Frequently Asked Questions

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Frequently Asked Questions"

Transcriptie

1 Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in 'De sixties''? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De sixties' wens te bezoeken? - Is de ingang aan parking 2 altijd open? - Wanneer gaat de laatste ticketverkoop van start in 'De sixties'? - Zijn 'De sixties' in Bokrijk een permanent gebeuren? - Krijgen de abonnees van de abonnementspartners gratis toegang? - Kan ik als leerkracht online reserveren en mijn korting behouden? - Krijg ik als abonnee gratis toegang? - Kan ik picknicken in De sixties? - Kan ik met de kinderwagen De sixties bezoeken? - Zijn dieren toegelaten in De sixties? - Ik heb geen printer, hoe kan ik dan mijn kaarten printen? - Waar kan ik terecht met vragen of klachten? - Ik heb een kortingsbon, kan ik die ook gebruiken voor het online kopen van kaarten? - Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? - Zijn er speciale arrangementen voor groepen? - Kan ik online gekochte kaarten nadien ruilen? - Kan ik online gekochte tickets cadeau geven? - Voor welke periode kan ik kaarten kopen?

2 Is er een huisreglement in 'De sixties''? Ja, voor de goede gang van zaken werd er een huishoudelijk reglement opgesteld. Door hun bezoek aanvaarden onze bezoekers automatisch dit reglement. Het hangt ter inzage aan de ingang van De sixties. Huisreglement De sixties - Dieren zijn niet toegelaten in De sixties. - Buggy s worden aan de ingang geparkeerd. - Vzw Het Domein Bokrijk is niet aansprakelijk voor diefstal of vandalisme. - Eénmaal buiten kan men niet meer binnen tenzij er opnieuw toegang wordt betaald. - Vzw Het Domein Bokrijk neemt geen verkochte tickets De sixties retour. - Vzw Het Domein Bokrijk zal geen tickets, die online gereserveerd werden, omboeken naar een andere datum. - Annuleringen voor De sixties zijn na aankoop van de tickets niet meer mogelijk. - Indien u uw toegangsticket niet afgedrukt heeft, kan dit opnieuw in het infocenter voor u afgedrukt worden. U betaalt hiervoor extra 1,00 euro per boeking. - Aan de ingang zijn er 20 lockers voorzien waar u (kleine) persoonlijke spullen kan opbergen. - Alle faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorzien. - Er is geen mogelijkheid tot picknick in De sixties. - Als bezoeker bepaalt u zelf de volgorde van uw bezoek in De sixties. Er is geen vast parcours. - Vooraf reserveren voor kinderen < 3 jaar is niet noodzakelijk voor De sixties. - Zonder ticket heeft u enkel toegang tot het toegangsplein van De sixties, niet tot de tentoonstelling. - Eten en drinken is niet toegestaan in de tentoonstellingsruimtes - Er zijn sanitaire voorzieningen in De sixties. - Roken is niet toegestaan in de tentoonstellingsruimtes.

3 Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? Een bezoek aan De sixties gebeurt steeds in combinatie met een bezoek aan het Openluchtmuseum.

4 Dien ik te reserveren als ik 'De sixties' wens te bezoeken? Ja, reserveren is aangewezen. Indien je gebruik maakt van een vrijkaart of kortingskaart (bv. abonnementhouders ZOO Antwerpen/Planckendael,...) is online reservatie niet mogelijk en dien je ter plaatste te reserveren op de dag dat je 'De sixties' wil bezoeken (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Voor korting als leerkracht is een code noodzakelijk.

5 Is de ingang aan parking 2 altijd open? Neen. Enkel bij evenementen en tijdens de zomervakantie (juli en augustus) is de ingang aan parking 2 open. De wandelafstand naar 'De sixties' vanaf parking 2 bedraagt ongeveer 10 minuten.

6 Wanneer gaat de laatste ticketverkoop van start in 'De sixties'? De laatste ticketverkoop voor 'De sixties' start om uur.

7 Zijn 'De sixties' in Bokrijk een permanent gebeuren? Ja. 'De sixties' in Bokrijk zijn een permanente uitbreiding van het Openluchtmuseum.

8 Krijgen de abonnees van de abonnementspartners gratis toegang? Abonnees van onze partners, met name de ZOO, krijgen 50% korting op het Openluchtmuseum, niet op 'De sixties'.

9 Kan ik als leerkracht online reserveren en mijn korting behouden? Ja, je kan met de code 'leraren' als leerkracht online reserveren. Toegang tot het Openluchtmuseum is gratis. 'De sixties' is betalend voor leerkrachten, toegang bedraagt 5,00 euro. De lerarenkaart dient getoond te worden aan de kassa.

10 Krijg ik als abonnee gratis toegang tot het Openluchtmuseum? Ja, abonnees krijgen gratis toegang tot het Openluchtmuseum en 'De sixties'. Let op, abonnees kunnen het museumgedeelte 'De sixties' maar 1x per dag bezoeken. Zij dienen ook te reserveren voor 'De sixties'. Indien je gebruik maakt van een vrijkaart of kortingskaart (bv. lerarenkaart, abonnementhouders ZOO Antwerpen/Planckendael,...) is online reservatie niet mogelijk en dien je ter plaatste te reserveren op de dag dat je 'De sixties' wil bezoeken (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

11 Kan ik de dag zelf nog toegangstickets kopen voor 'De sixties'? Ja, op verscheidene tv-schermen worden de beschikbaarheden getoond. Aan de kassa s kan je dan nog je ticktets kopen. Volwassenen: 6,00 euro excl. Openluchtmuseum. Kinderen: 1,00 euro excl. Openluchtmuseum.

12 Kan ik picknicken in De sixties? In het Openluchtmuseum zijn er 2 picknickschuren ter beschikking. In het museumgedeelte De sixties kan echter niet gepicknickt worden.

13 Kan ik als rolstoelgebruiker De sixties bezoeken? De sixties is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn voor hen speciale voorzieningen. Rolstoelen worden gratis ter beschikking gesteld aan de kassa s. Indien je groep met meer dan 4 rolstoelgebruikers zijn, contacteer je best onze salesafdeling op

14 Tijdens mijn bezoek ben ik een voorwerp verloren, waar kan ik hiervoor terecht? Verloren voorwerpen worden verzameld bij de domeinpolitie. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Infocenter Bokrijk. (Parking 1)

15 Kan ik met de kinderwagen De sixties bezoeken? Neen, kinderwagens moeten worden achtergelaten op de daartoe bestemde standplaats. Vzw Het Domein Bokrijk kan in geval van diefstal, verlies of beschadiging niet aansprakelijk gesteld worden.

16 Zijn dieren toegelaten in De sixties? Neen, om hygiënische en veiligheidsredenen zijn dieren in dit museumgedeelte niet toegelaten, met uitzondering van blindengeleidehonden.

17 Ik heb geen printer, hoe kan ik dan mijn kaarten printen? Je krijgt na het doorlopen van alle stappen een bevestiging toegestuurd per mail. Deze kan je ook later bij iemand of ergens anders uitprinten. Bokrijk print indien nodig je ticket uit. Hiervoor betaal je 1,00 euro.

18 Waar kan ik terecht met vragen of klachten? Voor vragen omtrent het online bestellen van tickets kan je een mail versturen naar Voor klachten kan je terecht bij het directiesecretariaat op

19 Ik heb een kortingsbon, kan ik die ook gebruiken voor het online kopen van kaarten? Nee, je kortingsbon kan niet online worden ingegeven, maar je kan je aan de kassa s wel aanmelden met je kortingsbon.

20 Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? Nee, voor online gekochte kaarten betaalt u dezelfde prijs als aan de kassa. U betaalt geen reserveringskosten.

21 Zijn er speciale arrangementen voor groepen? Ja, klik hier voor meer informatie of contacteer onze salesafdeling op

22 Kan ik online gekochte kaarten nadien ruilen? Nee, kaarten kunnen niet geruild of teruggenomen worden. U kan de wettelijke bepalingen hierrond nalezen in onze algemene voorwaarden.

23 Kan ik online gekochte tickets cadeau geven? Ja, als je het geprinte ticket cadeau geeft kan de ontvanger daar mee naar binnen.

24 Kan ik een onbeperkt aantal kaarten kopen? Ja, je kan een onbeperkt aantal kaarten kopen. (vanaf 20 personen vorm je een groep en heb je recht op groepskorting). Per aankoop kunnen max. 50 tickets gekocht worden.

25 Voor welke periode kan ik kaarten kopen? Je kan kaarten kopen die geldig zijn voor het zomerseizoen van 29 maart tot en met 28 september 2014

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions - Is er een huisreglement in het Openluchtmuseum en? - Kan ik mijn bezoek aan 'De sixties' combineren met een bezoek aan het Openluchtmuseum? - Dien ik te reserveren als ik 'De

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Krijg ik als abonnee gratis toegang? 2. Betaal ik een toeslag/reserveringskosten voor online gekochte kaarten? 3. Hoe kan ik voordelig parkeren bij Domein Bokrijk? 4. Ik heb

Nadere informatie

Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013

Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013 Vragen over de Rabo Ledendagen, Efteling, 9 en 10 maart 2013 Start verkoop vanaf 10 dec 9.00 uur 1. Algemeen Wat zijn de openingstijden van de Efteling? U kunt op de site van de Efteling www.efteling.com

Nadere informatie

ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM

ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM HOOFDSTUK 1: TOEPASSINGSGEBIED ARTIKEL 1: Het bezoekersreglement is van toepassing op alle bestaande ruimtes waaruit het Bakkerijmuseum bestaat. ARTIKEL

Nadere informatie

BRASSERIE D ACHOUFFE - B-6666 ACHOUFFE / WIBRIN - BELGIQUE - WWW.ACHOUFFE.BE

BRASSERIE D ACHOUFFE - B-6666 ACHOUFFE / WIBRIN - BELGIQUE - WWW.ACHOUFFE.BE ALGEMENE VOORWAARDEN Standaard bezoek Dit zijn de algemene voorwaarden die op elke deelnemer of groep van deelnemers aan het Standaard bezoek van toepassing zijn. Neem deze grondig door zodat onze organisatie

Nadere informatie

HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2015-2016 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

online reserveren van abonnement[en]

online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer (of

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Seizoen 2013-2014 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016

HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016 HANDLEIDING Online reserveren van abonnement(en) Seizoen 2015-2016 Een voorbereid man/vrouw JE HEBT NODIG: een computer (of tablet) met internetverbinding en een e-mailadres. EVENTUEEL OOK: een chronologische

Nadere informatie

FAQ Libelle Winterfair

FAQ Libelle Winterfair FAQ Libelle Winterfair Hieronder vind je de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wat zijn de openingstijden? Libelle Winterfair 2017 vindt plaats van woensdag

Nadere informatie

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart Q&A s Campagne: Dagkaart Ik heb een abonnement en de aanbieding niet gekregen, waarom is dat? We hebben een deel van onze klanten geselecteerd. Als u geen e-mail van ons ontvangen hebt, komt u nu niet

Nadere informatie

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST. Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST. Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015 Q&A WALIBIERFEST Das funspaβtische Walibierfest! Datum : 18, 19, 25 en 26 september 2015 Website : www.walibi.nl/walibierfest Ticketing : www.walibi.nl/tickets Openingstijden : 18:00 23:00 uur. Wijze verkoop

Nadere informatie

Meest gestelde vragen milieupas

Meest gestelde vragen milieupas Meest gestelde vragen milieupas Categorie Vraag Antwoord Algemeen 1. Wat is de milieupas? De milieupas geeft toegang tot de milieustraat van de gemeente Cranendonck. Zonder milieupas heeft u géén toegang

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

losse tickets HANDLEIDING online reserveren van

losse tickets HANDLEIDING online reserveren van IM EC SP losse tickets EN HANDLEIDING online reserveren van SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere tickets te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

W W W. K MK G - M R A H. B E E C D @ K M K G. B E

W W W. K MK G - M R A H. B E E C D @ K M K G. B E E D U C A T I E V E & C U L T U R E L E D IE N S T T E L + 3 2 ( 0 ) 2 7 4 1 7 3 0 3 F A X + 3 2 ( 0 ) 2 7 3 3 4 6 4 7 R E S E R V E R I N G E N + 3 2 ( 0 ) 2 7 4 1 7 2 1 4 m a - d i - d o - v r 9. 3 0-1

Nadere informatie

Sanoma Magazines (verdeler HUMO, FLAIR, FEELING, LIBELLE..)

Sanoma Magazines (verdeler HUMO, FLAIR, FEELING, LIBELLE..) Sanoma Magazines (verdeler HUMO, FLAIR, FEELING, LIBELLE..) Permanent aanbod Sanoma Media. geeft verschillende tijdschriften uit, Nederlandstalig of Franstalig, zoals HUMO, Flair, Feeling, Libelle,...

Nadere informatie

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST

Q&A WALIBIERFEST. Das funspaβtische Walibierfest! PROMOTEKST Q&A WALIBIERFEST Das funspaβtische Walibierfest! Datum : 19 en 26 september 2015 Website : www.walibi.nl/walibierfest Ticketing : www.walibi.nl/tickets Openingstijden : 18:00 23:00 uur. Wijze verkoop :

Nadere informatie

Handleiding VX670 Lidkaart waarmee je spaart

Handleiding VX670 Lidkaart waarmee je spaart Handleiding VX670 Lidkaart waarmee je spaart Versie 18/11/2014 INHOUD 0. Inleiding 4 1. Connectiemogelijkheden 5 2. Transactiemenu 6 2.1. Procentkorting toekennen 7 2.2. Bonkorting toekennen 8 2.3. Waardekorting

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

online reserveren van LOSSE TICKETS

online reserveren van LOSSE TICKETS HANDLEIDING online reserveren van LOSSE TICKETS 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere tickets te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer (of tablet)

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van losse tickets

HANDLEIDING. online reserveren van losse tickets HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Seizoen 2013-2014 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere ckets te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer

Nadere informatie

RICHTLIJNEN SCHOOLBEZOEKEN

RICHTLIJNEN SCHOOLBEZOEKEN Markt 1 8000 Brugge T 32 (0)50 27 03 11 www.historium.be info@historium.be RICHTLIJNEN SCHOOLBEZOEKEN Artikel 1. Tickets Tickets voor schoolbezoeken worden best op voorhand gereserveerd via de ticketwebsite,

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor reisagenten:

Gebruikershandleiding voor reisagenten: Gebruikershandleiding voor reisagenten: Wanneer je naar VuelandiaGlobal gaat via de Travel Navigator (www.b2b.vuelandia.nl), dan is je gebruikersnaam en wachtwoord bekend. Je logt dus automatisch in. Je

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Bezoekersreglement Train World

Bezoekersreglement Train World Bezoekersreglement Train World Goedgekeurd door de Raad van Bestuur van Train World op 28 augustus 2015. De bezoeker aan Train World wordt geacht het reglement te kennen en na te leven. TOEGANG TOT TRAIN

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen:

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Veelgestelde vragen Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Geboekt met/via : Contacteer: Neckermann Neckermann Vakantiewinkel of 070/233 906 Thomas

Nadere informatie

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs IZY zal de nieuwe trein low cost zijn, uitgevoerd door Thalys, vanaf 3 april 2016 tussen Brussel en Parijs met 2 tot 3 vertrekken per dag. De verkoop zal geopend

Nadere informatie

Voorwaarden luchthavenvervoer.

Voorwaarden luchthavenvervoer. Voorwaarden luchthavenvervoer. VDB-MULTISERVICES 1 Voorwaarden 2 Goede afspraken maken goede vrienden Onze algemene voorwaarden bevatten alle wederzijdse afspraken zodat u zeker bent van een comfortabele,

Nadere informatie

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen STAP 1: website Surf naar www.c-minecultuurcentrum.be en klik rechts onder online ticketing op Bestel hier je ticket

Nadere informatie

meervaart: handleiding online bestellen 1

meervaart: handleiding online bestellen 1 handleiding online bestellen 1 In de Meervaart kunt u online bestellen en zelf bepalen waar u zit. Ga naar www.meervaart.nl en klik op theater. Kies uw voorstelling en klik op het bestelwagentje naast

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Toegang tot Pay@Finpost: abonnementen & digipass

Hoofdstuk 1: Toegang tot Pay@Finpost: abonnementen & digipass In deze rubriek verzamelden we de meest voorkomende vragen en onze antwoorden over Pay@Finpost. Indien u desondanks in deze lijst geen antwoord op uw vragen vindt, aarzel dan niet ons te contacteren op

Nadere informatie

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 FEBIAC vzw Woluwedal 46 bus 6 BE -1200 Brussel Tel. +32 (02)788 64 00 Fax +32(0)2 762 81 71 e-mail: exhibitors@febiac.be website: www.autosalon.be 1 INTRODUCTIE Om

Nadere informatie

We hebben de vragen ingedeeld als volgt:

We hebben de vragen ingedeeld als volgt: In deze rubriek verzamelden we de meest voorkomende vragen en onze antwoorden over Pay@Finpost. Indien u desondanks in deze lijst geen antwoord op uw vragen vindt, aarzel dan niet ons te contacteren op

Nadere informatie

Voorwaarden luchthavenvervoer.

Voorwaarden luchthavenvervoer. Voorwaarden luchthavenvervoer. VDB-L&N SERVICES EN VDB-MULTISERVICES BVBA 1 Voorwaarden 2 Goede afspraken maken goede vrienden Onze algemene voorwaarden bevatten alle wederzijdse afspraken zodat u zeker

Nadere informatie

Instructie online reservering starttijden

Instructie online reservering starttijden Instructie online reservering starttijden Om online starttijden te reserveren, is onderstaande gebruikersinstructie voor u opgesteld. Wij raden u aan om even de tijd te nemen om uw gebruikersaccount één

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas)

Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas) Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas) De Waardekaart is een initiatief van Touch of Didix B.V. en ontstaan uit een samenwerking tussen Stichting Leergelden en Touch of Didix B.V. Algemene

Nadere informatie

INFOFOLDER - Indoor Tennis

INFOFOLDER - Indoor Tennis INFOFOLDER - Indoor Tennis 1. INSTRUCTIES VOOR GEBRUIKERS Instructieblad A1: EEN RESERVATIE MAKEN OF ANNULEREN AAN DE PC IN HET CAFETARIA Instructieblad A2: AANMELDEN AAN DE PC IN HET CAFETARIA Instructieblad

Nadere informatie

ABONNEMENTEN 30CC STAPPENPLAN ONLINERESERVATIE

ABONNEMENTEN 30CC STAPPENPLAN ONLINERESERVATIE ABONNEMENTEN 30CC STAPPENPLAN ONLINERESERVATIE Vanaf het seizoen 2013-2014 schakelt 30CC over op de nieuwe ticketsoftware, SRO. Dit stappenplan geeft je een beknopt overzicht van de reservatiemodule. De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Wie gebruikt deze voorwaarden? 3 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 3 Wat koop ik bij IKEA? 3 Welke prijs betaal ik?

Nadere informatie

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount 1 ONLINE RESERVEREN HOE DOE JE DAT? STAP 1 Hoe registreren. Of je nu een ticket voor een voorstelling van Palethe, een optie voor het huren van een locatie voor Palethe of het sportcentrum de Bemvoort

Nadere informatie

Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.)

Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.) Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.) Inhoudsopgave 1. Algemene vragen over de IC Bus 1.1 Wat zijn de onderscheidende kenmerken van de IC Bus- lijn. 1.2 Onderaannemers 1.3 Zijn er 1e klas en of 2e klas stoelen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING

FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING Waarom Milieudefensie? Milieudefensie zet zich in voor gezond en eerlijk voedsel, slimme vervoersoplossingen en duurzaam consumeren. Ons streven is om de aarde eerlijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EFTELING THEATER

ALGEMENE VOORWAARDEN EFTELING THEATER Artikel 1 definities en algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN EFTELING THEATER 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Arrangement(en) Voorstelling Efteling Theater Gast Locatie Overeenkomst

Nadere informatie

Informatie parking. Versie augustus AZ Klina 1

Informatie parking. Versie augustus AZ Klina 1 Informatie parking Versie augustus 2014 AZ Klina 1 Inhoud Algemeen...3 Hoe werkt de betaalparking?...4 Weekabonnement / 10 beurtenkaart...5 Kort parkeren...6 Mindervalidenparkeerplaats (betalend)...6 Verboden

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Handleiding VX570 Lidkaart waarmee je spaart. versie 1.4.20.10

Handleiding VX570 Lidkaart waarmee je spaart. versie 1.4.20.10 Handleiding VX570 Lidkaart waarmee je spaart versie 1.4.20.10 Versie 05/09/2013 INHOUD 0. Inleiding 4 1. Overzicht aansluitingen/toetsen 5 2. Overdrachtticket 6 3. Connectiemogelijkheden 7 4. Transactiemenu

Nadere informatie

Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt.

Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt. Brussel, 1 september 2015 Geachte confrater, Geachte mevrouw, heer, Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt. Wij wensen u veel

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN

ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG THEATER / VOORSTELLINGEN ALGEMENE INFORMATIE KIELZOG 2017-2018 Theaterkassa en informatiebalie De kassa en informatiebalie van Kielzog zijn op werkdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een theatervoorstelling.

Nadere informatie

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Giftcards B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost

Handleiding MyUnifiedPost Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Deel I: Registratie- en activatieprocedure Versie Datum laatste update 2.0 27 november 2009 Inhoud 1. Ik heb nog geen account

Nadere informatie

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur

Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Instructies online reserveren Amstelpark losse verhuur Account aanmaken Wanneer je als losse huurder voor de eerste keer sinds 1 april 2015 een baan gaat reserveren, dien je via Aanmelden een account aan

Nadere informatie

Bijstand voor deelname aan het cultureel en sociaal leven en aan sportactiviteiten

Bijstand voor deelname aan het cultureel en sociaal leven en aan sportactiviteiten Bijstand voor deelname aan het cultureel en sociaal leven en aan sportactiviteiten Versie n : 1 Laatste update: 17-03-2010 1) Waartoe dient deze fiche? 2) Vanwaar komt de steun voor de deelname aan sociale,

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC Sint-Niklaas. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC Sint-Niklaas. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC Sint-Niklaas Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Let op: Voor een vlotte online reservatie

Nadere informatie

Algemene Verkoopsvoorwaarden Bilzen Mysteries Het Complot

Algemene Verkoopsvoorwaarden Bilzen Mysteries Het Complot Algemene Verkoopsvoorwaarden Bilzen Mysteries Het Complot Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld om je bezoek en dat van andere bezoekers aan de attractie Bilzen Mysteries zo aangenaam mogelijk te maken.

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden voor uw reis met de Intercity direct Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw reis met de Intercity direct tussen Amsterdam

Nadere informatie

Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie

Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie Als Wil ik Zodat Prioriteit Inventarisatie Een product kunnen bekijken Ik genoeg info kan vinden over het product Overzicht pagina -Foto -Naam product -bijschrift -beschrijving -in winkelwagentje -verschillende

Nadere informatie

De papieren maaltijdcheques zullen weldra wettelijk niet meer gebruikt mogen worden door de bedrijven vanaf 1/10/2015.

De papieren maaltijdcheques zullen weldra wettelijk niet meer gebruikt mogen worden door de bedrijven vanaf 1/10/2015. TOYOTA TOYOTA PARTS CENTRE EUROPE Elektronische maalti;dcheques De papieren maaltijdcheques zullen weldra wettelijk niet meer gebruikt mogen worden door de bedrijven vanaf 1/10/015. Toyota zal vanaf april

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ticketverkoop via Tickli - Ticketshop Limburg van VVV Zuid-Limburg

Algemene voorwaarden ticketverkoop via Tickli - Ticketshop Limburg van VVV Zuid-Limburg Algemene voorwaarden ticketverkoop via Tickli - Ticketshop Limburg van VVV Zuid-Limburg A. m.b.t. Evenementen (pagina 2) B. m.b.t. Dagattracties (pagina 4) C. m.b.t. Excursies (pagina 6) 1 A. Algemene

Nadere informatie

Momento Giftbox Algemene Voorwaarden

Momento Giftbox Algemene Voorwaarden Momento Giftbox Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Promotions B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

ADRES 2000 VOOR WINDOWS

ADRES 2000 VOOR WINDOWS Theun Bollema 2011 Met Adres 2000 voor Windows is het mogelijk om eenvoudige databases te maken of om adressenbestanden (met meer dan 50000 adressen is geen probleem) te beheren. Door zijn opzet kan het

Nadere informatie

Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven?

Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven? Coördinatie Erfgoeddag p/a FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw T +32 (0)2 213 10 60 F +32 (0)2 213 10 99 E info@erfgoeddag.be W www.erfgoeddag.be Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven?

Nadere informatie

Parking. Informatiebrochure

Parking. Informatiebrochure Parking Informatiebrochure Inhoud 1 Algemeen 3 2 Hoe werkt de betaalparking? 3 3 Weekabonnement / 10-beurtenkaart 4 4 Tarieven 4 5 Kort parkeren 5 6 Mindervalidenparkeerplaats (betalend) 5 7 Verboden te

Nadere informatie

GASTLENEN: VRAGEN EN ANTWOORDEN

GASTLENEN: VRAGEN EN ANTWOORDEN GASTLENEN: VRAGEN EN ANTWOORDEN Welke bibliotheken doen mee aan gastlenen? Alle bibliotheken in Nederland doen mee. Mag ik in meerdere gastbibliotheken gastlenen? Ja, u mag in meer gastbibliotheken gastlenen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en/of overeenkomsten die betrekking hebben op door Güiramigos

Nadere informatie

Login. Login pagina Bardiensten On-Line. Alvorens men met het bardiensten on-line programma kan werken dient men eerst in te loggen.

Login. Login pagina Bardiensten On-Line. Alvorens men met het bardiensten on-line programma kan werken dient men eerst in te loggen. INHOUDSOPGAVE Login... 2 Gebruikte symbolen... 3 Bewerken diensten... 5 Bewerken evenementen... 6 Bewerken ledensoort... 7 Bewerken tijden... 8 Schema soort... 9 Schema schema tijden... 10 Bewerken Verenigings

Nadere informatie

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints

Nadere informatie

1. Kan ik als lid van KNBLO-NL (via vereniging of individueel) meedoen aan Via Vierdaagse?

1. Kan ik als lid van KNBLO-NL (via vereniging of individueel) meedoen aan Via Vierdaagse? Meest gestelde vragen: 1. Kan ik als lid van KNBLO-NL (via vereniging of individueel) meedoen aan Via 2. Ik ben onlangs lid geworden van KNBLO-NL (via vereniging of individueel). Is er een manier om toch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden

Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden Beste Lissevoorter, Wij hebben je eerder geïnformeerd over de veranderingen met betrekking tot de bardiensten In deze brief willen wij je nader informeren

Nadere informatie

Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt.

Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt. Geachte confrater, Geachte mevrouw, heer, Hieronder vindt u een stapsgewijs overzicht van de diverse mogelijkheden die onze online inschrijvingsmodule u biedt. Wij wensen u veel succes bij het verkennen

Nadere informatie

Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website

Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website Handleiding Terreinreservatiesysteem voor spelers Reserveren via de VTV-website Surf naar www.vtv.be en klik op Terreinreservatie. Handleiding spelers 1 Release date: 26/07/2006 Inloggen met VTV-nummer

Nadere informatie

KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs

KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs KASSA Gebruikersgids Boekenbeurs BLZ. 1-18 KASSA...1 Gebruikersgids...1 HANDLEIDING van het kassaprogramma...3 MediaPos...3 Opstarten van MediaPos:...3 Verkoop van een boek:...5 Wijziging van een verkooplijn...9

Nadere informatie

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH Webshop algemeen Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen? U kunt u bestelling wijzigen door rechts bovenin te klikken op mijn account, klantgegevens en dan weborders aan

Nadere informatie

KBVB. Toegankelijkheid tijdens wedstrijden van de Belgian Red Flames en U21 Belgian Red Devils

KBVB. Toegankelijkheid tijdens wedstrijden van de Belgian Red Flames en U21 Belgian Red Devils KBVB Toegankelijkheid tijdens wedstrijden van de Belgian Red Flames en U21 Belgian Red Devils 2018-2019 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Voor de wedstrijd... 4 2.1 Ticketverkoop... 4 2.1.1 Rolstoeltribune...4

Nadere informatie

Handleiding Mijn menu

Handleiding Mijn menu Handleiding Mijn menu Versie 26 juni 2014 Deze handleiding vertelt hoe je op de website van de Bibliotheek Rotterdam kunt inloggen in Mijn menu. Mijn menu is een internetdienst van de Bibliotheek Rotterdam

Nadere informatie

Dienstreglement Openbare bibliotheek Langemark-Poelkapelle

Dienstreglement Openbare bibliotheek Langemark-Poelkapelle Dienstreglement Openbare bibliotheek LangemarkPoelkapelle 1. Welkom In de bibliotheek van LangemarkPoelkapelle kan iedereen terecht. Je vindt er o.a. boeken, strips, digitale bronnen en films voor alle

Nadere informatie

HULP TIJDENS HET BESTELLING

HULP TIJDENS HET BESTELLING HULP TIJDENS HET BESTELLING Korte Gebruiksaanwijzing voor het bestellen van een product, in slechts 4 Stappen Tot en met Stap 2, kunt u het bestel proces op elk gewenst moment onderbreken Terug naar de

Nadere informatie

Ook op uw laatste plekje nog een klant?

Ook op uw laatste plekje nog een klant? Ook op uw laatste plekje nog een klant? We pakten nog net die laatste voorstelling mee! We konden nog last-minute een balletje slaan! op het laatste moment lekker én met een flinke korting uit eten...

Nadere informatie

BIJLAGE. Bijlage 1: Voorbeeldattesten. Bijlage 2: Lexicon. Bijlage 3: Businesscases. Bijlage nr. 1a

BIJLAGE. Bijlage 1: Voorbeeldattesten. Bijlage 2: Lexicon. Bijlage 3: Businesscases. Bijlage nr. 1a BIJLAGE Bijlage nr. 1a Bijlagen bij het Bestek voor de ontwikkeling van een geïntegreerde software voor deelnemerbeheer Bijlage 1: Voorbeeldattesten Bijlage 2: Lexicon Bijlage 3: Businesscases 1 Bijlage

Nadere informatie

Hoe bestel ik een abonnement?

Hoe bestel ik een abonnement? Hoe bestel ik een abonnement? Tips Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox in plaats van Internet Explorer, deze webbrowsers werken vlotter. Verwijder je cookies (bij de instellingen van je webbrowser)

Nadere informatie

1.2. Klant: degene die bij Qubevalet.nl een reservering plaatst voor de parkeerfaciliteit t.b.v. qubevalet.nl.

1.2. Klant: degene die bij Qubevalet.nl een reservering plaatst voor de parkeerfaciliteit t.b.v. qubevalet.nl. Algemene Voorwaarden Voorwaarden Qubevalet.nl / totaal 6 pagina s. Artikel 1:- Begripsbepalingen 1.1. Qube Valet is onderdeel van I.B.R. Investment B.V. 1.2. Klant: degene die bij Qubevalet.nl een reservering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

Zoo Antwerpen / Dierenpark Planckendael

Zoo Antwerpen / Dierenpark Planckendael Zoo Antwerpen / Dierenpark Planckendael Zoo Antwerpen Koningin Astridplein 2018 Antwerpen T +32 (0)3 202 45 40, info@zooantwerpen.be, ledendienst@kmda.org Dierenpark Planckendael Leuvensesteenweg 582 2812

Nadere informatie

Woordenlijst. Categorieën: economie en algemeen

Woordenlijst. Categorieën: economie en algemeen Woordenlijst Categorieën: economie en algemeen Aanbieding, de Iets wat goedkoper is dan anders. De schoenen zijn in de aanbieding: ze zijn 20 euro goedkoper deze week. 6 Aanbod, het Wat er allemaal te

Nadere informatie

online reserveren van abonnement[en]

online reserveren van abonnement[en] 2019-2020 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ALGEMEEN Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruiksovereenkomsten en geldt

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

Handleiding online ticketverkoop 2016 AntigoneCloud Editie

Handleiding online ticketverkoop 2016 AntigoneCloud Editie . Handleiding online ticketverkoop 2016 AntigoneCloud Editie Opmerking vooraf: het platform werkt het best met de browsers Firefox of Google Chrome. Via de website www.ccdeadelberg.be kiest u rechtstreeks

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN

MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN MIJN BEZOEK AAN HET MUSEUM VOOR NATUURWETENSCHAPPEN WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar het Museum voor Natuurwetenschappen. Dit is een museum in Brussel waar ik veel te weten zal komen over

Nadere informatie

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl

scan het formulier en de overige documenten in en stuur ze per email naar schade@independer.nl SCHADEFORMULIER REISVERZEKERING Je hebt schade en je wilt deze graag vergoed krijgen. Hieronder geven wij je enkele tips hoe je dit het beste kunt doen en wat je moet doen om de schade snel te verhalen.

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie