zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2012 zevende editie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2012 zevende editie"

Transcriptie

1 persinformatie FESTIVAL PLEIN TONGERLOPLEIN ROOSENDAAL zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2012 zevende editie BN/De STEM FESTIVAL PLEIN 7 ROOSENDAAL Dit jaar vindt BN De Stem Festival Plein 7, een initiatief van Schouwburg De Kring, Museum Tongerlohuys en De Moriaan Eten & Drinken, plaats op zaterdag 25 én zondag 26 augustus Het inmiddels traditionele openingsspektakel van de Kunstmaand Roosendaal is daarmee ten opzichte van andere jaren aanzienlijk breder van opzet. Naast de extra festivaldag wordt de zevende editie er namelijk ook een die de liefhebber van kunst zal aanspreken. Kortom, BN De Stem Festival Plein 7 belooft als culturele happening opnieuw dé aanrader te worden voor de liefhebbers van muziek, kunst en theater. Plaats van handeling: Tongerloplein, kleine zaal/grote zaal/foyer Schouwburg De Kring en museumtuin Tongerlohuys. Meezingen, previews, poppodium Op het Tongerloplein, in de schouwburg en de museumtuin wacht het publiek een gevarieerd programma. Dankzij het meerdaagse karakter van het festival, de samenwerking met de Stichting Activiteiten Tongerloplein (SAT) en het team van Roosendaal Zingt, staat de openingsdag in het teken van het Nederlandstalige (levens)lied. Onder de noemer Roosendaal Zingt Tranen van Tongerlo brengen vijf meezingkoren op zaterdagavond 25 augustus gezellige meezingliedjes. Nol Havens en zijn complete band VOF de Kunst tekenen voor de spetterende finale. Zondag 26 augustus doet het grote podium op het Tongerloplein weer dienst als poppodium. Diverse bekende en onbekende bands wisselen elkaar af. Voor de liefhebbers van theater verzorgt een aantal (amateur)gezelschappen in De Kring previews van hetgeen theaterbezoekers het komende seizoen kunnen verwachten. Kunst Op beide dagen staat de foyer van de schouwburg in het teken van kunst. Naast een presentatie van Artotheek18 wordt werk getoond van plaatselijke en regionale kunstenaars. Ook museum en museumtuin maken net als vorige jaren deel uit van het festivalprogramma. Met name voor de jeugd valt er in de tuin weer volop te beleven en te doen met o.a. Teatro Animo en gezamenlijk kleuren in XXL-formaat. Gezellige terrassen en een barbecue voor de liefhebbers completeren de zevende aflevering van BN De Stem Festival Plein 7. Met het culturele evenement begint zoals gezegd ook de Kunstmaand Roosendaal Hiervoor geeft wethouder Hans Verbraak zondagmiddag om uur op het Tongerloplein het officiële startsein.

2 Podium Tongerloplein 25 augustus 2012 Roosendaal Zingt Tranen van Tongerlo 2 Het motto van de openingsavond: gezellig meezingen met Nederlandstalige liedjes. Dat kan met de refreinen van de liedjes die op het grote scherm op/achter het podium verschijnen. De deelnemende koren zijn: De Wieken, THOR-re-mi, Kommer en Kwel, Zout & Zoet en De Markmakkers. De avond wordt afgesloten door Nol Havens en zijn complete band VOF de Kunst. Programma Opening uur De Wieken uur THOR-re-mi uur Kommer en Kwel uur Zout en Zoet uur De Markmakkers uur Nol Havens uur Finale met alle koren uur Nol Havens trad eerder op in Roosendaal Nol Havens Roosendaal Zingt Tranen van Tongerlo kent een grande finale. Dat gebeurt met zanger, entertainer en rasechte Brabander Nol Havens en zijn complete band VOF de Kunst, bekend van o.a. Suzanne, Een kopje koffie en Dikkertje Dap. Nol is geen onbekende voor Roosendaal Zingt. Hij liet tijdens een eerdere zomereditie het publiek al enthousiast meezingen en swingen op bekende Nederlandse liedjes uit de goeie ouwe tijd. Het belooft dus opnieuw een spettende finale te worden! Zie voor nog meer info: Previews in Schouwburg De Kring Zeven (amateur) theatergezelschappen verzorgen een voorproefje van de producties die zij het komende theaterseizoen in Schouwburg De Kring verzorgen. Wie meer wil weten, moet zeker een kijkje komen nemen in De Kring. De previews duren ongeveer een half uur en vinden plaats in de kleine zaal, de grote zaal en in de galerie. Hofplein Theater - kleine zaal uur Studio Sisa - kleine zaal uur Drie Maal Plankenkoorts - grote zaal uur Theatergroep Respekt - kleine zaal uur Pure (The Wild Party) - kleine zaal uur Hoedadso - kleine zaal uur Stichting Roos - galerie uur Drie Maal Plankenkoorts - grote zaal uur Voor meer info over genoemde theatergezelschappen:

3 Kunst in museum, museumtuin en foyer schouwburg 3 Voor de liefhebbers van kunst is de zevende editie van BN De Stem Festival Plein 7 een must. Op beide dagen exposeert een aantal plaatselijke en regionale kunstenaars. Zo is er werk te zien van Marijke Ardon, Pieternel van der Gaarden, Clemens Lankreijer, Corrie Olthof, Hella Sluijters, Patricia Valkenburg en Karien Wiericx. In de foyer van Schouwburg De Kring kunnen geïnteresseerden bovendien terecht voor een presentatie van Artotheek18. Uiteraard voor informatie over kunstuitleen, maar daarnaast ook om alvast een idee te krijgen van de uitgebreide en gevarieerde collectie van ca werken van zowel gerenommeerde, professionele kunstenaars als aanstormend talent. Ook museum en museumtuin maken net als vorige jaren deel uit van het festivalprogramma. De expo met werk van Wim Schütz is in het weekend van BN De Stem Festival Plein 7 voor het laatst te zien. Met name voor de jeugd valt er op zondag in de tuin weer volop te beleven en te doen met o.a. Teatro Animo. Jong en oud kunnen met Heleen Bastiaensen samen een kunstwerk maken op XXL-formaat. Voor meer info over Museum Tongerlohuys: Voor meer info over Artotheek18: Gezelligheid en veel te doen voor de jeugd in de museumtuin. Poppodium Tongerloplein 26 augustus 2012 Programma groepen en bands Massive Magic uur De winnende groep van het Sieben Parkfestival 2012 is de energieke rockband Massive Magic. De driemansformatie opent BN De Stem Festival Plein 7. Muziek van hun in maart jl. verschenen album ontbreekt niet. Massive Magic is een veelbelovende act. Opvallend is de interactie van de band met het publiek Officiële opening Festival Plein 7 door wethouder Hans Verbraak uur TMGS uur Met een vierde album in de maak timmert de formatie TMGS aardig aan de weg. De texmex westernband heeft inmicddels een echte reputatie op te houden en onderscheidt zich door o.a. het geluid van twangy gitaren, trompetten, keyboards en meerstemmig gezongen nummers. Een band met een hoog swinggehalte!

4 Lili Grace uur 4 De uit het Belgische Ham afkomstige zusjes Nelle (21) en Dienne (19) brengen tweestemmig gezongen liedjes met een geheel eigen sound. De muziek is soms schattig klein, maar soms ook bevreemdend met een onverwachte freaky edge. Apart is het wel. Ook de combinatie van cello, piano en de sfeer die de muziek oproept. Sesgado uur Sesgado - Spaans voor schuin, scheef of dwars - is een trio van trompet, basgitaar en drums. Sesgado speelt eigen composities, veelal voorzien van complexe ritmische structuren, wisselende maatsoorten en dampende grooves. Dit alles staat voor een eigentijds geluid waarin invloeden van verschillende culturen samenkomen. BvU s R&B Orchestra uur Het orkest van bandleider Bert van Uffelen is een professioneel 14- koppig showorkest. De muziek is gevarieerd, van Ekseptions Rhapsody in Blue tot Stevie Wonders I wish. Belangrijke inspiratiebron is BBC-presentator en boogiewoogie pianist Jools Holland. Bestaand en eigen werk zorgen voor een unieke muzikale belevenis. Conjunto Tres-Dos uur Conjunto Tres-Dos is een jong en eigenwijs latin kwintet, waarbij kwaliteit en plezier in muziek maken centraal staan. Gestreefd wordt niet naar traditionele son/salsa, maar juist naar de minder bekende stijlen binnen de Cubaanse muziek. Stijlen zoals boogaloo en funky cha-cha die veel ruimte bieden voor improvisaties. Flowfabriek uur De Flowfabriek telt acht mannen en één vrouw. De groep stond op vele nationale en internationale jazz-, brass- en hip-hoppodia. De opzwepende, ritmische klanken zorgen voor een hoog dansgehalte en een breed repertoire, waarin de rol van de sousafonist van de groep onmisbaar is. De Flowfabriek moet je dan ook ervaren. The Phantom Four & The Arguido uur The Phantom Four & The Arguido is een surf band met de frontman van de jaren negentig band: de Urban Dance Squad. Dit staat voor een eigen sound die de rauwheid van de jaren tachtig surfpunk combineert met moderne rock. Samen zorgt dit vijftal voor een ijzersterke crossover, waarin alle elementen terug te vinden zijn van de Urban Dance Squad en The Treble Spankers (voorloper Phantom Four). Vernieuwend dus, maar toch ook wel weer vertrouwd.

5 5 Informatie Voor uitgebreidere informatie over BN De Stem Festival Plein 7 en een overzicht van het totale programma op de verschillende podia: Desgewenst is een programmaboekje beschikbaar. Voor alle verdere (telefonische) informatie: Marielle Mulder, voorzitter Stichting Plein 7, tel B.g.g of Voor het gebruik van hoge resolutie foto s kunt u contact opnemen met: Frans Witteveen, tel Stichting FESTIVAL PLEIN 7 is een initiatief van Schouwburg De Kring, Museum Het Tongerlohuys en De Moriaan Eten & Drinken.

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling!

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! 1 van 8 15-4-2014 13:18 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! Fête de la Musique 2014 Lazy Sunday Afternoon 2014 Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

festival 14 t/m 22 juni 2014 (te) GEKKE KERK Stef Bos Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra Sjors van der Panne Hakim Traïdia Eric Vaarzon Morel

festival 14 t/m 22 juni 2014 (te) GEKKE KERK Stef Bos Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra Sjors van der Panne Hakim Traïdia Eric Vaarzon Morel Tjitske Jansen Jeroen Zijlstra (te) GEKKE KERK festival Eric Vaarzon Morel Sjors van der Panne Hakim Traïdia Hella van der Wijst 14 t/m 22 juni 2014 Goddelijk &Kleurrijk Stef Bos Goddelijk En Kleurrijk

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari N IEUWS B RI E F MA A RT 2 0 1 9 Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari Terugblik- & Vooruit- blik Donateursmiddag Zondagmiddag 10 februari organiseerde de Haastrechtse Kring een middag voor

Nadere informatie

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de katwijk doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de programma week van Neem een kijkje in de culturele keuken va dans Wie Volksdansgroep

Nadere informatie

Once In A Blue Moon Festival

Once In A Blue Moon Festival Once In A Blue Moon Festival In het Amsterdamse Bos werd de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival. Het festival is voor iedereen die van Americana,Roots,Countrypop en Rock invloeden houd.

Nadere informatie

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in.

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. Op 6 januari hadden we een zogenaamde nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014!

Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014! Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014! facebook.com/riqqrheden @RiQQRheden FRAGMENTENFESTIVAL RHEDEN 2014 FRAGMENTENFESTIVAL RHEDEN 2014 Fragmentenfestival Fragmentenkoor Fragmentenorkest

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Belangrijke informatie over ZATERDAG 1 JULI PRE-LUSTRUM GOUDEN L (OHC) EEUW FEEST!!

Belangrijke informatie over ZATERDAG 1 JULI PRE-LUSTRUM GOUDEN L (OHC) EEUW FEEST!! Belangrijke informatie over ZATERDAG 1 JULI PRE-LUSTRUM GOUDEN L (OHC) EEUW FEEST!! Dit feest wordt u aangeboden door de club en is financieel mede mogelijk gemaakt door een buitengewoon gulle gift van

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Zomerterras de editie: 7 22 augustus

Zomerterras de editie: 7 22 augustus Zomerterras 2015 16 de editie: 7 22 augustus Kerngegevens Het Zomerterras 2015 is gerealiseerd in opdracht van Stichting Zomerterras. Het Zomerterras is gehouden van vrijdag 7 augustus tot en met zaterdag

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

JAAROVERZICHT Stichting

JAAROVERZICHT Stichting JAAROVERZICHT 2015 Stichting In 2015 organiseerde Stichting Opera aan de Schie Een bootcamp La Mélodie Française o.l.v. Jean-Baptiste Milon Zes maal het Klassiek Open Podium Een tweedaagse workshop met

Nadere informatie

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 VERHUUR BROCHURE HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 Maak gebruik van een unieke locatie en huur het Vondelpark Openluchttheater voor een buitengewoon evenement. HET VONDELPARK

Nadere informatie

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www. MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1 MCO Educatie Voortgezet Onderwijs Muziek moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.mco/educatie MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 2 Muziek moet je

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd.

Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd. Op basis van ingeleverde teksten wordt vandaag het kunstwerk Stromen uit het Binnenste geïnstalleerd. Tom Schoemaker zal ook iets vertellen over het idee voor het kunstwerk en de 'making of'. Vanaf 15.00

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag Opdracht door K. 1157 woorden 21 november 2016 2,2 5 keer beoordeeld Vak Methode CKV De bespiegeling CKV Muziek Verslag Kunst is een belangrijk onderdeel van de cultuur. Mensen van over de hele wereld

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon organiseert Kroonsmart 2013 in samenwerking met Grand - Café de Kroon op zondag 09 juni 2013 aanvang 13.00 uur op de Marktstraat te Wormerveer Deelnemers dit jaar: Smartlappenkoor Ontroerend Goed Popkoor

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

CC, de Cruise Courant

CC, de Cruise Courant CC, de Cruise Courant Jaargang 2, nummer 27, 29 October 2017 Pagina 1 Shanty Festival 29 oktober 2017 in de Doelen te Rotterdam Na het eerste succes van het Shanty Festival in 2016 op zondagochtend in

Nadere informatie

kleur DROOM Muziek EN DANS muziek en dans

kleur DROOM Muziek EN DANS muziek en dans kleur je DROOM Muziek EN DANS Cursusaanbod 2016/2017 1 2 kleur je Droom Haal bij ons de beste muzikant, zanger of danser in jezelf naar boven. Wij weten veel van, jij weet wat je wilt leren: samen kleuren

Nadere informatie

Van glasfusion tot streetdance in Deventer. Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad.

Van glasfusion tot streetdance in Deventer. Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad. Van glasfusion tot streetdance in Deventer Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad. Wie in Deventer iets wil leren op het gebied van kunst, kan niet

Nadere informatie

stichting Magneet Festival - 22 september 2009 Fotografie Zie 't Zo

stichting Magneet Festival - 22 september 2009 Fotografie Zie 't Zo Eindelijk is het zover! De Magneetbar - bekend van de gelijknamige Magneetbar op Lowlands - heeft een eigen festival in het leven geroepen: Het Magneet Festival. As we speak wordt de motor aangeslingerd

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

Programmering en informatie artiesten Proms 2014

Programmering en informatie artiesten Proms 2014 Programmering en informatie artiesten Proms 2014 Presentatie: John van der Sanden Duizendpoot van der Sanden is al jarenlang de vaste speaker op de Proms en daar zijn we trots op. Naast het presenteren

Nadere informatie

1 Voor welk festival heeft u de kaartjes al binnen?

1 Voor welk festival heeft u de kaartjes al binnen? Festivals Het festivalseizoen staat voor de deur. De line-ups van diverse festivals in de regio zijn bekend. 7 6 5 4 66% 1 Voor welk festival heeft u de kaartjes al binnen? (n=189) 25% 2 5% 5% 9% Ik bezoek

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de

Nadere informatie

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands.

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands. Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief

Nadere informatie

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ SEIZOEN 14// 15 vereniging Vrienden óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ Vriendentafels Muziekkenner Frank de Munnik neemt u mee langs bijzondere opnamen en verhalen uit de wereld

Nadere informatie

rel festival 2011 sponsor- en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad REL Festival 2011 Sponsor- en adverteerdersbrochure 1

rel festival 2011 sponsor- en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad REL Festival 2011 Sponsor- en adverteerdersbrochure 1 REL Festival 2011 Sponsor en adverteerdersbrochure 1 rel festival 2011 sponsor en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad Inhoudsopgave REL Festival 2011 Sponsor en adverteerdersbrochure

Nadere informatie

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!!

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!! Bourgondisch Boxmeer 23 & 24 mei 2015 Entertainment programma: za. 23 mei: 17.45 18.00u en 18.15 18.30u Slagwerkgroep Vortum-Mullem, Niet zomaar een standaard slagwerkgroep. Nee, deze 6 slagwerkers zijn

Nadere informatie

Kunstwerk met Cees Vermeulen

Kunstwerk met Cees Vermeulen 3e jaargang Atelier Lia de Craen #3 Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Grize Lok een podium voor levenswijsheid levenservaring en levensverhalen voor ouderen in verzorgingstehuizen Wie vraagt aan ouderen wat zij kunnen?

Nadere informatie

Activiteiten CulTuurlijk 1 t/m 8 oktober 2017

Activiteiten CulTuurlijk 1 t/m 8 oktober 2017 Activiteiten CulTuurlijk 1 t/m 8 oktober 2017 Zing Nederlands met me Een laagdrempelig initiatief waarin Nederlandse (pop)liedjes worden gezongen met vluchtelingen en expast, samen met alle andere Oldenzalers

Nadere informatie

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Besloten (eigen instrument of Voor alle Quintusleerlingen Openbaar MAANDAG Harp Samen Harpmuziek maken en schrijven - 1.18 Stem je harp zelf! - 1.18 Instant

Nadere informatie

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Ivar Key Oosterloo Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Hij is dit najaar een van de favorieten voor de titel Voice of Holland 2012. Hij schrijft zijn eigen muziek en treedt al jaren op met zijn

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 14.00 15.00 Optreden Big Late Tiny Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00

Nadere informatie

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW Data: 9 september 13:30 14 oktober 13:30 11 november 13:30 Data: vanaf 13 september wekelijks iedere woensdag ochtend WORKSHOP BUIKDANS door Alyza

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken NIEUWSBRIEF ACKNN MEI 2017 De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken Op zondagmiddag 28 mei kan men weer langs de middeleeuwse kerken van Noordwijk, Marum, Nuis, Niebert

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 29-12 Iets heel anders, maar waarom niet? Houd u van Flamencodans? Dan biedt het Bosch Winterparadijs 13.00-14.00

Nadere informatie

Vrijdag 25 mei Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Opening Operadagen Rotterdam

Vrijdag 25 mei Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Opening Operadagen Rotterdam Vrijdag 25 mei 2012 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Opening Operadagen Rotterdam (het gesproken woord telt) Directeur Guy Coolen, (burgemeester Ahmed Aboutaleb)

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

Lazy Sunday Afternoon, 21 juli

Lazy Sunday Afternoon, 21 juli Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Lazy Sunday Afternoon, 21 juli Twitteractie WOU en Jeugdcultuurfonds Utrecht ZIMIHC theater Stefanus: ZOMERVERHUUR ZIMIHC theater Stefanus: Appeltaart

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur Muziekatelier Muziekatelier is een grote hit! Wil jij iets doen met muziek maar weet je nog niet precies wat je het leukste vindt? Doe dan mee met het Muziekatelier. Spelenderwijs leer je noten lezen en

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN DRAAGT U BIJ AAN DE VIERING VAN 750 JAAR ROOSENDAAL?

SPONSORPAKKETTEN DRAAGT U BIJ AAN DE VIERING VAN 750 JAAR ROOSENDAAL? SPONSORPAKKETTEN DRAAGT U BIJ AAN DE VIERING VAN 750 JAAR ROOSENDAAL? www.roosendaal750jaar.nl Roosendaal, november 2017 MISSIE, VISIE EN AMBITIE STICHTING Geachte heer, mevrouw, U heeft het vast en zeker

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden BELEIDSPLAN 2015 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES 5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES Fotowerkgroep Zien en Doorzien / Phoenix Cultuur, Ute Weber De pracht en kracht van foto's De 5 fotoclubs uit Meierijstad exposeren eigen werk; elke club in eigen dorp

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht. Je stelt doelen, neemt de verantwoordelijkheid en streeft naar het beste resultaat

Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht. Je stelt doelen, neemt de verantwoordelijkheid en streeft naar het beste resultaat 08720 Artiest muziek 10-04-2008 08:37 Pagina 1 werkproces 1 1 2 3 4 5 6 Werken als muzikant Artiest Muziek Wat laat je zien? Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht Je zet ideeën om in concepten

Nadere informatie

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud.

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Waarom hebben jullie jezelf als duo Needle & Salt genoemd? Rolf's achternaam is Schnyder, wat in het Engels betekent tailor (kleermaker), een man die werkt met een needle, terwijl Fredy's achternaam Salzmann

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2004

NIEUWSBRIEF oktober 2004 NIEUWSBRIEF oktober 2004 Voor u ziet u de laatste Nieuwsbrief van dit jaar ten behoeve van de vrienden van de Stichting Hans Kox, bol van de informatie en voor een belangrijk gedeelte gewijd aan de activiteiten

Nadere informatie

kunst, cultuur en media

kunst, cultuur en media School voor kunst, cultuur en media Artiest Theater Artiest Musical Medewerker Evenementenorganisatie Sound & Vision AV-specialist Sound & Vision Podiumen Evenemententechniek School voor kunst, cultuur

Nadere informatie

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief De bijzondere band tussen Cortegaerdt en De Spiegel Stichting Cortegaerdt heeft met een royale schenking in 2007 de bouw van theater De Spiegel mede

Nadere informatie

2,5. Samenvatting door een scholier 1026 woorden 27 juli keer beoordeeld

2,5. Samenvatting door een scholier 1026 woorden 27 juli keer beoordeeld Samenvatting door een scholier 1026 woorden 27 juli 2012 2,5 7 keer beoordeeld Vak Methode Muziek Muziek op maat H1 middeleeuwen Nieuwe ontwikkelingen in de middeleeuwen - Muziek werd gespeeld in kerken

Nadere informatie

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten

Ontdek de plussen van. Congres & evenement. creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten Ontdek de plussen van Congres & evenement creëer + combineer congres + expo vip-avond + spetterend feest Eigen topkeuken + Streekproducten 3 theaterzalen 3 foyers 8 break-out zalen ingangen 45 parkeerplaatsen

Nadere informatie

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen.

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen. DEELNEMENDE GROEPEN Meezingmiddag ter ere van ons vijfjarig jubileum Op zaterdagmiddag 16 juni treedt het Shantykoor Riessen op in het centrum van Rijssen. Ook onze zangvriend(inn)en van het levensliederenkoor

Nadere informatie

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel Eindelijk was het dan zover op zaterdag 2 oktober moesten de finalisten van de 3 regio voorrondes zich om half 9 melden bij Theater de Flint in Amersfoort voor de dag van de grote finale. Na een tijd van

Nadere informatie

Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 21-1-2014 12:11 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. ZIMIHC 25 jaar! Klassiek op Zondag De eerste Lazy ZIMIHC Afternoon! Jeugdcultuurfonds - Doe mee! Theater Dichtbij in

Nadere informatie

SMV Stichting ter bevordering van muzikale vorming. come, follow me! canons en quodlibets. Jan Kruimink, SMV

SMV Stichting ter bevordering van muzikale vorming. come, follow me! canons en quodlibets. Jan Kruimink, SMV SMV Stichting ter bevordering van muzikale vorming come, follow me! Jan Kruimink, SMV colofon Muzieknotatie: Jaap van der Jagt Grafisch ontwerp: Criterium, Arnhem Eindredactie: Joep van Gurp Adviezen:

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief ADF Brabant 2011

Nieuwsbrief ADF Brabant 2011 Nieuwsbrief ADF Brabant 2011 E d i t i e A D F B r a b a n t 2 0 1 1 N r. 4 2 5 m a a r t 2 0 1 1 Last but not least! INHOUD Deelnemers 2 Programma 3 Kaartverkoop 3 Danspuntjes 4 Festivalbegeleiding 4

Nadere informatie

Rotterdam Jazz Orchestra. Belcanto Festival, Dordrecht. Jazz Café Dizzy, Rotterdam. december 2001. september 2001. mei 2004

Rotterdam Jazz Orchestra. Belcanto Festival, Dordrecht. Jazz Café Dizzy, Rotterdam. december 2001. september 2001. mei 2004 ob van de Wouw Rotterdam Jazz Orchestra december 2001 Het Rotterdam Jazz Orchestra werd eind 2003 opgericht door Rob van de Wouw, Louk Boudesteijn en Martijn de Laat. Door de oprichting kreeg Rotterdam

Nadere informatie

Expositie 15 september t/m 31 december 2019.

Expositie 15 september t/m 31 december 2019. Expositie 15 september t/m 31 december 2019. Kunst betekent zingeving. Wat kunsten aars doen, is vertellen hoe je de wereld kunt zien. Een kunstwerk kan daar door een houvast zijn, in de eerste plaats

Nadere informatie

SHOWCASE. Field of Dreams Hélène Swarthstraat 19a 3061 CK Rotterdam

SHOWCASE. Field of Dreams Hélène Swarthstraat 19a 3061 CK Rotterdam SHOWCASE Field of Dreams Hélène Swarthstraat 19a 3061 CK Rotterdam +31 6 24876594 www.fieldofdreams.nu Over Field of Dreams In 2011 is Stiching Field of Dreams (FoD) opgericht met het doel om de scheidslijnen

Nadere informatie

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Businessclub Podion Het

Nadere informatie

Een echte aanrader dus.

Een echte aanrader dus. De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf JURY RAPPORT FINALE 2e Utrechts Kleinkunst Festival 2010 Finalisten: Meike Veenhoven Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf Plaats: Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat 11 3512 GS Utrecht

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

van 10u - 18u. in de DORPSSTRAAT

van 10u - 18u. in de DORPSSTRAAT DORPSDAG STABROEK 25-09-2016 van 10u - 18u in de DORPSSTRAAT Rommelmarkt Straattheater Markt Kermis Animatie Muziek Springkasteel Demonstraties Oude ambachten Optredens info@stayevents.be stayevents.be

Nadere informatie

PRESS CONTACT ONLINE

PRESS CONTACT ONLINE PERSBERICHT PRESS CONTACT JULIE TOBY Project Manager +32 (0)2 349 35 53 Julie@best.be -- THIERRY BELENGER General Manager +32 (0)475 98 40 38 Thierry.belenger@me.com ONLINE WWW.DESIGNMARKET.BE BRUSSELS

Nadere informatie