PERSONEELSFEEST 2015 DE MONNIK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PERSONEELSFEEST 2015 DE MONNIK"

Transcriptie

1 HORECA MAGAZINE 04/15 )eerlijk! (h MONNIK HORECA MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN DE MONNIK DRANKEN IN OLDENZAAL Namens alle medewerkers van De Monnik Dranken willen wij u bij deze hartelijk danken voor de goede samenwerking in het afgelopen jaar, en kijken we er naar uit om dit in 2016 weer voort te zetten. E.RAPENEAU CHAMPAGNE Brut 0,75 liter Demi-Sec 0,75 liter Rosé 0,75 liter art.nr art.nr art.nr Brut Grande Reserve Magnum 1,50 liter art.nr Wij wensen u, uw familie en medewerkers fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig PERSONEELSFEEST 2015 DE MONNIK Zaterdag 10 oktober 2015 was het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest voor alle collega s (inclusief aanhang) van De Monnik Dranken. Dit jaar was hiervoor een zaaltje afgehuurd bij onze horecarelatie Paviljoen Het Lutterzand in De Lutte. Om uur werd iedereen verwelkomd met een drankje en muziek. Vanaf uur konden de magen gevuld worden want toen stond er een warm en koud buffet klaar. Na het buffet werd er in een aparte zaal een pubquiz georganiseerd waaraan iedereen vrijwillig mee kon doen. Ondertussen kon er in de grote zaal geborreld en gedanst worden, waarbij er ook verzoeknummers konden worden aangevraagd bij zanger Raymond Hams. De gezellige avond werd afgesloten met een spetterend optreden van niemand minder dan onze eigen Rudy Veldhuis alias Freddy Mercury. 1 GESCHENKENFOLDER Bekijk ook onze feestelijke eindejaars geschenken in onze geschenkenfolder op, of vraag Bastian of René voor meer info. Geschenken Brochure e jaargang De Monnik Dranken Oldenzaal Geniet maar drink met mate!

2 HORECA & FOOD INSPIRATIE 2015 HARDENBERG EEN WINTERS BIER: GROLSCH WEIZEN & BOK Je kent het als horecaondernemer wel: na maanden van succesvolle Herfstbok verkopen willen je gasten wel eens een ander bier drinken, een winters bier. Deze vraag kwam ook bij onze meestertapper Wim terecht. Wim kent allerlei taptechnieken van over de hele wereld, zo ook die van het mixen van bieren aan de tap. Zo kwam Wim met de verrassende mix tussen Weizen & Bok. Het resultaat: een combinatie van twee bieren met een frisse, licht zoete en kruidige smaak. Perfect voor de winter! 2 Van 21 t/m 23 september 2015 vond de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie 2015 plaats in de Evenementenhal te Hardenberg. Maandag en dinsdag van uur tot en woensdag van uur tot uur. Ook dit jaar waren wij van De Monnik Dranken aanwezig met een mooie stand van 10 x 10 meter. Gedurende deze dagen is er een selectie uit ons eigen import assortiment gepresenteerd. Een aantal speerpunten bij de Partydrinks waren: Fireball, WKD, Dutch Dynamite, Seaman s Shot Bij de Spirits ging de aandacht uit naar onze El Dorado Rum Pravda Vodka Svedka Vodka Hayman s Gin (eventueel in combinatie met de Fever Tree Tonic smaken), Buffalo Trace Bourbon Opal Nera Sambucca, Dooley s Toffee Liqueur Fiorito Limoncello Bij de wijnen, kregen we o.a. op de Bellini Käfer Peach veel positieve reacties. Namens De Monnik Dranken waren Cindy Wigbels, Luuk olde Monnikhof, Martijn Verhees, Bastian Nijhuis, Arno Weustink, Frans Temmink, Rene Seiger en onze promodames, Sterre, Margriet, Bibi en Marrit aanwezig. Met dank aan Fred Doctor voor de foto s EVEN VOORSTELLEN ONZE NIEUWE COLLEGA: FRANS TEMMINK ONZE VERKOOPADVISEUR HORECA M.B.T. EIGEN (IMPORT) MERKEN DE MONNIK DRANKEN Grolsch Herfstbok Fust 19,5 liter art.nr Emballage: 30,00 per soort Op 24 september 2015 ontving Frans de sleutels van zijn bedrijfsauto, een VW Caddy, voorzien van fraai artwork van onze eigen import merken Fireball, Pravda Vodka, Buffalo Trace Bourbon, Hayman s Gin en El Dorado Rum. Wij wensen Frans en Arno veel succes! Grolsch Premium Weizen Fust 19,5 liter art.nr Vanaf 8 september 2015 is Frans Temmink in dienst getreden bij De Monnik Dranken. Frans is de opvolger van Arno Weustink, die m.i.v. 30 september 2015 De Monnik Dranken heeft verlaten om zijn eigen horecabedrijf in Ootmarsum te beginnen. Frans is 24 jaar jong en geboren in Enschede. In 2015 heeft hij zijn BBA aan de Hoge Hotelschool Maastricht behaald. Middels verschillende projecten en stages heeft hij al de nodige ervaring in de horeca opgedaan. Bij De Monnik Dranken zal hij m.b.t. onze eigen (import) merken de functie gaan vervullen van verkoopadviseur horeca in Oost en Noord Nederland en een deel van Midden en Zuid Nederland.

3 STUDIETRIP RAPENEAU EN GODET BUITENDIENST DE MONNIK DRANKEN KÄFER GLUHPUNCH 8,5% Käfer Glühpunsch tovert met zijn natuurlijke aroma, een koude winterdag om in een heerlijk avondje bij de open haard. Käfer Glühpunsch een beetje opwarmen, koekje erbij, HEERLIJK! Op basis van wijn. Op zondag 27 september 2015 vertrok de verkoopbuitendienst-slijterijen van De Monnik Dranken voor een korte trip naar Frankrijk. Vanuit het westen vertrok er een auto met Patrick van Egmond, Isabelle Barnhoorn en Mike Overvliet. Een tweede auto met daarin Hans Olde Monnikhof, Luuk Olde Monnikhof en Vincent Tijink reed vanuit Oldenzaal zuidwaarts. Reims was de stad waar we bij elkaar kwamen. Het weer was prachtig, een prettig warm zonnetje, 20 C, onbewolkt, kortom het had alles in zich om een mooie week te worden, en dat werd het! Bekijk voor het uitgebreide reisverslag onze site 3 SINTERKLAAS OP BEZOEK BIJ DE MONNIK DRANKEN Sinterklaas op bezoek bij De Monnik Dranken Op zaterdag 21 november 2015 was het weer zover. Sinterklaas zou een bezoek brengen aan De Monnik Dranken. Zo stond het in de brief die de 39 kinderen van onze Monnik collega`s allemaal persoonlijk thuisgestuurd hadden gekregen, met hierin een wensenlijst en boekje waaruit ze hun favoriete cadeautje konden uitzoeken. Eindelijk was de dag aangebroken. Vanaf uur werden de kinderen met hun ouders en grootouders verwacht in de Monnikskap. Al hoewel Clown Flans een klein ongelukje had gehad en een half uurtje later kwam maakte hij voor de kinderen de mooiste balloncreaties. In afwachting van de Sint met zijn Pieten smulden groot en klein van allerlei lekkernijen zoals chips, pepernoten en lekkere hapjes. Eindelijk rond de klok van uur trad Sinterklaas binnen met zijn twee Zwarte Pieten, alle kinderen zongen uit volle borst het liedje Sinterklaasje kom maar binnen mee. Sinterklaas nam plaats op een speciale stoel en één voor één mochten de kinderen bij hem komen. Het grote boek werd opengeslagen en Sinterklaas wist over ieder kindje iets te vertellen. Voor alle kinderen was er een mooi cadeau, een chocoladeletter en speculaaspop. Toen alle kinderen een cadeautje hadden gekregen werd het voor de Sint en zijn Pieten weer tijd om te gaan want ze waren natuurlijk nog ontzettend druk. Sint, Pieten, Martha en Truus ook namens alle (groot)ouders bedankt voor de gezellige en prima verzorgde middag! 0,75 liter ROT-GRANATAPFEL-ZIMT art.nr ROT-WILDKIRSCHE-VANILLE art.nr WEISS-ORIENT APFEL-FEIGE art.nr

4 SHERRY IS BACK EN WORDT WEER OMARMD DOOR DE HIPPE HORECAZAKEN IN WERELDSTEDEN ZOALS NEW YORK EN TOKIO Sherry is back. Jarenlang had de versterkte wijn sherry te lijden onder het wat suffe imago van een drankje voor dames op leeftijd, maar inmiddels staat het weer op de kaart van hippe bars en clubs in New York en Tokio (Algemeen Dagblad 2015). Het begon allemaal 240 jaar geleden toen de pionierende Engelse koopman Thomas Osborne uit Exeter verhuisde naar het Spaanse Cadiz en een handelsbedrijf begon met vooral wijnen. In 1845 wist hij zijn naam echt te vestigen door twee premium sherry vaten te verkopen aan de Royal Family. De sherry werd daarmee de bakermat van het succes van het overkoepelende merk Osborne en is ook vandaag de dag nog steeds het paradepaardje van de familie. De sherry regio is gesitueerd in het zuiden van Spanje bij de stad Cadiz. 4 De kenmerkende witte kalkbodems in deze regio, ook wel albariza genoemd, geven de sherryvarianten van Osborne het specifieke karakter. In Nederland is vooral de standaard sherry range van Osborne bekend; de Medium, de Fino en de Mazanilla. Maar Osborne heeft ook een fantastische premium range die voornamelijk in de gastronomie haar sporen al heeft verdiend. Tijdens een masterclass zullen de volgende premium sherry s van Osborne de revue passeren: Osborne Sherry Fino Quinta: Heerlijk met sushi en vis OSBORNE SHERRY MEDIUM art.nr OSBORNE SHERRY FINO art.nr OSBORNE SHERRY MANZANILLA art.nr Om deze mooie range aankomende periode onder de aandacht te brengen zal onze verkoopadviseur Isabelle Barnhoorn deze mooie range onder de aandacht brengen middels masterclasses. OSBORNE SHERRY CREAM art.nr zoals gerookte paling, en ook bij Parmezaan, knoflook olijven. Osborne Sherry Coquinero Fino: Past perfect bij Iberico Pata Negra, Longaniza worst, Manchego met knoflook en olijven. Osborne Sherry Bailen Oloroso: De perfecte begeleider van truffel, wild gerechten en paddenstoelen. Osborne Sherry 10 RF Oloroso Medium: Kan goed samen met Parmezaanse kaas maar ook heerlijk om te serveren met een partje sinaasappel en een stukje van een kaneelstokje. Osborne Santa Maria Cream Sherry: Bij een toastje met ganzenlever of met een ijsblokje en een schijfje sinaasappel. Osborne Sherry Pedro Ximenez 1827: Echt van genieten bij pure chocolade! Ook goed te combineren met oud Hollandse brokkelkaas.

5 SPANNENDE ONTKNOPING BIJ DE MONNIK KLOOTSCHIETTOERNOOI Op zaterdag 31 oktober 2015 vond de 5e editie van het jaarlijkse klootschiettoernooi van De Monnik Dranken plaats. Net als voorgaande jaren werd gebruik gemaakt van de klootschietbaan van onze horecarelatie café t Peuleke aan de tramweg in Rossum. Rond 14:00 uur verzamelden de twintig deelnemers zich in het café. Onder het genot van een drankje werd de teamindeling bekeken en de vorm van de dag besproken. Team 1 werd, vanwege het prachtige zonnige herfstweer, door de overige 4 teams tot de torenhoge favoriet voor eindoverwinning bestempeld. Niet meer dan terecht aangezien Esther, Sjoerd en Michiel te boek staan als erkende mooiweerklootschieters en het team met Frans Temmink ook nog eens een buitenlandse international in de gelederen had. Team 1 mocht beginnen en kwam dankzij de worp van Esther de Leeuw al gelijk op voorsprong. Maar omdat 10 meter in de klootschietwereld niet echt ver is kwamen de andere teams al snel langszij. Lange tijd gingen de teams gelijk op, hier en daar belande een kloot in het naastgelegen maïsland, maar over het algemeen lag het niveau zeer hoog. Bij het naderen van de bocht, halverwege de wedstrijdbaan, werd duidelijk dat team 5 afstand had genomen van de overige teams. Met Frank Kempers hadden zij dan ook een fullprof klootschieter in de gelederen. De mooiweerklootschieters van Team 1 hadden daarentegen veel hinder van objecten langs de baan, zoals paaltjes en bomen. De boom in de bocht van het parcours heeft waarschijnlijk zelfs zoveel schade opgelopen dat deze omgezaagd moet worden. Aan het eind van de baan werd de tussenbalans opgemaakt. Team 5 had slechts 9 worpen nodig, Team 2, 3 en 4; 10 worpen en Team 1 legde de 1e ronde in 12 worpen af. De meeste aandacht ging echter uit naar Rudy. Rudy had een angstige blik en zijn ogen en wees naar de bolderkar. Al snel werd duidelijk wat er aan de hand was; de voorraad worst, blokjes kaas en sportdrank was bijna op. Zonder proviand ging Rudy de terugweg niet halen, zoveel was duidelijk. Een telefoontje naar het café was vervolgens voldoende. Kroegbaas Marcel kwam met zijn auto door de weilanden aangereden om de bolderkar bij te vullen. Rudy was gerustgesteld en de teams konden aan de terugweg beginnen. De terugweg ging een stuk sneller dan de heenweg. Team 5 lag al snel weer op kop, maar werd nu op de voet gevolgd door Team 4. Weer in de bocht van het parcours aangekomen volgden de beslissende gebeurtenissen elkaar in rap tempo op. Allereerst gooiden de mooiweerklootschieters van Team 1 het laatste restje leven uit de al zwaar gehavende boom. In een wedstrijd heb je soms van die momenten waarvan je achteraf zegt: Ja, daar ging het mis. DECEMBER aanbieding! KASTEEL 3,- KORTING PER KRAT KASTEEL BLOND art.nr KASTEEL HOPPY art.nr KASTEEL ROUGE Zoals bij de WK finale in 2010, toen Arjan Robben tegen Casillas aanschoot. Na Robben was het dit keer de beurt aan Frans Scholten. Hij moest de kloot van Team 5 een aantal meter door de bocht werpen en de overwinning zou binnen zijn. Frans nam een aanloop en gooide de kloot wel 10 meter hoog. Helaas voor hem, de rest van Team 5, Arjan Robben en alle aanwezige supporters ging de kloot slechts 2 meter vooruit en kwam bovendien in het maisland terecht. Team 4 rook zijn kans en onder leiding van ervaren klootschieter Bjorn Rikkink wonnen zij de 2e ronde in 8 worpen +9 meter. Onder het genot van een heerlijk stamppotbuffet werd de wedstrijd geëvalueerd en werd de einduitslag bekend gemaakt. Team 4 en Team 5 hadden evenveel worpen én evenveel meters gegooid. Er werd nog heel even gesproken over een kloot-off tussen de aanvoerders van beide teams, maar omdat de duisternis inmiddels was ingevallen werd er besloten dat er voor het eerst twee winnaars waren in de rijke historie van het De Monnik Dranken Klootschiettoernooi. De organisatie kan tevreden terugkijken op wederom een geslaagde editie en heeft nu al de eerste aanmeldingen binnen voor editie art.nr KASTEEL DONKER art.nr KASTEEL TRIPEL art.nr KASTEEL CUVEE DU CHATEAU art.nr FILOU 6,- introductiekorting per krat art emballage: 3,90 per soort

6 ROY HOFSTÉ 25 JAAR BIJ DE MONNIK SHARE THE SPIRIt OF SUMMER n u m eetn receptr bij waaiefles 1,5L Vo o kerstr in j e o f bo o m koe lokp de a st 6 collega s Walter Dierking (hoofd logistiek) en Jan Oude Wolcherink (hoofd magazijn). In dit team is Roy mede verantwoordelijk voor de organisatie en goede uitvoering van alle logistieke werkzaamheden, waaronder planning en inzetten van mensen en materieel. Zowel intern in ons magazijn als extern wat betreft het transport naar onze klanten. Ook zat Roy in onze werkgroep nieuwbouw en mede dankzij zijn inbreng is de verhuizing in 2007 vlekkeloos verlopen en werken we in een geweldig gebouw. Op 12 november 2015 was Roy Hofste 25 jaar werkzaam bij De Monnik. Ter gelegenheid van dit jubileum was er een feestavond bij onze horecarelatie Café Restaurant t Anker in Saasveld. Vele Monnik collega s en hun partners gaven acte de présence op deze hele gezellige avond met heerlijk eten en drinken. Met zijn Havo diploma op zak en na een eerste periode van 5 weken als vakantiewerker bij ons en vervolgens een half jaar bij een ander bedrijf is Roy op 12 november 1990 als negentienjarige jongeman begonnen bij De Monnik Dranken als bijrijder. Al heel snel behaalde hij zijn groot rijbewijs en chauffeursdiploma zodat hij aan de slag kon op de vrachtwagen. Na dit enige tijd te hebben gedaan, kwam hij in onze magazijnen te werken. In 1995 kwam er na een interne reorganisatie de nieuwe functie van chef expeditie en dat werd de nieuwe baan van Roy. Begin 2010 is deze functie in goed onderling overleg gewijzigd in de huidige van plaatsvervangend hoofd logistiek. Roy werkt in deze spilfunctie heel nauw en prettig samen met zijn directe leidinggevende Roy mocht na een toespraak van Hans Olde Monnikhof, namens het MT, waarin hij bedankt werd voor zijn grote inbreng en inzet, zijn enthousiasme en collegialiteit in de afgelopen 25 jaar, de gouden Monnik speld met bijbehorende enveloppe in ontvangst nemen. Vervolgens werd hem door Bjorn Rikkink namens de personeelsvereniging een envelop met inhoud en een fles drank overhandigd. Roy proficiat met dit mooie jubileum en nogmaals bedankt! VOLGENS HET GERONOMMEERDE MAGAZINE ISWR IS FIREBALL CINNAMON WHISKY HET HARDST GROEIENDE LIKEURMERK TER WERELD ISWR heeft toegang tot een omvangrijke database en analyseert trends op periodieke basis. Zo heeft het bedrijf toegang tot merken, 125 landen en bedrijven. In 2014 verkocht het moederbedrijf Sazerac wereldwijd 4.2 miljoen dozen. Wat een verdubbeling was ten opzichte van Het merk is in de Verenigde Staten wat betreft de verkopen inmiddels groter dan Jägermeister. Naast de mateloze populariteit van Fireball in de Verenigde Staten is de enorme groei van het product ook mede te danken aan de verkopen in de opkomende markten zoals het Verenigd Koningrijk, Australië en Nederland. Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. ADV_Malibu_60x260mm_nov_2015_NEW.indd 1 Fireball Cinnamon Whisky 0,70 liter art.nr Doosinhoud: 6 flessen :14 Het succes van het product is te verklaren door de mond-tot-mondreclame van toegewijde bartenders in alle uithoeken van de wereld en door slimme social media campagnes. Fireball liefhebbers posten massaal foto s op Instagram, Facebook en Twitter van het nuttigen van een shot of fire. De hit Fireball van de Amerikaanse rapper Pitbull die in Nederland ook een aantal weken op nummer één heeft gestaan heeft nog eens extra bijgedragen aan het viral gaan van het product wereldwijd.

7 WIM KIEFT ALS GASTSPREKER OP DE SPONSORAVOND VRIENDEN VAN DE BOESKOOL BIJ DE MONNIK DRANKEN werd vakkundig geïnterviewd door journalistieke duizendpoot Eddy van der Ley, sportredacteur van het AD. Vanaf uur werden zo n 120 genodigden ontvangen. De gasten werden welkom geheten door respectievelijk Hans Olde Monnikhof, Willem Ensink, voorzitter Vrienden van de Boeskool en Wim Lasonder, voorzitter van Stichting Boeskool is Lös. Door middel van een filmpje werd er kort teruggeblikt op het succesvol verlopen Boeskool is Lös-evenement in augustus van dit jaar. Daarna kon de boeiende praatshow beginnen. Beide heren wisten de zaal te boeien. Op vragen van de uitstekende side-kick Eddy van der Ley schetste Wim Kieft op zijn geheel eigen wijze een prima beeld van zijn voetbalcarrière en van de ups en downs in zijn leven. Ook was er gelegenheid voor de aanwezige toehoorders om vragen te stellen. Het bestuur van de stichting Boeskool is Lös organiseert ieder jaar na een geslaagd Boeskool is Lös-evenement een afsluitende netwerkavond voor de Vrienden van de Boeskool. Samen met Grolsch is De Monnik Dranken één van de hoofdsponsoren van dit grootse zomerevenement. We stellen het enorm op prijs dat de Monnik Dranken dit jaar voor de zevende achtereenvolgende keer als gastheer voor deze avond mocht optreden. De sponsoravond voor de Vrienden van de Boeskool vond plaats in onze Monnikskap op maandag 2 november In voorgaande jaren hebben we spraakmakende gastsprekers als voetbalanalist Jan van Halst, sportpresentator Kees Jansma, scheidsrechter Bjorn Kuipers, Heracles-voorzitter Jan Smit en exvoetballer Rene van der Gijp mogen begroeten. FIORITO LIMONCELLO Fiorito is een Limoncello Superiore, een premiumlimoncello die voldoet aan de hoogste eisen.de authentieke productiemethode geeft deze Limoncello de geraffineerde en wereldberoemde smaak. In zijn stijlvolle beugelfles is het een opvallende verschijning. Fiorito is afgelopen jaren door veel toprestaurants en bars op de kaart gezet en heeft in Nederland de Limoncellotrend op gang gebracht. AWARDS: IWSC 2014: Zilveren medaille. Drink Fiorito freezingcold direct vanuit de vriezer (-17 C) geschonken vanuit de prachtige 50cl beugelfles in de originele Fiorito-glaasjes. 0,50 liter art.nr COLOFON Het Horeca Magazine is een uitgave van de Monnik Dranken en wordt verspreid onder onze directe horeca relaties. Het Horeca Magazine is ook te lezen op de site: Nadat iedereen elkaar had bedankt werd er tot ongeveer uur nog gezellig nagepraat. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje, gastvrij en prima verzorgd door onze Monnik collega s Bastian Nijhuis en René Seiger, Grolschcollega Eddy Nobbenhuis en Sterre Olde Monnikhof. Zowel voor de mensen van de Boeskool als voor De Monnik Dranken en Grolsch was het een hele gezellige en geslaagde feest- en netwerkavond, waarbij een ieder met een voldaan gevoel huiswaarts keerde. Info: Dit jaar was Wim Kieft onze spreker: kritisch en kundig voetbalanalist, die voor zijn mening durft uit te komen en oud voetballer van o.a. Ajax, Pisa, Torino, PSV en het Nederlands Elftal. Wim Kieft Redactie en Advertenties: Diverse gastschrijvers Irna Barelds Horeca buitendienst: René Seiger Bastian Nijhuis Eindredactie: Hans Olde Monnikhof Oplage: Het Horeca Magazine wordt 4 x per jaar uitgegeven in een oplage van 300 stuks. Advertenties zijn geldig in de maanden zoals op de voorpagina vermeld, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Technische specificaties en omschrijvingen in deze publicatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectievelijke producenten. Specificaties kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Alle in deze publicatie genoemde merknamen of productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven. Afbeeldingen en specificaties zijn niet bindend en louter illustrerend. De uitgever kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten in foto, tekst of prijzen. 7

8 HORECA MAGAZINE 04/15 )eerlijk! (h NIEUW IN ONS ASSORTIMENT EIGEN MERKEN: Original Single Malt Scotch Whisky Een highlander, opgevoed in Amerikaans eikenhouten vaten, met een onderscheidende smaak van citrus, geel fruit en hints van rokerigheid. 8 MONNIK HORECA MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN DE MONNIK DRANKEN IN OLDENZAAL 5 GEZONDE BABY S BIJ ONZE MONNIK COLLEGA S GEBOREN Er heeft een ware geboortegolf plaatsgevonden bij onze Monnik collega s. Binnen een tijdsbestek van 3 weken kwamen maar liefst 5 gezonde prachtbaby s op de wereld. We zijn erg verheugd dat het met alle kinderen en ouders voorspoedig gaat en we wensen alle moeders, vaders, broertjes en zusjes veel geluk en gezondheid toe. Op 16 oktober 2015 is om uur Fem geboren. De eerste dochter van Kris en Laura Krabbe en het zusje van Seb. Bij de geboorte woog Fem gram en was ze 49 cm lang. Kris is vanaf 7 mei 2015 werkzaam bij De Monnik Dranken op de afdeling verkoop binnendienst. Op 19 oktober 2015 is s morgens om 7.55 uur Lauren geboren. Ze woog bij de geboorte gram en had een lengte van 50 cm. Lauren is de eerste dochter van Niek Heerink en Korien Burink en het zusje van grote broer Sven. Vanaf 11 december 2000 is Martijn bij ons werkzaam als vrachtwagenchauffeur. Op dezelfde dag, dus ook op 3 november 2015, s avonds om uur is Liam geboren, het eerste kindje van de kersverse trotse ouders Martijn en Mariëlle Verhees. Liam is een kereltje met een mooie lengte van 55 cm en woog bij de geboorte al gram. Martijn is vanaf 2 juni 2014 bij De Monnik Dranken werkzaam als verkoopadviseur horeca. De jongst geborene is Lasse, de eerste zoon van Wouter Scholten en Nicole Zijlstra en het broertje van Liv. en het zusje van trotse broer Jort. Niek werkt reeds sinds 1 oktober 2007 bij De Monnik Dranken op de afdeling administratie. 0,70 liter art.nr De Monnik Dranken Op 3 november 2015 om uur is Romee geboren, gram zwaar en 49,5 cm lang. B.V. voorheen Firma H. Olde Monnikhof Deventerstraat 6 T + 31 (0) EM Oldenzaal - Holland E info@monnik-dranken.nl F + 31 (0) I Geniet maar drink met mate! Romee is de eerste dochter van de trotse en blije ouders Martijn en Laura Beute Lasse is op 5 november 2015, s morgens om geboren, weegt gram en is 51 cm lang. Wouter is vanaf 1 mei 2015 bij ons werkzaam als magazijnmedewerker.

SERVE PERFECT HORECA MAGAZINE 01/16 HORECAVA 2016. (h)eerlijk!

SERVE PERFECT HORECA MAGAZINE 01/16 HORECAVA 2016. (h)eerlijk! HORECA MAGAZINE 01/16 (h)eerlijk! MONNIK HORECA MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN DE MONNIK DRANKEN IN OLDENZAAL HORECAVA 2016 PERFECT SERVE Van maandag 11 januari t/m donderdag 14 januari 2016 vond in de RAI

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

HUWELIJK ABIGAIL STEWART EN FRANS TEMMINK

HUWELIJK ABIGAIL STEWART EN FRANS TEMMINK HORECA MAGAZINE04/16 MAGAZINE )eerlijk! (h Namens alle medewerkers van De Monnik Dranken willen wij u hartelijk danken voor de samenwerking in 2016. We kijken er weer naar uit om dit in 2017 voort te zetten.

Nadere informatie

horeca Magazine04/12 Champagne Sinterklaas op bezoek bij De Monnik Dranken (h)eerlijk!

horeca Magazine04/12 Champagne Sinterklaas op bezoek bij De Monnik Dranken (h)eerlijk! horeca Magazine04/12 (h)eerlijk! Monnik horeca Magazine is een uitgave van De Monnik Dranken in Oldenzaal Namens alle medewerkers van De Monnik Dranken willen wij u bij deze hartelijk danken voor de goede

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN ONZE NIEUWE COLLEGA: MARTIJN VERHEES, VERKOOPADVISEUR HORECA WEST NEDERLAND

EVEN VOORSTELLEN ONZE NIEUWE COLLEGA: MARTIJN VERHEES, VERKOOPADVISEUR HORECA WEST NEDERLAND HORECA MAGAZINE03/14 (h)eerlijk! MONNIK HORECA MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN DE MONNIK DRANKEN IN OLDENZAAL NIEUW IN ONS ASSORTIMENT EIGEN MERKEN EVEN VOORSTELLEN ONZE NIEUWE COLLEGA: MARTIJN VERHEES, VERKOOPADVISEUR

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

GRATIS MAGNUM SYRAH BIJ 24 FLESSEN LES JAMELLES MERLOT EN/OF CHARDONNAY. t.w.v. 17,95. tchin-tchin!

GRATIS MAGNUM SYRAH BIJ 24 FLESSEN LES JAMELLES MERLOT EN/OF CHARDONNAY. t.w.v. 17,95. tchin-tchin! FIJNE FEESTDAGEN! Dit is de leukste en lekkerste wijnbrief van het jaar. De gezellige sfeer met een knapperend houtvuur en met een beetje geluk sneeuwpret. Omringd door familie en vrienden genieten van

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

HORECA MAGAZINE 01/15

HORECA MAGAZINE 01/15 HORECA MAGAZINE 01/15 (h)eerlijk! MONNIK HORECA MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN DE MONNIK DRANKEN IN OLDENZAAL ARNO WEUSTINK STADSPRINS OOTMARSUM Op zaterdagavond 3 januari is onze verkoop adviseur Arno Weustink

Nadere informatie

t' Soete Huys te Melsele.

t' Soete Huys te Melsele. Beste leden, ouders en sympathisanten, Een turnvereniging kan uiteraard niet zonder degelijk turnmateriaal en zoals jullie weten: turnmateriaal kost handen vol geld, vandaar dat we, naar jaarlijkse gewoonte,

Nadere informatie

ALLE. dagen WIJNEN. e FLES. 2e fles: HALVE PRIJS! 1e fles: Valdivieso Merlot of Chardonnay Soepel rood of vol wit

ALLE. dagen WIJNEN. e FLES. 2e fles: HALVE PRIJS! 1e fles: Valdivieso Merlot of Chardonnay Soepel rood of vol wit De acties zijn geldig van 31 augustus t/m 6 september 2015 dagen ALLE WIJNEN e FLES 2 HALVE PRIJS! Valdivieso Merlot of Chardonnay of vol wit 1e fles: 6. 2e fles: 3. 49 Terra Andina Carmenère dagen 1e

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

WO DER ELBLING WÄCHST Concertreis 2008 Maastrichts Mannenkoor naar Trier deel 1.

WO DER ELBLING WÄCHST Concertreis 2008 Maastrichts Mannenkoor naar Trier deel 1. WO DER ELBLING WÄCHST Concertreis 2008 Maastrichts Mannenkoor naar Trier deel 1. Wat hebben we een fantastisch weer gehad op onze concertreis naar Trier. Al vanaf de opstapplaatsen zat de stemming er al

Nadere informatie

Wij wensen u, uw familie en medewerkers fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2014. www.monnik-dranken.nl

Wij wensen u, uw familie en medewerkers fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2014. www.monnik-dranken.nl HORECA MAGAZINE04/13 (h)eerlijk! MONNIK HORECA MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN DE MONNIK DRANKEN IN OLDENZAAL Namens alle medewerkers van De Monnik Dranken willen wij u bij deze hartelijk danken voor de goede

Nadere informatie

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag.

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Onze vragen: 1. Wanneer bent u met uw schrijfcarrière begonnen? 8 jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven.

Nadere informatie

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS PRODUCT Sinds 1921 CATALOGUS Beste klant, Siebrand, een bijzonder familiebedrijf, is opgericht in 1921. Wij zijn trots op de rijke historie die wij als bedrijf hebben. Het Siebrand-imago wordt gekenmerkt

Nadere informatie

HORECA MAGAZINE 03/15

HORECA MAGAZINE 03/15 HORECA MAGAZINE 03/15 (h)eerlijk! UITBREIDING MAGAZIJN DE MONNIK DRANKEN IS VAN START GEGAAN MONNIK HORECA MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN DE MONNIK DRANKEN IN OLDENZAAL VETERANO BRANDY 0,70 liter art.nr.

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

t' Soete Huys te Melsele.

t' Soete Huys te Melsele. Beste leden, ouders en sympathisanten, Een turnvereniging kan uiteraard niet zonder degelijk turnmateriaal en zoals jullie weten : turnmateriaal kost handen vol geld, vandaar dat we, naar jaarlijkse gewoonte,

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 3 ETEN EN DRINKEN Z&Z ZOETWAREN Wij verkopen in onze winkel meer dan 200 soorten schepsnoep, chocolade, bonbons

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE.

KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE. KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE.NL KERSTINSPIRATIE 2015 De feestdagen komen eraan. Het moment om relaties

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

ALLEEN MAAR VROLIJKE GEZICHTEN OP WIJNPROEVERIJ DE MONNIK DRANKEN

ALLEEN MAAR VROLIJKE GEZICHTEN OP WIJNPROEVERIJ DE MONNIK DRANKEN HORECA MAGAZINE02/14 (h)eerlijk! ALLEEN MAAR VROLIJKE GEZICHTEN OP WIJNPROEVERIJ DE MONNIK DRANKEN MONNIK HORECA MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN DE MONNIK DRANKEN IN OLDENZAAL JULI/AUGUSTUS 3,00 KORTING PER

Nadere informatie

Veenendaal Rhenen Wageningen

Veenendaal Rhenen Wageningen Veenendaal Rhenen Wageningen Op 3 december kwam Sinterklaas op Zideris in Rhenen. Sint bracht een hele hoop Pieten met zich mee. Joost, de directeur, heette hem hartelijk welkom. In het Forum werd voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 E-mail: aloysius@mijnplein.nl LEEF LEER LACH NIEUWSBRIEF Januari 2016 Sinterklaas opent de Bieb op school en leent het eerste boek op de St. Aloysiusschool.

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl Activiteiten Kerstconcert Harmonie Concordia 17.00 uur 14 december Opluistering Heilige Mis Kerstmis- 10.00

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

horeca Magazine01/13 Abraham Rene Seiger Cocktails Mark van Ommen 12 ½ jaar (+3 jaar) bij De Monnik Dranken nieuw (h)eerlijk!

horeca Magazine01/13 Abraham Rene Seiger Cocktails Mark van Ommen 12 ½ jaar (+3 jaar) bij De Monnik Dranken nieuw (h)eerlijk! horeca Magazine01/13 (h)eerlijk! Monnik horeca Magazine is een uitgave van in Oldenzaal Abraham Rene Seiger Dinsdag 22 januari mocht onze collega Rene Seiger Abraham de hand schudden. Zoals bij ons gebruikelijk

Nadere informatie

Verras uw relaties. Het einde van het jaar is in zicht. Een tijd waarin. u uw relaties kunt verrassen met een prachtig

Verras uw relaties. Het einde van het jaar is in zicht. Een tijd waarin. u uw relaties kunt verrassen met een prachtig Verras uw relaties Het einde van het jaar is in zicht. Een tijd waarin u uw relaties kunt verrassen met een prachtig geschenk. Wijnhuis Machiel heeft een mooie selectie relatiegeschenken in het assortiment.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 9 Jaargang 5 19-12-2014 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 22 dec t/m 4 jan kerstvakantie 5 jan roostervrije dag,

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

5 soorten vlees Beef hamburger Thüringer braadworst Kipfilet Gekruid lamsworstje Varkensfilet

5 soorten vlees Beef hamburger Thüringer braadworst Kipfilet Gekruid lamsworstje Varkensfilet Barbecue brochure Barbecuebuffet Bij Piecken bent u aan het juiste adres voor een heerlijke en goed verzorgde barbecue. Door ons prachtige indoor barbecuebuffet kunnen wij u het hele jaar door voorzien

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

TROUWBROCHURE. Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

TROUWBROCHURE. Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Fotografieplus.nl Eppel Fotografie Eppel Fotografie TROUWBROCHURE Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Hartelijk bedankt voor jullie interesse

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Monnik. Magazine 1. Voor info: www.horecava.nl. horecarelaties ook direct voorzien. promotiemateriaal.

Monnik. Magazine 1. Voor info: www.horecava.nl. horecarelaties ook direct voorzien. promotiemateriaal. Monnik Magazine 1 10 De Monnik Dranken succesvol op Horecava 2010 Monnik Horeca Magazine is een uitgave van De Monnik Dranken in Oldenzaal. Ook in 2010 was ons bedrijf weer vertegenwoordigd op de Horecava

Nadere informatie

Feestfolder. Verbiest & Co. Tienen. Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2014-2015

Feestfolder. Verbiest & Co. Tienen. Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2014-2015 Feestfolder Verbiest & Co Tienen Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2014-2015 Aperitiefhapjes Hapjesassortiment prestige koud (18 stuks) een uitgelezen selectie van verschillende koude hapjes gepresenteerd

Nadere informatie

digitil 18 - aug 2014

digitil 18 - aug 2014 digitil 18 - aug 2014 In deze digitil: Reünie op zondag 24 augustus Men s Night op dinsdag 26 augustus Ladies Night op woensdag 27 augustus Zaterdag 30 augustus tennisclinic Sjeng Schalken Jubileum loterij

Nadere informatie

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school!

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school! WAT EEN AFSCHEID! Er kan in de jaarplanning dan wel staan, dat er afscheid van meester Verduin wordt genomen, op de 2 e en 3 e juli, maar dan er ook nog voor zorgen dat dit perfect geregeld is, is andere

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Een plezier om te. geven of krijgen. Château La Bernède Grand Poujeaux 2012 A.O.P. Moulis-en-Médoc

Een plezier om te. geven of krijgen. Château La Bernède Grand Poujeaux 2012 A.O.P. Moulis-en-Médoc Sfeeropener meestal human touch, vult sfeerbeeld aan Een plezier om te geven of krijgen Een wijn van topkwaliteit, een pousse-café om u tegen te zeggen, een gin om helemaal mee te zijn met de hype Stuk

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

horeca Magazine03/13 Voorjaars bbq collega s De Monnik Dranken Kleiner Feigling kledingsponsor van De Helena s (h)eerlijk!

horeca Magazine03/13 Voorjaars bbq collega s De Monnik Dranken Kleiner Feigling kledingsponsor van De Helena s (h)eerlijk! horeca Magazine03/13 (h)eerlijk! Monnik horeca Magazine is een uitgave van De Monnik Dranken in Oldenzaal Voorjaars bbq collega s De Monnik Dranken Op vrijdagmiddag 31 mei 2013 direct na werktijd om 17.00

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

: Classic Speyside. Voor meer informatie: De Benriach range kent een gevarieerd aantal jaargangen en stijlen:

: Classic Speyside. Voor meer informatie:   De Benriach range kent een gevarieerd aantal jaargangen en stijlen: Introductie Sinds kort is De Monnik Dranken distributeur voor Nederland van de Schotse The Benriach Whisky. De Benriach distilleerderij werd opgericht in 1898 en is na een paar jaar in andere handen te

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

Leffe. Assortiment LEFFE BLOND. Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert

Leffe. Assortiment LEFFE BLOND. Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert Assortiment Leffe LEFFE BLOND Leffe Blond (6,6%) is een authentiek blond abdijbier waar een vleugje bitterheid doorschemert Smaak Heerlijk zacht en elegant Verpakkingen Fust 20 liter, fust 6 liter voor

Nadere informatie

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz.

Almelo, 8 juli 2015. En dat is niet zo makkelijk voor iedereen want de meeste kinderen zijn gewend aan school, vrienden, azc, enz, enz. Almelo, 8 juli 2015 Onderwerp: Moeilijk verhuizen! Beste heer/mevrouw Ik ben (...) Ik ben 14 jaar oud. Ik woon met mijn ouders en mijn 2 kleine broertjes in azc Almelo. In deze vakantie moeten er ongeveer

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Champagne Select September 2018

Nieuwsbrief Champagne Select September 2018 Nieuwsbrief Champagne Select September 2018 Welkom bij onze September nieuwsbrief! Dit keer hebben we wel een hele mooie aanbieding, praten we u bij over de laatste ontwikkelingen in de champagnewereld,

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom

Voorstelling voor groep 1 High Tea Juf Marianne Slagboom Datum: 21-3-2014 Eindcito Afgelopen week is de uitslag van de eindcito groep 8 bekend gemaakt. Het resultaat van vorig jaar hebben we niet kunnen evenaren. Dat hadden we ook niet verwacht. Elke groep heeft

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr??

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr?? Even Ons Ei Kwijt 2015-2016 nr?? Van de directie we ons eerste college van professor Henriette von Kessel. Special We hebben de afgelopen weken het project Raar maar Waar in de school gehad. Ter ere van

Nadere informatie

Bieren met minder alcohol

Bieren met minder alcohol Portfolio Bieren met minder alcohol JUPILER BLUE De verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler, met slechts 3,3% alcohol Smaak Toegankelijk en fris karakter, met een rijke moutsmaak Alcohol 3,3% Oorsprong

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Creative Marketing Opdracht 1: Mag ik uw kassabon zien

Creative Marketing Opdracht 1: Mag ik uw kassabon zien Naam: Stefan van Rees Studentnummer: 0235938 (voorheen 0827508) Klas: CMD D1 Datum: week 38 2009 Creative Marketing Opdracht 1: Mag ik uw kassabon zien Inleiding Om het consumentengedrag zo goed mogelijk

Nadere informatie

Enquête gala met Carel Kraayenhof op 16 maart 2012

Enquête gala met Carel Kraayenhof op 16 maart 2012 Enquête gala met Carel Kraayenhof op 16 maart 2012 Totaal mogelijke antwoorders: 64 Totaal antwoorders: 39 Respons: 60,93 % A. PROGRAMMA 1. Waardering voor de keuze van het programma: 8.8 0 0 4 15 20 0,00%

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12 01 Goedemorgen Sinterklaas 2 02 De vriend van ieder kind 3 03 Taai taai 4 04 Zwarte Piet, kijk goed uit! 5 05 Vergeten 6 06 Lieve Sinterklaas 7 07 Go Go Amerigo 8 08 Kijk, Sinterklaas is aangekomen 9 09

Nadere informatie

Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012. Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8

Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012. Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8 Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012 Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8 19 december 2012 24-12- 12 t/m 04-01- 13 Kerstdiner (17.00 18.30 uur) Kerstvakantie (begint vrijdagmiddag 21-12- 12 om

Nadere informatie

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3.

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3. Brochure vanaf September 2014 Inhoudsopgave Bowling en squash tarieven blz 1 Bowling specials blz 2 Arrangementen blz 3 Buffetten blz 5 Duinzaal blz 6 www.ockenburghactive.nl info@ockenburghactive.nl 070

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuw in West-Europa. Che Chil is verrassend anders!

Nieuw in West-Europa. Che Chil is verrassend anders! Nieuw in West-Europa Che Chil is verrassend anders! Che Chil: de verrassend andere kaas Che Chil is de nieuwe, smaakvolle snack in de kroeg én een verrassend culinair kaasje dat speels geserveerd wordt.

Nadere informatie

SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier

SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier HOME HOE WERKT HET? POLL SCORE PRESENTATIE AGENDA 11 oktober 2013 Giel Beelen t Juupke, Veldhoven Metallica de Koffer, Roermond Kings

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Kampioenenhuldiging / prijsuitreiking seizoen 2014

Kampioenenhuldiging / prijsuitreiking seizoen 2014 Kampioenenhuldiging / prijsuitreiking seizoen 2014 Zaterdag 29 november 2014 was de eerste Kampioenhuldiging voor de I.F.C. Zeeland. Tevens werden de naturaprijzen, gewonnen op de 8 ZLU-vluchten, uitgereikt

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

12 september Wijnproeverij

12 september Wijnproeverij Drieëndertigste jaargang 4 e editie. December 2015 Sinterklaas is weer terug naar Spanje en heeft hier in Nederland weer heel wat kindjes blij gemaakt. We mogen al weer genieten van de heerlijke kerstsfeer

Nadere informatie

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor Voor open Doel is terug Na jaren van afwezigheid is de Voor open Doel terug. Tot het eind van de jaren 90 was dit het clubblad van de vv Froombosch. Nu zal het verder gaan als onze nieuwsbrief. Hierin

Nadere informatie

Eindfeest Digiweken. Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL

Eindfeest Digiweken. Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL Eindfeest Digiweken Digibiza DIGI VEILING @ EMMASCHOOL 7 juli 2012 Veilingmeester: Maarten van Meerten Hoe werkt de veiling? 1.Onze fantastische veilingmeester gaat beginnen met omschrijving van het veilingstuk

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor..

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor.. Wanneer: Zondag 10 maart 2013 Lokatie: De Schakel, Groningen Band: Hot News De dag begon eigenlijk niet zo hoopvol. Sneeuw, glad, grillig en koud, koud, koud!! Niet echt uitnodigend om er uit te gaan.

Nadere informatie