Steeds opnieuw een dierbaar moment. Het prachtigste paleis van Groot-Brittannië. WERELDERFGOED Plattegrond en informatie voor bezoekers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Steeds opnieuw een dierbaar moment. Het prachtigste paleis van Groot-Brittannië. WERELDERFGOED Plattegrond en informatie voor bezoekers"

Transcriptie

1 WERELDERFGOED Plattegrond en informatie voor bezoekers 2016 KOOP 1 DAG, KRIJG 12 MAANDEN GRATIS Steeds opnieuw een dierbaar moment. Het prachtigste paleis van Groot-Brittannië.

2 Hartelijk welkom Het doet mijn vrouw, mijn kinderen en mijzelf veel plezier u te verwelkomen in ons huis, en wij hopen dat u een inspirerende dag bij ons heeft. De fascinerende geschiedenis van het paleis, de pracht van het parklandschap en de schoonheid van de Formal Gardens, samen met onze vele bijzondere evenementen en belevenissen, bieden een grote verscheidenheid aan interessante ervaringen. De aankoop van uw ticket zorgt voor een belangrijke bijdrage aan het herstel en het behoud van dit werelderfgoed, aangezien er slechts geringe externe financiering beschikbaar is voor het onderhoud. In 2016 is het 300 jaar geleden dat 'Capabillity' Brown werd geboren. Hij heeft 11 jaar lang gewerkt aan de herinrichting van het parklandschap van Blenheim Palace. Om dit gedenkwaardige jaar te herdenken worden er verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd. We zijn enorm verheugd over onze nieuwe rondleidingen 'Upstairs en Downstairs, die meer inzicht bieden in de geschiedenis van dit nationaal erfgoed. We hopen dat u een aangenaam verblijf heeft, en optimaal geniet van alles wat we te bieden hebben. Heel graag zien we u snel weer terug. De 12e hertog van Marlborough De Treasure Houses of England Blenheim Palace is een trots lid van de Treasure Houses of England. U kunt een van de andere schitterende kastelen, paleizen of landhuizen bezoeken met een exclusieve 2-voor-1 aanbieding. Om hiervan gebruik te maken kunt u een folder met vouchers krijgen bij de ingang van het paleis. Kijk op

3 Belevenissen en rondleidingen Verrijk uw bezoek met uw keuze uit onze rondleidingen, tentoonstellingen, wandeltochten en activiteiten. Zie de plattegrond op de achterkant voor de locaties. Rondleidingen State Room 40 minuten Rondleidingen door de staatsievertrekken zijn het gehele jaar mogelijk, behalve op zonen feestdagen. Dan kunt u de vertrekken op eigen gelegenheid verkennen. Churchill tentoonstelling 30 minuten Deze tentoonstelling biedt een mooi inzicht in het leven van Sir Winston Churchill, inclusief de kamer waar hij in november 1874 werd geboren. Blenheim Palace: The Untold Story 45 minuten Een geautomatiseerde bezoekerservaring met spannende verhalen uit de 300-jarige paleisgeschiedenis. Boven in het paleis. Deze rondleiding is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en wandelwagens, maar tegenover de inpandige bioscoop wordt een alternatief geboden. Churchills Destiny 30 minuten Deze tentoonstelling vergelijkt de twee grote militaire leiders: Sir Winston Churchill en zijn voorvader, John Churchill, 1e hertog van Marlborough. Inpandige bioscoop Hier worden diverse documentaires en films over Blenheim Palace vertoond.

4 Formal Gardens Walking Tour 1 uur Deze gratis wandeling is gericht op de veranderingen van het Park en de Formal Gardens gedurende de 300-jarige geschiedenis van Blenheim Palace. Afhankelijk van het weer. U kunt hiervoor reserveren bij de ingang van het paleis of in het bezoekerscentrum Tochten met buggy's 20 minuten per tocht Maak een pittoreske tocht rond de Queen Pool en luister naar de geschiedenis van het park en de monumenten die u onderweg tegenkomt. Of geniet van een tocht door de Formal Gardens met al het moois dat we te bieden hebben. U kunt een plaats reserveren bij het Flagstaff Visitor Information Point. 3,50 per volwassene en 2,50 per kind of gereduceerd tarief. Afhankelijk van het weer. Nieuw in 2016 Rondleidingen door de privévertrekken Februari-september 30 minuten Neem een kijkje in de privévertrekken van de hertog om een indruk te krijgen hoe het paleis functioneert als thuis voor de familie. Voor het eerst gaat de rondleiding vanaf 2016 ook langs de master bedroom en de garderobekamer van de hertog. Reserveren kan bij de ingang van het paleis of in het bezoekerscentrum. 6 per volwassene en 5 gereduceerd tarief. Deze rondleiding is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, wandelwagens en kleine kinderen. Rondleidingen Upstairs en Downstairs Februari-september Elk 40 minuten Verken de slaapvertrekken van het paleis waar de familie en vermaarde gasten verbleven met de rondleiding 'Upstairs'. Tijdens de rondleiding 'Downstairs' worden huishoudelijke ruimtes uit heden en verleden bezocht. Deze rondleidingen kunnen worden gereserveerd bij de ingang van het paleis of in het bezoekerscentrum. Wandelpaden Elk 1 tot 2 uur U kunt bij het bezoekerscentrum terecht voor verschillende onbegeleide wandelingen, zoals: Lights, Camera, Action! Ontdek de locaties die voorkomen in diverse films en tv-series. Walk in Churchill s Footsteps Ontdek de plaatsen die van betekenis waren voor de 'Grootste Brit aller tijden. Treintje Vanuit het paleis kunt u de Pleasure Gardens bereiken met ons treintje, dat elke 30 minuten tussen en uur vertrekt. 50p per enkele reis, gratis voor kinderen tot 5 jaar. 6 per volwassene en 5 gereduceerd tarief per rondleiding. Deze rondleidingen zijn niet geschikt voor kleine kinderen. De rondleiding 'Upstairs' is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en wandelwagens. Een toegankelijke versie van de rondleiding 'Downstairs' is beschikbaar. Genieten van het landschap van 'Capability' Brown Om te herdenken dat 300 jaar geleden de gerenommeerde landschapsarchitect Lancelot Capability Brown werd geboren, en om zijn werk onder de aandacht te brengen, zijn er een tijdelijke tentoonstelling, een speciale wandeltocht door het park, themalezingen en tochten*, en tochten met paard en wagen* op specifieke data. *Voor deze activiteiten geldt een toeslag.

5 Evenementen Er is voor ieder wat wils te vinden op onze drukbezette jaarkalender. NIEUW! Tentoonstelling Capability Brown 13 februari - 2 mei Familiepret in het Paasweekend maart CADA Antiekbeurs april Steekspelen: The Knights of Royal England met valkendressuur en andere attracties 30 april - 2 mei Bentley Owners Club Rally 22 mei Blenheim Palace Food Festival mei Bloodwise Blenheim Palace Triatlon 4 5 juni Gifford s Circus 9-13 juni NIEUW! Viering van de 90e Verjaardag van Hare Majesteit de Koningin 12 juni Blenheim Palace Flower Show juni Nocturne Live Concerten in de Great Court juni Amusement tijdens de zomervakantie Doorlopend in juli en augustus De Pre 50 American Auto Club Rally of the Giants 10 juli Battle Proms Picknick Concert 16 juli NIEUW! BBC Countryfile Live 4-7 augustus Familiefietsdag 14 augustus Steekspelen: The Knights of Arkley met valkendressuur en andere attracties augustus Blenheim Palace Transportfestival augustus Salon Privé Supercar Show 3 september Blenheim Palace Internationale Paardencompetitie 8-11 september NIEUW! Luna Openluchtbioscoop september British Heart Foundation Blenheim Palace Halve Marathon 2 oktober Tentoonstelling van Hedendaagse Kunst oktober - december Blenheim Palace Festival van Literatuur, Film en Muziek oktober Oktoberamusement in de herfstvakantie oktober Demonstraties ambachten voor Kerstmis november Kerstmis in Blenheim Palace Doorlopend in november en december Ga voor een compleet overzicht van de activiteiten en voor reserveringen naar

6 Eten Neem even de tijd om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Onze cafés en restaurants serveren lokaal geproduceerde verse etenswaren, voor alle smaken en wensen, van kleine hapjes en seizoensgebonden specials tot Afternoon Teas en driegangenlunches. Restaurant Orangery De Orangery is sinds 2016 een restaurant in brasserie-stijl, en biedt formeel dineren en Afternoon Tea. Dagelijks geopend van uur. Laatste bestelmogelijkheid uur. Water Terrace Café Serveert seizoensgebonden warme etenswaren in cafetariastijl, met uitzicht op de mooie waterterrassen. Dagelijks geopend van uur. Laatste bestelmogelijkheid uur. Oxfordshire Pantry Snelle optie met warme en koude dranken en snacks die ook meegenomen kunnen worden. Dagelijks geopend van uur. Pleasure Gardens Deli Hier vindt u een verscheidenheid aan kindvriendelijke keuzes, zoals pizza's, sandwiches, ijs, en barbecue in de zomer. Dagelijks geopend van uur.

7 Winkelen Of u nu een cadeau voor een geliefde zoekt of uzelf wilt verwennen, onze winkels bieden een grote verscheidenheid aan souvenirs, cadeaus en lokaal vervaardigde producten, waarvan er vele alleen bij Blenheim Palace verkrijgbaar zijn. East Courtyard Shop Deze bekroonde winkel in het bezoekerscentrum biedt een verscheidenheid aan cadeaus en producten; van Blenheim Palace souvenirs en boeken, sieraden, speelgoed, etenswaren en drankjes, tot onze huishoudelijke artikelenreeks 'Below Stairs' en meer. Dagelijks geopend van uur. Gardens Shop Deze tuinwinkel in de Pleasure Gardens verkoopt kruiden en planten, een reeks handige producten voor in de tuin, op de tuin geïnspireerde producten voor in huis, en items voor degenen die gewoon willen genieten van het buitenleven, met inbegrip van picknick artikelen en buitenspelletjes. Dagelijks geopend van uur van 19 maart - 4 september. Aanbieding jaarpas Koop 1 dag, krijg 12 maanden gratis! * Wissel uw paleis-, park- en tuinenticket gratis om voor een jaarpas, zodat u het hele jaar van bezoekjes kunt genieten. Wissel uw ticket om, of upgrade van een park- en tuinenticket bij de kiosk in de East Courtyard of online binnen 14 dagen op Privilege Card * Upgrade uw jaarpas voor slechts 5 en ontvang 15% korting in onze winkels, restaurants en cafés. *Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Zie onze website voor meer informatie.

8 Nuttige informatie Openingstijden Het paleis, het park en de tuinen zijn dagelijks geopend vanaf 13 februari gedurende het hele jaar, behalve op Eerste Kerstdag. Park: uur Tuinen: uur Paleis: uur, laatste toegang om uur Toegankelijkheid Waar mogelijk is het terrein aangepast om het toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers en wandelwagens. Zie de plattegrond op de ommezijde voor specifieke faciliteiten, of vraag een medewerker. Rolstoelen en scootmobielen kunnen gratis worden gehuurd bij het Flagstaff Visitor Information Point. U betaalt een borg die wordt gerestitueerd. Honden Honden zijn alleen in het park toegestaan en moeten te allen tijde zijn aangelijnd. Afval moet worden opgeruimd. Er zijn twee wandelingen door het park die geschikt zijn voor honden (zie ommezijde) en u vindt faciliteiten voor honden buiten bij het bezoekerscentrum. Trouwpartijen, evenementen en gastvrijheid Blenheim Palace is te huur en kan een grote verscheidenheid aan evenementen verzorgen, zowel zakelijke als privé. We zijn er trots op u een van de prachtigste trouwlocaties in Oxfordshire te kunnen bieden. Kijk voor meer informatie op onze website Blenheim Palace is een landgoed in bedrijf. Houd rekening met verkeer en vrachtwagens, en let op uw kinderen. Bij noodgevallen of vermiste kinderen op het terrein kunt u bellen met Blenheim Palace behoudt zich het recht voor op enig moment openingstijden, evenementen en aanbiedingen aan te passen of toegang te beperken, zonder voorafgaand bericht.

9 34 Paleis QUEEN POOL 38 Pleasure Gardens Speciaal Gezinsgebied GREAT LAKE GREAT COURT Legenda plattegrond Poort met code Af te halen bij informatiepunten 16 Hoofdingang Bezoekerscentrum East Courtyard Shop Oxfordshire Pantry East Courtyard Rose Garden Arboretum Grand Cascade & Pump House Boathouse SOUTH LAWN 15 EENRICHTINGSVERKEER Jaarpas Kiosk Marlborough Room Campaign Rooms Evenementen & Conferenties Orangery Restaurant Flagstaff Visitor Information Point Buggy Tours Paleisingang Rondleidingen State Room Rondleidingen privévertrekken Rondleidingen Upstairs en Downstairs The Untold Story Churchill tentoonstelling Water Terrace Café Temple of Diana Churchill Herdenkingstuin Station Paleis Station Pleasure Gardens Pleasure Gardens Deli Butterfly House Lavender Garden Gardens Shop Tentoonstelling Blenheim Bygones Marlborough Doolhof Avonturenspeelplaats Vanbrugh s Grand Bridge PLEASURE GARDENS 39 Ingang tot de Formal Gardens Informatiepunt Churchills Destiny Inpandige bioscoop Gallery Room Water Terraces Italian Garden Alleen te bezichtigen Secret Garden Temple of Health Locatie Royal Woodstock Manor Column of Victory Rosamund s Well Bladon Bridge Hensington Gate De poort sluit om uur Voetgangersuitgang voor buslijn S3 Woodstock Gate De poort sluit om uur 39 Uitgang voor voertuigen Legenda symbolen Informatie Restaurant/Café Winkel Toiletten Geldautomaat Rolstoelvriendelijk parkeren Rolstoelvriendelijk toilet & babyruimte Picknickplaats Parkeerterrein Geen toegang Paleistrein Hondenfaciliteiten Roundel Rolstoelvriendelijke toegang Wandelingen door Park en Formal Gardens Formal Gardens Volg 2,5 km of tot 1 uur lopen. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy's. Honden zijn op deze route niet toegestaan. Lake & Grand Cascade Volg Een wandeling van 1,6 km of 45 minuten lopen op oneffen terrein. Rolstoelgebruikers en gasten met een wandelwagen kunnen terugkeren via de Rose Garden wanneer de Cascade is bereikt, en zo de rondwandeling vermijden. Honden zijn op deze route niet toegestaan. Queen Pool Volg 2,5 km of tot 45 minuten lopen rond het meer. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers en wandelwagens. Hondvriendelijke route. Rond het Park Volg 7,5 km of 2 uur lopen met enkele steile hellingen. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers en wandelwagens. Hondvriendelijke route. Ontdek, deel en inspireer Wij zien graag uw foto's van Blenheim Palace, en genieten van uw herinneringen aan ons. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en deel uw verhalen met #MyBlenheimPalace / #BlenheimPalace. Maak gebruik van onze gratis WiFi op het terrein.

Winkelen. Dineren. Nuttige informatie. Plattegrond en informatie voor bezoekers WERELDERFGOED

Winkelen. Dineren. Nuttige informatie. Plattegrond en informatie voor bezoekers WERELDERFGOED of binnen 14 dagen online op /annualpass Privilege Card Heritage Foundation een gratis jaarpas krijgen en genieten van een heel jaar gratis bezoeken. behoudt zich het recht voor op enig moment openingstijden,

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

NoLIMIT zalen & evenementen 2013

NoLIMIT zalen & evenementen 2013 NoLIMIT zalen & evenementen 2013 ZAlen & evenementen Bij NoLIMIT kunt u verschillende soorten ruimtes en faciliteiten huren. De zalen zijn geschikt voor activiteiten, conferenties, vergaderingen, evenementen

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

Overdag bij ons. Contact met anderen en lekker bezig zijn

Overdag bij ons. Contact met anderen en lekker bezig zijn 0348-44 17 14 info@rijnhoven.nl Overdag bij ons Contact met anderen en lekker bezig zijn Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 contactpersonen wij maken van uw evenement een succes! Gooiland streeft ernaar om met alle Gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit

Nadere informatie

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Roda JC Kerkrade speelde tot en met seizoen 1999/2000 op het Gemeentelijk Sportpark, in de volksmond ook wel Kaalheide genoemd. Op 15 augustus

Nadere informatie

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie?

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Dat is het! Het is zomer en u kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nu heeft u voldoende tijd om uw vakantie voor 2017 te organiseren zonder

Nadere informatie

Escher in Het Paleis

Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis Escher in Het Paleis een ware inspiratiebron! Bent u op zoek naar een mooie, inspirerende niet alledaagse locatie in een culturele omgeving? Dan is Escher in Het Paleis hetgeen u zoekt.

Nadere informatie

Slot Zuylen. Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis

Slot Zuylen. Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis Slot Zuylen Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis 1 Slot Zuylen en het Koetshuis Slot Zuylen is een van de oudste historische huizen aan de Vecht. Het werd gebouwd als woontoren in 1250, uitgebouwd

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Terschelling & Vlieland

Terschelling & Vlieland Terschelling & Vlieland 2016 Dienstregeling en reisinformatie Vaartijden van Harlingen naar Terschelling en v.v.: ca. 2 uur van Harlingen naar Vlieland en v.v.: ca. 1,5 uur van Harlingen naar Terschelling

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in 'De sixties''? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De sixties'

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

dagbesteding en activiteiten woonzorgcentrum de Lichtenberg dagbesteding en activiteiten verpleeghuis De Lichtenberg

dagbesteding en activiteiten woonzorgcentrum de Lichtenberg dagbesteding en activiteiten verpleeghuis De Lichtenberg dagbesteding en activiteiten woonzorgcentrum de Lichtenberg dagbesteding en activiteiten verpleeghuis De Lichtenberg Dagbesteding en activiteiten in verpleeghuis De Lichtenberg Met deze brochure willen

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

ANWB Vrijetijdsonderzoek 4 gemeenten

ANWB Vrijetijdsonderzoek 4 gemeenten 20 augustus 2003 ANWB Vrijetijdsonderzoek 4 gemeenten ANWB Vrijetijdsonderzoek 4 gemeenten Inleiding Bij dit onderzoek gaat het om wat u in uw vrije tijd doet in UW EIGEN WOONOMGEVING. Anders gezegd gaat

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Peterhof, the Great Palace

Peterhof, the Great Palace Peterhof, the Great Palace 1. Inleiding 2. Route en parkeren Schiphol 3. Plattegrond Schiphol 4. Vluchtgegevens heen en terug reis 5. Plattegrond vertrekhal en aankomsthal 6. Programma canal gribojedova

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete:

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete: Zakon o dr`avni statistiki (Uradni list RS {t. 45/95 in {t. 9/01) NL TU TURISTI/2006 2104 ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Plaats: Soort plaats:

Nadere informatie

Overnachten. In de buurt van uw zieke familielid

Overnachten. In de buurt van uw zieke familielid Overnachten In de buurt van uw zieke familielid De in deze brochure genoemde prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen. Universitair Medisch Centrum Groningen Bent u naaste familie van een opgenomen patiënt?

Nadere informatie

Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau

Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de Norwegian Jade die klaar ligt voor vertrek in de haven van Rotterdam voor een 5 daagse

Nadere informatie

Spelregels & algemene voorwaarden

Spelregels & algemene voorwaarden Spelregels & algemene voorwaarden Grootste & groenste fort van Nederland Fort bij Rijnauwen Informatie, vragen en reserveringen: fortbijrijnauwen@staatsbosbeheer.nl 1 Fort bij Rijnauwen: een magische locatie

Nadere informatie

Jaar proposities. Gehele jaar, in overleg (per 4 weken)

Jaar proposities. Gehele jaar, in overleg (per 4 weken) Jaarkalender 2016 Jaar proposities Weersponsoring Waar praat bijna heel Nederland dagelijks over? Precies het weer. Op Sky Radio hoor je meerdere keren per dag het weerbericht van Weeronline.nl. Weersponsoring

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

U zult genieten van uw bezoek aan de bezoekersmijn Fell! Bezoekersmijn Fell

U zult genieten van uw bezoek aan de bezoekersmijn Fell! Bezoekersmijn Fell Bezoekersmijn Fell een plaats waar geschiedenis tot leven komt een plaats vol liefde voor de natuur een plaats vol plezier een plaats waar jong en oud elkaar ontmoeten U zult genieten van uw bezoek aan

Nadere informatie

magisch decor voor uw evenement diner presentatie festival bijeenkomst viering

magisch decor voor uw evenement diner presentatie festival bijeenkomst viering magisch decor voor uw evenement diner presentatie festival bijeenkomst viering park watertoren filmzaal stallen paleiszalen oranjerie 1 Inhoud het paleis het park DE parade Stuczaal vestibule witte eetzaal

Nadere informatie

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein zakelijke bijeenkomsten vergaderarrangementen 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 IL SOGNO - ZUYLESTEIN 4 LOCATIES 5 - Spreekkamer - 8 persoonskamer - De Oude Huyskamer - Poortgebouw

Nadere informatie

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00 Diakonessenhuis-arrangement 030-692 74 00 voor patiënten van het Diakonessenhuis en hun begeleider(s) Voor patiënten van het Diakonessenhuis die het prettig vinden om op de dag voor de operatie in Zeist

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015

It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 It s time to enjoy! Van 21 maart tot 31 mei 2015 LENTEACTIE Verzamel punten en maak uw keuze uit het ruime geschenkassortiment. Zo geniet u achteraf nog eens van uw voordelige aankoop! Spaaractie geldig

Nadere informatie

Bezoek aan:

Bezoek aan: 3-10-2011 Bezoek aan: 1. Introductie In 1993 kreeg het natuurgebied van Staatsbosbeheer de status van Nationaal park. Het gebied is 1400 hectare groot en ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant.

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

Dienstregeling en reisinformatie Terschelling en Vlieland

Dienstregeling en reisinformatie Terschelling en Vlieland 2015 Dienstregeling en reisinformatie Terschelling en Vlieland Boek uw bootticket online via www.rederij-doeksen.nl Duur afvaarten naar Terschelling en v.v.: ca. 2 uur naar Vlieland en v.v.: ca. 1 uur

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1

PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA AMSTERDAM V1.1 PATHÉ ARENA Pathé Arena is een modern theater gelegen in het hart van de bruisende ArenA Boulevard in Amsterdam- Zuidoost. Treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, Stadion Johan

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2015-2016

Uw evenement in EYE. Brochure 2015-2016 Uw evenement in EYE Brochure 2015-2016 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE,

Nadere informatie

I n f o r m a t i e 2 0 1 4

I n f o r m a t i e 2 0 1 4 I n f o r m a t i e 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. onze openingstijden: 16.03. tot 16.11.2014 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping Mössler P r i j s l i j s t Staanplaatstarieven

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. In 1895 werd het imposante 17de-eeuwse grachtenhuis, inclusief inboedel

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Grand Massif Samoëns Morillon is de perfecte keuze voor een gezinsvakantie in de bergen. Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75

Nadere informatie

Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen

Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen Alles goed geregeld uw feest bij Buitenplaats Sparrendaal Bent u op zoek naar een bijzonder feestlocatie voor uw verjaardag, huwelijksjubileum

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Cannenburch

Groepsontvangsten.  Kasteel Cannenburch Groepsontvangsten www.glk.nl Kasteel Cannenburch 2017 Groepsontvangsten Dé locatie in de omgeving van Apeldoorn om samen met familie, vrienden, collega s of uw vereniging een onvergetelijke dag door te

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Zuiderzeemuseum te Enkhuizen

Zuiderzeemuseum te Enkhuizen Organiseert in samenwerking met Werkgroep DigiFoto Apeldoorn wederom een gezamenlijke FOTO-EXCURSIE naar het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen Zaterdag 10 mei 2014 Naar het Zuiderzeemuseum. De jaarlijkse excursie

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie!

Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie! Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie! INCHECKBALIES U vindt de balies met het Eckerö Line-logo in de Helsinki Länsiterminali

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Rosendael Zakelijke ontvangsten 2019 www.glk.nl/rosendael Kasteel en park Rosendael, gelegen nabij Arnhem, is uitermate geschikt voor zakelijke ontvangsten. Het kasteel, met een geschiedenis die

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

INFORMATIE VERGADERRUIMTES

INFORMATIE VERGADERRUIMTES INFORMATIE VERGADERRUIMTES Vergaderen bij erfgoed de Zegger is betaalbaar vergaderen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, aan de A 35 met een groot eigen parkeerterrein. U vergadert in een gemoedelijke

Nadere informatie

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN - INHOUD 4 CULINAIR GENIETEN EN TOPVOETBAL 6 BUSINESS CLUB 8 DE BLAUWE LOTUS 10 RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE 12 BUSINESS ROOM 14 PRIJZEN PER WEDSTRIJD WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN KINDERBOERDERIJ RIVIERENHOF

MIJN BEZOEK AAN KINDERBOERDERIJ RIVIERENHOF MIJN BEZOEK AAN KINDERBOERDERIJ RIVIERENHOF WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar Kinderboerderij Rivierenhof. Dit is een kinderboerderij in Antwerpen waar ik veel dieren zal kunnen zien. Veel

Nadere informatie

JAN/FEB 2016. Evenementen. Nieuws. Promoties. STORE

JAN/FEB 2016. Evenementen. Nieuws. Promoties. STORE JAN/FEB 2016 Evenementen. Nieuws. Promoties. STORE EVENEMENTEN PROMOTIE GRATIS MAANDELIJKS MINIMODELBOUWEVENEMENT 06-01 16.00-18.00 uur Met dit schattige minimodel van een ijsbeer waan je je zo op de Noordpool!*

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U. Heidelberg is een charmante stad, wereldwijd bekend om de goede universiteit.

Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U. Heidelberg is een charmante stad, wereldwijd bekend om de goede universiteit. EASY LANGUAGES Duits & activiteiten in Heidelberg, F+U Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait.

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voorbereidingskit Auti-Doe-Dag 2014 In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voor je ligt de voorbereidingskit voor

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN

ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN LOCATIE Centraal gelegen in Nederland. Schiphol Airport - 45 min. Soestduinen Het hotel ligt op 18,5 km afstand van het centrum van Utrecht. Amersfoort

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het stadscentrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

DagjeWeg.NL Stedengids Baarn

DagjeWeg.NL Stedengids Baarn www.dagjeweg.nl 13 leuke uitstapjes in Baarn! DagjeWeg.NL Stedengids Baarn www.dagjeweg.nl www.luxevakantiehuizen.nl 02-10-2017 Bekijk ze allemaal vanaf pagina 2 >> Pagina 1 van 5 - DagjeWeg.NL Stedengids

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE Informatiepakket 2016 Dit informatiepakket geeft u een overzicht van de mogelijkheden, kosten en ideeën om uw trouwfeest, jubileum of uw verjaardag te vieren

Nadere informatie

MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS!

MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS! Fotografie: Studio Cas (www.studiocas.nl) Vormgeving: claer (www.claer.nl) MIND YOUR BODY, IT S PRECIOUS! WWW.BODYANDMIND.AMSTERDAM Nicolien Brzesowsky. 06 21 95 06 62 www.bodyandmind.amsterdam. info@bodyandmind.amsterdam

Nadere informatie

Persoonlijk & stijlvol

Persoonlijk & stijlvol Persoonlijk & stijlvol Namens Landgoed Huize Bergen allereerst gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Wij hopen u enkele zorgen uit handen te kunnen nemen en een mooie bijdrage te leveren aan het

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Handleiding: Items invoeren op mooileeuwarden.nl

Handleiding: Items invoeren op mooileeuwarden.nl Handleiding: Items invoeren op mooileeuwarden.nl Het aanmaken van items op mooileeuwarden.nl is eenvoudig en intuïtief, waarbij we de relevante informatie vragen. Gemak staat voorop. Voor een vermelding

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 Eigen inbreng is altijd welkom, maar wanneer u het lastig vindt om zelf invulling te geven aan uw event, staat ons ervaren team

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling)

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving Op zoek naar een modern

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen Hotel Gift Card Welk bedrag kan ik op een Hotel Gift Card laden? De Hotel Gift Card is op te waarderen met minimaal 15,00 en maximaal 150,00. Moet ik het bedrag

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

Miene eten op het werk

Miene eten op het werk eten op het werk Miene eten op het werk In de afgelopen jaren heeft Miene veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de zakelijke markt. Onder andere bij verzekeraars, theatergezelschappen, overheidsinstellingen,

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

Zon- THALYS.COM VAN HARTE WELKOM. 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06

Zon- THALYS.COM VAN HARTE WELKOM. 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06 Zomer 2013 Zon- THALYS.COM Naar het zuiden van Frankrijk vanuit België bestemmingen VAN HARTE WELKOM 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06 THALYS ZON Bestemmingen & Dienstregeling Zin in

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

Vijfdaagse busreis Cotswolds (Engeland) Liberale Bonden Gepensioneerden Brabant vzw

Vijfdaagse busreis Cotswolds (Engeland) Liberale Bonden Gepensioneerden Brabant vzw 1 Vijfdaagse busreis Cotswolds (Engeland) Liberale Bonden Gepensioneerden Brabant vzw Verblijf in halfpension in hotel De Vere Village ****,Swindon. Van donderdag 2 juni t.e.m. maandag 6 juni 2016. Shaw

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK

MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK MIJN BEZOEK AAN HET FORT VAN BREENDONK IN WILLEBROEK WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Fort van Breendonk. Dit is een Belgisch fort gebouwd in Willebroek voor de Eerste Wereldoorlog.

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in het Openluchtmuseum en? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De

Nadere informatie

MEETINGs & EVENTS. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.muscom.nl. Voor reserveringen kunt u opnemen met Meetings & Events:

MEETINGs & EVENTS. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.muscom.nl. Voor reserveringen kunt u opnemen met Meetings & Events: MEETINGs & EVENTS Zoekt u een unieke locatie in het centrum van Den Haag? Wij heten u graag van harte welkom in ons museum. Het Museum voor Communicatie is bijzonder trots op zijn acht zalen die multifunctioneel

Nadere informatie

B&B Menica Marta Country House

B&B Menica Marta Country House B&B Menica Marta Country House Soort: Bed and Breakfast Thema: Meer Plaats: Fabrica di Roma (Lazio) Adres: via chiossi 5 Huisdieren: Welkom Faciliteiten: airco,kinderbed Zwembad: Nee Afstand strand: n.v.t.

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen Cadeaubonnen Queens Hema bonnen U kunt de geldigheid checken op de site van hema! Hema High Tea Voor twee personen. Beiden een potje thee naar keuze, 5 soorten huisgemaakte zoete lekkernijen, 4 soorten

Nadere informatie

Prijslijst horeca en activiteiten 2016

Prijslijst horeca en activiteiten 2016 Prijslijst horeca en activiteiten 2016 Ontdek het erfgoed Baksteen- en dakpanfabriek Bijna iedereen in Nederland woont in een huis. Een huis biedt je de mogelijkheid om je thuis te voelen. Een huis maakt

Nadere informatie