AT T E L L I P R O J E C T S

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AT T E L L I P R O J E C T S"

Transcriptie

1 ATTELLI PROJECTS

2

3 Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om de inrichting van je nieuwe koopwoning uit handen te geven? Zodat jij naast het kopen van je droomplek ook een interieur hebt dat geheel naar jouw woonwensen is ingevuld.

4 Hattelli Wij willen graag dat je je vanaf dag één thuis voelt in je nieuwe woning. Daarom bieden wij het woonklaarpakket. Dit zijn handige woonpakketten, bestaande uit vloeren, raamdecoratie, badkamer meubels en inbouwkasten in verschillende woonstijlen. Dan hoef je niet zelf op zoek te gaan. Zo bespaart Hattelli jou tijd en geld. Je kunt rekenen op advies en begeleiding van onze woonexperts. Zij zijn op de hoogte van de laatste woontrends en staan voor je klaar om al je interieurwensen waar te maken. En omdat jij het al zo druk hebt, wordt alles geïnstalleerd vóór de oplevering. Hierdoor kun je al direct gaan wonen en eerder je huidige woning opzeggen. Door de snelle oplevering van je nieuwe woning heb je minder lang dubbele lasten. Daarnaast kunnen de kosten van het gekozen pakket vaak worden meegenomen in de totale koopsom en dus ook in de hypotheek.

5

6

7

8

9 Ruimte voor jou Leven op jouw manier, op een plek die bij jou past en met een interieur dat daarbij aansluit. De één geniet van het dynamische leven van de stad en wilt dat zijn huis ook die internationale allure uitstraalt. Terwijl de ander kiest voor meer ruimte en groen en diezelfde sfeer graag naar binnenhaalt. Het belangrijkste is dat je graag woont op een plek die bij jou past. Daarbij is niet alleen de locatie belangrijk, maar ook het interieur.

10

11

12 Altijd persoonlijk Onze interieuradviseurs helpen je graag. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van wonen en interieur. Ze vertalen jouw wensen naar een woonklaarpakket in de stijl die bij jou past. Hierdoor maak je de juiste keuzes en heb je vooraf een goed beeld van hoe jouw huis er straks uit komt te zien. Van concept tot oplevering zijn onze interieuradviseurs jouw persoonlijke contact.

13

14

15

16 JOUW HUIS IN 3D De keuzes van het woonklaarpakket komen direct tot leven in de 3D app, zodat jij je een goede voorstelling kunt maken van hoe jij straks gaat wonen. Word je blij van een houten vloer of heb je toch liever een laminaatvloer? Je hebt de keuze uit een mooie collectie vloeren die zorgen voor een warme en prettige sfeer in elke leefruimte.

17 Een opgeruimd huis zorgt voor rust in je hoofd. Met een inbouwkast creëer je voldoende ruimte voor de spullen die jij liever niet direct ziet. Stel je badkamer samen zoals jij dat wilt. We hebben een ruime keuze aan badkamermeubels en accessoires.

18

19

20 Woonklaarpakket Het woonklaarpakket bestaat uit vloeren, raamdecoratie, badkamer meubels en inbouwkasten. Je kunt alles naar eigen smaak en stijl samenstellen. VLOEREN Donker of licht, robuust of strak, in een visgraat of stroken? Een vloer is heel bepalend voor de uitstraling van je huis. Van houten vloeren tot laminaat en pvc; wij hebben voor elk budget en voor elke smaak een passend advies. RAAMDECORATIE Raamdecoratie is niet alleen om meer sfeer in je huis te creëren, maar ook om het zonlicht mooi te filteren. Wij leveren maatwerk raamdecoratie, maar ook standaardmaten van goede kwaliteit.

21 Naast onze deskundige interieuradviseurs, wordt ook de montage en installatie van je woonklaarpakket door vakmensen gedaan. Je hoeft niet zelf meer te zagen of te boren. De vloer wordt vakkundig gelegd, de badmeubels en accessoires worden keurig gemonteerd. De kasten staan klaar om ingericht te worden en de gordijnen zijn al opgehangen. Wel zo gemakkelijk als je daar zelf geen tijd voor hebt. BADKAMERS s Ochtends even tijd voor jezelf voordat de dag begint, of juist s avonds lekker ontspannen na een drukke dag werken of sporten. Kies de badkamer die bij je past en maak van je badkamer een echte welnessruimte. INBOUWKASTEN Kastruimte mag natuurlijk niet ontbreken in je huis. Met ruime inbouwkasten maak je optimaal gebruik van de ruimte. Helemaal afgestemd op jouw wensen. En passend bij jouw interieur.

22 Vloeren Wij bieden een brede collectie vloeren aan van verschillende topmerken. De collectie houten vloeren van Hattelli staat voor kwaliteit, ambacht, innovatie en design. De vloeren zijn ontwikkeld om duurzaam en aangenaam te wonen. Je hebt de keuze uit de gehele collectie, inclusief de vloeren die zijn ontwikkeld in samenwerking met topontwerpers. Hou je van landelijke brede planken of toch van een luxe visgraat? Je kunt volop kiezen uit verschillende afwerkingen, stijlen, kleuren en legverbanden. Naast de houten vloeren hebben wij ook een prijsvriendelijke laminaatvloer of een comfortabele PVCvloer. Onze vloeren worden vakkundig gelegd door professionals.

23

24

25 Raamdecoratie Of het nu gaat om standaard of maatwerk; maak je keuze uit de uitgebreide collectie raamdecoratie van Hattelli. Voor een strakke moderne look zijn er roljaloezieën en verticale lamellen. Houten jaloezieën en vouwgordijnen geven je interieur extra sfeer. Rolgordijnen zijn tijdloos en toepasbaar vrijwel elke raamtype. We hebben een ruime keuze aan gordijnstoffen in diverse kleuren, materialen en designs. Van vitrage tot blinderende stoffen.

26 Badkamers Badkamers kunnen rustig en ontspannend zijn, maar dienen ook praktisch te zijn op drukke ochtenden. Met onze collectie badkamermeubels is het makkelijk om je droombadkamer te creëren. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en afmetingen. Met een ruime keuze aan badkameraccessoires maak je het geheel af. Daarnaast hebben we diverse douchewanden, ideaal voor badkamers van elke grootte.

27

28

29 Inbouwkasten Met onze inbouwkasten stel je de kast samen die past bij jouw woonwensen. Met een uitgebreid assortiment aan kleuren, materialen, interieur en accessoires vind je altijd een kast die bij jou past. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat je bij ons altijd kiest voor een duurzaam kastsysteem. Tweezijdig gelamineerde decorpanelen, veiligheidsglas, krasvaste profielen, soepele en geruisloze geleiding. Door gebruik te maken van het Soft-close systeem sluiten de deuren geluidloos.

30

31

32 Welke stijl past bij jou? De één weet precies wat hij of zij mooi vindt en de ander wil graag geïnspireerd worden om een woning in te richten. Hoe woon jij het liefst, wat vind jij mooi en welke combinaties spreken jou aan? NATURAL BEAUTY Jij houdt van een fris en licht interieur met Scandinavische invloeden. Je kiest voor kleuren als blauw, mint en roze. Grafische designs mix je met vintage meubels. Deze stijl is modern, gezellig, vrolijk en gemakkelijk te combineren met andere stijlen. Jij en je huis kiezen voor groen. Groen brengt rust en creëert gezelligheid. Natuurlijke kleuren gecombineerd met hout, riet en veel planten. Je bent up-to-date met de laatste trends en integreert deze binnen no time in je eigen huis. LIGHT & NATURAL BRIGHT BEAUTY

33 INDUSTRIAL VINTAGE Jij houdt van minimalistisch wonen met chique elementen. De kunst van het weglaten, hoe minimalistischer hoe beter. Kies voor een rustige basis met zwart, wit en grijstinten en combineer dit met materialen zoals natuursteen, fluweel en messing. Heb jij een stoere, gedurfde stijl? Zou je het liefst in een oud fabriekspand wonen en zie je graag constructiedetails in jouw huis? Kies dan voor een industrieel interieur met vintage elementen. Zwart gecombineerd met aardse tinten. MINIMAL DESIGN

34

35

36 Welkom We zien je graag in onze showroom! Hier kun je geheel vrijblijvend een eerste afspraak maken met onze interieuradviseurs. Zij kunnen je alles over de woonklaarpakketten vertellen. Daarnaast kun je al onze producten uitgebreid bekijken we hebben we zelfs modelwoningen, zodat je alvast door je nieuwe woning kunt lopen en het echt kunt beleven! Hattelli heeft showrooms op verschillende locaties. Kijk voor de actuele projecten op

37

38

39

40

41 DAT WE HET WOONKLAARPAKKET KONDEN MEEFINANCIEREN IN ONZE HYPOTHEEK; IDEAAL! NU KOST HET ONS SLECHTS ENKELE TIENTJES PER MAAND Alle voordelen op een rij 100% financierbaar. De kosten van het woonklaarpakket kunnen voor 100% meegenomen worden in de totale koopsom en dus ook in je hypotheek. Direct woonklaar. Voor het opleveren van de woning is jouw woonklaarpakket al volledig geïnstalleerd. Je hoeft dus niet meer zelf te klussen of een klusjesman in te huren. Persoonlijk advies. De interieuradviseurs staan altijd voor jou klaar. Ze begeleiden je in het keuzeproces van het woonklaarpakket tot de fase van het opleveren van de woning. Kwaliteit. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Naast onze collectie standaardmaten voeren wij ook maatwerk uit. In jouw stijl. In de pakketten denken we met je mee. Ons team heeft een voorselectie van actuele producten en stijlen gemaakt. We bieden slimme en elegante oplossingen die passen bij jouw woning en stijl. Showroom op locatie. In onze showrooms begint de beleving van jouw nieuwe woning. Hier kun je met de wooncoach jouw moodboard maken en je huis inrichten. In 3D. Alle keuzes worden direct zichtbaar, doordat wij jouw woning visualiseren in 3D.

42 Heb je interesse in een woonklaarpakket of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Hattelli Projects Disclaimer Hattelli Projects. Niets uit deze brochure mag worden gebruikt door derden zonder schriftelijke toestemming van Hattelli Projects BV gevestigd te Amsterdam. Dit document is samengesteld op basis van voorlopige informatie. De beelden geven slechts een indruk van de woonklaarpakketten. Aan de teksten en beelden kunnen geen rechten worden ontleend. November 2017.

43

44

Thuiskomen in Grotenhuyshof met Hattelli

Thuiskomen in Grotenhuyshof met Hattelli Thuiskomen in Grotenhuyshof met Hattelli Woonklaar je woning betrekken Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het

Nadere informatie

WOONKLAARPAKKET GEMAK EN LUXE

WOONKLAARPAKKET GEMAK EN LUXE Woonklaar pakketten WOONKLRPKKET GEMK EN LUXE 2 Je wilt niet alleen wonen op een prachtige locatie, maar stelt ook eisen aan comfort en inrichting van jouw appartement. Holland Park staat voor een hoge

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

EIGENHUIS WOONKLAAR PAKKET

EIGENHUIS WOONKLAAR PAKKET EIGENHUIS WOONKLAAR PAKKET PRIJSLIJST EN SPECIFICATIES 2017 JOUW WONING JOUW STIJL BOTANIC LIVING MODERN LIVING URBAN INDUSTRIAL The Gustav is stijlvol, daar zorgen wij wel voor. In jouw toekomstige woning

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Stap voor stap naar jouw droombadkamer

Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stel uit de mooiste producten jouw droombadkamer samen Het is zover: de aankoop van je nieuwe huis is een feit. Van harte gefeliciteerd Een bijzondere stap naar een

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Stap voor stap naar jouw droombadkamer

Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stel uit de mooiste producten jouw droombadkamer samen Het is zover: de aankoop van je nieuwe huis is een feit. Van harte gefeliciteerd Een bijzondere stap naar een

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE WHERE YOUR PERSONALITY MEETS MY SIGNATURE Mariska Jagt - interieurontwerpster - INHOUDSOPGAVE Houthaven is het nieuwe wonen in Amsterdam. Service en comfort staan daarbij hoog

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

Design en decoratie. Inrichting van een huis

Design en decoratie. Inrichting van een huis Design en decoratie BWI 3. Woonstijlen Ieder huis heeft een eigen woonstijl. Welke woonstijl je kiest, ligt aan jouw eigen smaak. Jouw woonstijl kan ook beïnvloed worden door onder andere woontijdschriften

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN

VERTICALE JALOEZIEËN VERTICALE JALOEZIEËN 2 BASIC WHITE Wit is altijd goed en daarom ook een ideale kleur voor jouw verticale jaloezieën. Met wit voor je raam creëer je een rustige en frisse basis waarmee je jarenlang vooruit

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

Stap voor stap naar jouw droombadkamer

Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stap voor stap naar jouw droombadkamer Stel uit de mooiste producten jouw droombadkamer samen Het is zover: de aankoop van je nieuwe woning is een feit. Van harte gefeliciteerd. Een bijzondere stap naar

Nadere informatie

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Bataviahaven Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Bataviahaven Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren s sanitair wanden Bataviahaven Lelystad Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Total home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouw woningen en

Nadere informatie

VERSCHIL MOET ER ZIJN

VERSCHIL MOET ER ZIJN START Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komt er zoveel op je af. Je moet nadenken over je ideale indeling, hoe je droomkeuken eruit ziet, waar je bad komt te staan, kleuren, verlichting, vloeren en

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN HET GEZICHT VAN... Vloeren Studio Duiven Als eigenaar van Vloeren Studio Duiven breng ik jarenlange ervaring mee. Sinds 1997 ben ik actief als zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

de zomer vieren met Fine Fleurs

de zomer vieren met Fine Fleurs de zomer vieren met Fine Fleurs Nieuw IN DE COLLECTIE Zie pag. 2/5 15% korting op alle binnenzonwering uit de Vivante collectie* ZORGELOZE ZOMER MET POWERVIEW EN SOMFY topper Nieuw Het nieuwe en verrassende

Nadere informatie

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl Wand- en vloerafwerking vormen, naast de keuken en badkamer, een belangrijke basis in uw huis. Met Eigenhuis Woonklaar zijn uw wanden en vloeren zo snel

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Meubelplan intekenen

Meubelplan intekenen Week 5 MEUBELPLAN Meubelplan intekenen Als je door middel van het vlekkenplan een globale indeling voor je interieur hebt gemaakt dan kan je nu het meubelplan intekenen op je plattegrond. Je kan de verschillende

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. SUDBROCK Special

INSPIRATIEGIDS. SUDBROCK Special INSPIRATIEGIDS SUDBROCK Special Inleiding Iedereen voelt zich graag thuis in zijn eigen huis. Daar horen van tijd tot tijd veranderingen bij. Zoals een tv-audio wandoplossing. Hoe overzie je nu al die

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Bars & interior rentals. Cocktails, catering & workshops. Brand consultancy & production. Stand design & construction

Bars & interior rentals. Cocktails, catering & workshops. Brand consultancy & production. Stand design & construction Bars & interior rentals Cocktails, catering & workshops Brand consultancy & production Stand design & construction Bars & interior rentals Bars & interior rentals Bars & interior rentals Bars & interior

Nadere informatie

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen Groningen pure basic vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V.

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen Groningen pure basic  vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V. Wonen in s het Gravenduijn Ebbingekwartier - s Gravenzande Groningen vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor jou een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld.

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- WOONMAAND ACTIE Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis

Nadere informatie

L u x a f l e x Japanese Design Collection

L u x a f l e x Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische Japanse sfeer L u x a f l e x W I N D O W F A S H I O N S Japanese Design Collection L O N D O N P A R I S B R U S S E L S A M S T E R D A M B E R L I N M A D R I D O S

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND HET GEZICHT VAN... PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Vloer- en wandafwerking vormen, naast de keuken en badkamer, een belangrijke basis in uw huis. Met Eigenhuis Woonklaar zijn uw wanden en vloeren

Nadere informatie

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Vloer- en wandafwerking vormen, naast de keuken en badkamer, een belangrijke basis in uw huis. Met Eigenhuis Woonklaar zijn uw wanden en vloeren

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Eiland de Oevers Rijswijk pure basic vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V.

vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Eiland de Oevers Rijswijk pure basic  vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V. Eiland de Oevers Rijswijk vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor u een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld. Daarin zitten voor een vast bedrag een vloer,

Nadere informatie

Week 4 MATERIALENPLAN

Week 4 MATERIALENPLAN Week 4 MATERIALENPLAN Texturen In de vorige stap hebben we gekeken naar kleuren. Naast kleuren spelen materialen ook een belangrijke rol in je interieur. Materialen kunnen de sfeer of je woonstijl versterken

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw!

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw! De woonstijlen van Luxaflex en VT Wonen nieuw! Met veel plezier hebben wij samen met Luxaflex Raamdecoratie gewerkt aan het samenstellen van de VT Wonen - Luxaflex collectie. We vonden het een feest uit

Nadere informatie

mijndeur.nl In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. Wat is jouw perfecte combinatie?

mijndeur.nl In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. Wat is jouw perfecte combinatie? 1 mijndeur.nl Wat is jouw perfecte combinatie? In 4 stappen jouw nieuwe plafondhoge deuren! Verdi deuren en kozijnen. De nieuwe standaard. 2 3 Verdi Lux C43G facet profiel (C) en blank glas (G) Deurklink

Nadere informatie

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl Wand- en vloerafwerking vormen, naast de keuken en badkamer, een belangrijke basis in uw huis. Met Eigenhuis Woonklaar zijn uw wanden en vloeren zo snel

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Voor iedere situatie een passende deur

Voor iedere situatie een passende deur COMPLEET ASSORTIMENT Industriële binnendeuren collectie Voor iedere situatie een passende deur Toepasbaar als draai-, schuif- of taatsdeur Glasdeuren en bijpassende dichte modellen Direct uit voorraad

Nadere informatie

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER interieurstyling & projectinrichting in Arnhem SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een IT S TIME TO START LIVING 32064 VERTICALE JALOEZIEËN Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie tussen licht, privacy en het verrijken van je interieur? Geef je rolgordijn een finishing touch met een

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl

Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl Wand- en vloerafwerking Wonen in uw eigen stijl Type L1 Bwnr. 89, 240, 273 Wand- en vloerafwerking vormen, naast de keuken en badkamer, een belangrijke basis in uw huis. Met Eigenhuis Woonklaar zijn uw

Nadere informatie

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Parkwijk Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen. Parkwijk Lelystad. 3000m 2 inspiratie... dat is Total Home Concept. keukens sanitair wanden vloeren keukens sanitair wanden Parkwijk Lelystad Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Total home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouw woningen

Nadere informatie

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE VLOERKLEED 3 FRISSE DURF MET VITRAGE 5 DESSIN

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen pure basic www.am.nl

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen pure basic www.am.nl s Gravenduijn - s Gravenzande Nijmegen Boelse Hof eengezinswoningen vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor jou een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld.

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN HET GEZICHT VAN... NEERLANDIA LEVERT ECHT VAKWERK Een echt familiebedrijf Harry van der Zanden is begin jaren 90 in het parket begonnen op de werkvloer.

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

DE BADKAMER VAN NU. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Krachtige kleuren. Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest!

DE BADKAMER VAN NU. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Krachtige kleuren. Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest! Een nieuwe badkamer in 5 stappen Slim advies van de specialist Krachtige kleuren Durf jij voor een koperen wasbak te kiezen? Mediterrane Terrazzo tegels Terug van weggeweest! DE BADKAMER VAN NU. SLIM!

Nadere informatie

Uw nieuwe woning in Buitenhoeve Brandevoort, all-inclusive zonder overdrachtsbelasting

Uw nieuwe woning in Buitenhoeve Brandevoort, all-inclusive zonder overdrachtsbelasting Uw nieuwe woning in Buitenhoeve Brandevoort, all-inclusive zonder overdrachtsbelasting Met de aankoop van een woonklare woning in Buitenhoeve combineert u de voordelen van een nieuwbouwwoning én een bestaande

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1 DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE LICHTDOORLATEND bece.com I 1 2 KLEURNR. 50014 ZO MOOI ZIJN dupligordijnen Dupligordijnen lijken erg op plisségordijnen. Het grote voordeel van dupligordijnen ten opzichte van plisségordijnen

Nadere informatie

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1 COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND 8924556488 bece.com I 1 prinsessen KAMER Extra leuk: kies voor twee verschillende kleuren en creëer in een handomdraai een andere look in je slaap- of kinderkamer.

Nadere informatie

Verticale Jaloezieën. Elegante eenvoud voor grote ramen

Verticale Jaloezieën. Elegante eenvoud voor grote ramen Verticale Jaloezieën Elegante eenvoud voor grote ramen 2 PVC Verticale Jaloezieën Elegante eenvoud voor grote ramen Een grootse stijl voor grote ramen, schuifdeuren en ramen in ongebruikelijke vormen Luxaflex

Nadere informatie

een kast die bij je past

een kast die bij je past een kast die bij je past Opbergen op maat 2 Meer dan 60 jaar geleden begonnen twee Nederlandse meubelmakers in Varsseveld met het maken van een slim systeem voor stellingkasten. Bedacht door Harald Lundqvist.

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. 2E PINKSTERDAG (10 JUNI) GEOPEND VAN 12.00-17.00 UUR Woonkrant mei 2019 Carré Wonen en Slapen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen,

Nadere informatie

Vouwgordijnen. Decoratieve stoffen, op maat gemaakt

Vouwgordijnen. Decoratieve stoffen, op maat gemaakt Vouwgordijnen Decoratieve stoffen, op maat gemaakt 2 Vouwgordijnen Stijl, kwaliteit en innovatie De nieuwe collectie Luxaflex Vouwgordijnen wordt gekenmerkt door luxe stoffen en vakmanschap. Experts in

Nadere informatie

9995,Inclusief 25m2 tegels* KLASSIEKE BADKAMER. > Het mooiste ontwerp. > Voor elk budget

9995,Inclusief 25m2 tegels* KLASSIEKE BADKAMER. > Het mooiste ontwerp. > Voor elk budget 9995,Inclusief 25m2 tegels* KLASSIEKE BADKAMER > Het mooiste ontwerp > To p k w a l i t e i t > Voor elk budget BEGIN DE OCHTEND MET SENSUM Goedemorgen, de dag is weer begonnen. De badkamer is de eerste

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën. Een designklassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt 2 Couture Collectie: Deze exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van horizontale jaloezieën opnieuw uit. Subtiele

Nadere informatie

Projectshowrooms

Projectshowrooms Projectshowrooms 05-10-2017 Aswa keukens 05-10-2017 KOKEN WORDT ELKE DAG GENIETEN! Daarbij past een keuken die u ook werkelijk laat genieten. Niet alleen omdat een keuken uw woongenot afmaakt, maar vooral

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT MYSTERIEUS ZWART De tijdloze horizontale jaloezieën van bece zijn ideaal voor grote raampartijen. Houten jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 350 cm.

Nadere informatie

DE BADKAMER OP MAAT. 750,- Bij aankoop van een badkamer vanaf 4.000,-* Meubelcheque cadeau t.w.v. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Slim bedacht!

DE BADKAMER OP MAAT. 750,- Bij aankoop van een badkamer vanaf 4.000,-* Meubelcheque cadeau t.w.v. Een nieuwe badkamer in 5 stappen. Slim bedacht! Een nieuwe badkamer in 5 stappen Doordacht advies van de specialist Slim bedacht! Een verrassend ontwerp voor de grote en kleine badkamer Maatwerk tot op de millimeter Van badkamermeubel tot inloopdouche

Nadere informatie

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning!

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning! ADVIES OP MAAT 024-66 36 887 RVS DESIGN KAPSTOKKEN Trek de Lumigrip stijl verder in uw woning en geef naast uw trap ook uw hal een make-over. Lumigrip maakt uw RVS kapstok en/of schoenenrek vakkundig op

Nadere informatie

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist NOVA styl ACTIE BIJ AANKOOP 6 EETKAMERSTOELEN LUNA, 6E EETKAMERSTOEL GRATIS Drie tips voor een industriële look Lees meer op pagina 6 Shop the style Blog door Stylist Lees meer op pagina 3 EETTAFEL SARA

Nadere informatie

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning!

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning! ADVIES OP MAAT 024-66 36 887 RVS DESIGN KAPSTOKKEN OP MAAT Trek de Lumigrip stijl verder in uw woning en geef naast uw trap ook uw hal een make-over. Lumigrip maakt uw RVS kapstok en/of schoenenrek vakkundig

Nadere informatie

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems Assortimentsbrochure 1 Ruimte creëren met het Advance kastsysteem sliding door systems sliding door systems sliding door systems 2 Persoonlijke stijl Solide constructie Het gebruik van hoogwaardige materialen

Nadere informatie

DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED

DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED CONTENT Kleuren & materialen 6 Moodboard 8 Wanden vloeren 10 Zitkamer 12 Keuken 14 Badkamer 16 Upgrade 18 Welkom tot Hof van Spui en Groot Goed, Voor karakteristiek

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

VERSCHIL MOET ER ZIJN

VERSCHIL MOET ER ZIJN START Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komt er zoveel op je af. Je moet nadenken over je ideale indeling, hoe je droomkeuken eruit ziet, waar je bad komt te staan, kleuren, verlichting, vloeren en

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie