VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERKOOP BIJ INSCHRIJVING"

Transcriptie

1 VERKOOP BIJ INSCHRIJVING t Laar 2 in Oirschot Vrijstaande agrarische bedrijfswoning en Landbouwgrond

2 1. Beschrijving onroerende zaken De gemeente Oirschot biedt de agrarische bedrijfswoning en omliggende landbouwgrond te koop aan. Het aanbod is opgedeeld in twee delen: 1. De agrarische bedrijfswoning met vrijstaande landbouwschuur en huiskavel (circa m 2 ); 2. De omliggende landbouwgronden (circa m 2 ). De locatie is gelegen in het buitengebied van de gemeente Oirschot, op korte afstand van de autosnelweg A58. Het perceel is gelegen aan een verharde weg en wordt rondom omsloten door landbouwpercelen. In bijlage 4.1 is een overzichtstekening van beide onroerende zaken opgenomen.

3 1.1. Agrarische bedrijfswoning De agrarische bedrijfswoning bestaat uit een woongedeelte met aansluitend een inpandige stalruimte met mestkelders. De woning is opgetrokken in gemetselde muren, waarop een houten zadeldakconstructie met een pannendak is aangebracht. De houten kozijnen zijn grotendeels voorzien van enkele beglazing. De woning is als volgt ingedeeld: - Hal aan de voorzijde met aansluitend de werkkamer, de woonkamer en de keuken; - De woonkamer met rookkanaal en houten vloer biedt uitzicht op de achtertuin; - Eenvoudige keuken aan de achterzijde van de woning, beperkt voorzien van inbouwapparatuur; - Aansluitend aan de woonkamer een tussenhal, van daaruit toegang tot de stalruimte; - Direct aansluitend aan de keuken een eenvoudige toiletruimte en badkamer; - Eerste verdieping: open zolderruimte met plankenvloer. De huiskavel van de woning heeft een oppervlakte van circa m 2 (circa 90 m x 65 m). De achtergevel van de woning is op het zuidoosten gericht. De vrijstaande landbouwschuur (circa 10 x 20 m² BVO) is opgetrokken in een stalen draagconstructie, heeft een betonvloer en metselwerk gevels en is afgedekt met asbesthoudende dakplaten.

4

5

6 1.2. Landbouwgrond Het U-vormige perceel landbouwgrond van circa 7,09 ha (ca m 2 ) is gunstig verkaveld en goed toegankelijk vanaf de verharde weg t Laar Bodemkwaliteit De aangeboden percelen zijn in het verleden gebruikt voor landbouwkundige exploitatie. Uit inzage van de bodemkaart van het Bodemloket ( blijkt dat er geen historische activiteiten en omstandigheden bekend zijn die geleid (zouden kunnen) hebben tot bodemverontreiniging. Een kaartuitsnede van het Bodemloket is opgenomen in bijlage Grondsoort De landbouwgronden zijn op de Bodemkaart van Nederland gedeeltelijk aangeduid als veldpodzolgronden en hoge zwarte enkeerdgronden. Veldpodzolgronden bestaan uit leemarm en zwak lemig fijn zand (Hn21) en hoge zwarte enkeerdgronden uit lemig fijn zand (zez23). De percelen zijn aangeduid met een grondwatertrap V en III. Het gedeelte dat is aangeduid met de grondwatertrap V heeft een gemiddelde hoogste waterstand (GHG) van minder dan 40 cm en een gemiddeld laagste grondwaterstand (GLG) van meer dan 120 cm. Het gedeelte dat is aangeduid met de grondwatertrap III heeft een gemiddelde hoogste waterstand (GHG) van minder dan 40 cm en een gemiddeld laagste grondwaterstand (GLG) van cm.

7 Uitsnede Bodemkaart (

8

9

10 2. Kadastrale en publiekrechtelijke informatie 2.1. Kadastrale informatie De gemeente biedt de volgende percelen te koop aan: Kadastrale omschrijving Grootte van het Grootte van het Omschrijving gehele perceel aangebodene gemeente sectie nummer ha a ca ha a ca Oirschot K bedrijfswoning landbouwgrond Totaal Een kadastrale tekening en de overzicht van de kavelverdeling is in bijlagen 4.1 en 4.2 bij deze informatiebrochure toegevoegd Publiekrechtelijke beperkingen Het perceel is niet belast met een zakelijk recht of andere beperkingen. Er rust een jaarlijkse herinrichtingsrente van 170,07 op de kavel met eindjaar Bestemmingsplan De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied fase II 2013 van de gemeente Oirschot, vastgesteld door de gemeenteraad van Oirschot op 18 juni De geldende bestemming op deze locatie is Agrarisch met de dubbelbestemming Waarde Archeologie 4, de functieaanduiding bedrijfswoning en de gebiedsaanduidingen reconstructiewetzone - iv nee tenzij en reconstructiewetzone - landbouwontwikkelingsgebied primair. Let op: het gebruik voor woondoeleinden is binnen de huidige bestemming niet toegestaan. Voor de inhoud van het bestemmingsplan wordt verwezen naar de website De bestemmingsplankaart en de van toepassing zijnde regels zijn in bijlage 4.3 aan deze brochure toegevoegd.

11 3. Informatie over de inschrijfprocedure 3.1. Kijkdagen De onroerende goederen worden op zaterdag 27 februari 2016 van tot uur en op vrijdag 4 maart 2016 van tot uur opengesteld voor bezichtiging Nota van inlichtingen Tot uiterlijk dinsdag 8 maart 2016 is er de mogelijkheid tot het schriftelijk stellen van vragen. Uiterlijk op vrijdag 18 maart 2016 wordt aan geïnteresseerden een nota van inlichtingen verstrekt, waarin alle antwoorden op de gestelde vragen zijn opgenomen Juridische en feitelijke levering Conform artikel 1.4 lid b van de Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken van de gemeente Oirschot 2010, d.d. 02 maart 2010, zal de voor de overdracht vereiste akte van levering worden verleden ten overstaan van een Nederlands notariskantoor naar keuze van de koper(s), uiterlijk op maandag 9 mei De feitelijke levering van de onroerende zaak vindt gelijktijdig plaats met de juridische levering en zal geschieden geheel ontruimd, vrij van huur, pacht (uitgezonderd jachtpacht) of andere gebruiksrechten Waarborgsom Tot zekerheid van nakomingen van de verplichtingen van de inschrijver dient door de inschrijver bij gunning uiterlijk binnen 2 weken na gunning aan de notaris sub. 3.3 een onvoorwaardelijke first-call bankgarantie gesteld te worden, of een waarborgsom gestort te worden op de kwaliteitsrekening van deze notaris, ter hoogte van 10% van de koopsom Koopovereenkomst Door in te schrijven stemt de inschrijver in met de bepalingen in het concept van de koopovereenkomst, die als bijlage aan deze informatiebrochure is gehecht. De koopovereenkomst wordt gedeponeerd bij de notaris sub 3.1. Het notariskantoor is voor zover nodig de wettelijke woonplaats van partijen.

12 3.6. Onderzoeksplicht Deze informatiebrochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze brochure kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend, en ontslaat de inschrijver niet van zijn eigen onderzoekverantwoordelijkheid. In de bijlage vindt u respectievelijk een asbestinventarisatierapport en een bouwkundig inspectierapport Algemene verkoopvoorwaarden Op de verkoop zijn de volgende onderdelen van de Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken van de gemeente Oirschot 2010, d.d. 02 maart 2010 van toepassing: hoofdstuk 1, artikel 3.3, artikel 3.9, artikel 3.10 en artikel Inschrijven U kunt vanaf 15 februari 2016 tot en met 8 april 2016 om uur inschrijven voor voornoemde kavels. Uitsluitend inschrijfformulieren die in een gesloten envelop en uiterlijk op 8 april 2016 om uur in een eveneens gesloten envelop zijn ontvangen door Wedemeijer en Marks Notarissen, Postbus 23, 5688 ZG, Oirschot, zullen in behandeling genomen worden. Enkel het in bijlage 4.6 van deze informatiebrochure opgenomen inschrijfformulier is geldend; afwijkende of alternatieve inschrijfformulieren worden ongeldig verklaard. Het is noodzakelijk dat u ook op de buitenzijde van de envelop uw naam- en adresgegevens noteert en vermeldt dat het om een inschrijfbiljet gaat. Alleen volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulieren worden meegenomen in de gunning Verkoopbesluit De enveloppen worden na 8 april 2016 geopend door de notaris in het bijzijn van de verkoper. Na deze procedure wordt iedere inschrijver schriftelijk geïnformeerd over de gunning. Over de uitslag van de gunning wordt daarna niet meer gecorrespondeerd. De inschrijver aan wie wordt gegund blijft voor zijn gedane bod aansprakelijk en is verplicht tot betaling van de door hem geboden koopsom en tot nakoming van de overige verkoopvoorwaarden.

13 Na gunning komt er een onvoorwaardelijke koopovereenkomst tot stand. De koper zal op eerste verzoek van de gemeente zijn kredietwaardigheid moeten aantonen door de gemeente bij zijn bank te laten informeren Nadere informatie Met vragen over de inhoud van deze brochure of de inschrijfprocedure kunt u terecht bij Maarten van Gorp van de gemeente Oirschot, bereikbaar via telefoonnummer (0499) , of via op m.vangorp@oirschot.nl.

14 4. Bijlagen 4.1. Overzichtstekening onroerende zaken 4.2. Kadastrale informatie 4.3. Bestemmingsplankaart en regels 4.4. Uitsnede Bodemloket 4.5. Verkoopvoorwaarden inschrijfprocedure 4.6. Inschrijfformulier 4.7. Concept-koopovereenkomst 4.8. Asbestinventarisatie 4.9. Bouwkundig inspectierapport

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van:

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: De kavel gemeente Oirschot, sectie H, nummer 710 (Nieuwedijk) 1. Verkoopvoorwaarden 1. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om, indien

Nadere informatie

Nijverdalseweg te Marienheem

Nijverdalseweg te Marienheem Per inschrijving te koop, landbouwgrond Nijverdalseweg te Marienheem WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink

Nadere informatie

Leemsteeg ongenummerd te Wilp

Leemsteeg ongenummerd te Wilp Per inschrijving te koop, landbouwgrond Leemsteeg ongenummerd te Wilp WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch)

Nadere informatie

Verkoopinformatie RIETHOVEN / BERGEIJK / EERSEL. Drie percelen landbouwgrond, ter grootte van HA, HA en

Verkoopinformatie RIETHOVEN / BERGEIJK / EERSEL. Drie percelen landbouwgrond, ter grootte van HA, HA en Verkoopinformatie RIETHOVEN / BERGEIJK / EERSEL Drie percelen landbouwgrond, ter grootte van 0.84.35 HA, 01.07.70 HA en 00.67.50 HA Algemeen Drie percelen landbouwgrond, gelegen te Riethoven aan de Broekhovenseweg,

Nadere informatie

Verkoopinformatie. OIRSCHOT, Melklanden. Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca hectaren

Verkoopinformatie. OIRSCHOT, Melklanden. Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca hectaren Verkoopinformatie OIRSCHOT, Melklanden Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca. 02.00.00 hectaren Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen te Oirschot aan de Melklanden. ZLTO Verkoopinformatie: Melklanden

Nadere informatie

Verkoopinformatie HEEZE, Euvelwegen. Kavel goede tuinbouw-/ landbouwgrond, totaal ter grootte van hectare.

Verkoopinformatie HEEZE, Euvelwegen. Kavel goede tuinbouw-/ landbouwgrond, totaal ter grootte van hectare. Verkoopinformatie HEEZE, Euvelwegen Kavel goede tuinbouw-/ landbouwgrond, totaal ter grootte van 01.00.45 hectare. Algemeen Twee percelen landbouwgrond, totaal ter grootte van 01.00.45 hectare, gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Landbouwgrond Blenkert te Roggel R153155.002/FHE. Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV

Informatiebrochure. Landbouwgrond Blenkert te Roggel R153155.002/FHE. Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Documentnummer R153155.002/FHE Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Kerkstraat 4, Ubachsberg 6367 JE Voerendaal T (045) 575 32 55 F (045) 575 15 09 Kerkstraat 2 6095 BE Baexem T (0475) 459 260 F

Nadere informatie

Verkoopinformatie EERDE (VEGHEL),

Verkoopinformatie EERDE (VEGHEL), Verkoopinformatie EERDE (VEGHEL), Het Loo/Scheiweg en aan het Zandvliet Perceel landbouwgrond en bos en perceel landbouwgrond Algemeen In het buitengebied van Eerde gemeente Veghel - aan Het Loo-Scheiweg

Nadere informatie

PER INSCHRIJVING TE KOOP. Percelen grasland Kleiweg te Camperduin

PER INSCHRIJVING TE KOOP. Percelen grasland Kleiweg te Camperduin PER INSCHRIJVING TE KOOP Percelen grasland Kleiweg te Camperduin INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Percelen cultuurgrond Kleiweg te Schoorl, Camperduin 1 De sluitingsdatum van de inschrijving is vrijdag 13 april

Nadere informatie

Agrarische kavels te koop. in de. gemeente Harderwijk

Agrarische kavels te koop. in de. gemeente Harderwijk Agrarische kavels te koop in de gemeente Harderwijk Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Kadastrale gegevens... 4 3. Bestemming... 4 4. Omschrijving van de koop... 5 Koop 1... 5 Koop 2... 6 Koop 3... 7 Koop 4...

Nadere informatie

Foto's van de onroerende zaak zijn te bekijken via onderstaande link: www.notarissengo.nl/mijn-huis/duivenwaardseweg11nt.

Foto's van de onroerende zaak zijn te bekijken via onderstaande link: www.notarissengo.nl/mijn-huis/duivenwaardseweg11nt. INSCHRIJFVOORWAARDEN a. de boerderijwoning met aangebouwde schuur en losse schuur, onder- en omliggende grond en akkerbouwland, staande en gelegen te 3244 LH Nieuwe- Tonge, aan de Duivenwaardseweg 11,

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Percelen landbouwgrond gelegen aan de Veenweg te Varsseveld Perceel 1 Perceel 2 Omschrijving Algemeen Het betreffen twee perceeltjes landbouwgrond, gelegen ten oosten van Varsseveld

Nadere informatie

Te Koop Landbouwgrond Hild Moergestel Perceelgrootte hectare

Te Koop Landbouwgrond Hild Moergestel Perceelgrootte hectare Te Koop Landbouwgrond Hild Moergestel Perceelgrootte 2.79.85 hectare Omschrijving 2.79.85 hectare landbouwgrond Het vrijwel rechthoekige perceel is gelegen aan De Hild in het buitengebied van de gemeente

Nadere informatie

Verkoop bij notariële inschrijving:

Verkoop bij notariële inschrijving: Verkoop bij notariële inschrijving: Diverse percelen bouwland aan de Westelijke Randweg in de gemeente Langedijk *schematisch aangeven In samenwerking met notariskantoor Appel Notarissen te Obdam en namens

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114 * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Verkoopinformatie. LIEMPDE, Donkerstraat/ Gemondesestraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren.

Verkoopinformatie. LIEMPDE, Donkerstraat/ Gemondesestraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren. Verkoopinformatie LIEMPDE, Donkerstraat/ Gemondesestraat Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa 01.80.00 hectaren. Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen in het buitengebied van Liempde aan de

Nadere informatie

Ede Wolfsdijk 21. Vraagprijs: 498.000,- k.k.

Ede Wolfsdijk 21. Vraagprijs: 498.000,- k.k. Ede Wolfsdijk 21 Tussen Ede en Veenendaal gelegen kleinschalige BOERDERIJ Bestaande uit een vrijstaande bungalow met stenen garage/berging En vleesvarkensschuur, wagenloods, vrijstaande berging Voor diverse

Nadere informatie

Verkoopinformatie. ROOSENDAAL, Roosendaalswegje. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectaren

Verkoopinformatie. ROOSENDAAL, Roosendaalswegje. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectaren Verkoopinformatie ROOSENDAAL, Roosendaalswegje Perceel landbouwgrond, ter grootte van 3.51.55 hectaren Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen te Roosendaal, aan de Roosendaalswegje. ZLTO Verkoopinformatie:

Nadere informatie

Verkoopinformatie. ROOSENDAAL, Rietgoorsestraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren

Verkoopinformatie. ROOSENDAAL, Rietgoorsestraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren Verkoopinformatie ROOSENDAAL, Rietgoorsestraat Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa 08.80.00 hectaren Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen te Roosendaal, aan de Rietgoorsestraat achter nummer

Nadere informatie

Te Koop. Geindijk 3a 3434 NZ Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Geindijk 3a 3434 NZ Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Geindijk 3a 3434 NZ Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Geindijk 3a te 3434 NZ Nieuwegein Vraagprijs : 685.000,--

Nadere informatie

Ede Maanderdijk 10. Vraagprijs: 524.500,- k.k.

Ede Maanderdijk 10. Vraagprijs: 524.500,- k.k. Ede Maanderdijk 10 Prachtige, monumentale WOONBOERDERIJ Met agrarische opstallen De monumentale woonboerderij heeft twee woongedeelten Slaapkamer en badkamer op de begane grond Bijkopen van meer grond

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer:

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer: Te koop aangeboden Een perceel grond gelegen aan de verharde weg van Helomaweg te Havelte. Het betreft een gedeelte van het kadastrale perceel met kadastrale aanduiding gemeente Havelte, sectie I, nummer

Nadere informatie

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Verkoop bij onderhandse inschrijving van een perceel grasland gelegen aan de Dalenstraat te Beneden-Leeuwen Veenendaal, november 2011 KENDES RENTMEESTERS & ADVISEURS

Nadere informatie

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel VRIJWILLIGE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING: In het buitengebied van Schijndel gelegen perceel cultuurgrond. Het perceel is gesitueerd aan de bosrand en tegen natuurgebied.

Nadere informatie

V E R K O O P B R O C H U R E

V E R K O O P B R O C H U R E V E R K O O P B R O C H U R E VERKOOP PER INSCHRIJVING 2.53.98 HECTARE CULTUURGROND GELEGEN AAN OF NABIJ DE HEUVERSTEEG GEMEENTE HELLENDOORN Einde inschrijving: 1 november 2018 om 14.00 uur VERKOOP IN

Nadere informatie

Informatiebrochure. Perceel akkerland gelegen te Beek

Informatiebrochure. Perceel akkerland gelegen te Beek Informatiebrochure Perceel akkerland gelegen te Beek Documentnummer R185679.002/EVA Informatiebrochure Perceel akkerland gelegen te Beek Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV Vestigingen te Ubachsberg,

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Perceel akkerbouwgrond gelegen aan de Doetinchemseweg te Westendorp/Varsseveld Omschrijving Algemeen Het betreft een perceel akkerbouwgrond, gelegen ten oosten van Westendorp aan

Nadere informatie

Bennekom Florence Nightingalelaan 28

Bennekom Florence Nightingalelaan 28 Bennekom Florence Nightingalelaan 28 Op een mooie en rustige locatie gelegen GESCHAKELDE HOEKWONING Grote, inpandige berging Ruime woonkamer met gashaard en tuindeur naar terras Fraaie, vrij gelegen achtertuin

Nadere informatie

Wekerom Otterloseweg 76

Wekerom Otterloseweg 76 Wekerom Otterloseweg 76 Unieke locatie voor het realiseren van een VRIJSTAANDE WONING De bestaande woning dient gesloopt te worden Geen aannemer of architect verplichting Prachtige locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Roermond Haydnstraat 3

Roermond Haydnstraat 3 Roermond Haydnstraat 3 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 109.500,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25, www.jackfrenken.nl,

Nadere informatie

Nieuwendijk 3 te Rumpt

Nieuwendijk 3 te Rumpt Nieuwendijk 3 te Rumpt Vraagprijs 1.300.000,-- k.k. VG Makelaardij Roodseweg 11A 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 / 06-23401100 Kenmerken & Locatie Objectomschrijving: Op prachtige landelijke locatie

Nadere informatie

Lunteren Hessenweg 148 / 148 A

Lunteren Hessenweg 148 / 148 A Lunteren Hessenweg 148 / 148 A WOONBOERDERIJ met twee wooneenheden en diverse opstallen De opstallen kunnen benut worden voor functiewisseling Een ideaal object voor het realiseren van een dubbele woning

Nadere informatie

Wageningen Kortenburg 11

Wageningen Kortenburg 11 Wageningen Kortenburg 11 Op Landgoed Oranje Nassau s Oord, TWEE ONDER EEN KAP WONING Met houten garage, aangebouwde berging en een vrij uitzicht De woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer en open

Nadere informatie

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k.

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k. Ede Raadhuisstraat 2 Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING Met ruime, inpandige garage / berging Centraal gelegen aan de rand van het winkelcentrum van Ede De woning beschikt over authentieke details

Nadere informatie

Te Koop Kleinebogerd NJ Tull en t Waal

Te Koop Kleinebogerd NJ Tull en t Waal Te Koop Kleinebogerd 10 3999 NJ Tull en t Waal Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Kleinebogerd 10 te 3999 NJ Tull en t Waal Vraagprijs

Nadere informatie

Verkoopinformatie. BLADEL, Leemskuilen. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectare

Verkoopinformatie. BLADEL, Leemskuilen. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectare Verkoopinformatie BLADEL, Leemskuilen Perceel landbouwgrond, ter grootte van 01.29.25 hectare Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen in Bladel aan de Leemskuilen. Kadastrale gegevens Gemeente Sectie

Nadere informatie

TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN

TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 TUINDERSWEG 5, IJSSELMUIDEN Tuindersbedrijf met semi-bungalow, garage, schuur

Nadere informatie

Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte hectare

Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte hectare Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte 1.90.70 hectare Omschrijving van het object Perceel landbouwgrond ter grootte van 1.90.70 hectare, gelegen in het buitengebied van Oirschot,

Nadere informatie

NIJENSTEINHEERD 65 te GRONINGEN

NIJENSTEINHEERD 65 te GRONINGEN te Deze aan de rand van een rustige woonomgeving gesitueerde tussenwoning met aangebouwde bijkeuken/berging. De achterzijde van de woning grenst aan een brede groenstrook en landerijen, waardoor de privacy

Nadere informatie

Te Koop Landbouwgrond Logtsebaan Spoordonk Perceelgrootte ± hectare

Te Koop Landbouwgrond Logtsebaan Spoordonk Perceelgrootte ± hectare Te Koop Landbouwgrond Logtsebaan Spoordonk Perceelgrootte ± 4.40.00 hectare Ca. 4.40.00 hectare landbouwgrond Perceel goede landbouwgrond, gelegen in Spoordonk. Een vrijwel rechthoekig perceel. Aan de

Nadere informatie

Verkoopinformatie MOERDIJK, nabij de Zwaluwsedijk

Verkoopinformatie MOERDIJK, nabij de Zwaluwsedijk Verkoopinformatie MOERDIJK, nabij de Zwaluwsedijk Perceel landbouwgrond, ter grootte van 03.35.10 hectaren. Algemeen Het betreft een perceel landbouwgrond, ter grootte van 03.35.10 hectaren, gelegen te

Nadere informatie

Te Koop. Zwartkopplein BT Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Zwartkopplein BT Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Zwartkopplein 5 3435 BT Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Zwartkopplein 5 te 3435 BT Nieuwegein Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

Bennekom Harnsedijkje 3/3A

Bennekom Harnsedijkje 3/3A Bennekom Harnsedijkje 3/3A Op een prachtige locatie gelegen, vrijstaande WOONBOERDERIJ De vrijstaande woonboerderij beschikt over twee wooneenheden Of unieke kans voor realisatie van een twee onder een

Nadere informatie

PROSPECT TE KOOP. Sparrenweg 23 5421 ZT GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k.

PROSPECT TE KOOP. Sparrenweg 23 5421 ZT GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. PROSPECT TE KOOP Vraagprijs: 260.000 k.k. Omschrijving Gelegen in een rustige bosrijke omgeving in het buitengebied van Gemert met voorzieningen in de directe nabijheid. De kavel is op dit moment voorzien

Nadere informatie

Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare

Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare Te Koop Landbouwgrond Gelegen aan de Castersedijk te Hapert Perceelgrootte 0.51.30 hectare 0.51.30 hectare landbouwgrond Langwerpig nagenoeg rechthoekig perceel landbouwgrond. Perceel is aan de westzijde

Nadere informatie

Broekweg 102 - Leidschendam

Broekweg 102 - Leidschendam - Koopsom 89.000,= k.k. Koopsom 89.000,= k.k. Huur prijs Omschrijving - OPKNAPPER TE KOOP bovenwoning voorzien van 3 kamers. Indeling : Entree, hal, trapogang naar eerste verdieping: overloop met aangrenzend

Nadere informatie

Ederveen Onderweg 1-1b

Ederveen Onderweg 1-1b Ederveen Onderweg 1-1b Aan de rand van Veenendaal gelegen DUBBELE WOONBOERDERIJ Ideaal voor de paardenliefhebber en mogelijkheid om samen te wonen Mogelijkheid combineren wonen en werken door bedrijfsbestemming

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE. Perceel landbouwgrond ( ha) gelegen aan de Eekweg te Epe. Zwolle, oktober 2018

VERKOOPBROCHURE. Perceel landbouwgrond ( ha) gelegen aan de Eekweg te Epe. Zwolle, oktober 2018 VERKOOPBROCHURE Perceel landbouwgrond (1.37.62 ha) gelegen aan de Eekweg te Epe Zwolle, oktober 2018 KENDES RENTMEESTERS ZWOLLE BV - SCHREVENWEG 3 - POSTBUS 50056-8002 LB ZWOLLE T 038 8200384 - INFO@KENDES.NL

Nadere informatie

Roermond Professor Dupontstraat 15

Roermond Professor Dupontstraat 15 Roermond Professor Dupontstraat 15 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 224.500,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33

Nadere informatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie

Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vrijstaande woning met inpandige berging, garage en schuren op mooie locatie Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen T. 076 596 4171 F. 076 596 5201 M. 06 517 28 086 Rabobank nr. 11

Nadere informatie

RUIM 1 HA. MET VELDSCHUUR (CA. 110M2) OIRBROEKDREEF te ESCH / VUGHT

RUIM 1 HA. MET VELDSCHUUR (CA. 110M2) OIRBROEKDREEF te ESCH / VUGHT RUIM 1 HA. MET VELDSCHUUR (CA. 110M2) OIRBROEKDREEF te ESCH / VUGHT KENMERKEN: Ligging en bereikbaarheid: Het perceel is gelegen in het buitengebied van de gemeente Esch aan een zandweg genaamd de Oirbroekdreef.

Nadere informatie

Verkoopinformatie WAALRE,

Verkoopinformatie WAALRE, Verkoopinformatie WAALRE, Gildebosweg / Bolksheuvel Perceel landbouwgrond, ter grootte van 02.69.75 hectaren Algemeen In het buitengebied van Waalre aan de Gildebosweg / Bolksheuvel gelegen perceel landbouwgrond.

Nadere informatie

Verkoopinformatie LAGE ZWALUWE, Wilgendijk

Verkoopinformatie LAGE ZWALUWE, Wilgendijk Verkoopinformatie LAGE ZWALUWE, Wilgendijk Perceel landbouwgrond, ter grootte van 04.58.00 hectaren. Algemeen Het betreft een perceel landbouwgrond, ter grootte van 04.58.00 hectaren, gelegen te Lage Zwaluwe

Nadere informatie

Harskamp Harderwijkerweg 37

Harskamp Harderwijkerweg 37 Harskamp Harderwijkerweg 37 In het buitengebied van Harskamp gelegen WOONBOERDERIJ De woning biedt een fraai, vrij uitzicht over de landerijen Voorzien van diverse, agrarische opstallen Centraal gelegen

Nadere informatie

Te Koop Wijnesteijnstraat EV Nieuwegein

Te Koop Wijnesteijnstraat EV Nieuwegein Te Koop Wijnesteijnstraat 5 3431 EV Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Wijnesteijnestraat 5 te 3431 EV Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord

Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord Omschrijving Totale Oppervlakte ca : Goed ontsloten courante kavels bouwland te Willemsoord. Uitstekend geschikt voor maisteelt. Op de bodemkaarten

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht.

Verkoopbrochure. Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. Verkoopbrochure Adres gegevens: Daltonstraat 6, 6A en 8 7461 AC Rijssen Daltonstraat 6 en 8 kunnen onder voorwaarden ook afzonderlijk worden verkocht. De locatie is gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING TE KOOP BIJ INSCHRIJVING Akkerbouwbedrijf Hoeve Phoenix te Baarland TWEE percelen landbouwgrond, resp. groot ca 01.66.20 ha en 06.85.60 ha INSCHRIJVEN IS MOGELIJK TOT EN MET MAANDAG 1 SEPTEMBER 2014 TOT

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf 18

Bennekom Dijkgraaf 18 Bennekom Dijkgraaf 18 In het buitengebied gelegen VRIJSTAANDE WONING Landschappelijke inpassing ensemble vier vrijstaande woningen Prachtige locatie Slaap- en badkamer op de begane grond Mogelijkheid bijkopen

Nadere informatie

Lunteren Hessenweg 152

Lunteren Hessenweg 152 Lunteren Hessenweg 152 Op een geweldige locatie gelegen, exclusieve BOUWKAVEL Met prachtige, nieuw gebouwde loods, groot circa 185 m² Centrale ligging tussen Lunteren en Barneveld Realisatie vrijstaande

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf 25

Bennekom Dijkgraaf 25 Bennekom Dijkgraaf 25 Goed onderhouden VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Met grote hobbyschuur van maar liefst circa 192 m² Centrale ligging in het buitengebied De Kraats Sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht

Nadere informatie

percelen cultuurgrond

percelen cultuurgrond percelen cultuurgrond gelegen aan de Cromvoirtsedijk te Cromvoirt, ter grootte van 4.77.90 ha Koopsom: Nader overeen te komen Inhoud Kadastrale informatie Omschrijving Bestemmingsplan Verordening Ruimte

Nadere informatie

Te Koop. Maaiersweide DK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Maaiersweide DK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Maaiersweide 8 3437 DK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Maaiersweide 8 te 3437 DK Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,--

Nadere informatie

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Verkoop bij onderhandse inschrijving van een perceel grasland te Driebruggen Veenendaal, januari 2011 KENDES RENTMEESTERS & ADVISEURS BV - WILTONSTRAAT 38 - POSTBUS

Nadere informatie

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein Te Koop Gravin Sophialaan 7 3434 DB Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Gravin Sophialaan 7 te 3434 DB Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Essenburgsingel 31A1 + A2 te ROTTERDAM

Essenburgsingel 31A1 + A2 te ROTTERDAM Essenburgsingel 31A1 + A2 te ROTTERDAM KENMERKEN: Soort woning : Bestaande bouw Type woning : Appartement/flat Bouwjaar : 1928 Aantal kamers : 4 Woonoppervlakte : 140 m² Inhoud : 380 m³ Vraagprijs 249.500

Nadere informatie

Heerendonklaan 48 s-hertogenbosch

Heerendonklaan 48 s-hertogenbosch Heerendonklaan 48 s-hertogenbosch Perfect onderhouden moderne hoekwoning met ruime garage gelegen in een gewilde woonwijk. De woning ligt centraal in s-hertogenbosch nabij het Centraal Station, het centrum

Nadere informatie

Valkseweg 17 BARNEVELD

Valkseweg 17 BARNEVELD Valkseweg 17 BARNEVELD Vraagprijs 295.000 k.k. Omschrijving: Prachtige plek aan de centrumrand op een perceel van circa 600 m². Altijd al dichtbij het centrum willen wonen en zelf wat willen ontwikkelen?

Nadere informatie

Te Koop Frederik van Eedenhove PV Nieuwegein

Te Koop Frederik van Eedenhove PV Nieuwegein Te Koop Frederik van Eedenhove 19 3438 PV Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Frederik van Eedenhove 19 te 3438 PV Nieuwegein

Nadere informatie

Ede Zuiderkade 15 A. Vraagprijs: 387.500,- k.k.

Ede Zuiderkade 15 A. Vraagprijs: 387.500,- k.k. Ede Zuiderkade 15 A In het buitengebied gelegen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Met eenvoudig bedrijfspand Uitermate geschikt voor realiseren nieuwbouw Mogelijkheid bouw bedrijfswoning 660 m³, bijgebouw

Nadere informatie

Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP. De Peereboomstraat 44 Westzaan

Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP. De Peereboomstraat 44 Westzaan Woonoppervlakte 72 m 2 Koopsom 123.750,- kosten koper TE KOOP De Peereboomstraat 44 Westzaan Deze woning wordt volgens het lotingssysteem verkocht. Geïnteresseerden krijgen op donderdag 3 juli 2014 tussen

Nadere informatie

Te Koop. Wiersdijk BP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Wiersdijk BP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Wiersdijk 7 3434 BP Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Wiersdijk 7 te 3434 BP Nieuwegein Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND Tel.: +31 (0)883040304 Fax: +31 (0)8830403 05 E-mail: info@metisnotarissen.nl Internet: www.metisnotarissen.nl VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 25

Bennekom Madeliefje 25 Bennekom Madeliefje 25 Ruime, goed onderhouden MIDDENWONING Met stenen berging voorzien van een zolder Centrale ligging in mooie, kindvriendelijke woonwijk Sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel

Nadere informatie

Lunteren. Vraagprijs: ,- k.k. Krommeweg 3

Lunteren. Vraagprijs: ,- k.k. Krommeweg 3 Lunteren Krommeweg 3 VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ met fraai aangelegde tuin Voormalige vleesvarkensschuur met garage en paardenstallen De woning is in een mooie, landelijke omgeving gelegen Slaap- en badkamer

Nadere informatie

Verkoopinformatie. VLIJMEN, Mortelweg BELEGGERS OPGELET!!

Verkoopinformatie. VLIJMEN, Mortelweg BELEGGERS OPGELET!! Verkoopinformatie VLIJMEN, Mortelweg Warm gelegen perceel landbouwgrond, ter grootte van 02.57.40 hectaren, gelegen aan de openbare verharde weg, direct naast de geplande woningbouw BELEGGERS OPGELET!!

Nadere informatie

coxsebaan nabij nr. 9 boerdonk (erp)

coxsebaan nabij nr. 9 boerdonk (erp) coxsebaan nabij nr. 9 boerdonk (erp) te koop per inschrijving Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft.

Nadere informatie

Te Koop Hugo Poortmanstraat AH IJsselstein

Te Koop Hugo Poortmanstraat AH IJsselstein Te Koop Hugo Poortmanstraat 5 3404 AH IJsselstein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Hugo Poortmanstraat 5 te 3404 AH IJsselstein Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop. Vloedwater MT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Vloedwater MT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Vloedwater 2 3991 MT Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Vloedwater 2 te 3991 MT Houten Vraagprijs : 325.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Te Koop. Ingelandsweide CC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Ingelandsweide CC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Ingelandsweide 31 3437 CC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Ingelandsweide 31 te 3437 CC Nieuwegein Vraagprijs :

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Groene Kruisweg 16 3281 KB Numansdorp Algemeen Aan de rand van Numansdorp gelegen vrijstaande woning, gebouwd in

Nadere informatie

Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k.

Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k. Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k. Omschrijving Een eenvoudige maar verrassende vrijstaande woning met omsloten tuin op de zonzijde. De woning ligt in het buitengebied van Oud

Nadere informatie

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Verkoop bij onderhandse inschrijving van percelen cultuurgrond gelegen aan de Waalbandijk te IJzendoorn Veenendaal, oktober 2013 KENDES RENTMEESTERS & ADVISEURS BV

Nadere informatie

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

Kasteel Hornstraat 32 Roermond Kasteel Hornstraat 32 Roermond Vraagprijs: 170.000,00 k.k. Omschrijving Verrassend ruime twee-kapper/ half vrijstaande woning met onder andere maar liefst 4 slaapkamers, omsloten achtertuin met veel privacy,

Nadere informatie

Te Koop. Lekboulevard GL Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Lekboulevard GL Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Lekboulevard 6 3434 GL Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Lekboulevard 6 te 3434 GL Nieuwegein Vraagprijs : 399.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Nachtegaal 18 3435 AK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Nachtegaal 18 te 3435 AK Nieuwegein Vraagprijs : 259.000,--

Nadere informatie

Roermond Van den Boschstraat 26

Roermond Van den Boschstraat 26 Roermond Van den Boschstraat 26 Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 112.500,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52

Nadere informatie

Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte hectare

Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte hectare Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte 2.35.75 hectare Omschrijving van het object Perceel landbouwgrond ter grootte van 2.35.75 hectare, gelegen in het buitengebied van Oirschot,

Nadere informatie

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen

Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa 1, 7 hectare grond Perfecte zichtlocatie voor de ondernemer met bouwplannen Beld makelaars Beldsweg 27-27 A 7495 PH Ambt-Delden Tel. 0547-292263 Fax. 0547-292659 Auto tel. 06-51158404 Info@beldmakelaars.com www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Woonhuis, bedrijfsopstallen en circa

Nadere informatie

BROCHURE Zwartakkers 21 Bladel

BROCHURE Zwartakkers 21 Bladel BROCHURE Zwartakkers 21 Bladel Van der Heijden Rentmeesters Ing. J.P.M. van der Heijden Register Taxateur LV, BV Gerechtelijk Deskundige LRGD Ing. A.C.J. van Oers Register Taxateur LV M.J.T. Roosen Register

Nadere informatie

---------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Verkoopbrochure

Nadere informatie

KLUISSTRAAT 51 IJSSELMUIDEN

KLUISSTRAAT 51 IJSSELMUIDEN KLUISSTRAAT 51 IJSSELMUIDEN KLUISSTRAAT 51, IJSSELMUIDEN Prachtige 2-onder-1-kapwoning met achtertuin, carport, inpandige stenen schuur, bijkeuken en houten tuinberging gelegen in de kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

Te Koop Graaf Woldemarlaan DM Nieuwegein

Te Koop Graaf Woldemarlaan DM Nieuwegein Te Koop Graaf Woldemarlaan 30 3434 DM Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Graaf Woldemarlaan 30 te 3434 DM Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop. Kersegaarde GC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Kersegaarde GC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Kersegaarde 13 3436 GC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Kersegaarde 13 te 3436 GC Nieuwegein Vraagprijs : 234.000,--

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

Saturnusstraat 56 Roermond

Saturnusstraat 56 Roermond Saturnusstraat 56 Roermond Vraagprijs: 132.500,00 k.k. Omschrijving Ruime tussenwoning voorzien van nieuw sanitair en nieuwe keuken, tuin met eigen achterom, doorzon woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en

Nadere informatie

A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold

A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van Steenwijk gelegen dit modern bedrijf welke in 1946 is gesticht en door de jaren heen is verbouwd en uitgebreid.

Nadere informatie

Wekerom Hoeverweg 3. Koopsom: ,- v.o.n.

Wekerom Hoeverweg 3. Koopsom: ,- v.o.n. Wekerom Hoeverweg 3 Nieuw te bouwen, rietgedekt LANDHUIS Met dubbele garage Zeer fraaie ligging aan de rand van het Wekeromse Zand Inruil eigen woning behoort tot de mogelijkheden Inspraak in de bouw is

Nadere informatie