Sport Vereniging Kielwindeweer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sport Vereniging Kielwindeweer"

Transcriptie

1 De Koerier. juli/aug-2006, Dorpskrant voor Kiel-Windeweer, Nieuwe Compagnie en Lula. Van de redactie Hiervoor u ligt alweer de laatste Koerier voor de zomervakantie. Het is het gecombineerde juli/augustus nummer. De volgende Koerier komt eind september uit. De redactie van de Koerier wenst u en fijne vakantie. Verzorg pony/paard gezocht Ik ben een 12 jarig meisje en wil graag een verzorg pony. Ik ben 1.47 lang en weeg 37 kilo. Ik weet vrij veel op het Gebied van rijden en verzorgen. Poetsspullen heb ik zelf. Ik hoef niet perse te rijden maar ik zou het wel fijn vinden. De hoogte, de leeftijd en het ras van de pony maakt niets uit. Zelf ga ik vrij rustig met dieren om. U kunt tussen 12 uur en kwart voor 1 bellen en tussen kwart voor 4 en kwart over 5. Het nummer waar u naar toe moet bellen is : U kunt ook mailen naar: U krijgt gegarandeerd een mail terug. Vriendelijke groeten een paardengek meisje Fietssterrit!!! 3 september 2006 is het weer zover! Start: t Woldhuus te Kiel-Windeweer Aanvang: uur -3- Sport Vereniging Kielwindeweer Secr: Kalkwijk 56, 9603 TD Hoogezand Internet : SPORTMANAGER IN NEDERLANDS TEAM Onze sportmanager Ary Littooy is geselecteerd in het team dat Nederland zal vertegenwoordigen op het Europese Basketball kampioenschap voor studententeams in Portugal.

2 Hoewel de selectie ons niet erg goed uitkwam (afsluiting seizoen, planning nieuw seizoen en een ambitieus zomerprogramma), hebben we hem van harte ondersteund om naar Portugal te kunnen afreizen! ZOMERPROGRAMMA Aangezien wij het sporten in Kiel-Windeweer graag breder willen stimuleren (vooral onder de wat oudere jeugd), hebben wij een programma opgesteld waarmee wij hopelijk voldoende belangstelling en deelname kunnen trekken. Het gaat hierbij niet alleen om sporten die al in ons standaard pakket zitten. Het belangrijkste is om eens kennis te maken met diverse sporten in een ongedwongen sfeer. Deelname is volledig vrijblijvend! De kosten bedragen 2,00 per sessie / per persoon, dus dat mag geen belemmering zijn! Onderstaand de data voor de diverse activiteiten, bij voldoende deelname zullen deze herhaald worden gedurende de eerste 3 weken in augustus. De leeftijden zijn om en nabij. Indien een persoon ouder of jonger is maar qua bouw en instellingen wel in de groep past is diegene uiteraard van harte welkom. De activiteiten vinden plaats op het evenemententerrein (Klaplaan / Voetbalveld). Bij slecht weer verhuizen we naar de sporthal. -6- Maandag 31 juli: (Eventueel vervolg op 7 en 14 augustus) Jeu de boules voor senioren Basketbal voor jaar Basketbal voor jaar Basketbal voor personen vanaf 21 jaar Woensdag 2 augustus: (Eventueel vervolg op 9 en 16 augustus) Tafeltennis voor jeugd vanaf 10 jaar Tafeltennis voor senioren Volleybal voor personen van 10 tot 15 jaar Volleybal voor personen van 15 tot 25 jaar Volleybal voor personen vanaf 25 jaar Speciale demonstraties / lessen: Dinsdag 8 Augustus: Streetdance van in de sporthal Dinsdag 8 augustus: Breakdance van in de sporthal Dinsdag 15 augustus: Streetdance van in de sporthal Dinsdag 15 augustus: Breakdance van in de sporthal Na de zomervakantie staan nog volgende speciale activiteiten op het programma, exacte data en andere gegevens worden bekend gemaakt in de volgende Koerier (september). Deze activiteiten zijn: Skeeleren Nordic Walking Zeilen Waterskien.

3 BASKETBALL Zoals vermeld, zijn we in de gelukkige omstandigheid van een trainer met meer dan gemiddelde basketball ervaring! Vorig jaar hadden wij helaas te weinig aanmeldingen om een groep te starten. Voor seizoen willen we toch weer een poging ondernemen om basketball ook in Kiel- Windeweer te starten. Mocht u belangstelling hebben, neemt u dan eventueel contact op met Ary ( ) of via onze website: -7- N.B.v.P. Vrouwen van Nu. Is de plek voor vrouwen van alle leeftijden Die met beide benen in t leven staan Die elkaar willen ontmoeten Die open staan voor nieuwe ontwikkelingen Die mede verantwoordelijk voelen voor een leefbare samenleving Die ervaringen met elkaar willen delen Die vooral in een gezellige sfeer met elkaar plezier willen hebben Onze aktiviteiten zijn vanuiteenlopende aard. We hopen daar mee te bereiken dat elk lid iets van haar gading aantreft. Elkaar ontmoeten, andere meningen horen, andere gezichtspunten ontdekken is ook belangrijk. Jaarprogramma 2006/ september Dhr. Nieuwenhuis uit Veendam. Het reilen en zeilen van een verhuisbedrijf. 11 oktober Mevr. Fatima uit Peize vertelt een verhaal van een vluchteling uit Iran. 31 oktober Kringavond te Veendam. Okt/nov. Bezoek aan Schoonveld Interieur te Hoogezand ( s avonds) 15 november Dhr. Keijzer uit Slochteren vertelt over het begeleid wonen in de Edsersheerd december Kerstavond verzorgd door eigen leden. 17 januari Jaarvergadering. Na het zakelijke gedeelte komt mevr. Van Zanten uit Winde met een gevarieerd programma: verhalen gedichten uit haar eigen leven.

4 21 februari Dhr. Bulder uit Buinerveen geeft een lezing over weidevogelbescherming. 21 maart Dhr. Friedrich uit Winschoten. Dia s van de vier jaargetijden uit eigen streek en een kennisquiz. 24 april Gezamenlijke afdelingsavond in het Kielzog te Hoogezand. Cultureel cabaret door Jannetje en Dubbel, twee echte Schokkers. 9 mei Dhr. en mevr. Weisenbach uit Veendam. Ze nemen ons mee op een rondreis door Noorwegen, door middel van een film. Onze reiscommissie organiseert ieder jaar leuke uitjes. De leeskring houdt boekbesprekingen in samenwerking met de Openbare bibliotheek Om de veertien dagen op woensdagmiddag tijdens de zomermaanden Fietsen een aantal leden diverse routes. Heeft u zin om eens een avond bij te wonen, u bent van harte welkom. De bijeenkomsten worden gehouden in t Woldhuus. Aanvang uur. Namens het bestuur, Jantje Goelema -9- Vereniging Plaatselijke Belangen Kiel-Windeweer en Nieuwe Compagnie Secretariaat: Pieter Venemakade PK Kiel-Windeweer Evenemententerrein. Het lijkt erop dat er na de winter dan toch echt begonnen gaat worden met de herinrichting van het terrein. We hebben deze maand een overleg gehad met de gemeente en daarbij waren ook de ijsvereniging en de stichting dorpsevenementen Kiel-Windeweer aanwezig. We hebben nogmaals de plannen doorgenomen en de puntjes op de i gezet. Het was een goed overleg waarbij ook de samenwerking met de andere verenigingen heel prettig was. We zijn druk bezig met het benodigde geld bij elkaar te sprokkelen en ook de gemeente en de provincie doen daaraan goed mee. Zodra definitief duidelijk is wanner we kunnen beginnen laten we u dat uiteraard via deze weg weten. Vaarverbinding. Op vrijdagmiddag 7 juli was er een feestelijke bijeenkomst op school waarbij ook wethouder Stabler en afgevaardigden van de projectgroep van turfvaart naar toervaart, aanwezig waren.

5 Tijdens deze bijeenkomst werden de kunstwerken bestemd voor onder de Halfstuuversbrug( zuidlaarderweg) onthuld en overgedragen aan de projectgroep. In de afgelopen maanden hebben de leerlingen van groep 7 en 8 vol enthousiasme panelen prachtigbeschilderd met de thema s varen, school en landbouw vroeger en nu, ze hebben hiervoor advies en hulp gehad van Rene Jansen en ze zijn echt prachtig geworden. Hiermee zal deze nieuwe brug een echt Kielster tintje krijgen en het wachten voor de brug een stuk leuker worden -12- Verder vordert het bruggen bouwen in ons dorp gestaag. Een groot aantal fiets/voet bruggetjes is vervangen, de Blinkbrug weer open voor verkeer en op de Zuidlaarderweg is men al aan het asfalteren. Het bestuur van de VPBK wenst u allen een heel goede zomer. We vergaderen weer op 5 september en als u zaken heeft die u met ons wilt bespreken of aan ons wilt voorleggen dan horen we dat graag. Neemt u dan even contact op met Mariken Ligtvoet tel: of via de mail Deze maand op de website... Het zal u niet ontgaan zijn, de planvorming Hoogezand Zuidzijde is in volle gang. Waar de een kansen ziet voor ons dorp, ziet de ander bedreigingen. De VPBK is benieuwd naar uw mening en wil u uitnodigen uw zegje te doen op het forum. Welke kansen of bedreigingen ziet u? Wij zien u graag op Komt u er niet uit? Stuur dan uw reactie naar Feestelijke opspelding Beschermd Dorpsgezicht Het beschermd dorpsgezicht is een feit, de vaarverbinding laat niet lang meer op zich wachten. Kortom: twee prachtige gelegenheden om feest te vieren die we niet aan ons voorbij willen laten gaan. Tijdens de brainstormsessie op 5 mei j.l. is een groot aantal prachtige ideeën verzameld. Uiteraard kost het omvormen van deze ideeën naar concrete plannen tijd. Toch willen we onmiddelijk na de zomer alvast een eerste bescheiden feestje organiseren als opstap naar de overige activiteiten die we in het kader van het Beschermd Dorpsgezicht en de Vaarverbinding met en voor u willen organiseren. Tijdens dit feestje zal het predikaat 'Beschermd Dorpsgezicht' officiëel worden opgespeld, worden de verdere plannen gepresenteerd en wordt ook de innerlijke mens in stijl verzorgd. Noteer dus alvast de volgende datum in uw agenda: 9 september 2006 (tevens Open Monumentendag) Nadere berichtgeving volgt via Daarnaast ontvangt iedereen een schriftelijke uitnodiging. Wij hopen samen met u een prachtig jaar tegemoet te gaan! -13- Voetbalvereniging Kiel-Windeweer ( vervolg) In het begin van de jaren 90 vindt er een opleving bij de jeugd plaats. Postbode Bennie Dilling uit Hoogezand ziet mogelijkheden. Hij heeft de ambitie om de jeugd te gaan trainen en hierdoor behaalt men goede resultaten. Op termijn zal de voetbalvereniging hier baat bij hebben. De jeugd zal doorstromen naar het seniorenvoetbal. Met Bennie Dilling als de motor

6 ontstaat een sterke jeugdafdeling. Organisatorisch kon men altijd een beroep doen op de fam. Eulink, zowel uit Kiel-Windeweer (Leo) en uit Sappemeer (Tonnie). Ook mag Bauwien de Jong ( helaas veel te vroeg overleden) genoemd worden. Haar man Harrie reed zelf de bus voor een uitstapje naar Avonturenpark Hellendoorn. Deze uitstapjes waren de beloning voor een seizoen jeugdvoetbal. Aan de andere kant van de wijk naast het voetbalveld wordt een trainingsveld aangelegd. De verlichting wordt dan van het hoofdveld afgehaald en de voetbalvereniging financiert zelf twee extra lampen. De lichtopbrengst is beduidend beter en ook de schaduwwerking is dan praktisch verdwenen. Onze vereniging zal dan als gastheer optreden voor Hermes Avk. wanneer hun veld op de schop gaat en ook Hoogezand 1 komt in Kiel-Windeweer trainen, als ook bij deze vereniging een reconstructie plaats vindt. Soms speelde een jeugdteam op het trainingsveld haar thuiswedstrijd. Dit gaf een extra sfeer. Door de vele trainingen raakte de grasmat in mindere staat en moest men noodgedwongen weer uitwijken naar het hoofdveld.de toeloop van jeugdleden was goed te noemen en met name de meisjes wisten de weg naar onze vereniging te vinden. Het bestuur besloot om een extra kleedkamer bij te bouwen met hierbij aangebouwd een toneelaccommodatie. De mogelijkheden waren beperkt: de vaste grond bij de wijk was moeilijk te verkrijgen en ook de mentale opoffering om nog weer eens de armen uit de mouwen te steken was nodig. Weer zelfwerkzaamheid Het zou erg mooi zijn als dit gedeelte in gebruik kon worden genomen met het jubileum; het 50-jarig bestaan van de vereniging in Voor de aanbouw was een bedrag van Fl ,-- begroot. De gemeente wilde hieraan Fl. 3000,-- bijdragen middels subsidie. De rest moest komen uit eigen middelen en daar bovenop zelfwerkzaamheid. Ook het aanbrengen van dubbel glas in het gebouw kwam voor rekening van de voetbalvereniging. Alleen het maken van een goede fundering bezorgde vele hoofdbrekens; met advies van onze plaatselijke aannemer Van Delden is het karwei gelukt. In november werd een feesttent achter het gebouw bijgeplaatst. s Middags was de officiële receptie en werd er een onderlinge wedstrijd georganiseerd tussen de huidige en oud-leden van onze vereniging. Opvallend was dat vele oud-leden geblesseerd, met vaak onwillige spieren, voortijdig het veld moesten verlaten. Harm Jan Frese en ondergetekende kregen van de KNVB-voorzitter, dhr. Boerema, de Waarderingsspeld in Goud van de KNVB uitgereikt. s Avonds was er een groot feest; het Piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts was aanwezig en ook onze buikdanseres en slangenbezweerster Samira vertoonde weer haar kunsten. Tot diep in de nacht werd het feest gevierd. De vereniging bestond 50 jaar en had weer een bouwklus geklaard; een toneelruimte met extra kleedkamer.ook voetballend kwam men goed voor de dag. Vier seniorenteams op de zondag, waarbij het 4 e team voor het merendeel uit voetballers uit Hoogezand bestond. Dhr. Stotijn begeleidde deze groep, die zich tot ons had gewend omdat men zich bij ons meer thuis voelde dan bij welke club dan ook in Hoogezand. Duidelijk werd gesteld: geen club in de club en dat lukte vrij aardig. Ook de jeugdafdeling bleef zich positief ontwikkelen.een nieuwe uitdaging dient zich dan aan: wederom een uitbreiding van het gebouw t Woldhuus. Met meer overleg, meer

7 subsidiegelden en weer een grote eigen bijdrage van de club naast een grote mate van zelfwerkzaamheid. Henk Woldhuis ( voorzitter voetbalver. Kiel-Windeweer ) -17- Kiel-Windeweer, Beste bewoners, Zoals u vast wel weet probeert de VPBK voor Kiel-Windeweer een dorpshuis te realiseren waar we ons allemaal thuis voelen. Hierover heeft het bestuur van de VPBK uw mening en ideeën gevraagd. Er zijn vele gesprekken gevoerd met bewoners, verenigingen, de voetbalvereniging en de gemeente. Ook binnen het bestuur van de stichting t Woldhuus is veel gesproken over hoe dit te realiseren. De meningen hierover binnen dit bestuur lopen echter zo uiteen dat we ons genoodzaakt zagen onze bestuursfunctie neer te leggen. De belangen van anderen dan de voetbalvereniging zijn ondergeschikt. Wanneer een stichting een dorpshuis wil vertegenwoordigen zal het echter hiervoor ook open moeten staan. Het is jammer dat we nu niet meer via deze weg de belangen van de bewoners kunnen behartigen. We wilden u deze ontwikkelingen niet onthouden, vandaar deze open brief in de koerier. Harm te Velde en Margreet Tangerman. DE VERJAARDAGEN Annegre van Donselaar viert 3 augustus haar 2 e verjaardag. Rob Dellebarre is 5 augustus jarig. Diederick Huisveld is op 10 augustus jarig en wordt 4 jaar. 12 augustus is Robert Reinders jarig. Hij wordt dan 7 jaar. Hein Dellebarre sluit de rij in augustus en is 30 augustus jarig. Ook in de maand september zijn er weer jarigen. Patrick Kors is 6 september jarig en wordt 16 jaar. Youri Niemeijer wordt 10 september 7 jaar. Op de 13 e zijn Nicole Krimpman en Anne Lammersma jarig. Nicole wordt 15 en Anne 8 jaar. Alle jarigen gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. -18-

UITNODIGING. Inhoudsopgave: Redactiewoord

UITNODIGING. Inhoudsopgave: Redactiewoord 1 Redactiewoord De kop van het nieuwe competitiejaar is er af en hoewel de eerste twee wedstrijden verloren werden heeft de peptalk van onze nieuwe trainer, Bert Jan Heins, kennelijk zijn werk gedaan.

Nadere informatie

Voorwoord 2. Uitnodiging en agenda 3. Notulen jaarvergadering 2013-2014 4. Jaarverslag bestuur 9. Jaarverslag korfbal technische commissie 11

Voorwoord 2. Uitnodiging en agenda 3. Notulen jaarvergadering 2013-2014 4. Jaarverslag bestuur 9. Jaarverslag korfbal technische commissie 11 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Uitnodiging en agenda 3 Notulen jaarvergadering 2013-2014 4 Jaarverslag bestuur 9 Jaarverslag korfbal technische commissie 11 Jaarverslag accommodatiecommissie 17 Jaarverslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Volleybalvereniging Devoc Digitale nieuwsbrief INHOUD: Van het bestuur Nieuw team: Heren 4 Mini s 4-2 kampioen Mini s 4-1 naar niveau 5 Nieuwe website Devoc Agenda Jeugd activiteitencommissie Nieuwe ballen

Nadere informatie

CLUBBLAD STC NR 1 / 2015 UITNODIGING ALV 2015 JAARVERSLAGEN COMMISSIES TEAMINDELINGEN VJC

CLUBBLAD STC NR 1 / 2015 UITNODIGING ALV 2015 JAARVERSLAGEN COMMISSIES TEAMINDELINGEN VJC CLUBBLAD STC KOMTIE NR 1 / 2015 UITNODIGING ALV 2015 JAARVERSLAGEN COMMISSIES TEAMINDELINGEN VJC LED s go 2Veko_adv_LED_STC_dec_2012.indd 1 14-12-12(wk50) 10:50 LED lijnverlichting: breedstralend, diepstralend

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012

jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012 jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012 EEN MOOIE START! En vandaag ligt er alweer een verse nieuwsbrief voor u. Zo wensten wij elkaar een fijne vakantie en zo is een nieuw schooljaar begonnen. Waar

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Pinpost. Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer

Pinpost. Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer Pinpost Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer Ja hooooooor daar is ie weer. (Dik voor mekaar show) de laatste Pinpost van dit seizoen. Boordevol informatie over

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief November 2014 Nieuwsbrief November 2014 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen: De lat omhoog bij de vakken rekenen, lezen, begrijpend lezen en spelling. Voor uw

Nadere informatie

VAN DE BESTUURSTAFEL.

VAN DE BESTUURSTAFEL. Buitenwesten In dit nummer: wijkfeest - info activiteiten - nieuws v/h panel - vrijwilligers MFC - oldenammenbeamskip en natuurlijk Ons Dorp Wijkblad SEPTEMBER 2009 VAN DE BESTUURSTAFEL. COLOFON Redactie:

Nadere informatie

DORPSKRANT DE TWEELING GERKESKLOOSTER STROOBOS

DORPSKRANT DE TWEELING GERKESKLOOSTER STROOBOS DORPSKRANT DE TWEELING GERKESKLOOSTER STROOBOS 29 e jaargang, 2 e editie Verschijnt 10 maal per jaar februari 2014 REDACTIE DORPSKRANT Martin Bakker Tineke de Jonker Eelkje Oostra Martje Schuring Tineke

Nadere informatie

op zoek naar leuk... ...vrijwilligerswerk? scouting De trappers hoogezand verwelkomt Nieuw schip zeus ii

op zoek naar leuk... ...vrijwilligerswerk? scouting De trappers hoogezand verwelkomt Nieuw schip zeus ii devrijwilligerskrant Vrijwilligers Huis aan Huis in de Gemeente Hoogezand-Sappemeer Jaargang 1 Nummer 3 Oplage: 20.000 exemplaren op zoek naar leuk... samenloop voor hoop Op vrijdag 27 en zaterdag 28 juni

Nadere informatie

VERENIGING PEELBELANG LANDHORST

VERENIGING PEELBELANG LANDHORST UITNODIGING 65 e ALGEMENE JAARVERGADERING VERENIGING PEELBELANG LANDHORST Datum: dinsdag 22 maart 2011 Plaats: Aanvang: Dorpshuis De Stek Landhorst 20.00 uur Agenda: 1. Opening en inleiding door de voorzitter.

Nadere informatie

Nieuwbouw Schoonoord vordert

Nieuwbouw Schoonoord vordert VOOR VERWANTEN VAN DE GROESBEEKSE TEHUIZEN JAARGANG 6 2012 NR 3 NOVEMBER Nieuwbouw Schoonoord vordert In deze nieuwsbrief: VERBOUWING KASTEELSEHOF GESLAAGDE HUIFKARTOCHT NIEUWS VAN DE CLIENTENRAAD DE MEIDENGROEP

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur

Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur Speciale editie van de W E I D E P R A A T Algemene Ledenvergadering Woensdag 8 januari 2014, 20:00 uur tevens Nieuwjaarsreceptie Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: December 2013,

Nadere informatie

Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe

Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe surf ook eens naar onze vernieuwde website www.badmintonepe.nl Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe Gaat digitaal! Seizoen 2011-2012 Mei 2012 Jaargang 15 Nr. 4 1 Colofon Buitenkant Lijn: Buitenkant

Nadere informatie

INDEZESTIEN. Steun en vertrouwen. Beste ARC ers

INDEZESTIEN. Steun en vertrouwen. Beste ARC ers INDEZESTIEN De digitale nieuwsbrief van SV ARC Seizoen 2012-2013 Steun en vertrouwen door Nick Bouman De filmdocumentaire Etre et Avoir gaat over een schoolklasje in Frankrijk, Nick Bouman dat passievol

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB de Morgenster

Nieuwsbrief PCB de Morgenster Nieuwsbrief PCB de Morgenster De school waar ieder kind mag stralen! Kruizemunthof 10, 7641 EX, Wierden ~ Telefoon: 0546-573739 Mail: info@demorgensterwierden.nl ~ Website: www.demorgensterwierden.nl Beste

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: December 2014, Jaargang 3 nr. 6

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: December 2014, Jaargang 3 nr. 6 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: December 2014, Jaargang 3 nr. 6 Van de redactie: Voor u ligt de zesde uitgave van de Weidepraat 2014. In tegenstelling tot de

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 19 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen!

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen! Jaargang 38, nummer 4, oktober 2004 Weer tijd gevonden om de Voltreffer in elkaar te zetten. Heel veel tijd was ditmaal hiervoor niet nodig omdat deze Voltreffer maar 18 bladzijdes dik is. Heb ik wat gemist?

Nadere informatie

OVERDENKING. 1 Kerkvenster NAAM EN FEIT

OVERDENKING. 1 Kerkvenster NAAM EN FEIT OVERDENKING NAAM EN FEIT Een jeugdherinnering. Op de christelijke lagere school die ik als kind bezocht hadden wij een boekje om onze Bijbelkennis te vergroten. Het heette Naam en feit. Wat ik mij er vooral

Nadere informatie

www.scwestervoort.nl De Ballenvanger Sportpark Naederhuyse Brouwerslaan 7 6931 AC Westervoort Nummer 1 seizoen 2013-2014

www.scwestervoort.nl De Ballenvanger Sportpark Naederhuyse Brouwerslaan 7 6931 AC Westervoort Nummer 1 seizoen 2013-2014 www.scwestervoort.nl De Ballenvanger Sportpark Naederhuyse Brouwerslaan 7 6931 AC Westervoort Nummer 1 seizoen 2013-2014 inhoud De Ballenvanger Nummer 1 seizoen 2013-2014 10 Alle vrijwilligers zijn belangrijk,

Nadere informatie

Familie van Koot sinds 1946, voor de echte bier- en whiskyliefhebber. Brinkersweg 41 te Nunspeet tel. 0341-252166 www.cafedeviersprong.

Familie van Koot sinds 1946, voor de echte bier- en whiskyliefhebber. Brinkersweg 41 te Nunspeet tel. 0341-252166 www.cafedeviersprong. Familie van Koot sinds 1946, voor de echte bier- en whiskyliefhebber. Brinkersweg 41 te Nunspeet tel. 0341-252166 www.cafedeviersprong.nl Clubblad van N.T.C. De Wiltsangh 24e jaargang nr. 2 (maart 2010)

Nadere informatie

Ons eigen Centraal Park

Ons eigen Centraal Park Gratis krant voor en door de bewoners van de wijk Holendrecht Ons eigen Centraal Park Nieuwe bouwlocaties in Gaasperdam Het totstandkomen van de Structuurvisie Amsterdam Zuidoost 2020 en nu de mogelijke

Nadere informatie

DE KOEKOEK 28 e jaargang nr. 2 Oktober 2013

DE KOEKOEK 28 e jaargang nr. 2 Oktober 2013 Beste dorpsgenoten, -7931- DE KOEKOEK 28 e jaargang nr. 2 Oktober 2013 Elke keer als ik met de auto naar Burgum rijdt, moet ik kijken naar de vele bossen bloemen in de linker berm. De bloemen markeren

Nadere informatie

De redactie wenst alle leden een gezond en sportief 2015 Samenspel

De redactie wenst alle leden een gezond en sportief 2015 Samenspel Clubblad Voetbalvereniging D.V.C. 26 Opgericht 21 oktober 1926 Laatstelijk goedgekeurd 27 april 1973 Sportpark De Nevelhorst, Vincwijcweg, Didam Telefoon 0316-22 19 19 Contributierekening v.v. D.V.C. 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief AV Holten

Nieuwsbrief AV Holten Nieuwsbrief AV Holten Om alle leden op de hoogte te houden van wat er zoal in onze club gebeurt, is er deze digitale nieuwsbrief van de AV Holten. Bestuur en pr coördinator streven ernaar om de nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaargang 36 Juni 2013 No. 1

Jaargang 36 Juni 2013 No. 1 Jaargang 36 Juni 2013 No. 1 VAN DE REDACTIE Alweer de eerste uitgave van een nieuwe jaargang. Het heeft de Vriendenkring weer enige moeite gekost voldoende adverteerders te krijgen, om zodoende weer op

Nadere informatie

Sint-Nicolaas weer in Brouwhuis

Sint-Nicolaas weer in Brouwhuis Jaargang 26 november 2010 Stichting wijkblad DE CORRIDOR maandelijks informatieblad voor de wijk Brouwhuis www.decorridor.nl Sint-Nicolaas weer in Brouwhuis IN DIT NUMMER Meld stankoverlast, meer hierover

Nadere informatie