WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEEKBRIEF 27ste jaargang nr. 41 11 juli 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525"

Transcriptie

1 WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN Juf Marieke Dylan groep Britt groep 2A Isa groep Linde groep 1B Angela groep Shania groep 1A Djamilla groep Sven groep 2A Jill groep Julia groep 2B Elyas groep Nieke groep 2A Hester groep Kirsten groep 1A Roel groep Mika groep Weslie groep Sven groep 2B Igor groep Danique groep Daphne groep Donna groep 2A Quianne groep Lianne groep 4 Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag!!! ZWEMDIPLOMA Nog nét voor de vakantie hebben een heleboel kinderen hun zwemdiploma gehaald! Gefeliciteerd allemaal!!! Wat hebben we goede zwemmers op school! Zwemdiploma A: Jayden (groep 3) Linn (groep 2A) Charleen (groep 2B) Zwemdiploma B: Guusje (groep 3) Zwemdiploma C: Sijmen (groep 4) Wouter (groep 3) Lisa (groep 2B) GEBOREN Jenny uit groep 1A heeft een broertje gekregen. Hij heet Rijkaart en is geboren op 8 juni in Parijs! Gefeliciteerd Jenny!

2 GOEDE DOELEN/ZENDINGSPROJECT: SPAREN VOOR NAMIBIE Vanaf de voorjaarsvakantie tot nu hebben we gespaard voor de weeskinderen in Namibië via stichting Philadelphia Namibië. St. Philadelphia Namibië is een zelfstandige, christelijke organisatie met als doel: het verhogen van de kwaliteit van zorg aan en ondersteuning van kinderen die wees zijn als gevolg van aids en andere ernstige ziekten en om de capaciteit van de gemeenschappen en personen die verantwoordelijk zijn voor de zorg aan deze kinderen, te versterken. Dankzij uw wekelijkse bijdrage is er in totaal 241,36 euro gespaard voor deze stichting. Hartelijk dank daarvoor! Na de zomervakantie gaan we sparen voor Stichting CHARILOVE. Deze stichting is opgezet om kinderen met een beperking en weeskinderen in Nigeria te voorzien van scholing en een warme maaltijd. De oma van Anouk (groep 5) en Jens (groep 1A) is er nauw bij betrokken. Na de vakantie zal zij hier meer over vertellen. MUSICAL DE TV-KANTINE EN AFSCHEID GROEP 8 Op donderdag 3 juli hebben de kinderen van groep 8 2x de musical gespeeld: s ochtends voor hun opa s en oma s en s avonds voor hun ouders, broers en zussen. Beide keren was de zaal helemaal vol en beide keren hebben de kinderen vol enthousiasme gespeeld. s Avonds werd er na de musical afscheid genomen met dankwoordjes, toespraken en cadeaus. Al met al een heel feestelijk gebeuren. Alle ouders die meegeholpen hebben met de musical: heel hartelijk dank. Vooral door jullie hulp is de musical zo goed geslaagd. Hugo, Nick, Senna, Chiel, Sil, Jill, Sem, Alysha, Djesley, Djamilla, Luke, Luke, Lune, Yelka, Mélanie, Roel, Stan, Lars, Niels David, Tico, Sterre, Kaylee, Fabiënne, Christiaan, Quinten, Dennie, Allart, Jelle en Salle: jullie hebben geweldig gespeeld tijdens de musical. En wij wensen jullie een heel fijne tijd op jullie nieuwe school. Meer foto s zijn te vinden op de website!

3 OPROEP KLAAR-OVERS Cursusjaar kunnen we gelijk vanaf het begin starten met een bijna complete invulling van het klaar-overen. Op elk moment hebben we een volwassene met een volwassene of een volwassene met een leerling uit groep 8 die voor een veilige oversteekplek zorgen. Als Prinses Beatrixschool zijn we hier erg blij mee. Als verkeerscommissie geeft ons dit een goed, veilig gevoel. Op de dinsdagmiddag van uur komen we echter een ouder die klaar-overt tekort. Omdat een leerling uit groep 8 te allen tijde aan een volwassene gekoppeld moet worden en we momenteel niemand hebben voor deze dag en tijdstip, ziet het er naar uit dat er geen bemenste oversteekplek is op genoemde tijd. Een ongewenste situatie die we als school zeer betreuren. Structurele inzet van Piet Oerlemans en / of Benno Bulten is onmogelijk door werkzaamheden / afspraken op andere schoollocaties. Is er iemand onder de ouders die dit tijdstip voor zijn of haar rekening zou willen nemen. Help ons uit de brand. Meld u s.v.p. aan bij de klassenleerkracht en / of Benno Bulten zodat onze lijst voor 100% ingevuld is. UIT ETEN BIJ CAMPMAN!! Op uitnodiging van Campman ging groep 3 op maandag 7 juli frietjes eten. Om uur vertrokken we in groepjes onder begeleiding van ouders. De route was uitgezet door de moeder van Anouk uit groep 5. Onderweg waren er leuke opdrachten. Bij Campman aangekomen kregen we limonade en frietjes met snacks. De kinderen zaten lekker te genieten. Na afloop hebben we nog gevoetbald op het grasveld en kregen we nog een ijsje. Daarna begon de route weer terug naar school. Het was supergezellig. Campman en ouders bedankt!!!!

4 LAATSTE SCHOOLDAG Op de laatste schoolochtend ging het er vrolijk aan toe op het schoolplein: iedere klas had een dansje ingestudeerd en heel veel ouders bleven kijken. Heel erg gezellig. En de ochtend die zo feestelijk begon werd afgesloten met samen frietjes eten met een ijsje toe. Hieronder vindt u foto s van de dansjes en het eten.

5

6 KALENDER juli vrijdag 11 8:30 uur Everybody dance now! vrijdag 11 Laatste schooldag, vanaf uur: vakantie! t/m vrijdag 22 augustus 2014 augustus maandag 25 eerste schooldag september donderdag 11 informatieavond alle groepen vrijdag 12 Beatrixpleinfeest uur De OC en het schoolteam wensen iedereen een fijne zomervakantie! En we zien elkaar weer op MAANDAG 25 AUGUSTUS 2014 Bijlage: - Beatrix pleinfeest - Advertentie Photo & Graphics - Nieuwsbrief OPS PassendWijs

7 Vooraankondiging Beatrix pleinfeest. Op vrijdagmiddag 12 september 2014, van uur staat het tweede Beatrixpleinfeest gepland. Evenals in september 2012 zijn we van plan een gezellige happening voor leerlingen, ouders, jongere en oudere broertjes en zusjes, opa s en oma s, buren en andere belangstellenden te organiseren. Het thema voor deze gezellige middag is elkaar ontmoeten en een praatje maken onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de leerlingen worden een aantal leuke activiteiten geregeld. Hierbij een tipje van de sluier : -twee springkussens -schminken voor de groepen 1 t/m 4 -behendigheidsfietsen voor de groepen 5 t/m 8 -verschillende demonstraties door leerlingen -rad van avontuur -drank- en eetkraam -ijsje voor alle leerlingen Over de verdere ins en outs informeren we iedereen te zijner tijd. Een aantal belangrijke zaken om nu al te weten: -bij slecht weer wijken we uit naar een andere datum in september (w.s. 26 sept.) -we zijn op zoek naar ouders om te helpen bij het schminken. U kunt zich aanmelden bij Marieke Vertegaal -bewaar leuke dingen die als prijs bij het rad van avontuur zouden kunnen dienen. Direct na de zomervakantie kunnen deze prijsjes op school worden ingeleverd. We hopen dat u vrijdagmiddag 12 september reserveert in uw agenda. Namens de voorbereidingscommissie, Benno Bulten.

8

9 Nieuwsbrief OPR PassendWijs Datum: Aan: Van: juli e editie MR-en, ouders en directies van Samenwerkingsverband PassendWijs. OPR (Ondersteuningsplanraad) SWV PassendWijs Beste leden van de MR / directie / en ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van de OPR van PassendWijs. In een vorige Memo vanuit het bestuur bent u reeds geïnformeerd over de totstandkoming van onze OPR en welke taken en bevoegdheden deze heeft. In deze Memo bent u reeds geïnformeerd over het feit dat wij als OPR graag een actieve communicatie met onze achterban willen. Mede hierom leest u nu onze eerste nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vindt u een kort verslag van onze activiteiten in de afgelopen periode, informatie over de inrichting van de OPR, hoe de OPR conform reglement komend schooljaar verder gaat en hoe u contact kunt opnemen met ons als OPR. Activiteiten van de Ondersteuningsplanraad In de afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de inrichting van de OPR, het reglement en statuut is vastgesteld om als OPR te kunnen functioneren. Dit uiteraard in samenspraak met het bevoegd gezag van PassendWijs. Vanaf de start van oprichting in december tot dit moment is er door de huidige leden van de OPR in een hoog tempo veel werk verzet. Een nieuwe situatie voor iedereen; een ondersteuningsplan met een krappe deadline, een nieuw fenomeen de ondersteuningsplanraad, veel leesvoer en de nodige overlegmomenten. Dit alles heeft geresulteerd in het huidige ondersteuningsplan maar ook de inmiddels uitgewerkte jaarplanning van PassendWijs waarin een planning is gemaakt voor alle nog uit te zetten ontwikkelingen en acties aangaande Passend Onderwijs. Deze planning is een vast onderdeel van onze agenda waarin we constant met het bestuur in overleg blijven. Als OPR kunnen we concluderen dat er al veel werk is verzet maar ook nog veel moet gebeuren. De OPR is hierbinnen de critical friend van het bestuur, hierin is een prettige samenwerking waarin iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: Passend Onderwijs voor alle leerlingen in onze regio. Om u op de hoogte te houden van onze activiteiten zijn de notulen van de OPR beschikbaar via de website van PassendWijs. Hier kunt u ook terecht voor verdere informatie aangaande PassendWijs. Als OPR zullen we u ook informeren door middels van deze nieuwsbrief. 1

10 Inrichting Ondersteuningsplanraad Zoals u in de eerdere Memo heeft kunnen lezen is deze eerste OPR opgericht voor een korte periode vanuit de VOPR. Conform de wet en reglement kunnen alle betrokken ouders en personeelsleden zitting hebben in de OPR. De leden van de huidige OPR hebben in de afgelopen maanden hard gewerkt en zijn dan ook bereid om ook in de komende periode weer aan de slag te gaan. Ook vanuit de VOPR en persoonlijke initiatieven zijn er reeds belangstellenden om zitting te nemen in de OPR. De OPR bestaat op dit moment uit de volgende personen: Naam & Regio Regio Overbetuwe/Lingewaard Tamara Bulters (voorzitter) Nieke Boekelman (Vacant na de zomervakantie) Constance Schuler (penningmeester) Ernest Tubbing (secretaris) Regio Renkum Bianca Thomassen Vacant Regio Arnhem Gerda Reens Paulien Schuiermanni Merlijn van Kroonenburg Eric Derksen (plaatsvervangend voorzitter) Regio Rheden-Rozendaal Sonja Mensink Angela Thissen- van Heeswijk Cluster 3 Martin van der Kaaden Wouter van Onna Cluster 4 Anita Gerritsen Gert-Jan Witkamp Geleding Wij nodigen ouders en personeelsleden die belangstelling hebben om zitting in de OPR te nemen uit om dit voor 1 september 2014 kenbaar te maken bij de OPR via onderstaand mailadres. Vermeld hierbij of je ouder of personeelslid bent, van welke school in welke regio c.q. van welk cluster. Kort na 1 september 2014 zullen wij een overzicht samenstellen van de (aspirant)kandidaten. Daar waar meer kandidaten zijn dan zetels zullen er conform het reglement verkiezingen plaatsvinden. Kiesgerechtigd hierbinnen zijn conform het reglement de MR-en uit betreffende regio. In de volgende nieuwsbrief zal de lijst met kandidaten worden opgenomen en zal tevens, indien dit aan de orde is, de procedure rondom de verkiezingen worden opgenomen. Contact Ondersteuningsplanraad Voor vragen, opmerkingen of verdere informatie kunt u ons benaderen via: opr@swv-passendwijs.nl Met vriendelijke groeten, OPR PassendWijs 2

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 27ste jaargang nr. 37 13 juni 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGE 14-06 Salle groep 8 18-06 Anna groep 6 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 2 16 september 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-09 Sil, groep 2A 20-09 Juf Tiny 23-09 Denise, groep 4 23-09

Nadere informatie

VERJAARDAG JUF KARIN, GROEP

VERJAARDAG JUF KARIN, GROEP WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 37 24 juni 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-06 Veerle, groep 7 29-06 Yara, groep 6 30-06 Hannah, groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF. ZWEMDIPLOMA Eva uit groep 1/2A heeft haar A diploma gehaald. Gefeliciteerd.

WEEKBRIEF. ZWEMDIPLOMA Eva uit groep 1/2A heeft haar A diploma gehaald. Gefeliciteerd. WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 36 17 juni 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-06 Marie, groep 2B 22-06 Sophie, groep 6 22-06 Ilse, groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr mei Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr mei Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 33 23 mei 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-05 Milan M, groep 4 28-05 Art, groep 3 28-05 Hugo, groep 6 VOORAANKONDIGING

Nadere informatie

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 27ste jaargang nr. 40 4 juli 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGE 04-07 Kayleigh groep 1B 04-07 Rafaela groep 3 04-07 Tygo groep 2A

Nadere informatie

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr. 30 4 april 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

WEEKBRIEF 27ste jaargang nr. 30 4 april 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 WEEKBRIEF 27ste jaargang nr. 30 4 april 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGE 06-04 Thomas groep 2B 07-04 Milou groep 1B 09-04 Nicky groep 7

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 37 19 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-06 Marie, groep 1B 22-06 Sophie, groep 5 22-06 Ilse, groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 41 17 juli 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 19-07 Kirsten, groep 2A 20-07 Mika, groep 5 20-07 Sven G, groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN 04-07 Dani, groep 4 04-07 Wesley, groep 8 04-07 Rafaela, groep 7 04-07 Tygo, groep 7 05-07 Chanel, groep 6 05-07 Juf Linda 06-07 Sebastian, groep 7 08-07 Charlotte, groep 8 09-07 Abiman, groep

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 18 februari 2014

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 18 februari 2014 Notulen OPR PassendWijs dinsdag 18 februari 2014 Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Aanwezig: Nieke Boekelman, Tamara Bulters, Bert Burkels, Eric Derksen, Anita Gerritsen, Martin van

Nadere informatie

RAPPORTEN EN TEKENBOEKEN Denkt u eraan om de rapporten en de tekenboeken van groep 1 en 2 weer mee terug te nemen naar school?

RAPPORTEN EN TEKENBOEKEN Denkt u eraan om de rapporten en de tekenboeken van groep 1 en 2 weer mee terug te nemen naar school? WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 1 9 september 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-09 Mirjam, groep 3 17-09 Ricardo, groep 7 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 13 mei 2014

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 13 mei 2014 Notulen OPR PassendWijs dinsdag 13 mei 2014 Voorzitter: Tamara Bulters Notulen: Lindsey Samson Aanwezig: Nieke Boekelman, Tamara Bulters, Eric Derksen, Anita Gerritsen, Martin van der Kaaden, Merlijn van

Nadere informatie

ZWEMDIPLOMA Mathis uit groep 3 heeft zijn A diploma gehaald. Knap gedaan Mathis.

ZWEMDIPLOMA Mathis uit groep 3 heeft zijn A diploma gehaald. Knap gedaan Mathis. WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 40 15 juli 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 17-07 Jesse, groep 1B 18-07 Julia, groep 4 18-07 Nieke, groep

Nadere informatie

WELKOM Dani is 4 jaar geworden en hij kan nog eventjes meedraaien in de C klas! Veel plezier Dani!

WELKOM Dani is 4 jaar geworden en hij kan nog eventjes meedraaien in de C klas! Veel plezier Dani! WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 40 10 juli 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 15-07 Britt, groep 3 16-07 Shania, groep 2A 16-07 Linde, groep

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs maandag 16 juni 2014

Notulen OPR PassendWijs maandag 16 juni 2014 Notulen OPR PassendWijs maandag 16 juni Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Aanwezig: Nieke Boekelman, Tamara Bulters,, Anita Gerritsen, Martin van der Kaaden,, Sonja Mensink, Wouter

Nadere informatie

Notulen (V)OPR Passend Wijs dinsdag 14 januari 2013

Notulen (V)OPR Passend Wijs dinsdag 14 januari 2013 Notulen (V)OPR Passend Wijs dinsdag 14 januari 2013 Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Susan Otters-Jansen Aanwezig Marjo Rappange, Bert Burkels, Angela Thissen-van Heeswijk, Erik Derksen, Merlijn

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs woensdag 2 april 2014

Notulen OPR PassendWijs woensdag 2 april 2014 Notulen OPR PassendWijs woensdag 2 april 2014 Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Notulen: Lindsey Samson Aanwezig: Nieke Boekelman, Tamara Bulters, Eric Derksen, Anita Gerritsen, Martin

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs

Notulen OPR PassendWijs regio Personeelsgeleding Oudergeleding Overbetuwe / Lingewaard Tamara Bulters (voorzitter / PR / nieuwsbrief) Valentien Milder Astrid Peters (penningmeester) vacant Renkum Bianca Thomassen (secretaris

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 34 9 juni 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 15-06 Luca, groep 1A 16-06 Milan B, groep 3 16-06 Timo, groep 1A

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr augustus Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr augustus Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 1 29 augustus 2014 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 28-08 Lily, groep 4 31-08 Wessel, groep 2 02-09 Sem, groep

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs donderdag 27 februari 2014

Notulen OPR PassendWijs donderdag 27 februari 2014 Notulen OPR PassendWijs donderdag 27 februari 2014 Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Aanwezig: Nieke Boekelman, Tamara Bulters, Eric Derksen, Anita Gerritsen, Merlijn van Kroonenburg,

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

WEEKBRIEF. JARIGEN 2-3 Angèl, groep Elisa, groep 6 Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

WEEKBRIEF. JARIGEN 2-3 Angèl, groep Elisa, groep 6 Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 23 27 februari 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 2-3 Angèl, groep 5 5-3 Elisa, groep 6 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 32ste jaargang nr. 37 26 juni 2019 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317 843525 JARIGEN 30-06 Dirk, groep 2B 30-06 Hannah, groep 8 02-07 Shania, groep

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 4 februari 2013

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 4 februari 2013 Notulen OPR PassendWijs dinsdag 4 februari 2013 Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Aanwezig: Nieke Boekelman, Tamara Bulters, Eric Derksen, Anita Gerritsen, Martin van der Kaaden,

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr juli Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 39 4 juli 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317 843525 JARIGEN 05-07 Chanel, groep 5 06-07 Sebastian, groep 6 09-07 Abiman, groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Zwemdiploma Tygo (groep 3) heeft zijn A diploma gehaald. Goed gedaan!

WEEKBRIEF. Zwemdiploma Tygo (groep 3) heeft zijn A diploma gehaald. Goed gedaan! WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 25 13 maart 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 15-03 Hanna, goep 2A 17-03 Joost, groep 6 18-03 Lisa, groep 3

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 16 juni 2015

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 16 juni 2015 Notulen OPR PassendWijs dinsdag 16 juni 2015 Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Notulant: Annie Platerink Aanwezig: Tamara Bulters, Valentien Milder, Astrid Peters, Bianca Thomassen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs woensdag 4 februari Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Notulant: Annie Platerink

Notulen OPR PassendWijs woensdag 4 februari Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Notulant: Annie Platerink Notulen OPR PassendWijs woensdag 4 februari 2015 Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Notulant: Annie Platerink Aanwezig: Tamara Bulters, Valentien Milder, Astrid Peters, Ernest Tubbing,

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 30 september 2014

Notulen OPR PassendWijs dinsdag 30 september 2014 Notulen OPR PassendWijs dinsdag 30 september 2014 Voorzitter: Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Notulant: Annie Platerink Aanwezig: Bulters, Ernest Tubbing, Nieke Boekelman, Bianca Thomassen, Gerda

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 28ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 28ste jaargang nr. 36 12 juni 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 08-06 Quinn, groep 1 C 08-06 Ruben, groep 1 C 16-06 Milan, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr mei Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr mei Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 31 19 mei 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 17-05 Julian, groep 1C 23-05 Jenny, groep 3 27-05 Milan M, groep

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni:

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 36 21 juni 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Notulen OPR PassendWijs woensdag 5 november 2014

Notulen OPR PassendWijs woensdag 5 november 2014 Notulen OPR PassendWijs woensdag 5 november 2014 Voorzitter: Tamara Bulters Secretariaat: Ernest Tubbing Notulant: Annie Platerink Aanwezig: Tamara Bulters, Ernest Tubbing, Nieke Boekelman, Bianca Thomassen,

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni

AGENDA nr. 19 NIEUWS JARIG. Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni AGENDA nr. 19 Maandag 18 juni niveaugesprekken groep 6/7 Donderdag 21 en vrijdag schoolkamp groep 3 t/m 6 22 juni Dinsdag 26 juni schoonmaakavond Vrijdag 29 juni nieuwsbrief 20 JARIG Lisa Oskam 24-6 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 2 11 september 2015 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-09 Mirjam, groep 2A 17-09 Ricardo, groep 6 Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26ste jaargang nr. 39

WEEKBRIEF 26ste jaargang nr. 39 WEEKBRIEF 26ste jaargang nr. 39 21 juni 2013 www.prinsesbeatrixrenkum.nl JARIGE 22-06 Sophie van Gent groep 3 23-06 Bernine te Velthuis groep 2C 27-06 Veerle Hangelbroek groep 4 Wij wensen jullie een heel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr februari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr februari Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 20 5 februari 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 07-02 Fenne, groep 2A 08-02 Robine, groep 7 09-02 Dèven, groep

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie