YOUR PROCESS...OUR CARE CONVEYING AND HANDLING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "YOUR PROCESS...OUR CARE CONVEYING AND HANDLING"

Transcriptie

1 YOUR PROCESS......OUR CARE CONVEYING AND HANDLING

2 Conveying and handling De onmisbare stap in uw productieproces Conveying and handling zijn onmisbare stappen in elk productieproces. Dinnissen Process Technology ontwikkelt en produceert een compleet programma pneumatische, mechanische en aero-mechanische transportsystemen voor bedrijven in de feed, petfood, food, farmacie en chemie. Daarmee bieden we voor elke situatie een passende mogelijkheid voor de toevoer, afvoer en het transport van poeders, korrels en granulaten. Ons programma bestaat uit een variatie van standaard (eenvoudige) oplossingen tot complexe, compleet op maat ontwikkelde systemen, die voldoen aan al uw wensen op het gebied van snelheid, capaciteit, energieverbruik, slijtage, hygiëne, breukgevoeligheid en voorkoming van aangroei van kleverige grondstoffen. Systemen voor conveying and handling kunnen gecombineerd worden met andere procestechnieken. Dinnissen heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van productinname, wegen, mengen, malen, zeven, transporteren en verpakken van bulkgoederen. Meer dan 60 jaar ervaring Meer dan 60 jaar ervaring in bulk handling en solids processing voor bedrijven in de food, feed, farmacie en chemie.

3 Dinnissen ontwikkelt, test en bouwt alle oplossingen in eigen huis Bij de ontwikkeling van onze systemen maken we gebruik van onze proces kennis, onze jarenlange ervaring en onze eigen geavanceerde berekeningsprogramma s. We stellen uw eisen op het gebied van transportafstand, snelheid, capaciteit, levensduur en de eindkwaliteit van uw product centraal. Bovendien houden we rekening met systeemparameters zoals druk, lengte en diameter van de leiding. In het D-innocenter, onze testruimte, testen we onze ontwikkelde systemen met producten uit uw eigen productieproces. Dat geeft vooraf de zekerheid van een goed werkende oplossing. Dinnissen stelt systemen in bedrijf en zorgt voor een betrouwbare service overal ter wereld. Uw producten vooraf getest Onze D-Innocenter testfaciliteit is beschikbaar om de verwerking van uw producten op onze technieken te testen. Het biedt u vooraf de zekerheid op een gegarandeerd resultaat

4 Pneumatisch transport Bewezen klassieker als uitkomst in heel veel situaties Transport op basis van lucht is één van de meest gebruikte methoden om bulkgoederen te verplaatsen. Dinnissen biedt de volgende pneumatische transportsystemen: Zuigtransport (onderdruk) Zuigtransport is het transport van poeders, korrels en granulaten op basis van aangezogen lucht of gasstroom. Bij zuigtransport kunt u grondstoffen vanuit één of meerdere invoerpunten naar één receiver- of ontvangstunit transporteren. Voorwaarde is wel dat de grondstoffen enigszins regelmatig gedoseerd worden. Een voordeel van zuigtransport is dat additionele koeling van transportlucht in de regel niet noodzakelijk is. Bij een pneumatisch transportsysteem op basis van zuigtransport is de pomp achter de receiver geplaatst. Omdat er bij zuigtransport sprake is van onderdruk, is er zelfs bij het openen van de luiken of koppelpunten, nauwelijks sprake van stofuitstoot. Dat maakt zuigtransport bij uitstek geschikt voor situaties waarin hoge eisen worden gesteld aan hygiëne en een stofvrije omgeving. Blaastransport (overdruk) Blaastransport is het pneumatisch transport op basis van een voortstuwende lucht of gasstroom. De pomp is aan het begin van het systeem geplaatst. Bij transportsystemen op basis van blaaslucht is het mogelijk om grondstoffen vanuit één invoerpunt naar één of meerdere receivers/ontvangstpunten te transporteren. Het is mogelijk receivers te kiezen via een wisselsysteem zodat de ontvangst van grondstoffen op de juiste manier geregeld kan worden. Blaastransport biedt uitkomst als men het binnendringen van stof en vuil in productieprocessen wil voorkomen. Pneumatic conveying system (vacuum) Air Dehumidifier (option) Air Conveying pipe Product inlet Feeder unit Receiver / filter Product outlet Air exhaust Blower Pneumatic conveying system (over pressure) Air Cooler + condensor Blower Conveying pipe Air Product inlet Feeder unit Air Exhaust Receiver / filter Fan Product outlet Zuigtransport systeem (onderdruk) Blaastransport systeem (overdruk) Ontwikkeling en fabricage in eigen huis Producten en maatwerk oplossingen worden ontwikkeld, getest, gefabriceerd en geïnstalleerd door onze eigen mensen. Het biedt u en ons maximale grip op kwaliteit en levertijd.

5 Pneumatisch transport kenmerken Flexibel inzetbaar Zeer betrouwbaar Geschikt voor transport over lange Toepassing van koelsysteem voor afstanden (max.700 meter) vethoudende producten mogelijk Vanaf 10 kg tot 50 ton per uur C.I.P. cleaning Compact, goed integreerbaar Relatief weinig onderhoud Hygiënisch, snel en gemakkelijk reinigbaar Anti-slijtage bochten Geschikt voor breukgevoelige en (duurzame systemen) explosiegevaarlijke producten Voorkomen van slijtage van Gas en stofdicht productdeeltjes (via slow flow) Geschikt voor inert en closed loop Gesloten proces Eenvoudig te integreren in Ook voor ongelijke deeltjes (in gewicht geautomatiseerde productieprocessen of vorm) Combinatie mogelijk met processing Geschikt voor slechtlopende grondstoffen (koelen-drogen) Easy to clean: afscheider met geleidesysteem voor filterunit Uw complete proces in onze hand Product inname, transport, wegen, doseren, mixen, malen, zeven én verpakken kunnen rekenen op de juiste kennis, aandacht en ervaring. We zijn daarmee het juiste adres voor uw complete proces.

6 Dilute phase transport Dilute phase transport is een vorm van pneumatisch transport waarbij het materiaal luchtig vermengd is met lucht/gas. Daardoor zweeft het materiaal als het ware door het transportsysteem. Dit principe van transporteren kenmerkt zich door relatief hoge transportsnelheden. De beladingsgraad bij dilute phase transport is laag waardoor productbeschadiging minimaal is. Door de relatief hoge luchtstroom binnen dilute phase is het mogelijk om tijdens het transport functies als koelen en drogen uit te voeren. Als bron voor het opwekken van het transportmedium wordt vaak een hoge druk ventilator/blower of vacuümpomp gebruikt. Dilute phase transportsystemen zijn betrouwbaar en robuust. Dat maakt deze vorm van transport zelfs geschikt in situaties met een ongelijke aanvoer. Transportlengte: Maximale capaciteit: Eindgassnelheid: tot ca. 700 meter 50 ton per uur m/s Features Dilute phase transport (lage belading) Slow Flow Dense phase transport (hoge belading) Integrale aanpak voor het oplossen van complexe uitdagingen Bij het aanpakken van complexe uitdagingen stellen we een projectteam samen van de meest ervaren en gespecialiseerde medewerkers van uw en ons bedrijf. Door vanaf het eerste moment optimaal samen te werken, zijn we tot bijzondere prestaties in staat.

7 Dense phase transport Bij dense phase transport kunnen de grondstoffen zich als het ware als een prop door de leiding bewegen. De transportlucht/gas stuwt het materiaal voor zich uit. Dit type transport kenmerkt zich door relatief lage transportsnelheden bij een laag lucht/gasverbruik. Als bron voor het opwekken van lucht/gas wordt vaak een compressor gebruikt (middeldruk). Dinnissen onderscheidt twee systemen voor dense phase transport: 1 Dense phase met hogedruk sluizen Transportsystemen op basis van hogedruk sluizen bieden de mogelijkheid om zelfs bij hoge drukverschillen, bulkgoederen toe te voeren in een transportsysteem. Deze transportsystemen kennen een hoge belading en een laag gasverbruik. Hogedruk sluizen transport is geschikt voor een continu productieproces en kent minimale productbeschadiging. 2 Dense phase met zendvaten transport Bij zendvaten transport kan het product op verschillende manieren door het transportsysteem gevoerd worden. Dit transport kenmerkt zich door een lage snelheid, hoge belading en een laag gasverbruik. Zendvaten transport is geschikt voor slijtende producten en past in een discontinu productiesysteem, binnen een stofvrije omgeving. Het systeem is vrij van roterende delen. Transportlengte: Maximale capacitiet: Eindgassnelheid: tot ca. 700 meter 50 ton per uur 4-15 m/s Service en garantie wereldwijd bij u in de buurt Wereldwijd netwerk van betrouwbare dealers en agenten garanderen u service en bereikbaarheid bij u in de buurt.

8 Slow flow / Medium phase transport Hygiënisch, stofvrij en compact werken bij een minimaal verbruik van gas/lucht Voor steeds meer situaties in de feed, petfood, food, farmacie en chemie gelden strenge eisen op het gebied van hygiënisch, veilig en efficiënt werken. Dinnissen ontwikkelde hiervoor het speciale slow flow transportsysteem. Binnen het ontwerp van het slow flow concept staan het snel en grondig reinigen en het ultra stofdicht afsluiten van transportsystemen centraal. Omdat de verhouding tussen transportlucht/gas en de belading optimaal is, ontstaan er relatief lage transportsnelheden. Dit maakt slow flow geschikt voor breukgevoelige, slijtende en vettere grondstoffen zoals melkpoeders, suiker, instantpoeders, zand, krijt, melk en cacao. Binnen het slow flow systeem kan worden volstaan met een uiterst compact receiversysteem. Daardoor zijn de compacte receiversystemen snel en gemakkelijk te reinigen en eenvoudig te integreren in nieuwe en bestaande situaties. De compacte uitvoering van het systeem zorgt voor een laag gasverbruik. Bovendien kan worden volstaan met compacte luchtbehandelingssystemen, een kleinere luchtbehandelfilter en een lager energieverbruik. Afhankelijk van de situatie en de eisen en wensen van de gebruiker kan Dinnissen het slow flow transportsysteem uitbreiden met speciale opties. Zo zijn er mogelijkheden om de capaciteit te verhogen, het transportsysteem ultra stofdicht af te sluiten of automatisch reinigbaar te maken. Hierbij kunt u denken aan de toepassing van uiterst nauwkeurige meet- en weegapparatuur, het creëren van onderdruk, overdruk, het gebruik van opblaasbare afsluitingen en automatische reiniging op basis van lucht. Als bron voor het opwekken van het transportmedium wordt vaak een blower/compressor gebruikt (midden druk 0,2-0,5 bar). Het slow flow systeem is geschikt voor toepassing binnen continu systemen. Transportlengte: Eindgassnelheid: tot ca. 700 meter 8-18 m/s Meer dan 60 jaar ervaring Meer dan 60 jaar ervaring in bulk handling en solids processing voor bedrijven in de food, feed, farmacie en chemie.

9 Slow Flow transport kenmerken Continu systeem Hogere belading Laag gasverbruik Minimale productbeschadiging Compacte bouw Hygiënisch Ideaal voor debottle necking van bestaande systemen Closed loop Closed loop systemen zijn gesloten transportsystemen waarbij het transportmedium lucht vervangen kan worden door een ander functioneel gas zoals stikstof. Ze zijn daarmee geschikt voor inert, explosie- en oxidatievrij transport. Om het verbruik van kostbare gassen te beperken levert Dinnissen mogelijkheden voor de terugvoer van gas. N2 P Purge P M Ambient air O 2 Measurement P 10 mbarg Fine Coarse dpt PT EU 3 M PI Safe area TT PT P Safe area Product in M M H LS L LS M TWATER : 4 C TT Product out Uw complete proces in onze hand Product inname, transport, wegen, doseren, mixen, malen, zeven én verpakken kunnen rekenen op de juiste kennis, aandacht en ervaring. We zijn daarmee het juiste adres voor uw complete proces.

10 Mechanisch transport Een optie voor moeilijk lopende en explosiegevaarlijke grondstoffen Met name in situaties waarin zware, pasteuze, moeilijk lopende, explosiegevaarlijke of breukgevoelige producten moeten worden getransporteerd, kan mechanisch transport de juiste keuze zijn. Dinnissen biedt mechanische systemen voor horizontaal, verticaal of diagonaal transport. Schroeftransport Bij schroeftransport zorgt een ronddraaiende schroef voor het transport van producten via een buisvormig stelsel. Dinnissen levert enkele, dubbele en zelfs concaaf schroeven (2 tot 4 schroeven die elkaar overlappen) waarmee u lastig lopende, kleverige en gemakkelijk aankoekende grondstoffen zoals smeerkaas, filterkoek en houtsnippers transporteert. We maken schroeftransportsystemen voor minuscule tot extra grote hoeveelheden per uur. Voor omstandigheden waarin extra hygiëne is vereist, heeft Dinnissen speciale uitrijbare of asloze schroeven die snel en gemakkelijk schoon te maken zijn. Een schroeftransport met een lage vullingsgraad is uitermate geschikt voor breukgevoelige producten. Uw producten vooraf getest Onze D-Innocenter testfaciliteit is beschikbaar om de verwerking van uw producten op onze technieken te testen. Het biedt u vooraf de zekerheid op een gegarandeerd resultaat

11 Bandtransporteurs Bandtransporteurs hebben als voordeel dat ze producten vervoeren zonder ze te verroeren. Dat maakt bandtransport geschikt voor het verplaatsen van breukgevoelige, explosiegevaarlijke en kleverige grondstoffen. Dinnissen levert bandtransporteurs met de juiste uitlijning, zodat transportbanden soepel blijven sporen. We zorgen voor de juiste vullingsgraad en spanning van de banden. Samen met op het product (korrel, flake) afgestemde meenemers zorgen deze faciliteiten ervoor dat grondstoffen, zelfs bij verticaal of diagonaal (tot 60 graden) transport, op de band blijven liggen. Kettingtransporteurs en Schijventransporteurs Bij kettingtransporteurs en schijventransporteurs worden kunststof schijven gemonteerd op een ketting of kabel. Terwijl de ketting of kabel door een buizen- of kokersysteem wordt getrokken, bewegen de vrij van de wand hangende schijven grondstoffen door het transportsysteem. Kettingtransporteurs en schijventransporteurs bewijzen hun dienst vooral bij slijtende, fluïdiseerbare en breukgevoelige producten en kunnen zeer hoge capaciteiten verwerken (tot 300 ton per uur). Triltransporteurs Triltransporteurs bestaan uit een buis- of gootvormig systeem waar grondstoffen met behulp van trilbewegingen doorheen worden vervoerd. Bewegende onderdelen ontbreken bij deze vorm van transport waardoor reinigen heel eenvoudig is. Triltransport is met name geschikt voor breukgevoelige poeders en korrels. Ontwikkeling en fabricage in eigen huis Producten en maatwerk oplossingen worden ontwikkeld, getest, gefabriceerd en geïnstalleerd door onze eigen mensen. Het biedt u en ons maximale grip op kwaliteit en levertijd.

12 Elevatoren Vertikaal transporteren gaat het beste met een elevator. Bij elevatoren zijn slijtvaste bekers gemonteerd aan een rekarme gordel of slijtvaste ketting. Afhankelijk van de situatie kan het transport via elevatoren verticaal, Z- of U-vormig worden uitgevoerd. Voor granulaten of zeer breukgevoelige producten kunnen ook pendelbekers ingezet worden. Elevatoren zijn bedrijfszeker, energiezuinig, contaminatie- en onderhoudsarm. Ze zijn geschikt om slijtende, schurende en breukgevoelige grondstoffen zoals suiker, mengvoeders, chemische poeders, krijt, zand en cement te transporteren. Dinnissen levert elevatoren en het juiste voordoseersysteem. De bekers zijn verkrijgbaar in geslepen of ongeslepen RVS, kunststof en slijtvast staal. Integrale aanpak voor het oplossen van complexe uitdagingen Bij het aanpakken van complexe uitdagingen stellen we een projectteam samen van de meest ervaren en gespecialiseerde medewerkers van uw en ons bedrijf. Door vanaf het eerste moment optimaal samen te werken, zijn we tot bijzondere prestaties in staat.

13 Aero-mechanisch transport Een uitgekiende combinatie van mechanisch en pneumatisch transport Aero-mechanisch transport biedt uitkomst als grondstoffen binnen een (pneumatisch) transportsysteem, via een hoek van 45 tot 90 omhoog moeten worden getransporteerd. Een schroef met een hoog toerental ( toeren per minuut) brengt een combinatie van mechanisch en pneumatisch transport te weeg. Poeders, korrels en granulaten worden meteen in de wervelende luchtstroom opgenomen en zo in zwevende toestand, krachtig omhoog gestuwd en gezogen. Met een relatief laag energieverbruik kunnen capaciteiten tot wel 70 ton per uur en hoogtes tot 15 meter worden gehaald. Aan de uitloopzijde worden bulkgoederen door de centrifugaalkracht gelost. Aero-mechanisch transport is een drukloos concept uitgevoerd zonder filters, blowers of andere apparatuur. Het is mogelijk aero-mechanische transportsystemen uit te voeren met meerdere vul- en lospunten. Aero-mechanisch transport is een gesloten stofvrij systeem met lage investerings- en onderhoudskosten. Transportlengte: Maximale capaciteit: 2-15 meter 70 ton per uur Meer dan 60 jaar ervaring Meer dan 60 jaar ervaring in bulk handling en solids processing voor bedrijven in de food, feed, farmacie en chemie.

14 Vergelijkingstabel transportmiddelen pneumatisch transport schijventransporteur schroeftransporteur bandtransporteur kettingtransporteur contaminatie / hygiëne product breuk -/+ -/ /+ -/+ stofdichtheid robuustheid /+ -/+ -/+ ++ energieverbruik /+ -/ /+ elevator/beker transport ZEER GESCHIKT GESCHikt VOLDOENDE MATIG ONVOLDOENDE Ontwikkeling en fabricage in eigen huis Producten en maatwerk oplossingen worden ontwikkeld, getest, gefabriceerd en geïnstalleerd door onze eigen mensen. Het biedt u en ons maximale grip op kwaliteit en levertijd.

15 Material handling Dinnissen Process Technologie ontwikkelt en levert systemen voor het aandokken en transporteren van zakken, containers, big-bags en vaten. Wij maken daarvoor gebruik van banden, (big-bag)rollerbanen of kettingbanen. Daarnaast leveren we draaitafels, lege palletmagazijnen, overgavepunten, traverses en afnamepunten. Systemen voor Conveying and Handling integreren we tot één oplossing. Alle afzonderlijke systemen sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. Daarmee bent u verzekerd van een efficiënt systeem als onderdeel van uw complete productieproces. Het complete proces in onze hand Met meer dan 60 jaar ervaring in de proces technologie is onze kennis niet alleen beperkt tot het transporteren van grondstoffen. Ook als het gaat om het nauwkeurig wegen, doseren, zeven, malen, mixen en verpakken bent u bij ons aan het juiste adres. We ontwerpen en ontwikkelen onze technieken in eigen huis en beschikken over een uitgebreide fabricage en service-afdeling. Vooraf testen garandeert goede resultaten Het D-innocenter is een testfaciliteit van Dinnissen die mogelijkheden biedt voor de ontwikkeling van nieuwe technieken en het uitproberen van uw producten op onze apparatuur. Zo ontwikkelen wij samen met U een perfect werkende oplossing die vooraf de zekerheid biedt van het juiste resultaat. Service en garantie wereldwijd bij u in de buurt Wereldwijd netwerk van betrouwbare dealers en agenten garanderen u service en bereikbaarheid bij u in de buurt.

16 Totaal process met: doseren, pneumatisch transport, inline zeven, mengen etc. Zeven krachten van Dinnissen Meer dan 60 jaar ervaring Uw producten vooraf getest op onze machines Ontwikkeling en fabricage in eigen huis Uw complete proces in onze hand Integrale aanpak voor het oplossen van complexe uitdagingen Service en garantie wereldwijd bij u in de buurt Onze eigen serviceafdeling voorkomt problemen en lost ze op YOUR PROCESS......OUR CARE PET FOOD FOOD RECYCLING AQUA FEED LIFE SCIENCE MINERALS FEED PHARMACEUTICAL DETERGENTS Dinnissen BV Horsterweg NB Sevenum, the Netherlands Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) powtech@dinnissen.nl Website: CHEMICAL PLASTICS

YOUR PROCESS......OUR CARE

YOUR PROCESS......OUR CARE YOUR PROCESS......OUR CARE PEGASUS Vacuüm COATER Pegasus Vacuüm Coater Excellent voor gepelleteerde en geëxtrudeerde producten Voor iedereen die korrels en geëxtrudeerde producten volgens moderne productieeisen

Nadere informatie

Doseren en Wegen. Meer dan 65 jaar ervaring

Doseren en Wegen. Meer dan 65 jaar ervaring DOSEREN EN WEGEN Doseren en Wegen Een correcte registratie van volume en gewicht is essentieel voor het nauwkeurig en maximaal reproduceerbaar bereiden van producten in de feed, food, farmacie en chemie.

Nadere informatie

YOUR PROCESS...OUR CARE MIXING & PROCESSING PEGASUS MENGER

YOUR PROCESS...OUR CARE MIXING & PROCESSING PEGASUS MENGER YOUR PROCESS......OUR CARE MIXING & PROCESSING PEGASUS MENGER Pegasus Menger Uitgelezen voor het vervullen van procesuitdagingen Onze Pegasus Menger is een accurate en efficiënte menger die we speciaal

Nadere informatie

Bulkhandling Equipment

Bulkhandling Equipment Innovatieve producten voor een hoog rendement van uw productieproces LeBlansch Noordervaartdijk 3, 1561 PS Krommenie Postbus 189, 1620 AD Hoorn T +31 (0)229 820 236 F +31 (0)229 820237 info@leblansch.com

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

Con-Evator SVR. Stand alone hopperloader voor het transporteren van vrijstromend kunststof en poeder materialen

Con-Evator SVR. Stand alone hopperloader voor het transporteren van vrijstromend kunststof en poeder materialen Con-Evator SVR Stand alone hopperloader voor het transporteren van vrijstromend kunststof en poeder materialen Con-Evator SVR 4-200 Introductie De Labotek Con-Evator SVR is een unieke serie van individuele

Nadere informatie

Multi-Step Systeem. Koelen/ Vriezen. Opslagsysteem. Snijden/ Decoreren. Narijzen. Depannen. Bakken. Member of the

Multi-Step Systeem. Koelen/ Vriezen. Opslagsysteem. Snijden/ Decoreren. Narijzen. Depannen. Bakken. Member of the Multi-Step Systeem Narijzen Snijden/ Decoreren Bakken Depannen Koelen/ Vriezen Opslagsysteem Member of the Kaak FPS: inleiding Kaak Food Production Systems vormt samen met Kaak Bakeware de basis van de

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor de machinebouw

Systeemoplossingen voor de machinebouw Systeemoplossingen voor de machinebouw FS CS Transportsystemen betrouwbaar, flexibel en economisch FS Solutions is een dynamische onderneming die bedrijven totaaloplossingen aanreikt met een uitgebreid

Nadere informatie

MJC-patroon stofafscheider

MJC-patroon stofafscheider Omgekeerde straal buisvormige zak stofafscheiders voor veel toepassingen die lichte tot zware volumes van stof genereren Geschikt voor veel verschillende toepassingen die lichte tot zware volumes van stof

Nadere informatie

De nieuwe levertijd standaard. voor hygiënische RVS. transportsystemen LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN! Member of the

De nieuwe levertijd standaard. voor hygiënische RVS. transportsystemen LEVERING BINNEN 5 WERKDAGEN! Member of the De nieuwe levertijd standaard voor hygiënische RVS transportsystemen Member of the Multiparts Een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy STAALKATFARMPACKER 40 Packing made easy Uitpakken, aansluiten, inpakken STAALKAT farmpackers, wat je ziet is wat je krijgt. Een succesvol ontwerp is meer dan alleen vormen en goede lijnen. Het draait allemaal

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Dorset Droogsysteem. biomassa en pluimveemest

Dorset Droogsysteem. biomassa en pluimveemest Dorset Droogsysteem voor biomassa en pluimveemest n Drogen van Biomassa Biogasdigistaat Houtsnippers Zuiveringsslib Pluimveemest Veevoeders n Compact en flexibel n Korrelfabriek n Hygiënisatie n Wegen

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Introductie AFEC pompen, een complete lijn dompelpompen brengt u the best return on investment. AFEC Pompen is een ISO gecertificeerde

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transport & Logistiek Transportbanden PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren,

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transportbanden Rollen PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren, verschillende

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Parema Containerroerwerken

Parema Containerroerwerken Parema Containerroerwerken IBC - Container roerwerken SMEC Uw vloeistoffen voortdurend in beweging Parema containerroerwerken vormen een flexibele en betaalbare oplossing om vloeistoffen in transportcontainers

Nadere informatie

Multi-Spiral. Koelen/ Vriezen. Opslagsysteem. Snijden/ Decoreren. Narijzen. Depannen. Bakken. Member of the

Multi-Spiral. Koelen/ Vriezen. Opslagsysteem. Snijden/ Decoreren. Narijzen. Depannen. Bakken. Member of the Multi-Spiral Narijzen Snijden/ Decoreren Bakken Depannen Koelen/ Vriezen Opslagsysteem Member of the Kaak FPS: inleiding Kaak Food Production Systems vormt samen met Kaak Bakeware de basis van de huidige

Nadere informatie

Intern transport & producthandling

Intern transport & producthandling Intern transport & producthandling Standaard Bedrijfszeker Eenvoud Intern Transport Voor intern transport van uw producten van klein tot groot, verpakt of onverpakt; in ons leveringsprogramma hebben wij

Nadere informatie

MJC-patroon stofafscheider

MJC-patroon stofafscheider Omgekeerde straal buisvormige zak stofafscheiders voor veel toepassingen die lichte tot zware volumes van stof genereren Geschikt voor veel verschillende toepassingen die lichte tot zware volumes van stof

Nadere informatie

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Elektrische vacuüm units zijn ideaal voor de veeleisende schoonmaakactiviteiten in diverse industrieën, zoals in de voedselverwerking, de farmaceutica, bij poederlakken

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen Jabsco Lobben - en impellerpompen Verdringerpompen 175 Jabsco Lobbenpompen De lobbenpomp is van oorsprong ontwikkeld als sanitaire verdringerpomp voor het verpompen van voedingsmiddelen. Door het hygiënische

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Systemen voor aardappelverwerking

Systemen voor aardappelverwerking Systemen voor aardappelverwerking Wie zijn wij? Al generaties lang streeft Spiessens naar kwaliteit en duurzaamheid. Oorspronkelijk als expert in de bouw van landbouwmachines, evolueerden wij als bedrijf

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO KLASSE 0

AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO KLASSE 0 AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO8573-1 KLASSE 0 100% Olievrije Perslucht In de Farmaceutische industrie, medische- en tandheelkundige laboratoria, de levensmiddelen- en drankenindustrie en elektronica-

Nadere informatie

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN

OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- VERBRUIK. LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND UNIEKE KENMERKEN LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS OPTIMAAL COMFORT, MINIMAAL ENERGIE- CASSETTE UNIT 4 ZIJDIG UITBLAZEND VERBRUIK. UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD

Nadere informatie

KNOLLEN EN WORTELEN FOOD PRODUCTION MACHINERY

KNOLLEN EN WORTELEN FOOD PRODUCTION MACHINERY KNOLLEN EN WORTELEN SINCE 1919 FOOD PRODUCTION MACHINERY OVER ONS ERVARING Herbort produceert reeds sinds 1919 machines en productielijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dankzij deze jarenlange ervaring

Nadere informatie

FS platte zak stofafscheider

FS platte zak stofafscheider Geschikt voor grotere industriële centrales met hete gastoepassingen Het functionele apparaat van een bestaat uit de kap voor met stof geladen gas, de filterbehuizing, de trechter voor de stofafscheider

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor bedrijfs- en persoonlijke hygiëne Ecoline hygiënesluizen Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project georiënteerde

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch

Waterontharder. Simpel Compact Economisch Waterontharder Simpel Compact Economisch SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens de eisen

Nadere informatie

Multiparts. Multiparts producten, zoals:

Multiparts. Multiparts producten, zoals: Member of the Multiparts Als onderdeel van de Kaak Group, is Multiparts hét bedrijf dat uw producten kan verplaatsen. Met het grote assortiment conveyorsystemen in ons leveringsprogramma, bieden wij u

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by:

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by: Waterontharder Simpel Compact Economisch Powered by: SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens

Nadere informatie

EquipmEnt & parts nl

EquipmEnt & parts nl Equipment & Parts NL banzo Service Solutions 1e druk, oktober 2016 Buitenvaart 1409 7905 SJ Hoogeveen Nederland +31(0) 88 58 85 000 www.banzo.nl The way to MOVE 4 banzo Equipment & Parts 5 inhoud Equipment

Nadere informatie

Geurbestrijding. voor niets: We love making water work for you

Geurbestrijding. voor niets: We love making water work for you Industrie Catalogus Inhoudsopgave Aquaco B.V. 4 Stofbestrijding 5 Geurbestrijding 5 Fijnstofbestrijding 6 Luchtbevochtiging 7 Koelsystemen 7 Nevelkanonnen 8-10 Vaste nevelsystemen 11 2 3 Aquaco B.V. Stofbestrijding

Nadere informatie

Kortegolf. Terrasverwarmers. Auria. Auria. de warmte van de toekomst. Het hele jaar door een warm terras, dat kan! * Geen installatie

Kortegolf. Terrasverwarmers. Auria. Auria. de warmte van de toekomst. Het hele jaar door een warm terras, dat kan! * Geen installatie * Geen installatie * Veilig in gebruik * Modern design * Min. 60% besparing * Garantie op de lamp Auria Kortegolf Terrasverwarmers Waar let u op bij het kopen van een infrarood terrasverwarming? Doorgaans

Nadere informatie

Introductie Ontzanden waarom Ontzanden hoe Vragen. Corné Willemsen

Introductie Ontzanden waarom Ontzanden hoe Vragen. Corné Willemsen Introductie Ontzanden waarom Ontzanden hoe Vragen Corné Willemsen Introductie Kantoor Magazijn & Werkplaats Service Introductie SiteTec Producten Mix systemen Diversen Pomp systemen Recycling systemen

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

DROOG BOREN 3 ers teurs en Staalbouw, Installa annemers Voor A

DROOG BOREN 3 ers teurs en Staalbouw, Installa annemers Voor A DROOG BOREN 3 Voor Aannemers, Installateurs en Staalbouwers 56 DROOGBOREN INTRODUCTIE B+BTEC Hardmetaalboren zijn van een gelijkmatig hoge kwaliteit. De Boorsnelheid wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit

Nadere informatie

Gewicht. 0 Trilkop. (regelbaar) vpm*

Gewicht. 0 Trilkop. (regelbaar) vpm* Betontrilnaalden Snel werkend als gevolg van de hoge centrifugaalkracht Hoge regelbare Trilfrequentie Bestaat uit slechts 2 bewegende delen Ideaal voor reeds uithardend beton Robuuste constructie Model

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE Krachtig, onderhoudsvrij en duurzaam Aantrekkelijk voor de gebruikers High-efficiënt en energiezuinig Custom made HOE BELANGRIJK IS ERGOX VOOR MIJN ONDERNEMING?

Nadere informatie

Welkom bij. Laagprofiel-transportbanden van DORNER: DORNER.. wereldwijd leidend op de laagprofiel-transportband technologie

Welkom bij. Laagprofiel-transportbanden van DORNER: DORNER.. wereldwijd leidend op de laagprofiel-transportband technologie TRANSPORTANDEN Welkom bij Wereldwijd is DORNER bekend als fabrikant van laag profiel transportbanden en bijhorende apparaten. Al 40 jaar lang melden zich firma s bij DORNER voor een oplossing van hun transport

Nadere informatie

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Hoge zuigkracht Made, 28 maart 2019 De nieuwe stof-/waterzuiger van Kärcher combineert voor het eerst het beproefde NT 75/2 stofzuigermodel met een nieuwe

Nadere informatie

Zeer fijne nevel en efficiënt. Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem. Condair HP

Zeer fijne nevel en efficiënt. Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem. Condair HP Zeer fijne nevel en efficiënt Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem Condair HP Ventielenblok Het ventielenblok zorgt voor de aansturing van verschillende nozzles. Een 15-trapsregeling is mogelijk

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek.

betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek. Sterk op het gebied van breken, zeven, wassen, windziften, transporteren, shredderen, mobiele- en vaste betoncentrales, immobiliseren, slijtdelen en sensortechniek. Filosofie Jager Ophof werkt met een

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

ZD 600/900 COMPACT SILENT COMBI

ZD 600/900 COMPACT SILENT COMBI Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau (elektro)

Nadere informatie

GAMAJET omdat u afhankelijk bent van schone tanks. Tankreiniging op maat

GAMAJET omdat u afhankelijk bent van schone tanks. Tankreiniging op maat T. +31 (0)20 497 67 80 www.spraybest.nl info@spraybest.nl Tankreiniging op maat Is mijn tank, vat of silo écht schoon? Hoeveel chemicaliën en hoeveel (warmte) energie gebruik ik voor de reiniging? Hoeveel

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive -

Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Informatie voor de vakpers - VERSIE Automotive - Festool, Waddinxveen maart 2009 Ware grootte zit van binnen Mobiele stofafzuigers CLEANTEX CT 26 CT 36 De nieuwe CLEANTEX overtuigt zowel door zijn compacte

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0

TRAMAT.EU. Bandschrapers. Brochure 6.0 TRAMAT.EU Bandschrapers Brochure 6.0 Eco S bandschrapers en ploegschrapers TraMat Eco S bandschrapers en ploegschrapers zijn ideaal voor het schoon houden van transportbanden waarop grove materialen, zoals

Nadere informatie

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost FOR YOUR PEACE OF MIND Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost Uw productie, klaar voor morgen Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

Basisprincipes van de Tirfor

Basisprincipes van de Tirfor Basisprincipes van de Tirfor De 2 klembekken trekken de staaidraad en de last ieder hand over hand in de gewenste richting, te vergelijken met het trekken van een last met beide handen. De klembekken zijn

Nadere informatie

VERPAKKINGSAUTOMATEN

VERPAKKINGSAUTOMATEN VERPAKKINGSAUTOMATEN ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN VERPAKKEN? AVM-500 + KT-1000 AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in

Nadere informatie

Type V2AR07-09RIY. Type V2AR12-14-18RIY VERTICAAL OF LIEVER HORIZONTAAL? U KIEST!

Type V2AR07-09RIY. Type V2AR12-14-18RIY VERTICAAL OF LIEVER HORIZONTAAL? U KIEST! 24 tot 135 AIRSTAGE V2 INDOOR OUTDOOR controls techn. specs AIRCONDITIONING AIRCOHEATER WATERSTAGE AIRSTAGE V2 inverter warmtepomp 2pijps VLOER/ wand PLAFOND PLAFOND cassette inbouw VERTICAAL OF LIEVER

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen

Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen Handapparatuur voor staalband omsnoering Handmatig spannen en sealen Pneumatisch spannen en sealen Het Strapex voordeel Handapparatuur, band en after-sales service als een totaalpakket Het juiste gereedschap

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist op het

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Energy Solutions Provider WATERPOMPEN. SDMO Portable Power 50 Hz PPW-PR-DO-NL-22

Energy Solutions Provider WATERPOMPEN. SDMO Portable Power 50 Hz PPW-PR-DO-NL-22 Energy Solutions Provider WATERPOMPEN 26 Drie belangrijke stappen om de juiste waterpomp te kiezen TM waterpompen zijn ontwikkeld als passende oplossing voor de specifieke eisen van een bepaalde werkplek,

Nadere informatie

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Productbrochure Levert capaciteit en efficiëntie op topniveau De Hiab XS 377 R levert uitmuntende prestaties De Hiab XS 377 R met eigen aandrijving is een robuuste en flexibele

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

DESOI spiralanker-systeem

DESOI spiralanker-systeem Scheurherstel met het DESOI spiralanker-systeem Toepassing......... DESOI spiralanker-systeem Made in Germany ...... DESOI spiralanker-systeem... Informatie De omschreven systemen zijn slechts globaal

Nadere informatie

DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk

DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk 2 Meer water betekent al haar drinkbehoeftes kennen Verhoogde wateropname verbetert de melkproductie Melk bestaat uit bijna 90% water, dus het is

Nadere informatie

2 De installatie. 2.1 Inleiding. 2.2 De grondstoffen ontvangst.

2 De installatie. 2.1 Inleiding. 2.2 De grondstoffen ontvangst. 2 De installatie. 2.1 Inleiding Om op het bedrijf het voeder zelf te maken heeft men in feite dezelfde zaken nodig als in een voederfabriek en dit zijn volgende zaken: een plaats om de grondstoffen te

Nadere informatie

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016

PRIJSLIJST. netto prijzen AF BRODOWO, POLEN. KMK Prijslijst 2016 PRIJSLIJST 2016 netto prijzen AF BRODOWO, POLEN AFWEEGMACHINES BAND WEEGMACHINES Geschikt voor Capaciteit WR30 - Twee PVC banden - Weeg container 30 kg - Koppelbaar met verpakkingsmachine WP30 Eco WPS50

Nadere informatie

ZD COMPACT SILENT - DIESEL

ZD COMPACT SILENT - DIESEL Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau 47 db(a)

Nadere informatie

INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS

INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS INLEIDING PERSLUCHTKOELDROGERS Door het comprimeren van lucht in een compressor wordt het hierin aanwezige vochtgehalte vermenigvuldigd. In de perslucht, welke tijdens het comprimeren aanzienlijk wordt

Nadere informatie

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA

Krachtige prestaties binnen handbereik! COMPACT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731EA COMPCT POWER CYCLONIC RO3730 Stofzuiger zonder zak RO3731E Krachtige prestaties binnen handbereik! 3-prestaties De Compact Power Cyclonic is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en

Nadere informatie

Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure.

Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure. Een innovatief systeem voor afvalwatertoepassingen: Wilo-Rexa FIT en Rexa PRO. Productbrochure. Complexe uitdagingen vragen om eenvoudige oplossingen. Om u niet alleen het werk eenvoudiger te maken maar

Nadere informatie

MJC cartridge dust collector

MJC cartridge dust collector Reverse jet tubular bag dust collectors for many applications that generate light to heavy volumes of any dust Geschikt voor veel verschillende toepassingen die lichte tot zware volumes van stof genereren.

Nadere informatie

Systeem Componenten. Voor centrale filtersysteem, vacuumontvangers en leidingsystemen

Systeem Componenten. Voor centrale filtersysteem, vacuumontvangers en leidingsystemen Systeem Componenten Voor centrale filtersysteem, vacuumontvangers en leidingsystemen Systeem Componenten Introductie Labotek gecentraliseerde systemen staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid en prestaties.

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Functie LPS. Alternatieven. Configuratie voorbeelden

Functie LPS. Alternatieven. Configuratie voorbeelden LPS 1007 ID Functie LPS De standaard robot pakt de labels voor In-Mould Labelling (IML) op, plaatst de labels in de matrijs en neemt tegelijkertijd de gereed gekomen producten uit de matrijs. Vervolgens

Nadere informatie

BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES

BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES ÉÉN LITER OLIE VERONTREINIGT 1.000.000 L GRONDWATER De wetgever heeft goede redenen om een professionele, verantwoordelijke en veilige

Nadere informatie

Bandtransporteurs. brengt lijn in beweging

Bandtransporteurs. brengt lijn in beweging Bandtransporteurs brengt lijn in beweging Bandtransporteurs van Bretech kennen een modulaire opbouw. Het uitgangspunt is het formaat van uw product: hoe kleiner het product is, hoe kleiner de roldiameter

Nadere informatie

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING IN ONTVANGST NEMEN VAN HET APPARAAT INLEIDING TECHNISCHE GEGEVENS PLAATSEN VAN HET APPARAAT MONTAGE PLAATSEN VAN HET APPARAAT MONTAGE VAN DE TRANSPARANTE

Nadere informatie

Containerroerwerken. Uw vloeistoffen voortdurend in beweging. IBC - Container roerwerken SMEC. De roerwerken worden door de

Containerroerwerken. Uw vloeistoffen voortdurend in beweging. IBC - Container roerwerken SMEC. De roerwerken worden door de Containerroerwerken IBC - Container roerwerken SMEC Uw vloeistoffen voortdurend in beweging Parema containerroerwerken vormen een flexibele en betaalbare oplossing om vloeistoffen in transportcontainers

Nadere informatie

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen.

1.1 1.1. Transportbanden. Rollenbanen. Trillers. Elevatoren. Schroeven. Silo. Kistenkantelaar. Weeg- en doseersystemen. Spiessens is reeds generaties actief met het ontwerpen en construeren van transportbanden. Sindsdien werden meer dan 000 transportbanden voor diverse sectoren berekend, ontwikkeld en gebouwd in eigen huis.

Nadere informatie

ZUIGTRANSPORTEURS SERIE ISP SERIE ITP SERIE IPL

ZUIGTRANSPORTEURS SERIE ISP SERIE ITP SERIE IPL ZUIGTRANSPORTEURS SERIE ISP SERIE ITP SERIE IPL Onder voorbehoud van wijzigingen, ook zonder aankondiging vooraf. Maten en gegevens zonder verplichting. Toepassingsgebied voor PLASTICOLOR zuigtransporteur...

Nadere informatie

Hogedruk- en vacuümequipment

Hogedruk- en vacuümequipment Hogedruk- en vacuümequipment 2011.2 Your environmental High Pressure Solutions Doornbos Equipment BV Breevaartstraat 12 3044 AH Rotterdam T +31 (0)10-8508000 F +31 (0)10-8508000 E info@doornbosequipment.com

Nadere informatie

Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden

Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden Hefkussens van het type AS/CR Technische gegevens en Toepassingsvoorbeelden Ha-ka international, Het zandstuk 14, 1851 RR HEILOO, the Netherlands. Tel.:+31(0)72 53025, fax.: +31(0)72 430, Pagina 1 van

Nadere informatie

WEHDE,,Fluister Pompen LEVERINGSPROGRAMMA

WEHDE,,Fluister Pompen LEVERINGSPROGRAMMA WEHDE,,Fluister Pompen LEVERINGSPROGRAMMA 3-9-2014 Wehde pompen kunnen meer dan alleen water pompen Vuilwater Water met zand Water met kalk Water met olie Water met afval Olie ( mits vloeibaar) Schuimende

Nadere informatie

Containerroerwerken. Uw vloeistoffen voortdurend in beweging. IBC - Container roerwerken GMEC. De roerwerken worden door de

Containerroerwerken. Uw vloeistoffen voortdurend in beweging. IBC - Container roerwerken GMEC. De roerwerken worden door de Containerroerwerken IBC - Container roerwerken GMEC Uw vloeistoffen voortdurend in beweging Parema containerroerwerken vormen een flexibele en betaalbare oplossing om vloeistoffen in transportcontainers

Nadere informatie