen het Opleidings-, Trainings-, en Kenniscentrum van de Koninklijke Marechaussee. Mijn toekomst: Genieten!

54 Samira Koraichi Mijn leukste herinnering aan Saxion: De Holland tour. Je slb er Bastienne Bernasco zegt: Je diploma heb je op zak. Van harte gefeliciteerd! Ik wens je heel veel moois voor de toekomst.

55 Hotel Management

56 Andrea Geiling My thesis subject: Work engagement - An investigation into the work engagement level of frontline employees My future: My future is in the hospitality industry.

57 Andrea Geiling My greatest memories about Saxion: I don t have a greatest memory - the sum of all these memories made this study special. Your scc or Marion Holtkamp says: Your thesis challenged you to the max, but you never gave up! I have admired your determination throughout the process, well done! Andrea, thank you for your positive contribution to Saxion, in and outside the classroom and congratulations on this great achievement!

58 Yunjia Wang My thesis subject: Cost control over room department of Portman Ritz-Carlton Shanghai. My future: Find a job that I like and helps me afford my living expenses in the Netherlands.

59 Yunjia Wang My greatest memories about Saxion: The moment when I knew I passed the thesis test. Your scc or Louisa Hendriks says: Dear Yunjia, in the past two years there have been difficulties and challenges on your way, but you've worked hard and have successfully overcome them. Great achievement! Congratulations! Proud of you!

60 Lorena-Ingrid Surugiu My thesis subject: The development of an effective social media strategy for a newly opened restaurant in Istanbul. My future: In the future I would like to work at a service design agency.

61 Lorena-Ingrid Surugiu My greatest memories about Saxion: The second year event management - the Candylicous party we threw with my group - simply legendary! Your scc or Erik Pakkert says: What an achievement! I wish you the best of luck with all your future plans.

62 Maartje Drijvers My thesis subject: My thesis focused on the needs and wants of the students with regards to study spaces at Saxion. My future: In the future I would like to work at a service design agency.

63 Maartje Drijvers My greatest memories about Saxion: Organizing the study trip to London in the second year and I have so many other great memories. Your scc or Bastienne Bernasco says: HBS was voor jou een prachtige ontdekkingsreis. Je hebt een waardevolle bijdrage geleverd hebt aan de opleiding Hotel Management. Actief bij de oprichting van ProMaitre en als deelnemer aan de Expeditie. Nu als talentvolle Service Designer de toekomst in. Heel veel succes en geluk in jouw verdere loopbaan! Keep in touch.

64 Jill Mitterer My thesis subject: Repositioning promotional products as an effective marketing tool by using the Value Proposition Des. My future: Exploring the world and hopefully a satisfying job.

65 Jill Mitterer My greatest memories about Saxion: The chance to study abroad. Your scc or Erik Pakkert says: A wonderful achievement. I m proud of you! I wish you the best of luck and a great future.

66 Michele Rosa Ziegler My thesis subject: Members of The Entertainment Industry Staying At Parsian Palace Hotels - A Design Thinking Process. My future: Living, loving and enjoying life.

67 Michele Rosa Ziegler My greatest memories about Saxion: Learning from wonderful people, teachers, friends and family from all over the world. Your scc or Bastienne Bernasco says: Well-organized, energetically hospitable and ambitious. You have been a super-student and a good friend to many of us at Hotel Management. Your contributions to the London trip and the Expedition have been very useful and really inspiring. And your thesis in Paris was the real highlight of your study. Thanks for being our Extraordinary Michele and we wish you happiness in your work and life in Paris

Understanding and being understood begins with speaking Dutch

Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder? 1.

Nadere informatie

Jennifer Machielse. Lennart Stachowitz. Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV

Jennifer Machielse. Lennart Stachowitz. Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV Jennifer Machielse I am Jennifer Machielse, spontaneous, self-conscious and a go-getter, that s me. I am a fourth-year student Marketing & Communication in Tourism

Nadere informatie

Danica Jiernes Madrid, 17 years

Danica Jiernes Madrid, 17 years Danica Jiernes Madrid, 17 years City of Malabon University (CMU) Bachelor of Secondary Education Major in Mathematics Mother s Occupation: Housewife (huisvrouw) Welder (lasser) I choose mathematics as

Nadere informatie

GOOD TRAINING 2 juni 2016 Mireille Goos

GOOD TRAINING 2 juni 2016 Mireille Goos GOOD TRAINING 2 juni 2016 Mireille Goos GOOD TRAINING COALITIE GEMEENTE AMSTERDAM RANDSTAD GOOD HOTEL AMSTERDAM PREFERRED PARTNER PROGRAM Create Beauty, Do Good WHY Create Beauty, Do Good 2009 2012 2014

Nadere informatie

REALTIME LEIDERSCHAP ONTWIKKELING

REALTIME LEIDERSCHAP ONTWIKKELING REALTIME LEIDERSCHAP ONTWIKKELING ERNST JAN REITSMA 27 NOVEMBER 2014 REALTIME LEADERSHIP DEVELOPMENT 1. Iets over theorieën 2. Belang van Live Event 3. Ervaringen 4. Feedback organiseren 5. Voorbeelden

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Davide's Crown Caps Forum

Davide's Crown Caps Forum pagina 1 van 6 Davide's Crown Caps Forum A Forum for Crown Cap Collectors Zoeken Uitgebreid zoeken Zoeken Forumindex Crown Caps Unknown Caps Lettergrootte veranderen vriend Afdrukweergave Gebruikerspaneel

Nadere informatie

Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015

Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015 Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015 Tijd 09.15 09.45 Je bent op de Open dag, wat nu? Personal welcome international visitors 10.00 10.45 Je bent op de

Nadere informatie

3 I always love to do the shopping. A Yes I do! B No! I hate supermarkets. C Sometimes. When my mother lets me buy chocolate.

3 I always love to do the shopping. A Yes I do! B No! I hate supermarkets. C Sometimes. When my mother lets me buy chocolate. 1 Test yourself read a Lees de vragen van de test. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. A Yes. B No. C Sometimes, when I feel like it. 2 When I see an old lady with

Nadere informatie

o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl

o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl o Heb je vragen of geef je mening en reactie op deze presentatie via

Nadere informatie

SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY.

SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY. Our innovative approach to operating a security company will see investment into your community. SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. We are proud to say that our profits are

Nadere informatie

Wij beloven je te motiveren en verbinden met andere studenten op de fiets, om zo leuk en veilig te fietsen. Benoit Dubois

Wij beloven je te motiveren en verbinden met andere studenten op de fiets, om zo leuk en veilig te fietsen. Benoit Dubois Wij beloven je te motiveren en verbinden met andere studenten op de fiets, om zo leuk en veilig te fietsen. Benoit Dubois Wat mij gelijk opviel is dat iedereen hier fietst. Ik vind het jammer dat iedereen

Nadere informatie

Gastvrijheid op de Werkvloer

Gastvrijheid op de Werkvloer Welkom Harold Sanches Gastvrijheid op de Werkvloer Xperience Xperience Onze Missie Van business naar beleving If you can dream it, you can achieve it Onze Missie Van business naar beleving If you can dream

Nadere informatie

1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord

1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord FUTURE TENSE ( TOEKOMENDE TIJD ) Hoe? 1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord Wanneer? Ad 1. Als iets in de toekomst zal gebeuren

Nadere informatie

World Class Aviation Academy

World Class Aviation Academy World Class Aviation Academy Opleidingen voor luchtvaarttechnici moeten voorop lopen Hoogwaardig vliegtuigonderhoud is een onmisbare randvoorwaarde voor het leveren van topprestaties van de luchtvaartsector.

Nadere informatie

Hoe combineer je Mindfullness, Passie en Power (onderscheidend) om een

Hoe combineer je Mindfullness, Passie en Power (onderscheidend) om een Hi Paul, Robin, Bram, Jan, Wat ik wil voorstellen om bij de launch, waarom we samenwerken en wat we gaan doen, ook een (link naar) Ebook mee te geven met - ons onderscheidend vermogen en een tip van de

Nadere informatie

Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015

Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015 Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015 Tijd 09.15 09.45 Je bent op de Open dag, wat nu? Personal welcome international visitors 10.00 10.45 Je bent op de

Nadere informatie

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven.

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven. Met visual storytelling voeg ik een andere dimensie toe aan verhalen vertellen én fotografie. Ik geef een (levens)event niet alleen een gezicht, maar ook een stem en breng hiermee het ware en pure gevoel

Nadere informatie

IT S MORE FUN TO BE A PIRATE THAN TO JOIN THE NAVY - STEVE JOBS OPLEIDING ONDERNEMERSCHAP, MBO-4 MARKETING & COMMUNICATIE

IT S MORE FUN TO BE A PIRATE THAN TO JOIN THE NAVY - STEVE JOBS OPLEIDING ONDERNEMERSCHAP, MBO-4 MARKETING & COMMUNICATIE IT S MORE FUN TO BE A PIRATE THAN TO JOIN THE NAVY - STEVE JOBS OPLEIDING ONDERNEMERSCHAP, MBO-4 MARKETING & COMMUNICATIE 2 De wereld wordt steeds complexer. De economie, technologie, communicatie en bedrijven

Nadere informatie

NUCHTER, EEN HELDERE KIJK EN NO-NONSENSE

NUCHTER, EEN HELDERE KIJK EN NO-NONSENSE NUCHTER, EEN HELDERE KIJK EN NO-NONSENSE NATUURLIJK SAMEN NATURALLY DUTCH. Koolhaas Natuurlijk is a typically Dutch company: Sober, with a clear vision and no-nonsense. That s what our customers may expect

Nadere informatie

Taco Schallenberg Acorel

Taco Schallenberg Acorel Taco Schallenberg Acorel Inhoudsopgave Introductie Kies een Platform Get to Know the Jargon Strategie Bedrijfsproces Concurrenten User Experience Marketing Over Acorel Introductie THE JARGON THE JARGON

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

Programmaoverzicht Bachelor Open dag

Programmaoverzicht Bachelor Open dag Programmaoverzicht Bachelor Open dag 11 2017 Ronde en tijd Openingsronde 09.00-09.30 uur Sessies en activiteiten Waarom Tilburg University? Informatiesessie met de rector magnificus en een student van

Nadere informatie

Vergaderen in het Engels

Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je

Nadere informatie

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT

ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT ONTWIKKEL DE JUISTE MENTALITEIT Iedereen met wie je in contact komt, biedt een kans om over een oplossing van Isagenix te vertellen, wat zijn of haar leven drastisch kan verbeteren. Vergeet niet waarom

Nadere informatie

Media en creativiteit. Winter jaar vier Werkcollege 7

Media en creativiteit. Winter jaar vier Werkcollege 7 Media en creativiteit Winter jaar vier Werkcollege 7 Kwartaaloverzicht winter Les 1 Les 2 Les 3 Les 4 Les 5 Les 6 Les 7 Les 8 Opbouw scriptie Keuze onderwerp Onderzoeksvraag en deelvragen Bespreken onderzoeksvragen

Nadere informatie

Buy Me FILE 5 BUY ME BK 2

Buy Me FILE 5 BUY ME BK 2 Buy Me FILE BUY ME BK Can you resist all those incredible products that all seem to be screaming: Buy Me! Every day we see them on TV during the commercial break: the best products in the world. How would

Nadere informatie

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training 9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training In 9 dagen jezelf volledig op de kaart zetten Je energie aangevuld en in staat om die batterij op peil te houden. Aan het eind heb jij Een goed gevoel in je

Nadere informatie

een kopie van je paspoort, een kopie van je diploma voortgezet onderwijs (hoogst genoten opleiding), twee pasfoto s, naam op de achterkant

een kopie van je paspoort, een kopie van je diploma voortgezet onderwijs (hoogst genoten opleiding), twee pasfoto s, naam op de achterkant Vragenlijst in te vullen en op te sturen voor de meeloopochtend, KABK afdeling fotografie Questionnaire to be filled in and send in before the introduction morning, KABK department of Photography Stuur

Nadere informatie

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Welke informatie hebben wij nodig? Let op:

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Welke informatie hebben wij nodig? Let op: Aanleverinstructies Omslag ontwerp Op basis van uw wensen kunt u een geschikte ontwerper kiezen. Op de volgende pagina s van dit document vindt u info en een klein portfolio van de ontwerpers. 1. StudioLIN

Nadere informatie

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City!

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! 1 Meet and greet read Lees de tekst. Wat is de prijs die je kunt winnen? early too late on time vroeg te laat op tijd Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! Do you have a special

Nadere informatie

Meet your mentor and coach

Meet your mentor and coach Young Professional Program The importance of having a mentor in business Meet your mentor and coach What do Larry Page, and Steve Jobs have in common? They ve all received guidance from mentors. Yes even

Nadere informatie

Night news. Fact sheets. Worksheet

Night news. Fact sheets. Worksheet 1 Night news read Het liedje van Caro Emerald speelt zich s nachts af. Lees twee nieuwsberichten die met nacht te maken hebben. Nieuwsbericht 1 Nieuwsbericht 2 Clouds block view for meteor watchers Do

Nadere informatie

ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM

ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM Read Online and Download Ebook ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM DOWNLOAD EBOOK : ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK STAFLEU

Nadere informatie

Quick scan method to evaluate your applied (educational) game. Validated scales from comprehensive GEM (Game based learning Evaluation Model)

Quick scan method to evaluate your applied (educational) game. Validated scales from comprehensive GEM (Game based learning Evaluation Model) WHAT IS LITTLE GEM? Quick scan method to evaluate your applied (educational) game (light validation) 1. Standardized questionnaires Validated scales from comprehensive GEM (Game based learning Evaluation

Nadere informatie

P e r s o n a l C a r e e r P l a n

P e r s o n a l C a r e e r P l a n P e r s o n a l C a r e e r P l a n If you can dream it, you can do it. Walt Disney First comes thought; then organization of that thought, into ideas and plans; then transformation of those plans into

Nadere informatie

Dutch survival kit. Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction. Met elkaar kennismaken Getting to know each other

Dutch survival kit. Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction. Met elkaar kennismaken Getting to know each other Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

HUMAN RELATIONS. McDonald s België. McDonald s België HUMAN RELATIONS

HUMAN RELATIONS. McDonald s België. McDonald s België HUMAN RELATIONS McDonald s België McDonald s België HUMAN RELATIONS HUMAN RELATIONS We believe in everyone s potential, so we create a work environment where everyone can keep on going McDonald s wereldwijd Aanwezig in

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

Exploitant. CM-Bureau

Exploitant. CM-Bureau Van Exploitant Naar CM-Bureau You do not lead by hitting people over the head that s assault, not leadership MT MediaGroep BV 2014, Berend Jan Veldkamp Dwight D. Eisenhouwer Over MT MediaGroep boeit en

Nadere informatie

Join the Innovation Makers!

Join the Innovation Makers! Join the Innovation Makers! Personal development in hard and soft skills Many career opportunities Embedded & Technical software Connected Devices 4 locations in the Netherlands and Belgium Social after-work

Nadere informatie

NH Hotel Group maakt plannen bekend voor nhow London

NH Hotel Group maakt plannen bekend voor nhow London NH Hotel Group maakt plannen bekend voor nhow London Eerste nhow hotel in Verenigd Koninkrijk opent in 2019 LONDEN, 3 november 2015 NH Hotel Group breidt het merk nhow uit naar het Verenigd Koninkrijk.

Nadere informatie

Ius Commune Training Programme Amsterdam Masterclass 22 June 2017

Ius Commune Training Programme Amsterdam Masterclass 22 June 2017 www.iuscommune.eu INVITATION Ius Commune Masterclass 22 June 2017 Amsterdam Dear Ius Commune PhD researchers, You are kindly invited to participate in the Ius Commune Amsterdam Masterclass for PhD researchers,

Nadere informatie

Ius Commune Training Programme 2015-2016 Amsterdam Masterclass 16 June 2016

Ius Commune Training Programme 2015-2016 Amsterdam Masterclass 16 June 2016 www.iuscommune.eu Dear Ius Commune PhD researchers, You are kindly invited to attend the Ius Commune Amsterdam Masterclass for PhD researchers, which will take place on Thursday 16 June 2016. During this

Nadere informatie

16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren!

16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren! 16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren! ij zijn geboren verhalenvertellers. Als klein kind worden we al geconfronteerd met een verhaaltje voor het slapen gaan. Op de lagere school zitten

Nadere informatie

Programma Open dag Tilburg University Zaterdag 8 oktober 2016 Toelichting en overzicht

Programma Open dag Tilburg University Zaterdag 8 oktober 2016 Toelichting en overzicht Programma Open dag Tilburg University Zaterdag 8 oktober 2016 Toelichting en overzicht Toelichting programmaonderdelen Informatiesessie Kennismakingscollege Minicollege Campus Tour Sports Center Tour Q&A

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten. Special Edition N Achter de schermen

Wijs & Eigen. Magazine. Wijs en eigen. Koffer vol geluk. Eigenwijze feiten.  Special Edition N Achter de schermen Wijs & Eigen Magazine Wijs en eigen Achter de schermen Koffer vol geluk In 6 stappen een relatie met jezelf beginnen! Eigenwijze feiten Dingen die jij niet wilt horen, maar wel écht wilt weten! Special

Nadere informatie

Grammatica uitleg voor de toets van Hoofdstuk 1

Grammatica uitleg voor de toets van Hoofdstuk 1 Grammatica uitleg voor de toets van Hoofdstuk 1 Vraagzinnen: Je kunt in het Engels vraagzinnen maken door vaak het werkwoord vooraan de zin te zetten. Bijv. She is nice. Bijv. I am late. Bijv. They are

Nadere informatie

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge Flowdagboek voor de Intuïtie challenge MANIFESTyourlight.nl Dit is je flowdagboek voor de Intuïtie challenge Vul het in op het moment van de dag dat je intuïtie vertelt dat je dat moet doen. Als je schrijft

Nadere informatie

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Let op: Welke informatie hebben wij nodig?

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Let op: Welke informatie hebben wij nodig? Aanleverinstructies Omslag ontwerp Op basis van uw wensen kunt u een geschikte ontwerper kiezen. Op de volgende pagina s van dit document vindt u info en een klein portfolio van de ontwerpers. 1. StudioLIN

Nadere informatie

Welkom op het Seminarie Communicatie, Leden en Rotary TITLE. Tessenderlo, 25 april 2014

Welkom op het Seminarie Communicatie, Leden en Rotary TITLE. Tessenderlo, 25 april 2014 Welkom op het Seminarie Communicatie, Leden en Rotary TITLE Tessenderlo, 25 april 2014 DEEL 1: Interne Communicatie: MEMBERSHIP Communication Interne -1. Evaluation Tools voor de club -2. Membership Trends

Nadere informatie

www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was.

www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was. www.leraarwordeninsittard.nl Leraar, je wist dat je het was. Benjamin Plant student Aardrijkskunde Ik weet wat ik wil Het leukste moment van mijn stage is wanneer leerlingen mij uit zichzelf aanspreken

Nadere informatie

De evolutie-sprong van management naar leiderschap

De evolutie-sprong van management naar leiderschap De evolutie-sprong van management naar leiderschap What got you here, won't get you there - Marshall Goldsmith Als ervaren manager heb je het allemaal al eerder gehoord Als effectief manager gebruik je

Nadere informatie

Writing 1 WRITING 1 PART D BK 3

Writing 1 WRITING 1 PART D BK 3 Writing 1 WRITING 1 PART D BK 3 Isn t it incredible? After only two years of learning English you can write your own English WhatsApp messages, tweets and emails. You can also post some lines on an international

Nadere informatie

Een groot moment binnen Stichting Chimwemwe Malawi; De kleuterschool in Mkandira is geopend!

Een groot moment binnen Stichting Chimwemwe Malawi; De kleuterschool in Mkandira is geopend! Een groot moment binnen Stichting Chimwemwe Malawi; De kleuterschool in Mkandira is geopend! Op 23 februari 2015 was het zo ver; de eerste kleuters kwamen naar de spiksplinternieuwe school in Mkandira.

Nadere informatie

Combinatietraject ipockets groep 1/2 verspreid over twee jaar In het eerste jaar volgt u Traject A. Het tweede jaar start u met Traject B.

Combinatietraject ipockets groep 1/2 verspreid over twee jaar In het eerste jaar volgt u Traject A. Het tweede jaar start u met Traject B. Invoertraject ipockets bij gebruik in combinatiegroepen Lesmethode ipockets kan heel gemakkelijk ingezet worden in combinatiegeroepen. Met behulp van dit document kunt u zien welke lessen u in welk leerjaar

Nadere informatie

Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen?

Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen? Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch 789 (wl) kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan

Nadere informatie

Immigratie Studeren. Studeren - Universiteit. Aangeven dat u zich wilt inschrijven. Verklaren dat u graag wilt inschrijven voor een cursus.

Immigratie Studeren. Studeren - Universiteit. Aangeven dat u zich wilt inschrijven. Verklaren dat u graag wilt inschrijven voor een cursus. - Universiteit I would like to enroll at a university. Aangeven dat u zich wilt inschrijven I would like to enroll at a university. I want to apply for course. Verklaren dat u graag wilt inschrijven voor

Nadere informatie

THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE

THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE DUTCH THE LANGUAGE SURVIVAL GUIDE 4 0 0 W O R D S T O G E T S T A R T E D I N A N Y L A N G U A G E BY THE FOREIGN LANGUAGE COLLECTIVE Verbs Werkwoorden To be zijn I ik ben You jij bent He/She/It hij/zij/het

Nadere informatie

De Cambridge English presentatie voor de leerlingen. Jane West & Fokke de Jong (docenten Engels)

De Cambridge English presentatie voor de leerlingen. Jane West & Fokke de Jong (docenten Engels) De Cambridge English presentatie voor de leerlingen Jane West & Fokke de Jong (docenten Engels) CAMBRIDGE CERTIFICATE Da Vinci 2015-2016 WHO IS IT FOR? -- IT IS FOR YOU! - Do this programme if you are

Nadere informatie

150 ECG-problemen (Dutch Edition)

150 ECG-problemen (Dutch Edition) 150 ECG-problemen (Dutch Edition) John R. Hampton, Piet Machielse Click here if your download doesn"t start automatically 150 ECG-problemen (Dutch Edition) John R. Hampton, Piet Machielse 150 ECG-problemen

Nadere informatie

Effectief Toezicht ervaringen van een commissaris

Effectief Toezicht ervaringen van een commissaris Effectief Toezicht ervaringen van een commissaris Margot Scheltema September 2014 22-9-2014 Scheltema - VITP 1 Wanneer is toezicht effectief? (1) Samenstelling RvT Profielschets Competenties; verschil

Nadere informatie

Bestuurskunde Public Administration

Bestuurskunde Public Administration Bestuurskunde Public Administration Jolanda den Heijer 13/10/2017 Bij ons leer je de wereld kennen 1 Who s who? Intro Who am I Who are you? Ba / Ma Dutch / English? 2 Today Exchange Europa Bachelor -Requirements,

Nadere informatie

General info on using shopping carts with Ingenico epayments

General info on using shopping carts with Ingenico epayments Inhoudsopgave 1. Disclaimer 2. What is a PSPID? 3. What is an API user? How is it different from other users? 4. What is an operation code? And should I choose "Authorisation" or "Sale"? 5. What is an

Nadere informatie

VRAGENKAARTJES THE ISLAND OF ALL TOGETHER

VRAGENKAARTJES THE ISLAND OF ALL TOGETHER VRAGENKAARTJES THE ISLAND OF ALL TOGETHER Dank je wel voor het downloaden van de vragenkaartjes. Graag delen we vrijblijvend een paar van onze ervaringen: 1. Wij lieten mensen eerst een minuut of tien

Nadere informatie

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot.

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot. Naam: Robbert Geboortejaar: 1987 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Opleidingen: 09/2005 05/2010 Bachelor of Business Administration (BBA), Facility management NHTV Breda University of Applied Sciences

Nadere informatie

Joop Polder. Artipico Art Gallery

Joop Polder. Artipico Art Gallery Artipico Art Gallery was born in 1939 in The Hague, in The Netherlands. He graduated from several academies of visual arts in Europe and has successfully worked as an artist for many years. gets his inspiration

Nadere informatie

Appendix A: List of variables with corresponding questionnaire items (in English) used in chapter 2

Appendix A: List of variables with corresponding questionnaire items (in English) used in chapter 2 167 Appendix A: List of variables with corresponding questionnaire items (in English) used in chapter 2 Task clarity 1. I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of

Nadere informatie

rubenvanderpoel@enabler.nl

rubenvanderpoel@enabler.nl Personalia Naam: Adres: Postcode + woonplaats: Koos Ruben van der Poel Soetendaalseweg 66A 3036 ES Rotterdam Mobiel: 06-52187600 E-mail: rubenvanderpoel@enabler.nl Geboortedatum: 18-10-1985 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Toespraak Rector Magnificus Carel Stolker bij de opening van de El Cid week

Toespraak Rector Magnificus Carel Stolker bij de opening van de El Cid week Toespraak Rector Magnificus Carel Stolker bij de opening van de El Cid week 2016-2017 Beste studenten, Nu ik hier sta, met jullie, met al die studenten, dan denk ik terug aan 1974, toen ik zelf in Leiden

Nadere informatie

Onderzoek naar Chinese bedrijven sinds 2007

Onderzoek naar Chinese bedrijven sinds 2007 Bijlage 2 Onderzoek naar Chinese bedrijven sinds 2007 In opdracht van: WestHolland Foreign Investment Agency 11-11-2013 1. Opdrachtformulering en totstandkoming opdracht ScoutOut is door WFIA benaderd

Nadere informatie

Engels op Niveau A2 Workshops Woordkennis 1

Engels op Niveau A2 Workshops Woordkennis 1 A2 Workshops Woordkennis 1 A2 Workshops Woordkennis 1 A2 Woordkennis 1 Bestuderen Hoe leer je 2000 woorden? Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. Je

Nadere informatie

Exchange with Bartow - Winter Haven - Lakeland High Schools, Florida

Exchange with Bartow - Winter Haven - Lakeland High Schools, Florida Exchange with Bartow - Winter Haven - Lakeland High Schools, Florida Oisterwijk, 28 September 2016 Dear parents and pupils, The tickets, hotel and youth hostel are booked and the programme is just about

Nadere informatie

Performance drivers @ Schoenen Torfs De weg naar betrokken en gelukkige medewerkers!

Performance drivers @ Schoenen Torfs De weg naar betrokken en gelukkige medewerkers! Performance drivers @ Schoenen Torfs De weg naar betrokken en gelukkige medewerkers! HR-Vandaag VOKA, 4 oktober 2012 Schoenen Torfs: evolutie 2005 2012 Familiebedrijf 1948, derde generatie 66 winkels,

Nadere informatie

Qompas sollicitatietraining. Jessica de Rijk & Rosalie van der Tuuk

Qompas sollicitatietraining. Jessica de Rijk & Rosalie van der Tuuk Qompas sollicitatietraining Jessica de Rijk & Rosalie van der Tuuk Eindhoven, 7 december 2015 carrierestart.qompas.nl Kennismaken Introductie Qompas Oriënteren Zelfanalyse Verdiepen in markt/bedrijven

Nadere informatie

Learn like a startup. Next Learning 2014 16 April 2014

Learn like a startup. Next Learning 2014 16 April 2014 Learn like a startup Next Learning 2014 16 April 2014 Rob Hermans Founder Achieved @hermans85 rob@achieved.co Achievements: Setup game startup incubator. Helped 10 startups go to market. Learned to code

Nadere informatie

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 HET KLASSIEK BIEDT VANAF FEBRUARI 2018 DRIE NIEUWE STAGEPLEKKEN AAN! Het Klassiek is een full-service evenementenbureau dat jaarlijks 125+ festivals, evenementen en

Nadere informatie

studeerkamer open haard bad douche https://www.homeswapinternational.com/greatbritain-cheltenham garage car exchange / use of car study

studeerkamer open haard bad douche https://www.homeswapinternational.com/greatbritain-cheltenham garage car exchange / use of car study Madness 1 Home swap Flash info read Bekijk de website en lees de tekst. Wat is het Nederlandse woord voor home swap? studeerkamer open haard bad douche https://www.homeswapinternational.com/greatbritain-cheltenham

Nadere informatie

Cover Page. The handle holds various files of this Leiden University dissertation

Cover Page. The handle  holds various files of this Leiden University dissertation Cover Page The handle http://hdl.handle.net/1887/22989 holds various files of this Leiden University dissertation Author: Pouw, Lucinda Title: Emotion regulation in children with Autism Spectrum Disorder

Nadere informatie

Mondeling tentamen Havo - ERK niveau B1 / B1 +

Mondeling tentamen Havo - ERK niveau B1 / B1 + Mondeling tentamen Havo - ERK niveau B / B + Het mondeling voor Engels Havo duurt 5 minuten en bestaat uit een gesprek met je docent waarin de volgende onderdelen aan de orde komen: *Je moet een stukje

Nadere informatie

Het liedje van Jessie J gaat over wat je kunt kopen. Lees het informatiebord van het winkelcentrum. Hoe heet dit winkelcentrum?

Het liedje van Jessie J gaat over wat je kunt kopen. Lees het informatiebord van het winkelcentrum. Hoe heet dit winkelcentrum? 1 Shopping mall Het liedje van Jessie J gaat over wat je kunt kopen. Lees het informatiebord van het winkelcentrum. Hoe heet dit winkelcentrum? The Tower - Shopping mall 1 Bookshop Blackwell s Waterstones

Nadere informatie

Contextanalyse. Patrick v/d Vlist

Contextanalyse. Patrick v/d Vlist Contextanalyse Patrick v/d Vlist Contextanalyse Patrick v/d Vlist Krimpen ad IJsel 10-01-2016 Verdoold Installatiebedrijf Voorwoord Ik heb dit rapport geschreven naar aanleiding van een communicatieopdracht

Nadere informatie

De grondbeginselen der Nederlandsche spelling / Regeling der spelling voor het woordenboek der Nederlandsche taal (Dutch Edition)

De grondbeginselen der Nederlandsche spelling / Regeling der spelling voor het woordenboek der Nederlandsche taal (Dutch Edition) De grondbeginselen der Nederlandsche spelling / Regeling der spelling voor het woordenboek der Nederlandsche taal (Dutch Edition) L. A. te Winkel Click here if your download doesn"t start automatically

Nadere informatie

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie

Creating a marketplace where expertise is made available through videoconferencing. Roland Staring Community Support Manager roland.staring@surfnet.

Creating a marketplace where expertise is made available through videoconferencing. Roland Staring Community Support Manager roland.staring@surfnet. Expert at a distance Creating a marketplace where expertise is made available through videoconferencing Roland Staring Community Support Manager roland.staring@surfnet.nl Working together for education

Nadere informatie

Zakendoenin Spanje Wij maken het makkelijk

Zakendoenin Spanje Wij maken het makkelijk Zakendoenin Spanje Wij maken het makkelijk Accounting Payroll Tax & Legal Spain Welkom Euro Economics Missie Wij willen voor onze relaties succesvol zakendoenen genietenvan hetleven in Spanje makkelijker

Nadere informatie

Hoe krijg ik mijn management in de juiste houding en gedrag, en de medewerkers in beweging?!

Hoe krijg ik mijn management in de juiste houding en gedrag, en de medewerkers in beweging?! Hoe krijg ik mijn management in de juiste houding en gedrag, en de medewerkers in beweging?! De Kracht van Open-Book Management - Connecting People & Numbers - 23 augustus 2016 1 MARTIN 70% source Gallup

Nadere informatie

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals FOCUS ON THE FUTURE Je bent een HR professional met veel ambitie en je wilt succesvol(ler) zijn. Je bent gericht op de nieuwste HR ontwikkelingen en nieuwsgierig naar hoe andere HR professionals zaken

Nadere informatie

Kilometers van hier zijn ze soms mijlen verder

Kilometers van hier zijn ze soms mijlen verder Kilometers van hier zijn ze soms mijlen verder Studie of stage in het buitenland? wilweg.nl Studie of stage in het buitenland? Wil jij je horizon verbreden? Een onvergetelijke tijd beleven? Vrienden hebben

Nadere informatie

Transformatief Leiderschap

Transformatief Leiderschap Transformatief Leiderschap Transformatieve leiders inspireren, motiveren en stimuleren. Niet alleen zichzelf maar ook de mensen om zich heen om buitengewoon goed te presteren, verbazingwekkende dingen

Nadere informatie

Talentmanagement in tijden van crisis

Talentmanagement in tijden van crisis Talentmanagement in tijden van crisis Drs. Bas Puts Page 1 Copyright Siemens 2009. All rights reserved Mission: Achieving the perfect fit Organisatie Finance Sales Customer Engineering Project management

Nadere informatie

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen.

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Business Passionista Passion, Power & Purpose Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Be a woman

Nadere informatie

Combinatietraject van level 1 en 2. Level 1 Tropical Island: Trajectjaar 1 (deel 1)

Combinatietraject van level 1 en 2. Level 1 Tropical Island: Trajectjaar 1 (deel 1) Invoertraject Our Discovery Island bij gebruik in combinatiegroepen Lesmethode Our Discovery Island (ODI) kan heel gemakkelijk ingezet worden in combinatiegroepen. Met behulp van dit document kunt u zien

Nadere informatie

Internationaliseren van leeruitkomsten: vier voorbeelden uit de praktijk. Jos Beelen Utrecht, 5 februari 2015

Internationaliseren van leeruitkomsten: vier voorbeelden uit de praktijk. Jos Beelen Utrecht, 5 februari 2015 Internationaliseren van leeruitkomsten: vier voorbeelden uit de praktijk Jos Beelen Utrecht, 5 februari 2015 Case 1: add on Universiteit van Tilburg Link Class Collaborative Online International Learning

Nadere informatie

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden.

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden. one English is everywhere Test Luister naar wat Daniel vertelt. Welke Engelse woorden hoor je? Kruis ze aan. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game Lees de tekst. Omcirkel de

Nadere informatie

Reflectie op de uitkomsten uit het. Ed Peelen. onderzoek

Reflectie op de uitkomsten uit het. Ed Peelen. onderzoek Reflectie op de uitkomsten uit het Ed Peelen onderzoek 1 Kader onderzoek BTC Media Test Verschillende communicatiemiddelen (e-mailnieuwsbrief, digitaal magazine, social media, apps, website) Hoe worden

Nadere informatie

- werkwoord + ed ( bij regelmatige werkwoorden ) - bij onregelmatige werkwoorden de 2 e rij ( deze moet je dus uit je hoofd leren )

- werkwoord + ed ( bij regelmatige werkwoorden ) - bij onregelmatige werkwoorden de 2 e rij ( deze moet je dus uit je hoofd leren ) PAST SIMPLE TENSE ( onvoltooid verleden tijd ) Hoe? vervoeging - werkwoord + ed ( bij regelmatige werkwoorden ) - bij onregelmatige werkwoorden de 2 e rij ( deze moet je dus uit je hoofd leren ) van bijv,

Nadere informatie