EEN REIS DOOR VIETNAM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EEN REIS DOOR VIETNAM"

Transcriptie

1 EEN REIS DOOR VIETNAM

2 Opbouw presentatie Presentatie in twee delen: Voorbereiding reis Dan is het zover: de werkelijke reis Een sfeerimpressie door middel van foto s

3 Voorbereiding reis

4 Topo

5 Landprofiel Vietnam Populatie: 82.7 miljoen in 2004 Officiële naam: Socialistische Republiek Vietnam Stichting: 1976 Hoofdstad: Hanoi Oppervlakte: km2 Talen: Vietnamees, Chinees, Thais, Khmer, Muong, Nung, Miao, Yao Godsdiensten: Boeddhisten 55%, Christenen 7%, anders en niet religieuzen 38% Bevolkingssamenstelling: Vietnamezen 88%, Chinezen 4%, Thai 2%, anders 6% Staatsvorm: éénpartijstelsel Valuta: Dông Alfabetisme: 93.4%

6 Visum Visa On Arrival (VOA) Hiervoor is nodig: Letter Of Approval (aanvragen bij bijvoorbeeld: myvietnamvisa.com), een formulier om in te vullen, 2 pasfoto s en ongeveer USD 25,- Je visum kan je dan verder regelen bij de VOA bali op het vliegveld van aankomst Ambassade - Paspoort opsturen naar ambassade - Langsgaan bij ambassade in Den Haag of Brussel (tussen de EURO 60,- en EURO 65,- voor 1 maand) Let op of je een dubbele of enkele entry nodig hebt en of je een visum voor 1 maand of meerdere maanden nodig hebt.

7 Vaccinaties Ga voor zekerheid naar het GGD of KLM Travel Clinic Malaria In sommige gebieden komt malaria voor. U dient zich goed te beschermen tegen muggenbeten. Ook het gebruik van tabletten om malaria te voorkomen is soms nodig. Het middel dat wordt geadviseerd is persoonsgebonden. Laat u adviseren door een deskundig reizigersgeneeskundig (huis)arts of reizigersverpleegkundige. Gelekoorts In dit land komt geen gele koorts voor. Echter, als men VANUIT een gele koorts gebied komt is vaccinatie VERPLICHT. Hepatitis A Vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. DTP Vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Buiktyfus Vaccinatie wordt aanbevolen bij een reisduur van 2 weken of langer voor alle reizigers naar dit land. Hepatitis B Het vaccinatieadvies is persoonsgebonden. Tuberculose Het vaccinatieadvies is persoonsgebonden. Dengue In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. U dient zich goed te beschermen tegen muggenbeten. Rabies In dit land kan rabiës bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Japanse encefalitis In dit land komt (mogelijk) Japanse encefalitis voor. Het vaccinatieadvies is persoonsgebonden. Bron:

8 Wat mee te nemen Afhankelijk van tijd van het jaar: jas of dikke trui voor Sapa en DaLat, laagjes kleding en zomerkleding Bergschoenen en eventueel andere schoenen (slippers) Deet (is ook te koop in Vietnam) Klamboe Betalen in Dong, Creditcard en dollars mee voor VOA

9 Voorbereiding reis: het weer van Vietnam Divers weertype Vrieskou en sneeuw in de bergen in het noorden van Vietnam in de winter en zo'n 40 graden Celsius of meer in het zuiden gedurende het droge seizoen. Regenseizoenen van oktober tot en met maart en van april of mei tot oktober. In de winter is het daardoor erg koud en nat in het noorden (vanaf Nha Trang) en warm en droog in het zuiden. Het regenseizoen van de zomer zorgt voor vochtig en warm weer over het hele land, behalve voor de berggebieden (Sapa en Dalat). Daar kan het dan zo'n 17/ 20 graden Celsius zijn. Aan te raden April, mei en oktober. Verblijf je alleen maar in het zuiden, dan zijn de maanden november tot februari aan te raden: het is dan wat koeler in het zuiden en droog. Vanaf juli tot november kunnen tyfoons door Vietnam razen in het centrale gedeelte en noordelijke gedeelte van Vietnam.

10 Voorbereiding reis: reisadvies Vietnam Classificatie reisadvies: 2. Waakzaamheid betrachten (veranderd op 22 juli 2011) In de grote steden wordt men afgeraden in te gaan op uitnodigingen van onbekenden. Het komt regelmatig voor dat reizigers die ingaan op een dergelijke uitnodiging worden gedrogeerd en/of gedwongen geld en andere kostbaarheden af te staan. Bron:

11 Wanneer gaan? Hoogseizoenen: van november tot maart en in juli en augustus. Gedurende kerstmis en nieuwjaar kunnen de prijzen omhoog schieten, evenals in juli als de Vietnamezen vrij zijn. Festivals of evenementen in Vietnam: - Het Vietnamees nieuwjaar, Tet Nguyen Dan, is op 23 januari februari Dit is de tijd waarop families weer bij elkaar komen in de hoop op geluk voor het komend jaar, waarbij de geesten van grootouders eveneens thuis worden uitgenodigd. Ook geldt Tet als de verjaardag voor iedereen. Het kan bijzonder zijn om dit grootste festival van de winter te bezoeken, maar heel Vietnam is in beweging. Houd daar rekening mee.

12 Gedragsregels Vietnam Respecteer lokale kledingstijlen: met name op religieuze locaties. Doe je schoenen uit als je een tempel binnengaat. Naakt zonnen is uit den boze in geheel Vietnam. De traditionele manier van groeten in Vietnam: je handen samen vouwen voor je lichaam en langzaam een buiging te maken. Tegenwoordig worden handen geschud, zoals wij dat in het Westen kennen. Het uitdelen van business cards, zoveel als maar kan, is belangrijk in zakelijk contact. Laat nooit je chopsticks verticaal in je eten staan. Dit doet denken aan wierookstokjes die worden aangestoken voor de doden. Vaak worden schoenen uitgedaan thuis bij het bezoeken van Vietnamezen. Het wordt als onbeschoft ervaren om de onderkant van je voeten naar een ander te draaien. Doe dit ook nooit bij alles dat heilig is, zoals een beeld van Boeddha. Als een vorm van respect naar ouderen of monniken, kun je je hoed of ander hoofdtooi afdoen en je hoofd lichtjes buigen. Het hoofd wordt in Azië symbolisch gezien als een hoogste punt. Vraag alvorens je een foto maakt of dit mag (met name bij stammen). Nee is toch echt nee en zo ja, vraag of ze er wat geld voor willen.

13 De werkelijke reis door Vietnam

14 Ho Chi Minh City (HCMC) Groot contrast HCMC (voormalige Saigon) tussen arm en rijk Grote afbeelding: Diamond Plaza van WiNG Kleine afbeelding: Just another way to bath van Nguyễn Thanh Quang

15 Mekong Delta Drijvende markten

16 Mekong Delta Een vrouw op de drijvende markt van Cai Be

17 Mekong Delta Varen op de Mekong

18 Mekong Delta Huizen aan de Mekong De Mekong Delta is de armste provincie van Vietnam. Toch lijkt het zo over te komen dat de lokale bevolking het meest gelukkig is in vergelijking tot andere provincies.

19 Mui Ne Grote afbeelding: Mui Ne dorp Kleine afbeelding: Mui Ne strand

20 Mui Ne Witte duinen van Mui Ne In Mui Ne heb je gele, rode en witte duinen waar je vanaf kunt glijden voor tot Dong

21 Mui Ne Red Canyon van Mui Ne

22 Mui Ne Fairy Springs

23 Mui Ne Fairy Springs

24 DaLat Straatbeeld van DaLat

25 DaLat Omgeving DaLat Een aanrader naar mijn idee is om de omgeving van DaLat per easyrider te bezichtigen.

26 DaLat Elephant Waterfall (nabij DaLat).

27 DaLat Elephant Waterfall

28 DaLat Crazy House De architecte is een dochter van een voormalige president van Vietnam en om die reden heeft dit hotel mogen blijven bestaan.

29 DaLat: Chicken Village De naam van dit dorpje is ontstaan vanwege de grote hoeveelheid kippen dat hier rondloopt. Deze stam is Katholiek. De kindjes heb ik wat geld gegeven voor hun poseren voor de foto.

30 Hoi An Handgemaakte lampionnen (foto van Crazy3108, Wikipedia).

31 Hoi An Het oude centrum (foto van Crazy3108, Wikipedia)

32 Hoi An Sfeerimpressie

33 Hoi An Sfeerimpressie

34 My Son Voormalige koninkrijk Champa; een Hindoestaans heiligdom Hier hebben de Cham geleefd.

35 My Son

36 Tussen My Son en Hoi An Onderweg

37 Hué Het oude keizerlijke paleis Dit paleis is een replica van de verboden stad van Peking.

38 Hué Een van de bezichtigingen van de Demilitarized Zone (DMZ) Dit was het mooie uitzicht na een wandeling door een grot waar men tijdens de oorlog met de VS in schuilde.

39 Hué DMZ: oud Amerikaans kamp

40 Hué DMZ: oud Amerikaans kamp

41 Sapa

42 Sapa Het dorpje Ta Phin Hier wonen Hmong (stam).

43 Sapa Ta Phin

44 Sapa Hmong

45 Halong Bay Kun je het je voorstellen? Hier vaar je uren doorheen!

46 Halong Bay

47 Halong Bay

48 Halong Bay

49 Cat Ba Cat Ba is een eiland bij Halong. Toeristisch ingericht, maar met hele mooie natuur.

50 Hanoi Het moderne Hanoi

51 Hanoi Brommers zijn best aanwezig in Hanoi en andere grote steden van Vietnam. Je ziet er ook van alles op vervoerd worden: van hele gezinnen tot palmbomen aan toe.

52 Hanoi Evenals cyclo s. Met name in grote steden word je vele malen gevraagd of je mee wilt.

53 Hanoi Thang Long Waterpoppen Theater

54 Vragen? Voor vragen kun je altijd terecht op:

Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl )

Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl ) Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl ) Vietnam & Cambodja 2007 Hanoi Hanoi Hanoi Halong Bay Halong Bay Halong Bay Hué (na een regenperiode) Hué (na een regenperiode) Hué (na een regenperiode) Hué Hué - de Verboden

Nadere informatie

Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag. Visa on arrival, te verkrijgen bij aankomst in Vietnam. Kosten. Visum In Nederland:

Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag. Visa on arrival, te verkrijgen bij aankomst in Vietnam. Kosten. Visum In Nederland: Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag Dit kan op 3 manieren 1. U gaat naar de ambassade, vult het aanvraagformulier in incl. een pasfoto, geeft uw paspoort af, betaalt de kosten en

Nadere informatie

Weelderige oerwouden, indrukwekkende

Weelderige oerwouden, indrukwekkende Weelderige oerwouden, indrukwekkende rijstterrassen, pittoreske dorpjes, authentieke bergstammen, mysterieuze tempels en prachtige bouwwerken Vietnam is ongetwijfeld een parel van een bestemming! Beleef

Nadere informatie

21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam

21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam 21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam Dag 1: Aankomst in Hanoi Na aankomst op de luchthaven wordt u door de hostess van Vietnamtravel naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u eventueel

Nadere informatie

Sri Lanka * Strandverblijf Tangalle, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel

Sri Lanka * Strandverblijf Tangalle, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel Rondreizen / Azië / Sri Lanka Code 236118 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Sri Lanka * Strandverblijf Tangalle, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel De zuidkust van Sri Lanka kent talloze

Nadere informatie

VIETNAM 16/04/ /05/2017

VIETNAM 16/04/ /05/2017 VIETNAM 16/04/2017-01/05/2017 Tijdens deze groepsreis, met Engelssprekende gidsen, bezoekt u zowel de klassieke hoogtepunten als de minder gekende, authentieke regio s. Het verblijf is voorzien in luxe

Nadere informatie

Deze rondreis biedt je de hoogtepunten : Hanoi, Halong, Hoi An, Ho Chi Minh ville (het vroegere Saigon).

Deze rondreis biedt je de hoogtepunten : Hanoi, Halong, Hoi An, Ho Chi Minh ville (het vroegere Saigon). VIETNAM RONDREIS : LIFESTYLE VIETNAM 11 Daagse 10 overnachtingen Genesteld in Zuidoost-Azië met China, Laos en Cambodja als buren en met Thailand in de nabijheid, grenst dit land met enorme stranden aan

Nadere informatie

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi 20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR Dag 1: Aankomst in Hanoi Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u opgehaald door onze hostess die u naar het hotel brengt. Nadat u want bent bijgekomen

Nadere informatie

Inhoud. 11 Kennismaken met Vietnam. 81 Ho Chi Minh-stad (Saigon) 41 Historisch overzicht. 113 Mekongdelta. 133 Dalat en de provincie Lam Dong

Inhoud. 11 Kennismaken met Vietnam. 81 Ho Chi Minh-stad (Saigon) 41 Historisch overzicht. 113 Mekongdelta. 133 Dalat en de provincie Lam Dong Inhoud 1 2 3 7 Kaarten en plattegronden 9 Woord vooraf 11 Kennismaken met Vietnam 12 Land van het zuiden 12 Afwisselend landschap 15 Ingewikkeld moessonklimaat 16 Rijkgeschakeerde dierenwereld 17 Vietnamezen

Nadere informatie

Sri Lanka * Strandverblijf Trincomalee, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel

Sri Lanka * Strandverblijf Trincomalee, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel Rondreizen / Azië / Sri Lanka Code 236110 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Sri Lanka * Strandverblijf Trincomalee, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel Een van de mooiste stranden van

Nadere informatie

5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur. 27 Juni: Aankomst in Saigon

5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur. 27 Juni: Aankomst in Saigon 5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur 27 Juni: Aankomst in Saigon U wordt van het vliegveld opgehaald en naar het hotel gebracht. S'avonds halen wij u op voor een uitgebreid welkomst diner en geven

Nadere informatie

13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per lijndienst van Cathay Pacific. (CX 270)

13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per lijndienst van Cathay Pacific. (CX 270) Vietnam Geboekt bij Bex Uitgevoerd in Vietnam door Tulip tours Aanvang reis: 13 oktober 2007 Datum terugkomst: 08 november 2007 13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per

Nadere informatie

Yomads - Sri Lanka, 13 dagen

Yomads - Sri Lanka, 13 dagen Rondreizen / Azië / Sri Lanka Yomads - Sri Lanka, 13 dagen Code 950071 R Internationale groep unique travel experiences for the 20s and 30s, rondreis langs hotels en guesthouses Zie www.yomads.com Unieke

Nadere informatie

Junior Vietnam. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Junior Vietnam. Djoser BV Breestraat CM Leiden Junior Vietnam Onze derde reis met Djoser Junior kan beginnen. Het vliegtuig staat te wachten en het eerste contact met de medereizigers is gelegd. Vietnam here we come! Het vliegtuig staat te wachten

Nadere informatie

BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN!

BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN! 12 nachten Vanaf 2.830pp BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN! 12 nachten vanaf 2.830 euro per persoon incl. vluchten Vertrekdata 4 en 25 maart, 15 april 2012 Ontdek 3 dagen Bangkok,

Nadere informatie

Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag. Dit kan op 3 manieren

Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag. Dit kan op 3 manieren Visa te verkrijgen bij de Vietnamese Ambassade in Den Haag Dit kan op 3 manieren 1. U gaat naar de ambassade, vult het aanvraagformulier in incl. een pasfoto, geeft uw paspoort af, betaalt de kosten en

Nadere informatie

UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE

UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE Ontdek 3 dagen Bangkok, 6 dagen Mekong cruise LUANG PRABANG PAK OU THA DEUA HOUEY HIP KUANG SI LUANG PRABANG ontspan u 4 dagen tijdens een strandvakantie in Hua Hin De Mekong

Nadere informatie

09-01/06-02 Rondreis op maat (2p)

09-01/06-02 Rondreis op maat (2p) 09-01/06-02 Rondreis op maat (2p) Reisprogramma 9 januari Dag 1 Aankomst in Hanoi Vlucht EK394-13.05 Privé airport pick up Privé Street Food (tasting) Tour Overnachten in hotel Dag 2 Bai Tu Long Bay Cruise

Nadere informatie

Zuid * strandverblijf Phu Quoc, 4 dagen, hét exotische strandparadijs van Vietnam

Zuid * strandverblijf Phu Quoc, 4 dagen, hét exotische strandparadijs van Vietnam Rondreizen / Azië / Vietnam Code 226607 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Zuid * strandverblijf Phu Quoc, 4 dagen, hét exotische strandparadijs van Vietnam Een heerlijk verblijf van drie overnachtingen

Nadere informatie

Sri Lanka * Big Game Camp Wilpattu, 2 dagen, natuurverblijf vanuit een comfortabel safarikamp

Sri Lanka * Big Game Camp Wilpattu, 2 dagen, natuurverblijf vanuit een comfortabel safarikamp Rondreizen / Azië / Sri Lanka Code 236113 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Sri Lanka * Big Game Camp Wilpattu, 2 dagen, natuurverblijf vanuit een comfortabel safarikamp Wilpattu is het grootste Nationale

Nadere informatie

Yomads - Vietnam, 12 dagen

Yomads - Vietnam, 12 dagen Rondreizen / Azië / Vietnam Yomads - Vietnam, 12 dagen Code 950079 R Internationale groep unique travel experiences for the 20s and 30s, rondreis langs hotels, homestay and lodges Zie www.yomads.com Er

Nadere informatie

Zuid * Mekong Delta actief, 3 dagen, actief verblijf in eco-lodge

Zuid * Mekong Delta actief, 3 dagen, actief verblijf in eco-lodge Rondreizen / Azië / Vietnam Code 226017 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Zuid * Mekong Delta actief, 3 dagen, actief verblijf in eco-lodge De Mekong Delta is één van de meest bruisende gebieden van

Nadere informatie

Praktische informatie over Vietnam

Praktische informatie over Vietnam Praktische informatie over Vietnam Ligging Vietnam is gelegen in Zuidoost-Azië en wordt in het noorden begrenst door China, door Cambodja in het zuidwesten en door Laos in het noordwesten. Het land kent

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, bezoek markt en kookles Dag 4 Saigon - Mekong delta, fietstocht en kookles Dag 5 Mekong

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, bezoek markt en kookles Dag 4 Saigon - Mekong delta, fietstocht en kookles Dag 5 Mekong Ko o kreis V iet n a m, 15 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, bezoek markt en kookles Dag 4 Saigon - Mekong delta, fietstocht en kookles Dag 5 Mekong delta

Nadere informatie

Sri Lanka - Jaffna & het noorden, 4 dagen, verblijf vanuit comfortabel hotel

Sri Lanka - Jaffna & het noorden, 4 dagen, verblijf vanuit comfortabel hotel Rondreizen / Azië / Sri Lanka Code 236116 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Sri Lanka - Jaffna & het noorden, 4 dagen, verblijf vanuit comfortabel hotel Maak iets speciaals van je rondreis door Sri

Nadere informatie

De reizen kunnen prive en als groepsreis (4 tot 12 personen) worden uitgevoerd. De reizen zijn inclusief 3 maaltijden per dag.

De reizen kunnen prive en als groepsreis (4 tot 12 personen) worden uitgevoerd. De reizen zijn inclusief 3 maaltijden per dag. Rondreis Zuid Afrika Algemeen Be aware! Brullende leeuwen, brutale apen, nieuwsgierige olifanten. Met deze rondreizen ga je ze zeker tegenkomen. Grote kans dat je The Big Five scoort op een gamedrive door

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 4 Can Tho, bezoek drijvende markt - Saigon Dag 5 Saigon, excursie

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 4 Can Tho, bezoek drijvende markt - Saigon Dag 5 Saigon, excursie Rondre is V ie t na m, 22 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 4 Can Tho, bezoek drijvende markt - Saigon Dag 5 Saigon, excursie Cu

Nadere informatie

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 25 april : Aankomst in Saigon Na aankomst op de luchthaven van Saigon wordt u door de hostess van Vietnamtravel naar uw hotel gebracht om in te checken. De rest

Nadere informatie

BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE

BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE Groepsreis Vietnam 1 13 mei 2016 Een reis met onvergetelijke indrukken: prachtige landschappen met imposante rijstvelden, een prachtige kustlijn, bijzondere steden, maar ook

Nadere informatie

Centraal * stadsverblijf in Hué, 3 dagen, stadsverblijf in keizerstad Hué

Centraal * stadsverblijf in Hué, 3 dagen, stadsverblijf in keizerstad Hué Rondreizen / Azië / Vietnam Code 226004 LA avontuur op maat Niveau Accommodatie Centraal * stadsverblijf in Hué, 3 dagen, stadsverblijf in keizerstad Hué De vroegere hoofdstad van Vietnam staat bekend

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Groepsreis Vietnam. o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen)

Groepsreis Vietnam. o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen) Groepsreis Vietnam o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen) Het succes van een groepsreis staat of valt met de reisbegeleiding. Profiteer van de unieke kans dat een reisleider zijn éigen reisprogramma

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur Tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14 Natuur en milieu 16 Uitgestrekt land 16 Flora 20 Fauna 21 Natuur in de verdrukking Nationale Parken 23 Economie, maatschappij

Nadere informatie

Brochure Zuid Oost Azië

Brochure Zuid Oost Azië Brochure Zuid Oost Azië Zuid-Oost Azië Zuid-Oost Azië is een nog minder ontdekte bestemming voor groepsreizen, maar zeker niet minder de moeite waard. In Cambodja en Vietnam is zeer veel te zien en te

Nadere informatie

De Schatten van Vietnam. Rondreis. Programma. Hanoi - dag 1 t/m 4

De Schatten van Vietnam. Rondreis. Programma. Hanoi - dag 1 t/m 4 De Schatten van Vietnam Er zijn vele manieren om door het fascinerende Vietnam rond te reizen. Maar zo bijzonder en authentiek als deze ****14 daagse rondreis zult u het niet snel beleven. Uiteraard nemen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie Cu Chi en Tay Ninh Dag 4 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 5

Dag 1 Amsterdam Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie Cu Chi en Tay Ninh Dag 4 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 5 Rondre is V ie t na m, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie Cu Chi en Tay Ninh Dag 4 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 5 Saigon

Nadere informatie

Hier komt een hoofdstuk

Hier komt een hoofdstuk Boeing 777-200 Nicaragua Datum Vluchtschema Vlucht Van Naar Vertrek Aankomst Za 15 Nov UA 59 Amsterdam Houston 10:00 14:00 Za 15 Nov UA 1421 Houston Managua 16:05 19:25 Vr 28 Nov UA 1423 Managua Houston

Nadere informatie

Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14. Natuur en milieu 16. Economie, maatschappij en politiek 26

Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14. Natuur en milieu 16. Economie, maatschappij en politiek 26 Land, volk en cultuur Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14 Natuur en milieu 16 Economie, maatschappij en politiek 26 Geschiedenis 31 Geschiedenis in jaartallen 42 Maatschappij,

Nadere informatie

Vervroegde "vakantie" BMR. Gerard Sonder hoofd LCR Gert Weijman medisch adviseur RCP

Vervroegde vakantie BMR. Gerard Sonder hoofd LCR Gert Weijman medisch adviseur RCP Vervroegde "vakantie" BMR Gerard Sonder hoofd LCR Gert Weijman medisch adviseur RCP 1 26 april 2011 Inhoud 1. Casus 2. Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering 3. Vakantie-BMR: zin en onzin 4.

Nadere informatie

Malaria. informatie over Malaria en andere vakantietips. Gezond op reis. Gezond weer thuis.

Malaria. informatie over Malaria en andere vakantietips. Gezond op reis. Gezond weer thuis. Malaria informatie over Malaria en andere vakantietips Gezond op reis. Gezond weer thuis. Wat is malaria? Malaria is een tropische infectieziekte die wordt veroorzaakt door een malariaparasiet. Er zijn

Nadere informatie

Experience. Vietnam-Laos-Cambodja. presents. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel. Begeleide rondreizen met privé gids. vietnam-online.

Experience. Vietnam-Laos-Cambodja. presents. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel. Begeleide rondreizen met privé gids. vietnam-online. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel Experience presents Vietnam-Laos-Cambodja vietnam-online.be Algemene informatie Vietnam - Cambodja - Laos Malediven Vietnam Paspoort: Reispas verplicht geldig tot

Nadere informatie

PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam

PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam Dag 1 - Amsterdam - Hanoi 7 november 2013 Vanuit Amsterdam vliegt u met Cathay Pacific (met een overstap in Hong Kong) naar Hanoi in het noorden van Vietnam. Dag 2 -

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart TET 2013 is weer voorbij

Nieuwsbrief maart TET 2013 is weer voorbij Nieuwsbrief maart 2013 - TET 2013 is weer voorbij 2013 het jaar van de slang Het belangrijkste feest in Vietnam, Tết Nguyên Đán, oftewel het Vietnamees Nieuwjaar is al weer een aantal weken voorbij. Vietnam

Nadere informatie

Halong Bay & de Red River

Halong Bay & de Red River Halong Bay & de Red River 13 Dagen/12 Nachten Het beste van Noordelijk Vietnam 28/9/2019 tot 10/10/2019 Dag 1 BRUSSEL - HANOI Vertrek per lijnvlucht met tussenstop naar Hanoi. Nachtvlucht. THAI AIRWAYS

Nadere informatie

Vietnam & Cambodja. Vietnam & Cambodja. De grote Vietnam en Cambodja rondreis. De grote Vietnam & Cambodja rondreis Brochure blz.

Vietnam & Cambodja. Vietnam & Cambodja. De grote Vietnam en Cambodja rondreis. De grote Vietnam & Cambodja rondreis Brochure blz. De grote rondreis prijzen vanaf 2499 Prijzen inclusief vlucht Parijs-Hanoi en Siem Raep-Ho Chi Minh City-Parijs 17d/14n - logies en ontbijt CODE: SNS DIST PHAN01 (H89614A/2A) Afreisdata Prijzen/pers. in

Nadere informatie

Informatie over - Noord * stadsverblijf Hanoi

Informatie over - Noord * stadsverblijf Hanoi Rondreizen / Azië / Vietnam Code 226002 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Noord * stadsverblijf Hanoi, 3 dagen, historisch Hanoi vanuit comfortabel hotel Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en een plezierige

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world SAIGON & MEKONG CITY, CULTURE AND NATURE 6 dagen / 5 nachten code: PhuMek01 Phu Quoc in combinatie met Saigon en Mekong City, nature and paradise Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog

Nadere informatie

Vietnam: De Paradijselijke Stranden van het Zwoele Zuiden 14 dagen reiscode VS.02

Vietnam: De Paradijselijke Stranden van het Zwoele Zuiden 14 dagen reiscode VS.02 Vietnam: De Paradijselijke Stranden van het Zwoele Zuiden 14 dagen reiscode VS.02 Startdata : alle dagen van het jaar mogelijk Beste reistijd : tussen 1 januari 1 oktober en tussen 1 december 31 december

Nadere informatie

Vietnam: De Paradijselijke Stranden van het Zwoele Zuiden 14 dagen reiscode VS.02

Vietnam: De Paradijselijke Stranden van het Zwoele Zuiden 14 dagen reiscode VS.02 Vietnam: De Paradijselijke Stranden van het Zwoele Zuiden 14 dagen reiscode VS.02 Vertrekdata Beste reistijd Startpunt Eindpunt : alle dagen van het jaar mogelijk : tussen 1 januari 1 oktober en tussen

Nadere informatie

Het Zwoele Zuiden van Vietnam 14 dagen reiscode VK.02

Het Zwoele Zuiden van Vietnam 14 dagen reiscode VK.02 Het Zwoele Zuiden van Vietnam 14 dagen reiscode VK.02 Startdata : iedere dag van het jaar mogelijk Beste reistijd : tussen 1 december en 1 september Start- en eindpunt : Ho Chi Minh City (HCMC) Reisbeschrijving

Nadere informatie

Toeristen in Nederland

Toeristen in Nederland Toeristen in Nederland Het is bijna zomer. Veel Nederlanders gaan lekker op vakantie naar het buitenland. Maar er komen ook heel veel buitenlandse toeristen naar Nederland. Hoeveel zijn dat er eigenlijk?

Nadere informatie

VIETNAM. 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart O = ontbijt L = lunch D = diner

VIETNAM. 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart O = ontbijt L = lunch D = diner VIETNAM 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart 2013 Na 30 jaar vrede worden de oorlogsherinneringen steeds vager. Desondanks blijven de Cu Chi - tunnels, het oorlogsmuseum in Hanoi en de gebombardeerde

Nadere informatie

Centraal * stadsverblijf in Hoi An, 3 dagen, stadsverblijf in idyllisch Hoi An

Centraal * stadsverblijf in Hoi An, 3 dagen, stadsverblijf in idyllisch Hoi An Rondreizen / Azië / Vietnam Code 226005 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Centraal * stadsverblijf in Hoi An, 3 dagen, stadsverblijf in idyllisch Hoi An Het idyllische vissersdorp Hoi An met haar

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon Dag 4 Saigon, excursie Tay Ninh en Cu Chi Dag 5 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 6 Can Tho,

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon Dag 4 Saigon, excursie Tay Ninh en Cu Chi Dag 5 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 6 Can Tho, Rondre is V ie t na m, 23 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon Dag 4 Saigon, excursie Tay Ninh en Cu Chi Dag 5 Saigon - My Tho - Can Tho Dag 6 Can Tho, bezoek

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Noord * boottocht Halong Bay (privé-cruise), 2 dagen, geheel verzorgde privé-cruise door 's werelds mooiste baai

Noord * boottocht Halong Bay (privé-cruise), 2 dagen, geheel verzorgde privé-cruise door 's werelds mooiste baai Rondreizen / Azië / Vietnam Code 226605 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Noord * boottocht Halong Bay (privé-cruise), 2 dagen, geheel verzorgde privé-cruise door 's werelds mooiste baai Maak een

Nadere informatie

VIETNAM. Breng tijdig al je reisdocumenten in orde!

VIETNAM. Breng tijdig al je reisdocumenten in orde! VIETNAM Je hebt gekozen voor onze boeiende rondreis in Vietnam met eventueel een uitbreiding in Cambodja of strandverlenging in Thailand. De maanden, weken van wachten zijn bijna voorbij. En voor je het

Nadere informatie

VIETNAM. Breng tijdig al je reisdocumenten in orde!

VIETNAM. Breng tijdig al je reisdocumenten in orde! VIETNAM Je hebt gekozen voor onze boeiende rondreis in Vietnam met eventueel een uitbreiding in Cambodja of strandverlenging in Thailand. De maanden, weken van wachten zijn bijna voorbij. En voor je het

Nadere informatie

Op reis met IBD ~Vaccinaties en reisadviezen~ Marijke van der Vliet Coördinerend reizigersverpleegkundige Franciscus Vaccinatiepoli

Op reis met IBD ~Vaccinaties en reisadviezen~ Marijke van der Vliet Coördinerend reizigersverpleegkundige Franciscus Vaccinatiepoli Op reis met IBD ~Vaccinaties en reisadviezen~ Marijke van der Vliet Coördinerend reizigersverpleegkundige Franciscus Vaccinatiepoli Op reis met IBD Op reis met IBD Heb je een verstoord afweersysteem wanneer

Nadere informatie

WEES WIJS, GA BESCHERMD OP REIS

WEES WIJS, GA BESCHERMD OP REIS WEES WIJS, GA BESCHERMD OP REIS Gezondheidsinformatie voor de Hadj en Umrah www.vggm.nl WEES WIJS, GA BESCHERMD OP REIS GEZONDHEIDSINFORMATIE VOOR DE HADJ EN UMRAH Tijdens de jaarlijkse bedevaart reizen

Nadere informatie

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer)

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Ontdek Indochina Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Vertrekdatum: 25 november 2012 Deze veelzijdige rondreis voert u door 3 landen. U zult volop genieten

Nadere informatie

14-daagse rondreis in Noord-Vietnam

14-daagse rondreis in Noord-Vietnam 14-daagse rondreis in Noord-Vietnam Beste reiziger, Jullie weten dat de reizen die ik aanbied staan voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Waar mogelijk probeer ik de platgetreden paden te verlaten

Nadere informatie

Waar of niet waar? Mensen met honger eten geven is een werk van barmhartigheid. Waar of niet waar? Nigeria is een land in het zuiden van Afrika.

Waar of niet waar? Mensen met honger eten geven is een werk van barmhartigheid. Waar of niet waar? Nigeria is een land in het zuiden van Afrika. Nigeria is een land in het zuiden van Afrika. Niet waar. Nigeria ligt in het westen van Afrika. Mensen met honger eten geven is een werk van barmhartigheid. Waar. In Nigeria moeten kinderen tussen 6 en

Nadere informatie

Malaria. informatie over Malaria en andere vakantietips

Malaria. informatie over Malaria en andere vakantietips Malaria informatie over Malaria en andere vakantietips Wat is malaria? Malaria is een tropische infectieziekte die wordt veroorzaakt door een malariaparasiet. Er zijn vijf vormen van malaria. Malaria tropica

Nadere informatie

Dag 7: Een feestelijke dag

Dag 7: Een feestelijke dag Dag 7: Een feestelijke dag Geplaatst op 2 september 2011 door Johan De nacht was veel te kort. Maar 4 uurtjes geslapen. Dit houden we niet vol zo. Maar we moeten er uit want het is vandaag een feestelijke

Nadere informatie

ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA

ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA 17 daagse begeleide rondreis op maat Vluchtgegevens Internationale vluchten 10/8/12 CX 270 Amsterdam - Hong Kong 14u10 07u10 (11/8/12) 11/8/12 KA 297 Hong Kong Hanoi 08u40 09u40

Nadere informatie

Hints en Tips voor reizigers naar en in Vietnam

Hints en Tips voor reizigers naar en in Vietnam Hints en Tips voor reizigers naar en in Vietnam Visum Het paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn vanaf datum van de terugreis en een visum is noodzakelijk Het visum kunt u verkrijgen bij Embassy of

Nadere informatie

Rondreis Vietnam van Noord naar Zuid - 21 dagen reiscode VR.01

Rondreis Vietnam van Noord naar Zuid - 21 dagen reiscode VR.01 Rondreis Vietnam van Noord naar Zuid - 21 dagen reiscode VR.01 Vertrekdata Beste reistijd Startpunt Eindpunt : iedere dag van het jaar mogelijk : 1 december 1 juli : Hanoi : Ho Chi Min City Reisbeschrijving

Nadere informatie

Yomads - Turkije, 11 dagen

Yomads - Turkije, 11 dagen Rondreizen / Europa / Turkije Yomads - Turkije, 11 dagen Code 950053 R Internationale groep unique travel experiences for the 20s and 30s, reis langs hotels Zie www.yomads.com Er is nog geen review voor

Nadere informatie

FOTO- OPDRACHT 5. NatGeoFoto. Fotografie: Susan Seubert

FOTO- OPDRACHT 5. NatGeoFoto. Fotografie: Susan Seubert NatGeoFoto STADSGEZICHTEN FOTO- OPDRACHT 5 Fotografie: Susan Seubert STADSGEZICHTEN Van bergen en valleien tot eilanden en steden: de Amerikaanse National Geographic-fotograaf Susan Seubert fotografeerde

Nadere informatie

Spelen met zand. Zandpaspoort voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar

Spelen met zand. Zandpaspoort voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar Spelen met zand Zoals je hebt kunnen zien is zand heel interessant, maar zand is ook heel erg leuk. Je kunt er namelijk onwijs goed mee spelen! Zandpaspoort voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar Schrijf

Nadere informatie

HINTS en TIPS 2009. PASPOORT Het paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn vanaf datum van de terugreis en een visum is noodzakelijk

HINTS en TIPS 2009. PASPOORT Het paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn vanaf datum van de terugreis en een visum is noodzakelijk PASPOORT Het paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn vanaf datum van de terugreis en een visum is noodzakelijk VISUM Het visum kunt u verkrijgen bij Embassy of the Socialist Republic of Vietnam Nassauplein

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Het avontuur Vietnam 11

Het avontuur Vietnam 11 INHOUD Het avontuur Vietnam 11 ACHTERGRONDEN 15 Geografie 15 Geschiedenis 17 Het Noorden 17 Intussen, in het Zuiden 18 Tijdperk van de dynastieën 18 Opnieuw een Le Dynastie en het einde van de Cham 19

Nadere informatie

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam Een onvergetelijke vakantie naar Vietnam! De 'Parel van Indochina heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking, u kunt

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Amsterdam-Bangkok-Ho Chi Minh Stad Dag 2, Ho Chi Minh Stad Maaltijden: - Transport: Auto Aankomst in Ho Chi Minh, waar u op het vliegveld

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world SAIGON & MEKONG GLIMPSE OF VIETNAM 11 dagen / 10 nachten code: PhuGli01 Phu Quoc in combinatie met Saigon, Mekong en de Cambodjaanse grens City, nature and paradise Het eiland Phu Quoc is nog redelijk

Nadere informatie

De route. Reisschema. Laos. Vietnam. Thailand

De route. Reisschema. Laos. Vietnam. Thailand Groepsreis en individuele reis Vietnam Ongelofelijk Vietnam Extra: verlengingsopties met strand & Saigon Tijdens deze reis ontdekken jullie dit vriendelijke en ongelofelijk mooie land samen met jullie

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Welkom Lied: Dank je voor dit warme licht (kaarsen worden aangestoken door Youri) 1. Eerste kaars, wat wil jij zeggen als je branden gaat? Zie jij in je mooiste

Nadere informatie

Reizen met kinderen. Vaccinaties en voorzorgsmaatregelen

Reizen met kinderen. Vaccinaties en voorzorgsmaatregelen Reizen met kinderen Vaccinaties en voorzorgsmaatregelen Reizen met kinderen In diverse landen kunt u vervelende en soms gevaarlijke ziekten oplopen. Bedenk dat in een aantal landen de medische voorzieningen

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Op ontdekkingsreis naar China Informatieavond

Op ontdekkingsreis naar China Informatieavond 1 Informatieavond Doel van de reis Voorlopig reisprogramma Shanghai, Suzhou, Yiwu Visum China Verwachte kosten Crowdfunding Voorbereiding Terugkoppeling Tips & films Contactgegevens 2 Doel van de reis

Nadere informatie

Junior: Vietnam. Vietnam, 15 dagen

Junior: Vietnam. Vietnam, 15 dagen Junior: Vietnam Vietnam, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, cyclotocht Dag 4 Saigon, excursie Mekong Delta Dag 5 Saigon - Mui Ne zandduinen - Nha Trang Dag

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Groepsreis Vietnam Varen tussen karstrotsen als in een Chinese pentekening Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: SVI 6-24 22 Uitgebreide routebeschrijving Route Welkom Een weergaloze rondreis door Vietnam,

Nadere informatie

Fietsreis Vietnam. Fietsvakantie Vietnam, 17 dagen

Fietsreis Vietnam. Fietsvakantie Vietnam, 17 dagen Fietsreis Vietnam Fietsvakantie Vietnam, 17 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon - Ben Tre Dag 4 Ben Tre - Tra Vinh Dag 5 Tra Vinh - Soc Trang Dag 6 Soc Trang -

Nadere informatie

Naam: Waar woon jij? Vraag 1b. Waarom wonen veel mensen in Kenia in een hut? Vraag 1a. In wat voor soort huis woon jij?

Naam: Waar woon jij? Vraag 1b. Waarom wonen veel mensen in Kenia in een hut? Vraag 1a. In wat voor soort huis woon jij? Naam: Waar woon jij? Wonen over de hele wereld Heb jij wel eens in een tent gewoond? Waarschijnlijk niet. In de vakantie is het leuk. Maar voor altijd? Toch zijn er mensen op de wereld die altijd in een

Nadere informatie

Biomimicry Business Change reserve, Belize

Biomimicry Business Change reserve, Belize Biomimicry Business Change Manager @Shipstern reserve, Belize Inhoudsopgave 1. D e locatie 2 2. Het verblijf 2 3. Paklijst 3 4. Aanbevolen literatuur 3 5. Reisziektes 4 6. Internationale info 4 7. Communicatie

Nadere informatie

:21. Rondreizen / Azië / Vietnam

:21. Rondreizen / Azië / Vietnam Rondreizen / Azië / Vietnam Code 226110 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering Vietnam - Noord- en Zuid Vietnam Compleet, 17 dagen wandelen langs kleurrijke bergdorpen, cultuurrondreis langs

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Mandarijn in Peking, Hutong School. School. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Mandarijn in Peking, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 1 maand tot 1 jaar Alle niveaus School Bestemming China

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL. Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht)

PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL. Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht) PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht) Vertrek van op de luchthaven van Zaventem, met de kwalitatieve luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie Cu Chi en Tay Ninh Dag 4 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 5

Dag 1 Amsterdam Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie Cu Chi en Tay Ninh Dag 4 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 5 Rondre is V ie t na m, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie Cu Chi en Tay Ninh Dag 4 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 5 Saigon

Nadere informatie

Vergoeding reizigersvaccins en malariaprofylaxe

Vergoeding reizigersvaccins en malariaprofylaxe Verzekeraar Aegon Aanvullende verzekering Zie ONVZ Vergoeding reizigersvaccins en malariaprofylaxe Vergoeding griepvaccin Agis Compactpolis max. 75 per jaar Compleet polis max. 75 per jaar Comfortpolis

Nadere informatie

E-VISUMS.NL. TEL. +31 (0) WEBSITE https://e-visums.nl ADRES

E-VISUMS.NL. TEL. +31 (0) WEBSITE https://e-visums.nl  ADRES E-VISUMS.NL TURKIJE VISUM TURKIJE Voor Turkije is het noodzakelijk een visum aan te schaffen. Dit visum dient u vooraf en online aan te schaffen. De mogelijkheid om ter plekke een visum aan te schaffen

Nadere informatie

Cambodja * vanuit Vietnam naar Angkor, 4 dagen, verlenging aansluitend aan Vietnam reis

Cambodja * vanuit Vietnam naar Angkor, 4 dagen, verlenging aansluitend aan Vietnam reis Rondreizen / Azië / Cambodja Code 237205 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Cambodja * vanuit Vietnam naar Angkor, 4 dagen, verlenging aansluitend aan Vietnam reis De Khmer tempels van Angkor in Cambodja

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 4 Saigon, ochtendexcursie Cu Chi Dag 5 Saigon -

Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 4 Saigon, ochtendexcursie Cu Chi Dag 5 Saigon - R o n d reis V iet n a m, 15 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Saigon Dag 2 aankomst Saigon Dag 3 Saigon, dagexcursie My Tho (Mekong delta) Dag 4 Saigon, ochtendexcursie Cu Chi Dag 5 Saigon - Mui

Nadere informatie