Algemene Voorwaarden & Handige Informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden & Handige Informatie"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden & Handige Informatie Amstelring Ledenservice Amstelring Ledenservice is onderdeel van Stichting Amstelring en voert namens Stichting Amstelring de Ledenservice uit. Amstelring biedt zorg in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlem, Haarlemmermeer Noord, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Ouder-Amstel en Uithoorn. Amstelring Ledenservice biedt een uitgebreid pakket cursussen, diensten aan huis, kortingsregelingen en informatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn aan. De producten van Amstelring Ledenservice kunnen aanvullend zijn op die van Amstelring Thuiszorg en worden niet gefinancierd door de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of de Ziektekostenverzekeringswet (ZvW). Ledenpas Wie kunnen zich als lid inschrijven van Amstelring: personen, gezinnen of gemeenschappelijke huishoudens woonachtig binnen het werkgebied van Stichting Amstelring. Tegen betaling van de jaarlijkse bijdrage ontvangt het lid de Amstelring ledenpas, waarmee men gebruik kan maken van de kortingen op de cursussen en diensten van Amstelring Ledenservice. Leden van Amstelring hebben, op vertoon van hun geldige ledenpas, toegang tot de diensten, cursussen, activiteiten en kortingsregelingen die Amstelring Ledenservice biedt. Ledenblad en Servicepakket Leden krijgen viermaal per jaar het ledentijdschrift Amstelring Plus gratis op naam thuis bezorgd en eenmaal per jaar het Servicepakketboekje waarin de producten en diensten van Amstelring Ledenservice worden aangeboden. De inhoud van het Servicepakket kan veranderen gedurende het kalenderjaar. Bemiddeling van producten en diensten Amstelring Ledenservice levert zelf geen diensten. De deelnemer is zelf opdrachtgever van desbetreffende leverancier. De dienstverleners kennen een eigen aansprakelijkheid. Amstelring is derhalve niet aansprakelijk voor de werkzaamheden of de schade veroorzaakt door deze dienstverlener. Amstelring Ledenservice bemiddelt bij geschillen bij levering van producten en verlening van diensten door derden. Bemiddeling vindt echter alleen plaats indien de contributie of het verschuldigde bedrag aan de dienstverlener is betaald. In een aantal gevallen wordt leden gevraagd zich te legitimeren. Betrouwbare en vakbewame dienstverleners en docenten Alvorens Amstelring Ledenservice een verbintenis aangaat met een dienstverlener/docent, screent Amstelring Ledenservice de dienstverlener/docent aan de hand van Verklaring Omtrent Gedrag en vakdiploma s. Op die manier staan wij garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de door ons geselecteerde dienstverleners/docenten. Voorrijkosten en parkeergelden Bij al het aanbod aan huis uit het Amstelring Servicepakket brengt de dienstverlener opdrachtgever voorrijkosten in rekening, tenzij anders vermeld. Eventuele parkeergelden komen voor rekening van opdrachtgever.

2 Inschrijving Geïnteresseerden kunnen zich schriftelijk (post, of via de website) of telefonisch ( ) aanmelden voor het lidmaatschap van Amstelring Ledenservice en de bijdrage voldoen. Zie aanmeldingsformulier op pagina 57. Contributie De bijdrage wordt per kalenderjaar geheven, ongeacht de datum waarop de deelname is afgesloten. Bij aanmelding na 1 november wordt over het lopende kalenderjaar geen bijdrage in rekening gebracht. U betaalt contributie voor het daaropvolgende jaar. Wanneer het lidmaatschap in de loop van het kalenderjaar eindigt, blijft desalniettemin de bijdrage voor dat jaar volledig verschuldigd. Afname van producten, korting op cursussen en diensten van Amstelring Ledenservice kan pas nadat de jaarlijkse contributie is voldaan. Hierbij dient op verzoek de Amstelring ledenpas te worden getoond. De hoogte van de bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld door Amstelring Ledenservice. In seizoen 2014/2015 betaalt u als acceptgirolid eenmalig 22,50 per kalenderjaar per huishouden. U geniet een korting van 5,- bij betaling per automatische incasso. Een nieuw lidmaatschap is alleen mogelijk bij betaling via automatische incasso. Conform de Wet Van Dam maakt Amstelring Ledenservice jaarlijks melding in het ledenblad Amstelring Plus van de contributie voor het opvolgende jaar. Algemene Voorwaarden & Handige Informatie In dit boekje heeft u kunnen lezen over alle voordelen, diensten en cursussen waarvan u met korting gebruik kunt maken als lid van Amstelring. Graag informeren wij u over aanvullende belangrijke zaken. Niet betalen van contributie Betalingen van contributie die niet per automatische incasso kunnen worden geïnd, worden na vier weken nogmaals ter inning aangeboden. Bij niet betalen van de factuur wordt eenmaal een herinnering gestuurd eventueel vermeerderd met administratiekosten. Indien dertig dagen na de aanmaning of de poging tot automatische incasso de verschuldigde contributie niet is voldaan of is gestorneerd, wordt het lidmaatschap van rechtswege beëindigd en vervalt het recht op kortingen. Lidmaatschap 1. Het lidmaatschap is geldig voor de duur van een kalenderjaar van 1 januari tot en met 31 december. 2. Bij aanmelding in de loop van het jaar dient het volledige contributiebedrag te worden betaald. 3. Het lidmaatschap geldt per huishouden. Dit houdt in dat alle bewoners, woonachtig op hetzelfde adres, dezelfde ledenvoordelen hebben. 4. Leden hebben na betaling recht op de ledenpas. Op vertoon van dit pasje krijgen leden korting op het Servicepakket. 5. Indien u gebruik wilt maken van het Servicepakket, kan om uw ledenpas worden gevraagd. Wanneer u nog geen nieuwe ledenpas heeft ontvangen, kunt u zich legitimeren met het pasje van het voorgaande jaar.

3 6. Iedereen mag lid worden en gebruikmaken van het Servicepakket, ook als men buiten de regio woont. Niet alle diensten aan huis hebben een landelijke dekking. 7. ABC-lidmaatschap: een nieuw lid is het eerste jaar A-lid, van 2 tot en met 5 jaar is men B-lid, vanaf 6 jaar is men C-lid. 8. Indien een lid na te zijn geroyeerd zijn lidmaatschap na het voldoen van de achterstallige betaling- weer wil hervatten, start dit lid met het A- lidmaatschap. 9. Leden krijgen korting op het cursusgeld na betaling van de contributie. Indien de contributie na aanmelding niet is betaald, wordt het cursusbedrag voor niet-leden in rekening gebracht. Beëindigen lidmaatschap Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij het lid vóór 1 november opzegt. Wanneer wordt betaald via een acceptgiro dan stopt het lidmaatschap per 31 december van het lopende jaar. Bij opzegging gedurende het kalenderjaar vindt geen (gedeeltelijke) restitutie van de contributie plaats. Aansprakelijkheid Amstelring Ledenservice is niet aansprakelijk voor geleden schade, verlies, diefstal van eigendommen en ongevallen, tijdens deelname aan activiteiten die Amstelring Ledenservice organiseert. Amstelring Ledenservice is niet aansprakelijk voor de wijze van uitvoering van diensten door bemiddelde dienstverleners. Wijzigingen Wijzigingen in adres- en overige gegevens of in de betalingswijze kunnen worden doorgegeven via het wijzigingsformulier op onze website of via een briefje in portvrije enveloppe aan: Amstelring, t.a.v. Cliëntenadministratie, Antwoordnummer 16180, 1000 TE Amsterdam. Wilt u zich aanmelden voor een cursus of dienst? Wilt u een dienst aanvragen of wilt u zich aanmelden voor een cursus? Dan meldt u zich snel en eenvoudig online aan via onze website U kunt ook bellen naar of gebruikmaken van de aanmeldingsformulieren uit deze brochure op pagina 9. Cursusvoorwaarden Aanmelden cursus Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een schriftelijke bevestiging. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Kunnen wij u niet plaatsen in de door u gekozen cursus, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u een passend alternatief aan te bieden. U ontvangt ongeveer twee weken voor aanvang van de cursus een uitnodigingsbrief. De inschrijving geldt voor de duur van de gehele cursus. Met uw aanmelding machtigt u Amstelring eenmalig om het cursusbedrag voor de start van de cursus van uw bank-/ girorekening af te schrijven.

4 Annuleren cursus Annulering dient schriftelijk plaats te vinden bij Amstelring, t.a.v. Ledenservice, Postbus 2318, 1180 EH Amstelveen of per naar onder vermelding van annulering en de naam van de cursus. Tot vier weken voor de start van een cursus is annuleren kosteloos. De annuleringsvoorwaarden zijn: vanaf vier weken tot 48 uur voor de start van de cursus wordt 50% van het cursusbedrag tot een maximum van 30,- in rekening gebracht; binnen 48 uur voor de start van de cursus of tijdens de cursus wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Amstelring Ledenservice is genoodzaakt om deze annuleringsvoorwaarden in alle omstandigheden te handhaven. Heeft u twee weken vóór aanvang van de cursus geen uitnodiging ontvangen, neem dan direct contact op: Amstelring heeft het recht om een cursus te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. De in deze brochure genoemde plaatsen, dagen, startdata en prijzen zijn onder voorbehoud. Kijk voor actuele gegevens op onze website Annuleren dienst Het annuleren van een dienst of het verzetten van een afspraak doet u direct bij de betreffende dienstverlener. Privacy Amstelring Ledenservice handelt conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Overige bepalingen Amstelring Ledenservice heeft de bevoegdheid te allen tijde dit reglement (tussentijds) te wijzigen en/of aanvullende voorwaarden te stellen. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Amstelring Ledenservice. Op het lidmaatschap van Amstelring Ledenservice is het Nederlands recht van toepassing. Amstelring is niet aansprakelijk voor druk- of zetfouten. Nog een tip Een aantal zorgverzekeraars vergoedt een percentage van de kosten van bepaalde cursussen of diensten. Informeer bij uw zorgverzekering of u hiervoor in aanmerking komt. Zijn al uw huisgenoten bekend bij onze ledenadministratie? Dat is voor uw zorgverzekeraar wel zo handig! Bijschrijven kan direct via het wijzigingsformulier op Uw mening horen we graag Reacties en/of suggesties op het Servicepakket zijn van harte welkom. Mocht u klachten of tips hebben over de geleverde dienst, bespreek deze dan eerst met de betrokken dienstverlener. Amstelring is zorgvuldig in de keuze van dienstverleners en bemiddelt indien u niet tevreden bent over een geleverde dienst, maar is niet aansprakelijk voor de geleverde dienst. Mocht u niet tot een oplossing komen, bespreekt u dan uw klacht met onze klachtenfunctionaris, bereikbaar via Hij zoekt samen met u naar oplossingen en kan voor u bemiddelen. Leidt dit niet tot een gewenste oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de onafhankelijke klachtencommissie Amstelring. Door middel van

5 een evaluatieformulier kunt u laten weten wat u van ons vindt. Vraag ernaar bij uw docent of dienstverlener of bel naar Heeft u behoefte aan een cursus of dienst die wij binnen het huidige Servicepakket niet aanbieden? Wij staan open voor uw ideeën en ontvangen uw bijdrage graag via een naar info@amstelring.nl onder vermelding van Servicepakket of schriftelijk naar: Amstelring, t.a.v. Ledenservice, Postbus 2318, 1180 EH Amstelveen. Zorgbemiddeling Heeft u naast de aanvullende diensten van het Servicepakket ook aanvullende zorg nodig? Neem dan contact op met de Amstelring Zorgbemiddeling in uw woonomgeving via Wij staan u graag persoonlijk te woord en adviseren u over de mogelijkheden van een zorgaanbod. Samenwerkingspartners Amstelring is voor het Servicepakket een samenwerkingsverband aangegaan met: Joods Maatschappelijk Werk (JMW), Zorg en Zekerheid, Zilveren Kruis Achmea. Deze samenwerking levert u als lid voordeel op in de vorm van onder andere collectiviteitkortingen op zorg- en reisverzekeringen en exclusieve diensten.

Algemene voorwaarden Rivas ledenorganisatie

Algemene voorwaarden Rivas ledenorganisatie Algemene voorwaarden Rivas ledenorganisatie Aan het lidmaatschap zijn enkele voorwaarden verbonden. Deze zijn hieronder voor u beschreven. 1. Dienstverlening Rivas ledenorganisatie Rivas ledenorganisatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden lidmaatschap Vierstroom Ledenservice met ingang van 1 januari 2019

Algemene voorwaarden lidmaatschap Vierstroom Ledenservice met ingang van 1 januari 2019 Algemene voorwaarden lidmaatschap Vierstroom Ledenservice met ingang van 1 januari 2019 Artikel 1 Lidmaatschap Het lidmaatschap omvat alle diensten en voordelen van Vierstroom Ledenservice. Vierstroom

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 3. Beëindiging lidmaatschap 3.1 Het lidmaatschap eindigt: a. door schriftelijke en tijdige opzegging van het lid

Algemene Voorwaarden. 3. Beëindiging lidmaatschap 3.1 Het lidmaatschap eindigt: a. door schriftelijke en tijdige opzegging van het lid Algemene Voorwaarden Definities a. Organisatie: Stichting Aap Blog Mies, ook bekend onder projectnaam School voor Eenzijn b. Lid: Meerderjarige natuurlijke persoon die voldoet aan het gestelde in artikel

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas.

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas. 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep, onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Argos Servicepas overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: leden ). Deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas.

3. Wie kan lid worden van de Argos Servicepas? Iedereen van 55 jaar of ouder kan lid worden van de Argos Servicepas. 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep, onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Argos Servicepas overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: leden ). Deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Wat houdt professionele alarmopvolging Argos Vertrouwd & Zeker in?

1. Algemeen 2. Wat houdt professionele alarmopvolging Argos Vertrouwd & Zeker in? 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Professionele alarmopvolging overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: abonnee(s).

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN Inschrijven Een cursist schrijft zich in met het digitale inschrijfformulier. De inschrijving geldt voor het gehele seizoen, september t/m juni. Uitzondering vormen de korte

Nadere informatie

Samsara Yoga Opleiding www.samsara.nl info@samsara.nl KvK 58191828

Samsara Yoga Opleiding www.samsara.nl info@samsara.nl KvK 58191828 Cursus,- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden voor gespreide betaling van Samsara Yoga Opleiding, 4 jarige yoga docentenopleiding 2015-2019, start september 2015 De student(e) meldt zich aan via het

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Wat houdt professionele alarmopvolging Argos Vertrouwd & Zeker in?

1. Algemeen 2. Wat houdt professionele alarmopvolging Argos Vertrouwd & Zeker in? 1. Algemeen Stichting Argos Zorggroep onderdeel Argos Services (hierna: Argos Services ) sluit met betrekking tot de Professionele alarmopvolging overeenkomsten met natuurlijke personen (hierna: abonnee(s).

Nadere informatie

Spelregels en voorwaarden 2012-2013

Spelregels en voorwaarden 2012-2013 Spelregels en voorwaarden 2012-2013 Inschrijving en plaatsing A) INSCHRIJVING EN PLAATSING CURSUSSEN Voor iedere cursus, workshop of andere activiteit moet je een inschrijfformulier invullen. Dat kan online

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Verenigingsgegevens. 2. Definities. 3. Toepassingsgebied. 4. Lidmaatschap. 5. Beëindigen Lidmaatschap SV HESTIA

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Verenigingsgegevens. 2. Definities. 3. Toepassingsgebied. 4. Lidmaatschap. 5. Beëindigen Lidmaatschap SV HESTIA 1. Verenigingsgegevens Studievereniging SV Hestia Zernikeplein 11 Kamer B1.35 9747 AS Groningen Tel: 050 595 2553 Email: info@svhestia.nl KvK: 59350482 ALGEMENE VOORWAARDEN SV HESTIA 2. Definities 2.1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VU LAW Academy

Algemene voorwaarden VU LAW Academy Algemene voorwaarden VU LAW Academy Aanmelding Aanmelden voor een PAO activiteit kan digitaal. De deelnemer ontvangt direct per mail een digitale ontvangstbevestiging van de inschrijving. Voor een aantal

Nadere informatie

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden.

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden MSP Opleidingen - www.mspopleidingen.nl Artikel 1: Definities 1. MSP Opleidingen, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MSP Opleidingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Deze algemene voorwaarden zijn aanvullend op de algemene leveringsvoorwaarden van Stichting Stenden hogeschool. Deze voorwaarden behoren bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

1.4 U ontvangt binnen een week na inschrijving een digitale bevestiging met daarbij de factuur en eventuele verdere informatie.

1.4 U ontvangt binnen een week na inschrijving een digitale bevestiging met daarbij de factuur en eventuele verdere informatie. Algemene Voorwaarden The Physiology Academy Artikel 1. Inschrijven 1.1 Inschrijven voor deelname aan een scholingsactiviteit van The Physiology Academy kan via de website van The Physiology Academy. Dit

Nadere informatie

Opleidingsovereenkomst Floranails.

Opleidingsovereenkomst Floranails. Opleidingsovereenkomst Floranails. 1. Overeenkomst Deze overeenkomst wordt gesloten tussen u als cursist en Floranails als opleider voor de duur van de opleiding waarvoor u zich als cursist heeft ingeschreven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekeringen 2013

Collectieve zorgverzekeringen 2013 Collectieve zorgverzekeringen 2013 Het eind van het jaar nadert en dus wordt u weer overstelpt met allerlei aanbiedingen van zorgverzekeraars. De één nog beter dan de ander, en lastig om een en ander goed

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ga het Doen

Algemene voorwaarden Ga het Doen Algemene voorwaarden Ga het Doen INSCHRIJVEN VIA INTERNET Als je je aanmeldt voor een training bij GA HET DOEN, ontvang je daarvan een bevestiging per e- mail. Daarin staan de details van je aanmelding

Nadere informatie

Onderdeel A: Algemene voorwaarden

Onderdeel A: Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN MARKETINGSERVICE MERCURIUS, gevestigd te Capelle aan den IJssel Onderdeel A: Algemene voorwaarden Onderdeel B: Algemene voorwaarden Cursussen en Workshops Inschrijving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN

9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN WORD NU ZZP-LID! 9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN Speciaal voor zzp'ers hebben wij een uitgebreid informatie- en dienstenpakket. 1 PERSOONLIJK ADVIES Wij steunen u om als zzp'er goed uw werk te doen. Onze

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Algemene voorwaarden Natuurlijk Liefdevol Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Natuurlijk Liefdevol: Natuurlijk Liefdevol gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp ALGEMENE VOORWAARDEN Meer Dance & Events Hoofddorp Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Aanmelding... 2 3. Proefles... 2 4. Lesgeld... 3 5. Betalingswijze... 3 6. Korting op zorgpremie Zorg en Zekerheid... 3 7.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleiding & Cursussen

Algemene Voorwaarden Opleiding & Cursussen Algemene Voorwaarden Opleiding & Cursussen 1. Totstandkoming van de overeenkomst 1.1 Inschrijving geschiedt door aanmelding per email, telefonisch, in de salon of via het inschrijfformulier. 1.2 Na inschrijving

Nadere informatie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie 1. Aanmelden U kunt zich telefonisch, schriftelijk of via de website voor een opleiding

Nadere informatie

Deventerstraat 31 7311 LT Apeldoorn 055-576 97 87 info@enkwest.nl www.enkwest.nl

Deventerstraat 31 7311 LT Apeldoorn 055-576 97 87 info@enkwest.nl www.enkwest.nl Algemene voorwaarden Enkwest Academie Deventerstraat 31 7311 LT Apeldoorn 055-576 97 87 info@enkwest.nl www.enkwest.nl Enkwest Academie is een afdeling binnen Enkwest Opleiding & Advies B.V., welke eveneens

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS

ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS ALGEMENE VOORWAARDEN SUCCESVOL IN BALANS 1. Definities 1.1 Cursus, training of opleiding: Een bijeenkomst met het doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Opdrachtgever: De natuurlijke of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 088 392 6367 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Aanmelding Artikel

Nadere informatie

Regeling Inschrijving en Contributie GMHC

Regeling Inschrijving en Contributie GMHC Regeling Inschrijving en Contributie GMHC Versie 30 juni 2015 Inhoud 1: Algemeen... 2 2: Inschrijving... 3 3: Beëindiging lidmaatschap... 4 4: Contributie... 5 5: Entreegeld... 6 6: Hardheidsclausule...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Pier K. Overeenkomst

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Pier K. Overeenkomst Algemene voorwaarden Overeenkomst Indien u zich inschrijft voor een cursus of activiteit bij Pier K gaat u een overeenkomst aan met Pier K. U kunt zich inschrijven via internet, telefoon of aan de balie.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg DEEL I ALGEMEEN 1. Begrippen 1.1. Opleiding Natuurlijke Kraamzorg is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder

Nadere informatie

Contributie voorwaarden

Contributie voorwaarden Contributie voorwaarden 1) Inschrijfgeld a) Nieuwe leden van HC Oranje-Rood dienen inschrijfgeld te betalen. b) Nieuwe leden zijn leden die in het verleden geen lid zijn geweest van HC Oranje-Rood (of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Voor de 2-daagse Verdiepingstraining en 5-daagse Opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Voor de 2-daagse Verdiepingstraining en 5-daagse Opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Algemene Voorwaarden Trainingscentrum Martini Art Dojo worden geleid door Gerbrand Martini en Rita Kroeze. Trainingscentrum Martini Art Dojo verzorgen 2-daagse verdiepingstrainingen Jongens in hun Kracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen Algemene voorwaarden Seizoen 2014/2015 1. Algemeen A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en/of werkzaamheden, ongeacht waar deze worden uitgevoerd van Dansstudio Daphne

Nadere informatie

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer.

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN All Individuals voor deelname aan een consult, workshop, cursus of lezing Artikel 1 Definities 1.1 Shelley de Bruin eigenaar van eenmanszaak All Individuals: de gebruiker van deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a) BENVH: onderneming met vestigingen in Reuver (offenbekermarkt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mediationgilde

Algemene voorwaarden Mediationgilde Inhoudsopgave Algemene voorwaarden... 2 Artikel 1: Toepasselijkheid... 2 Artikel 2: Inschrijvingen... 2 Artikel 3: Annulering en wijziging... 2 Artikel 4: Betaling... 3 Artikel 5: Intellectuele eigendom...

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT 1. Definities In deze abonnementsvoorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: een ieder die ten behoeve van zichzelf dan wel een ander met HeldermanICT een abonnementsovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. Artikel 1. Definities TRAINING 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Pagina 2 van 5 Laatste wijziging 08-08-2018 Deze algemene voorwaarden vervangt alle voorgaande. Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden, waaronder inschrijf- en betalingsvoorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Identiteit van de ondernemer. Zeelandmassage Opleidingen (statutair gevestigd als: Zeeland Massage)

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Identiteit van de ondernemer. Zeelandmassage Opleidingen (statutair gevestigd als: Zeeland Massage) Algemene voorwaarden Artikel 1 Identiteit van de ondernemer Zeelandmassage Opleidingen (statutair gevestigd als: Zeeland Massage) Bezoekadres: Edisonweg 53h, 4382 NV, Vlissingen E-mail adres: info@zeelandmassage.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden.

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. De onderneming ten behoeve waarvan deze Algemene voorwaarden zijn opgesteld: W.J. Oostwouder

Nadere informatie

Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen

Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen Algemene informatie De Rabobank is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Nationale Examentraining Drift 1. 3512 BP Utrecht. T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Nationale Examentraining Drift 1. 3512 BP Utrecht. T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1 : Definities Artikel 2 : Algemeen Artikel 3 : Aanmelding

Nadere informatie

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert.

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert. Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: J.J. Arendse, opererend onder de handelsna(a)m(en) Praktijk DHC en/of Paardenservice, namens wie de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007

Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007 Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007 - Algemene voorwaarden: 1. De inschrijving is gegarandeerd als het inschrijfformulier volledig ingevuld en online is verstuurd naar Avenida Brasil Taaltrainingen

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Leren fotograferen Voor wie is de cursus "Leren fotograferen"? "Leren fotograferen" Leren fotograferen De cursus

Leren fotograferen Voor wie is de cursus Leren fotograferen? Leren fotograferen Leren fotograferen De cursus Leren fotograferen Voor wie is de cursus "Leren fotograferen"? De cursus "Leren fotograferen" is voor iedereen die meer wil dan lukraak fotograferen met een digitale (spiegelreflex) camera op de automatische

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden duikschool divearound per

Algemene Voorwaarden duikschool divearound per Algemene Voorwaarden duikschool divearound per 30-09 2015. Duikschool divearound bestaat uit eigenaar J.M.Langenkamp en alle door hem aangewezen vrijwilligers en freelancers. In het vervolg worden zij

Nadere informatie

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief Huishoudelijk Reglement Inhoudsopgave Lidmaatschap... 2 Artikel 1: Leden... 2 Artikel 2: Aanmelding... 2 Artikel 3: Opzegging... 2 Artikel 4: Contributie...

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Alge e e oor aarde trai i g & coachi g - Vól i de E ergie! Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

Contributieregelement HC Tilburg

Contributieregelement HC Tilburg Contributieregelement HC Tilburg Aangepaste versie zoals goedgekeurd door de ALV op 27 augustus 2018 1 Entreegeld a) Nieuwe leden van HC Tilburg dienen entreegeld te betalen. Het entreegeld voor hockeyers

Nadere informatie

Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas

Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas - 11 april 2015 Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas De Hanzeheerd Gastvrijheidspas biedt pashouders (actie)kortingen, kortingsregelingen, informatie en specifieke

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

C. Deelnemer Onder een deelnemer wordt verstaan de persoon die zich voor een activiteit heeft ingeschreven of heeft doen inschrijven.

C. Deelnemer Onder een deelnemer wordt verstaan de persoon die zich voor een activiteit heeft ingeschreven of heeft doen inschrijven. ALGMENE VOORWAARDEN DEEL I ALGEMEEN 1.Begrippen 1. Avans Hogeschool B.V. Avans Hogeschool B.V. is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Breda onder nr. 20097716. 2. Activiteit

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MUSICENTRAL

ALGEMENE VOORWAARDEN MUSICENTRAL Algemene lesvoorwaarden Van Musicentral, Gevestigd te Zwolle. De onderstaande tekst geldt vanaf 28 augustus 2016. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND Artikel 1: Definities 1. Fuzz-et Beauty, Body & Mind, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee Fuzz-et Beauty,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw geldig identiteitsbewijs (géén rijbewijs) naar: Open Universiteit, Faculteit Informatica, t.a.v. Heleen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden

Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden Vierjarige yoga docentenopleiding 2016-2020 Start september 2016 Aanmelding De student(e) meldt zich voor de vierjarige yoga docentenopleiding van Samsara

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u niet

Nadere informatie

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1a: Bij het aangaan van deze overeenkomst bent u bekend met het feit dat uw ledenpas afhankelijk van het gekozen abonnement precies 3, 12 of 24 maanden geldig is vanaf de ingangsdatum,

Nadere informatie

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN

Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN Voorwaarden ONS PSV (PDF) ALGEMEEN 1. Definities In deze voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing: de club betekent PSV NV; het stadion betekent het Philips Stadion aan Frederiklaan 10 te

Nadere informatie

c) Opleiding: een door Instondo Academy verzorgde opleiding, cursus, workshop dan wel enige andere vorm van opleiding.

c) Opleiding: een door Instondo Academy verzorgde opleiding, cursus, workshop dan wel enige andere vorm van opleiding. Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden. b) Instondo Academy B.V.: Binnen Kalkhaven 231, 3311 JC

Nadere informatie

ARTIKEL 1 INLEIDING EN BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN.

ARTIKEL 1 INLEIDING EN BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN. Inhoudsopgave ARTIKEL 1 INLEIDING EN BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN. ARTIKEL 2 VASTSTELLING CONTRIBUTIE. ARTIKEL 3 INSCHRIJFGELD. ARTIKEL 4 CONTRIBUTIEBETALING. ARTIKEL 5 WIJZE VAN BETALING ARTIKEL 6 BIJZONDERE

Nadere informatie

Overeenkomst en Afspraken

Overeenkomst en Afspraken Overeenkomst en Afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Betalingen 7. Opzegging en annulering 8. Aansprakelijkheid 9. Klachten 10. Privacy

Nadere informatie

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN 2018 2019 Aantal lessen in de week In 9 keer (alleen automatisch incasso!) In 1 keer (overboeking/ contant) In 1 keer (alleen contant!) 1 uur 35, - per termijn 315, - 2 uur

Nadere informatie

Opleiding Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed

Opleiding Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed Opleiding Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed Ja, ik wil mij graag inschrijven voor de opleiding Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed. Ja, ik wil graag meer informatie over de opleiding Makelaar/Taxateur

Nadere informatie

Contributiereglement. Datum: Versie: 2.0

Contributiereglement. Datum: Versie: 2.0 Contributiereglement Datum: 15-11-18 Versie: 2.0 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Contributie... 3 2.1 Aantal trainingen en wedstrijden per team... 3 2.2 Deelname aan toernooien... 4 2.3 Hoogte van de

Nadere informatie

1.2 Senicom B.V. (KvK-nummer ) is gevestigd aan de Grote Berg 18a, te 5611 KK Eindhoven (hierna: Senicom ).

1.2 Senicom B.V. (KvK-nummer ) is gevestigd aan de Grote Berg 18a, te 5611 KK Eindhoven (hierna: Senicom ). VOORWAARDEN SENIORENVOORDEELKAART 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanbiedingen, lidmaatschappen, overeenkomsten en leveringen van producten

Nadere informatie

Inschrijving

Inschrijving Inschrijving 2018-2019 LESVORMEN EN LESGELDTARIEVEN 2018-2019 Leerlingen tot 21 jaar 15 minuten per les* 1x per week, 38 lessen 420 (10x 42,00) 20 minuten per les 1x per week, 38 lessen 530 (10x 53,00)

Nadere informatie

Uitleenreglement en Privacyverklaring de Bibliotheek Lek & IJssel

Uitleenreglement en Privacyverklaring de Bibliotheek Lek & IJssel Uitleenreglement en Privacyverklaring de Bibliotheek Lek & IJssel Begrippen Raad van Toezicht Houdt toezicht op het beleid van de Bibliotheek. Bibliotheek Stichting Regiobibliotheek Lek & IJssel. Directie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Hallux Academie

Algemene voorwaarden. Hallux Academie Algemene voorwaarden Hallux Academie Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing indien de cursist zich bij Hallux Academie heeft ingeschreven voor het volgen van

Nadere informatie

Gastvrijheidspas. Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas. Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas 2.0. Pagina 1 van 7

Gastvrijheidspas. Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas. Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas 2.0. Pagina 1 van 7 Reglement Hanzeheerd Gastvrijheidspas De Hanzeheerd Gastvrijheidspas is een platform voor het verbinden en samenbrengen van 65-plussers én ondernemers die iets voor de ouderen in de gemeenten Epe, Hattem,

Nadere informatie

HUISREGLEMENT BC SCHROBBELAAR

HUISREGLEMENT BC SCHROBBELAAR HUISREGLEMENT BC SCHROBBELAAR ARTIKEL 1: Lidmaatschap 1. Het lidmaatschap van BC Schrobbelaar wordt aangegaan voor een volledig basketbalseizoen (van september t/m juni) en wordt telkens voor een aansluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KNMV-lidmaatschap

Algemene voorwaarden KNMV-lidmaatschap Algemene voorwaarden KNMV-lidmaatschap 1. Doel algemene voorwaarden lidmaatschap KNMV Het doel van de algemene voorwaarden is het weergeven van de enkele bijzondere rechten en plichten die verbonden zijn

Nadere informatie

Algemene inschrijvings- en opdrachtvoorwaarden Vetami

Algemene inschrijvings- en opdrachtvoorwaarden Vetami Algemene inschrijvings- en opdrachtvoorwaarden Vetami Artikel 1. Definitie 1.1: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Vetami: Vetami, Oude Tielseweg 8, 4116 EA Buren (KvK nr 68874545). Opdrachtgever:

Nadere informatie

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Exploitant: Exploitatiemaatschappij Goese Golf Besloten Vennootschap of een van haar vertegenwoordigers. 2. Klant: privépersoon die, of bedrijf dat, een overeenkomst, ongeacht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden opleidingen Plein C

Algemene voorwaarden opleidingen Plein C Algemene voorwaarden opleidingen Plein C 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 2. Cursuscontract: de specifieke afspraken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1 Begrippen

Algemene voorwaarden. 1 Begrippen Algemene voorwaarden 1 Begrippen De organisatie: Studiecoach Doorn, onderdeel van VOF Bisschop Consultancy. De cliënt: de ouder of ieder ander die een leerling bij Huiswerkbegeleiding Doorn onderbrengt

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP Persoonlijke gegevens Roepnaam M/V Man / Vrouw Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Adresgegevens Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats Contactgegevens Contactgegevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen

Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen Art. I Definities 1 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp

Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp Yoga Centrum Hoofddorp VOF KvK: 55247709 Vestigingsadres: Kruisweg 1016, 2131 CT Hoofddorp Versie 2: Juni 2013 Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze algemene

Nadere informatie