BESTEK PROJECT DIMM te POPERINGE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESTEK PROJECT DIMM te POPERINGE"

Transcriptie

1 Bouwheer : Architect : Luc Vandewynckel architecten M et Mme Jordens M. Luc Vandewynckel Kasteeltuinstraat 10 Kleiputtendreef Poperinge 8970 Poperinge T : 057/ T : 057/ GSM : 0033/ GSM : 0475/ F : F : Mail : j.jordens@dimm.be Mail : architect@vandewynckel.be BTW: Bouwplaats : Nijverheidsstraat 47/a à Poperinge BESTEK PROJECT DIMM te POPERINGE

2 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 2 van 10 Technische gegevens Modules 1-11 Lengte : 58,00 m Breedte : 70,00 m Hoogte (vanaf -0,30 m) : 6,90 m Dakhelling : 3 cm/m Oppervlakte : m² A. ALGEMENE OMSCHRIJVING 1. Voorbereidende werken BTW - Overeenkomstig het nieuwe Koninklijk Besluit van 25/01/2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen, stellen wij voor de aanvang der werken een veiligheidscoördinator aan. Deze persoon moet voldoen aan de wettelijke bekwaamheidseisen voor de betreffende werken. - De kosten voor het aanstellen van de veiligheidscoördinator zijn inbegrepen in deze offerte. - In onze prijsberekening is rekening gehouden met de PBM s (persoonlijke beschermingsmiddelen zoals aangepaste kledij, helm, veiligheidsschoenen, ), veiligheidsnetten en veiligheidsleuningen rondom het gebouw. - Een werfkeet alsook een toilet is inbegrepen voor de duur van onze werken. - Het plaatsen van een werfafsluiting voor de duur van onze werken is voorzien. - De voorlopige aansluitingen van water en elektriciteit zijn voorzien door de bouwheer. - Het verbruik van water en elektriciteit gedurende de uitvoering van de werken is ten laste van de bouwheer. - De grondwaterstand wordt verondersteld lager te zijn dan de funderingsdiepte, zodat bronbemaling niet voorzien is. - Wij veronderstellen dat de grond zuiver is (code 211). De klant zorgt voor de nodige attesten hieromtrent. - Uitvoeren van de nodige studie en opmaken van de nodige uitvoeringsplannen die ter goedkeuring voorgelegd worden aan de bouwheer en/of architect. Pas na goedkeuring kan de productie van start gaan. - Uitzetten van het gebouw volgens het inplantingsplan, dat goedgekeurd is door de bouwheer en/of architect. - In verband met de eisen op vlak van energieprestatie en binnenklimaat, is een EPB-berekening noodzakelijk door een bevoegde EPB-verslaggever. Hieruit kan blijken dat er bijkomende isolatie en/of ventilatie moet voorzien worden om te voldoen aan de wettelijke normen. - De kosten voor de EPB-verslaggeving zijn niet inbegrepen in deze offerte. - De kosten voor extra isolatie en/of ventilatie cfr. EPB-verslag zijn niet inbegrepen in deze offerte.

3 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 3 van Grond-en afbraakwerken BTW - De afbraak van de bestaande gebouwen inclusief de afvoer van de afgebroken materialen en de eventueel daaraan verbonden stortkosten. Af te breken oppervlakte ca m². - Wij veronderstellen dat de gebouwen leeggemaakt worden door de bouwheer en dat alle nutsleiding werden afgekoppeld alvorens de afbraken werken aanvangen. Alle vaste installaties zijn echter inbegrepen in de afbraakwerken. - Afgraven van het terrein over een diepte van 30 cm over de oppervlakte van de gebouwen. - Alle overtollige gronden zullen van het terrein verwijderd worden. - Het leveren en plaatsen van een bidimdoek over de oppervlakte van het gebouw. - Het aanvullen van het terrein met 25 cm steenpuin (COPRO gekeurd) over de oppervlakte van het gebouw. - Het aanvullen van het terrein met 5 cm zand (eventueel zeefzand) over de oppervlakte van het gebouw. - Het fijn nivelleren van het zand alvorens het gieten van de vloerplaat. - Er wordt verondersteld dat de grond zuiver is (code 211). De klant zorgt voor alle nodige attesten hieromtrent. 3. Funderingen BTW Niettegenstaande het niet in bezit zijn van een géotechnische studie van de bouwplaats hebben we toch van de veronderstelling uit gegaan dat er funderingspalen noodzakelijk zijn. We hebben ons gebaseerd enerzijds op ervaring en anderzijds op sonderingsverslagen die in de nabijheid van de werken reeds genomen werden. Na het bekomen het de werkelijke sonderingsverslag van de bouwplaats zullen we onze aanname kunnen verifiëren. De eventuele bijkomende maatregelen zullen dan nadien gebudgetteerd en doorgerekend worden aan de bouwheer. - Uitmeten van het gebouw. - Het nodige graafwerk voor de funderingen. De grond wordt van het terrein weggevoerd. - Het uitmeten van de palen - Het leveren en plaatsen van de nodige palen, inclusief het afschieten van de paalkoppen. - Het nodige graafwerk voor de funderingsvoeten op de schroefpalen. De grond wordt ter plaatse gestockeerd / wordt van het terrein weggevoerd. - Gieten van nodige funderingsvoeten op palen, inclusief het plaatsen van de ankerbouten. - Na het monteren van de staalstructuur worden de voeten opgegoten met kiftbeton. 4. Draagstructuur BTW 4.1. Staalstructuur : plat dak - De diverse profielen van de staalstructuur worden berekend in eigen studiebureau. - Het skelet van het gebouw bestaat uit metalen portiekspanten, staanders (geverfd in standaardkleur) en liggers (geverfd in standaardkleur).

4 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 4 van 10 - Alle nodige windverbanden, kokers, opstanden op pijlers, koepelopstanden, ravelen aan trapgat, knies, kop- en voetplaten tot het bekomen van een volledig stabiele structuur. - Alle geverfde delen worden vooraf gestaalstraald, voorzien van een lasprimer en nadien afgewerkt met een donkergrijze verflaag op basis van zinkfosfaat. - De structuur wordt voorzien van Rf-verf volgens de geldende normen hieromtrent. Indien de plaatselijke brandweer strengere eisen oplegt, zal dit nog verrekend worden. 5. Wanden BTW 5.1. Buitenwanden Sandwichpanelen geplaatst op geïsoleerde betonplint - Aanzetdiepte : Niveau afgewerkte vloer 20 cm - Sandwichpanelen : isolerende kern met PU-isolatie, dikte = 8 cm buitenzijde in gelakte metaalplaat polyester 25 µ binnenzijde in metaalplaat interieurcoating 15 µ (RAL 9002 wit) verticale montage - Betonplinten : dikte = 25 cm,hoogte = 60 cm,isolatie = 8 cm koudebrugvrije Resol isolatie. - Opsomming van de wanden (ca. 309 m²) : Modules 1-5 : 5 gevelpanelen van 7,00 m lang x 4,90 m hoog Modules 6-11 : 4 gevelpanelen van 7,00 m lang x 4,90 m hoog - De sandwichpanelen worden voor de pijlers geplaatst en voorzien van de nodige openingen zoals op bijhorige plannen. - Alle nodige bevestigingsmiddelen en afwerkingsprofielen voor de sandwichpanelen. - Metalen Z-gordingen, voorzien van de nodige afstandshouders. - Het opspuiten van de voegen van de betonpanelen met een weersbestendige silicone Poolwit grijs betonpanelen Buitenmuur van het gedeelte modules - Aanzetdiepte : Niveau afgewerkte vloer -20 cm - Dikte betonpanelen : 25 cm - Isolatie in panelen : dikte = 25 cm,isolatie = 8 cm koudebrugvrije Resol isolati - Opsomming betonpanelen (ca. 559 m²). - De betonpanelen worden voor de pijlers geplaatst, voorzien van de nodige openingen zoals op bijhorige plannen. - Het opspuiten van de voegen met een weersbestendige silicone. - De panelen worden opgevoegd overeenkomstig de voorschriften van de fabrikant.

5 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 5 van Binnenwanden Gladde grijze niet geïsoleerde betonpanelen Muren tussen de modules - A.anzetdiepte : Niveau afgewerkte vloer - Dikte betonpanelen : 15 cm - Opsomming betonpanelen : Modules 1-5 : 4 panelen van 18,00 m lang x 6,90 m hoog Modules 6-11 : 4 panelen van 30,00 m lang x 6,90 m hoog 1 paneel van 36,00 m lang x 7,90 m hoog 2 panelen van 30,00 m lang x 7,90 m hoog - De betonpanelen worden voor de pijlers geplaatst, voorzien van de nodige openingen zoals op bijhorige plannen. - Het opspuiten van de voegen met een weersbestendige silicone. - De panelen worden opgevoegd overeenkomstig de voorschriften van de fabrikant. - Voor de wanden die tot aan de steeldeck lopen geldt dat de openingen in de steeldeck open blijven. 6. Dakopbouw - Rookluiken BTW 6.1. Plat dak Steeldeck - Draagstructuur bestaande uit een dakbedekking in steeldeck, geplaatst op de dakliggers, dikte 0,75 mm, profiel 106/250/750 en de onderkant is gegalvaniseerd. - Isolatie type PIR 12 cm, mechanisch bevestigd op de steeldeck door middel van vijzen en plaatjes volgens de voorschriften van de fabrikant. - 2-laagse bitumineuze dakafdichting (B-roof T1) met volgende samenstelling: onderlaag: waterdichtingsmembraan op basis van elastomeer veredelde bitumen (SBS), gewapend met een composietwapening 175 g/m². de bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met een talk/zandmengeling; onderaan is het membraan voorzien van een wegbrandfolie. toplaag: SBS-elastomeerbitumen, dikte 4 mm, gewapend met composiet glasvlies / polyesterinlage, afgeschermd met mechanisch ingewalste leischilfers. - Inbegrepen bij de dakbedekking : uitbekleding van de opkanten. een aluminium dakrand of dakkap in hetzelfde materiaal als de sandwichmuren, op de buitenmuur rondom het gebouw. tegen de opgaande wand een solin ter verdichting. de nodige spuwers en tapstukken.

6 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 6 van 10 de nodige PVC-regenwaterafvoeren aan de binnenkant van het gebouw. Deze worden met beugels aan de pijlers bevestigd. Ze zijn voorzien vanaf tapstuk tot op niveau vloerpas. de brandmuur tussen gebouw 1 en gebouw 2 is uitbekleed in brandwerende roofing. - Er worden 11 rookluiken geplaatst met afmetingen 2,40m x 2,40m. De toestellen zijn voorzien met motor 24 V. De bediening gebeurt automatisch. De centrale, aansluiting, leidingen en schakelaars zijn niet inbegrepen in deze prijs, tenzij de elektriciteitswerken eveneens door LVI worden uitgevoerd. - Inbegrepen bij de koepels : de nodige opkanten. isolatiedriehoeken rondom de koepel. de afwerking met roofing tegen de opkanten. Opmerking : De brandweer kan een ander systeem van rookafvoer eisen, indien dit het geval is worden de nodige verrekeningen achteraf opgemaakt. OPTIE : In de nok van het gebouw wordt een lichtstraat voorzien, voor een dagmaat van 12,00 m lang x 2,40 m breed waarin het reeds voorziene rookluik geïntegreerd wordt, bestaande uit voorgebogen aluminium profielen in natuurkleur en beglazing in 2x 4-wandige polycarbonaat (cassettesysteem), UV-protected, de kopeinden afgedicht in hetzelfde materiaal en de tint van de beglazing opaal. De lichtstraat is conform aan de EPB norm. Inbegrepen bij de lichtstraat : draagstructuur. de nodige opkanten. isolatiedriehoeken rondom de lichtstraat. de afwerking met roofing tegen de opkanten. Meerprijs per stuk : (excl. BTW) 7. Rioleringswerken BTW - De nodige rioleringsbuizen en hulpstukken in PVC voor de afvoer van het regenwater naar de riolering. (aansluiting op het rioleringsnet is ten laste van de bouwheer) - De nodige rioleringsbuizen en hulpstukken in PVC voor de afvoer van het afvalwater naar de riolering. (aansluiting op het rioleringsnet is ten laste van de bouwheer) - Het plaatsen van zand / stabilisé op de rioleringsbuizen over een diepte van 20 cm. - 4 controleputten in PVC, diameter 400 mm, inclusief deksel voor zwaar verkeer. - Aansluiting aan bestaande riolering. - 1 nutsput (uitsparing in de vloer). Opmerkingen : - Onze prijs is slechts geldig indien de werken in volle grond kunnen gebeuren. - Na het plaatsen van de riolering worden de sleuven met uitgegraven grond aangevuld.

7 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 7 van Betonvloer BTW 8.1. Polyvloer - Voorzien over een oppervlakte van ca m². - Kleur : grijs. - Onderaan een plastiekfolie, dikte 0,10 mm. - Staalvezelwapening 20 kg/m³. - Beton C25/30, gemiddelde dikte 15 cm met 350 kg/m³ cement. - Toeslagstoffen kwarts en curing-compound. - Egaliseren en polieren van het betonoppervlak. - Vlakheidsklasse IV. - Maken van zaagsneden na verharding in vakken van ca. 6x6 - Galva L-ijzers aan de poortopeningen en deuropeningen BTW 9. Poorten en toegangsdeuren BTW 9.1. Sectionale poorten - Aantal : 11 - Afmetingen : 3,80 m breed x 5,00 m hoog - Isolatie : geïsoleerd met polyurethaan - Beslag : normaal - Raamstroken : 1 - Loopdeuren : geen - Behandeling : voorgelakte kleurcoating (primer en laklaag) - Kleur : Standaard RAL kleur van de leveranciers. - Bediening : automatisch (op-stop-neer-schakelaar) 9.2. Toegangsdeuren Er worden 15 stuks toegangsdeuren geleverd met volgende specificaties : - afmeting = 1,00 mb x 2,10 mh - paniekbaar binnen en kruk + slot buiten 10. Metselwerken BTW Binnenmetselwerk - Het leveren en plaatsen van 10,84 m³ metselwerk in holle betonblokken voor de indeling van de ruimtes (HS/LS/water/gas). - Het voegwerk is in een basiskleur (namelijk grijstinten op basis van gewoon zand en cement). Het leveren en plaatsen van gewelven over een oppervlakte van 00,00 m². Deze gewelven zijn berekend op een nuttige overlast van 350 kg/m² + een vloerafwerking van 100 kg/m² en worden geplaatst op de liggers.

8 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 8 van 10 Het gieten van een gewapende druklaag. In de druklaag wordt een net 150/150/5/5 voorzien als bovenwapening. De druklaag wordt afgetrokken met de regel. 11. Technieken BTW Elektrische installatie De elektrische installatie voldoet volledig aan de nieuwste reglementering en wordt uitgevoerd volgens de normen en voorschriften van de plaatselijke stroomleverende maatschappij. Ze omvat de volledige installatie voorbij de tellerkast. De verdeelkast met automatische zekering en de verliesstroomschakelaars zijn inbegrepen. De aansluitingskosten aan het net zijn niet in de prijs inbegrepen. De juiste plaats van de lichtpunten, de bijbehorende schakelaars, de stopkontakten, de telefoonaansluiting, het aansluitpunt voor de radio- en TV-distributie wordt in onderling overleg op de definitieve plannen aangeduid en dan zo uitgevoerd. In de modules is een basisuitrusting voorzien met LED-verlichting. Modules (1-5) : 2 bewegingsdetectoren 10 verlichtingsarmaturen in LED 1,5 WT120cc 57w 6000lm 2 veiligheidsarmaturen 1 drukschakelaar voor de sectionaalpoorten 4 mono stekkers 1 aansluiting voor de rookkoepel 1 zekeringsbord Modules (6-11) : 3 bewegingsdetectoren 14 verlichtingsarmaturen in LED 1,5 WT120cc 57w 6000lm 2 veiligheidsarmaturen 1 drukschakelaar voor de sectionaalpoorten 4 mono stekkers 1 aansluiting voor de rookkoepel 1 zekeringsbord Lokalen Gas/Water/LS/HS en brandweer : 5 explosievrije sarmaturen 2 x 36w 5 schakelaars met verklikkerlampje (buiten lokaal)

9 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 9 van 10 Gevelverlichting : 12 projectoren in LED 2 geschakeld op astroklok Met inbegrip van alle noodzakelijke voedingskabels 12. Brandveiligheid BTW Modules (1-11) 11 brandhaspels 30m 11 muurhydranten DSP45 11 poederblussers 650 m brandleiding 6/4 13. Buitenaanleg BTW Parking / Wegenis Parking in waterdoorlatende klinkers : Zone rond Modulen 1-11 : 945 m² Wegenis in asfalt : Zone rond Modules 1-11 : m² Infiltratiebekken : liter Stootpalen : Rond het infiltratiebekken : 14 stuks B. BIJKOMENDE BESCHRIJVING VAN DE MODULES MODULE 1 en 5 : Nuttige binnenafmetingen : breedte 11,94m x 17,93m (214 m²) Hoogte vanaf 0,00m : 6,90 m 2 sectionaalpoorten 1 rookluik 1 vluchtdeur MODULE 2 /3 en 4 : Nuttige binnenafmetingen : breedte 11,88m x 17,93m (213 m²) Hoogte vanaf 0,00m : 6,90 m 1 sectionaalpoort 1 rookluik

10 Bestek Project DIMM te Poperinge Pagina 10 van 10 1 vluchtdeur MODULE 6 : Nuttige binnenafmetingen : breedte 11,87m x 30,09m (358 m²) Hoogte vanaf 0,00m : 6,90 m 1 sectionaalpoort 1 rookluik 1 vluchtdeur MODULE 7 : Nuttige binnenafmetingen : breedte 11,87m x 29,76m (354 m²) Hoogte vanaf 0,00m : 6,90 m 1 sectionaalpoort 1 rookluik 1 vluchtdeur MODULE 8 : Nuttige binnenafmetingen : breedte 11,88m x 30,09m (358 m²) MODULE 9 : Hoogte vanaf 0,00m : 6,90 m 1 sectionaalpoort 1 rookluik 1 vluchtdeur Nuttige binnenafmetingen : breedte 11,88m x 29,76m (354 m²) Hoogte vanaf 0,00m : 6,90 m 1 sectionaalpoort 1 rookluik MODULE 10 : 1 vluchtdeur Nuttige binnenafmetingen : breedte 11,94m x 30,09m (360 m²) min de oppervlakte van de technische lokalen ( 38 m²) zijnde (322 m²) Hoogte vanaf 0,00m : 6,90 m 1 sectionaalpoort 1 rookluik MODULE 11 : 2 vluchtdeuren Nuttige binnenafmetingen : breedte 11,94m x 29,76m (356 m²) Hoogte vanaf 0,00m : 6,90 m 1 sectionaalpoort 1 rookluik 2 vluchtdeuren

LASTENBOEK. PROJECT: EVERGEM: DOORNPARK. Datum: 26/11/2011

LASTENBOEK. PROJECT: EVERGEM: DOORNPARK. Datum: 26/11/2011 LASTENBOEK. GEM COÖRPORATION Tav. Dhr. PATRICK LAMBRECHTS Elsenstraat 2b 2170 MERKSEM PROJECT: EVERGEM: DOORNPARK Datum: 26/11/2011 Gebouw met de volgende afmetingen: Lengte: 84,00 M Breedte: 27,00 M Zijhoogte:

Nadere informatie

LASTENBOEK RAGHENO PARK - MECHELEN.

LASTENBOEK RAGHENO PARK - MECHELEN. LASTENBOEK RAGHENO PARK - MECHELEN. Aannemer: VULSTEKE NV Architect Archi.des : Luc Vulsteke Etienne Livémont Hoogledestraat 122B Motstraat 54 8610 Kortemark 2800 Mechelen T : 051/57 08 88 T : 015/45 96

Nadere informatie

BEDRIJVENPARK: PONTI-PARK. Beneluxlaan Harelbeke

BEDRIJVENPARK: PONTI-PARK. Beneluxlaan Harelbeke BEDRIJVENPARK: PONTI-PARK Beneluxlaan Harelbeke Inhoudsopgave A. Contactgegevens... 3 B. Gebouw met de volgende afmetingen:... 4 C. Voorbereidende werken.... 5 D. Bouwrijp maken terrein.... 5 E. Funderingswerken....

Nadere informatie

17/09/2014 BEDRIJVENPARK AARTSELAAR

17/09/2014 BEDRIJVENPARK AARTSELAAR BEDRIJVENPARK AARTSELAAR Inhoudsopgave A. Contactgegevens... 3 B. Gebouwen met de volgende afmetingen:... 4 C. Voorbereidende werken.... 6 D. Bouwrijp maken terrein.... 6 E. Funderingswerken.... 6 F. Bevloeringswerken....

Nadere informatie

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN HOOFDSTUK 00 : INRICHTING VAN DE BOUWPLAATS. werfkast elek. te voorzien HOODSTUK 01 : VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN. 01.1 : Schoonmaak van de werf. uitgraven van stronken 4 stuks HOOFDTSUK 02 : GRAAFWERKEN.

Nadere informatie

PROJECT WILLEBROEK. HEMELAKKERS BRASSCHAAT Tel: 0473/ LASTENBOEK GEBOUW. Gebouw met de volgende afmetingen:

PROJECT WILLEBROEK. HEMELAKKERS BRASSCHAAT Tel: 0473/ LASTENBOEK GEBOUW. Gebouw met de volgende afmetingen: LASTENBOEK GEBOUW Gebouw met de volgende afmetingen: Gebouw A: 18 m en 27 m L x 18 m Br = 405 m² Gebouw B: 27 m en 36 m L x 18 m Br = 567 m² Gebouw C: 20 m L x 15 m Br = 300 m² Gebouw D: 20 m L x 15 m

Nadere informatie

Lastenboek Ronse Moortelpark

Lastenboek Ronse Moortelpark Lastenboek Ronse Moortelpark A. Voorbereidende werken. 1. Uittekenen van de werk- en constructieplannen en ter goedkeuring voorleggen aan de bouwheer. 2. Veiligheidscoördinatie ontwerp en uitvoering. 3.

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge dirk martensstraat

nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge dirk martensstraat nieuwbouwproject op industriezone Waggelwater. / bedrijvenpark dirk martensstraat Dirk Martensstraat 3 8000 Brugge / ligging / ligging / ligging / voorstelling project nieuwbouw magazijnen (14 units) te

Nadere informatie

BEDRIJVENPARK SAND PARK. Anthonis De Jonghestraat - Nieuwkerken - St.Niklaas

BEDRIJVENPARK SAND PARK. Anthonis De Jonghestraat - Nieuwkerken - St.Niklaas BEDRIJVENPARK SAND PARK Anthonis De Jonghestraat - Nieuwkerken - St.Niklaas 1 A. CONTACTGEGEVENS Promotor: GEM CORPORATION bvba Industrielaan 5 bus 0015 2950 Kapellen Tel: 0473 369 369 Aannemer: NV Vaneenoo

Nadere informatie

BEDRIJFSGEBOUWEN WIJNENDAELE ROESELARE

BEDRIJFSGEBOUWEN WIJNENDAELE ROESELARE GIJKOR IMMO II BEDRIJFSGEBOUWEN WIJNENDAELE ROESELARE Commercieel lastenboek bedrijfsruimten Lot 8 November 2011 1/13 - inhoudsopgave - Hoofdstuk 01 ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN... 3 Opdracht... 3 Wijzigingen

Nadere informatie

BA_A BOUWHEER WERFADRES ARCHITECT. Materiaal legende:

BA_A BOUWHEER WERFADRES ARCHITECT. Materiaal legende: project Materiaal legende: 1: Gevelsteen - licht grijs genuanceerd 2: Buitenschrijnwerk - PVC - donker grijze RAL-kleur 3: Dorpels - blauwe steen geschuurd 4: houten gevelbeplanking - Ceder natuur 5: dakbedekking

Nadere informatie

Projectfiche INOV. Heldere Flatro-hal van 49 meter lang

Projectfiche INOV. Heldere Flatro-hal van 49 meter lang Projectfiche INOV Heldere Flatro-hal van 49 meter lang De Flatro-industriehal in Villers-le-Bouillet meet 15 meter bij 49 meter, en is 6 meter hoog. Het gebouw rust op betonsokkels die door Frisomat werden

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

14/05/2007 060604 144 BIJBOUWEN B-VLEUGEL Samenvattende opmeting 1

14/05/2007 060604 144 BIJBOUWEN B-VLEUGEL Samenvattende opmeting 1 14/05/2007 060604 144 BIJBOUWEN B-VLEUGEL Samenvattende opmeting 1 dossier 060604 144 BIJBOUWEN B-VLEUGEL lot ALGEMENE BOUWWERKEN ontwerp 0 bouwheer SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN CAMPUS ST NIKLAAS lot 1 Ruwbouwwerken

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

RENOVATIEPROJECT: BOSCO Park te Kapellen

RENOVATIEPROJECT: BOSCO Park te Kapellen LASTENBOEK GEM CORPORATION Elsenstraat 2b 2170 MERKSEM RENOVATIEPROJECT: BOSCO Park te Kapellen 1 A. Voorbereidende werken. 1. Veiligheidscoördinator ontwerp en uitvoering. 2. Opmaken risico-analyse. 3.

Nadere informatie

REGEL-MAAT-WERK INGELMUNSTER. TRANS l UTIL l MICCONSULT

REGEL-MAAT-WERK INGELMUNSTER. TRANS l UTIL l MICCONSULT REGEL-MAAT-WERK INGELMUNSTER TRANS l UTIL l MICCONSULT BEELD 50 100 150 200 250 INPLANTINGSPLAN 90 3. grid zorgt voor regelmaat 1. onregelmatige perceelsgrens 2. unieke rechte hoek benutten 1. onregelmatige

Nadere informatie

2HOB te LOZEN Lastenboek

2HOB te LOZEN Lastenboek 2HOB te LOZEN Lastenboek Wind- en waterdicht 1 LIGGINGSPLAN KAVEL 1 KAVEL 2 : 2a87ca : 2a87ca 2 INHOUDSTAFEL 1 ALGEMEEN 2 LASTENBOEK 2.1 Werfinrichting 2.2 Grondwerken 2.3 Rioleringswerken 2.4 Ruwbouw

Nadere informatie

Bestekteksten Conform systematiek Neutraal Bestek

Bestekteksten Conform systematiek Neutraal Bestek DEEL 8 LOT 86 AFWERKINGEN VLOERAFWERKING 86.80. DIVERSE AFWERKINGEN 86.82.00. VLOERPLINTEN 86.82.50. 4. Vloerafwerkingen, plinten, metalen / alg. (43) Hh.10. OMVANG.12. De werken omvatten: - Het leveren

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK Bedrijvencentrum - Sassenhout Vorselaar.

VERKOOPLASTENBOEK Bedrijvencentrum - Sassenhout Vorselaar. VERKOOPLASTENBOEK Bedrijvencentrum - Sassenhout Vorselaar. - 1 - 00 Administratieve Bepalingen Opdracht: Bouwen van een bedrijvencomplex bestaande uit 12 KMO-units. De uitvoering gebeurt volgens de bepalingen

Nadere informatie

Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei binnengebied. L a s t e n b o e k. Ondergrondse parking

Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei binnengebied. L a s t e n b o e k. Ondergrondse parking Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei 36-38 - binnengebied L a s t e n b o e k 1. Ruimtelijke context 1.1 Ligging Ondergrondse parking Het project is gelegen in het hartje van de wereldberoemde

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-1-2

Systeemnummer : PD 1-1-2 Systeemnummer : PD 1-1-2 Omschrijving : Membraan-éénlaagse gietasfaltconstructie losliggend, voor personenauto's tot 2000 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige afdichting en

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP

RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP RETAILPARK ZWEVEGEM ZWEVEGEM N391 KANTOREN +1 TE KOOP 1 RETAIL/KANTOORPARK ZWEVEGEM Nieuwbouw handelscomplex, uitstekend gelegen tussen de afrit van de E17 en het centrum van Zwevegem In het complex worden

Nadere informatie

BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN

BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN BOUWEN VAN EEN 2-WOONST TE BOCHOLT-LOZEN LASTENBOEK : WIND- & WATERDICHT (CASCO) LIGGING : RONDESTRAAT 14, 3950 BOCHOLT LOZEN BOUWHEER / VERKOPER : THANS-OOMS, NEYENSTRAAT 13, 3960 BREE 0476/72.82.12 raf.thans@telenet.be

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

VERSLAG EPB-STUDIE. Bouwheer. Projectlocatie. Projectomschrijving. Ons dossiernummer. Datum. Stad Gent. Gent. Kinderdagverblijf De Bron 14-066

VERSLAG EPB-STUDIE. Bouwheer. Projectlocatie. Projectomschrijving. Ons dossiernummer. Datum. Stad Gent. Gent. Kinderdagverblijf De Bron 14-066 VERSLAG EPB-STUDIE Bouwheer Projectlocatie Projectomschrijving Stad Gent Gent Kinderdagverblijf De Bron Ons dossiernummer 14-066 Datum April 2015 01/09/2015 p. 1-13 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. EPB-eisen

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT BROEKELKEN WIND & WATERDICHT

VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT BROEKELKEN WIND & WATERDICHT VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT BROEKELKEN WIND & WATERDICHT 1 I VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT BROEKELKEN RUWBOUW Voorafgaande werken Het uitzetten van de woning gebeurt overeenkomstig de gegevens van de uitvoeringsplannen

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

Technische omschrijving en afwerkstaat

Technische omschrijving en afwerkstaat Technische omschrijving en afwerkstaat Bedrijfsverzamelgebouw Lock/Stock Industrieweg 9 E in Elst (Gld) 14 september 2013 Pagina 1 van 5 Technische omschrijving Peil Het peil (P=0) is bovenkant afgewerkte

Nadere informatie

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal 85 555 265 /95 verluchting dampkap Ø verluchtingsrooster / afvoer badkamer verdiep Ø 1 * afvoer wc verdiep Ø1 keuken VOLGENS KEUKENPLAN garage MUREN BEPLEISTERD GLADDE WELFSELS 28 /2 sectionale poort zonder

Nadere informatie

Gebruikt / Gerenoveerd

Gebruikt / Gerenoveerd De Meeuw Oirschot Postbus 18 5688 ZG OIRSCHOT 0499-572024 www.demeeuw.com hergebruik@demeeuw.com Gebouw HG-010 Gebruikt / Gerenoveerd Dossier HG-010 Tekening M2020-0178831 Oppervlakte 74 m² Afmeting 13,54

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

Infil.krat 272 L 85*81*40. Infil.krat 272 L 85*81*40

Infil.krat 272 L 85*81*40. Infil.krat 272 L 85*81*40 228 066 29 06 60 06 228 D02 Nota infiltratie: - Min 0cm onder maailveld - Min 0m Achter achtergevel - Nood overloop naar riool Afwaterend oppervlak: 0-0 = 0 m² infiltratie kratten: Min inhoud 80 L > geplaatst:

Nadere informatie

Omschrijving EH HOEV. Ehprijs

Omschrijving EH HOEV. Ehprijs Omschrijving EH HOEV. Ehprijs Indienen bouwvergunning sog 1 150,00 Waarborg Stad Gent sog 1 200,00 Inname openbaar domein (containers-stelling) sog 1 150,00 Bekendmaking vergunning sog 1 100,00 ABR-verzekering

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Isotherme panelen. Industriedeuren

Isotherme panelen. Industriedeuren Isotherme panelen Industriedeuren -1 Toebehoren en opties INUSTRIEPANELEN FRIGOPANEEL TYPE F e F-panelen zijn uiterst geschikt voor gekoelde magazijnen, koelcellen, vriestunnels, cleanrooms enz. Pg. -3

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

Platdakvensters. Elektrisch platdakvenster. Vast platdakvenster. Platdakvenster voor daktoegang. Opties. Platte daken

Platdakvensters. Elektrisch platdakvenster. Vast platdakvenster. Platdakvenster voor daktoegang. Opties. Platte daken Platdakvensters 1 Elektrisch platdakvenster Vast platdakvenster Platdakvenster voor daktoegang Opties Platte daken Technische gegevens 60 0,19 Dakopening 80 90 0,40 0,32 0,54 H +10mm max. W +10mm max.

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 6 lot 8-9 - 10 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

Metaalstructuren 3. Inleiding. Standaardprofielen. Staalkwaliteit

Metaalstructuren 3. Inleiding. Standaardprofielen. Staalkwaliteit 3 METAALSTRUCTUREN Metaalstructuren 3 Inleiding De helft van de realisaties van Willy Naessens Industriebouw wordt gebouwd met metaalstructuren. Die worden o.a. toegepast in KMO-gebouwen, agrarische gebouwen,

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-2-1

Systeemnummer : PD 1-2-1 Systeemnummer : PD 1-2-1 Omschrijving : Membraan - tweelaagse gietasfaltconstructie losliggend, ongeïsoleerd, voor licht vrachtverkeer tot ca. 7500 kg Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige

Nadere informatie

ADVIES VAN HET GEMEENTEBESTUUR

ADVIES VAN HET GEMEENTEBESTUUR PROVINCIE LIMBURG GEMEENTE BILZEN INGESCHREVEN OP DE TABEL VAN DE ORDE DER ARCHITECTEN VAN LIMBURG Ingenieurs-architectenbureau Techniek & Ruimte bvba 3740 Bilzen, Bammestraat 51 tel. 012/23 69 48 - fax.

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

Den Anker. Beschrijving handelspand CASCO. Gemeenteplein Molenstraat Kontich INFORMATIEBROCHURE

Den Anker. Beschrijving handelspand CASCO. Gemeenteplein Molenstraat Kontich INFORMATIEBROCHURE Den Anker Beschrijving handelspand CASCO. Gemeenteplein Molenstraat Kontich 016 65 90 90 0491 30 20 33 INFORMATIEBROCHURE 26/03/2013 De verstrekte informatie kan op elk moment wijzigen. 0491 30 20 33-1

Nadere informatie

MAXON EPDM BESTEKTEKSTEN

MAXON EPDM BESTEKTEKSTEN MAXON EPDM BESTEKTEKSTEN Algemeen 1. Voor verkleving met koudlijm eenlaags 2. Voor verkleving met koudlijm met onderlaag 3. Voor renovatie op oude bitumineuze dakdichting 4. Voor plaatsing met ballast

Nadere informatie

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek

BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek BEKNOPTE BESCHRIJVING APPARTEMENTEN Residentie Ganzebroek Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek Dit project omvat de realisatie van een vrijstaande bebouwing gelegen Ganzebroekstraat 11 te Diepenbeek, volgens

Nadere informatie

Bestekbeschrijving niet akoestische VBIONEN

Bestekbeschrijving niet akoestische VBIONEN Bestekbeschrijving niet akoestische VBIONEN Prefab betonelement met geïntegreerde voorzetwand Deze bestekbeschrijving is geënt op het Typebestek 250, versie 2.2. en dient aangepast te worden overeenkomstig

Nadere informatie

KMO-ZONE VRIJKENSHEIDE

KMO-ZONE VRIJKENSHEIDE VERKOOPSLASTENBOEK KMO-ZONE VRIJKENSHEIDE MERKSPLASSESTEENWEG 95 RIJKEVORSEL 1. ALGEMEENHEDEN. 1.1. Doel en omvang van de aanneming. De aanneming heeft tot doel de oprichting van een industriegebouw met

Nadere informatie

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00 Raming kosten Heyte-Maes Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00 Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00 Architect 6 500,00 EPB, veiligheidscoördinatie, keuring riolering 1 735,00 RUWBOUW

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwbouw

Optielijst Woonwensen ruwbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven

Nadere informatie

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr.

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr. Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 Kavel Soort Kavel VON prijs VON prijs Status nr. (ca. m²) stadsvilla Frits (550 m³) stadsvilla Hub (575 m³) 1 vrijstaand 333 459.000 beschikbaar

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

Lot 6: Aluminium Buitenschrijnwerken en Gevelbekleding,

Lot 6: Aluminium Buitenschrijnwerken en Gevelbekleding, 1082 OCMW Poperinge Veurnestraat 18-22 8970 Poperinge Lot 6: Aluminium Buitenschrijnwerken en Gevelbekleding, BESCHRIJVENDE MEETSTAAT 01 ALGEMEEN 01,1 Kosten 1,0 S.O.G. FF Verzekeringen, Opkuisen, 1,00

Nadere informatie

NIEUW ADMINISTRATIEF CENTRUM BRASSCHAAT OO 2605 B

NIEUW ADMINISTRATIEF CENTRUM BRASSCHAAT OO 2605 B NIEUW ADMINISTRATIEF CENTRUM BRASSCHAAT OO 2605 B perspectiefsnede door de patio frontaal zicht vanaf de verhoevenlei zicht frontoffice en onthaaldesk kantoren backoffice met zicht op het gemeentehuis

Nadere informatie

Lijst producten geharmoniseerde normen Code 22: DAKBEDEKKINGEN, DAKLICHTEN, DAKRAMEN EN TOEBEHOREN KITS VOOR DAKEN

Lijst producten geharmoniseerde normen Code 22: DAKBEDEKKINGEN, DAKLICHTEN, DAKRAMEN EN TOEBEHOREN KITS VOOR DAKEN EN 90 Betonnen dakpannen en hulpstukken voor dakbedekking en gevelbekleding Productspecificaties Lijst geharmoniseerde normen Code 22: DAKBEDEKKINGEN, DAKLICHTEN, DAKRAMEN EN TOEBEHOREN KITS VOOR DAKEN

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

Permanente fiche - RWA - RWA

Permanente fiche - RWA - RWA Permanente fiche - - 5.596,00 m² hall 2 2.394,00 m² hall 3 1.750,00 m² hall 4 146,00 m² hall 5 483, 00 m³ kantoren MAGAZIJN Gedeeltelijk verticale betonpanelen Gedeeltelijk metselwerk Ytong op betonnen

Nadere informatie

RECTICEL INSULATION BOUW EUROWALL

RECTICEL INSULATION BOUW EUROWALL BOUW EUROWALL Hard polyurethaanschuim, bekleed met een gasdicht meerlagen complex van kraft papier en metaalfolies waarvan één zijde reflecterend en één zijde matgrijs. De reflecterende zijde moet naar

Nadere informatie

Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23

Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23 Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23 Hyboma Wilgenlaan 39 8610 Kortemark 051 480 980 info@hyboma.be 1 hyboma.be GARAGE, 3 SLAAPKAMERS 3 *De 3D-visualisaties zijn illustratief voor de vormgeving van

Nadere informatie

Technische Omschrijving. Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur

Technische Omschrijving. Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur Technische Omschrijving Garage-Bedrijfs-Units Te Etten-Leur Technische omschrijving en voorwaarden versie 2014-07-01 Deel 1 Algemene informatie en technische omschrijving Deel 2 Tekeningen 1 Hoewel deze

Nadere informatie

Checklist controle uitvoering

Checklist controle uitvoering Checklist voor de controle op de uitvoering van bitumen daksystemen Opmerkingen vooraf: - Deze checklist is slechts een voorbeeld, is zeker niet altijd volledig en dient afhankelijk van de omstandigheden

Nadere informatie

Lijst producten geharmoniseerde normen Code 22: DAKBEDEKKINGEN, DAKLICHTEN, DAKRAMEN EN TOEBEHOREN KITS VOOR DAKEN

Lijst producten geharmoniseerde normen Code 22: DAKBEDEKKINGEN, DAKLICHTEN, DAKRAMEN EN TOEBEHOREN KITS VOOR DAKEN Lijst geharmoniseerde normen Code 22: DAKBEDEKKINGEN, DAKLICHTEN, DAKRAMEN EN TOEBEHOREN KITS VOOR DAKEN Norm Titel Toepassing Producttype Beoogd gebruik aan de regelgeving betreffende de brandreactie

Nadere informatie

Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl. QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48

Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl. QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48 Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48 BeDRiJFSgeBoUwenCoMPleX DE amerhof DRONTEN QPLANON-8002.indd 2 17-11-2008 12:38:00

Nadere informatie

Deel 1: RUWBOUW. Art 1: grondwerken. Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning.

Deel 1: RUWBOUW. Art 1: grondwerken. Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning. Deel 1: RUWBOUW Art 1: grondwerken Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning. Hierna wordt de kruipruimte uitgegraven tot de vaste grond In deze bouwput

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSVASTGOED IN BILZEN N.V. JOJAK GERARD OBEN BOUWT 10 NIEUWE BEDRIJFSHALLEN DE SPELVER BEDRIJVENCENTRUM

TE KOOP BEDRIJFSVASTGOED IN BILZEN N.V. JOJAK GERARD OBEN BOUWT 10 NIEUWE BEDRIJFSHALLEN DE SPELVER BEDRIJVENCENTRUM TE KOOP BEDRIJFSVASTGOED IN BILZEN N.V. JOJAK GERARD OBEN BOUWT 10 NIEUWE BEDRIJFSHALLEN DE SPELVER BEDRIJVENCENTRUM LOCATIE DE SPELVER INHOUD Project Ligging Doelgroep Bedrijventerrein Situatie in detail

Nadere informatie

Sectionaalpoorten voor woningen

Sectionaalpoorten voor woningen Sectionaalpoorten voor woningen Goede redenen om een sectionaalpoort van Vabo te kiezen Een Belgisch kwaliteitsproduct Gebruik van duurzame materialen Kwaliteit van onder tot boven Robuuste uitvoering

Nadere informatie

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds.

Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. Panelen van bekleed staal (plastisol, polyester, polyurethaan, PVDF, ). Gemakkelijk te plaatsen en bestand tegen de tand des tijds. S Het Dakpan-Paneel is een product van de nv ROBS PRODUCTKENMERKEN Gebruik

Nadere informatie

GEBOUWOMSCHRIJVING. Magazijn. Trappen van magazijn naar: CV lokaal; archiefruimte, kantoorruimte en tussenverdiep

GEBOUWOMSCHRIJVING. Magazijn. Trappen van magazijn naar: CV lokaal; archiefruimte, kantoorruimte en tussenverdiep Adres Scheldeweg 6, Boom Kadastrale gegevens Sectie A, perceelnr. 39 E 2 Vennootschap Immo Bolckmans NV Gebouwcode SW6B Totale oppervlakte terrein 19.996,00 m2 23738 Verhuurbare oppervlakte totale gebouw

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede PROJECT KASTEELSTRAAT Assenede VERKAVELINGSPLAN 2 KASTEELSTRAAT LOT 3-2 - 1 GRONDPLAN lot 3-2-1 4 VERDIEPINGSPLAN lot 3-2-1 GEVELS en DOORSNEDE lot 3-2-1 6 LOT 6-5 - 4 GRONDPLAN lot 6-5-4 8 VERDIEPINGSPLAN

Nadere informatie

OCMW BRUGGE Ruddershove 4 8000 Brugge 0 ALGEMENE BEPALINGEN. 1 VOORAFGAANDE WERKEN EN SLOOPWERKEN.

OCMW BRUGGE Ruddershove 4 8000 Brugge 0 ALGEMENE BEPALINGEN. 1 VOORAFGAANDE WERKEN EN SLOOPWERKEN. p 1/6 0 ALGEMENE BEPALINGEN. 00. AANNEMINGSMODALITEITEN. 01. GEBRUIKTE AFKORTINGEN. 02. INDELING EN NUMMERING VAN DE ARTIKELS. 03. METING. 04. LEVERING, HERKOMST EN STANDAARDISERING VAN MATERIALEN EN UITVOERING.

Nadere informatie

GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW

GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW 1. Project Omschrijving Het gaat om het gedeeltelijk vergroten van een bestaande hoekwoning. Naast een bijkeuken en uitbreiding van de bestaande woonkamer

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

Aanvraag werken op openbaar domein

Aanvraag werken op openbaar domein Gemeente Herselt - Administratie Openbare Werken - Kerkstraat 1-2230 Herselt Tel 014/53.98.21 en 014/53.98.22 - fax 014/53.98.23 BTW: 0207.502.103 - e-mail: openbare.werken@herselt.be Aanvraag werken op

Nadere informatie

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51)

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) WERKNUMMER 2007-05. DATUM 12 februari 2008 KORTE OMSCHRIJVING VAN HET WERK Het werk bestaat uit het verbouwen van de begane grond van een winkelruimte

Nadere informatie

GLOBALFUTURN. Commercieel lastenboek 2013 V1

GLOBALFUTURN. Commercieel lastenboek 2013 V1 GLOBALFUTURN Commercieel lastenboek 2013 V1 INHOUDSOPGAVE 01. VOORBEREIDENDE WERKEN... 3 02. STRUCTUUR... 4 03. VLOEREN... 5 04. WANDEN... 6 05. DAKCONSTRUCTIE EN DAKBEDEKKING... 7 06. BUITENSCHRIJNWERK...

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113

verkooptekening Cronenburgh Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 Kappeyne van de Coppellolaan 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ligtelijnweg Bulthuisweg Chris Schutweg Bastertlaan Bastertlaan

Nadere informatie

Isotherme panelen. Industriedeuren

Isotherme panelen. Industriedeuren Isotherme panelen Industriedeuren -1 Toebehoren en opties INUSTRIEPANELEN TYPE F e F-panelen zijn uiterst geschikt voor gekoelde magazijnen, koelcellen, vriestunnels, cleanrooms enz. Pg. -3 e optionele

Nadere informatie

[T] [F] [E] [B]. [P] Hierbij vragen wij U prijs voor de hoger vermelde werf in uitvoering.

[T] [F] [E] [B]. [P] Hierbij vragen wij U prijs voor de hoger vermelde werf in uitvoering. [T] [F] [E] [B]. [P] [ A], Offertedienst,,. Aantal bl z. 5 + bijlage Berchem, 23 juli 2013. Betreft Bi jl age CC Onze ref Dok Petanque, Antwerpen. geen. PR0347 PET ALG/2013 (Gelieve te vermelden op offerte)

Nadere informatie

Projectomschrijving : de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw te BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Projectomschrijving : de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw te BUNSCHOTEN SPAKENBURG Hoofdstuk 00: ALGEMEEN 00.00.01 Projectgegevens Bouwplaats : BUNSCHOTEN SPAKENBURG (HAARBRUG ZUID) Projectomschrijving : de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw te BUNSCHOTEN SPAKENBURG Hierna te

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-2-2

Systeemnummer : PD 1-2-2 Systeemnummer : PD 1-2-2 Omschrijving : Membraan-tweelaagse gietasfaltconstructie vastliggend, voor licht vrachtverkeer tot ca. 7500 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige afdichting

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK KMO Park Krekelenberg II

VERKOOPSLASTENBOEK KMO Park Krekelenberg II VERKOOPSLASTENBOEK KMO Park Krekelenberg II 17 KMO-units met mogelijkheid tot kantoren te Niel, Nieuwe Potaardestraat A. Algemene specificaties De units worden casco opgeleverd (geen afwerking in de units

Nadere informatie

BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST

BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST BOUW VAN 15 BEDRIJFSUNITS AAN DE AUSTRALIEWEG TE HULST ONTWIKKELING EN BOUWADVIES: P & S Projectontwikkeling B.V. Provincialeweg 26 4431 NB s-gravenpolder NOTARIS: Axent Notarissen Claushof 2 4532 BB Terneuzen

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

TECHNISCH LASTENBOEK

TECHNISCH LASTENBOEK TECHNISCH LASTENBOEK Bedrijfsverzamelgebouw Nijverheidslaan 14, 8890 Moorslede Bouwheer : De Kleine Prins Walle 113a 8500 Kortrijk Architect : Atelier ASA bvba Coppenolstraat 3 2000 Antwerpen Versie :

Nadere informatie

TRIDEX: lastenboeken

TRIDEX: lastenboeken TRIDEX: lastenboeken Algemeen 1. voor verkleving met koudlijm 1-laags 2. voor verkleving met koudlijm met onderlaag 3. voor renovatie op oude bitumineuze dakdichting 4. voor plaatsing met ballast 5. voor

Nadere informatie

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie!

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK Halfopen bebouwingen met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in de gemeente Glabbeek,

Nadere informatie