PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL. Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL. Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht)"

Transcriptie

1 PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL Dag 1 : Vlaanderen / Phnom Penh (maaltijden aan boord van de vlucht) Vertrek van op de luchthaven van Zaventem, met de kwalitatieve luchtvaartmaatschappij Qatar Airways in het gezelschap van uw De Blauwe Vogel reisbegeleider. We vliegen vanuit Brussel richting Phnom Penh, met een korte stop in Qatar. We vertrekken om 15u20 en komende de volgende namiddag aan in Cambodja. Dag 2 : Phnom Penh (avondmaal : lokaal restaurant) Aankomst in Phnom Penh en warm onthaal door onze lokale De Blauwe Vogel gids, die ons vanaf hier begeleidt tijdens onze reis. We worden van hieruit naar het centrum van de stad gebracht, waar we s avonds ook dineren in een lokaal restaurant. Overnachting in het 4-sterren Phnom Penh Hotel te Phnom Penh. Dag 3 : Phom Penh Siem Reap (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) U start s ochtends meteen met de verkenning van Phnom Penh, een chaotische, energieke en altijd boeiende stad. U begint met een bezoek aan het Koninklijk Paleis, nog steeds de officiële residentie van Koning Norodom Sihamoi, en aansluitend de Zilveren Pagode (of Wat Preah Kaeo), die er net naast ligt. U gaat verder naar het elegante nationaal museum, waar u een uitgebreide collectie Khmer kunst kan bewonderen. Tenslotte verkent u ook de Killing Fields of Choeung Ek, een herinnering aan de gruweldaden onder het regime van Pol Pot. Duizenden mensen werden er vermoord en verbrand in massagraven. Daarna nemen we in de late namiddag de lokale vlucht richting Siem Reap, waar we die avond overnachten. Overnachting in het 5-sterren Borei Angkor Resort & Spa te Siem Reap.

2 Dag 4 : Siem Reap (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Sightseeing in Angkor Bezoek aan Angkor Wat Het kroonjuweel van de Khmer architectuur is Angkor Wat, het nationale symbool en het hoogtepunt van eender welk bezoek aan Cambodja. Deze tempel is de grootste, best bewaarde en ook religieus gezien, de meest belangrijke van de Angkor tempels. Om de tempel te bezoeken moet u vooreerst de grote gracht oversteken, vervolgens gaat u via een brede Causeway (= een weg op een zandbank boven het water) met Naga (= bovennatuurlijke wezens) balustrades verder. Wanneer u het hoofdgebouw betreedt neemt u de trappen naar het centrale heiligdom, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de Causeway en het omliggende platteland. Angkor Wat is de ganse dag door prachtig, maar vooral bij zonsopgang en zonsondergang. Het lichtspel op de stenen van de tempel geeft het een heel bijzonder effect. Na het bezoek aan de Angkor Wat, bezoekt u ook Ta Prohm. Dit is één van de populairste attracties van Angkor, ook wel bekend als de jungletempel. Doordat de jungle hier nog redelijk intact is gebleven krijgt u hier echt hetzelfde gevoel als de Europese ontdekkingsreizigers die als eersten deze tempels ontdekten. U bezoekt ook de Banteay Srei tempel. In vergelijking met de andere Angkor tempels ziet deze tempel er vrij klein uit, maar het wordt algemeen beschouwd als het juweel van de klassieke Khmer kunst. Het werd gebouwd in roze zandsteen en de muren zijn bekleed met goedbewaarde beeldhouwwerken. Door z n beperkte grootte, speciale sfeer en de mooie Khmer sculpturen, is deze tempel vaak een favoriet van de bezoekers. Tenslotte bezoeken we vandaag ook Pre Rup bij zonsondergang. Pre Rup werd gebouwd door Rajendravarman II en bestaat uit een piramidevormige tempel. De naam betekent draaiend lichaam en verwijst naar de traditionele methode van cremeren. Overnachting in het 5-sterren Borei Angkor Resort & Spa te Siem Reap. Dag 5 : Siem Reap (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Bezoek aan Angkor Thom De versterkte stad van Angkor Thom heeft een oppervlakte van 10 vierkante km. Omsloten door een muur en brede grachten, herbergt de stad ook veel van Angkor s meest populaire bezienswaardigheden.

3 U rijdt binnen langs de monumentale South Gate over de causeway bekleed aan weerszijden door goden- en demonenbeelden, elk met een reusachtige naga. U gaat door naar het terras van de olifanten en het terras van de Lepra Koning, voormalig ruimtes voor publieke ceremonies, beide versierd met dramatische laagreliëfs. Bezoek aan de verwoeste stad Baphuon met de Koninklijke enclave en de Phimeanakas voordat u doorgaat naar de mysterieuze Bayon-tempel. In deze tempel, één van de populairste en indrukwekkendste van Angkor, ontdekt u de galerijen met de prachtige laagreliëfs en neemt u de nauwe trappen om het centrale heiligdom te bezoeken. Hier vindt u gigantische stenen beelden van menselijke gezichten. Heel bizar is dat deze gezichten u aankijken van op om het even welke plaats in de kamer. Hierna brengt u achtereenvolgend een bezoek aan Preah Khan en Neak Pean, beide gebouwd door Koning Jayavarman VII. Ieder van deze tempels is op z n eigen manier echt uniek. Enkele van de mooiste tempels ooit werden gebouwd door de Kherm. Ze deden dienst als hoofdstad van Indravarman. Om de dag af te sluiten staat nog een bezoek aan de tempels van de Roluos groep. Deze monumenten markeren het begin van de klassieke kunst. U bezoekt onder meer Lolei (op een schiereiland gebouwd), Preah Ko (met inscripties in het Sanskriet) en Bakong (de grootste en meest interessante van de groep). Na deze bezoeken overnacht u opnieuw in Siem Reap. Overnachting in het 5-sterren Borei Angkor Resort & Spa te Siem Reap. Dag 6 : Siem Reap Saigon (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Vandaag staat nog een excursie naar Kampong Kleang op het programma, inclusief een prachtige boottocht. Kampong Kleang bevindt zich op zo n 50km van Siem Reap. Dit plaatsje bevindt zich op de noordoostelijke flank van het Tonle Sap meer. De weg naar deze site is goed, maar erg small. Met de boot ontdekken we de drijvende vissersdorpjes. Een unieke ervaring, waarbij we in contact komen met de lokale bevolking, de visboerderijen en de onderwater gelopen wouden.

4 Daarna terug naar Siem Reap voor onze vlucht naar Saigon. Aankomst in Saigon en transfer naar ons hotel. Overnachting in het superieure 4-sterren Rex Hotel te Saigon Dag 7 : Saigon (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Vandaag vertrekken we op een excursie naar My Tho, met een boottocht naar de Mekong River Islands. Vanuit Saigon brengt een transfer ons richting My Tho, een sfeervol stadje in de rijke landbouwregio van de Mekong Delta. U bezoekt er de prachtige Vinh Trang Pagoda, een mooie tempel die een fusie van Aziatische en Europese architecturale stijlen brengt. Nadien vertrekt u met een lokale boot om de Mekong River eilandjes te bezichtigen. Onderweg maken we een stop bij een fruitkwekerij waar we proeven van lokale vruchten en een kopje thee, terwijl op de achtergrond lokale muziek weerklinkt. Tenslotte staat ook een trip naar Thoi Son op het programma en maken we nog een tochtje per sampan (klein bootje) op de smalle waterwegen rondom het eiland. Op de terugweg naar ons hotel bezoek we ook nog de Cao Dai tempel. Overnachting in het 4-sterren Rex Hotel te Saigon. Dag 8 : Saigon Danang Hoi An (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Sightseeing in Saigon. Saigon is de grootste van alle steden in Vietnam, wat een drukte van jewelste tot gevolg heeft. Er zijn straatmarktjes, cafeetjes en hippe nieuwe bars. Deze stad bruist dag in dag uit. Toch vindt u in deze ontembare metropool ook heel wat prachtige cultuur en tradities tot meer dan 300 jaar oud. U bezoekt er: - Het oorlogsmuseum: hier bevindt zich een collectie van wapens en foto s van twee Indochina-oorlogen samen met de originele Franse Guillotine die er in de 20 e eeuw toegekomen is. - Het centrale postkantoor: dit is een gebouw in de typische Franse stijl, met een glazen bedekking en ijzeren frame, vlak naast de Notre Dame kathedraal. De structuur werd gebouwd tussen 1886 en 1891 en is met uitstek het grootste postkantoor van Vietnam.

5 - Notre Dame kathedraal: gebouwd tussen 1877 en 1883, gelegen in het hartje van Saigon s regeringskwartier. Het heeft een neo-romeinse vorm en twee hoge vierkanten torens, met ijzeren torenspitsen. Vlak voor de Kathedraal staat een beeld van de Maagd Maria. - Cholon : beter bekend als Chinatown, een gigantische Chinese wijk in het westen van de stad. Het is één grote markt met tal van gezellige kraampjes. Daarna brengen we een bezoek aan de befaamde Cu Chi Tunnels. Deze tunnels waren een belangrijke basis voor de Vietcong gedurende de Amerikaanse oorlog. Ze werden nooit ontdekt door de Amerikaanse strijdkrachten. Deze tunnels beslaan in totaal meer dan 200km en werden volledig met de hand gemaakt. Er zijn in de tunnels onder andere hospitalen, schuilplaatsen en wapenfabrieken te vinden. Nu kan u rustig door de streek wandelen en leert u meer over het leven tijdens de oorlog. U ziet ook hoe de ingangen van deze tunnels slim werden verstopt door het Amerikaanse leger. Nadien is er ook tijd om de tunnels te verkennen. Sommige van deze tunnels werden volledig aangepast om de toegang te verlenen aan toeristen. Na het bezoek aan deze tunnels stoppen we nog aan enkele maniok en caoutchouc plantages. Daarna verder naar Hoi An, via het bergachtige landschap en kleine dorpjes. Overnachting in het 5-sterren Swiss Belhotel Golden Sand Resort & Spa te Hoi An. Dag 9 : Hoi An (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Excursie naar My Son U rijdt richting My Son, het voormalige religieuze centrum van het Champa Koninkrijk, een verfijnde beschaving die de plak zwaaide over de treek tussen de 4 de en de 13 de eeuw. Op de dag van vandaag vindt u er enkel nog vijf archeologische sites van verschillende periodes, te midden van een prachtige groene setting met heuvels en kronkelende stroompjes. Na een kort bezoek aan het bezoekerscentrum voor een overzicht van de geschiedenis en cultuur van het Cham volk, bezoekt u elke ruïne, al wandelend langs de beboste paden. s Middags bezoekt u nog een kleermaker en na dit bezoek kan u genieten van een vrije namiddag.

6 Tijdens deze tijd staat de gids tot uw beschikking om u eventueel te begeleiden naar één van de vele kleermakers of naar de lokale markt. Overnachting in het 5-sterren Swiss Belhotel Golden Sand Resort te Hoi An. Dag 10 : Hoi An Hue (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Sightseeing in Hoi An Hoi An is een pittoresk stadje, aan de rivierkant ten zuiden van Danang. Het was bij vroegere Westerse handelaars bekend als Faifo en was één van de belangrijkste internationale havens van zuidoost Azië gedurende 17 de, 18 de en 19 de eeuw. Hoi An is nu best te voet te bezoeken. We stoppen onder andere aan volgende bezienswaardigheden: - Japanse brug: de eerste brug werd gebouwd in 1593 door de Japanse inwoners van Hoi An, om het stadje te verbinden met de Chinese wijken over het water. De brug werd voorzien van een dak, zodat het gebruikt kon worden als een schuilplaats voor de zon en de regen. - Sa Huynh museum: vlakbij de overdekte Japanse brug ligt dit museum. U vindt er werken uit de vroegste periode van Hoi An s geschiedenis. - Tran Family kapel: dit huis is bedoeld om voorvaderen te eren en werd zo n 200 jaar geleden gebouwd dankzij donaties van de Tran familie. Deze familie komt oorspronkelijk uit China, maar verhuisde naar Vietnam rond het jaar De architectuur van het gebouw werd geïnspireerd door Chinese en Japanse invloeden. - Phuoc Kien Assembly Hall: Chinese pagode, gebouwd rond 1690, en in 1900 volledig gerenoveerd en ook uitgebreid. De tempel werd opgedragen aan Thien Hau Thanh Mau (Godin van de zee en beschermheilige voor de vissers). Daarna is er nog een bezoek aan de werkwinkel waar ze lantaarns maken. Het frame wordt industrieel gemaakt en u kunt bewonderen hoe de lokale bevolking er zijden bekleding omheen maakt. Transfer van Hoi An naar Hue met sightseeing in Danang. Vandaag is een dag vol panoramische bergwegen met indrukwekkende uitzichten op de kusten. Op het programma o.m. : * een bezoek aan de Marble Mountains, vijf heuvels die de vijf elementen van het universum voorstellen

7 * de Hai Van pas, de scheidingslijn tussen de klimaatzones van noordelijk en zuidelijk Vietnam. * Lang Co, een mooi stuk strand tussen een blauwe lagune en de Chinese zee. * Bij aankomst in Danang, een bezoek aan het Cham Museum, dit museum herbergt ongetwijfeld de beste collectie aan Cham kunst ter wereld. Er zijn meer dan 300 kunstwerken in het museum, vele ervan uit de 4 de eeuw. Er zijn ook mooie beeldhouwwerkjes, die de 1000 jaar durende Cham periode illustreren. * Kort langs Non Nuoc Beach, een bekende plek voor Amerikaanse soldaten tijdens de Vietnamese / Amerikaanse oorlog. Overnachting in het 4-sterren Huong Giang Hotel Resort & Spa te Hue Dag 11 : Hue (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Sightseeing in de oude keizerlijke stad Gelegen in het hart van Hue vindt u de Keizerlijke citadel, een groots complex dat werd gebouwd aan het begin van de 19 de eeuw en geïnspireerd door de Verboden Stad in Peking. De oorspronkelijke muren waren meer dan 10km lang en omringd door een brede gracht. Vandaag zijn de meeste van de gebouwen vernietigd door de bombardementen gedurende de Vietnamees / Amerikaanse oorlog. De monumenten die er wel nog staan geven u echter een fascinerende kijk op het leven van de Nguyen dynastie. U treedt de stand binnen langs de opvallende vlaggentoren, waar een gigantisch Vietnamese vlag dapper waait, en vervolgens naar de indrukwekkende Ngo Mon poort. Dit is de hoofdingang tot de Keizerlijke stad. U bezoekt vervolgens onder andere het Dien Tho paleis, waar de moeder van de Koning woonde, het Thai Hoa Paleis met z n prachtige inkomhal, de galerijen van de mandarijnen en de originele 9 urnen. Excursie naar Thien Mu Pagode en het graf van Keizer Minh Mang (per boot). De boot neemt u eerst mee op de parfumrivier, waar u stopt aan de befaamde Thien Mu Pagode, een elegante toren en tevens het bekendste monument van de streek. U vaart verder, het platteland in, richting het Keizerlijke graf van Minh Mang. Dit is een majestueus complex van paviljoentjes en tempels in een mooie, natuurlijke setting. Overnachting in het 4-sterren Huong Giang Hotel Resort & Spa te Hue.

8 Dag 12 : Hue Hanoi Trein (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Ontbijt in het hotel. Nadien transfer naar de luchthaven van Hue voor de vlucht richting Hanoi. Bij aankomst in Hanoi vertrekt u meteen op sightseeing door deze prachtige stad. Sightseeing in Hanoi Vandaag staan tal van hoogtepunten van Hanoi op het programma. U bezoekt o.m. het Hoan Kiem Meer (wat meer van de teruggekeerde betekend), wat gelegen is in het hartje van Hanoi. Het meer is een van de belangrijkste panoramische plaatsen van de stad. Volgens de legende had Koning Le Loi een magisch zwaard dat hem naar de overwinning bracht tijdens zijn strijd tegen de Ming-dynastie. De Tortoise pagode bevindt zich op een klein eilandje nabij het centrum van het meer dat gelinkt is aan deze legende. Ngoc Son Tempel: gelegen aan het noordelijke uiteinde van het Hoan Kiem meer. Het werd opgericht in de 18 de eeuw. Het ligt in de schaduw van heel wat bomen en is omgeven door water. Een heerlijke plaats om even tot rust te komen. Nadien brengt u een bezoek aan de oude wijk. Deze wijk heeft een geschiedenis van meer dan duizend jaar oud en blijft één van de boeiendste plaatsen in Vietnam. U kan er alles kopen, gaande van grafzerken tot zijden slaapkledij en alles daar tussen in (kledij, cosmetica, juwelen, medicijnen, enz.) U wandelt doorheen de wirwar van kleine straatjes en gaat er op ontdekkingstocht. U bezoekt ook het operahuis (van buitenaf) en het postkantoor. Het prachtige operahuis heeft zo n 900 zitjes en is volledig ingericht in de Europese stijl. Het werd gebouwd in 1911 en is niet toegankelijk voor het publiek. Daarna transfer naar het treinstation, waar we de trein nemen naar Lao Cai. We overnachten aan boord van de trein. Overnachting aan boord van de Livitrans Express Dag 13 : Lao Cai Sa Pa (ontbijt / diner : Victoria Sapa Resort / restaurant) Transfer naar Sa Pa ontbijt in het hotel.

9 Excursie naar Ta Phin met een korte wandeling. Ta Phin is een ambachtelijk dorpje, bewoond door het Red Dzao volk. Dit volk is bekend omwille van z n opvallende rode hoofddoeken. s Namiddags geniet u van een vrije namiddag op deze mooie locatie. Overnachting in het 4-sterren Victoria Sapa Resort & Spa te Sa Pa. Dag 14 : Sa Pa Lao Cai Trein (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) Excursie naar Cat Cat met wandeltocht. Vandaag ontdekt u het bergachtige platteland rondom Sa Pa, met bezoek aan een lokaal dorpje genesteld in de valleien en bergruggen rondom Sa Pa. Deze steek wordt voornamelijk bevolkt door de Black Hmong en Red Dzao volkeren, alsook de Tay. Al deze volkeren leven nog op een erg traditionele manier. We maken hier een indrukwekkende wandeling. Transfer terug naar Lao Cai treinstation, waar u de trein neemt naar Hanoi. Overnachting aan boord van de Livitrans Express Dag 15 : Hanoi Halong aan boord (ontbijt / lunch / diner : Halong Sails) Transfer van het station van Hanoi naar een lokaal hotel, waar een ontbijt klaarstaat. Transfer van Hanoi naar Halong Bay, waar u inscheept op een traditionele boot voor een 2-daagse cruise. Deze traditionele boten hebben alle hoogstaande faciliteiten, inclusief mooie cabines met individuele badkamers en een ruime eetzaal waar de traditionele, Vietnamese keuken geserveerd wordt. Gedurende uw eerste dag aan boord vaart u onder meer langs de Burn of Incense, Dog Fighting Cock eiland, een vissersdorp en de Sung Sot grot. U maakt ook een stop op het strand van Titov voor een zwempartij. Het avondmaal wordt geserveerd aan boord van de boot, tijdens de adembenemende zonsondergang. Overnachting in cabine aan boord van de Bai Tho Junk 1, een deluxe junk. Dag 16 : aan boord Halong Hanoi (ontbijt / lunch : Halong Sails) Uw boottocht gaat verder voor een 2 de dag. U geniet van ontbijt aan boord, terwijl u verder vaart doorheen de verschillende baaien. U bezoekt ook Man s Head eiland, Tortoise eiland en de Luon grot.

10 U scheept uit en van hieruit neemt u een transfer naar Cua Vang, waar we van een lekkere lunch genieten. Nadien worden we per transfer naar Hanoi gebracht. s Avonds trekt u naar het Waterpoppenballet, een bekende kunstvorm origineel afkomstig uit noord Vietnam. In Hanoi is dit ballet het allermooist. Overnachting in het 4-sterren Silk Path Hotel te Hanoi. Dag 17 : Hanoi (ontbijt / lunch : lokaal restaurant) U begint uw dag met een bezoek aan het Ho Chi Minh Mausoleum, waar bezoekers het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh kunnen eren. We bekijken het mausoleum enkel van buitenaf. U begint uw tocht door het park naar de Ho Chi Minh paalwoning, de simpele woning waar Ho Chi Minh leefde vanaf 1958 tot aan z n dood. U kan het huis niet betreden, maar het wel bekijken door de ramen. Het werd niet gewijzigd sinds de dood van Ho Chi Minh. Daarna trekken we verder naar de One Pillar Pagode (Chua Mot Cot Thu Du). Deze dateert terug tot de 11 de eeuw en werd opnieuw gebouwd nadat het vernietigd werd door de Fransen in Daarna gaat u naar het Ho Chi Minh complex, een prachtig park dat ook de laatste rustplaats van Ho Chi Minh herbergt. U gaat verder met een bezoek aan de Literatuurtempel, een vredevolle serie van omwalde binnenplaatsen en sierlijke poorten. Het is bovendien één van de best bewaarde voorbeelden van traditionele, Vietnamese architectuur. Opgericht in 1070 en gewijd aan Confucius, was dit ook de plaats van de allereerste universiteit van Vietnam. U brengt tenslotte een bezoek aan een van de bekendste musea van Hanoi, het geschiedenismuseum (Bao Tang Lich Su). Nadien worden we naar de luchthaven gebracht voor onze retourvlucht, die om 16u20 richting Brussel vertrekt (via Doha). Aankomst op DAG 18 in Brussel om 7u35 s ochtends. DE BLAUWE VOGEL WENST U EEN ONVERGETE LIJKE REIS T OE!

18-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS VIETNAM & CAMBODJA

18-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS VIETNAM & CAMBODJA 18-DAAGSE ONTDEKKINGSREIS VIETNAM & CAMBODJA Surf naar www.deblauwevogel.be voor prijzen en vertrekdata Dag 1: Vlaanderen / Cambodja Onthaal op de luchthaven van Zaventem door uw Vlaamse Blauwe Vogel begeleider,

Nadere informatie

PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL

PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL PROGRAMMA VIETNAM / CAMBODJA RONDREIS DE BLAUWE VOGEL Dag 1 : Vlaanderen / Cambodja Onthaal op de luchthaven van Zaventem door uw Vlaamse Blauwe Vogel begeleider, die u tijdens de volledige reis met raad

Nadere informatie

Deze rondreis biedt je de hoogtepunten : Hanoi, Halong, Hoi An, Ho Chi Minh ville (het vroegere Saigon).

Deze rondreis biedt je de hoogtepunten : Hanoi, Halong, Hoi An, Ho Chi Minh ville (het vroegere Saigon). VIETNAM RONDREIS : LIFESTYLE VIETNAM 11 Daagse 10 overnachtingen Genesteld in Zuidoost-Azië met China, Laos en Cambodja als buren en met Thailand in de nabijheid, grenst dit land met enorme stranden aan

Nadere informatie

VIETNAM 16/04/ /05/2017

VIETNAM 16/04/ /05/2017 VIETNAM 16/04/2017-01/05/2017 Tijdens deze groepsreis, met Engelssprekende gidsen, bezoekt u zowel de klassieke hoogtepunten als de minder gekende, authentieke regio s. Het verblijf is voorzien in luxe

Nadere informatie

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 25 april : Aankomst in Saigon Na aankomst op de luchthaven van Saigon wordt u door de hostess van Vietnamtravel naar uw hotel gebracht om in te checken. De rest

Nadere informatie

Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl )

Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl ) Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl ) Vietnam & Cambodja 2007 Hanoi Hanoi Hanoi Halong Bay Halong Bay Halong Bay Hué (na een regenperiode) Hué (na een regenperiode) Hué (na een regenperiode) Hué Hué - de Verboden

Nadere informatie

Weelderige oerwouden, indrukwekkende

Weelderige oerwouden, indrukwekkende Weelderige oerwouden, indrukwekkende rijstterrassen, pittoreske dorpjes, authentieke bergstammen, mysterieuze tempels en prachtige bouwwerken Vietnam is ongetwijfeld een parel van een bestemming! Beleef

Nadere informatie

13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per lijndienst van Cathay Pacific. (CX 270)

13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per lijndienst van Cathay Pacific. (CX 270) Vietnam Geboekt bij Bex Uitgevoerd in Vietnam door Tulip tours Aanvang reis: 13 oktober 2007 Datum terugkomst: 08 november 2007 13 oktober 2007 Amsterdam - Hanoi Vliegreis van Amsterdam naar Hanoi per

Nadere informatie

21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam

21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam 21-daagse tour: Ontdekkingstocht door Vietnam Dag 1: Aankomst in Hanoi Na aankomst op de luchthaven wordt u door de hostess van Vietnamtravel naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u eventueel

Nadere informatie

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi

20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR. Dag 1: Aankomst in Hanoi 20-daagse tour: ALL INCLUSIVE ADVENTURE TOUR Dag 1: Aankomst in Hanoi Na aankomst op de luchthaven van Hanoi wordt u opgehaald door onze hostess die u naar het hotel brengt. Nadat u want bent bijgekomen

Nadere informatie

PARELS VAN INDOCHINA

PARELS VAN INDOCHINA - VIETNAM & CAMBODJA - PARELS VAN INDOCHINA 15-DAAGSE RONDREIS DOOR HET AUTHENTIEKE VIETNAM EN CAMBODJA IVA OA STELT U EEN ONTDEKKING VOOR VAN 2 PRACHTIGE LANDEN DIE VERBONDEN WORDEN DOOR DE MAJESTUEUZE

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam

Hoogtepunten. 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam 14-daagse individuele rondreis Onvergetelijk Vietnam Een onvergetelijke vakantie naar Vietnam! De 'Parel van Indochina heeft een rijke geschiedenis, prachtige natuur en een vriendelijke bevolking, u kunt

Nadere informatie

15-daagse exclusieve reis door Cambodja en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-daagse exclusieve reis door Cambodja en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh Vertrek naar de luchthaven van Charles de Gaulle voor de non-stop

Nadere informatie

PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam

PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam PLUS groepsreis Fascinerend Vietnam Dag 1 - Amsterdam - Hanoi 7 november 2013 Vanuit Amsterdam vliegt u met Cathay Pacific (met een overstap in Hong Kong) naar Hanoi in het noorden van Vietnam. Dag 2 -

Nadere informatie

ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA

ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA ONTDEK VIETNAM & CAMBODJA 17 daagse begeleide rondreis op maat Vluchtgegevens Internationale vluchten 10/8/12 CX 270 Amsterdam - Hong Kong 14u10 07u10 (11/8/12) 11/8/12 KA 297 Hong Kong Hanoi 08u40 09u40

Nadere informatie

Groepsreis Vietnam. o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen)

Groepsreis Vietnam. o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen) Groepsreis Vietnam o.l.v. Hub Wierts 11 t/m 28 november 2014 (18 dagen) Het succes van een groepsreis staat of valt met de reisbegeleiding. Profiteer van de unieke kans dat een reisleider zijn éigen reisprogramma

Nadere informatie

Halong Bay & de Red River

Halong Bay & de Red River Halong Bay & de Red River 13 Dagen/12 Nachten Het beste van Noordelijk Vietnam 28/9/2019 tot 10/10/2019 Dag 1 BRUSSEL - HANOI Vertrek per lijnvlucht met tussenstop naar Hanoi. Nachtvlucht. THAI AIRWAYS

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Totale zonsverduistering 9 maart 2016 in Indonesië Programma (*) Dag 1 (25/02) Brussel - Bangkok Vertrek van op de luchthaven

Nadere informatie

VIETNAM. 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart O = ontbijt L = lunch D = diner

VIETNAM. 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart O = ontbijt L = lunch D = diner VIETNAM 16 daagse rondreis 20 februari 7 maart 2013 Na 30 jaar vrede worden de oorlogsherinneringen steeds vager. Desondanks blijven de Cu Chi - tunnels, het oorlogsmuseum in Hanoi en de gebombardeerde

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VIETNAM & CAMBODJA 13 daagse rondreis 12 tot 24/04/14

HOOGTEPUNTEN VIETNAM & CAMBODJA 13 daagse rondreis 12 tot 24/04/14 PROGRAMMA HOOGTEPUNTEN VIETNAM & CAMBODJA 13 daagse rondreis 12 tot 24/04/14 Cambodja en Vietnam, een fascinerende combinatie! Beide landen hebben vrij veel gemeen, maar vullen elkaar ook uitstekend aan.

Nadere informatie

5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur. 27 Juni: Aankomst in Saigon

5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur. 27 Juni: Aankomst in Saigon 5 weken Vietnam: Strand, Natuur en Cultuur 27 Juni: Aankomst in Saigon U wordt van het vliegveld opgehaald en naar het hotel gebracht. S'avonds halen wij u op voor een uitgebreid welkomst diner en geven

Nadere informatie

21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja

21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja 21-daagse individuele rondreis combinatie Vietnam & Cambodja Deze individuele rondreis is een combinatie van twee landen met een rijke en bewogen geschiedenis. U begint de reis in het veelzijdige Vietnam

Nadere informatie

BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE

BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE BEGELEIDE VLIEGTUIGVAKANTIE Groepsreis Vietnam 1 13 mei 2016 Een reis met onvergetelijke indrukken: prachtige landschappen met imposante rijstvelden, een prachtige kustlijn, bijzondere steden, maar ook

Nadere informatie

Van Saigon naar Bangkok per fiets

Van Saigon naar Bangkok per fiets Van Saigon naar Bangkok per fiets Dinsdag 8 november 2011: Vertrek op Brussel Nationaal om 21u25 met luchtvaartmaatschappij Etihad. Woensdag 9 november: Tussenlanding te Abuh Dhabi om 6u55 (2u55). Vertrek

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2016

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2016 Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2016 Great Rail - Georganiseerde rondreis in internationaal gezelschap De hoogtepunten: Bruisend Hanoi Cruise door Halong Bay met overnachting

Nadere informatie

Vietnam & Cambodja. Vietnam & Cambodja. De grote Vietnam en Cambodja rondreis. De grote Vietnam & Cambodja rondreis Brochure blz.

Vietnam & Cambodja. Vietnam & Cambodja. De grote Vietnam en Cambodja rondreis. De grote Vietnam & Cambodja rondreis Brochure blz. De grote rondreis prijzen vanaf 2499 Prijzen inclusief vlucht Parijs-Hanoi en Siem Raep-Ho Chi Minh City-Parijs 17d/14n - logies en ontbijt CODE: SNS DIST PHAN01 (H89614A/2A) Afreisdata Prijzen/pers. in

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis

Nadere informatie

BM AIR REIZEN. Al 30 jaar dé Azië specialist! Alle actuele prijzen van de rondreizen, bouwstenen, dagtours, hotels en vliegtickets staan vermeld op:

BM AIR REIZEN. Al 30 jaar dé Azië specialist! Alle actuele prijzen van de rondreizen, bouwstenen, dagtours, hotels en vliegtickets staan vermeld op: BM AIR REIZEN Al 30 jaar dé Azië specialist! Vraag ook naar onze andere reisgidsen: Indien u een reis wilt boeken of doornemen met één van onze reisadviseurs, dan bent u van harte welkom op ons kantoor

Nadere informatie

09-01/06-02 Rondreis op maat (2p)

09-01/06-02 Rondreis op maat (2p) 09-01/06-02 Rondreis op maat (2p) Reisprogramma 9 januari Dag 1 Aankomst in Hanoi Vlucht EK394-13.05 Privé airport pick up Privé Street Food (tasting) Tour Overnachten in hotel Dag 2 Bai Tu Long Bay Cruise

Nadere informatie

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer)

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Ontdek Indochina Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Vertrekdatum: 25 november 2012 Deze veelzijdige rondreis voert u door 3 landen. U zult volop genieten

Nadere informatie

Tailor Made Travel presenteert Viëtnam & Cambodja 2 tot 15 april 2017

Tailor Made Travel presenteert Viëtnam & Cambodja 2 tot 15 april 2017 Tailor Made Travel presenteert Viëtnam & Cambodja 2 tot 15 april 2017 Dag 1 2 april Brussel Hanoi Met Qatar Airways via Doha naar Hanoi. Vertrek in Brussel om 18u10 Aankomst in Doha om 01u25 Vertrek in

Nadere informatie

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2012

Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2012 Great Rail Journeys: Vietnam, Cambodja en de Mekong Delta 2012 Great Rail - Begeleide rondreizen in internationaal gezelschap De hoogtepunten: Bruisend Hanoi en het waterpoppentheater Cruise door Halong

Nadere informatie

De Schatten van Vietnam. Rondreis. Programma. Hanoi - dag 1 t/m 4

De Schatten van Vietnam. Rondreis. Programma. Hanoi - dag 1 t/m 4 De Schatten van Vietnam Er zijn vele manieren om door het fascinerende Vietnam rond te reizen. Maar zo bijzonder en authentiek als deze ****14 daagse rondreis zult u het niet snel beleven. Uiteraard nemen

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Karel Baillieux Viëtnam & Cambodja 26 november tot 10 december 2017

Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Karel Baillieux Viëtnam & Cambodja 26 november tot 10 december 2017 Tailor Made Travel Presenteert o.l.v. Karel Baillieux Viëtnam & Cambodja 26 november tot 10 december 2017 Dag 1 Brussel Hanoi Met Thai Airways naar Hanoi via Bangkok. Vertrek in Brussel om 13u30 Aankomst

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world SAIGON & MEKONG CITY, CULTURE AND NATURE 6 dagen / 5 nachten code: PhuMek01 Phu Quoc in combinatie met Saigon en Mekong City, nature and paradise Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog

Nadere informatie

Parels van Indochina

Parels van Indochina Parels van Indochina Dag 1 Brussel Hanoi Vlucht naar Hanoi Dag 2 Hanoi We komen vroeg s ochtends in Hanoi aan waar we opgewacht worden door één van onze Engelstalige lokale gidsen. Transfer naar het luxueuze

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world SAIGON & MEKONG GLIMPSE OF VIETNAM 11 dagen / 10 nachten code: PhuGli01 Phu Quoc in combinatie met Saigon, Mekong en de Cambodjaanse grens City, nature and paradise Het eiland Phu Quoc is nog redelijk

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 LANGSHEEN DE MEKONG ELEGANTE CRUISE. Reisfamilie Carlier R/V MEKONG PRESTIGE II VAN SIEM REAP TOT SAIGON

De Blauwe Vogel 1609 LANGSHEEN DE MEKONG ELEGANTE CRUISE. Reisfamilie Carlier R/V MEKONG PRESTIGE II VAN SIEM REAP TOT SAIGON De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier ELEGANTE CRUISE LANGSHEEN DE MEKONG VAN SIEM REAP TOT SAIGON R/V MEKONG PRESTIGE II Kuang Si Waterval LAOS Pak Ou LUANG PRABANG THAILAND HANOI Halong baai Haiphong

Nadere informatie

Junior Vietnam. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Junior Vietnam. Djoser BV Breestraat CM Leiden Junior Vietnam Onze derde reis met Djoser Junior kan beginnen. Het vliegtuig staat te wachten en het eerste contact met de medereizigers is gelegd. Vietnam here we come! Het vliegtuig staat te wachten

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Vietnam (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Amsterdam-Bangkok-Ho Chi Minh Stad Dag 2, Ho Chi Minh Stad Maaltijden: - Transport: Auto Aankomst in Ho Chi Minh, waar u op het vliegveld

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 LANGSHEEN DE MEKONG ELEGANTE CRUISE. Reisfamilie Carlier R/V PANDAW VAN SIEM REAP TOT SAIGON

De Blauwe Vogel 1609 LANGSHEEN DE MEKONG ELEGANTE CRUISE. Reisfamilie Carlier R/V PANDAW VAN SIEM REAP TOT SAIGON De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier ELEGANTE CRUISE LANGSHEEN DE MEKONG VAN SIEM REAP TOT SAIGON R/V PANDAW De betoverende koninklijke rivier Op ontdekkingsreis met De Blauwe Vogel naar Azië. 13 dagen

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur Tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14 Natuur en milieu 16 Uitgestrekt land 16 Flora 20 Fauna 21 Natuur in de verdrukking Nationale Parken 23 Economie, maatschappij

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance) naar

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Brochure Zuid Oost Azië

Brochure Zuid Oost Azië Brochure Zuid Oost Azië Zuid-Oost Azië Zuid-Oost Azië is een nog minder ontdekte bestemming voor groepsreizen, maar zeker niet minder de moeite waard. In Cambodja en Vietnam is zeer veel te zien en te

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse zeer exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse zeer exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse zeer exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance)

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance) naar

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Experience. Vietnam-Laos-Cambodja. presents. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel. Begeleide rondreizen met privé gids. vietnam-online.

Experience. Vietnam-Laos-Cambodja. presents. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel. Begeleide rondreizen met privé gids. vietnam-online. Klassiek Sri Lanka in 11 dagen Travel Experience presents Vietnam-Laos-Cambodja vietnam-online.be Algemene informatie Vietnam - Cambodja - Laos Malediven Vietnam Paspoort: Reispas verplicht geldig tot

Nadere informatie

Inhoud. 71 Religie, kunst en cultuur. 11 Kennismaken met Cambodja. 89 Phnom Penh. 45 Geschiedenis. 117 Omgeving van Phnom Penh

Inhoud. 71 Religie, kunst en cultuur. 11 Kennismaken met Cambodja. 89 Phnom Penh. 45 Geschiedenis. 117 Omgeving van Phnom Penh Inhoud 1 2 7 Kaarten & plattegronden 9 Woord vooraf 11 Kennismaken met Cambodja 12 De Mekong als levensader 14 Een tropisch moessonklimaat 14 Natuur 18 Khmer en andere etnische groepen 22 Taal 25 Een parlementaire

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Vietnam. 15-daagse rondreis langsheen Vietnam s mooiste. 15 november t/m 30 november 2014

Vietnam. 15-daagse rondreis langsheen Vietnam s mooiste. 15 november t/m 30 november 2014 Vietnam 15-daagse rondreis langsheen Vietnam s mooiste Onze extra s : 15 november t/m 30 november 2014 Relaxatie massage op de dag van aankomst Privé gecharterde jonk voor onze tocht op de Halong baai

Nadere informatie

Inhoud. 11 Kennismaken met Vietnam. 81 Ho Chi Minh-stad (Saigon) 41 Historisch overzicht. 113 Mekongdelta. 133 Dalat en de provincie Lam Dong

Inhoud. 11 Kennismaken met Vietnam. 81 Ho Chi Minh-stad (Saigon) 41 Historisch overzicht. 113 Mekongdelta. 133 Dalat en de provincie Lam Dong Inhoud 1 2 3 7 Kaarten en plattegronden 9 Woord vooraf 11 Kennismaken met Vietnam 12 Land van het zuiden 12 Afwisselend landschap 15 Ingewikkeld moessonklimaat 16 Rijkgeschakeerde dierenwereld 17 Vietnamezen

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Cruise : Cruise op de Mekong van Hanoi naar Angkor en uitbreiding van 7 dagen : de Hanoi naar Hô-Chi-Minh Stad

Cruise : Cruise op de Mekong van Hanoi naar Angkor en uitbreiding van 7 dagen : de Hanoi naar Hô-Chi-Minh Stad Ontdekking van Ho-Chi-Minh Réf : 1H9 Cruise : Cruise op de Mekong van Hanoi naar Angkor en uitbreiding van 7 dagen : de Hanoi naar Hô-Chi-Minh Stad HANOI - BAAI VAN HALONG - HANOI - HUE - DA NANG - HOI

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance) naar

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14. Natuur en milieu 16. Economie, maatschappij en politiek 26

Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14. Natuur en milieu 16. Economie, maatschappij en politiek 26 Land, volk en cultuur Vietnam - tussen Confucius en Coca-Cola 12 Vietnam in het kort 14 Natuur en milieu 16 Economie, maatschappij en politiek 26 Geschiedenis 31 Geschiedenis in jaartallen 42 Maatschappij,

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie