Programma bouwdorp de Hazenkamp, Programma zondag 14 augustus; 14.00u 15.30u

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2011. Programma zondag 14 augustus; 14.00u 15.30u"

Transcriptie

1 Programma bouwdorp de Hazenkamp, Programma zondag 14 augustus; 14.00u 15.30u Fandag 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is van harte welkom! Ophalen deelnemerskaarten. Inschrijven van podiumbeesten voor Holland got talent. Acteur en Actrice van de dag! Hang op een nummer aan het rad van avontuur jouw naam om mee te loten. Om 15.00u maken we bekend wie dit jaar de acteurs en actrices van het bouwdorp zullen zijn en wie wanneer het dorp mag openen en sluiten. Filmmarkt; * gadgets * walk of fame * fotoshoots. Onze medewerkers ontpoppen zich als echte merchandisers en verkopen allerlei filmgadgets. Deze artikelen zijn alleen te voldoen met bouwdorpgeld. Kleurwedstrijd. Dit jaar geen ballonnen, maar wel veel kleur. Download de kleurplaat of kleur de plaat tijdens de opening. Je kunt de plaat tot 14.45u inleveren, om 15.00u is de prijsuitreiking u Openingswoord. Prijsuitreiking van de ballonwedstrijd van Prijsuitreiking kleurwedstrijd. Filmmuziek De medewerkers laten hun zelfgeschreven bouwdorplied horen. Meezingen mag u Een traktatie en tot morgen!

2 Programma maandag 15 augustus; 10.00u 15.30u Bouw een filmcafé, een bioscoop of de set van een spannende film. 9.55u De acteur en actrice van de dag arriveren om de vlag te hijsen en het dorp te openen u Poort gaat open voor deelnemers met een kaart. Voor kinderen die hun kaart nog niet hebben opgehaald staan we klaar buiten de poort, om daar alsnog hun kaart op te halen. Groepjes kinderen krijgen een plaats in het dorp. Kinderen die nog geen groepje hebben gevonden kunnen zich melden bij de centrale vlaggenmast. Ook kinderen die voor het eerst mee doen kunnen daar informeren hoe de plaatsverdeling wordt geregeld! Uitdelen pallets u Uitdelen spijkers. Als je dorst hebt kun je limonade halen bij de keuken of de limonadepost midden in het dorp u Knutselen in de tent. Thema; dieren in de film. Biostent. Een bioscoop in een tent. Kijk op het programma wanneer welke films draaien. Je kunt een kaartje halen bij het loket van de biostent voor bouwdorpgeld. Er geldt op = op! Vandaag dierenfilms of films met dieren u Lunch (zelf meenemen) u Verder bouwen. Vervolg Knutselen. Vervolg Film in de biostent. Uitdelen spijkers in spijkerhut + limo, vanuit de limonadepost in het dorp. Werkplaats; Iedere hut kan een stuk dekzeil, vloerbedekking of gordijntjes komen ophalen. Rond 14.00u roepen we om wanneer we open gaan. Neem je hutnummer mee! 14.30u Uitdelen bouwvergunningen. De stadswerker in actie. Meld je bij de vlaggenmast als je speciale hulp nodig hebt bij het bouwen. De stadswerker helpt je met iets ophangen, iets vast nieten, iets wat niet vast wil, weer vastmaken 15.15u Medewerkers en deelnemers ruimen samen het terrein op! Plastic afval scheiden!!! Tot morgen. Belangrijke mededeling: Op last van de brandweer mogen er géén zeilen op de hutten bevestigd worden. Alle zeilen die worden gebruikt, moeten we verwijderen. Als u denkt dat uw zeil voldoet aan de eisen die de brandweer stelt, neem dan contact op met het bestuur! We delen zoveel mogelijk goedgekeurde zeilen uit!!

3 Dinsdag 16 augustus; 10.00u 15.30u Een dagje achter de schermen. 9.55u De acteur en actrice van de dag arriveren om de vlag te hijsen en het dorp te openen u Poort gaat open voor deelnemers met een kaart. Bouwen aan de hutten u Uitdelen spijkers in spijkerhut + limo, vanuit de limonadepost in het dorp u Knutselen in de tent. Vandaag: camera s, kostuums, decors. Werkplaats; maak hier een brievenbus, een vlag, gordijnen, reclameborden voor je hut. Dit jaar ook: tuinhekjes versieren! Schoonheidssalon. Doorlopende activiteit. Haarvlechten, schminken, opmaken, nagels lakken, tatoe s, haar verven. Biostent. Een bioscoop in een tent. Kijk op het programma wanneer welke films draaien. Je kunt een kaartje halen bij het loket van de biostent voor bouwdorpgeld. Er geldt op = op! Vandaag taarten gooien met Laurel en Hardey en andere stukken. Workshop: koken, verzorgd door Kids & Cooking. Taarten maken om op te eten. Doorlopende activiteit. Springkussen u Holland got talent voor 4-6 jarigen + uitslag. Vertoon je kunsten Lunch (zelf meenemen) 13.00u Verder bouwen, De stadswerker staat weer voor jullie klaar. Uitdelen spijkers in spijkerhut + limo, vanuit de limonadepost in het dorp. Vervolg Knutselen, werkplaats, schoonheidssalon, biostent u Inschrijven voor workshops van woensdag. Ga niet naar huis zonder te kijken welke activiteiten er woensdag allemaal zijn. Voor sommige workshops moet je je inschrijven, andere zijn doorlopend. Vol = Vol! 15.00u Afsluiting met modeshow van zelfgemaakte kostuums u Medewerkers en deelnemers ruimen samen het terrein op. Tot Morgen!

4 Programma woensdag 17 augustus 10.00u 13.00u Griezeldag Kom verkleed als vampier, spook, aliën 9.55u De acteur en actrice van de dag arriveren om de vlag te hijsen en het dorp te openen u Poort gaat open voor deelnemers met een kaart u Stemmen! Haal met je deelnemerskaart een stemkaartje in de stemhut (de stemhut was eerst de spijkerhut) en stem op je favoriete hut. Stemhut geopend tussen 10.30u 13.00u 10.30u Waterbaan en Droge baan, doorlopende activiteit voor kinderen vanaf 9jaar. Neem je zwembroek en een handdoek mee. Loop niet op blote voeten vanaf je hut naar de waterbaan! Workshop : Musical Inschrijven op dinsdag. Vanaf 7 jaar. Deze workshop gaat s middags verder. De uitvoering is vrijdag in het Open lucht theater. Bouwen met Kapla. Achterwerk in de kast. Neem plaats in de kast. Er wordt op film gezet wat jij te vertellen hebt! Biostent. Kijk op het programma wanneer welke films draaien. Je kunt een kaartje halen bij het loket van de biostent voor bouwdorpgeld. Er geldt op = op! Vandaag griezelfilms Onder voorbehoud! Ook de sterrren werken aan hun conditie. Workshop: Hockey.. Inschrijven op dinsdag. Kralen maken en rijgen met Herman. Doorlopende activiteit. Schoonheidssalon. Workshop; TCCN Doorlopende activiteit. Maak een. Met echt gereedschap. Lekker technisch. Workshop: Gipsmaskers maken. Inschrijven op dinsdag. Knutselen. Griezelen met vampiers, spoken, aliëns. Werkplaats; ; maak hier een brievenbus, een vlag, gordijnen, reclameborden voor je hut u Holland got talent voor 7-9 jarigen + uitslag. Vertoon je kunsten Pannenkoeken + Lunch (zelf meenemen).

5 Woensdag 17 augustus 13.00u 15.30u 13.00u Waterbaan en droge baan, doorlopende activiteit voor kinderen tot en met 8jaar. Neem je zwembroek en een handdoek mee. Loop niet op blote voeten vanaf je hut naar de waterbaan! Onder voorbehoud! Voor actieve sterren. Workshop: skate. Inschrijven op dinsdag. Vervolg Knutselen, Kapla, Schoonheidssalon, Achterwerk in de kast, Biostent 15.15u Afsluiting; Medewerkers en deelnemers ruimen samen het terrein op. Tot Morgen! Heb je gestemd op jouw favoriete hut? Vrijdagavond maken we bekend welke hutten in de prijzen vallen. Vanavond komt de jury om jullie hutten te bewonderen en de winnaars uit te kiezen!!! Dus laat alles op z n mooist, netst en fraaist achter. Veel succes!

6 Donderdag 18 augustus 10.00u 13.00u Actiedag met superhelden. 9.55u De acteur en actrice van de dag arriveren om de vlag te hijsen en het dorp te openen u Poort gaat open voor deelnemers met een kaart Opening: Welkom onder de bogen door u Workshop; Zeepkisten bouwen Je kunt je de hele week inschrijven voor deze workshop. Vanaf 8 jaar. Neem een onderstel van een kar of kinderwagen mee, of iets dat rijdt en schrijf je (met een klein groepje) in. Bouw je eigen wagen. Vanmiddag sluiten we af met een echte race. Workshop: Graffiti Doorlopende activiteit voor deelnemers vanaf 10 jaar. Op = Op!!!! Knutselen.. Wat hebben helden zoal nodig u Sterrenjacht. Handtekeningen jagen op de Goffert. Er zitten allemaal acteurs en actrices verstopt in het Goffertpark. Zoek ze op en verdien een handtekening op je stempelkaart. Je geeft je op met een groepje. Een volle stempelkaart kun je donderdag inleveren bij de keuken voor een traktatie. Groepjes met deelnemers t/m 7 jaar moeten een volwassen begeleider meenemen. Dus vraag je ouders om mee te doen. Groepjes deelnemers vanaf 8 jaar mogen zelfstandig meedoen. Overal zijn medewerkers die het spel begeleiden u Workshop: Moviefighting door Grote Broer voor kinderen vanaf 9 jaar. Inschrijven op woensdag. Kijken is ook leuk! 12.00u Friet + Lunch (zelf meenemen) Holland got talent jarigen + uitslag. Vertoon je kunsten.

7 Donderdag 18 augustus; 13.00u 15.30u 13.00u Feestelijk afsluiting met straatfeest tussen de hutten, vol actie u Ballonnenclown,, maakt alles van een ballon voor iedere held u Workshop; Piratenstunts door Grote Broer voor 4-8jarigen. Woensdag inschrijven. Kijken is ook leuk! 14.00u Workshop; Grimeren van filmwonden door Grote Broer voor 8-12jarigen. Woensdag inschrijven. Kijken is ook leuk! Broodjes bakken boven een houtvuurtje; doorlopende activiteit Knutselen. Schoonheidssalon. Biostent.. Kijk op het programma wanneer welke films draaien. Je kunt een kaartje halen bij het loket van de biostent voor bouwdorpgeld. Er geldt op = op! Vandaag actiefilms. Wie zijn jou helden? James Bond, Mega Mindy, Captain Jack Sparrow, Superman 15.00u Afsluiting met de Zeepkistenrace! Kom kijken. Medewerkers en deelnemers ruimen samen het terrein op u Neem alle spullen uit je hut mee naar huis, ook alles wat je hebt geknutseld en wat je wilt bewaren. Op vrijdag mag niemand meer naar de hutten want dan wordt alles helaas opgeruimd! De door de brandweer goedgekeurde zeilen worden gerecycled en door de medewerkers voorzichtig van de hutten afgehaald en opgeslagen voor volgend jaar! Het terrein wordt opgeruimd en afgebroken op Donderdagmiddag van 16.00u 17.30u Donderdagavond van 18.30u 21.00u Vrijdagochtend vanaf 9.00u

8 Vrijdag 19 augustus; 18.45u 21.00u (Géén ochtendprogramma, wegens bezuinigingen op kunst en cultuur.) We zijn in het openluchttheater! Filmgala u De finalisten van Holland got talent moeten zich melden bij het toiletgebouw bij het theater voor hun finaleoptreden! 18.45u Groot slotfeest in het openluchttheater. - Uitreiking Oscars en andere filmprijzen aan de acteurs en actrices van de winnende hutten. - Optredens van de Holland got talent finalisten. - Optreden van de medewerkers met hun bouwdorplied u Optreden van. Veel plezier! 21.00u Als jullie je deelnemerskaart inleveren, delen wij popcorn uit. Tot volgend jaar!

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Olympische spelen Wijzingen onder voorbehoud! Programma zondag 5 augustus; 14.00u 15.30u Olympische opening 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is

Nadere informatie

Programma zondag 22 augustus; 14.00u 15.30u

Programma zondag 22 augustus; 14.00u 15.30u Programma 36 e bouwdorp de Hazenkamp, 2010. Hollands Glorie. Wijzingen onder voorbehoud! Programma zondag 22 augustus; 14.00u 15.30u Koninginnedag extra. 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen

Nadere informatie

Programma zondag 23 augustus 2009; 14.00u 15.30u

Programma zondag 23 augustus 2009; 14.00u 15.30u Programma 35 e bouwdorp de hazekamp, 2009. Feest in Hazestad. Wijzigingen onder voorbehoud! Programma zondag 23 augustus 2009; 14.00u 15.30u 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is van harte

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl -1- - 2 - - 3 - Woensdag 2 September Vandaag kun je namelijk onbeperkt* pannenkoeken eten in het restaurant voor maar 6,- p.p! 13:00 14:00 uur: Stormbaanrace Locatie: Verzamelen bij Adventuredome kassa

Nadere informatie

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!!

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2016 22 t/m 26 augustus Thema Sprookjes!!!! Reglementen Jevak Het toestemmingsformulier

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Programma zomervakantie Superhelden redden planeet aarde

Programma zomervakantie Superhelden redden planeet aarde Programma zomervakantie In ieder van ons schuilt een superheld. Soms zie je m niet, maar hij zit er wel degelijk. Deze zomer gaan we op zoek naar de superheld in onszelf. Natuurlijk kun je een voorbeeld

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

Griezelagenda. Vier Halloween samen met ons. Boo!

Griezelagenda. Vier Halloween samen met ons. Boo! Griezelagenda Vier Halloween samen met ons Boo! Booh. Halloween bij Adventurdome Durf jij het aan om met Halloween Adventuredome binnen te gaan. Ga je mee op spokenjacht? Wat denk je van Halloween schminken,

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters In de komende periode (12 januari tot en met 20 februari) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema In the spotlight. De kinderen zullen vooral zelf in the spotlights staan want we gaan onder andere

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

JUNGLEDORP. Informatieboekje

JUNGLEDORP. Informatieboekje JUNGLEDORP GROTE BEER Informatieboekje Huttendorp De Meent 07 t/m 11 juli 2014 Nieuwe situatie Door het verdwijnen van Cardanus is er ook bij ons het een en ander veranderd. Ella Korzelius, die ons vanuit

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO De Zevensprong

Vakantieprogramma BSO De Zevensprong Zomervakantie week 1 Maandag 1 juli natuur Hutten bouwen 4-12 jaar aanwezig om: 11:00uur ophalen vanaf: 17:15uur Zo! We gaan de vakantie eens goed beginnen! We gaan met de bus naar de instuif in De Laar.

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret Hallo allemaal! Van harte welkom om Allurepark Laag Kanje. Ook dit seizoen hebben wij weer een enthousiast animatieteam die spectaculaire activiteiten gaat organiseren voor jong en oud! Wij hebben er zin

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel

THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel THEMALIED 2015 De Bouwplaats tekst en muziek Timo van den Heuvel Een architect, krr krr* (potlood slijpen) elektricien, klik klak (schakelaar) een schilder, timmerman, klop klop (hamer) ze bouwen aan een

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Meet en Greet met Pinky en Duimpy.

Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Meet en Greet met Pinky en Duimpy. Leuk om te weten!! Leuk om te weten!! Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Dan heb je dubbel geluk, want als je het leuk vind om door Pinky en Duimpy opgehaald te worden om naar het kindertheater

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus Maandag 14 augustus ORIVOO KIDSCLUB: BIGGETJE Maak vandaag je eigen biggetje, roze, blauw? het kan allemaal! 11:00 DIEREN VOEREN 14:00-15:30 RIVES RANGERS: HOUT SPROKKELEN Vanavond is er een groot kampv

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

Superhelden en prinsessen

Superhelden en prinsessen 10 mei - 2 juni Hallo, Het thema voor de maand mei is Superhelden en prinsesen. Wie is jouw superheld? Spiderman, een toffe voetballer, Mega Mindy, die ene leuke rapper of wie weet vind jij toch echt jouw

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Beste deelnemers, Zoals jullie weten organiseert het jeugdwerk van Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel in samenwerking met

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim

Vakantieprogramma BSO Boomhut, Elmobende, Schateiland, Simsalabim Maandag 1 juli BSO Elmobende kunst reisgids maken alle leeftijden Wat is nu leuker dan bezig te zijn met je vakantie! Maak je eigen vakantiefolder van een echte of fantasiereis die PAASVAKANTIE je bij

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie

Week 28 Thema: Vroeger en nu

Week 28 Thema: Vroeger en nu Week 28 Thema: Vroeger en nu Maandag 9 juli: Ochtend:Doen we een quiz,met vragen over voeger en nu.hoeveel vragen heb jij goed? Middag:Lekker spelen bij Speelboerderij de Neeth. We gaan hier allerlei rare

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER Openingstijden: Kinderen zijn welkom op in de vakantie op BSO t Labyrint van 08:00 tot 18:00. Kinderen kunnen

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma 22-07-2016/28-07-2016 Entertainment Programma #OntdekLandal Zomervakantie 2016 Fun & Entertainment bij Ooghduyne In alle Nederlandse vakanties worden er op ons park diverse leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Meet en Greet met Pinky en Duimpy.

Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Meet en Greet met Pinky en Duimpy. Leuk om te weten!! Leuk om te weten!! Ben je tijdens je verblijf bij ons jarig? Dan heb je dubbel geluk, want als je het leuk vind om door Pinky en Duimpy opgehaald te worden om naar het kindertheater

Nadere informatie

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL ZATERDAGOCHTEND Om 8 uur komt de tent en die moet worden opgezet. Natuurlijk zijn er 2 professionele mensen die weten hoe het moet, maar we hebben vooral veel mensen nodig die

Nadere informatie

Floddertjes & Grovers

Floddertjes & Grovers Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen

week 1 groen wat doen Ludens BSO de Leeuw en BSO Kaktus deze de zomervakantie? De hele vakantie: hutten bouwen! spelen griftpark, hutten bouwen pvc buizen week 1 groen dinsdag 11 juli spelen maandag 10 juli griftpark, hutten bouwen Bij mooi weer gaan we in de kaktus tuin spelen met (water) balonnen, we bouwen hutten en tenten en gaan aan het eind

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 6 augustus t/m vrijdag 12 augustus Spetterpret. Knutselen. Elke dag maken we weer iets leuks!

Recreatieprogramma. Zaterdag 6 augustus t/m vrijdag 12 augustus Spetterpret. Knutselen. Elke dag maken we weer iets leuks! Recreatieprogramma Zaterdag 6 augustus t/m vrijdag 12 augustus 2016 De Vledders Zeegserweg 9469 PL Schipborg (050) 4091489 www.devledders.nl Spetterpret Theater Met Otto, Elle en/of Izzi! Knutselen Sport

Nadere informatie

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje.

Zomerfilmfestival. Week 1: Repelsteeltje & Ezeltje strekje. Maandag 18 juli: Vandaag vertellen wij het verhaal van Repelsteeltje. Voorwoord van de clustermanager Nog een paar weken en dan kunnen we alweer genieten van een welverdiende zomervakantie! Wij kijken uit naar een gezellige, zonnige vakantie met tal van leuke activiteiten

Nadere informatie

Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015

Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015 Korte impressie van vereniging JOL-Bergerhof voor het jaarverslag 2015 Dinsdag 28 juli tot en met zondag 2 augustus Voor het vijfde opeenvolgende jaar zijn vanaf dinsdag 28 juli een groep vrijwilligers

Nadere informatie

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS VIER DE Zomervakantie BIJ WORKSHOPS 5,- OF GRATIS Van maandag 22 juli tot en met zondag 1 september kun je bij Cultura de zomervakantie vieren! Kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. Bekijk

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

PROGRAMMA TOELICHTING

PROGRAMMA TOELICHTING 29 NOVEMBER FAMILIE 15:00 uur DE PIETEN HETEN ALLE GASTEN WELKOM Receptie Vanmiddag vanaf 15:00 uur heeft u grootte kans dat u een van de zwarte pieten tegenkomt bij de receptie! Zij heten jong en oud

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord Juli 2017 Brede school Noord / Zuid Juli 2017 Plataan 23 a Locatie: Bso Noord Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Waterspeeltuin staat op het programma vandaag. Denk er aan: neem oude kleren mee en

Nadere informatie

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar

Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Zomervakantie Week 5 4-7 jaar Week 5 van de zomervakantie is altijd een gezellige drukke week bij Kids Lodge. We hebben weer een spetterend aanbod in workshops voor jullie klaarliggen. De aangeboden thema's

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie