VAKANTIE Auvergne - Normandie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAKANTIE 2009. Auvergne - Normandie"

Transcriptie

1 VAKANTIE 2009 Auvergne - Normandie

2 13 27 juni (Auvergne) 13 juni We hebben ons verslapen! Het was de bedoeling om uur te vertrekken maar dat werd iets later (4.45 uur). Na/bij Brussel op verkeerde weg (stomme navigatie) in de riching van Luxemburg i.p.v. Lille. Via omweg toch weer op de goede (tol-)weg naar Parijs. De Francilienne om Parijs ging prima. Start kilometerstand: uur Ned/Belg. Grens 8.00 uur Belg/Franse grens 8.38 stop La Mire Bellier We kwamen op de A10 bij Orleans in een lange file terecht en om ca uur aangekomen bij Chez L Arbre. (km-stand: 17748)

3 14 juni Ochtend zonnig. Croissants gehaald in Pionsat (+ stokbrood + pain noir). Naar St. Eloyles-Mines, maar Carrefour is dicht (het is zondag). s Middags bewolkt en drukkend. Er komt een kat op bezoek en die zal de volgende dagen blijven komen, want het is veel te gezellig hier. 15 juni Regenachtig ( s middags hoosbuien) Meandre de Queuille en Viaduc de Fades. Deze laatste moeten overdoen. Nog een paar boodschappen bij Carrefour. 16 juni Koel maar zonnig. In de loop van de dag wordt het warmer. s Ochtends even naar de bakker voor brood, daarna op het terras en in de omgeving van het huisje gewandeld. 17 juni

4 Warm en veel zon. Naar Puy de Dome; uitgebreid gewandeld. Daarna via Viaduc de Fades teruggereden. Uitzicht over de vulkanen vanaf Puy de Dôme De Mercurius tempel op de top van de Puy de Dôme.

5 Barrage de Fades Viaduc des Fades

6 18 juni Warm/zon. De kat lag al weer in het zonnetje op tafel. Ontbijt op het terras. Lezen, luieren en zonnen. s Avonds nog een zonsondergangetje bij La Celette.

7 19 juni s Ochtends mistig, later buien. Eerst naar de markt in Pionsat en daarna na de koffie en lunch boodschappen doen bij Carrefour in St Eloy-les-Mines. 20 juni Koel en zwaar bewolkt. We willen naar Riom, maar we stappen uit naar later blijkt - in Chatel-Guyot (plaats voor Riom) Wij dachten dat we er al waren... Uiteindelijk zijn we het gemeentehuis binnengelopen om te vragen naar La Tour de L Horloge, maar die was daar dus niet. Vervolgens zijn we teruggelopen naar de auto om na een kop koffie en thee - verder naar Riom te rijden.

8 La Tour de L Horloge - Riom Brief van Jeanne D Arc aan bevolking Riom In Riom aangekomen is de markt zo goed als afgelopen en gaan de winkels dicht. Inmiddels wordt het wel zonniger. We slenteren door het centrum en eten een boterham...

9 We stappen eerst uit bij kasteel Chazeron. Daar is niet veel te beleven; het kasteel is niet open voor bezoek, dus we rijden verder terug. Omdat we toch nog tijd over hebben gaan we van de weg af om naar het kratermeer Mire de Manzat te gaan. Daar lopen we nog een stuk langs het meer.

10 21 juni Maarten gaat eerst naar de bakker voor een croissantje. Het is zonnig, maar wel met veel wolken. Na het ontbijt is het stofzuigen, bed verschonen en het huis vegen. Daarna maken we rondrit in de omgeving: Roche D Agout Pionsat Virlet

11 s Avonds hebben we gegeten in La Taverne in Pionsat; dat was zwaar tafelen (vier gangen en erg uitgebreid) 22 juni Eerst maakt Maarten foto s en haalt brood in Pionsat. Vervolgens gaan we na het ontbijt naar Cascade du Gour Saillant ; we komen alleen maar bij een beekje terecht en niet zoals uit plaatjes van Google bleek bij een waterval. Later moeten we dit dus nog maar een keer overdoen. Pionsat

12

13 23 juni Aanvankelijk is het koel, maar later erg mooi weer; zonnig en warm. We bezoeken Clermont Ferrand en daar blijven we de hele dag. We maken een uitgebreide wandeling door de binnenstad (Parcours Saint-Pierre).

14

15 24 juni Rustige ochtend, het is een beetje grijs. Een boterham mee en (weer) naar Cascade du Gour Saillant. Nu nemen we het goede pad, maar het laatste stuk daarvan is bijna onbegaanbaar en Ineke durft het niet aan om verder mee te klauteren. Maarten doet het laatste deel wel om foto s te maken. s Middags / s avonds is het zonnig en liggen we lekker te lezen in de tuin. Ook nemen we het avondeten (brood) in de tuin en de kat ligt tussen ons in op de bank.

16 25 juni Het is bewolkt en windstil. Maarten gaat s ochtend weer even naar de bakker voor een croissantje. Een uur later breekt de zon door; dus hup naar het terras. In de middag hebben we boodschappen gedaan in St Eloy-Les-Mines. De rest van de middag in de tuin besteden we met lezen in de tuin en af en toe een foto maken vanaf het terras. s Avonds was er veel onweer.

17 26 juni Het is de laatste dag van onze vakantie in Auvergne, dus hebben we de spullen ingepakt en geen heftige activiteiten ondernomen: lezen en luieren in en om het huis. 27 juni Omstreeks 08:00 komen Greetje, Mario en Chablis. Na een hartelijk afscheid vertrekken we om 08:11 uur naar Pont D Ouilly. We komen daar omstreeks 15:45 uur aan. Het is warm, drukkend weer daar. Omdat we te vroeg zijn zetten we de auto op een parkeerterrein en nemen we een pilsje op een terras aan het water. We kunnen niet een bij het hek van Le Parc omdat het pleintje bij de kerk volgeparkeerd staat i.v.m. een trouwerij in de kerk.

18 Tegen vijfen staat de eigenaar Marcel van Maastrigt bij het geopende hek en schudden we de hand met Marcel. Maarten gaat de auto ophalen. L Orne (aan de overkant ons terras)

19 28 juni Een rustige dag na de lange rit van gisteren. We lopen een route naar Pointe D Oëtre. Ineke heeft daarbij de verkeerde schoenen aan (bergschoenen vergeten). Na twee uur lopen komen we bij dit uitzichtpunt aan. Op de terugweg die aanzienlijk korter is komen we langs hele oude boerderijen, die we uitgebreid op de foto s zetten.

20 29 juni We gaan vroeg op weg naar Le Mont Saint Michel. Bij aankomst is het nog mistig; gaandeweg de dag wordt het steeds zonniger en warmer. We gaan de hele abdij door en de hoofdstraat. Bij Madame Poulard worden (nog steeds) het omelet-beslag handmatig geklopt en de omelet in een steelpan boven houtvuur gebakken.

21 30 juni Het is warm en drukkend. s Ochtend eerst even naar de bakker om de hoek (Ineke wilde weer croissants voor het ontbijt). We hebben verder in de tuin gelegen en gelezen, gelezen...

22 1 juli We maken zoals eerder gepland een lange tocht langs de D-day stranden. Langs de kust bezoeken we achtereenvolgens: Pointe de Hoc Omaha-Beach en Amerikaanse Begraafplaats Longues sur Mer Batterie (duitse kanonnen-batterij = onderdeel Atlantic Wall) Arromanches Les Bains restanten van de kunstmatige haven. Pointe du Hoc

23 Omaha Beach Amerikaanse begraafplaats Omaha Beach

24 Duitse kustbatterij bij Longues-sur-Mer Arromanches Les Bains De locaties zijn indrukwekkend. s Avonds een lekkere salade bij Chez Marcello gegeten met een biertje en een crepe confiture na. Chez Marcello is een onooglijk minirestaurant, maar we eten daar heerlijk!

25 . 2 juli De dag begon een beetje koel, maar het wordt al snel prachtig weer. We blijven een beetje in de buurt en rijden langs Clecy naar Falaise met zijn stadsmuur en het kasteel van Willem de Veroveraar. Verder op de dag wordt het erg heet. s Avonds drinken we koffie op het terras maar later valt er een hele zware bui en moeten we naar binnen. 3 juli Het is bewolkt - af en toe een zonnetje. Het is wel heel drukkend We besluiten nog een wandeling te maken bij La Roche D Oëtre te maken en de andere wandeling met steile afdaling te maken.

26 Maarten past samen met Marcel de instellingen van het wireless acces-point van Le Parc aan; Marcel is er heel blij mee. We krijgen het aanbod om een dag langer te blijven en nemen dat aanbod aan, dus we gaan pas zondag terug. 4 juli We hebben toch een extra dag (met mooi weer) en daarom gaan we op aangeven van Marcel naar de markt in Falaise; het is daar inderdaad erg gezellig.

27 Later op de dag hebben we de spullen weer ingepakt en klaargezet voor vertrek.. Marcel en Marianne zullen, voordat we vertrekken, voor de koffie met iets lekkers zorgen.

28 5 juli We zijn op tijd opgestaan en om 07:50 uur staat de auto al helemaal ingepakt klaar voor vertrek. Marcel en Marianne hebben de koffie met een koffiebroodje op het terras klaarstaan. Om 08:20 rijden we na afscheid te hebben genomen weg van Le Parc. De reis gaat voorspoedig tot voor Lille waar we in een file terechtkomen i.v.m. wegwerkzaamheden. Als we eenmaal door de file heen zijn, dan gaat de reis verder langs Gent, Antwerpen, Breda, Rotterdam weer vlot. We zijn om 16:15 uur thuis. Het blijkt daar 29 o C te zijn.

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017

Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017 Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017 Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 Juni 2017. Evenals voorafgaande jaren in Juni weer een battlefield tour naar de stranden en historische plaatsen in Normandië.

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Normandië D-Day Beaches 6 dagen

Normandië D-Day Beaches 6 dagen Normandië D-Day Beaches 6 dagen singlereis hotelwandelreis vanaf 595 Over de invasiestranden van 6 juni 1944 "D-Day" 6 juni 1944 leidde met "Operation Overlord" de weg in naar het einde van de Tweede Wereldoorlog

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme.

St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. 24-10-2012. St.Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. We zijn er laat uit vandaag. Na 798 km rijden we om 9.50 van de camperplaats weg. 10.10 le Mayet d'ecole. Via Gannat

Nadere informatie

Familie weekend in de Ardennen

Familie weekend in de Ardennen Familie weekend in de Ardennen De prachtige Ardennen is de ideale plek voor een gezellig en actief weekend voor de hele familie. Ideaal voor een weekendje weg met meerdere gezinnen of als familie reünie.

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Domaine de la belle Epine

Domaine de la belle Epine Domaine de la belle Epine Onlangs zijn wij, Marcel en Anja, eigenaar geworden van een 'maison à colombages' daterend uit 1800! Dit traditioneel vakwerkhuis waarin wij u verwelkomen, toont een Normandische

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 4-6 september 2015 VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 1 Inleiding : Beste oldtimervrienden in 2015 wensen we jullie opnieuw mee te nemen op een meerdaagse buitenlandse reis richting

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Informatieavond Uitwisseling Caen 2019

Informatieavond Uitwisseling Caen 2019 Informatieavond Uitwisseling Caen 2019 l échange avec Caen Lundi le 3 décembre 2018 Programma Introduceren van de begeleiding, de partnerschool en het doel van de uitwisseling. Uitgebreide programmabeschrijving

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu.

Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Etappe 15 van Meyzieu naar Annonay met veel klimmen en klauteren. Totaal 145 kilometer. Vrijdag 13 mei 2016. Van Volendam naar Meyzieu. Onze groep bestond oorspronkelijk uit zes man. Helaas moesten twee

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV Zaterdag was het afbreekdag voor een groot deel van de Reuselse kolonie. Janneke keek aandachtig toe hoe papa de tent inpakte Zaterdag, 30 mei In de vroege morgen werden we verwelkomd door een orkest van

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Van St.-Philipsland tot St.-Malo. Fotoreportage

Van St.-Philipsland tot St.-Malo. Fotoreportage Van St.-Philipsland tot St.-Malo Fotoreportage Basisdoctoraal Excursie Fysische Geografie Universiteit Utrecht 7 tot 13 mei 2003 www.geog.uu.nl/dejong kies: teaching, kies: basisdoctoraal excursie Steven

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren - VLAS - LOKEREN 5 dagen Normandië van 16 tot 20 september 2018

Vlaamse actieve senioren - VLAS - LOKEREN 5 dagen Normandië van 16 tot 20 september 2018 Vlaamse actieve senioren - VLAS - LOKEREN 5 dagen Normandië van 16 tot 20 september 2018 Normandië, het land van de Noormannen. Willem de Veroveraar, Mathilde van Vlaanderen en de landingsoperatie van

Nadere informatie

Normandië. 29 augustus t/m 1 september 2017

Normandië. 29 augustus t/m 1 september 2017 Normandië 29 augustus t/m 1 september 2017 Normandiëreis 2017 Beste leerlingen van havo-4, Net terug op school na een (hopelijk) fijne zomervakantie staat er meteen een meerdaagse excursie op het programma.

Nadere informatie

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië Met Fotografie naar Bretagne - Normandië PROGRAMMA BRETAGNE - NORMANDIË De magistrale, gekartelde kustrand van Noordwest Frankrijk vormde het decor voor binnenvallende Vikingen en, tijdens WOII, voor

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! VRIENDEN WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

GEWAARBORGDE REIS NAAR NORMANDIË. Een organisatie van GEWESTBESTUUR GAVERLAND

GEWAARBORGDE REIS NAAR NORMANDIË. Een organisatie van GEWESTBESTUUR GAVERLAND GEWAARBORGDE REIS NAAR NORMANDIË 13 14 15 mei 2010 Een organisatie van GEWESTBESTUUR GAVERLAND DAG 1: Kortrijk Honfleur - Villedieu Vertrek aan de carpoolparking autosnelweg E17 - afrit 3 Kortrijk Zwevegem

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Karlskrona. 8 e bericht van zeevarenden donderdag 9 juni 2011

Karlskrona. 8 e bericht van zeevarenden donderdag 9 juni 2011 8 e bericht van zeevarenden donderdag 9 juni 2011 Karlskrona Oude marine stad aan de zuidoost hoek van Zweden met veel te zien voor een toerist. Karlskrona is gebouwd op een aantal eilanden in het scherengebied

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN.

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN. Van W naar S. Het is 29 juli en prachtig motorweer. Immers na al die weken met temperaturen die bijna de 40 graden aantikten -en dat is voor Nederlandse begrippen toch wel erg hoog- nu eindelijk weer om

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

4 PRACHTIGE ROUTES DOOR HEEL FRANKRIJK CHAMBRES D HOTES WIJZER -!1

4 PRACHTIGE ROUTES DOOR HEEL FRANKRIJK CHAMBRES D HOTES WIJZER -!1 4 PRACHTIGE ROUTES DOOR HEEL FRANKRIJK CHAMBRES D HOTES WIJZER -!1 Prachtige routes door heel Frankrijk Door de redactie van Chambres d Hotes Wijzer Dit eboek is een uitgave van The Authenticity Company.

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

VVMN Weekend 2017, Bomal sur Ourthe

VVMN Weekend 2017, Bomal sur Ourthe VVMN Weekend 2017 Bomal sur Ourthe, Belgie Begin september was het dan eindelijk zover, het jaarlijkse vis weekend van de VVMN (Vliegvis Vereniging Midden Nederland). Dit jaar is gekozen voor de Ourthe

Nadere informatie

Normandië. 9 september t/m 12 september 2014. havo-4

Normandië. 9 september t/m 12 september 2014. havo-4 Normandië 9 september t/m 12 september 2014 havo-4 Beste leerlingen van havo-4, Net terug op school na een (hopelijk) fijne zomervakantie staat er meteen een meerdaagse excursie op het programma. Al in

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

PBN Teamtraining. PBN Mokerstraat 28-30 1021 KC Amsterdam mail@pbn.nl - 020-6263600 www.pbn.nl www.pbnardennen.nl

PBN Teamtraining. PBN Mokerstraat 28-30 1021 KC Amsterdam mail@pbn.nl - 020-6263600 www.pbn.nl www.pbnardennen.nl PBN Teamtraining Voor alles wat een team succesvol maakt Grote groepen mensen leren samenwerken, dat is wat PBN doet. Elkaar beter leren kennen door te doen en op een bijzondere locatie. Praktisch bezig

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016

VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016 VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016 ZONDAG 27 NOVEMBER Na aankomst op vliegveld Valencia op weg naar Vakantiehuis Jalon. Helaas liet de zon het afweten en leek het net Hollands

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Ik had een geweldige chauffeur en mocht zelfs aangeven, hoe we zouden rijden, binnendoor of via de snelweg.

Ik had een geweldige chauffeur en mocht zelfs aangeven, hoe we zouden rijden, binnendoor of via de snelweg. Er was eens.. Zo beginnen de meeste sprookjes, maar het weer, het schieten, het blazen, het eten en het gezellige samen zijn, was gisteren 28 september 2012, een sprookje! Afspraak was eerst dat we om

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Côtes du Rhône wijnreis

Côtes du Rhône wijnreis Côtes du Rhône wijnreis [Broederschap der Wijnproevers] Côte du Rhône reis 1 Contact Luc David Telefoon: [0477 561132] E- mail: ludavid2000@yahoo.com Kennismaking Dit programma en de wijnreis zijn gewijd

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Fietsvakantie Corsica 2005

Fietsvakantie Corsica 2005 Fietsvakantie Corsica 2005 Van deze vakantie hebben we geen compleet verslag gemaakt. Daarom hier een verhaal dat voornamelijk uit foto's bestaat. We zijn op 5 mei met de auto naar Toulon in Zuid-Frankrijk

Nadere informatie

Themareis WO II: invasie stranden 1944 Normandië

Themareis WO II: invasie stranden 1944 Normandië Themareis WO II: invasie stranden 1944 Normandië PROGRAMMA Dag 1: Heenreis We vertrekken in de ochtend vanuit Dordrecht (voorstel: 07.30 uur). Via België rijden we richting Normandië. We passeren de beroemde

Nadere informatie

Bordeaux. Dinsdag 2 november

Bordeaux. Dinsdag 2 november Bordeaux Let op! We geven iedereen de kans om de valiezen op voorhand af te geven aan onze bus chauffeur Willem. (Willem vertrekt maandag 1 november alleen met onze bus). Dit is normaal voorzien voor zondag

Nadere informatie

omgeving, want emigreren is vanzelfsprekend nog een extra opstakel bij het starten van een bedrijf.

omgeving, want emigreren is vanzelfsprekend nog een extra opstakel bij het starten van een bedrijf. Het is alweer een paar weken herfst, maar we hebben er gelukkig nog niet zo heel veel van gemerkt. Gisteren nog 21C en heerlijk zonnig. Ook het weer voor de komende dagen is goed. We zijn een beetje aan

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Fuster Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Fuster - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

Viellenave sur Bidouze, woensdag 10 juni 2009

Viellenave sur Bidouze, woensdag 10 juni 2009 Viellenave sur Bidouze, woensdag 10 juni 2009 20 kilometer, totaal 216 kilometer Gilbert heeft gisteravond een overnachtingplaats voor ons beiden gereserveerd. Volgens onze routebeschrijving zijn de slaapmogelijkheden

Nadere informatie

Beaugency, 18 mei 2007

Beaugency, 18 mei 2007 Beaugency, 18 mei 2007 30 kilometer, totaal 303 kilometer Negenentwintig kilometer vanaf de kathedraal, zegt mijn routebeschrijving. Daar zie ik wel tegenop, vooral omdat de route helemaal de GR3 volgt.

Nadere informatie

Nordic Walking in de Vogezen 12 t/m 18 juni 2016

Nordic Walking in de Vogezen 12 t/m 18 juni 2016 Nordic Walking in de Vogezen 12 t/m 18 juni 2016 Terugkijkend op een heerlijke wisselvallige week qua weer, hebben wij toch 101 kilometer gelopen! Zondagochtend rond 9.00 uur vertrokken wij met 2 auto

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Uitwisseling Leerdam Blois

Uitwisseling Leerdam Blois Uitwisseling Leerdam Blois 2017 Waarom een uitwisseling? Het Europees Platform stelt een uitwisseling in de eerste drie jaren van TTO als verplicht Europese bewustwording Culturele bewustwording Bevordering

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie