Frequently Asked Questions

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Frequently Asked Questions"

Transcriptie

1 Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in 'De sixties''? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De sixties' wens te bezoeken? - Is de ingang aan parking 2 altijd open? - Wanneer gaat de laatste ticketverkoop van start in 'De sixties'? - Zijn 'De sixties' in Bokrijk een permanent gebeuren? - Krijgen de abonnees van de abonnementspartners gratis toegang? - Kan ik als leerkracht online reserveren en mijn korting behouden? - Krijg ik als abonnee gratis toegang? - Kan ik picknicken in De sixties? - Kan ik met de kinderwagen De sixties bezoeken? - Zijn dieren toegelaten in De sixties? - Ik heb geen printer, hoe kan ik dan mijn kaarten printen? - Waar kan ik terecht met vragen of klachten? - Ik heb een kortingsbon, kan ik die ook gebruiken voor het online kopen van kaarten? - Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? - Zijn er speciale arrangementen voor groepen? - Kan ik online gekochte kaarten nadien ruilen? - Kan ik online gekochte tickets cadeau geven? - Voor welke periode kan ik kaarten kopen?

2 Is er een huisreglement in 'De sixties''? Ja, voor de goede gang van zaken werd er een huishoudelijk reglement opgesteld. Door hun bezoek aanvaarden onze bezoekers automatisch dit reglement. Het hangt ter inzage aan de ingang van De sixties. Huisreglement De sixties - Dieren zijn niet toegelaten in De sixties. - Buggy s worden aan de ingang geparkeerd. - Vzw Het Domein Bokrijk is niet aansprakelijk voor diefstal of vandalisme. - Eénmaal buiten kan men niet meer binnen tenzij er opnieuw toegang wordt betaald. - Vzw Het Domein Bokrijk neemt geen verkochte tickets De sixties retour. - Vzw Het Domein Bokrijk zal geen tickets, die online gereserveerd werden, omboeken naar een andere datum. - Annuleringen voor De sixties zijn na aankoop van de tickets niet meer mogelijk. - Indien u uw toegangsticket niet afgedrukt heeft, kan dit opnieuw in het infocenter voor u afgedrukt worden. U betaalt hiervoor extra 1,00 euro per boeking. - Aan de ingang zijn er 20 lockers voorzien waar u (kleine) persoonlijke spullen kan opbergen. - Alle faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorzien. - Er is geen mogelijkheid tot picknick in De sixties. - Als bezoeker bepaalt u zelf de volgorde van uw bezoek in De sixties. Er is geen vast parcours. - Vooraf reserveren voor kinderen < 3 jaar is niet noodzakelijk voor De sixties. - Zonder ticket heeft u enkel toegang tot het toegangsplein van De sixties, niet tot de tentoonstelling. - Eten en drinken is niet toegestaan in de tentoonstellingsruimtes - Er zijn sanitaire voorzieningen in De sixties. - Roken is niet toegestaan in de tentoonstellingsruimtes.

3 Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? Een bezoek aan De sixties gebeurt steeds in combinatie met een bezoek aan het Openluchtmuseum.

4 Dien ik te reserveren als ik 'De sixties' wens te bezoeken? Ja, reserveren is aangewezen. Indien je gebruik maakt van een vrijkaart of kortingskaart (bv. abonnementhouders ZOO Antwerpen/Planckendael,...) is online reservatie niet mogelijk en dien je ter plaatste te reserveren op de dag dat je 'De sixties' wil bezoeken (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Voor korting als leerkracht is een code noodzakelijk.

5 Is de ingang aan parking 2 altijd open? Neen. Enkel bij evenementen en tijdens de zomervakantie (juli en augustus) is de ingang aan parking 2 open. De wandelafstand naar 'De sixties' vanaf parking 2 bedraagt ongeveer 10 minuten.

6 Wanneer gaat de laatste ticketverkoop van start in 'De sixties'? De laatste ticketverkoop voor 'De sixties' start om uur.

7 Zijn 'De sixties' in Bokrijk een permanent gebeuren? Ja. 'De sixties' in Bokrijk zijn een permanente uitbreiding van het Openluchtmuseum.

8 Krijgen de abonnees van de abonnementspartners gratis toegang? Abonnees van onze partners, met name de ZOO, krijgen 50% korting op het Openluchtmuseum, niet op 'De sixties'.

9 Kan ik als leerkracht online reserveren en mijn korting behouden? Ja, je kan met de code 'leraren' als leerkracht online reserveren. Toegang tot het Openluchtmuseum is gratis. 'De sixties' is betalend voor leerkrachten, toegang bedraagt 5,00 euro. De lerarenkaart dient getoond te worden aan de kassa.

10 Krijg ik als abonnee gratis toegang tot het Openluchtmuseum? Ja, abonnees krijgen gratis toegang tot het Openluchtmuseum en 'De sixties'. Let op, abonnees kunnen het museumgedeelte 'De sixties' maar 1x per dag bezoeken. Zij dienen ook te reserveren voor 'De sixties'. Indien je gebruik maakt van een vrijkaart of kortingskaart (bv. lerarenkaart, abonnementhouders ZOO Antwerpen/Planckendael,...) is online reservatie niet mogelijk en dien je ter plaatste te reserveren op de dag dat je 'De sixties' wil bezoeken (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

11 Kan ik de dag zelf nog toegangstickets kopen voor 'De sixties'? Ja, op verscheidene tv-schermen worden de beschikbaarheden getoond. Aan de kassa s kan je dan nog je ticktets kopen. Volwassenen: 6,00 euro excl. Openluchtmuseum. Kinderen: 1,00 euro excl. Openluchtmuseum.

12 Kan ik picknicken in De sixties? In het Openluchtmuseum zijn er 2 picknickschuren ter beschikking. In het museumgedeelte De sixties kan echter niet gepicknickt worden.

13 Kan ik als rolstoelgebruiker De sixties bezoeken? De sixties is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn voor hen speciale voorzieningen. Rolstoelen worden gratis ter beschikking gesteld aan de kassa s. Indien je groep met meer dan 4 rolstoelgebruikers zijn, contacteer je best onze salesafdeling op

14 Tijdens mijn bezoek ben ik een voorwerp verloren, waar kan ik hiervoor terecht? Verloren voorwerpen worden verzameld bij de domeinpolitie. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Infocenter Bokrijk. (Parking 1)

15 Kan ik met de kinderwagen De sixties bezoeken? Neen, kinderwagens moeten worden achtergelaten op de daartoe bestemde standplaats. Vzw Het Domein Bokrijk kan in geval van diefstal, verlies of beschadiging niet aansprakelijk gesteld worden.

16 Zijn dieren toegelaten in De sixties? Neen, om hygiënische en veiligheidsredenen zijn dieren in dit museumgedeelte niet toegelaten, met uitzondering van blindengeleidehonden.

17 Ik heb geen printer, hoe kan ik dan mijn kaarten printen? Je krijgt na het doorlopen van alle stappen een bevestiging toegestuurd per mail. Deze kan je ook later bij iemand of ergens anders uitprinten. Bokrijk print indien nodig je ticket uit. Hiervoor betaal je 1,00 euro.

18 Waar kan ik terecht met vragen of klachten? Voor vragen omtrent het online bestellen van tickets kan je een mail versturen naar Voor klachten kan je terecht bij het directiesecretariaat op

19 Ik heb een kortingsbon, kan ik die ook gebruiken voor het online kopen van kaarten? Nee, je kortingsbon kan niet online worden ingegeven, maar je kan je aan de kassa s wel aanmelden met je kortingsbon.

20 Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? Nee, voor online gekochte kaarten betaalt u dezelfde prijs als aan de kassa. U betaalt geen reserveringskosten.

21 Zijn er speciale arrangementen voor groepen? Ja, klik hier voor meer informatie of contacteer onze salesafdeling op

22 Kan ik online gekochte kaarten nadien ruilen? Nee, kaarten kunnen niet geruild of teruggenomen worden. U kan de wettelijke bepalingen hierrond nalezen in onze algemene voorwaarden.

23 Kan ik online gekochte tickets cadeau geven? Ja, als je het geprinte ticket cadeau geeft kan de ontvanger daar mee naar binnen.

24 Kan ik een onbeperkt aantal kaarten kopen? Ja, je kan een onbeperkt aantal kaarten kopen. (vanaf 20 personen vorm je een groep en heb je recht op groepskorting). Per aankoop kunnen max. 50 tickets gekocht worden.

25 Voor welke periode kan ik kaarten kopen? Je kan kaarten kopen die geldig zijn voor het zomerseizoen van 29 maart tot en met 28 september 2014

Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken.

Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken. ALGEMENE VOORWAARDEN KATTENHOTEL ZOO EASY Gelieve de voorwaarden grondig door te lezen. U dient akkoord te gaan met deze voorwaarden vooraleer u een boeking wenst te maken. 1. RESERVEREN Reserveren is

Nadere informatie

Parkeerkaart voor personen met een handicap

Parkeerkaart voor personen met een handicap Parkeerkaart voor personen met een handicap 1. Wat? Dit is een persoonlijke kaart die u bepaalde voordelen geeft bij het parkeren, als: chauffeur van het voertuig passagier. De kaart is persoonlijk: niemand

Nadere informatie

het leefloon Versie december 2013 LEEFLOON

het leefloon Versie december 2013 LEEFLOON het leefloon Versie december 2013 LEEFLOON HET RECHT OP EEN LEEFLOON in twaalf stappen... Een leefloon, wat is dat? Wanneer krijg ik het leefloon? Waar moet ik het leefloon aanvragen? Wat zal er na de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015.

Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015. Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015. 1. Definities De Organisatie: De Standhouder: Infopromenade: Locatie: Stichting

Nadere informatie

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck,

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Vor dem Immesberge 16 Sudeck/Diemelsee Deze huur- en reserveringsvoorwaarden zijn voor. van toepassing ( personen). Opgesteld door Sauerlandhome; later te noemen als

Nadere informatie

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl

Eerste Hulp Bij Kopen op Internet Rechtswinkel de Clinic clinic.nl + van De Clinic is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie. Daarmee staan we je toe om dit werk te kopiëren, distribueren, vertonen, en op te voeren, en

Nadere informatie

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.) Op deze pagina treft u de (tariefs)voorwaarden en de Algemene Vervoersvoorwaarden van Transavia France S.A.S. (TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977.

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977. Indien je een boeking bij Jiba maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Jiba. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. Jiba

Nadere informatie

Op het politiebureau en jonger dan 18 jaar? Wegwijzer over je rechten en plichten

Op het politiebureau en jonger dan 18 jaar? Wegwijzer over je rechten en plichten Op het politiebureau en jonger dan 18 jaar? Wegwijzer over je rechten en plichten Je bent op het politiebureau omdat: 1. je wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit en je moest mee naar het

Nadere informatie

Essegem verbouwt. Brochure met alle informatie en vaak gestelde vragen

Essegem verbouwt. Brochure met alle informatie en vaak gestelde vragen Essegem verbouwt Brochure met alle informatie en vaak gestelde vragen Beste bezoeker, Er wordt verbouwd in GC Essegem. In deze brochure proberen we jullie zoveel mogelijk informatie te geven over de werken

Nadere informatie

Wat is OTS? (Onder ToezichtStelling)

Wat is OTS? (Onder ToezichtStelling) Wat is OTS? (Onder ToezichtStelling) Deze folder is voor ouders van cliënten van de Welkom 2 OnderToezichtStelling Graag stellen wij ons voor. Wij zijn de William Schrikker Jeugdbescherming. Wij geven

Nadere informatie

Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden.

Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Onze huurvoorwaarden Algemene boekingsvoorwaarden Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Gelieve ze daarom even door te nemen wanneer u wil boeken. De

Nadere informatie

Eigen bijdrage Zorg met verblijf 2015

Eigen bijdrage Zorg met verblijf 2015 Eigen bijdrage Zorg met verblijf 2015 Deze folder gaat over de eigen bijdrage voor zorg met verblijf. Deze eigen bijdrage betaalt u in de volgende gevallen: U woont in een zorginstelling of verblijft daar

Nadere informatie

Wwz: wat moet u weten!

Wwz: wat moet u weten! Wwz: wat moet u weten! De Wet werk en zekerheid (Wwz) is in werking getreden op 1 januari 2015 en geldt uitsluitend voor het bijzonder onderwijs. Een aantal wijzigingen is al in werking getreden. De belangrijkste

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WERK AAN DE WINKEL Botshol 5 1391 HN ABCOUDE T 06 14760568 E-mail: nathalie@werkaandewinkel.info Website:www.werkaandewinkel.

ALGEMENE VOORWAARDEN WERK AAN DE WINKEL Botshol 5 1391 HN ABCOUDE T 06 14760568 E-mail: nathalie@werkaandewinkel.info Website:www.werkaandewinkel. ALGEMENE VOORWAARDEN WERK AAN DE WINKEL Botshol 5 1391 HN ABCOUDE T 06 14760568 E-mail: nathalie@werkaandewinkel.info Website:www.werkaandewinkel.info 2015 De dienstverlening van Werk aan de Winkel is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ICTWaarborg bij consumentenkoop

Algemene voorwaarden ICTWaarborg bij consumentenkoop Algemene voorwaarden ICTWaarborg hanteert consumentvriendelijke algemene voorwaarden. Dit wil zeggen dat ze zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk zijn geschreven en de rechten van de consument op geen

Nadere informatie

Hoe werkt Rechtwijzer?

Hoe werkt Rechtwijzer? Informatieblad Hoe werkt Rechtwijzer? Met het vernieuwde online platform Rechtwijzer uit elkaar maakt u zelf een helder en volledig scheidingsplan. Kies voor de beste oplossingen, stap voor stap, samen

Nadere informatie

Elke bestelling betekent aanvaarding door de klant van de algemene voorwaarden.

Elke bestelling betekent aanvaarding door de klant van de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Algemeen: Elke bestelling betekent aanvaarding door de klant van de algemene voorwaarden. Sclera vzw Heidestraat 12 2070 Zwijndrecht Bestelling: Elke bestelling veronderstelt de aanvaarding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden a matter of TASTE catering & organisatie.

Algemene voorwaarden a matter of TASTE catering & organisatie. Algemene voorwaarden a matter of TASTE catering & organisatie. ARTIKEL 1 - DEFINITIES Opdrachtnemer Is a matter of TASTE BV die haar bedrijf inzet voor het verlenen van haar diensten. Opdrachtgever De

Nadere informatie

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering

Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Uitvaartverzekering Een helder verhaal over uitvaartverzekeringen AXENT Uitvaartverzekering Goed, duidelijk en bovenal zinvol verzekerd zijn. Dat is waar het je uiteindelijk om gaat. AXENT Nabestaandenzorg: de uitvaartverzekeraar

Nadere informatie

Inhoudsopgave. N.B. Waar in deze brochure hij staat, kan ook zij worden gelezen.

Inhoudsopgave. N.B. Waar in deze brochure hij staat, kan ook zij worden gelezen. U wordt verdacht Inhoudsopgave Deze brochure 2 Aanhouding en verhoor 2 Inverzekeringstelling 2 Uw advocaat 3 De reclassering 3 Verlenging van de inverzekeringstelling of niet 4 Beperkingen en rechten

Nadere informatie

EERDER STOPPEN met werken. Wat betekent dit voor uw pensioen?

EERDER STOPPEN met werken. Wat betekent dit voor uw pensioen? EERDER STOPPEN met werken Wat betekent dit voor uw pensioen? Inhoud Eerder stoppen met werken 3 1. Eerder stoppen met werken 3 2. Wat betekent eerder stoppen met werken voor uw ouderdomspensioen? 3 2.1

Nadere informatie

U heeft een NIEUWE relatie. Wat betekent dit voor uw pensioen?

U heeft een NIEUWE relatie. Wat betekent dit voor uw pensioen? U heeft een NIEUWE relatie Wat betekent dit voor uw pensioen? Inhoud 1. U heeft een nieuwe relatie 3 2. Wat betekent een nieuwe relatie voor uw partnerpensioen? 3 2.1. Hoe hoog is het partnerpensioen?

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3

Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3 Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3 Duur De duur van de huurperiode kan niet worden verlengd zonder voorafgaand akkoord van de verhuurder. Betaling De betaling dient gedaan te worden op

Nadere informatie

Brochure inkomenstarief voor de opvang

Brochure inkomenstarief voor de opvang Brochure inkomenstarief voor de opvang Deze brochure is enkel voor de opvang die met inkomenstarief werkt. Ze is niet van toepassing op de opvang die met vaste prijzen werkt. INHOUD HET OPVANGPLAN 2 Sluitingsdagen,

Nadere informatie

Februari 2013. Het consumentenkrediet

Februari 2013. Het consumentenkrediet Februari 2013 Het consumentenkrediet INHOUDSTAFEL 2 Voorwoord Deze brochure bevat toelichtingen bij de Belgische regelgeving over het consumentenkrediet. Ze kan echter niet als een vervanging van de wettekst

Nadere informatie

Opname voor de oogarts op de Behandelafdeling of Kortverblijfafdeling

Opname voor de oogarts op de Behandelafdeling of Kortverblijfafdeling Opname voor de oogarts op de Behandelafdeling of Kortverblijfafdeling Belangrijk voor als u algehele verdoving krijgt Voor deze behandeling, ingreep of onderzoek dient u nuchter te blijven; dit betekent

Nadere informatie

1.2 Het rijexamen wordt door de autorijschool binnen twee weken gereserveerd nadat je de examenkosten betaald hebt.

1.2 Het rijexamen wordt door de autorijschool binnen twee weken gereserveerd nadat je de examenkosten betaald hebt. De Autorijschool dient zich te houden aan de volgende afspraken: ARTIKEL 1 1.1 De leerling krijgt theorie- en praktijkles van een rijinstructeur die aan de eisen voldoet van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen

Nadere informatie

Deeltijds werken: rechten en valkuilen. Deeltijds werken: ABVV. Samen sterk. rechten Rechten en valkuilen

Deeltijds werken: rechten en valkuilen. Deeltijds werken: ABVV. Samen sterk. rechten Rechten en valkuilen Deeltijds werken: rechten en valkuilen Deeltijds werken: rechten Rechten en valkuilen ABVV Samen sterk 1 Deeltijds werken: rechten en valkuilen Mannen - Vrouwen: Verwijzingen naar personen of functies

Nadere informatie