Ulestraten, augustus 2013,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ulestraten, augustus 2013,"

Transcriptie

1 Ulestraten, augustus 2013, Beste ouders / verzorgers, Op 12 augustus startte Basisschool "De Triangel" met 217 kinderen en 16 personeelsleden aan een nieuw schooljaar. Kinderen die onze school voor het eerst bezoeken en hun ouders heet ik hartelijk welkom. Ik hoop, dat onze school een vertrouwde veilige plek zal zijn waar de kinderen met plezier naar toe komen. Aan het begin van dit schooljaar wil ik u zo goed mogelijk informeren over de gang van zaken. Deze schoolkalender verschaft informatie die u tijdens het schooljaar snel bij de hand wilt hebben, zoals schooltijden, vakanties en vrije dagen, rapporten, ouderavonden, e.d. Een soortgelijke kalender vindt u op onze website We raden u aan deze vaak te raadplegen, omdat tijdens het schooljaar regelmatig nieuwe activiteiten en datums aan het programma worden toegevoegd. Via de schoolgids komt u meer te weten over achtergronden,visies, enz. Ook deze treft u aan op onze website. Beide documenten geven een antwoord op uw vragen over school en instanties die bij het schoolgebeuren betrokken zijn. Tot slot wens ik u en uw kinderen en allen, die zich in de loop van het schooljaar voor "de Triangel" inzetten, een prettig en succesrijk jaar toe. Mede namens het team, P. de Rooy, directeur

2 DE GROEPSINDELING Directeur: Meester Pierre de Rooy Groep 1a: Wordt in de loop van het schooljaar ingevuld Groep 1b-2b: Juffrouw Marian Aerts en juffrouw Miranda Last (op ADV-dagen) Groep 1c-2c: Juffrouw Linda Vankan. Op vrijdagmorgen 2b samen met 2c. Groep 3: Juffrouw Miranda Tillie (maandag, dinsdag, een aantal woensdagen en vrijdagmorgen). Juffrouw Anja Houben (op woensdag en donderdag). Groep 4: Juffrouw Marij Boumans (maandag t/m donderdag) Juffrouw Andrea Larmit (op vrijdagmorgen) Groep 5: Meester Jo Urlings Juffrouw Andrea Larmit (op vrijdagmiddag) Groep 6: Juffrouw Andrea Larmit (op maandag en dinsdag). Juffrouw Yvonne Van den Hof-Gruijters (op woensdag t/m vrijdag). Groep 7: Juffrouw Miranda Last (op maandag en dinsdag) Juffrouw Elles Dautzenberg (op woensdag t/m vrijdag) Groep 8: Juffrouw Lia Stassen en Juffrouw Miranda Last (op ADV-dagen). Interne begeleider: Juffrouw Monique Klaassen (op dinsdag, woensdag en donderdag) Vakleerkracht muziek: Dhr. Paul Lemmens (op maandagmiddag) Administratie: Juffrouw Myriam Cals (maandag en vrijdag) Conciërge: Dhr. Geert Kelderman (donderdagmorgen) Schoollogopediste: Juffrouw Kitty ter Doest Op bezoek in Moerveld Schoolmaatschappelijk werk: Juffrouw Peggy Diecks

3 GYMNASTIEKLESSEN Groep 3: dinsdag van uur en vrijdag van uur Groep 4: maandag van uur en vrijdag van uur Groep 5: dinsdag van uur en donderdag van uur Groep 6: maandag van uur Groep 7: maandag van uur Groep 8: vrijdag van uur TOEZICHT Tien minuten voor het begin van de school wordt er door één of meerdere leerkrachten toezicht gehouden. Wij verzoeken u uw kinderen niet eerder naar school te sturen, zodat er toezicht is zodra de kinderen op de speelplaats zijn. MET DE FIETS NAAR SCHOOL De kinderen van de groepen 5 t/m 8 plaatsen hun fietsen in de stalling aan de achterkant van de school. Zij gebruiken daarvoor de achteringang. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 gebruiken de stalling aan de voorkant. VERLOREN VOORWERPEN Mocht uw zoon of dochter iets missen, dan kunt u altijd bij de leerkrachten terecht. U kunt ook zelf even kijken: in de aula staat een bak met gevonden voorwerpen. ROKEN Roken is in het schoolgebouw niet toegestaan. Ook tijdens de ouderavonden en andere activiteiten buiten schooltijd geldt het rookverbod.

4 SCHOOLTIJDEN Van 8.30 uur tot uur en van uur tot uur. Op woensdag van 8.30 uur tot uur. Groep 1 heeft vrij op alle vrijdagen. Groepen 2 t/m 4 hebben op alle vrijdagmiddagen vrij. VAKANTIES EN VRIJE DAGEN Vakanties Herfstvakantie 14 oktober t/m 18 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Carnaval 3 maart t/m 7 maart Paasmaandag 21 april Meivakantie 28 april t/m 9 mei Hemelvaart 29 en 30 mei Pinkstermaandag 9 juni Zomervakantie 14 juli t/m 22 augustus Vrije dagen Voor alle groepen: woensdag 2 oktober (studiedag) Alleen voor de groepen 1 donderdagmiddag 19 december Alleen voor de groepen 1 t/m 4 donderdagmiddag 27 februari Alleen voor de groepen 1 maandagmorgen 10 maart Voor alle groepen: maandag 7 april (studiedag) Alleen voor de groepen 1 donderdagmiddag 10 juli Laatste schoolmiddag vrijdagmiddag 11 juli (vanaf uur hele school). Extra schooldagen (verplicht) Voor de groepen 1 vrijdagmorgen 20 december (kerstactiviteit) Voor de groepen 1 t/m 4 vrijdagmiddag 28 februari (schoolcarnaval) Voor de groepen 1 vrijdagmorgen 11 juli tot uur (eindejaarsfeest).

5 VERKEERSBRIGADE De verkeersbrigade bestaat momenteel uit 28 ouders en 18 kinderen. Zij bewaken twee oversteekplaatsen, te weten: -aan de school (alleen na schooltijd) -aan de kerk Op donderdagmiddag voor schooltijd en de gehele vrijdagmiddag staan er geen brigadiers. De verkeersbrigadiers zijn steeds een kwartier voor schooltijd en een kwartier na schooltijd aanwezig. De procedure van het oversteken gaat als volgt: - de ouderbrigadier fluit één keer en loopt samen met de jeugdbrigadier het zebrapad op. - daarna fluit de ouderbrigadier nog een keer - dit is het teken voor de kinderen dat ze mogen oversteken. - als iedereen is overgestoken volgt het derde en laatste fluitsignaal en lopen de brigadiers terug naar de stoep. Wilt u ook brigadier worden? Graag, we zijn voortdurend op zoek naar versterking. U kunt zich aanmelden bij Annemie Urlings (tel ), Suzan Heynen (tel ) of bij de directeur van de school. PARKEREN We zien het nog steeds: ouders die met hun auto voor de school stoppen. De kinderen hebben dan geen overzicht meer en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Daarom... Eerbiedig het stopverbod en stop alleen in het parkeervak. Parkeer uw auto iets verder en loop samen met uw kind het laatste stuk. Nog beter en gezonder. Loop met uw kind naar school. Het gaat om de veiligheid van uw en onze kinderen!

6 ONZE NIEUWSBRIEF Een blad dat onmisbaar is in de communicatie tussen school en thuis. Er staan behalve belangrijke mededelingen van de school ook informatie vanuit de oudervereniging (OV), medezeggenschapsraad (MR) en schooladviescommissie (SAC). Bovendien staat er een agenda in met vermelding van schoolactiviteiten in de diverse groepen. De NIEUWSBRIEF verschijnt maandelijks en wordt via de mail naar alle ouders toegezonden. U vindt hem ook, net als de jaarkalender en de schoolgids in kleur op onze website JEUGDBLADEN Kinderen kunnen zich abonneren op een van de volgende tijdschriften: - Bobo en Rom Pom Pom voor groep 1 en 2 - Okki en Maan Roos Vis voor groep 3, 4 en 5 - Taptoe voor groep 6, 7 en 8 - National Geographic voor groep 7 en 8 Voor de kinderen van alle groepen is er ook Leesleeuw, met elke maand een echt boek voor thuis. Alle tijdschriften verschijnen van eind september t/m juni. Via de school ontvangt u folders met informatie over verschijning en kosten met een opgavenformulier. U kunt voor meer informatie en aanmelding ook rechtstreeks terecht op de site en De tijdschriften ontvangt u rechtstreeks thuis. Net als bij typecursussen en schoolfoto s is aanmelden geheel vrijblijvend.

7 SPECIAAL VOOR DE GROEPEN 1 EN 2 Binnenkomen Dat kan vanaf 10 minuten voordat de school begint. Niet eerder, want dan is er nog geen toezicht. I.v.m. de rust en het bevorderen van de zelfstandigheid is het de bedoeling dat uw kind na een eerste schoolweek alleen naar binnen komt (geeft u dit a.u.b. ook door aan andere personen, die uw kind brengen). Het gebeurt nog wel eens dat kinderen te laat op school komen. Zij komen binnen terwijl de juf al met het programma begonnen is. Dat is heel erg storend. Als de school uit is, wachten de ouders buiten op hun kinderen. Sommige ouders staan zo kort bij de achterdeur, dat de leerkrachten het overzicht over de kleuters kwijt dreigen te raken. En dat is niet goed; de juffen willen zich ervan vergewissen dat de kinderen op de goede plek terechtkomen. Vandaar het verzoek aan u ouders/verzorgers om meer ruimte te geven bij de uitgang. Het is verstandiger om een plaats in de buurt van de hekken te kiezen. Het is goed als u met uw kind afspreekt wie hem of haar komt ophalen en op welke plek u staat. Fotograferen I.v.m. de privacy van kinderen en leerkrachten is het niet meer toegestaan om te filmen in de klas tijdens verjaardagen en andere activiteiten. Een foto maken van uw eigen kind is wel toegestaan. Overblijven Wanneer uw kind incidenteel overblijft, kunt u dit d.m.v. een briefje aan de leerkracht doorgeven. Gymkleding In groep 1 en 2 gebruiken we alleen schoenen, het liefst instappers of met klittenband. Zet u a.u.b. de naam in deze schoenen.

8 VERZEKERINGEN INNOVO, ons schoolbestuur, heeft voor alle scholen en de daaraan verbonden leerkrachten, vrijwilligers en leerlingen een collectief verzekeringspakket afgesloten. Opgenomen zijn een: - Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering De verzekering heeft tot doel aan derden toegebrachte schade te vergoeden, voor zover die het gevolg is van handelen of nalatigheid van verzekerden, die daarvoor aangesproken worden. - Ongevallenverzekering Deze verzekering heeft tot doel een uitkering te verstrekken in geval van overlijden of blijvende invaliditeit van personen, die deelnemen aan of betrokken zijn bij het onderwijs of daarmee samenhangende activiteiten. Deze is van kracht op school, een uur voor en na schooltijd en ook tijdens alle door de school georganiseerde activiteiten. - Reisverzekering Deze verzekering geeft dekking tegen verlies en diefstal van bepaalde eigendommen (bagage, bril en contactlenzen, geneeskundige en tandheelkundige kosten) bij schoolreizen/uitstapjes/schoolkamp, e.d. Er geldt bij uitkering altijd een eigen risico van 100,00; de vergoeding is beperkt tot een maximum bedrag. (Voor werknemers van ons schoolbestuur zijn onderstaande verzekeringen aanvullend afgesloten: - Werkgeversaansprakelijkheid motorvoertuigen - Bestuurders- en toezichthoudersaansprakelijkheid). Wij adviseren u om voor uw kind(eren) een eigen scholierenongevallenverzekering af te sluiten. Deze is bedoeld om de kosten als gevolg van lichamelijk letsel door een ongeval op te vangen. Voor een paar tientjes is het kind het hele jaar door elke dag gedurende 24 uur verzekerd, niet alleen tijdens schoolactiviteiten, maar ook op straat, thuis, op vakantie, enz. Vraag hiervoor bij uw verzekeringsadviseur. Meer informatie over ons verzekeringspakket is te vinden in onze schoolgids. Voor de hele regeling kunt u terecht op onder het kopje beleid, verzekeringen.

9 Hiervoor gelden de volgende regels: SNOEPEN EN TRAKTEREN Het is niet toegestaan om tijdens de schooltijd te snoepen. Wij vragen u de kinderen geen snoep, chips, chocolade of frisdrank mee te geven. Als de kinderen in de pauze iets willen eten, kies dan voor fruit of een (halve) boterham. Echter, niet te veel. Het mag geen uitgesteld ontbijt zijn. De kinderen moeten ook nog tijd overhouden om te spelen. Als een kind jarig is, wordt het uitgebreid in het zonnetje gezet. Een kleine traktatie hoort daarbij. Echter, wij verzoeken u vriendelijk om het bij een kleinigheidje te laten. Geen snoep of chips. Een blokje kaas, een stukje worst, komkommer, rozijntjes of fruit zijn net zo gezellig. De leerkrachten vinden het fijn om dezelfde traktatie als de kinderen te krijgen. Gezond trakteren geldt ook voor verjaardagen van leerkrachten. Ook op die dag ligt de nadruk op aandacht en gezelligheid. Bij festiviteiten zoals Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Pasen, schoolkamp en geboortes worden de leerlingen met mate op snoep getrakteerd. Laat het ons s.v.p. weten als uw kind een dieet volgt of bepaalde voedingsmiddelen niet mag hebben, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

10 WAAROM SCHOOLMAATSCHAPPELIJK WERK? Met de meeste kinderen binnen de basisschool gaat het gewoon goed, maar sommige kinderen vallen op, omdat zij zich niet prettig voelen. Het kind is bijvoorbeeld erg druk in de klas of heeft vaak ruzie met andere leerlingen. Hij of zij is heel stil of teruggetrokken. Misschien heeft het kind geen vriendjes of vriendinnetjes. Ook kan het kind last hebben van problemen binnen het gezin waar het opgroeit. Angst, verdriet of machteloosheid komt vaak tot uiting in het gedrag. De school zal zo snel mogelijk bekijken wat de oorzaak van de moeilijkheden is en met u als ouder/verzorger overleggen wat de beste aanpak is. Soms is de oplossing niet gemakkelijk te vinden en heeft het kind een ander soort hulp nodig dan de school zelf kan bieden. De school, het kind en/of u als ouder/verzorger kan in deze situatie contact opnemen met de schoolmaatschappelijk werk(st)er. WAT KUNT U VERWACHTEN VAN HET SCHOOLMAATSCHAPPELIJK- WERK? De schoolmaatschappelijk werk(st)er zorgt ervoor, samen met de school en u dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over aard en oorzaak van het probleem van uw kind op school. Daarnaast kan de schoolmaatschappelijk werk(st)er advies, ondersteuning en mogelijk kortdurende hulp aan u en uw kind bieden en indien nodig kunnen u en/of uw kind begeleid worden naar andere vormen van hulpverlening. De aangeboden hulp door de schoolmaatschappelijk werk(st)er is vertrouwelijk en gratis. WAAR VINDT U SCHOOLMAATSCHAPPELIJK WERK? De schoolmaatschappelijk werk(ster) van basisschool de Triangel is: Mevr. Peggy Diecks Telefoon: peggy.diecks@trajekt.nl

11 OVERBLIJVEN Dit is op onze school als volgt geregeld: De kleuters van groep 1 en 2 gaan onder begeleiding naar het noodlokaal, waar de overblijfouders op hen wachten. De kinderen van de groepen 3 t/m 8 blijven de eerste 10 tot 15 minuten in hun eigen lokaal en eten onder toezicht van de leerkrachten. Na het eten komen alle overblijvers onder toezicht van de overblijfouders. Dit gebeurt zo veel mogelijk buiten. Alleen bij slecht weer spelen de kinderen onder het afdak of komen naar binnen: de kleuters in hun gymzaal, groep 3 t/m 8 in de aula. Overblijven kost Є 1,25 per keer. De ouders ontvangen 3 keer per jaar een rekening en maken het bedrag over naar de bankrekening van de school. De kinderen brengen zelf eten en drinken mee. Omdat we een iets strakker beleid voeren wat betreft snoepen, mag er in de trommeltjes geen snoep, koekjes, chips of chocolade zitten. We verzoeken u om de kinderen ook geen frisdrank meer mee te geven en zo weinig mogelijk wegwerpmaterialen te gebruiken. Meer informatie vindt u in het overblijfreglement in onze schoolgids. Zijn er vragen, dan kunt hiervoor altijd terecht bij de directeur van de school of bij de overblijfcoördinator: Mw. Suzan Heynen (tel ). Ook zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe overblijfouders. Heeft u interesse om een of meerdere dagen per week tegen een vergoeding mee te helpen? Meld u aan. Wij zorgen voor een korte opleiding.

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Schoolkalender. Basisschool Hubertus. Jagerslaan LJ Tilburg

Schoolkalender. Basisschool Hubertus. Jagerslaan LJ Tilburg 2019-2020 Schoolkalender Basisschool Hubertus Jagerslaan 55 5042 LJ Tilburg 013-4672792 bs.hubertus@xpectprimair.nl De lessen beginnen.. De leerkrachten starten elke dag om 08:30 uur met de lessen. Het

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Overblijven op de Groen van Prinstererschool

Overblijven op de Groen van Prinstererschool Overblijven op de Groen van Prinstererschool Informatieboekje schooljaar 2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de overblijfinformatie van de Groen van Prinstererschool. Voor veel

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2018-2019 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Herfstvakantie 15-10-2018 / 19-10-2018 Kerstvakantie 24-12-2018 / 04-01-2019 Carnaval 04-03-2019 / 08-03-2019 Meivakantie 22-04-2019 / 03-05-2019

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Overblijfreglement. CBS Willem-Alexander

Overblijfreglement. CBS Willem-Alexander Overblijfreglement CBS Willem-Alexander GELDIG VOOR HET SCHOOLJAAR 2013-2014. Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt het overblijfreglement van de Willem-Alexander school. Het is opgesplitst in drie delen.

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Openbare basisschool "Koningin Beatrix" Graafschapsstraat 2 4116 GE Buren Tel.: 0344 571263 schoolleider: Jacqueline de Fouw Email: info@beatrixschool-buren.nl Website: www.beatrixschool-buren.nl Geachte

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

13. Praktische punten

13. Praktische punten 13. Praktische punten 13.1 Aanmelding en toelating Als de kinderen de leeftijd van 4 jaar hebben bereikt mogen ze wettelijk worden toegelaten tot de basisschool. Vanaf hun vijfde jaar zijn kinderen leerplichtig.

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2017-2018 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Kermis 11-09-2017 Herfstvakantie 16-10-2017 / 20-10-2017 Sinterklaas 06-12-2017 Kerstvakantie 25-12-2017 / 05-01-2018 Carnaval 12-02-2018 / 16-02-2018

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015

Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015 Vanuit de directie Nieuwsbrief nr.16, 23 april 2015 Schoolmaatschappelijk werk De spreekuren van schoolmaatschappelijk werk zijn verzet. Het spreekuur van donderdag 21 mei wordt verzet naar dinsdag 19

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Schoolkalender. Basisschool Hubertus. Jagerslaan LJ Tilburg

Schoolkalender. Basisschool Hubertus. Jagerslaan LJ Tilburg 2018-2019 Schoolkalender Basisschool Hubertus Jagerslaan 55 5042 LJ Tilburg 013-4672792 bs.hubertus@xpectprimair.nl De lessen beginnen.. De leerkrachten starten elke dag om 08:30 uur met de lessen. Het

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Groepsindeling 2014-2015

Groepsindeling 2014-2015 NUMMER 1 AUGSTUS 2014 1 Verkorte inhoudsopgave: Groepsindeling 2014-2015..1 Groepsindeling 2014-2015 Continurooster........2 Vervoer naar school.2 Website....3 Bewegingsonderwijs...3 Dokter/tandarts....4

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR DE TRIANGEL, LEVEN(D)ICH ONDERWIJS

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR DE TRIANGEL, LEVEN(D)ICH ONDERWIJS SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 DE TRIANGEL, LEVEN(D)ICH ONDERWIJS Beste ouder(s), verzorger(s) en andere lezers, Voor u ligt de kalender schooljaar 2018-2019 van Bs. De Triangel. De schoolkalender

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2015-2016

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2015-2016 Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 info@despinaker.nl www.despinaker.nl Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2015-2016 De bijlage is bedoeld als aanvulling op de reeds in uw bezit zijnde schoolgids. Wij

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS. Juni 2007 Bewaren!!!!!!! Groepsindeling schooljaar

BELANGRIJKE DATUMS. Juni 2007 Bewaren!!!!!!! Groepsindeling schooljaar Basisschool Bleijerheide. Juni 2007 Bewaren!!!!!!! BELANGRIJKE DATUMS 27 juni: Schoolverlatersavond 28 juni: Rapporten 29 juni: Huwelijk juffrouw Veronique 29 juni: Vrij groep 1 t/m 8 13 augustus: Eerste

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Mijn naam is Edith van den Tempel. Ik ben werkzaam bij Vitras. Ik ben als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Meander. Als schoolmaatschappelijk werker geef

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 info@despinaker.nl www.despinaker.nl Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 De bijlage is bedoeld als aanvulling op de reeds in uw bezit zijnde schoolgids. Wij

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Schooljaar SEPTEMBER Namens Team basisschool Maria Goretti. Beste ouders/ verzorgers, Ma 5 18

Schooljaar SEPTEMBER Namens Team basisschool Maria Goretti. Beste ouders/ verzorgers, Ma 5 18 Beste ouders/ verzorgers, Schooljaar 2016 2017 Dit is de eerste bladzijde van de informatiekalender van basisschool Maria Goretti. Op deze informatiekalender vindt u alle belangrijke data van dit schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2016 2017 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

Welkom ouders van onze wereldverkenners,

Welkom ouders van onze wereldverkenners, Welkom ouders van onze wereldverkenners, Deze kalender hoort thuis in elk huis waar een wereldverkenner woont. Wereldverkenners zijn leerlingen die basisschool de Keerkring bezoeken. Een reguliere basisschool

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

BESTE OUDERS, SCHOOLTIJDEN

BESTE OUDERS, SCHOOLTIJDEN Welkom BESTE OUDERS, Wij willen u nogmaals heel hartelijk welkom heten op Daltonschool Het Lover! In dit boekje vindt u vooral informatie over de praktische zaken waar u als ouder mee te maken krijgt en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014 NIEUWSBRIEF De Regenboog kleurt je leven Belangrijke data 8 september Spreekuur directeur Noordendijk/Zamenhof 8.30-9.30 11 september spreekuur directeur Volkerakweg 8.30-9.30 16 september schoolfotograaf

Nadere informatie

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting.

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting. Stevensweert, juni 2018. Betreft: organisatie schooljaar 2018-2019. Beste ouders/verzorgers, Bij deze willen wij u informeren over de groepsindeling voor het schooljaar 2018-2019. De Maasparel is onderdeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

NIEUWSBRIEF 2. Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 2 Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief alweer van dit schooljaar met opnieuw een diversiteit aan onderwerpen. Deze week waren de

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Informatieboekje De Wierde Informatieboekje o.b.s. de Wierde Adorp. Schooljaar

Informatieboekje De Wierde Informatieboekje o.b.s. de Wierde Adorp. Schooljaar Informatieboekje o.b.s. de Wierde Adorp Schooljaar 2016-2017 1 INFORMATIEBOEKJE 2016-2017 In dit informatieboekje vindt u in het kort de belangrijkste zaken inzake de dagelijkse gang van zaken op onze

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2017 2018 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Welkom op de Beatrixschool

Welkom op de Beatrixschool Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de Beatrixschool Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start op de basisschool is iets anders dan de crèche of peuterspeelzaal. Zeker in het begin komt er

Nadere informatie

BASISSCHOOL MANJEFIEK

BASISSCHOOL MANJEFIEK 5 5 5 BASISSCHOOL MANJEFIEK 2018-2019 BESTE LEZER, Voor u ligt de kalender van Basisschool Manjefiek editie schooljaar 2018-2019. Een FEESTjaar, we vieren namelijk ons 5 e Manjefieke schooljaar wel met

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie