VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN"

Transcriptie

1 VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN HET IS WEER LENTE TIJD OM JE BUITENSCHILDERKLUS TE GAAN PLANNEN GROEN, DE TRENDKLEUR VOOR NATUURLIJK WOONGENOT VOLOP INSPIRATIE EN ADVIES OP MAAT; HÉT VOORDEEL VAN UW SPECIAALZAAK

2 PASTEL EN PATRONEN DE TREND VAN NU Heb je een passie voor kleur en patronen, dan zal onze nieuwste behangcollectie van Eline Rousseau for dimago je zeker aanspreken. Deze Scandinavisch georiënteerde collectie is een mix van typische grafische vormen gecombineerd met pasteltinten. In onze winkel en op onze website laten we je graag de complete collectie van maar liefst 32 dessins zien. TIP VAN ONZE INTERIEUR STYLIST De wanden hebben een grote invloed op de sfeer in een ruimte. Wat vooral belangrijk is bij het creëren van balans, is te kiezen voor een basiskleur die dan op meerdere plekken in je interieur terugkomt. Dat kan met verf, maar ook heel goed door gekleurd behang te gebruiken. Zorg dat die basiskleur (in verschillende nuances) terugkomt in bijvoorbeeld raamdecoratie en accessoires om je interieur in balans te houden. ELINE ROUSSEAU for dimago E 69,95 per rol

3 BRENG BUITEN WEER NAAR BINNEN Met het voorjaar voor de deur krijg je weer zin om je interieur lekker op te frissen. De nieuwe behangcollecties lenen zich daar uitstekend voor; frisse maar soms ook uitgesproken kleuren en opvallende dessins. Wil je een wand in je interieur er uit laten springen? Kijk dan ook eens bij onze grote collectie fotobehang Geen zin of tijd om zelf te behangen? Wij zorgen dat het behang naad loos op de muur komt. En de prijs zal je aangenaam verrassen. 1] EIJFFINGER Masterpiece v.a. E 44,95 per rol 2] ONSZELF Loft E 99,- per rol 3] DUTCH WALLCOVERINGS Reclaimed E 59,95 per rol 4] DIMAGO Wanna Haves E 99,- per wand (2 x 3 meter) 5] RASCH Crispy Paper v.a. E 24,95 per rol 6] BN WALLCOVERINGS Riviera Maison E 49,95 per rol 7] BN WALLCOVERINGS Chacran v.a. E 34,95 per rol 8] HOOKEDONWALLS Classic Victory E 59,- per rol (70 cm breed) PERFAX READY & ROLL Met de kant & klare behanglijm Ready & Roll kan écht iedereen behangen. Succes verzekerd.

4 DANKZIJ HET VERFADVIES VAN VERF & WAND, WAS DE KLUS VOOR BIJNA DE HELFT VAN HET GELD KLAAR Hoeveel en welke verf moet ik hebben voor... Een vraag die wij veel horen in onze speciaalzaak en waar geen standaard antwoord op is. Voor buiten is een professionele verf bijna altijd de beste keuze. Door de hoge duurzaamheid en constante kleurechtheid gaat die veel langer (tot 10 jaar) mee. In aanschaf wel duurder, maar door de hoge duurzaamheid uiteindelijk een stuk voordeliger. Maar niet voor elke klus heb je de duurste verf nodig. Voor het binnenschilderwerk voldoet op plekken waar de verf niet echt stootvast hoeft te zijn, een goedkoper alternatief ook prima. Vraag daarom altijd aan onze verfprofessionals welke verf en welke hoeveelheid je nodig hebt. Wij geven je eerlijk advies. Als je je schilderklus niet helemaal of helemaal niet zelf wilt doen, dan zorgen wij dat de klus perfect wordt uitgevoerd. VAN DE HOOGSTE TOREN TOT JOUW VOORDEUR EXTREEM BESCHERMEND TOT 10 JAAR Extreem duurzame STAR-technologie neutraliseert UV-straling en weersinvloeden. In de praktijk bewezen. Gebaseerd op meer dan 220 jaar ervaring. t.w.v. 7,95 voor lakken, harsen en andere sterk klevende vervuilingen. *Kijk op sikkens.nl voor de actievoorwaarden.

5 HET JUISTE GEREEDSCHAP HEET DIMAGO TOOLS Kwalitatieve verf verdient een goede kwast. En wil je secuur gaten dichten, dan heb je een goed plamuurmes nodig. Kortom, voor een optimaal resultaat is goed gereedschap heel belangrijk. Dimago Tools heeft een complete lijn professionele kwasten, plamuurmessen en andere verfgereedschappen in het assortiment. Wij kunnen precies vertellen welk gereedschap en welke verf het beste zijn voor jouw klus. VERF & WAND (T)HUISMERK Dat is goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook voor het binnenschilderwerk geldt, dat niet elke verf geschikt is voor elke klus of ruimte. Wij geven daarom altijd vakkundig advies. Vraag ook naar het assortiment Verf & Wand (huismerk) verfbenodigdheden als afbijtmiddel, terpentine en multiprimer. Verf & Wand hoogglanslak, 0.5 liter E 13,90 DIMAGO NEW TRADITIONALS De collectie dimago New Traditionals verf telt maar liefst 80 traditionele matte verfkleuren. Kleuren die diepte en warmte krijgen door de toegepaste vergrijzing. Er is nu ook dimago New Traditionals krijtverf verkrijgbaar, geschikt voor hout en muren. Hiermee zijn in combinatie met Patina of Craquelé veel speciale effecten mogelijk. Dimago New Traditionals Matt Emulsion (muurverf) probeerverpakking, 200ml vanaf E 8,95 GROTE GATENVULLER Met Alabastine grote gaten vuller vul je moeiteloos gaten tot wel 10 cm diep. Zowel binnen als buiten te gebruiken. TRAE-LYX Parket of massief houten vloeren moeten regelmatig van een nieuwe beschermlaag worden voorzien. Wil je dat goed doen, dan kies je voor Trae-Lyx. Vraag in onze winkel welke olie of lak je nodig hebt, want er zijn heel veel mogelijkheden. Trae-Lyx Naturel, 750 ml E 49,45

6 MAAK JE KAMER AF MET RAAMDECORATIE Met raamdecoratie kun je de lichtinval in je kamer regelen. De mate waarin en hoe dit gebeurt is afhankelijk van het soort. Waar je bij horizontale en verticale jaloezieën eenvoudig de lichtinval varieert door het kantelen van de lamellen, kun je bij plissé- en dupligordijen optimale privacy aan de onderzijde van het raam creëren en volledige lichtinval aan de bovenzijde. Het materiaal van de raamdecoratie bepaalt ook of je een zachte of strakke uitstraling in je interieur brengt. Moeite met kiezen? Wij geven je graag advies. Alle harde en zachte vloeren worden door ons zorgvuldig ingemeten. Ook kunnen wij deze op vakkundige wijze bij je komen leggen. VOOR ELKE SMAAK RAAK Welke vloer het beste bij jou past? Natuurlijk speelt smaak dan een belangrijke rol, maar budget en gezinssamenstelling zijn hierbij ook belangrijk. Houd je van de natuurlijke uitstraling van hout, maar wil je een praktische vloer, kies dan voor laminaat of PVC met houtmotief. Nauwelijks van echt te onderscheiden, maar prettiger in het onderhoud. Houd je van lekker warm aan je voeten? Tapijt is weer helemaal in, in oneindig veel variaties en kleuren verkrijgbaar en ook als op maat gemaakt karpet. Of je nu voor een harde of zachte vloer kiest, wij zorgen dat hij perfect gelegd wordt.

7 MOOI EN PRAKTISCH Als je toch met je interieur aan de slag gaat, wat dacht je van (nieuwe) gordijnen? Niks saai of oubollig, de nieuwe collecties staan bol van verrassende dessins, maar vooral van heel veel frisse en eigentijdse kleuren. Maar ook in confectiemethoden en ophangsystemen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt en zal het eindresultaat je verwachtingen overtreffen. Onze interieurprofessionals laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is en komen bij je thuis alles inmeten. De gordijnen worden volledig op maat gemaakt en vanzelfsprekend monteren wij ze zoals jij ze wilt. dimago New Tra ditionals Blue Eyes dimago New Tra ditionals Fields dimago New Tra ditionals Leaf dimago New Tra ditionals Cottage Onze collectie dimago New Traditionals verf is een zorgvuldige selectie van 80 traditionele matte kleuren. Ontdek zelf hoe ze een perfecte combinatie vormen met de overige dimago collecties, zoals de gordijnen- en raamdecoratiecollecties. HORREN VOOR RAAM EN DEUR Wel de deur of het raam open maar geen last van insecten of pollen in huis? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment horren voor ramen en deuren. Er zijn nu ook mooie plissé horren leverbaar die heel goed toepasbaar zijn voor o.a. schuifpuien. DIMAGO SHUTTERS Het zijn echte sfeermakers, die mooie houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Altijd op maat gemaakt en daardoor passend voor elk raam, zelfs als dat rond is. Dimago shutters zijn verkrijgbaar in diverse lamelbreedten en vele kleuren, ook in o.a. de 80 dimago New Traditionals kleuren. Horren zijn veelal maatwerk dus adviseren wij je graag in onze winkel of bij je thuis. Nat uurl ijk kunnen we de horren ook vakkundig voor je monteren.

8 VOOR EEN PERFECT RESULTAAT BUITEN HOGE DUURZAAMHEID, EENVOUDIG TE REINIGEN, KRAS- EN SLIJTVAST Je huis is een kostbaar bezit dus kies je voor het buitenwerk natuurlijk voor de beste kwaliteit, de professionele verf van Sigma. Deze lakverf is een klasse apart door de hoge kras- en slijtvastheid en kleurechtheid. 10 JAAR SCHILDERVRIJ IN 2 UUR DROOG SIGMA S2U ALLURE Extreem duurzame kras- en slijtvaste lakverf. Tot 10 jaar genieten van je schilderwerk. SIGMA RAPID Door snelle droging kunnen deuren en ramen na 2 uur worden gesloten. WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN Omdat je niet dagelijks aan het schilderen, behangen of je interieur aan het opfrissen bent, mis je op zo n moment de ervaring die wij je volop kunnen bieden. Je wilt de slimste oplossing, wij zorgen dat je die krijgt. Niet alleen het juiste product voor elke situatie, (en dat is zeker niet altijd de duurste), maar ook gericht kleuren stylingsadvies. Wij inspireren je graag, dagen je uit om na te denken over oplossingen waaraan jij niet gedacht hebt. Jouw ideeën vertalen wij naar tastbare producten. Alles op maat gemaakt en/of op maat afgestemd op jouw stijl. Je vindt bij ons alles onder 1 dak: van professionele verf tot de grootste behang- en raamdecoratiecollecties en een grote collectie gordijnstoffen en vloeren. Wanneer kunnen we jou helpen? ONZE MERKEN Meer informatie: of volg ons nu ook op: twitter.com/verfenwandnl facebook.com/verfenwand pinterest.com/verfenwand Nr. 1, Prijs-, model- en zetfouten voorbehouden. Prijzen zijn adviesverkoopprijzen en geldig tot 2 weken na verspreiding, tenzij anders is aangegeven. Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Omdat wij het assortiment altijd optimaal aanpassen aan de winkel kan het aantal gevoerde merken verschillen.

Buitenschilderen kan bijna het hele jaar door Kies wel voor professionele verf

Buitenschilderen kan bijna het hele jaar door Kies wel voor professionele verf DECO HOME verf behang raamdecoratie gordijnen vloeren Buitenschilderen kan bijna het hele jaar door Kies wel voor professionele verf Altijd gratis professioneel advies Een hele zorg minder gratis tijdschriftenbon

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

bij aankoop vanaf e25,- aan dimago producten.

bij aankoop vanaf e25,- aan dimago producten. TIJD VOOR WAT ANDERS Met goed onderhouden schilderwerk is uw huis een sieraad voor de buurt. Door te kiezen voor andere kleuren voor uw schilderwerk krijgt uw huis een volledig andere uitstraling. Uw Verf

Nadere informatie

je huis verdient het!

je huis verdient het! Dé specialist in huis verf behang raamdecoratie gordijnen vloeren je huis verdient het! GRATIS VAKKUNDIG ADVIES De ruimste keuze in A-merken INSPIRATIEBRON VOOR ELKE SMAAK INMETEN, monteren EN ADVIES AAN

Nadere informatie

alles om uw huis, thuis te maken

alles om uw huis, thuis te maken alles om uw huis, thuis te maken verf & wand doet meer GRATIS VAKKUNDIG ADVIES DOOR PROFESSIONALS DE RUIMSTE KEUZE INSPIRATIEBRON VOOR ELKE SMAAK INMETEN EN ADVIES AAN HUIS MAATWERK IS BIJ ONS STANDAARD

Nadere informatie

gratis hét visitekaartje van uw woning www.verfenwand.nl

gratis hét visitekaartje van uw woning www.verfenwand.nl schilderwerk is hét visitekaartje van uw woning gratis shopper bij aankoop vanaf e5,- aan dimago producten. Ook de buitenkant mag best ff wt ndrs De buitenkant van een huis heeft veel te lijden van het

Nadere informatie

Gratis waardebon! Meld je aan voor de Verf & Wand nieuwsbrief en ontvang direct een waardebon t.w.v. e 5,-

Gratis waardebon! Meld je aan voor de Verf & Wand nieuwsbrief en ontvang direct een waardebon t.w.v. e 5,- Behang dimago New Structures vanaf e 19,95 per rol Overschilderbaar behang! Dimago New Structures overschilderbaar vliesbehang. Kies uw eigen structuur en schilder het vervolgens in elke gewenste kleur.

Nadere informatie

VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN

VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN VERF & WAND VERF BEHANG RAAMDECORATIE GORDIJNEN VLOEREN DE TRENDS IN MOOI WONEN UW SPECIAALZAAK ALTIJD DICHTBIJ Beeld: Luxaflex BEHANGTRENDS 2015 NIEUW DIMAGO CONCEPTS DIMAGO Concepts, vanaf 24,95 De natuur

Nadere informatie

jouw stijl ons advies

jouw stijl ons advies De vakman voor interieur & exterieur jouw stijl ons advies Omdat je wel weet wat je wilt, maar niet weet hoe je het moet aanpakken. Wij adviseren je en komen met verrassende oplossingen waarom verf & wand?

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

Jaap Vink. Het beste idee voor uw woning!

Jaap Vink. Het beste idee voor uw woning! Vloeren KRANT Marc Sleutel Jaap Vink Pieter Vink Het beste idee voor uw woning! Jan-Kees Sleutel Laat de zomer maar komen! partners Wie leeft er niet op, van een heerlijk zomers zonnetje? We worden er

Nadere informatie

durf, design & decoratie

durf, design & decoratie Compleet dimago De dimago collectie is een compleet interieurconcept met verf, behang, raamdecoratie, shutters, gordijnstoffen en alles voor uw vloer. Bij een compleet interieurconcept hoort ook een complete

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen

de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen In deze informatiewaaier: de vernieuwde winkel ons totaalconcept veel voordeel! HistorONE verfstalen DecoHome Zierikzee Grevelingenstraat 11 Zierikzee Telefoon: (0111) 45 11 20 Fax: (0111) 45 11 19 E-mail:

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- WOONMAAND ACTIE Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Vrijwel alle raamdecoratie en gordijnen zijn ook verkrijgbaar met elektrische bediening. Met een druk op de knop regel

Nadere informatie

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk.

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk. ruimt op Mijn huis restylen wordt met wel héél aantrekkelijk. Het delige huismerk de échte. profiteer nu zonwering laminaat PVC Parade tapijt tmcs.nl/opruiming opruiming Het huismerk. Hollands design met

Nadere informatie

Decorette PVC vloer. Fortuna in 8 kleuren verkrijgbaar. wat zijn de woontrends. van dit voorjaar? Kies je eigen stijl

Decorette PVC vloer. Fortuna in 8 kleuren verkrijgbaar. wat zijn de woontrends. van dit voorjaar? Kies je eigen stijl natuur op alle rolgordijnen Eijffinger behang Natural Wallcovering rol 90 cm breed 5,5 meter lang 129,- per rol rolgordijn (in alle maten leverbaar) 104, - voor 83,- Bali, kwaliteit katoen/viscose met

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.decora.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

Gratis * barbecue. in alle afdelingen. van za 5 t/m za 12 april VERF EN ADVIES BEHANG GORDIJNEN EN ZONWERING VLOERBEKLEDING DECORATIE

Gratis * barbecue. in alle afdelingen. van za 5 t/m za 12 april VERF EN ADVIES BEHANG GORDIJNEN EN ZONWERING VLOERBEKLEDING DECORATIE VERF EN ADVIES BEHANG GORDIJNEN EN ZONWERING VLOERBEKLEDING DECORATIE van za 5 t/m za 12 april in alle afdelingen lees meer op pg. 8 Gratis * barbecue *Ontvang nu de Weber One-Touch Original 47 cm Houtskoolbarbecue

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

20% KORTING NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT LOVE LIFE VOLOP MARMOLEUM VLOEREN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT LOVE LIFE VOLOP MARMOLEUM VLOEREN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT 3 LOVE LIFE 6 MARMOLEUM VOLOP 11 VLOEREN *) vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.dekotap.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.dekotap.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.dekotap.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl Collectie. MARCO MARKNESSE 2013 Leef! LICHT RUIMTE KLEUR BEKIJK ONZE JAARCOLLECTIE 2 De Meubelier pasklare comfortabele fauteuils RELAX IN ONZE WINKEL Boxspringcombinatie

Nadere informatie

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* KAMERBREED OF KARPET 3 NOVILON VTWONEN VLOER 10 INBETWEEN DOORZICHTIG, MAAR TOCH NIET GEHEEL

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Goesting voor decoratie!

Goesting voor decoratie! INTERIEUR voorjaar 2013 Goesting voor decoratie! lenteacties op pagina 12 Profiteer ervan! Het kleurenconcept Shades of Harmony van Sigma is afgestemd op het maken van een persoonlijk en geraffineerd kleurenplan.

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

VOOR SCHERP GEPRIJSDE PROFESSIONELE VERF èn het juiste schilderadvies. van de maand PRODUCT ALUMINIUM JALOEZIEËN VAN DECOKAY DESIGN MET 20% KORTING

VOOR SCHERP GEPRIJSDE PROFESSIONELE VERF èn het juiste schilderadvies. van de maand PRODUCT ALUMINIUM JALOEZIEËN VAN DECOKAY DESIGN MET 20% KORTING DK1836 VOOR SCHERP GEPRIJSDE PROFESSIONELE VERF èn het juiste schilderadvies PRODUCT van de maand ALUMINIUM JALOEZIEËN VAN DECOKAY DESIGN MET 20% KORTING 1 LITER OP KLEUR NU VOOR 1 LITER OP KLEUR NU VOOR

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

oktober woon maand 10% korting op gordijnen en zonwering. wij zijn zondag 26 oktober geopend van

oktober woon maand 10% korting op gordijnen en zonwering.  wij zijn zondag 26 oktober geopend van Topfloor n.v. opent zijn nieuwe winkel op een nieuwe locatie inspireert oktober woon maand op gordijnen en zonwering. (Niet in combinatie met andere acties) wij zijn zondag 26 oktober geopend van 10.00-17.00

Nadere informatie

Gezellig wonen! Grote keuze aan sfeervolle decoratie

Gezellig wonen! Grote keuze aan sfeervolle decoratie Gezellig wonen! Grote keuze aan sfeervolle decoratie Ruim assortiment, laat je inspireren, laat je verleiden Cadeautip! Een geschenkbon voor de feestdagen Elke klant zijn eindejaarsgeschenk! december =

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

de zomer vieren met Fine Fleurs

de zomer vieren met Fine Fleurs de zomer vieren met Fine Fleurs Nieuw IN DE COLLECTIE Zie pag. 2/5 15% korting op alle binnenzonwering uit de Vivante collectie* ZORGELOZE ZOMER MET POWERVIEW EN SOMFY topper Nieuw Het nieuwe en verrassende

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND HET GEZICHT VAN... PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE VLOERKLEED 3 FRISSE DURF MET VITRAGE 5 DESSIN

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. St. Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment

Nadere informatie

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN I N S P I R E R E N D M E E S T E R S C H A P W I N T E R 2 0 1 0 MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! TAPIJT & TRAPLOPE RS > 19% BTW KORTING! O.A. PARADE & BONAPARTE >

Nadere informatie

Thuiskomen in Grotenhuyshof met Hattelli

Thuiskomen in Grotenhuyshof met Hattelli Thuiskomen in Grotenhuyshof met Hattelli Woonklaar je woning betrekken Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten.

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten. Voorjaar 2019 - multimate.nl #Multimatehelpt zonwering op maat Het zonnetje uit huis Raamdecoratie in alle soorten en maten Ongewenst bezoek Totaaloplossing voor iedere zon De zomer is onderweg. Het kan

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een IT S TIME TO START LIVING 32064 VERTICALE JALOEZIEËN Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie tussen licht, privacy en het verrijken van je interieur? Geef je rolgordijn een finishing touch met een

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN HET GEZICHT VAN... Vloeren Studio Duiven Als eigenaar van Vloeren Studio Duiven breng ik jarenlange ervaring mee. Sinds 1997 ben ik actief als zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

SPECTACULAIR VOORDEEL!

SPECTACULAIR VOORDEEL! KOMT DAT ZIEN SPECTACULAIR VOORDEEL! HUIS VERKOPEN? Een onderhoudsbeurt voor de vloer doet wonderen! EIKEN VLOEREN Vanaf 49,95 50% VAN UW KAMER GRATIS GELEGD! Bestel snel! ELKE 10 E METER GRATIS! In de

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB De juiste aankleding brengt warmte in je woonkamer 1 2 Geniet van een

Nadere informatie

BEWAARBOEKJE ALLES OVER VLOEREN

BEWAARBOEKJE ALLES OVER VLOEREN 2014 2015 ALLES OVER VLOEREN PASSIE VOOR VLOEREN! Graag delen we onze passie met jou. Met deze brochure willen we je inspireren. Krijg je de smaak al te pakken? Het team van Vloerenland ziet je graag langs

Nadere informatie

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER interieurstyling & projectinrichting in Arnhem SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

10% KORTING SPANNENDE STRUCTUREN IN TAPIJT HORIZONTALE BANEN VOOR EEN GROOTS EFFECT PRAKTISCHE PVC VLOERDELEN IN VELE DESSINS

10% KORTING SPANNENDE STRUCTUREN IN TAPIJT HORIZONTALE BANEN VOOR EEN GROOTS EFFECT PRAKTISCHE PVC VLOERDELEN IN VELE DESSINS SPECIALISTEN IN HET CREEËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP EEN VLOERKLEED OP MAAT VAN BONAPARTE, DESSO EN PARADE* HORIZONTALE BANEN VOOR EEN GROOTS EFFECT PRAKTISCHE PVC VLOERDELEN IN VELE DESSINS SPANNENDE

Nadere informatie

20% Thuis met betonlook Mix & Match. Comfortabele vloer KORTING. op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen*

20% Thuis met betonlook Mix & Match. Comfortabele vloer KORTING. op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen* 3 4 8 Thuis met betonlook Mix & Match Comfortabele vloer 20% KORTING op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen* * Vraag naar de voorwaarden in de winkel De 4 uitgangs punten van

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één

Nadere informatie

AT T E L L I P R O J E C T S

AT T E L L I P R O J E C T S ATTELLI PROJECTS Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om

Nadere informatie

Verrassend. h interieuradvies gewoon bij jou op de bank. jouw binnenhuisadviseur. Plan direct een afspraak online.

Verrassend. h interieuradvies gewoon bij jou op de bank. jouw binnenhuisadviseur. Plan direct een afspraak online. Bij afname van interieuradvies+ ontvang je een restyle cheque cadeau t.w.v. 250.- Verrassend h interieuradvies gewoon bij jou op de bank Plan direct een afspraak online. jouw binnenhuisadviseur Het beste

Nadere informatie

Sale. Winter 2499,- SHOWMODELLEN TEGEN HOGE KORTINGEN! woonkrant. marcomarknesse.nl

Sale. Winter 2499,- SHOWMODELLEN TEGEN HOGE KORTINGEN! woonkrant. marcomarknesse.nl Woonkrant december 2018 Marco Marknesse Winter woonkrant Hoekbank Pascal Keuze uit verschillende ruggen en armen, is leverbaar in diverse opstellingen, stof- en lederkwaliteiten en kleuren. in stof Aangepaste

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak voorwoord Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één van onze kastensystemen.

Nadere informatie

Goed opbergen is ons vak

Goed opbergen is ons vak ACCESSOIRES & VERLICHTING Model- en prijswijzigingen voorbehouden 2013/04. Aanbiedingen geldig tot 4 weken na verspreiding. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

raamdecoratie en horren 25% korting interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren!

raamdecoratie en horren 25% korting interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren! interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren! raamdecoratie en horren 25% korting Voor elk type raam of deur de juiste hor en raamdecoratie!

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

NR. 8-2016 Laminaat 20 JAAR GARANTIE 20% 22.99 8.39 TOT 40% VOORDEEL

NR. 8-2016 Laminaat 20 JAAR GARANTIE 20% 22.99 8.39 TOT 40% VOORDEEL NR. 8-2016 Geldig van maandag 4 april t/m zondag 1 mei 2016 Laminaat Prime Loc New 4V groef Dikte 8 mm Pakinhoud 2,16 m 2 Verkrijgbaar in 3 kleuren 20 JAAR GARANTIE 22. 99 20% 18. 39 m 2 TOT 40% Het grootste

Nadere informatie

Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL

Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL VANAF XX% KORTING GA NAAR UW VERFSPECIAALZAAK VOOR UW ACTUELE VOORDEEL Sigma helpt u bij elke buiten verfklus! Sigma helpt u bij elke verfklus, deze folder is gericht op al uw specifieke verfklussen buiten.

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

voor iedere woonstijl

voor iedere woonstijl Kok Wooncenter voor iedere woonstijl inspirerend woonnieuws met honderden euro s voordeel! Zonwering Gordijnen Vlakke vloeren Tapijt Behang Shutters Verf voor een persoonlijke woonstijl Meer inspiratie?

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Bewaar exemplaar VOORWOORD INHOUD Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van

Nadere informatie

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1 Sfeervol door zacht gefilterd licht 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 2 3467 3467 3467 Drie producten in

Nadere informatie

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht 3467 Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

De SUNWAY Hout Collectie

De SUNWAY Hout Collectie Hout Collectie De SUNWAY Hout Collectie Hout, de natuurlijke sfeermaker Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hout is dé natuurlijke sfeermaker en biedt

Nadere informatie

VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden. ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1

VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden. ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1 Aangenaam wonen met VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1 Het zit m in de details Robin oranje uni gordijnstof 140 cm breed 24,95 Vico Witte inbetween met

Nadere informatie