Welkom in de Menorah. : mw. N. van Gelderen. Naam van de zondag : 1e zondag na Trinitatis (Drie-eenheid)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Menorah. : mw. N. van Gelderen. Naam van de zondag : 1e zondag na Trinitatis (Drie-eenheid)"

Transcriptie

1 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. C. de Haan : mw. N. van Gelderen : dhr. H. Dorsman Naam van de zondag : 1e zondag na Trinitatis (Drie-eenheid)

2 Gezang 212: 1A, 2, 4, 5

3 Gezang 212: 1B, 2, 4, 5

4 Gezang 212: 1, 2, 4, 5 Hij, die het leven / aan ons heeft gegeven, ons deze nacht omgaf met goede zorgen, roept ons nu vrolijk naar een nieuwe morgen. Zing Halleluja! Bron van het goede, / die ons zo behoedde, blijf elke nacht en dag, zo lang wij leven, ons met uw liefdevolle trouw omgeven. Zing Halleluja!

5 Gezang 212: 1, 2, 4, 5 Blijf ons geleiden, / ga aan onze zijde! Al zal de hitte van de dag ons steken, wij zijn voor altijd van uw liefde zeker. Zing Halleluja

6 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. C. de Haan : mw. N. van Gelderen : dhr. H. Dorsman Naam van de zondag : 1e zondag na Trinitatis (Drie-eenheid)

7 Intochtslied: Ps 84: 1, 6 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar Gij uw naam en eer hebt laten wonen bij de mensen. Hoe brand ik van verlangen om te komen in uw heiligdom. Wat zou mijn hart nog liever wensen dan dat het juichend U ontmoet die leven zijt en leven doet.

8 Intochtslied: Ps 84: 1, 6 Want God onze Heer die ons mild bestraalt als zon, beschermt als schild, zal in genade ons verhogen. Zijn hand onthoudt het goede niet aan wie oprecht Hem hulde biedt en eerlijk wandelt voor zijn ogen HEER, die het al in handen houdt, welzalig die op U vertrouwt.

9 Stil gebed, aanvangswoord en groet

10 Gebed om ontferming (Tussen de gebeden zingen wij het aangegeven Kyrië)

11 Gezang 212: 1A, 2, 4, 5

12 Gezang 212: 1B, 2, 4, 5

13 Gezang 212: 1, 2, 4, 5 Hij, die het leven / aan ons heeft gegeven, ons deze nacht omgaf met goede zorgen, roept ons nu vrolijk naar een nieuwe morgen. Zing Halleluja! Bron van het goede, / die ons zo behoedde, blijf elke nacht en dag, zo lang wij leven, ons met uw liefdevolle trouw omgeven. Zing Halleluja!

14 Gezang 212: 1, 2, 4, 5 Blijf ons geleiden, / ga aan onze zijde! Al zal de hitte van de dag ons steken, wij zijn voor altijd van uw liefde zeker. Zing Halleluja

15 Kinderen gaan naar de nevendienst

16

17 Rondom het Woord Jeremia 20: 7-13 Matteüs 10: 16-33

18 Jeremia 20: HEER, u hebt mij verleid, en ik ben bezweken, u was te sterk voor mij en hebt mij in uw greep gekregen. Dag in dag uit lachen ze om mij, iedereen bespot mij. 8 Telkens als ik spreek, moet ik schreeuwen: Ik word mishandeld, onderdrukt! Want de woorden van de HEER brengen mij dag in dag uit schande en vernedering. 9 Als ik denk: Ik wil hem niet meer noemen, niet meer spreken in zijn naam, dan laait er in mijn hart een vuur op,

19 Jeremia 20: 7-13 dan brandt het in mijn gebeente. Ik doe moeite om het in bedwang te houden, maar ik kan het niet. 10 Want de mensen bauwen mij na: Overal paniek! Overal paniek! Roep het, dan vertellen wij het verder. Al mijn vrienden zijn uit op mijn val: Misschien laat hij zich verleiden, dan krijgen wij hem in onze greep, dan wreken wij ons op hem. 11 Maar de HEER staat mij terzijde als een machtig krijgsman.

20 Jeremia 20: 7-13 Daarom komen mijn belagers ten val, ze krijgen mij niet in hun greep. Ze zullen diep worden beschaamd, ze zullen hun doel niet bereiken. Ze worden overladen met eeuwige schande, nooit zal die worden vergeten. 12 HEER van de hemelse machten, die alles rechtvaardig onderzoekt, die hart en nieren doorgrondt, laat mij zien dat u zich op hen wreekt. U leg ik mijn zaak voor. 13 Zing voor de HEER, loof de HEER, want hij heeft het leven van de arme uit de handen van boosdoeners gered.

21 Lied 995: 1A, 2

22 Lied 995: 1B, 2

23 Lied 995: 1, 2 O Vader, trek het leed U aan van allen die met ons bestaan. Gij hebt gezegd: geef gíj hun brood, doe ons hun broeders zijn in nood, opdat zij weten, wie Gij zijt: de God van hun gerechtigheid.

24 Matteüs 10: Bedenk wel, ik zend jullie als schapen onder de wolven. Wees dus scherpzinnig als een slang, maar behoud de onschuld van een duif. 17 Pas op voor de mensen, want ze zullen je voor het gerecht brengen en je geselen in hun synagogen. 18 Jullie zullen omwille van mij worden voorgeleid aan gouverneurs en koningen, en een getuigenis moeten afleggen ten overstaan van hen en de heidenen. 19 Wanneer ze je uitleveren, vraag je dan niet bezorgd af hoe je moet spreken of wat je moet zeggen. Want wat je moet zeggen, zal je op dat moment worden ingegeven.

25 Matteüs 10: Jullie zijn het immers niet zelf die dan spreken, het is de Geest van jullie Vader die in jullie spreekt. 21 De ene broer zal de andere uitleveren om hem te laten doden, en vaders zullen hetzelfde doen met hun kinderen, en kinderen zullen zich tegen hun ouders keren en hen laten terechtstellen. 22 Jullie zullen door iedereen worden gehaat omwille van mijn naam; maar wie standhoudt tot het einde zal worden gered. 23 Wanneer ze jullie vervolgen in de ene stad, vlucht dan naar de volgende. Ik verzeker jullie: voor je in elke stad van Israël bent geweest, zal de Mensenzoon gekomen zijn.

26 Matteüs 10: Een leerling staat niet boven zijn leermeester en een slaaf niet boven zijn heer. 25 Een leerling moet er genoegen mee nemen te worden als zijn leermeester, en de slaaf als zijn heer. Als ze de heer des huizes al Beëlzebul genoemd hebben, waarvoor zullen ze dan zijn huisgenoten wel niet uitmaken? 26 Wees dus niet bang voor hen. Want niets is verborgen dat niet onthuld zal worden en niets is geheim dat niet bekend zal worden. 27 Wat ik jullie in het duister zeg, spreek dat uit in het volle licht, en wat jullie in het oor gefluisterd wordt, schreeuw dat van de daken.

27 Matteüs 10: Wees niet bang voor hen die wel het lichaam maar niet de ziel kunnen doden. Wees liever bang voor hem die in staat is én ziel én lichaam om te laten komen in de Gehenna. 29 Wat kosten twee mussen? Zo goed als niets. Maar er valt er niet één dood neer als jullie Vader het niet wil. 30 Bij jullie zijn zelfs alle haren op je hoofd geteld. 31 Wees dus niet bang, jullie zijn meer waard dan een hele zwerm mussen. 32 Iedereen die mij zal erkennen bij de mensen, zal ook ik erkennen bij mijn Vader in de hemel. 33 Maar wie mij verloochent bij de mensen, zal ook ik verloochenen bij mijn Vader in de hemel.

28 Lied 362: 1A, 2, 3

29 Lied 362: 1B, 2, 3

30 Lied 362: 1, 2, 3 Hij die ons in zijn dienstwerk heeft gewild, die het gewaagd heeft onze hand te vragen, die ons uit angst en doem heeft weggetild en ons tot hier op handen heeft gedragen. Hij die verlangen wekt, verlangen stilt. Vrees niet, Hij gaat met ons, een weg van dagen.

31 Lied 362: 1, 2, 3 Van U is deze wereld, deze tijd. Gij hebt uw stem tot op vandaag doen klinken. Uw naam is hartstocht voor gerechtigheid, uw woord de bron waaruit wij willen drinken. Gij die tot hiertoe onze toekomst zijt dat wij niet in vertwijfeling verzinken.

32 Overdenking

33 Lied 912: 1, 2, 5, 6

34 Lied 912: 1, 2, 5, 6 Neem mijn handen, maak ze sterk, trouw en vaardig tot uw werk. Maak dat ik mijn voeten zet op de wegen van uw wet. Neem mijn wil en maak hem vrij, dat hij U geheiligd zij. Maak mijn hart tot uwe troon, dat uw Heilge Geest er woon'.

35 Lied 912: 1, 2, 5, 6 Neem ook mijne liefde, Heer, 'k leg voor U haar schatten neer. Neem mijzelf en voor altijd ben ik aan U toegewijd.

36 Kinderen komen terug van de nevendienst

37 Dankgebed Voorgebeden Stil gebed Onze Vader

38 Voor : Mevrouw J. Steenhuis Voor : Familie Dijkstra

39 1e rondgang: Zending en werelddiaconaat 2e rondgang : Pastoraat Deurcollecte : Eigen Jeugdwerk

40 Slotlied 871: 1, 2, 3, 4

41 Slotlied 871: 1, 2, 3, 4 Het lied in alle talen zal zijn liefde loven overal, en uit de kindermond ontspringt de lofzang die zijn naam omringt. Zijn rijk is volle zaligheid, wie was gevangen wordt bevrijd, wie moe was komt tot rust voorgoed, wie arm was leeft in overvloed.

42 Slotlied 871: 1, 2, 3, 4 Laat loven al wat adem heeft de koning die ons alles geeft. O aarde om dit nieuw begin stem met het lied der englen in.

43 Zending en Zegen

44 U bent van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Voor info zie MenorAgenda of

LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur

LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur LITURGIE voor de kerkdienst zondag 22 juni 2014 10.00 uur Afscheid van de oudste kinderen van de nevendienst Chris Boone, Rick Bult en Kirsten Durink Thema: God beschermt je Voorganger: ds. Hans Becker

Nadere informatie

Protestants Kralingen

Protestants Kralingen Protestants Kralingen orgelspel door Wouter van der Wilt Nun bitten wir den Heiligen Geist D. Buxtehude verwelkoming door de ouderling VOORBEREIDING aanvangslied: [allen gaan staan] Daglicht gaat stralen

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Welkom in de Menorah M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.H. Boschma : mw. L. van der Veen : De Kinderen

Nadere informatie

Bij Jezus op school. Gezinsdienst Zondag 20 januari 2013

Bij Jezus op school. Gezinsdienst Zondag 20 januari 2013 Bij Jezus op school. Gezinsdienst Zondag 20 januari 2013 Locatie: Voorganger: Organist: Medewerking: Oosterkerk ds. Van Ark Wilbert Magré Combo Joy4All Voor de dienst zingen we: ABC A B C D E F G, Halleluja.

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Da. D. de Vries : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 981: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 305: 1a, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst)

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst) Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : mw. F. Hovius Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis

Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis Mozes Jezus Thema: Wijs Hem niet af! In de dienst vieren we ook het Heilig Avondmaal. Voorganger: ds. Gonda Elzenga 1 ste

Nadere informatie

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol.

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol. Welkom in de Menorah Thema: Maskers af Met medewerking van: 25 ++ gespreksgroep Voorganger: * ds A.H. Boschma Ouderling van dienst: * mw. L. van der Veen Organist: * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw. F. Tuinenga : dhr. J. van der Leij : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 216: 1, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 849 vers 1a, 2 en 3. Lied voor de

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Voorganger : ds. L. de Ruiter Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij Lector : mw. C. Laanstra Organist : dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Lied 997: 1 a, 2, 3 en 4 Lied voor

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Welkom in de Menorah Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. A. Bouma

Nadere informatie

Zondag 12 april 2015

Zondag 12 april 2015 Zondag 12 april 2015 Lichtlied: 637:1 en 4 4. Ziehier het licht van lange duur, ziehier de Zoon, de zon, het vuur; o vlam van Pasen, steek ons aan de Heer is waarlijk opgestaan! 1 Welkom Bemoediging en

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Oudjaar. In de avond zal het licht worden

Oudjaar. In de avond zal het licht worden Oosterkerk Zwolle Protestantse Gemeente Woensdag 31 december 2014, 19.30 u. Oudjaar In de avond zal het licht worden (Zacharia 14:7) Beresjiet: In den beginne, Ruud Bartlema Voorganger: ds.wim Hortensius

Nadere informatie

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers

Morgendienst 1 oktober Bevestiging ambtsdragers Morgendienst 1 oktober 2017 Bevestiging ambtsdragers 1 Welkom en mededelingen 2 Samenzang Hoe lieflijk, hoe goed is mij HEER Psalm 84:1 en 3 3 Psalm 84:1 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus,

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

ZONDAG 1 MEI 2016 DORPSKERK VRIES

ZONDAG 1 MEI 2016 DORPSKERK VRIES ZONDAG 1 MEI 2016 DORPSKERK VRIES Verschijning aan Maria uit Magdala Ets van Rembrand Voorganger ds. Thea Barnard Organist Luuk Tuinder VOORBEREIDING Als de torenklok luidt worden wij stil Begroeting door

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Graankorrel te 's-graveland. Zondag 5 juli 2015

Protestantse Gemeente De Graankorrel te 's-graveland. Zondag 5 juli 2015 Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Drempelgebed Ps 84: 1, 3, 6 Zondag 5 juli 2015 Voorganger: ds. Niels Gillebaard, Graft-De Rijp Ouderling: Bob van Rheenen Lector: Bob van Rheenen Organist: Hugo de

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Welkom in de Menorah Voorganger : Dhr. J van der Brink Lector : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Organist : Dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Gezang 328: 1, 2 en 3 Here Jezus, om

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. 2 e zondag van Pasen Beloken Pasen

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. 2 e zondag van Pasen Beloken Pasen Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse 2 e zondag van Pasen Beloken Pasen Zondag 27 april 2014 Voorganger Ouderling Diaken Organist Koster : J. van Schaardenburgh : Jaap v.d. Horst : Rita van Oosterom :

Nadere informatie

25 Juni 2017 TWAALFDE ZONDAG DOOR HET JAAR

25 Juni 2017 TWAALFDE ZONDAG DOOR HET JAAR 25 Juni 2017 TWAALFDE ZONDAG DOOR HET JAAR Verkoopt men niet twee mussen voor een stuiver? En toch zal buiten de wil van uw Vader niet één mus op de grond vallen. Bij u echter is zelfs ieder haar van uw

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Schriftlezing: Maleachi 1 vers 1 t/m 5 1 Johannes 4 vers 7 t/m 10 Psalm 84 vers 1 en 2 (Nieuwe Berijming) Psalm 66 vers 10 (Schoolpsalm) Psalm 84

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Voorganger Ouderling Diaken Lector Organist Kind en Kerk KeK Ds. Peter Verhoeff uit Alkmaar

Nadere informatie

Voor de eredienst op de Zondag 14 juli 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek

Voor de eredienst op de Zondag 14 juli 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voor de eredienst op de Zondag 14 juli 2019 om 10.00 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voorganger : ds. R.J. Visser, Uelsen(D) Ouderling van dienst: de heer Carl Weelink Diaken van dienst : mevrouw Aukje

Nadere informatie

PKN Soest - Wilhelminakerk 28 september 2014

PKN Soest - Wilhelminakerk 28 september 2014 PKN Soest - Wilhelminakerk 28 september 2014 Voorganger: ds. Erica Hoebe de Waard Ambtsdrager van dienst: Co Molenaar, Aartje Knol Lector: Pieternel Rodermond Beamer: Leen Lievaart Organist: Theo van der

Nadere informatie

Zondag 22 juni 2014 LITURGIE

Zondag 22 juni 2014 LITURGIE Protestantse Gemeente Wijk bij Duurstede LITURGIE Klokgelui en Orgelspel Welkom en mededelingen door ouderling Voorzang: NLB 177 Zondag 22 juni 2014 Kleur Zondagskind Koster Organist Diaken Kerkrentmester

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 Deze Klein-Sallandse Zondag wordt gevierd in de vier Protestantse Gemeenten van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe. In Raalte wordt ds. Henriëtte

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. L. de Ruiter : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

Nadere informatie

Ontsteken Tafelkaarsen onder het zingen van: Vlis-singers (samenzang) 64 Psalm 139

Ontsteken Tafelkaarsen onder het zingen van: Vlis-singers (samenzang) 64 Psalm 139 Orde van dienst 19 maart 2017 10.00 uur Protestantse Kerk Heinkenszand Voorganger: dhr Geert de Boo uit Leiden Organist: Danny de Feijter M.m.v: Koorgroep de Vlis-singers Welkom / mededelingen Ontsteken

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen.

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. : mw. F. Hovius : mw. M. Tiekstra : dhr. P. de Jong Lied voor de Dienst: 23A vers 1a, 2, 3 en 4 Lied

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. J. de Haan : dhr. J. v.d. Leij : dhr. P. de Jong : dhr. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Lied 351: 1, 2 en 3 Lied voor

Nadere informatie

Kinderdienst: Je kan de boom in.

Kinderdienst: Je kan de boom in. Kinderdienst: Je kan de boom in. Zondag 16 februari 9:30 hebben we een kinderdienst, door en voor de kinderen van de kindernevendienst (maar natuurlijk ook voor grote mensen!). Deze ochtend vertellen we

Nadere informatie

Gezinsdienst - zondag 21 april Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Thema: Dapper?!

Gezinsdienst - zondag 21 april Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Thema: Dapper?! Gezinsdienst - zondag 21 april 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Dapper?! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist/ pianist: dhr. Hans Aantjes Saxofonist: Stef de Graaf Ritme: Koen Klompe Gastspeler

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Thema: 666. : mw. F. Hovius

Welkom in de Menorah. Thema: 666. : mw. F. Hovius Welkom in de Menorah Thema: 666 Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : mw. F. Hovius : dhr. H. Dorsman Gij die weet wat in mensen om gaat, ont ferm u, wees

Nadere informatie

Manteldienst. op 11 oktober Voorganger : ds. Klaas Wigboldus Ouderling: Wim Keijzer Diaken: Janna Plugge Organiste: Netty Blansjaar

Manteldienst. op 11 oktober Voorganger : ds. Klaas Wigboldus Ouderling: Wim Keijzer Diaken: Janna Plugge Organiste: Netty Blansjaar Manteldienst op 11 oktober 2015 Voorganger : ds. Klaas Wigboldus Ouderling: Wim Keijzer Diaken: Janna Plugge Organiste: Netty Blansjaar 1 WELKOMSTWOORD door ouderling van dienst / AANKONDIGING AANVANGSLIED

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 5 NOVEMBER 2017

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 5 NOVEMBER 2017 PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 5 NOVEMBER 2017 Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager van dienst: Piet de Gier Organist: Terry Hamberg Lector: Suze Deelen Beamer: Bart-Jan Smit Muziek Welkom

Nadere informatie

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 4. Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 GKv Drachten ZW & O Lezen : Psalm 4 Lied 457 : 1, 2, 3 en 4 Psalm 23 : 1, 2 en 3 Lied 293 : 1 en 4 Lied 473 : 1, 2, 4, 5 en 10 Lied 409 : 1, 2 en 5 Voor de kinderen: Op de gebedsmuur mag je een briefje

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015 WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 7 JUNI 2015 Voorganger: prop. mw. L. van der Laan Ambtsdragers van dienst: Fred Heidinga, Aartje Knol Lector: Pieternel Rodermond Organist: Jan Meurs Beamer/handout:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST OP ZONDAG 14 OKTOBER 2018

ORDE VAN DIENST OP ZONDAG 14 OKTOBER 2018 Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Lied 283: 1 t/m 5 ORDE VAN DIENST OP ZONDAG 14 OKTOBER 2018 1 In de veelheid van geluiden in het stormen van de tijd, zoeken wij het zachte suizen van het woord, dat

Nadere informatie

Zondag 28 februari 2016. Welkom in De Regenboog!

Zondag 28 februari 2016. Welkom in De Regenboog! Zondag 28 februari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: kand. J.H. van Wijk, Zwolle Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Rien Hoekjen Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries Liturgisch

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: 546 vers 1, 2, 3, 4 en 5.

Nadere informatie

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: Pasen Kleur v/d zondag : Wit Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice Medewerking van : Ds. A.H. Bosma

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST 4 februari 2018 VIERING HEILIG AVONDMAAL

ORDE VAN DIENST 4 februari 2018 VIERING HEILIG AVONDMAAL Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Drempelgebed Lied 280: 1 t/m 5 1 De vreugde voert ons naar dit huis waar t woord aan ons geschiedt. God roept zijn naam over ons uit en wekt in ons het lied. 2 Dit

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien Welkom in de Menorah Gedachtenis zondag Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. H. Dorsman : mw. A. Dertien Gedachteniszondag 2015. Thema schuilen bij God

Nadere informatie

Liturgie openluchtdienst. Zondag 12 juli 2015. Thema: Een reis rond de wereld

Liturgie openluchtdienst. Zondag 12 juli 2015. Thema: Een reis rond de wereld Liturgie openluchtdienst Zondag 12 juli 2015 Thema: Een reis rond de wereld Voorganger: ds. J.W. Leurgans m.m.v. Muziekvereniging De Eendracht Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Hervormde Gemeente

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma en ds. A.J. Nicolai : mw. S. Faber : mw. C. Laanstra : dhr. W. Dijkstra

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Kananese vrouw, Adriaen Collaert Antwerpen, ±1560-1618 Rijksmuseum Amsterdam 9 e zondag van de zomer 17 augustus 2014 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga

Nadere informatie

Zondag 17 november 2013

Zondag 17 november 2013 Zondag 17 november 2013 aansteken tafelkaarsen lichtlied Stilte Welkom v Onze hulp is in de naam van de Heer a DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT v in de naam van de Heer die de weerstand van de nacht wil

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK

ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 2 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK Deze zondag, of in de komende week, worden bloemen bezorgd bij de leden vanaf 80 jaar Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling: Bertha

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 5 juli 2015 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ~ 3 e Zondag van de Zomer ~ Voorganger Ouderling van dienst Diaken Lector Organist Kinderkring Crèche : Drs. Jan

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 6 juli 2014, 3 e zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Ad Huetink Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = = = = = = =

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik

18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik Orde van dienst voor de viering op zondagmorgen 18 augustus 2019 Themadienst over Bonhoeffer Wie ben ik Protestantse gemeente Schouwen aan Zee kerk in Burgh 9 e zondag van de zomer Kleur: Groen, kleur

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : Ds. E. van Gulik : mw. A. Bouma : mw. A. Dertien : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : Ds. E. van Gulik : mw. A. Bouma : mw. A. Dertien : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : Ds. E. van Gulik : mw. A. Bouma : mw. A. Dertien : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: 221 vers 1a, 2 en 3. Lied voor de

Nadere informatie

Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal. - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart uur

Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal. - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart uur Welkom in De Regenboog Protestantse Gemeente Nijverdal - Vijfde zondag van de 40-dagentijd - zondag 18 maart 2018 9.30 uur Thema: Ik heb alles voor je over liturgie voorganger : Ds Wolter Broekema organist

Nadere informatie

Wakker worden. Orgelspel en verstilling. Intocht met lied NLB 283 In de veelhe

Wakker worden. Orgelspel en verstilling. Intocht met lied NLB 283 In de veelhe Wakker worden Orgelspel en verstilling Intocht met lied NLB 283 In de veelhe 2. En van overal gekomen, Drinkend uit de ene bron, Bidden wij om nieuwe dromen, Richten wij ons naar de zon. 3. Want wij mensen

Nadere informatie

Openluchtdienst! speelruimte om te leven!

Openluchtdienst! speelruimte om te leven! Openluchtdienst speelruimte om te leven liturgie bij de openluchtdienst op zondag 15 juni 2014 in de tuin van het Wooldhuis uitgaande van de Protestantse Gemeente Heino-Laag Zuthem voorganger: ds. Hans

Nadere informatie

Welkom, stil gebed, drempelgebed door ouderling(e) van dienst - hierna de handdruk van de ouderling(e) aan de voorganger

Welkom, stil gebed, drempelgebed door ouderling(e) van dienst - hierna de handdruk van de ouderling(e) aan de voorganger Orde van dienst zondag 18 oktober 2015 Oecumenische Avondmaalsviering in het kader van Wereldvoedseldag Voorgangers: ds. Dick Steenks en Marja van der Horst Organist: Sander Booij Mmv: de cantorij o.l.v.

Nadere informatie

Liturgie Zuiderkerk Voorganger: ds. C.W. Kempenaar Organist: dhr. E. Bremer. Lied voor de dienst t/m 4

Liturgie Zuiderkerk Voorganger: ds. C.W. Kempenaar Organist: dhr. E. Bremer. Lied voor de dienst t/m 4 Liturgie Zuiderkerk 15-10-17 Voorganger: ds. C.W. Kempenaar Organist: dhr. E. Bremer Lied voor de dienst 175 1 t/m 4 1 Wij hebben een sterke stad, een stad met muren en schansen, wij hebben een sterke

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 1 november 2015, themadienst Mag ik dan bij je schuilen? - over vluchtelingen Met muzikale medewerking van koor Reborn o.l.v. Esther van der Heijden Koffie drinken na de dienst

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Welkom in de Menorah In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : dhr. A. Boven Lector : mw. A. Dertien

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Broeder Riemer Alons

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Broeder Riemer Alons Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Broeder Riemer Alons Lezen : Romeinen 8: 12-30 HC Zondag 20 Psalm 84 : 1 en 3 Gezang 103 : 3, 4, 5 en 8 Gezang 174 : 1, 2 en 3 Gezang 106 : 4 Psalm 36 : 2 Welkom in de

Nadere informatie

Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit)

Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit) O N T M O E T E N D Welkom door ouderling van dienst (gemeente zit) Intochtslied NLB 150: 1, 2 staande 1 Looft God, looft Hem overal. Looft de Koning van 't heelal om zijn wonderbare macht, om de heerlijkheid

Nadere informatie

voor zondag 13 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 13 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 13 augustus 2017, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: de heer Wim Beukema Diaken van dienst: mevrouw Renneke

Nadere informatie

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog!

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog! Zondag 12 juni 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Henk Morsink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke van Hoegee Koster: Lied voor de dienst: Lied 683 In deze

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op zondag 30 april 2017 in de Zuiderkerk te Drachten om 9.30 uur

Liturgie voor de dienst op zondag 30 april 2017 in de Zuiderkerk te Drachten om 9.30 uur Liturgie voor de dienst op zondag 0 april 2017 in de Zuiderkerk te Drachten om 9.0 uur Voorganger ds. H. Klein Ikkink. Organist dhr. E. Bremer. voor de dienst zingen: lied 656 1 Ik ben de wijnstok, mijn

Nadere informatie

1 februari uur JH Smit. Liturgie bij Leerdienst Het doel van God. Votum: gezongen Groet Amen: gezongen. LvdK 434, (LB 868) Gebed.

1 februari uur JH Smit. Liturgie bij Leerdienst Het doel van God. Votum: gezongen Groet Amen: gezongen. LvdK 434, (LB 868) Gebed. 1 februari 17.00 uur JH Smit Liturgie bij Leerdienst Het doel van God Votum: gezongen Groet LvdK 434, 1.2.5 (LB 868) Gebed Woord Startvragen (zie ppt) Preek (Schriftlezingen in preek: o Deut. 8,7-9 en

Nadere informatie

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk?

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk? ZONDAG 17 november 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Wie is arm wie is rijk? Dienst van bevestiging: mw. Aaltje Timmerman tot ouderling Eredienst. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

Zondag 15 mei Pinksteren. Welkom in De Regenboog!

Zondag 15 mei Pinksteren. Welkom in De Regenboog! Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Dirk Slooijer Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Liturgie avonddienst 8 januari Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide.

Liturgie avonddienst 8 januari Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Liturgie avonddienst 8 januari 2017 - Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Gelukkig 't volk, waaraan Gij welvaart geeft, het volk

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus

Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur. wijkgemeente Markus Orde van dienst zondag 25 september 2016 Grote Kerk 9.30 uur wijkgemeente Markus Voorganger: ds.h.l.versluis Organist: Simon Marbus 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 97 : 1 en 6 1.Groot

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Organist : dhr. P. de Jong Lectrice : mw. E. Stegenga Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis Naam van de zondag:

Nadere informatie

Uitzwaaidienst. Thema: JOIN ( Deel) SERVE ( dien ) CHANGE (verander)

Uitzwaaidienst. Thema: JOIN ( Deel) SERVE ( dien ) CHANGE (verander) Uitzwaaidienst Thema: JOIN ( Deel) SERVE ( dien ) CHANGE (verander) Zondag 28 juni 2015 Voorgangers: Ds. Peter Breure en mevr. Dorothée van Leer Muzikale begeleiding: Band True Colours 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 21 oktober 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek:

Orde van dienst voor zondag 21 oktober 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: Orde van dienst voor zondag 21 oktober 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: René Strijder ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

voor zondag 31 december 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 31 december 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 31 december 2017, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Voorganger: ds. Chienus Schokker Ouderling van dienst: de heer Albert Rotmensen Diaken van dienst:

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self!

Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014. Selfie? Ie-self! Liturgie Jeugddienst Nijbroek in samenwerking met de jeugddienstcommissie van Terwolde 19 oktober 2014 Selfie? Ie-self! Voorganger: Dhr. G.J. Heinen Muzikale medewerking: koor van Groot Schuylenburg uit

Nadere informatie

Jeugddienst Ichthuskerk. Eerst zien, dan geloven

Jeugddienst Ichthuskerk. Eerst zien, dan geloven Jeugddienst Ichthuskerk Zondagmiddag om 17.00u 5 juni 2016 Eerst zien, dan geloven Liturgie voor de jeugddienst op 3 april 2016 om 10.00 uur in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere Organiste:

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 11 augustus 2019, aanvang uur in de Hervormde gemeente te Den Ham.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 11 augustus 2019, aanvang uur in de Hervormde gemeente te Den Ham. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 11 augustus 2019, aanvang 10.00 uur in de Hervormde gemeente te Den Ham. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G.J. van Asselt Jeannette ter Harmsel Jené

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.G. Geluk (Huizen) Schriftlezing: 2 Korinthe 4 vers 16 t/m 5 vers 10 Gezang 295 vers 1, 3 en 5 (Liedboek) Psalm 52 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 63 vers 1 en 2 Gezang

Nadere informatie

6 december, 2 e advent dienst rondom Sint Nicolaas Plaskerk, Raalte

6 december, 2 e advent dienst rondom Sint Nicolaas Plaskerk, Raalte 6 december, 2 e advent dienst rondom Sint Nicolaas Plaskerk, Raalte Voorganger: Medewerking: ds. Karolien Zwerver Mariëlle Booijink, piano en zang Opening: welkom allemaal! Zingen: lied 442 1. Op U, mijn

Nadere informatie

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht

Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht Liturgie avonddienst Westerkerk zondag 30 augustus 2015 Zingen (staande): Psalm 62 : 1,4 (NB) 1.Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht ik altijd weer mijn heil,-op Hem toch kan ik bouwen.

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 22 juni 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 22 juni 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 22 juni 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger orgel : Pastor Marja Griffioen : Guus Korpershoek 2 MEDEDELINGEN Weet u dat de dienst

Nadere informatie

De preek van de vogels

De preek van de vogels Protestants Kralingen De preek van de vogels Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 22 juni 2014 voorganger: ds Ilse Hogeweg ouderlingen: Essel Valkenburg en Cees Jacobse diaken: Marga Hirschfeld

Nadere informatie

Axel, 19 juli Protestantse Kerk

Axel, 19 juli Protestantse Kerk Axel, 19 juli Protestantse Kerk Voorganger deze zondag is Ds. Overduin uit Hulst. Organist is de heer Ed van Essen. Vandaag lezen we: Jeremia 23: 1 8 Markus 6: 30-44 De uitgangscollecte is bestemd voor

Nadere informatie

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan

naar God Verlangen Thema: juni welkom in de open deur dienst voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan welkom juni in de open deur dienst 19 2016 Thema: Verlangen naar God n.a.v. Psalm 42 voorganger: ds. W. Dekker muziekteam: Theda, Lisette, Rik Aart-Jan en Nathan organist: Christian Boogaard Welkom en

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse. Gereformeerde kerk van Haaksbergen

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse. Gereformeerde kerk van Haaksbergen Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Gereformeerde kerk van Haaksbergen 6 oktober 2013 gezamenlijke kerk- en schooldienst voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane koster: M. Slomp - ontmoeting

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST Diaconale zondag 25 oktober 2015 Dorpskerk

ORDE VAN DIENST Diaconale zondag 25 oktober 2015 Dorpskerk ORDE VAN DIENST Diaconale zondag 25 oktober 2015 Dorpskerk Voorganger: ds. Roelof van Dijk Organist: Hans Vis M.m.v.: Orchestre Partout - 12 - - 2 - - 11 - Welkom Aansteken van de kaarsen Zingen Intochtspsalm:

Nadere informatie

Orde van de dienst voorafgaande aan de uitvaart van

Orde van de dienst voorafgaande aan de uitvaart van Orde van de dienst voorafgaande aan de uitvaart van JAKOBUS SCHOO Geboren: 10 december 1928 Overleden: 14 november 2016 op maandag 21 november 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen. Aanvang 11.00 uur

Nadere informatie

Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 18 juni 2017

Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 18 juni 2017 Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 18 juni 2017 Voorganger: ds. F.A.H.A. de Kok Organist: Wybe Kooijmans Orgelspel: Preludium Psalm 100 - R. van Mazijk Allen worden enkele minuten voor aanvang van

Nadere informatie

Thema: Zonde tegen de Heilige Geest

Thema: Zonde tegen de Heilige Geest Liturgie voor de jeugddienst op zondag 6 maart 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Zonde tegen de Heilige Geest Voorganger: ds. C. Hoek Ouderling

Nadere informatie