VOORTGANGSGESPREKKEN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORTGANGSGESPREKKEN."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 21, 26 januari 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer AH Zaandam twitter.com/pausjoannes Kalender 28 januari Start koken groep 1 en 2 Brede School in de keuken van de school. 29 januari De kinderen van het Taalatelier gaan naar Corpus. 01 februari De leerlingen van groep 1/2A en 1/2B gaan naar muziekschool Fluxus. 04 februari Verkleedfeest en PJ Got Talent (Let o:p deze datum is veranderd, staat op de kalender op 5 februari.) 09 februari De leerlingen van groep 5 t/m 8 gaan naar een voorstelling in muziekgebouw aan t IJ. VOORTGANGSGESPREKKEN. Als uitwerking van de nieuwe cao, hadden we voor dit schooljaar de voortgangsgesprekken gespreid over twee weken. Zowel personeel als ouders gaven aan dit niet heel prettig te vinden. Voor de nieuwe periode willen we dat daarom aan te passen. De voortgangsgesprekken vinden zoveel mogelijk plaats op 9, 10 en 11 februari. Op de schoolkalender stond de 9 de februari niet vermeld. Als alternatief zal maandag 15 februari worden gebruikt (deze datum stond WEL op de kalender). Vanaf 27 januari tot en met 31 januari kunt u zich via DigiDuif opgeven voor een gesprek, daarna kan dit via een lijst die aan de deur van de klas van uw kind hangt. AFSCHEID MEREL TEUNISSE Aan het begin van dit schooljaar bleek dat Eva Kok nog niet kon werken. We hebben toen gelukkig binnen korte tijd een geschikte vervanger kunnen vinden: Merel Teunisse. Vooraf konden we echter niet weten dat Eva ook nu nog niet inzetbaar zou zijn. Dat is in eerste instantie vooral vervelend voor haar zelf, maar betekent nu ook dat we op zoek moeten naar een nieuwe vervanger. Merel is na deze week helaas niet meer inzetbaar voor onze school. Momenteel zijn we in gesprek met verschillende kandidaten en we hopen dit z.s.m. rond te hebben. De ouders van kinderen in groep 5 krijgen het uiteraard direct te horen, wanneer dit helemaal rond is. Helaas is dat nog niet op tijd voor deze nieuwsbrief. Wij willen Merel ontzettend bedanken voor haar hulp en inzet. Ze heeft de groep op zeer prettige wijze begeleid en we wensen haar dan ook veel succes toe in de toekomst. VOORSTELLING DE WOLKENFABRIEK VOOR DE GROEPEN 1 EN 2. Volgende week, maandag 1 februari, gaan de leerlingen van groep 1/2A en 1/2B naar de voorstelling De Wolkenfabriek van Irene Laros in de muziekschool Fluxus aan de Westzijde 148. De voorstelling begint om uur. Gelukkig hebben zich voldoende ouders aangemeld om de kinderen naar de voorstelling te rijden. Als u zich hebt opgegeven om te rijden, wilt u dan even doorgeven of u een inzittenden verzekering heeft? Alleen ouders die in het bezit zijn van zo n verzekering mogen rijden.

2 DANSVOORSTELLING GROEP 1 T/ 4. Vrijdag 5 februari is er voor de leerlingen van groep 1 t/m 4 een dansvoorstelling van Made bij Motion in de aula. De voorstelling begint om uur. De ouders van deze kinderen zijn ook van harte welkom om te komen kijken. STAGIAIRES. In februari start er weer een aantal stagiaires van de ipabo. In onderstaand schema kunt u zien welke stagiaires er komen en op welke dagen zij stage gaan lopen. Groep Stagiaire Dagen Mentor 1-2B Bibi Roemer maandag Rozanne, later Annelies 1-2A Liza Marner maandag Zeynep 6 Maritza donderdag en vrijdag Ethlyne 7 Jurriën donderdag en vrijdag Rowdy BEDANKT. De ouders die vanmorgen met de kleuters van groep 1/2B mee zijn gelopen naar garage Frank Mol worden hartelijk bedankt. TAALATELIER. Op vrijdag 29 januari gaan de leerlingen van het Taalatelier bij Corpus een reis door het menselijk lichaam maken. We zijn om uur weer terug op school. Op vrijdag 19 februari van uur tot uur is de presentatie en de afsluiting van ons project Lichaam en voeding. Als u op deze dag geen opvang hebt voor een broertje of zusje, dan kunt u dit bij juf Petra melden. ZAANSE KINDERJURY. De groepen 6 en 7 van zestien basisscholen in de Zaanstreek lezen drie maanden lang zo veel mogelijk genomineerde boeken uit een leeskist die we hebben gekregen. Aan het eind van de leesperiode brengen de leerlingen hun stem uit op hun favoriete boek. We voorspellen samen wie dit jaar de Hotze de Roosprijs wint. Volgende week maandag (1 februari) komt er een VIP van gemeente Zaanstad bij ons op school voorlezen om samen met

3 de leerlingen de start van de Zaanse Kinderjury te vieren. De leerlingen die thuis een tablet hebben, kunnen deze boeken ook digitaal lezen, daar horen de leerlingen volgende week meer over. TALENTENCONCERT! Vrijdag 5 februari is er een Talentenconcert in de Verkadezaal van de muziekschool FluXus aan de Westzijde 148 te Zaandam. Er wordt begonnen om uur. De kinderen die naschoolse lessen volgen van Muziek Maakt School zullen deze middag optreden. U bent allen van harte welkom om te komen luisteren naar de kinderen van: basisschool De Voorzaan, de Tamarinde, de RKBS Paus Joannes en basisschool De Roos en de Gouw. RESTO VAN HARTE. In buurtcentrum De Poelenburcht zit Resto VanHarte. Dit restaurant is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Rest VanHarte is er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Je leert er buurtgenoten en wijkorganisaties kennen. Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op of bellen naar op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en uur (10ct per minuut). De kinderen krijgen een flyer hierover mee.

4 De post Netty van Kaathoven Saran is bijna jarig, tijd voor een feestje. Ze maakt uitnodigingen en doet ze in de brievenbus. Maar wat gebeurt er daarna mee? In woord en beeld zie je de weg vanaf het schrijven van de envelop, via het legen van de brievenbus en het verdeel- en sorteercentrum naar het huis van de geadresseerde. Verder zitten er in het boek wist-je-datjes, een post-vers, een knutselopdracht en een mini-quiz. Een aanrader voor kinderen vanaf een jaar of 5, die uitnodigt tot lezen, kijken en zelf post versturen. Sam in actie! Tamara Bos (toneellezen) De negenjarige Sam zit graag en veel achter de computer. Maar als haar moeder een nieuwe vriend krijgt mag dat niet meer. Eerst baalt Sam als een stekker, maar dan... Als je dit boek gaat lezen, zal je horen wat er gebeurde. Horen ja, want we gaan toneellezen! Het is de bedoeling dat jij hardop gaat lezen. Samen met een vriend of vriendin speel je de verschillende rollen in het verhaal. Je voert eigenlijk een toneelstukje op, maar dan zonder podium. Veel plezier en let op je stemgebruik tijdens het lezen, dat maakt het lezen nog leuker! Wie heeft wat bedacht? Hartog & Hartog Een grappig boek vol interessante uitvindingen, feiten en weetjes. In Wie heeft wat bedacht? worden zowel dingen die ontdekt zijn, als dingen die uitgevonden zijn, als dingen die gewoonweg zijn ontstaan beschreven. Want niet alles wordt uitgevonden. Sommige dingen bestonden al, maar werden ontdekt, zoals elektriciteit. Andere dingen ontstonden gewoon. Wie bedenkt nu dat je gaat zoenen? Of oorlog voeren? Op de een of andere manier begint iemand er gewoon mee. Wie heeft de bril uitgevonden? Of het potlood? Dit mooi vormgegeven boek is een aanrader voor (mogelijke) uitvinders en voor liefhebbers van humoristisch beschreven informatie. Vanaf ongeveer 10 jaar.

5 De Brede school activiteiten 2015/2016 Een Brede school (BS) is een samenhangend netwerk van toegankelijke en goede voorzieningen voor kinderen, ouders en buurt, met de school als middelpunt. Brede School Poelenburg bestaat uit CBS Tamarinde, RKBS Paus Joannes, IBS De Roos en BSO Anansi (TintelTuin). BS Poelenburg wil een zo breed mogelijk aanbod in leuke en leerzame activiteiten aanbieden voor kinderen. Daarom werken we samen en hebben een gezamenlijk aanbod voor onze kinderen in de wijk. De activiteiten zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en vinden plaats op de verschillende scholen die onderdeel zijn van Brede School Poelenburg. Schrijf je in door het strookje onderaan deze brief vóór de uiterste inschrijfdatum in te leveren op je school. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 8 kinderen). Als je bent ingedeeld hoor je dat via je leerkracht. Streetdance Combinatie van streetdance, hiphop en breakdance basiselementen. Een strakke en zeer bewegelijke dansvorm die helemaal van deze tijd is! Voorbeelden zie je in de muziekprogramma s van MTV, TMF of the Box. Streetdance (letterlijk dans van de straat) is ontwikkeld door jongeren en is opgeklommen tot een zeer gewaardeerde populaire dans die op veel scholen gegeven wordt. In de streethiphoples wordt er gedanst op nummers uit de actuele top 40 gecombineerd met underground hiphopmuziek. De elementen die in de les aanbod komen zijn: conditie, coördinatie en kracht. Voor iedereen die van dansen houdt is streethiphop een uitlaatklep om je lekker te laten gaan. Ook voor getalenteerde kinderen die verder in dansen willen is street-hiphop een goede basis voor de coördinatie en motoriek. Lesdata Tijd: Aanmelden: Locatie: Docent: Kosten: : vrijdag 5 februari, 12 februari, 19 februari, 26 februari, 11 maart, 18 maart : uur : uiterlijk maandag 1 februari. Speellokaal Paus Joannes, gymzaal kleuters Sonja Lima, Kreavaria 5,00 voor 6 lessen

6 Inschrijfformulier Hierbij verklaar ik dat mijn kind mag deelnemen aan de Brede school activiteit Streetdance. Tevens zorg ik voor het vervoer naar en van de activiteit en/of verklaar ik dat mijn kind op eigen gelegenheid naar huis mag gaan. Naam Kind : Groep : Telefoonnummer: Mailadres: 0 Mijn kind heeft op de dag van de lessen een contract bij BSO Anansi (TintelTuin). Aankruisen indien dit van toepassing is (de lessen zijn dan kosteloos). Graag ook op de BSO doorgeven dat uw kind aan deze lessen deelneemt. Naam ouder / verzorger: Handtekening ouder / verzorger: Mijn zoon / dochter* mag wel/niet* alleen naar huis. * doorhalen wat niet van toepassing is.

NIEUWE LEERKRACHT IN GROEP

NIEUWE LEERKRACHT IN GROEP NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 23, 9 februari 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 11 februari Koken voor kleuters.

Nadere informatie

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen.

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen. NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 29, 29 maart 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 01 april Taalatelier. 06 april

Nadere informatie

REGEL EN GOEDE DOEL VAN DE MAAND.

REGEL EN GOEDE DOEL VAN DE MAAND. NIEUWSBRIEF Jaargang 27, nummer 27, 17 maart 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 18 maart De leerlingen van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

AANGEPASTE WERKTIJDEN ANNELIES, (GROEP

AANGEPASTE WERKTIJDEN ANNELIES, (GROEP NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 14, 24 november 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 25 november Geboortedag Paus

Nadere informatie

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt!

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! In de wijk Poelenburg willen

Nadere informatie

Nummer: 26 januari 2016. Agenda: (W)heely s. Activiteit Start CITO-toetsen kleuters. Speelgoedmiddag kleuters Techniektorens kleuters

Nummer: 26 januari 2016. Agenda: (W)heely s. Activiteit Start CITO-toetsen kleuters. Speelgoedmiddag kleuters Techniektorens kleuters Nummer: 26 januari 2016 Agenda: Dag Ma 25-1 Do 28-1 Vrij 29-1 Vrij 5-2 Woe 10-2 Activiteit Start CITO-toetsen kleuters De Biebbus Speelgoedmiddag kleuters Techniektorens kleuters Podium Beste ouders en

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015

NIEUWSBRIEF. Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 16 december De kinderen van

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede School Activiteiten

PROGRAMMABOEKJE Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Activiteiten periode maart t/m juni 2014 De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van de scholen cbs Saenparel, obs Over de Brug (locatie In 't Veld ), rkbs

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 Samenwerkingsverband van de scholen: cbs Saenparel, obs Over de Brug (locatie In 't Veld ), rkbs Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr Voorwoord Voor

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Brede School Rosmolenwijk Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten

PROGRAMMABOEKJE. Brede School Rosmolenwijk Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2013 2014 Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van de scholen cbs de Saenparel, obs Over de Brug

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 30, 18 april 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 30, 18 april 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 30, 18 april 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 19 april Ateliers. Afsluiting

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Groetjes Nèvis en Janik

Groetjes Nèvis en Janik Hallo het is 8 dec. 2011. We hadden 24 nov. een afsluitavond van het eerste blok gehad. We hadden drie onderwerpen waar we iets bij deden. Bij het Italiaans gingen ze een toneelstukje doen, bij het leren

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Brede School Activiteiten. Blok 2. Januari tot april 2015. Uiterste inschrijfdatum: 17 december 2014

PROGRAMMABOEKJE. Brede School Activiteiten. Blok 2. Januari tot april 2015. Uiterste inschrijfdatum: 17 december 2014 PROGRAMMABOEKJE Brede School Activiteiten Blok 2 Januari tot april 2015 Uiterste inschrijfdatum: 17 december 2014 De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van de scholen CBS Saenparel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Brede School Activiteiten

Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2014 2015 (blok 1) september t/m december 2014 Uiterste inschrijfdatum: 10 september 2014 Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten C.B.S. De Westerkim-TintelTuin 2014/2015 Pagina 1

Naschoolse activiteiten C.B.S. De Westerkim-TintelTuin 2014/2015 Pagina 1 NASCHOOLSE ACTIVITEITEN -TINTELTUIN SEPTEMBER 2014/ WAT WANNEER WAAR DOOR WIE VOOR WIE KOSTEN INFO HUISWERKBEGELEIDING 1-9, 8-9, 15-9, 22-9, 29-9, 6-10 2014 Groep 7 KREAVARIA GROEP 6,7, 8 4,- PER LES (1

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3

Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3 Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3 1. Luister naar deel 1 van het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de juf? Kruis aan: ja of nee. 1. De kinderen praten in de kring. 2. De kinderen lezen

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden.

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden. 13 maart 2015 Voor in de agenda Download hier de jaarkalender voor het hele schooljaar 2014/2015 Maandag 30 maart: Optreden groepen rood en geel (betreffende kinderen krijgen uitnodiging mee) Donderdag

Nadere informatie

Brede School Activiteiten

Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2014 2015 (blok 3) april-juni 2015 Uiterste inschrijfdatum: 31 maart 2015 Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst.

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. 4 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN December 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Allemaal hele fijne Feestdagen, een prettige vakantie en een goed begin van 2015 gewenst. Team R.K. basisschool

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL

PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL PIETER JELLES TROELSTRASCHOOL O P E N B A R E B A S I S S C H O O L M E T M O N T E S S O R I A F D E L I N G Dr. H. Colijnstraat 2 1067 CG Amsterdam tel: 020 6135296 fax: 020 6137119 info@troelstraschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Tussen schoolse opvang basisschool De Vlier

Tussen schoolse opvang basisschool De Vlier Tussen schoolse opvang basisschool De Vlier Zo, hier is hij dan! Onze allereerste nieuwsbrief. Via deze weg proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van nieuwtjes, afspraken en andere wetenswaardigheden

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 05-02-2016 U leest de nieuwsbrief van februari. De nieuwsbrief die nét voor de krokusvakantie uitkomt. Vandaag stond in het teken van carnaval. En wat was het een leuk

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 11 Van groep 3-4 Februari, maart 2015 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Wie zijn wij? 4. Nieuwtjes in het kort 5. Energizers,wat zijn dat? Het is elke keer weer

Nadere informatie

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak / mei 2015 De laatste periode van het schooljaar is al weer aangebroken. We hopen, dat iedereen genoten heeft van de meivakantie en dat alle moeders verwend zijn op moederdag. In de school is er behoorlijk

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 VSO Mikado Stiemensweg 44 Terugblik op ouderavond schooltijden Op donderdag 22 januari vond de ouderavond plaats waarin een model werd gepresenteerd voor mogelijke nieuwe

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Montessorischool Oosterhout

NIEUWSBRIEF Montessorischool Oosterhout Nieuwsbrief 25 schooljaar 2012-2013 10 april 2013 NIEUWSBRIEF Montessorischool Oosterhout Trekbeemd 34 4907 DP Oosterhout 0162-470581 info@montessorischooloosterhout.nl www.montessorischooloosterhout.nl

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2018 2019 (Periode 1) 1 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2018/2019, PERIODE 1 (september - januari

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis!

Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Het team van de Bron doet er alles aan om de kinderen echt te kennen en aan te sluiten bij wat ze weten en kunnen. Onze meiden voelen zich er thuis! Hartelijke groet, Hans Nijssen en Anita Verschure Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

10 maart 2015 19 FEBRUARI 2015 AGENDA:

10 maart 2015 19 FEBRUARI 2015 AGENDA: JAARGANG 14, 8 19 FEBRUARI 2015 Herhaald bericht: Het Tevredenheidsonderzoek Eens in de drie à vier jaar doen we een onderzoek naar tevredenheid op school onder ouders, leerlingen (vanaf groep 5) en teamleden.

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie