Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!"

Transcriptie

1 Recreatieprogramma Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

2 LET OP! Bij een aantal activiteiten staat vermeld dat je jezelf dient in te schrijven. Wanneer je deel wilt nemen aan deze activiteit is het noodzakelijk om jezelf zo snel mogelijk in te schrijven bij het recreatieteam in verband met beperkte deelnemersaantallen. Vol = echt vol. Vrijdag 3 augustus Themadag Net als in de film Kom snel je bed uit want we gaan weer dansen. Get up! Voor de Knutselwarming up! We knutselen vandaag in het thema. We knutselen namelijk een camera. Kom je ook naar de KurenKidszaal? 14:00 uur Film Quiz Wie weet er veel over films? En is een echte filmkenner? We gaan een Quiz doen over allemaal verschillende soorten films. Kom je gezellig mee doen met je campingvrienden? We verzamelen bij de KurenKidszaal 16:00 uur Film Cluedo Kennen jullie allemaal het spel Cluedo? Vandaag hebben we een hele bijzonder variant. We spelen namelijk de film variant. Kom naar de KurenKidszaal en doe mee! 16:00 uur Graffiti workshop 12+ Ben je 12+ en wil je graag mee doen met de Graffiti workshop? Geef jezelf dan snel op bij het recreatieteam uur Discozwemmen Het zwembad is weer omgetoverd tot discozwembad. Vanavond is het namelijk weer discozwemmen! Kom je ook mee zwemmen op de leukste disco hits? uur Meeleeftheater Bij het podium hebben de typetjes weer een bijzonder avontuur mee gemaakt. Komen jullie allemaal mee luiteren naar het verhaal? Zaterdag 4 augustus Gooi je spieren los het is tijd voor de Knutselwarming up! Vandaag is het weer tijd voor de vrije knutsel. Je creativiteit kun je weer helemaal zijn gang laten gaan. Zien we je in de KurenKidszaal? uur Japansballonnenspel Heb jij zin in een heel leuk spel met ballonnen? Kom dan naar de KurenKidszaal, we spelen het Japansballonnenspel uur Estafette race We hebben een super vette estafette race voor jullie klaar gelegd. Durven jullie het aan? We verzamelen bij de KurenKidszaal uur Bob & Babs Vanavond zijn Bob & Babs weer op de camping! Ze maken weer een te gek avontuur mee. Jij komt toch ook even bij jouw campingvrienden kijken? We zijn op het podium bij het terras uur Tennis 10+ Ook voor de 10 plussers hebben we weer een leuke sportactiviteit op het programma staan. Wil je lekker een balletje slaan? Kom dan naar de KurenKidszaal want daar verzamelen we. 21:00 uur Feestavond: HOLLANDSE AVOND De voetjes kunnen weer van de vloer!! Vanavond draait DJ Remco alle plaatjes aan elkaar en treden Peter Beense en Danny Canters voor u op. Tot vanavond! (Kom op tijd, Peter Beense zal vroeg op de avond optreden.) uur Film kijken Vanavond in de KurenKidszaal gaan we een super leuke film kijken die we hebben uitgezocht. Neem je vrienden mee en kijk gezellig met ons mee.

3 Zondag 5 augustus Ritmo Vuelta, Tante Rita of misschien wel de zombiedans. Kom naar de Knutselwarming up, misschien dansen we wel op jouw lievelingsnummer. Tijd om te knutselen! Vandaag een wel erg coole knutsel, we knutselen een DJ Booth. Zien we je in de KurenKidszaal? uur DJ Workshop 8+ Altijd al een te gekke DJ Workshop willen volgen en ben jij 8 jaar of ouder? Vanaf uur starten de DJ Workshops onder leiding van Kidz DJ. Elk uur kunnen er 20 kids deelnemen aan de workshop. Om 16:00 uur kunnen de kinderen van 12+ deelnemen. Schrijf je snel in bij De KurenKidszaal want vol is echt vol uur Kidz DJ Show Een te gekke show voor het hele gezin. Kom snel naar het terras van de Plaza en doe gezellig mee! Dit mag je niet missen, de coolste hits en diverse spelletjes. 20:00 uur Improvisatiespellen Ben jij goed in improviseren? Dan is het nu tijd om naar de KurenKidszaal te komen voor de improvisatiespelletjes! Maandag 6 augustus uur Yoga-Lates Vandaag komt Leslie Kleij naar De Kurenpolder om een les Yoga-Lates te geven. Aanmelden voor deze les kan vanaf 16 jaar bij het recreatieteam. Geheel gratis. Get up! Doe lekker mee met de Knutselwarming up! Welk dansje vind jij het coolst? Kom naar de KurenKidszaal we knutselen vandaag een minibasketbalnet! uur Hockey Het is tijd voor een potje hockey! Verzamelen bij De KurenKidszaal uur Kringspelletjes. Vanmiddag spelen we verschillende kringspelletjes. Kom je ook naar de KurenKidszaal uur Minidisco met Billy & Betty Oelala!! Billy en Betty komen vanavond gezellig langs! Heb je ook zo n zin om los te gaan op de leukste camping hits? Het kan vanavond tijdens de minidisco. We starten om 19:00 op het podium dus zorg dat je niks mist! uur Chaos in het sprookjesbos Ga op zoek naar de sprookjesfiguren, want die lopen rond op de camping. Lukt het jou om uit te zoeken wat er aan de hand is? Pas op voor de heks, want die heeft andere plannen met de sprookjesfiguren.. Verzamelen bij de KurenKidszaal uur Start Kaartverkoop Bingo Vanaf 20:00 uur is het mogelijk om in de plaza een kaartje te kopen voor de bingo. De kosten zijn 10,- voor een enkel boekje en 15,- voor een dubbel boekje. Met beide boekjes kun je heel de avond mee spelen. (het liefst gepast betalen) uur Volwassenen Bingo in de plaza Henk is weer van de partij om een geweldig Bingo voor u te presenteren. Wij willen u er op attenderen dat het niet toegestaan is om eigen consumpties te nuttigen in de Plaza. Zorgt u er voor dat u een eigen pen/stift mee neemt naar de bingo.

4 Dinsdag 7 augustus 1,2,3,4 rek en strek. We starten de dag met de Knutselwarming up! Vanavond is het tijd voor de jaarlijkse horrortocht daarom knutselen we vandaag iets griezeligs. Wil je dit niet missen? Kom dan naar de KurenKidszaal! uur Kinderbingo Kom naar de Plaza want daar gaan we lekker bingo spelen. De kosten zijn 2,- voor een boekje en daar kun je heel de bingo mee spelen. (Vergeet je eigen stift niet mee te nemen!) uur Horrortocht 10+ Vanavond staat de jaarlijkse Horrortocht weer op de planning. Heb je jezelf nog niet opgegeven? Kom dit dan heel snel doen bij het recreatieteam. Ben je tussen de 10 en 16 jaar dan is het verplicht om je op te geven onder begeleiding van een ouder/verzorger. Inschrijven kan t/m maandag 6 augustus 20:00 uur. Woensdag 8 augustus Voeten van de vloer en handen in de lucht! Het is tijd voor de knutselwarming up. Ook zin om de ochtend te beginnen met een cool minidisco dansje? Kom dan naar de KurenKidszaal en trek je dansschoenen aan! Lekker en gezond, weet jij al wat we knutselen vandaag? Het is een banaan! We zijn in De KurenKidszaal! uur Kindershow Mast en de Kluis Vanmiddag is Mast op het podium op het terras. hij heeft een hele spannende kluis bij zich en wij mogen hem helpen deze te openen. Kom jij ook kijken naar deze te gekke kindershow? uur Kegelroof Iedere groep krijgt een aantal kegels. Weet jij alle kegels van de andere groep te roven? Kom naar de KurenKidszaal en laat zien hoe snel je bent! uur Minidisco met Betty Gisteren kwam Billy met ons swingen, maar vandaag is het de beurt aan zijn vriendinnetje Betty! Heb jij zin om te dansen, kom dan naar het podium en trek je dansschoenen aan! uur Voetbal 10+ We gaan weer lekker een potje voetballen! Als je 10 jaar of ouder bent mag je mee doen. We verzamelen bij de KurenKidszaal uur Aquafit in het zwembad 16+ Heb je zin om lekker te gaan sporten vanavond? Dat kan! Kom naar het zwembad. De badmeester of juf staat klaar om jullie een les Aquafit te geven.

5 Donderdag 9 augustus BILLY S VERJAARDAG Het is weer tijd voor de knutselwarming-up! Kom naar de KurenKidszaal en warm jezelf op voor de knutsel! uur Knutsel Vandaag knutselen we een slinger omdat Billy de Biesboschbever jarig is! Jij komt toch ook naar de KurenKidszaal?! uur Billy s verjaardag speurtocht Zet je speurneus op! Het is tijd voor de speurtocht. Vandaag een hele speciale want Billy is jarig! We verzamelen bij de KurenKidszaal, dus zorg dat je erbij bent! uur Billy trakteert Kom je naar de KurenKidszaal? Billy heeft een speciale traktatie voor je, welk je zelf mag versieren. Super cool toch? uur Billy s verjaardag show Vandaag is Billy jarig en dat gaan we vanavond heel goed vieren op het terras. Dit is je kans om Billy te feliciteren. Zorg jij dat je er ook bij bent? Deze show wil je namelijk niet missen! uur Bubblebal Voetbal 12+ Vanavond kunnen we lekker voetballen tijden Bubblebal voetbal. Ben jij 12 jaar of ouder? Schrijf je dan snel in bij De KurenKidszaal. Een team bestaat uit 5 personen. Vrijdag 10 augustus Kom snel je bed uit want we gaan weer dansen. Get up! Voor de Knutselwarming up! Vandaag is het tijd voor de vrije knutsel. Dat betekent dat je zelf mag kiezen wat je knutselt met de materialen die het recreatieteam heeft klaargezet uur Schminken Het is weer tijd om te gaan schminken!! Kom naar de KurenKidszaal en laat jezelf omtoveren tot een mooie prinses of misschien wel een tijger. Kom op tijd! uur Suikerklontjesruilspel Je start met een suikerklontje, daarna moet je proberen dit voor een groter/meer kostbaar item te ruilen. Let op eenmaal geruild komt het item niet meer terug. Welk heeft er uiteindelijk het grootste/kostbaarste item? We verzamelen bij De KurenKidszaal uur Discozwemmen Het zwembad is weer omgetoverd tot discozwembad. Vanavond is het namelijk weer discozwemmen! Kom je ook mee zwemmen op de leukste disco hits? uur Voorleesverhaal Kom naar de KurenKidszaal en luister mee met het verhaal uit het grote verhalenboek. We starten precies 19:00 uur dus zorg dat je het begin van het verhaal niet mist uur Moordspel Er is iets heel ergs gebeurd, er is een moord gepleegd. Alle verdachten lopen nog steeds rond op de camping. Kun jij de dader vinden? We verzamelen bij De KurenKidszaal!

6 Volgende week in het recreatieprogramma.

Recreatieprogramma. Vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 11 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 11 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 4 augustus t/m vrijdag 11 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 21 juli t/m vrijdag 28 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 21 juli t/m vrijdag 28 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 21 juli t/m vrijdag 28 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Donderdag 10

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 21 april t/m vrijdag 28 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 21 april t/m vrijdag 28 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 21 april t/m vrijdag 28 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 27 juli t/m vrijdag 3 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 27 juli t/m vrijdag 3 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 27 juli t/m vrijdag 3 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 28 juli t/m vrijdag 4 augustus. Dinsdag 1 augustus. Zondag 30 juli 19:00 uur. Welkom op De Kurenpolder Recreatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 28 juli t/m vrijdag 4 augustus. Dinsdag 1 augustus. Zondag 30 juli 19:00 uur. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Recreatieprogramma Vrijdag 28 juli t/m vrijdag 4 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Dinsdag 1 augustus Wij wensen u een fijn verblijf! Zondag 30 juli 19:00 uur Kijk snel verder voor het complete

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 juli t/m vrijdag 27 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 oktober t/m vrijdag 20 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 28 april t/m zondag 7 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 28 april t/m zondag 7 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 28 april t/m zondag 7 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 27 april t/m zondag 6 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 27 april t/m zondag 6 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 27 april t/m zondag 6 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 23 augustus - Zaterdag 30 augustus-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 23 augustus - Zaterdag 30 augustus-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 23 augustus - Zaterdag 30 augustus-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is: Joep Snoep is jarig! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014

Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Recreatieprogramma Donderdag 14 mei t/m zondag 17 mei 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies sprookjesclub. Gaan jullie gezellig mee?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies sprookjesclub. Gaan jullie gezellig mee? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de Leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van de meivakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten die

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014

Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014 Recreatieprogramma Woensdag 28 mei t/m zondag 1 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar!

Maandag 21 oktober Poppenkast! uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Poppenkast Huifkartocht Maandag 21 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke meivakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april

Animatieprogramma Koningsweek 24 t/m 30 april 2015 Vrijdag 24 april Vrijdag 24 april 20:00-23:00 The BOX Wil jij nog even lekker chillen in 16:00-17:00 Klimboom Koop bij de bar een strippenkaart plaats van bij de caravan zitten? 19:00-20:30 Family time Welkomsavond! Kom

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

20 oktober t/m 28 oktober

20 oktober t/m 28 oktober 20 oktober t/m 28 oktober Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en ben hier dan ook vaak te vinden, de Paalberg

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Recreatieprogramma

Recreatieprogramma. Recreatieprogramma Recreatieprogramma Recreatieprogramma Vrijdag 08 augustus - Vrijdag0415juli-2013 augustus 2014 Zaterdag 29 juni 2014 - donderdag Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! is het Deze week prinsessen n e s r e d

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies kliederclub. Gaan jullie gezellig mee?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies kliederclub. Gaan jullie gezellig mee? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies kliederclub Komen jullie ook een mooie knutsel maken? Wil je weten wat we gaan knutselen? Kom dan langs en knutsel mee!

Animatie. Programma. Lukkies kliederclub Komen jullie ook een mooie knutsel maken? Wil je weten wat we gaan knutselen? Kom dan langs en knutsel mee! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Recreatieprogramma 25 augustus t/m 2 september

Recreatieprogramma 25 augustus t/m 2 september Recreatieprogramma 25 augustus t/m 2 september WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl -1- - 2 - - 3 - Woensdag 2 September Vandaag kun je namelijk onbeperkt* pannenkoeken eten in het restaurant voor maar 6,- p.p! 13:00 14:00 uur: Stormbaanrace Locatie: Verzamelen bij Adventuredome kassa

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 6 augustus maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?!

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?! VRIJDAG 18 AUG LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT LAMPIONNEN! WAAR 10.00 11.00 Lampionnen knutselen t/m 7 jaar We maken een lampion 11.00 12.00 Lampionnen knutselen 8+ jaar We maken een lampion Kinderbingo Drie

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST VRIJDAG 21 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KLOMPJE SCHILDEREN Vandaag maak je jou eigen klompje. Je kan hem gebruiken als bloempotje, pennenbakje of iets anders leuks! - 3,- per klompje 11:30 uur 12:00 uur VOETBALLEN

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie