Welkom. Welcome Diplomering 10 juli 2015 Graduation 10 July 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom. Welcome Diplomering 10 juli 2015 Graduation 10 July 2015"

Transcriptie

1 Welkom Welcome Diplomering 10 juli 2015 Graduation 10 July 2015

2 Michelle Schoenmaker Mijn thesisopdracht: Benchmark klanttevredenheid van vakantieparken in Nederland. Mijn toekomst: In de toekomst zie ik mijzelf in mijn eigen unieke theehuis, waar heerlijke hapjes worden geserveerd.

3 Maike Giel Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar de doelgroepen van het nieuwe Van der Valk Hotel Veenendaal. Mijn toekomst: Ik hoop snel een uitdagende baan te vinden en het contact met mijn 'Saxionvriendinnen te behouden.

4 Maike Giel Mijn leukste herinnering aan Saxion: Foodgala's! Hoewel het niet mijn scherpste herinneringen zijn waren dat echt geweldige feestjes! Je slb er Maria Sadaba-Puig zegt: Beste Maike, Felicidades! Geweldig gedaan, binnen 4 jaar afgestudeerd met een mooie cijferlijst! Daar mag jij trots op zijn! Het was mooi te zien hoe jij gegroeid bent, van student naar professional! Als je slb er ben ik trots op je! Ik wens je veel geluk in de toekomst.

5 Marlijn van de Pavert Mijn thesisopdracht: Onderzoek naar een ultieme- en eigentijdse klantbeleving voor Van Lanschot Bankiers Arnhem & Nijmegen. Mijn toekomst: Dingen van de wereld zien.

6 Marlijn van de Pavert Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn stage in Barcelona en de altijd gezellige foodgala's en studie-uitjes! Je slb er Maria Sadaba-Puig zegt: Beste Marlijn, Felicidades! Geweldig gedaan! Binnen 4 jaar afgestudeerd, een mooie cijferlijst en je thesis in een keer behaald! Daar mag jij trots op zijn! Het was mooi te zien hoe jij een echt professional bent geworden. Ik ben als slb er trots op je! Ik wens je veel geluk in de toekomst.

7 Rosa Mulder Mijn thesisopdracht: De Kruidentuin als huiskamer van de wijk. Mijn toekomst: Een leuke carrière in de hotellerie!

8 Rosa Mulder Mijn leukste herinnering aan Saxion: Managementstage bij NH Hotel Group. Je slb er Wim Bontekoning zegt: Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Ik wens je alle succes voor de toekomst.

9 Roos Compaijen Mijn thesisopdracht: Een advies voor het aantrekken van de zakelijke markt bij Villa Vennendal. Mijn toekomst: Een fulltime baan in de hotelbranche.

10 Roos Compaijen Mijn leukste herinnering aan Saxion: Ik heb geleerd om op een creatieve manier tot oplossingen te komen. Je slb er Louisa Hendriks zegt: Beste Roos, Gefeliciteerd! In de afgelopen 4 jaar heb jij heel hard gewerkt en uitstekende resultaten gehaald. Jij hebt ook mooie plannen voor je toekomst gemaakt. The sky is the limit. Heel veel succes toegewenst!

11 Iris Burgman Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar het gebruik van De Gastvrije Match door personeelsselecteurs in hotels. Mijn toekomst: Master Communicatie, Organisatie en Beleid aan de Vrije Universiteit.

12 Iris Burgman Mijn leukste herinnering aan Saxion: Holland Tour. Je slb er Louisa Hendriks zegt: Beste Iris, met uitstekende resultaten heb jij je studie afgerond. Gefeliciteerd! Je bent ambitieus en zet jezelf altijd 100% in om je doelen te bereiken. Ik wens je veel succes met je volgende studie!

13 Renee Sorgdrager Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar de invloed van primitieve technologie op de natuurbeleving van drie generaties. Mijn toekomst: Ik ga terug naar Australië met Demi aankomend jaar en daarna wil ik nog graag een master gaan doen.

14 Renee Sorgdrager Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn stage in Australië, de Holland tour en de minor Expeditie waaronder de trip naar Berlijn! Je slb er Louisa Hendriks zegt: Beste Renee, Gefeliciteerd! In de laatste 4 jaar zag ik je groeien van een jonge studente naar een zelfverzekerde to-be-professional. Spread your wings and fly! Ik wens je heel veel succes in de toekomst!

15 Demi Schreuder Mijn thesisopdracht: Activiteiten ontwerpen om de sociaal maatschappelijke impact van de Ronde van Overijssel te vergroten. Mijn toekomst: Volgend jaar naar Australië met Renée en daarna een Master in Sport and Events volgen.

16 Demi Schreuder Mijn leukste herinnering aan Saxion: Stage in Australië, het semester hotelmanagement en de minor De Expeditie. Je slb er Louisa Hendriks zegt: Beste Demi, Gefeliciteerd! Jij bent jong maar heel onafhankelijk en verwelkomt uitdagingen. Australia was je grote avontuur en ik hoop dat je nog meer leuke avonturen gaat meemaken. Veel succes!

17 Michael Smink Mijn thesisopdracht: De ontwikkeling van een beursstrategie voor de internationale organisatie Pentair. Mijn toekomst: Glansrijk.

18 Michael Smink Mijn leukste herinnering aan Saxion: Dat blijft denk ik toch de Holland-Tour. Mijn stage in London was ook zeker niet onverdienstelijk! Je slb er Anneke van der Mey zegt: Je hebt de pre-master Public Administration in de pocket waarmee je hebt laten zien dat je je wiskunde helemaal bijgespijkerd hebt. Het was gezellig in St. Tropez! Vergeet in je toekomst niet dat je een expert bent op het gebied van gastvrijheid. Gefeliciteerd.

19 Mariska Jansen Mijn thesisopdracht: Gastvrijheid in Facility Management. Mijn toekomst: Werken en carrière maken in Facility Management of de hotellerie!

20 Mariska Jansen Mijn leukste herinnering aan Saxion: De excursie naar Madrid! Vele concepten van hospitality bekijken en daarvan proeven! Je slb er Bastienne Bernasco zegt: Je hebt je diploma op zak. Gefeliciteerd! Op naar een mooie toekomst.

21 Niels de Kruijf Mijn thesisopdracht: Een positioneringsonderzoek voor een biologische webwinkel in de omgeving van Apeldoorn. Mijn toekomst: Een positieve toekomst waarbij mensen verbinden en inspireren centraal staat.

22 Niels de Kruijf Mijn leukste herinnering aan Saxion: Het 10-jarig bestaan van de HHO mogen organiseren! Je slb er Leanne Schreurs zegt: Als ik aan jou denk, dan zie ik een zelfredzame, enthousiaste en proactieve student! Je bent een duizendpoot, gaat veel uitdagingen (tegelijkertijd!) aan en weet ze allen tot een goed einde te brengen. Ontzettend knap! Met je open houding en werkervaring ligt de wereld aan je voeten. Hartelijk gefeliciteerd!

23 Max Eikelenboom Mijn thesisopdracht: Marketingcommunicatieonderzoek met als doel de verhuur van bungalows te stimuleren. Mijn toekomst: Met veel plezier, zowel privé als zakelijk. Zakelijk het liefst werkzaam op de sales afdeling.

24 Max Eikelenboom Mijn leukste herinnering aan Saxion: Dat zijn er teveel om allemaal te benoemen. Een paar die eruit springen: mijn stage in London. Je slb er Jos Poth zegt: Beste Max, Je vermoedde het al, maar weet het nu zeker: de aanhouder wint! Knap gedaan, geniet ervan!

25 Liesbeth Berfelo Mijn thesisopdracht: Onderzoek naar de doorslaggevende factor om bij Hotels Online Lodgegate af te nemen. Mijn toekomst: Waarschijnlijk een Master in Business Administration.

26 Liesbeth Berfelo Mijn leukste herinnering aan Saxion: Borrels met de klas. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Beste Liesbeth, Gefeliciteerd. Je houdt van overzicht, overview en doelgericht werken. Je hebt het Property Mananement Systeem van Lodge Gate toekomstbestendig gemaakt. Citaat: Elegante dame, weet wat ze wil, aanwinst voor de hospitality industry.

27 Inge Boegheim Mijn thesisopdracht: Toolkit voor gastvrij personeel selecteren, inzetten voor coaching. Mijn toekomst: Ik ga werken als assistent supermarktmanager bij Albert Heijn.

28 Inge Boegheim Mijn leukste herinnering aan Saxion: Wonen op de Wilhelmina Druckerstraat in Apeldoorn en de Holland Tour. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Je bent praktisch ingesteld en houdt van aanpakken. Je nam deel aan ons Excellence Programme en was onderzoeks-assistent. HR heeft je passie. Je haalt je motivatie uit een plezierige samenwerking met mensen die graag voor je willen werken. Nu ga je deel uitmaken van een AH talentproject. Een mooie toekomst toegewenst.

29 Anne Boom Mijn thesisopdracht: Verschil tussen de identiteit en het imago van Droste s Herberg, Corporate communicatieplan. Mijn toekomst: Werken en reizen.

30 Anne Boom Mijn leukste herinnering aan Saxion: Vrijheid. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Beste Anne, Je bent eerlijk en authentiek. Daarnaast ben je gedreven, vasthoudend, opbouwend en leg je de lat hoog voor jezelf en voor anderen. Dat levert mooie resultaten op. Dat blijkt wel uit de 9 die je behaald hebt voor de thesis. Gefeliciteerd.

31 Caroline de Grijs Mijn thesisopdracht: Het verbeteren van implementatieprocessen van F&B-concepten bij NH Gent Belfort. Mijn toekomst: Rooskleurig.

32 Caroline de Grijs Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn klasgenoten. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Beste Caroline, Je mailde: Het wordt een zware periode, ook met mijn werkzaamheden bij NH erbij. Wat knap dat je ondanks een wisseling in de begeleiding en alle werkzaamheden erbij toch je thesis in een semester afgerond hebt. Van harte gefeliciteerd.

33 Jeroen Kelder Mijn thesisopdracht: Advies Crowne Plaza Amsterdam-South waardoor weekend resultaat wordt verbeterd. Mijn toekomst: Rooskleurig.

34 Jeroen Kelder Mijn leukste herinnering aan Saxion: De heerlijke treinreizen van anderhalf uur... Iedere dag weer genieten. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Gefeliciteerd. Je bent afgestudeerd bij Crown Plaza. Door trouw te blijven aan de hotelwereld wist je de situatie goed in te schatten. Je hebt duidelijk meer affiniteit met veldonderzoek. Je was in staat een overtuigende onderzoeksopzet te maken en hierop te reflecteren. Dat gaat je ongetwijfeld helpen bij je toekomst in de hospitality branche!

35 Martijn Jansen Mijn thesisopdracht: Kwantitatief onderzoek naar de inzet van sociale media als marketingmiddel voor Landgoedhotel Woodbrooke. Mijn toekomst: Als een periode waarin ik nog heel veel kennis en ervaring op ga doen.

36 Martijn Jansen Mijn leukste herinnering aan Saxion: Holland tour. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Beste Martijn, alle hens aan dek als het nodig was, bijvoorbeeld in Boekelo. Soms een extra inspanning als je vergeten was om je in te tekenen. Nu heb je je ingetekend voor alle toetsen, alle werkstukken afgerond en alle toetsen behaald! Geniet ervan.

37 Chrystal Timmerman Mijn thesisopdracht: Ontwikkeling van een positioneringsstrategie voor Banks Mansion ten aanzien van de leisure gast (VS). Mijn toekomst: Ik ga in september starten aan het Voyage program van Marriott International in Londen.

38 Chrystal Timmerman Mijn leukste herinnering aan Saxion: De leuke vriendinnen die ik er heb gekregen. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Vanuit Thailand kwam de eerste mail. Als eerste uit deze slb-groep ben je met de thesis begonnen en ben je ondanks alles binnen 4 jaar afgestudeerd. Jouw thesis was uiteindelijk zeer goed te lezen en jouw advies sloot heel goed aan bij de ambities van het hotel. Daar mag je trots op zijn! Gefeliciteerd.

39 Anne Maria de Vries Mijn thesisopdracht: Onderzoek naar de invloed van medereizigers op het gevoel van gastvrijheid onder treinreizigers. Mijn toekomst: Ik zou graag bedrijven willen helpen om gastvrijer te handelen, niet alleen in hotels of restaurants.

40 Anne Maria de Vries Mijn leukste herinnering aan Saxion: De goede vrienden en vriendinnen die ik heb leren kennen en mijn stages in het buitenland. Je slb er Anneke van der Mey zegt: Van harte gefeliciteerd. Dankzij jouw degelijke onderzoek en pragmatische advies kan de NS gastvrijer worden. Daar word ik helemaal blij van en de opdrachtgever laaiend enthousiast : Prettige stijl van schrijven, gestructureerd en netjes. Nu een master in de communicatie? Een leven lang leren? Geniet ervan.

41 Malou Claassen Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar het klantcontact tussen de klant en het Klant Contact Centrum van gemeente Uden. Mijn toekomst: Een mooie reis maken. Daarna werkervaring opdoen om later een eigen B&B of food-zaak te beginnen.

42 Malou Claassen Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn minor bij Food Service Network en het organiseren van een Trendtour voor foodprofessionals. Je slb er Harold Neijenhuis zegt: Beste Malou, wat een knappe prestatie heb jij geleverd. Je gaat een mooie toekomst tegemoet.

43 Rosalie Engelgeer Mijn thesisopdracht: Klantgericht verkopen. Mijn toekomst: Werkervaring opdoen bij een innoverende organisatie waar hospitality voorop staat!

44 Rosalie Engelgeer Mijn leukste herinnering aan Saxion: Fieldtrips, creatieve lessen en gastsprekers. Je slb er Maria Sadaba-Puig zegt: Beste Rosalie, Felicidades! Geweldige prestatie! Binnen 4 jaar afgestudeerd met een mooie cijferlijst en een baan! Jij hebt je opleiding vanaf je eerste jaar serieus en verantwoordelijk aangepakt. Ik ben als slb er trots op je! Ik wens je veel geluk in de toekomst.

45 Silke van Mourik Mijn thesisopdracht: Het optimaliseren van de kwaliteit van de service en gasttevredenheid in het Waldorf Astoria Amsterdam. Mijn toekomst: Vol met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

46 Silke van Mourik Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn 1e stage in Londen tijdens de Olympische Spelen en mijn managementstage bij het Amstel Hotel. Je slb er Harold Neijenhuis zegt: Wat mag jij trots zijn op jouw prestatie. Ik wens je veel moois voor de toekomst.

47 Alexandra Renes Mijn thesisopdracht: Een onderzoek naar een nieuwe markt en doelgroep (individuele reizigers) voor zijklipper Elizabeth Mijn toekomst: Mijn toekomst ligt in de hoteldienstverlening op een zeilschip

48 Alexandra Renes Mijn leukste herinnering aan Saxion: Mijn stage in Spanje Je slb er Maria Sadaba-Puig zegt: Heel veel geluk toegewenst met alles wat op je pad komt. Van harte gefeliciteerd!

49 Linda Masselink Mijn thesisopdracht: Onderzoek naar het vergroten van de loyaliteit van de klanten van Heineken Deventer. Mijn toekomst: The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

50 Linda Masselink Mijn leukste herinnering aan Saxion: De geweldige Holland Tour en mijn stages in Valencia en Melbourne! Je slb er Bastienne Bernasco zegt: Je hebt de eindstreep gehaald. Van harte gefeliciteerd en veel geluk toegewenst voor de toekomst.

51 Tessa de Rooij Mijn thesisopdracht: Het ontwikkelen van reisproducten voor reizigers en zo een nieuwe doelgroep aanspreken. Mijn toekomst: Ik hoop een leuke baan te vinden waarmee ik reizen kan combineren.

52 Tessa de Rooij Mijn leukste herinnering aan Saxion: De mogelijkheden om stage te kunnen lopen, waardoor ik twee hele mooie jaren in Australië ben geweest. Je slb er Bastienne Bernasco zegt: Gefeliciteerd met deze mijlpaal, Tessa. Je gaat een mooie carrière tegemoet.

53 Samira Koraichi Mijn thesisopdracht: Hostmanship binnen het Opleidings-, Trainings-, en Kenniscentrum van de Koninklijke Marechaussee. Mijn toekomst: Genieten!

54 Samira Koraichi Mijn leukste herinnering aan Saxion: De Holland tour. Je slb er Bastienne Bernasco zegt: Je diploma heb je op zak. Van harte gefeliciteerd! Ik wens je heel veel moois voor de toekomst.

55 Hotel Management

56 Andrea Geiling My thesis subject: Work engagement - An investigation into the work engagement level of frontline employees My future: My future is in the hospitality industry.

57 Andrea Geiling My greatest memories about Saxion: I don t have a greatest memory - the sum of all these memories made this study special. Your scc or Marion Holtkamp says: Your thesis challenged you to the max, but you never gave up! I have admired your determination throughout the process, well done! Andrea, thank you for your positive contribution to Saxion, in and outside the classroom and congratulations on this great achievement!

58 Yunjia Wang My thesis subject: Cost control over room department of Portman Ritz-Carlton Shanghai. My future: Find a job that I like and helps me afford my living expenses in the Netherlands.

59 Yunjia Wang My greatest memories about Saxion: The moment when I knew I passed the thesis test. Your scc or Louisa Hendriks says: Dear Yunjia, in the past two years there have been difficulties and challenges on your way, but you've worked hard and have successfully overcome them. Great achievement! Congratulations! Proud of you!

60 Lorena-Ingrid Surugiu My thesis subject: The development of an effective social media strategy for a newly opened restaurant in Istanbul. My future: In the future I would like to work at a service design agency.

61 Lorena-Ingrid Surugiu My greatest memories about Saxion: The second year event management - the Candylicous party we threw with my group - simply legendary! Your scc or Erik Pakkert says: What an achievement! I wish you the best of luck with all your future plans.

62 Maartje Drijvers My thesis subject: My thesis focused on the needs and wants of the students with regards to study spaces at Saxion. My future: In the future I would like to work at a service design agency.

63 Maartje Drijvers My greatest memories about Saxion: Organizing the study trip to London in the second year and I have so many other great memories. Your scc or Bastienne Bernasco says: HBS was voor jou een prachtige ontdekkingsreis. Je hebt een waardevolle bijdrage geleverd hebt aan de opleiding Hotel Management. Actief bij de oprichting van ProMaitre en als deelnemer aan de Expeditie. Nu als talentvolle Service Designer de toekomst in. Heel veel succes en geluk in jouw verdere loopbaan! Keep in touch.

64 Jill Mitterer My thesis subject: Repositioning promotional products as an effective marketing tool by using the Value Proposition Des. My future: Exploring the world and hopefully a satisfying job.

65 Jill Mitterer My greatest memories about Saxion: The chance to study abroad. Your scc or Erik Pakkert says: A wonderful achievement. I m proud of you! I wish you the best of luck and a great future.

66 Michele Rosa Ziegler My thesis subject: Members of The Entertainment Industry Staying At Parsian Palace Hotels - A Design Thinking Process. My future: Living, loving and enjoying life.

67 Michele Rosa Ziegler My greatest memories about Saxion: Learning from wonderful people, teachers, friends and family from all over the world. Your scc or Bastienne Bernasco says: Well-organized, energetically hospitable and ambitious. You have been a super-student and a good friend to many of us at Hotel Management. Your contributions to the London trip and the Expedition have been very useful and really inspiring. And your thesis in Paris was the real highlight of your study. Thanks for being our Extraordinary Michele and we wish you happiness in your work and life in Paris

Referenties van Rien Mook Mook Interim Coaching

Referenties van Rien Mook Mook Interim Coaching Referenties van Rien Mook Mook Interim Coaching Toelichting De referenties die je hieronder vindt zijn allemaal letterlijk zo door mijn klanten geschreven per e- mail, op mijn LinkedIn profiel of door

Nadere informatie

FSA& Beyond. Consultition 2007. www.fsa.nl DECEMBER 2006,ELFDE JAARGANG, NUMMER 2

FSA& Beyond. Consultition 2007. www.fsa.nl DECEMBER 2006,ELFDE JAARGANG, NUMMER 2 DECEMBER 2006,ELFDE JAARGANG, NUMMER 2 www.fsa.nl Consultition 2007 AMSTERDAM, Lydia Havermans Klinkt een baan als strategie consultant jou als muziek in de oren? Heb je eigenlijk niet zo n goed idee wat

Nadere informatie

Special 2011 LEIDERSCHAP

Special 2011 LEIDERSCHAP Special 2011 LEIDERSCHAP What s in it for me? Voor u ligt de derde special van AAA (Triple A) Total Facility Management Het lezen en gebruiken van deze special kan u helpen met; Index Leiders gezocht m/v,

Nadere informatie

Assessment. Auteur: Rob van Schaijk Studentnummer:2042026

Assessment. Auteur: Rob van Schaijk Studentnummer:2042026 Assessment Auteur: Rob van Schaijk Studentnummer:2042026 Datum: 07-05-2013 Inleiding Het eerste wat ik deed toen ik dit verslag begon te schrijven was het doorkijken van mijn TOP presentatie en verslag.

Nadere informatie

Great place to Work. In gesprek met

Great place to Work. In gesprek met In gesprek met Liza Hofland, Coca-Cola Enterprises Niels Bos, HILTI Nederland Harjan Dijkema & Sabine Beute, Solviteers Jacqueline de Block, Business School for Sales Priscilla van de Pol, KPN Wesley Brouwer

Nadere informatie

FASHION & IDENTITY. Yasemin Kleijne M1B

FASHION & IDENTITY. Yasemin Kleijne M1B FASHION & IDENTITY Yasemin Kleijne M1B 2 INHOUDSOPGAVE Inleiding 4 Intern 5! Kwaliteitenspel 5! 360 Interviews 6! Area s en Kernkwadranten Offman 7 Extern 8! Professioneel interview 8! Werkvacatures 9!

Nadere informatie

SM&O VENTURES LEIDINGGEVEN AAN EEN HOCKEY DENKTANK

SM&O VENTURES LEIDINGGEVEN AAN EEN HOCKEY DENKTANK SM&O VENTURES SPORT, MANAGEMENT EN ONDERNEMEN ALUMNI EDITION Uitgave van de Hogeschool van Amsterdam Jaargang 7 april 2013 DE FIKSIE: EEN FIXED BIKE 4 AFRIKA GAAT IN JE BLOED ZITTEN 9 Foto: Ed Gonzalez-O

Nadere informatie

N e d e r l a n d s SAM 1. J e r o e n W i e n e n

N e d e r l a n d s SAM 1. J e r o e n W i e n e n SAM 1 J e r o e n W i e n e n Mijn naam is Jeroen Wienen, 21 jaar en derdejaars Bestuurskundestudent. Ik denk dat op onze universiteit al een heleboel dingen goed gaan. In de afgelopen jaren heeft Fractie

Nadere informatie

Founded by Schouten & Nelissen, European market leader in soft skills, team performance and leadership development

Founded by Schouten & Nelissen, European market leader in soft skills, team performance and leadership development Founded by Schouten & Nelissen, European market leader in soft skills, team performance and leadership development SCHOUTEN & NELISSEN INTRODUCES SCHOUTEN GLOBAL A PERFECT FIT SCHOUTEN GLOBAL AND THE VOLVO

Nadere informatie

aargang 4: nummer 5 WINTER 2010 Dame Kelly Holmes over het behalen en delen van succes Ook in dit nummer Mooie chapterverhalen uit Nederland

aargang 4: nummer 5 WINTER 2010 Dame Kelly Holmes over het behalen en delen van succes Ook in dit nummer Mooie chapterverhalen uit Nederland aargang 4: nummer 5 WINTER 2010 Een dubbel gouden perspectief Dame Kelly Holmes over het behalen en delen van succes Ook in dit nummer Mooie chapterverhalen uit Nederland editorial and credits Gebruik

Nadere informatie

Voor mensen met ambitie

Voor mensen met ambitie Voor mensen met ambitie start eerste werkdag, Wat trek je aan? PAGina 14 Vier starters over hun mooiste baan Frisse blik, goed of juist niet? Trainee or not trainee Alles wat je wilt weten over assessments

Nadere informatie

Strategy Consultancy. vs Investment Banking

Strategy Consultancy. vs Investment Banking Strategy Consultancy vs Investment Banking Special: Consultancy vs Banking Interview met Steven Jonker, McKinsey & Company FSA & commissies Special: Strategy Consultancy vs Investment Banking Interview

Nadere informatie

Personal Branding 2. Ontsnap aan het grijze imago van dertien in een dozijn. Repu..watte? Zie mij nou

Personal Branding 2. Ontsnap aan het grijze imago van dertien in een dozijn. Repu..watte? Zie mij nou Intercomm verschijnt tweemaal per jaar voor oud-studenten van de opleiding Communicatie van NHL Hogeschool. Personal Branding 2 6 8 Ontsnap aan het grijze imago van dertien in een dozijn Repu..watte? Zie

Nadere informatie

Ebook Wat wil ik nu echt? - Neem de eerste stap naar Superheld - www.superheld.nu

Ebook Wat wil ik nu echt? - Neem de eerste stap naar Superheld - www.superheld.nu Ebook Wat wil ik nu echt? - Neem de eerste stap naar Superheld - www.superheld.nu HOOFDSTUK 1 Superheld? Herken jij jezelf in de volgende uitspraken? Ik ben afgestudeerd, klaar voor een uitdaging en opzoek

Nadere informatie

HILTON HOTEL SCHIPHOL

HILTON HOTEL SCHIPHOL The Plein (Square) 1 THE PLEIN (SQUARE) The Plein is the heart of Schiphol CBD, where everything comes together. Connecting the business district with the Terminal, its meeting spaces, attractive facilities

Nadere informatie

13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM. Januari t/m juni 2015. ichange.uchange.wechange.

13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM. Januari t/m juni 2015. ichange.uchange.wechange. 13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM Januari t/m juni 2015 ichange.uchange.wechange. Inhoud INLEIDING 3 RESULTATEN 4 SPECIFIEKE INFORMATIE OVER JONGEREN MET EN ZONDER STARTKWALIFICATIE 4 AANVULLENDE INFORMATIE 4

Nadere informatie

Hello everybody and welcome

Hello everybody and welcome Inhoud Editorial Editorial...3 Chairman s note...4 From the dean...5 Rubrieken Foreign Student...17 In the spotlight...18 Je moeder!...26 GEWIS & Waarachtig...28 Onderwijs Education first!...16 Werken

Nadere informatie

Collaboration: the next step

Collaboration: the next step Collaboration: the next step A whitepaper on the foundations of an Enterprise Social Network. Een whitepaper door DMC-studenten van de Hogeschool Utrecht als onderdeel van de cursus E-organisation gegeven

Nadere informatie

MARCOM Magazine.NL. komt eraan!

MARCOM Magazine.NL. komt eraan! MARCOM Magazine.NL komt eraan! H É T C A R R I È R E M A G A Z I N E V O O R S A L E S - & M A R K E T I N G P R O F E S S I O N A L S! J U L I 2 0 0 9 4 In gesprek met Judith Koekenbier, Managing Director

Nadere informatie

WIJ ZIJN CE DIGITAL BUSINESS CONCEPTS

WIJ ZIJN CE DIGITAL BUSINESS CONCEPTS WIJ ZIJN CE DIGITAL BUSINESS CONCEPTS STIJN OERLEMANS eerstejaarsstudent CE Digital Business Concepts Ik heb tijdens mijn jaar bij Interpolis gezien dat dit werkveld echt de toekomst is 2 Waarom heb je

Nadere informatie

Overzicht aangeboden stages bij CMD Amsterdam - periode juni 2013 - heden

Overzicht aangeboden stages bij CMD Amsterdam - periode juni 2013 - heden Overzicht aangeboden stages bij CMD Amsterdam - periode juni 2013 - heden In dit document staan de stages die door het bedrijfsleven zijn gemeld bij de opleiding. Deze stages zijn al door het stagebureau

Nadere informatie

Bedrijfsjuristen Monitor 2009

Bedrijfsjuristen Monitor 2009 Bedrijfsjuristen Monitor 2009 1 Een initiatief van inhoud Voorwoord 4 Management summary 6 9 FRANK ELDERSON, interview PROFIEL VAN DE BEDRIJFSJURIST, onderzoek 12 16 BEDRIJFSJURIST MEER DAN EEN ADVISEUR,

Nadere informatie

Wat is het doel van onderwijs? 100 mensen geven antwoord

Wat is het doel van onderwijs? 100 mensen geven antwoord Wat is het doel van onderwijs? 100 mensen geven antwoord Inhoudsopgave 2 3 08 Hanneke 02 Inhoud 05 Introductie 25 Inge 20 Robert 21 Petra 24 Irene 22 Han 23 Erik 19 Sterre 38 Robert 39 Sarojinie 42 Olek

Nadere informatie

FSA BEDANKT... & Beyond

FSA BEDANKT... & Beyond JUNI 2007 11 JAARGANG NUMMER 4 WWW.FSA.NL & Beyond FSA BEDANKT... Nu de zomer er weer aan komt en het collegejaar op zijn einde loopt, blikken wij terug op een geweldig en innovatief bestuursjaar. Vandaar

Nadere informatie

Faculteitsblad Electrical Engineering. TwanBasten. IntroductieWeek. IntakeGesprekken. KandidaatsBestuur. Oktober 2011 15

Faculteitsblad Electrical Engineering. TwanBasten. IntroductieWeek. IntakeGesprekken. KandidaatsBestuur. Oktober 2011 15 Faculteitsblad Electrical Engineering TwanBasten IntroductieWeek IntakeGesprekken KandidaatsBestuur Oktober 2011 15 Become part of a learning adventure SHAPING leading-edge technology THALES NEDERLAND

Nadere informatie

Fundament. MBA Hotel and Tourism Management zoekt samenwerking op

Fundament. MBA Hotel and Tourism Management zoekt samenwerking op Fundament Nieuws voor en van alumni van de Hoge Hotelschool Maastricht nummer 28 december 2009 In dit nummer Studenten krijgen Château Bethlehem terug Doorstuderen HHM beste hotelschool van Nederland Netwerken;

Nadere informatie

MBO TOP! HOGEROP VIA HET MBO

MBO TOP! HOGEROP VIA HET MBO MBO TOP! HOGEROP VIA HET MBO NAAR HET MBO EN VERDER Studeren aan het mbo op niveau 4 is echt iets voor mensen met ambitie. Jij wilt hogerop en begrijpt dat een mbo-diploma je daar sneller kan brengen.

Nadere informatie

Final Assessment Afstudeerportfolio jaar 4, semester 8

Final Assessment Afstudeerportfolio jaar 4, semester 8 Final Assessment Afstudeerportfolio jaar 4, semester 8 Luc Burggraaff 500654160 15-juni-2015 1 Voorwoord Dit rapport heb ik geschreven om aan te tonen dat ik klaar ben om te mogen afstuderen. Binnen dit

Nadere informatie

GR ON I VE R SI T Y I N GE N SINCE -1798- H AN ZE VRIJE RUIMTE JAAR 3 APPLI E D SCI E N CE S. Voorpagina

GR ON I VE R SI T Y I N GE N SINCE -1798- H AN ZE VRIJE RUIMTE JAAR 3 APPLI E D SCI E N CE S. Voorpagina UN H AN ZE I VE R SI T Y GR ON SINCE I N GE N -1798- APPLI E D SCI E N CE S Voorpagina VRIJE RUIMTE JAAR 3 2012-2013 1 VOORWOORD Beste student, Voor studenten van het Instituut voor Communicatie & Media

Nadere informatie

dutch entrepreneurs starting a business in vietnam columns theme hanoi danny van bakel Nederlandse voetbalprof in Vietnam

dutch entrepreneurs starting a business in vietnam columns theme hanoi danny van bakel Nederlandse voetbalprof in Vietnam Double Dutch nr 16 Double Dutch 2012 the magazine of the Dutch Business Association Vietnam dutch entrepreneurs starting a business in vietnam columns Helma in Saigon Vraag het Robert hanoi HIWC Bazar

Nadere informatie