NIEUWE LEERKRACHT IN GROEP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE LEERKRACHT IN GROEP"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 23, 9 februari 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer AH Zaandam twitter.com/pausjoannes Kalender 11 februari Koken voor kleuters. 9, 10 en 11 februari Voortgangsgesprekken. 12 februari Taalatelier 15 februari Start timmercursus Brede School. Voortgangsgesprekken. 16 februari Start schoolorkest. 19 maart De ouders van de leerlingen van het Taalatelier zijn van uur tot uur van harte welkom om de presentatie van de leerlingen bij te wonen. De kinderen van de voorbereidingsgroep hebben les tot uur en gaan daarna naar huis. 23 maart De Grote Rekendag. NIEUWE LEERKRACHT IN GROEP 5. Twee weken geleden hebben wij afscheid genomen van Merel Teunisse, als vervanger van Eva Kok. Wij hebben inmiddels een vervanger gevonden. Vorige week is Marco Dekker begonnen als leerkracht van groep 5 op donderdag en vrijdag. Hij vervangt nu Eva Kok. Daarnaast zal Marco op dinsdag en woensdag kleine groepjes kinderen begeleiden van verschillende groepen. De kinderen die hiervoor in aanmerking komen, zijn kinderen waarvoor onderzoeken lopen en/of arrangementen voor zijn aangevraagd. Door dit zelf te organiseren kunnen we de ondersteuning eerder opstarten. Deze proef loopt tot aan de zomervakantie. Voor volgend jaar zullen we bekijken of deze werkwijze een doorstart krijgt. Het is mooi dat we kinderen op deze wijze extra kunnen helpen, maar het betekent tegelijkertijd dat je een leerkracht meerdere momenten inzet buiten de groep (en dus niet in de klas). Komende periode gaan we bekijken of dat goed bevalt. Wij wensen Marco veel succes toe! BEZETTING GROEP 1/2B. Zoals u eerder van ons heeft gehoord, zal Annelies Wegereef de komende tijd steeds meer gaan werken in groep 1/2B. Uiteindelijk ter vervanging van Rozanne Schermer. Rozanne heeft onlangs aangegeven hinder te ondervinden bij de lange werkdagen i.v.m. haar zwangerschap. Daarom hebben we in goed overleg besloten dat Annelies vanaf deze week al les geeft op maandag- en dinsdagmiddag. Op donderdagmiddag zal Petra Gerritzen de lessen voornamelijk verzorgen. Op de andere momenten zal Rozanne gewoon les geven. Deze aanpassing zorgt er wel voor dat het verlof van Rozanne automatisch 2 weken eerder in gaat. De geboden aanpassingen zullen daarom eerder worden doorgevoerd. De ouders van de leerlingen uit deze groep hebben dit bericht eerder via DigiDuif ontvangen.

2 SCHOOLORKEST MMS. Op dinsdag 16 februari start het orkest van onze school! Daar zijn wij erg trots op! De repetities vinden plaats in de aula vanaf uur. Mirjam Michel zal dit orkest leiden. Alle kinderen die een Plusklas volgen mogen meedoen. Wij hopen op nog een aantal meldingen, want muziek maken is leuk, maar muziek samen maken is nog leuker. SCHOOLVOETBALTOERNOOI. Ook dit jaar is er weer een schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op de volgende data: woensdagen: 23 maart, 30 maart 6 april en 13 april. Het toernooi zal echter niet plaatsvinden bij voetbalvereniging Zaanlandia, maar bij Hellas Sport. Adres: Sportpark Hoornseveld, Sportlaan DZ Zaandam. Veel scholen hebben op woensdag les tot uur, daarom is het voor de leerlingen van deze scholen niet mogelijk om om uur op het voetbalveld te zijn. De aanvangstijd is daarom veranderd naar uur. Dat was bij Zaanlandia niet mogelijk. Het toernooi is daarom verplaatst naar de velden van Hellas Sport. VERKLEEDFEEST EN PAUS JOANNES GOT TALENT. Afgelopen donderdagmiddag hebben we het verkleedfeest op school gehad. Dit viel samen met Paus Joannes Got Talent. Het eerste uur van de middag werd er iets leuks in de klas gedaan. In groep 7 werd bijvoorbeeld de meest te gekke, bizarre, abnormale, te lachwekkende quiz gehouden. In groep 1/2 hadden ze een spelletjescircuit en in groep 8 werden er ook leuke spellen gespeeld. Iedereen heeft onwijs zijn best gedaan om in een leuke outfit naar school te komen. Sommige kinderen waren nauwelijks te herkennen. De tweede helft van de middag stond in het teken van Paus Joannes Got Talent. In alle klassen werden voorrondes gehouden om de beste, leukste, origineelste act op het grote podium te laten staan. De grote finale act werd gekozen door de leerlingen zelf. Alle kinderen hebben een geweldig talent laten zien. Van een spetterende mime act tot aan een dansje op de swingende beats van Kate Perry. De winnaars van Paus Joannes Got Talent zijn Janice en Eliza uit groep 6 met de prachtige vertolking van samen voor altijd van Marco Borsato. Zij hebben de wisselbeker mee naar huis gekregen. Volgend jaar zal er weer een editie zijn, maar wie wordt dan de winnaar? Het aankondigingsfilmpje is te vinden via: Foto s van dit feest zijn te bekijken via: Het wachtwoord is: februari.

3 TAALATELIER. Afsluiting thema lichaam en voeding Vrijdag 19 maart 2016 zijn de ouders de leerlingen van het Taalatelier van uur tot uur van harte welkom om de presentatie van de leerlingen bij te wonen. De kinderen van de voorbereidingsgroep hebben les tot uur en gaan daarna naar huis. De leerlingen van het Taalatelier zijn tot uur op school en gaan na de presentatie en de verrassing voor de ouders samen met hun ouders naar huis. MUZIEKPROJECT COUSCOUS EN KAAS. Yasmina is 11 jaar. Ze heeft een Marokkaanse moeder, Aisha, en een Nederlandse vader, Jaap. Yasmina droomt maar van één ding: lid worden van een echte voetbalclub. Elke keer als ze de kans krijgt, kijkt ze naar de spelers van de beste voetbalclub van Nederland, die vlak bij haar huis voetballen in hun stadion. Ze oefent stiekem in het parkje, maar haar ouders willen dat ze al haar tijd aan huiswerk besteedt. De leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 zijn vandaag naar een swingend en spannend concert geweest, waarin zij zelf actief mee mochten doen. Voor een indruk van Couscous en Kaas (in kleine versie): en grote meedoe-concerten zie: Wij willen de moeder van Berkant(5), Eliza(6), Valencia(7) en Amina (8) bedanken voor het begeleiden van de kinderen. Wij willen u nog even informeren hoe e.e.a. verlopen is rond deze excursie. Rond uur s morgens werden wij gebeld door het Muziektheater aan t IJ met de vraag waarom onze leerlingen er nog niet waren. Wij hebben toen geantwoord dat wij als starttijd voor de voorstelling hadden door gekregen. Bij het nakijken van de s hierover, bleek het Muziektheater aan t IJ een fout gemaakt te hebben, ze hadden een verkeerde tijd door gegeven. Gelukkig was er om uur ook nog een voorstelling en konden onze leerlingen hier naartoe. Gevolg hiervan was natuurlijk wel dat de kinderen later terug bij school waren. Meteen na het telefoontje hebben we de ouders van de leerlingen uit groep 5 t/m 8 een bericht via DigiDuif en een sms je gestuurd hierover. Steef, onze conciërge, heeft brood, beleg en drinken gehaald voor de lunch. Uiteindelijk waren de bussen pas tegen uur terug bij school en hebben de meeste kinderen op school gegeten. Excuses namens het Muziektheater aan t IJ voor het ongemak, maar het was helaas even niet anders.

4 DE GROTE REKENDAG. Ieder jaar wordt de Grote Rekendag georganiseerd. Het is een dag voor alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen (groep 1 t/m 8) die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Want rekenen is veel meer dan sommen maken in je werkboek! De Grote Rekendag vindt plaats op woensdag 23 maart Het thema van deze 14e editie is Kijkje achter de code en sluit aan op de nieuwe vaardigheden die passen bij de 21 e eeuw. De kinderen leren de kinderen o.a.: zoeken naar regelmaat en patronen, systematisch werken, maken en lezen van symbolische weergaven, interpreteren en zelf ontwerpen van codetaal. Het doel is kinderen onderzoekend te laten rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op. En niet onbelangrijk: het maakt rekenen leuk! Dit jaar doen wij ook weer mee. U bent op woensdag 23 maart vanaf uur welkom om het werk van de kinderen te zien. BREDE SCHOOL ACTIVITEITEN 2015 / Een Brede school (BS) is een samenhangend netwerk van toegankelijke en goede voorzieningen voor kinderen, ouders en buurt, met de school als middelpunt. Brede School Poelenburg bestaat uit CBS Tamarinde, RKBS Paus Joannes, IBS De Roos en BSO Anansi (TintelTuin). BS Poelenburg wil een zo breed mogelijk aanbod in leuke en leerzame activiteiten aanbieden voor kinderen. Daarom werken we samen en hebben een gezamenlijk aanbod voor onze kinderen in de wijk. De activiteiten zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en vinden plaats op de verschillende scholen die onderdeel zijn van Brede School Poelenburg. Schrijf je in door het strookje onderaan deze brief vóór de uiterste inschrijfdatum in te leveren op je school. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 10 kinderen). Als je bent ingedeeld hoor je dat via je leerkracht. Timmeren Wil jij zelf iets van hout maken, dus zagen, beitelen, boren en timmeren? In deze cursus leer je het echte timmermansgereedschap goed te gebruiken. De docent heeft een leuk en leerzaam programma voor jou samengesteld. Kinderen kunnen, met de

5 juiste begeleiding, met hamer en spijkers aan het werk. Het is goed voor de motoriek en daarnaast ook ontzettend leuk om te doen. Wij zorgen voor het gereedschap en wat hout, maar misschien kan jij ons daar ook wel mee helpen door samen met je ouders in de schuur duiken om te zien of daar nog oude planken, latten en hout resten liggen. Verzamel al het hout en neem het mee naar de timmer workshop. Lesdata Tijd: Aanmelden: Locatie: Docent: Kosten: : maandag 15 februari, 22 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart, 4 april, 11 april en 18 april uur uiterlijk woensdag 10 februari Tamarinde Tabita Blok, Fluxus 8,- voor 8 lessen ( 1,- per les) Inschrijfformulier Hierbij verklaar ik dat mijn kind mag deelnemen aan de Brede school activiteit timmeren. Tevens zorg ik voor het vervoer naar en van de activiteit en/of verklaar ik dat mijn kind op eigen gelegenheid naar huis mag gaan. Naam Kind : Groep : Telefoonnummer: Mailadres: 0 Mijn kind heeft op de dag van de lessen een contract bij BSO Anansi (TintelTuin). Aankruisen indien dit van toepassing is (de lessen zijn dan kosteloos). Graag ook op de BSO doorgeven dat uw kind aan deze lessen deelneemt. Naam ouder / verzorger: Handtekening ouder / verzorger:

6 Mijn zoon / dochter* mag wel/niet* alleen naar huis. toepassing is. * doorhalen wat niet van

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen.

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen. NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 29, 29 maart 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 01 april Taalatelier. 06 april

Nadere informatie

REGEL EN GOEDE DOEL VAN DE MAAND.

REGEL EN GOEDE DOEL VAN DE MAAND. NIEUWSBRIEF Jaargang 27, nummer 27, 17 maart 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 18 maart De leerlingen van groep

Nadere informatie

VOORTGANGSGESPREKKEN.

VOORTGANGSGESPREKKEN. NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 21, 26 januari 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 28 januari Start koken groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

AANGEPASTE WERKTIJDEN ANNELIES, (GROEP

AANGEPASTE WERKTIJDEN ANNELIES, (GROEP NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 14, 24 november 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 25 november Geboortedag Paus

Nadere informatie

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt!

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! In de wijk Poelenburg willen

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015

NIEUWSBRIEF. Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 17, 15 december 2015 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 16 december De kinderen van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 30, 18 april 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 30, 18 april 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 30, 18 april 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 19 april Ateliers. Afsluiting

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016

Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 28 - nr. 1 Nieuwsbrief 22 januari 2016 In deze editie: Kalender Noord- en zuidpool Vakleerkracht

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Maar wij hebben uw hulp nodig wie meldt zich aan? Graag doorgeven aan juf Marieke, meester Teun of juf Everdien. Het mag ook via de mail.

Maar wij hebben uw hulp nodig wie meldt zich aan? Graag doorgeven aan juf Marieke, meester Teun of juf Everdien. Het mag ook via de mail. Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 28 Datum: 04-04-16 Algemeen Belangrijke data: 06 April Rekendag 07 April Schoolfotograaf 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 t/m 06

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 16

Nieuwsbrief maart 16 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 5-2016 Nieuwsbrief maart 16 INHOUDSOPGAVE: Een zoon voor juf Marianne pag.1 Schoolrei groep 1 en 2 pag.4 Sepp is geboren pag.1 Schoolreiskosten pag.4

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3

Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3 Werkblad 3.1 Opdracht 3, module 3, les 3 1. Luister naar deel 1 van het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Wat vertelt de juf? Kruis aan: ja of nee. 1. De kinderen praten in de kring. 2. De kinderen lezen

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Nieuwsbrief SNO. SNO + heeft een ander LRK nummer dan SNO Junior en SNO Sport: LRK nummer SNO + : 21531386

Nieuwsbrief SNO. SNO + heeft een ander LRK nummer dan SNO Junior en SNO Sport: LRK nummer SNO + : 21531386 Nieuwsbrief SNO SNOlympische spelen: Wanneer u extra kinderen wilt meenemen is dit natuurlijk geen enkel probleem. Een grotere broer of kleinere zus, iedereen is welkom! Opgeven kan nog steeds! Er wordt

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 1 In dit nummer: Kalender Maandag 24 augustus Kennismakingsavond Groep 8 Dinsdag 25 augustus

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Brede School Activiteiten

Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2014 2015 (blok 3) april-juni 2015 Uiterste inschrijfdatum: 31 maart 2015 Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016 Draaiboek Tijdelijke huisvesting Basisschool Leuken 2015-2016 Inhoud 1. Inleiding.... 4 2. Aantallen groepen.... 4 3. Plattegronden van de locatie Middelstestraat 79 en de locatie Martinusschool in Weert....

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 21 augustus 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leuke school!

Schoolnieuws. Leuke school! Nieuwsbrief mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leuke school! Kalender Zomerschool Utrecht Opbrengst sponsorloop Koningsspelen Schoolreisjes Verlof juf Sarah en juf Maaike Interview eindcito Nieuws

Nadere informatie

OUDERINFO. Continurooster. Schooljaar 2014/2015 Nummer 8 30 april 2015. Agenda

OUDERINFO. Continurooster. Schooljaar 2014/2015 Nummer 8 30 april 2015. Agenda OUDERINFO Schooljaar 2014/2015 Nummer 8 30 april 2015 Continurooster In het team en de MR vergaderingen praten we al enige tijd over invoering van een continurooster. Om verschillende redenen hebben we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie