De Koerier juni/juli-2007, Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie en Lula

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Koerier juni/juli-2007, Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie en Lula"

Transcriptie

1 De Koerier juni/juli-2007, Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie en Lula Abonnementen: Jaarabonnement 5Euro, per post 14Euro. Advertenties : - Vaste advertentie voor een hele jaargang tot 8 regels 16Euro - Handeladvertenties tot 5 regels 3Euro - Handeladvertenties tot 10 regels 6Euro - Particuliere advertenties per regel 1 Euro Betaling: Postbank/girorekeningnummer tnv de Penningmeester van De Koerier te Kiel-Windeweer Ingezonden stukken: Verslagen van vergaderingen, dankbetuigingen en dergelijke worden gratis opgenomen. Redactieadressen: koe-rier@hotmail.com Mevr. C.hoving, P.V. Kade 185, tel: Mevr. G. de Koning, Dorpsstr 272, tel Dhr. H.J. Frese, Sluisweg 90, tel Kindervakantieweek Beste jongens en meisjes. KOPIIJ voor de 20 e inleveren De laatste week van de zomervakantie is het weer kindervakantie week en we hopen dat jullie dan weer allemaal van de partij zijn! We hebben geprobeerd er weer een leuk, spannend en afwisselend programma van te maken met voor elk wat wils. Hoe het programma er precies uitziet kunnen jullie lezen in het programma boekje dat je binnenkort op school uitgedeeld krijgt. Vooral de verrassingstocht is erg leuk, wat het precies zal zijn horen jullie pas op de dag zelf, maar het is leuk voor jong en oud. We hebben van jullie vaders, moeders en oudere broers en zussen nog wel hulp nodig bij de diverse onderdelen dus meld ze aan, dan kunnen ze zelf ervaren hoe leuk en gezellig het tijdens deze week altijd is. Aanmelden kan bij: Jeanette Overal tel Margreet Tangerman Tel Als je nog even wilt kijken hoe leuk het vorig jaar nog maar weer was, de foto s staan nog op de site van Kiel- Windeweer. Als je dat ziet krijg je meteen weer zin om aan de slag te gaan! -3- Op (mini) camping Dieverdoatsie, Op de camping was veel te doen zoals:de geiten/ paarden voeren, pingpongen, spelletjes doen, je kunt er ook vissen,en vliegeren,de eieren onder de kippen weg halen (en op eten natuurlijk!!)

2 Wij waren daar om de camping uit te proberen Daarna kwamen er allemaal mensen met kinderen Er zijn veel spannende plekjes op de camping!!!!!!!!!!!! Jannes en Anja ( en Dirkje de camping hond ) kwamen vaak langs om te kijken hoe het was met ons en de anderen. Ze zijn ook blijven eten. We hebben ook vaderdag gevierd op de camping met veel cadeautjes en lekkere broodjes (vaderdag ontbijt) Af en toe regende het maar dat maakt ons niet uit op zo n leuke camping We gaan vast nog een keer kamperen op Dieverdoatsie. Geschreven door Hidde Tangerman &Jos vd Schoot. Wie geeft ons morele ondersteuning tijdens de 4Daagse van Nijmegen! (van 17 t/m 20 juli) Een bloemetje of een heerlijke massage is natuurlijk ook van harte welkom! Arie Koekkoek tel Freerk Rozema tel Mvg. Arie Koekkoek -4- Loopclinic en Run van Winschoten Het ontstaan van de loopgroep Kielrunners in Kiel-Windeweer is nauw verbonden met.de Run van Winschoten. Deze wereldwijd bekende estafetteloop staat jaarlijks op onze agenda en is bedoeld voor inwoners van Kiel- Windeweer en omgeving die 10 km willen gaan hardlopen. Dit jaar is dat op zaterdag 8 september. Wij dagen je uit om je loopschoenen nu uit de kast te halen en je conditie eens flink op te vijzelen, om straks mee te kunnen doen in een team van 10 hardlopers m/v, die in totaal dus 100km gaan afleggen. Om dit verantwoord te doen, dus met behoud van plezier en zonder blessures, organiseert de loopgroep een loopclinic om deelnemers startklaar te maken voor de 10 km. De clinic brengt hardlopers op niveau en is zeker ook bedoeld voor mensen die al 10 km kunnen hardlopen, maar dit wat gemakkelijker of sneller willen doen. Nico van Andel, bekend van is trainingsbegeleider en schenkt op een speelse, maar professionele manier aandacht aan onder meer trainingsopbouw en looptechniek. Hij geeft bovendien persoonlijke tips om (nog) beter te kunnen hardlopen. En dit alles voor maar 10 euro! (exclusief het inschrijfgeld van 10 euro voor deelname aan de Run) De loopclinic start op donderdag 12 juli en loopt wekelijks door tot de Run van Winschoten. Meld je aan vóór 7 juli via info@tendosportmassage.nl voor de loopclinic. Doe je mee met de Run van Winschoten op 8 september, schrijf je dan in vóór 7 juli via info@hardloopgroep-kiel-windeweer.nl of de site van de loopgroep:

3 -5- Informatie aanleg Westerdiepsterdalkanaal. De Raad van State heeft onlangs het beroep ongegrond verklaard zodat met de aanleg van het verbindingskanaal tussen het Kieldiep en Langebosch kan worden begonnen. Het kanaal wordt aangelegd tussen het zweefvliegveld en Westerdiepsterdallen.In dat traject komen 2 vaste bruggen en een sluis. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in de periode augustus 2007 t/m uiterlijk juli Gelijktijdig met deze werkzaamheden zal ook de Bareveldbrug bij Huize Bareveld worden gereconstrueerd en daardoor van september t/m november 2007 zijn gestremd. Tijdens de bouw van de brug Kielsterachterweg zal de weg vanaf 1 augustus gedurende een jaar afgesloten zijn voor alle verkeer behalve plaatselijk bestemt landbouwverkeer, buslijndiensten, fietsers en hulpverleningsdiensten. Ook tijdens de bouw van de brug Borgercompagnie -zuid zal het verkeer vanaf 1 augustus gedurende een jaar worden gestremd behalve plaatselijk bestemt landbouwverkeer. De omleidingroutes zullen met borden worden aangegeven. De eenvoudige sluis (zgn. groene sluis of natuursluis) komt in het oost-west gedeelte ca.100 m. westelijk van de weg Borgercompagnie-zuid. Tot deze sluis dus het waterpeil van het Kieldiep om voldoende waterdiepte boven de in dat gedeelte liggende gastransportleidingen te krijgen.daarom komen er aan weerszijden dijken. Kwelsloten langs die dijken moeten de landbouwgronden langs het kanaal voldoende droog houden.aanvullende informatie en tekeningen van de werken liggen ter inzage in: Gemeentewinkel Veendam, Beneden Oosterdiep Dorpscentrum De Kiep in Eexterveenschekanaal. Meer info ook op: Doeke Schrage -9- Vereniging Plaatselijke Belangen Kiel-Windeweer en Nieuwe Compagnie Secretariaat: Pieter Venemakade PK Kiel-Windeweer vpbk@kiel-windeweer.nl Evenemententerrein In de zomervakantie wordt er gekapt en uitgegraven zodat de aannemer na de vakantie kan beginnen met de aanleg van het evenemententerrein. Bestemmingsplan Buitengebied Inmiddels heeft de gemeente de schriftelijke reactie van de Provinciale Commissie Bestemmingsplannen op het voorontwerp ontvangen. De Commissie heeft meerdere zwaarwegende op- en aanmerkingen over het plan. Onder andere over de woningbouwplannen in Kiel-Windeweer en Westerbroek en dat is zeer teleurstellend. De gevolgen zijn, behalve tijdverlies, nog niet te bepalen. Momenteel worden alle inspraakreacties verwerkt. Volgende vergadering VPBK Ook wij doen het even rustiger aan wegens vakantietijd. Natuurlijk blijven er bestuursleden bereikbaar. De volgende vergadering is op 4 september 2007 om uur in t Woldhuus. Heeft u punten die u met ons wilt bespreken? Belt u dan even met de secretaris: Mariken Ligtvoet

4 -11- Secr: Kalkwijk 56, 9603 TD Hoogezand Sport Vereniging Kielwindeweer Internet : info@svk2005.nl Nordic Walking: ontspannend en gratis Momenteel hebben 4 personen zich aangemeld via en dat moeten er veel meer worden. Hierdoor ontstaat er straks een groep die elkaar per telefoon of weet te vinden op mooie zomerse avonden. Heerlijk wandelen in de buitenlucht en gezellig kletsen over van alles en nog wat. Leer elkaar kennen binnen het dorp en geef je ook op! Want zeg nu zelf, met een groepje wandelen is toch veel leuker!? Geef je op via de website ( of bel naar Ary op Jeu de boules Jazeker, we gaan weer beginnen! Vorig gestart met een groep van acht personen gaan we dit jaar verder. Elke woensdagavond vanaf op het evenemententerrein, naast de voetbalvelden. Heeft u materiaal, neem het dan mee. De koffie staat klaar! Drouwenerzand groot succes De sportvereniging is op pad gegaan met de afdelingen jeugdgym en jeugdvolleybal naar Drouwenerzand, afgelopen zaterdag 16 juni. Met 15 leden en 4 begeleiders begon de dag met een zonnetje en het uitdelen van de T-shirts. Dit bleek een gouden greep want de hele dag zag je allemaal kinderen met SVK logo op hun shirt door het attractiepark lopen. Tim de Boer was jarig en uiteraard werd er gezongen en taart en snoep gegeten bij binnenkomst én vertrek. In het piratenschip, de draaimolen, de vlinder, voor de lachspiegels en in de apenkooi je kon blijven vliegen in alle attracties en dat deden zij dan ook Gratis patat, kroket, ijs en broodjes hamburger- gezonde voeding was voor een dag uitgesloten- het was een groot feest! Het seizoen loopt nog twee weken door, maar dit was een mooie afsluiting van het jaar. Jaargang 3 De sportvereniging is in 2005 gefuseerd (vandaar SVK2005) en gaat het komende jaar de derde editie beleven. Helaas heeft Ary te kennen gegeven vanwege een fulltime baan in Groningen bij ons te moeten stoppen. Dit wordt door iedereen erg betreurd, gezien het vele werk dat hij, ook buiten de reguliere uren voor Kiel- Windeweer heeft gedaan. We zijn naarstig op zoek naar een vervanger, maar zoals eerder gemeld, is dit weer bijzonder lastig gezien het relatieve geringe aantal (aaneengesloten) uren welke wij kunnen bieden. We willen graag doorgaan met de lopende zaken en ons blijven inzetten voor de sportieve activiteiten in Kiel; Koninginnedag, Kindervakantieweek, Pasen, Sinterklaas, sportinstuiven en uiteraard het reguliere aanbod. Bij de senioren betreft dat Keep-Fit, Tafeltennis, Volleybal en Seniorengym. Bij de jeugd willen we weer starten met twee afdelingen; schoolgroepen 1 t/m 4 voor jeugdgym en groep 5 en verder (óók middelbare scholieren) voor de sportinstuif. Dat laatste betreft onder andere volleybal, basketbal, unihockey, trefspelen, enzovoort.

5 Kortom, sport en gezelligheid vind je bij: Sportvereniging Kiel-Windeweer! -13- ZOMERAVONDMUZIEK KOEPELKERK Kantorij & Ensemble Kielwindeweer willen het seizoen besluiten met een kort concert in de Koepelkerk op zaterdag 30 juni, om uur.het wordt een soort voorproef van het najaarsconcert in november, dat meer avondvullend zal worden. Er worden (korte) werken uitgevoerd van Schubert, Gibbons,Bruckner en andere componisten,waaronder Russische. Het strijkkwartet zal zich,samen met spinet,ook zonder koor laten horen. Organist en spinettist is Wim van Veelen en de muzikale leiding is in handen van Cas Straatman. Bij de uitgang wordt een vrije gift op prijs gesteld om de onkosten te bestrijden. We hopen op een mooie zomeravond, waarop de toehoorders, misschien als onderbreking van een heerlijke fietstocht,zich in de prachtige Koepelkerk kunnen laven aan de muziek waar de uitvoerders al enige maanden (meestal!) plezier aan beleefd hebben op de repetities. H.K.J. In de maand juli kunnen we de volgende jarigen feliciteren: Femke Lammersma (de 8 e ) en Gerard Piening (de 23 e ). In augustus zijn dat Annegre van Donselaar (de 3 e ), Rob Dellebarre (de 5 e ), Diederick Huisveld (de 10 e ), Robert Reinders (de 12 e ) en tot slot Hein Dellebarre (de 30 e ) Alle jarigen van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. Bos-Kiel Wat is Bos Kiel? BOS Kiel is een samenwerkingsverband van een aantal Kielster verenigingen in het kader van de Bos subsidie regeling, een regeling die jongeren wil stimuleren meer te bewegen en elkaar te ontmoeten. Bos = buurt onderwijs sport. De doelgroep is jongeren van 13 t/m 18 jaar. Dat is nu net de groep die hier in ons dorp een beetje buiten de boot valt en waarvoor in Kiel- Windeweer weinig te doen is. Dit samenwerkingsverband heeft inmiddels geld toegewezen gekregen om een aantal heel leuke en afwisselende activiteiten aan te bieden aan de jongeren in Kiel. Je moet dan denken aan outdoor activiteiten en sport activiteiten, bv. klimmen, boogschieten, scouting achtige activiteiten, maar ook indoorsport en een kamp. Het is de bedoeling dat de jongeren een knipkaart kopen voor 10 euro, waarmee ze aan 10 activiteiten kunnen mee doen. De activiteiten zullen in principe plaatsvinden op zondagmiddag voor een periode van 20 weken startend dit najaar, dit alles onderleiding van een tweetal coördinatoren en hopelijk veel vrijwilligers.

6 De jongeren kunnen kiezen waar ze wel of niet aan mee willen doen, maar voor een aantal activiteiten geld wel dat je aan een minimaal aantal andere activiteiten moet hebben gedaan, dit om te stimuleren zoveel mogelijk te -16- komen en omdat je, als je bv. op kamp wilt gaan toch de vaardigheden die je dan nodig hebt onder de knie moet hebben. Al met al belooft het heel wat te worden. Natuurlijk zijn we voor dit soort projecten afhankelijk van deelname en enthousiasme van de jongeren, maar ook van inzet van vrijwilligers. Kortom we willen graag zoveel mogelijk jongeren die zich enthousiast aanmelden en het liefst ook nog een aantal ouders die willen meehelpen dit allemaal te realiseren. Zodra het programma definitief rond is, zullen we dat via deze weg en de websites van Kiel-Windweer, de voetbal vereniging en de sport vereniging laten weten. Voor vragen of aanmelding van vrijwilligers kunt u terecht bij de volgende mensen: A vd Post Tel M Tangerman Tel W Withagen Tel Gastouderbureau Timpaan te Sappemeer is op zoek naar lieve oppasmoeder die, - het leuk vindt met kinderen om te gaan, - opvang wil bieden aan een meisje, na de zomervakantie, - 2 dagen per week ( uur) flex. volgens rooster, - woonachtig is in Kielwindeweer. Belangstelling? Wij komen graag met u in contact! telnr of g.brekeling@timpaankinderopvang.nl -17- Geslaagde jubileumweek Voetbalvereniging Kiel-Windeweer In de eerste week van juni vierde de voetbalvereniging haar jubileum. In november 2006 bestond de vereniging officieel 60 jaar. Destijds werd besloten om de festiviteiten te houden in de eerste week van juni, na afloop van het voetbalseizoen. Het zou dan gemakkelijker zijn om toernooien te organiseren, op doordeweekse avonden kun je optimaal gebruik maken van het feit dat het dan langer licht is en de weersomstandigheden zullen vast beter zijn dan in het najaar. In de feesttent had je wellicht kachels moeten bijplaatsen. Wat het weer betreft kon het niet beter. Echt een zomerse week. De jeugd begon op zaterdag 2 juni met feestelijke wedstrijden. s Avonds was er de reünie, de ongeveer 150 aanwezigen konden genieten van entertainer Billy en onze eigen Pieter. De zondag erop was er een toernooi voor Kiel-Windeweer 2, waarbij opgemerkt moet worden dat op het laatste moment een team uit Bareveld verstek moest laten gaan. Met wat improvisatie kon er een goed toernooi worden gespeeld. Op de dinsdagavond was er een Vriendenwedstrijd en op de donderdag het Sponsortoernooi voor 7-tallen. Op de vrijdagavond was er de feestavond met de Two Tops. De eregalerij met de Leden van Verdienste en Ereleden werd onthuld. R.Kielman ontving de Waarderingsspeld in Goud van de KNVB en H.Woldhuis werd Lid van Verdienste van de KNVB. Ook plaatsvervangend burgemeester dhr. Stäbler bracht een presentje mee voor beiden en voor de jubilerende vereniging.

7 Op zaterdag was er de Zeskamp; s morgens voor de jeugd en s middags voor de ouderen. Tenslotte was er op de zondag een toernooi voor Kiel-Windeweer 1. Ook dit verliep vlekkeloos Dat deze week tot een succes is geworden is met name een verdienste van de jubileumcommissie en het legertje vrijwilligers. Enkelen die geen directe binding met de club hebben boden zich spontaan aan om te komen helpen. Daarvoor niets dan lof. Namen gaan we niet noemen, je vergeet er wellicht gauw één, maar allen zijn we veel dank verschuldigd voor hun inzet. Het jubileum is op waardige wijze gevierd. Al is 60 jaar niet direct een officieel jubileum, waarbij talrijke verenigingen en personen kunnen worden uitgenodigd; dit keer is het meer een intern verenigingsgebeuren geweest met daarbij wel een algemeen aspect. Dit zagen we terug in de aanwezigheid van talrijke vrienden bij de diverse evenementen. Vele dorpsgenoten gaven blijk van belangstelling. Langs deze weg wil ik een ieder bedanken voor de felicitaties en geschenken die de jarige vereniging mocht ontvangen en bedank ik een ieder voor de kaarten, bloemen en presentjes die ik persoonlijk mocht ontvangen t.g.v. mijn 40-jarig voorzitterschap van deze vereniging. Henk Woldhuis ( voorzitter voetbalver. Kiel-Windeweer ) Van de redactie Dit was het laatste nummer voor de vakantie. Ook wij nemen even pauze. De volgende Koerier zal eind augustus weer verschijnen. Kopij ook dan weer voor de 20 e inleveren. -22-

Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie. Vaste advertentie voor een hele jaargang 1/3 pagina 16.-- Handelsadvertentiein overleg

Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie. Vaste advertentie voor een hele jaargang 1/3 pagina 16.-- Handelsadvertentiein overleg Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie Verschijnt maandelijks April 2010 38 ste jaargang nummer 12 ABONNEMENTEN: Jaarabonnement 5,-- per post 15,-- ADVERTENTIES: BETALING: INGEZONDEN STUKKEN:

Nadere informatie

De Koerier Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie. Verschijnt maandelijks Oktober 2008 37 ste jaargang nummer 6

De Koerier Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie. Verschijnt maandelijks Oktober 2008 37 ste jaargang nummer 6 De Koerier Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie Verschijnt maandelijks Oktober 2008 37 ste jaargang nummer 6 ABONNEMENTEN: Jaarabonnement 5,-- per post 15,-- ADVERTENTIES: Vaste advertentie

Nadere informatie

Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie

Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie Verschijnt maandelijks Juli 2012 41 ste jaargang nummer 4 ABONNEMENTEN: Jaarabonnement 5,-- per post 16,-- ADVERTENTIES: Vaste advertentie voor een hele

Nadere informatie

De Koerier sep-2007, Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie en Lula

De Koerier sep-2007, Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie en Lula De Koerier sep-2007, Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie en Lula Abonnementen: Jaarabonnement 5Euro, per post 15Euro. Advertenties : - Vaste advertentie voor een hele jaargang tot 8 regels

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 5 juni jaargang 94 - nr. 10

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 5 juni jaargang 94 - nr. 10 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 5 juni 2017 - jaargang 94 - nr. 10 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Sport Vereniging Kielwindeweer

Sport Vereniging Kielwindeweer De Koerier. juli/aug-2006, Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie en Lula. Van de redactie Hiervoor u ligt alweer de laatste Koerier voor de zomervakantie. Het is het gecombineerde juli/augustus

Nadere informatie

Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie

Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie Verschijnt maandelijks Juli/Augustus 2017 46 ste jaargang nummer 4 ABONNEMENTEN: Jaarabonnement 6,-- Per post 21,-- ADVERTENTIES: Vaste advertentie voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Sportief

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2010 jaargang 3 nr.6

Nieuwsbrief. juni 2010 jaargang 3 nr.6 Nieuwsbrief juni 2010 jaargang 3 nr.6 Nieuwsbrief: Voor je ligt weer een nieuw exemplaar van de Minke-Dive nieuwsbrief. Wij hopen je met deze nieuwsbrief beter op de hoogte te houden van het reilen en

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 juli jaargang 94 - nr. 11

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 juli jaargang 94 - nr. 11 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 juli 2017 - jaargang 94 - nr. 11 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar.

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Vogelwaarde, januari 2014. Beste ouders/verzorgers en leden, Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Even terugkijken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur

PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016. 10.00 16.00 uur PROGRAMMA OPEN DAG ZATERDAG 28 MEI 2016 10.00 16.00 uur Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan jong en oud kennis maken met onze sport. Sla je slag in onze slagkooi en gooi een strike op het pitcherscherm.

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar

Hieronder vindt u het vakantierooster van het nieuwe schooljaar Jrg. 15 nr. 18 12 juni 2014 Agenda 17-06 Schoolreisje groep 7 18-06 Groep 3 bezoekt bibliotheek 26-06 Schoolreisje groep 5 en 6 30-06 groep 3 t/m 7 rapporten mee 03-07 groep 8 rapporten mee 03-07 Afscheid

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Drouwenerzand De boot met Nynke December Folmer Rixt Wind Annarommy

Drouwenerzand De boot met Nynke December Folmer Rixt Wind Annarommy December Sinterklaas is net geweest, O O wat was dat een feest. Maar de kerstman is er nu weer in het land Sneeuw op de grond en ijs op de want. De kerstboom staat al op En we versieren die tot aan de

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2015-2016 Datum: 2016-02-26 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2015-2016 Datum: 2016-02-26 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2015-2016 Datum: 2016-02-26 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Donderdag 3 maart AGENDA Ouderraadvergadering Dinsdag 8 maart Excursie groep 5 en 6 Woensdag 9

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

La vita è bella! Het leven is mooi

La vita è bella! Het leven is mooi La vita è bella! Het leven is mooi Hier zien jullie een aantal foto s van vrienden en activiteiten die ik met vrienden heb gedaan. Links bovenin: Bezoeken van een AS Roma voetbalwedstrijd met collega s

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl Leekerweide Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking www.leekerweide.nl Logeren en opvang voor kinderen/jongeren met een beperking Inhoud Doordeweekse

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje Beste ouders, verzorgers, Schilderwerk: Het

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

Sport - instuif. 21 en 23 oktober 2014

Sport - instuif. 21 en 23 oktober 2014 Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 21 en 23 oktober 2014 In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Week 22. Muzikale groeten, Jos, Henk, Bas en Onno Bestuur van de Muziekmolen (daar zit Muziek in)

Week 22. Muzikale groeten, Jos, Henk, Bas en Onno Bestuur van de Muziekmolen (daar zit Muziek in) Week 22 Muzikale feestavond!! Afgelopen maandag organiseerde de Muziekmolen, samen met de Wereldmuziekschool en de Molenwiek, een feestelijke avond voor de ouders en kinderen van de Middenbouw en Bovenbouw.

Nadere informatie

INHOUD: Een Ode aan Onder Ons. Midzomerloop OSV Onder Ons valt in het water! Oproep: Algemene Ledenvergadering. Airborne Jeu de Boules toernooi.

INHOUD: Een Ode aan Onder Ons. Midzomerloop OSV Onder Ons valt in het water! Oproep: Algemene Ledenvergadering. Airborne Jeu de Boules toernooi. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 7 september 2015 jaargang 93 nr. 01 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Dynamic Run Hardlopen Jeu de Boules Nordic walking Sportief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie