IN TEGELS VLOEREN WE IEDEREEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN TEGELS VLOEREN WE IEDEREEN"

Transcriptie

1 IN TEGELS VLOEREN WE IEDEREEN

2 ONZE REGEL? ALTIJD DE JUISTE TEGEL! Al tien jaar lang streeft familiebedrijf Toptegel04 in Geluveld er naar om voor iedere klant de perfecte vloer te vinden. Door werk te maken van een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand aanbod. Door flexibel te reageren op zelfs de meest specifieke klanteneisen. Door non-stop onze technische kennis bij te spijkeren. Maar vooral door een heel persoonlijke aanpak te hanteren, waarbij we u verschillende vragen stellen: waar komt uw vloer? Welke structuur, kleur en afmetingen hebt u in gedachten? Wat zijn uw budgetmogelijkheden? Op basis van die antwoorden komen we op het einde van de rit ongetwijfeld tot de enige juiste tegel. 600 M2 TEGELPLEZIER Naast die persoonlijke en gerichte aanpak, eigen aan ons familiebedrijf, is de zaak zélf onze grootste troef. Wat dacht u van een toonzaal van maar liefst 600m2, met daarin onder meer 30 boxen en 10 vloerplaten, zodat u perfect ziet hoe uw toekomstige vloer er uit zal komen te zien? In onze zaak vindt u trouwens ook heel wat onderhoudsen behandelingsproducten, uiteraard gekoppeld aan het nodige advies. BLADEREN DOOR ONS TEGELAANBOD Bij Toptegel04 hebben we een uitgebreid assortiment cement-, keramiek- en natuursteentegels, net als heel wat parket- en vinyloplossingen. Vindt u toch niet wat u zoekt? Dan stellen we u graag de Ceratheek voor, onze uitgekiende verzameling samples en boeken. Na wat bladeren komt u ongetwijfeld bij de tegel van uw smaak uit. Vervolgens stellen wij alles in het werk om die voor u te bestellen. KLANT IS KONING IN ZIJN WONING Dankzij tien jaar ervaring zijn wij helemaal thuis in de tegelwereld, en kunnen wij u heel gericht advies geven. Twijfelt u nog of dat tegeltype wel écht in uw interieur zal passen? Geen probleem: dan komen wij graag langs met een paneel, zodat u meteen ziet of de kleur en/of het formaat al dan niet matcht met uw woonkamer, keuken, badkamer of andere ruimte. ALTIJD WELKOM! Bent u op zoek naar inspiratie voor de vloer in uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of hebt u al een heel concrete tegel in gedachten? Altijd welkom in onze zaak. Als u tijdens de openingsuren langskomt, is een afspraak niet nodig. Lukt het u door uw werk of drukke gezinsleven moeilijk om overdag te passeren? Geef een seintje, en we maken graag tijd voor u vrij buiten de openingsuren! Want een tevreden klant is voor Toptegel04 de grootste prioriteit.

3 5 STERKE ARGUMENTEN Tegelbekledingen zijn warm De isolatie & de vloerverwarming garanderen een behaaglijk woonklimaat. Zowel tijdens hete zomers als koude winters. Tegelbekledingen zijn onderhoudsvriendelijk Om tegelbekledingen te ontdoen van straatvuil en etensresten volstaat meestal gewoon zuiver water. Huisstofmijt of allergie verwekkende stoffen hebben geen enkele kans bij keramische bekledingen. Tegelbekledingen zijn degelijk Eenmaal gelegd, hebt u er geen omkijken meer naar. Keramische tegels zijn nagenoeg onverslijtbaar. Keramiek is vuurbestendig. Dit materiaal geeft geen krimp, noch bij een brandende sigaret, noch aan de open haard. Mits ze volgens de regels van de kunst worden gezet, gaan tegels eeuwen mee. Zoals je in veel historische gebouwen kan zien. Tegelbekledingen zijn gerieflijk Woonkamer, keuken, slaapkamer, het maakt niet uit: tegels passen overal in huis. Van kelder tot zolder. Bij luide muziek of huisfeestjes houden de tegels en isolatielaag het lawaai tegen. Tegelbekledingen zijn economisch Keramische tegels zijn duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Daardoor zijn ze een uitstekende investering. Hoogwaardige tegels zorgen voor een aangename sfeer in huis. Ze zijn nl. te verkrijgen in de meest uiteenlopende designs. RUIMTELIJK EFFECT VAN KLEUREN Kleuren kunnen een kamer groter, kleiner, breder of smaller doen lijken. Speel met tinten afhankelijk van het gewenste effect: Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Donkere muren in een kamer met een lichte vloer en plafond leggen de nadruk op de horizontale lijnen. Lichte vloer, plafond en achterwand: ruimte wordt smaller, dieper en hoger Eén donkere achterwand, bleke muren en vloer zorgt voor een optische verkorting van de ruimte. Een licht plafond, donkere vloer en donkere muren leiden tot een keldereffect (licht enkel boven je). Een lichte vloer, lichte achterwand, donkere muren en een donker plafond creërt een tunneleffect. Een kamer met een lichte vloer en lichte muren creëert een ruimtelijk effect. Teveel bleke kleuren maken het vaak koel en onpersoonlijk.

4 Volkeramische parket tegels In de nieuwe collecties vindt je opvallend veel keramische tegels met de uitstraling van hout. Dit high-tech materiaal benadert heel dicht het uitzicht en het gevoel van natuurhout. En dit zonder een boomblad aan te raken. Het grote verschil zit hem in het onderhoud. Parket is onderhoudsintensief en bovendien erg kwetsbaar. Keramisch parket is even robuust, slijt- en krasvrij als andere keramische tegels. Met andere woorden: ze kunnen tegen een stootje. Van vervorming door temperatuur en vocht is géén sprake! U kunt uw kinderen én uw hond rustig laten spelen op uw nieuwe tegels. Ze zullen blijven stralen, ook na intensief gebruik. Tegels met een betonlook Met betonlook tegels krijg je het comfort van tegels en de look van een gepolierde beton. De voegen kunnen in een betonkleur afgewerkt worden zodat de naden bijna niet meer zichtbaar zijn. Poli beton is vaak moeilijk te onderhouden of onmogelijk bij renovaties. Kies je voor keramische tegels met betonlook, dan hoef je hier geen rekening mee te houden. DE NIEUWSTE TEGELTRENDS Cementtegels Gekleurde, met de hand gemaakte cementtegels zijn voor het eerst verschenen op het einde van de 19e eeuw in de Rhônevallei. Tot in de jaren 20 werden ze beschouwd als avant-garde en creatief, en werden ze gebruikt als decoratieve en duurzame bekleding in heel europa en in de Franse, Spaanse en Portugese kolonies. Ze verdwenen in de jaren 50 toen ze vervangen werden door geëmailleerde, op industriële wijze gemaakte tegelvloeren. Sinds het begin van de 21e eeuw en door de drang naar authenticiteit zijn cementtegels terug in de mode. Ook nu nog worden ze manueel gemaakt, stuk voor stuk, op een ambachtelijke methode die meer dan een eeuw dezelfde is gebleven. Print technologie De laatste jaren is er een enorme technologische vooruitgang in de tegelsector. Bij keramische tegels wordt er niet langer met glazuur gewerkt, maar met een inktjet techniek. Daardoor zijn de mogelijkheden oneindig. Keramische tegels zijn niet langer te onderscheiden van natuurlijke stenen. De natuurlijke effecten van organische stenen worden door middel van verschillende patronen nagebootst om zo min mogelijk herhalende patronen te voorkomen. De voordelen van keramiek gecombineerd met de look van natuurproducten.

5 TESTIMONIALS Dominique De Costere Bij Top Tegel 04 hebben ze niet alleen Top Tegels, maar ze bieden ook Top Service. Je wordt er geholpen door een sterk team met jaren ervaring. Perfecte dienst na verkoop. Ik vind parketvloer een echte aanrader. Het onderhoud erg makkelijk, ook met huisdieren. Familie Bollaert Bij de zelfplaatsing van onze ontkoppelingsmatten hebben wij een zeer persoonlijke service gekregen. Niet alleen John stond ons met raad en daad bij, zelfs de fabriek kwam langs om ons technisch te ondersteunen. Juwelier Callewaert Top Tegel 04 staat garant voor service en kwaliteit. De top tips die ik gekregen heb voor het onderhouden van mijn vloer pas ik nog steeds toe. Ik poets wekelijks mijn vloer met de aangewezen producten en geniet nog dagelijks van het schitterend resultaat.

6 Hoewel keramische tegels over het algemeen weinig onderhoud vragen, is het bij elke poetsbeurt noodzakelijk de juiste producten te gebruiken. Dit zorgt immers voor een vlek en streeploos resultaat. Omdat keramische tegels nog minder absorberen dan glas, raden wij aan zeep- of oliehoudende producten te vermijden. Deze vormen immers een film die voetafdrukken zichtbaar maakt en waar stof blijft in kleven. Top Tip: Hoe dweil ik mijn keramische tegels? 1. U neemt per emmer warm water, 1 dopje onderhoudsreiniger. 2. Dweil per emmer onderhoudsproduct maximum 5m² in één keer. 3. Trek het water af met een vloerwisser. 4. U dweilt eerst nat en daarna droog met vers spoelwater. 5. Voor een optimaal resultaat: Dweil om de 3 maanden met Intensiefreiniger. ONDERHOUD VAN KERAMISCHE TEGELS Top Tegel 04 werkt uitsluitend met onderhoudsproducten van het merk Lithofin. Deze zijn van een professionele kwaliteit die enkel in de gespecialiseerde vakhandel kan worden aangeboden. Zo beschikt Lithofin eveneens over een volledig onderhoudsgamma voor natuursteen. Cementsluier Bij de plaatsing van keramische tegels blijft er vaak wat overtollig voegsel en lijm achter op de tegels. Deze cementsluier is nagenoeg onzichtbaar, maar geeft de vloer een vaal uitzicht. Als men deze laag niet verwijdert, wordt het nadien erg moeilijk om het oppervlak goed te onderhouden. Verontreinigingen kunnen zich immers aan deze cementsluier hechten. Daarom is het aangeraden om de vloer na de plaatsing steeds te reinigen met een cementsluierverwijderaar van Lithofin. Top Tip: Maak uw natuursteen nog mooier Door het behandelen van buitenoppervlakken in natuursteen met een kleurversterkende impregnering blijft de steen mooi en diep van kleur, net zoals na een verfrissende regenbui. Lithofin Kleurverdieper zorgt er voor dat de natuursteen voor lange tijd beschermd blijft tegen het indringen van vuil en vocht. Een leuke klus voor een droge dag.

7 IN TEGELS VLOEREN WE IEDEREEN Top Tegel 04 Menenstraat 142a 8980 Geluveld Officiële dealer van:

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

het clickt tussen ons

het clickt tussen ons het clickt tussen ons 68166/010107 WE WISTEN HET METEEN Esther en Mark zijn trots op hun nieuwe keuken: Marmoleum modulair was precies wat we wilden, zegt Esther. We zochten al heel lang naar een vloer

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. St. Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

De eigenzinnige NATUURSTEEN

De eigenzinnige NATUURSTEEN NATUURSTEEN De eigenzinnige Weinig materialen hebben zoveel karakter en uitstraling als natuursteen. Blauwe hardsteen, marmer, graniet, leisteen, travertin en andere marmerstenen creëren elk op hun eigen

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd.

het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd. het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd. WE WISTEN HET METEEN Esther en Mark zijn trots op hun nieuwe keuken: Marmoleum click was precies wat we wilden, zegt Esther. We zochten al heel lang naar

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN

CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN VOORWOORD Waarom een Case Study? Om een inzicht te geven in het beslis-traject dat potentiële tegelkopers doorlopen. Om mensen die in dezelfde situatie zitten van

Nadere informatie

al eens aan kurk gedacht?

al eens aan kurk gedacht? al eens aan kurk gedacht? created by nature. kurk. Kurkfabriek Van Avermaet werd opgericht in de jaren twintig van vorige eeuw. Van bij de start stond Kurkfabriek Van Avermaet in voor de productie en de

Nadere informatie

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden de snelle en ideale parketvloeroplossing ook voor gebruik op vloerverwarming. inhoud 04 comfort behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden Bamboe

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer,

2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO. Waarde lezer, 2 MIRAFLOOR MIRAFLOOR 3 INTRO Waarde lezer, Met deze brochure tonen wij u onze nieuwe collectie MIRAFLOOR 2009. In een tijdsgewricht waarin zich bin nen interieurdesign veel boeiends voordoet, niet alleen

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

CASESTUDY GEZIN ONDERNEMERS MET KINDEREN

CASESTUDY GEZIN ONDERNEMERS MET KINDEREN CASESTUDY GEZIN ONDERNEMERS MET KINDEREN VOORWOORD Waarom een Case Study? Om een inzicht te geven in het beslis-traject dat potentiële tegelkopers doorlopen. Om mensen die in dezelfde situatie zitten van

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

Nadura: Hard als steen. Warm als hout.

Nadura: Hard als steen. Warm als hout. RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN NADURA 71 Nadura: Hard als steen. Warm als hout. Moderne tegels? Of een knusse houten vloer? Wij zeggen: allebei! Dat is mogelijk dankzij de innovatieve vloer Nadura. Warm

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Zo stijlvol kan een vloer zijn

Zo stijlvol kan een vloer zijn Zo stijlvol kan een vloer zijn Bezoekadres: Ettensebaan 17a, 4812 XA Breda Contact: info@zazza.nl, www.zazza.nl Zo stijlvol kan een vloer zijn Laat je inspireren Zazza is nieuw, anders, creatief. Zazza

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

al eens aan kurk gedacht?

al eens aan kurk gedacht? al eens aan kurk gedacht? created by nature. QualyCork clic. Kurk Een zeer breed gamma legklare kurkvloeren in strakke en eigentijdse kleuren. Ook mogelijk in de combinatie van uw dromen, voor een gegarandeerd

Nadere informatie

INTERIEUR. Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69

INTERIEUR. Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69 INTERIEUR Grandeur van toen, comfort van nu TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 69 Je kunt het huis van je dromen vinden en meer dan genoeg ideeën hebben om dat huis te herstellen in de

Nadere informatie

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max.

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max. CABERNET W-802 W 80 40 88 1,5 min. 2 max. CABERNET Product Artikel Kg W-802 80 W-802 Paneel 4-5 Kg 5Un 120Un N 40 88 1,5 min. 2 max. 0,32 m 2 HET BEDRIJF Bolucchi is partner van het eerste uur van PanelPiedra

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

Leonardo-Meubel PERSBERICHT - NIEUW BATIBOUW Spiegelglas als eyecatcher in je badkamer

Leonardo-Meubel PERSBERICHT - NIEUW BATIBOUW Spiegelglas als eyecatcher in je badkamer Leonardo-Meubel Spiegelglas als eyecatcher in je badkamer Het centrale punt van je badkamer, dat is je badkamermeubel. Het zet de toon voor de sfeer en de stijl van de ruimte. En met dit unieke badkamermeubel

Nadere informatie

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden NÚ BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER * GRATIS TEGELS Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk budget Meer dan 1200 m 2 showroom vol inspiratie Voor

Nadere informatie

MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP

MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP MODERN LANDELIJK PARKET LAMINAAT VINYL TERRAS TRAP Galgenveldstraat 16 8700 Tielt T 051 401 404 W www.vanhullebouw.be E Info@vanhullebouw.be 2 VAN HULLE Bouwservice VAN HULLE Bouwservice 3 6 MODERN 10

Nadere informatie

Houten vloer kopen? Hier moet u op letten!

Houten vloer kopen? Hier moet u op letten! Houten vloer kopen? Hier moet u op letten! Alles wat u moet weten over de juiste keuze voor een houten vloer. Cruciale informatie die u helpt de juiste keuze te maken voor een vloer die past bij u en uw

Nadere informatie

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Over ons Klima Wonen is een nieuwe innovatieve en energiezuinige bouwer. Wij hebben decennia lang ervaring opgedaan in de projectontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Wat doet kleur in je interieur?

Wat doet kleur in je interieur? Wat doet kleur in je interieur? De gang kan eigenlijk wel wat minder saai? De muren in de woonkamer zijn toe aan een schilderbeurt, en dan ook maar meteen in een mooie kleur. Welke? 'Mijn keuken schreeuwt

Nadere informatie

SNEL GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN

SNEL GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN INHOUD 04 COMFORT behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid SNEL GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN Bamboe Caramel Plain pressed holland patroon 2- strooks. 06 08 10 STIJL uiteenlopende

Nadere informatie

24.95 per m 2. Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara. Gratis gelegd!* Van 31.95 nú

24.95 per m 2. Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara. Gratis gelegd!* Van 31.95 nú Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara Topkwaliteit laminaat verkrijgbaar in 7 kleuren, 8 mm dik. De extra brede plankdelen, met voelbare houtstructuur, hebben aan vier zijden Van 31.95 nú een v-voeg

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw

veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw PERSMAP PLANETS veronove lanceert planeettegels tijdens batibouw Buitenaardse tegelcollectie voor exceptionele interieurs Ninove, 1 januari 2012 Speciaal voor Batibouw stelt Veronove haar exclusieve collectie

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3372 3372 Praktische sfeermakers Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties,

Nadere informatie

Wij verbouwen uw toekomst...

Wij verbouwen uw toekomst... Wij verbouwen uw toekomst... Van luchtkasteel naar droomwoning Dag toekomstige verbouwer Droomt u ook van een badkamer met meer comfort? Van een keuken die moderner én praktischer is? Of van extra kastruimte?

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN Europe dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN SWANFLOR 1 SWANFLOR 1 INHOUDSTAFEL 4 WAT IS VINYL PARKET 6 VOOR IEDER WAT WILS 7 CERTIFICATEN 8 KLASSIEK 10 MODERN 12 RUSTIEK 14 VINTAGE 16 ONZE

Nadere informatie

Energie besparen met keramiek

Energie besparen met keramiek Energie besparen met keramiek made by Schlüter-Systems 0 50 100 150 200 250 300 350 400 >400 Energiezuinig. Comfortabel. Betrouwbaar. Energie besparen met keramiek Wanneer men het vandaag over energie-efficiënt

Nadere informatie

Design Document If This Then That. HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art

Design Document If This Then That. HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art Design Document If This Then That HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art Concept Iedereen ervaart wel eens stress of een drukke ruimte die ze even teveel wordt waar ze even weg van moeten gaan om tot

Nadere informatie

Cementos Col lection TABLA XL

Cementos Col lection TABLA XL Cementos Col lection TABLA XL TABLA XL 9300 Gris Grey Gris Grau Grigio Grijs 1. 2. 303 1 2 MASTIC MASTIC FOR FOR JOINTS JOINTS PR-9300 MSA-10 PTX-64 22-30 Necesario - Necessary - Nécessaire Erforderlich

Nadere informatie

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/ SPUITKURK Heidelaan 61 9060 Zelzate Tel: 0472/ 33 85 42 email: namira@elfinastyle.be www.elfinastyle.be Liquid-Kurk spuitkurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar

Nadere informatie

L uxaflex. Duette. & Plissé Shades. Een sieraad voor het raam WINDOW FASHIONS

L uxaflex. Duette. & Plissé Shades. Een sieraad voor het raam WINDOW FASHIONS Een sieraad voor het raam L uxaflex WINDOW FASHIONS Duette & Plissé Shades L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 4330/6929

Nadere informatie

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm Verlijmde kurkvloer en -wand WAAROM KURK? Ecologisch Duurzaam Anti statisch en -allergisch Warmte en geluids isolerend VERLIJMDE KURK Dikte

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m What s your world? Ontdek de wereld van Flexxfloors f l e x x f l o o r s. c o m 2 www.flexxfloors.com 4 10 16 12 18 22 24 Inhoudsopgave 6 8 14 new 20 3 4 6 8 10 14 16 18 20 22 24 26 27 Introductie Flexxfloors

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken Binnenkijken Van boomgaard tot droomhuis Ruim een jaar woont Kristel van Leeuwen nu met haar gezin in hun nieuwe huis. Een bekende plek voor hen, want ze hebben eerst zes jaar in de aangrenzende boerderij

Nadere informatie

Badkamer. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014

Badkamer. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Badkamer www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Tips Trends Acties Mijn Thuis BPG is een uitgave van Bouwpartner Groep 2014 Welkom bij Mijn Thuis Geweldig Welkom bij Mijn Thuis. Nu de zomer voorbij is, verplaatst

Nadere informatie

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK LEVEN IN PERFECTIE Sika ComfortFloor IN UW HUIS Sika ComfortFloor is meer dan zomaar een vloer. Mensen worden ondergedompeld

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

vloer- en wandbekleding voor binnen & buiten VLOER- EN WANDBEKLEDING VOOR BINNEN & BUITEN

vloer- en wandbekleding voor binnen & buiten VLOER- EN WANDBEKLEDING VOOR BINNEN & BUITEN vloer- en wandbekleding voor binnen & buiten VLOER- EN WANDBEKLEDING VOOR BINNEN & BUITEN imitatie blauwe hardsteen - Brugge keramische tegel groot formaat - burelen Maak van uw huis een thuis verfijnde

Nadere informatie

SPECTACULAIR VOORDEEL!

SPECTACULAIR VOORDEEL! KOMT DAT ZIEN SPECTACULAIR VOORDEEL! HUIS VERKOPEN? Een onderhoudsbeurt voor de vloer doet wonderen! EIKEN VLOEREN Vanaf 49,95 50% VAN UW KAMER GRATIS GELEGD! Bestel snel! ELKE 10 E METER GRATIS! In de

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT SHOWROOM Wilt u de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren ontdekken? Loop eens binnen in de grootste gietvloer showroom van

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Laminaatvloeren Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Strata Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie waar

Nadere informatie

Badmeubelset met spiegel

Badmeubelset met spiegel INSTALLEREN VERWARMING SANITAIR NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN ELEKTRA VAN 1295 1095 Badmeubelset met spiegel Type Bando; Kleur wit of chateau eiken; (hxbxd) 55 x 90 x 45 cm; Ook in andere maten verkrijgbaar.

Nadere informatie

Sensation LF ,72 m 2 LF 1.

Sensation LF ,72 m 2 LF 1. SENSATION Sensation LF-700 Sensation Italian White Sensation Blanc Casse Sensation Italienisches Weiss Sensation Italiaans wit LF 1. 1 min. 6 max. 0,72 m 2 MASTIC FOR JOINTS MASTIC FOR JOINTS SENSATION

Nadere informatie

Classic SILLAR PICADO

Classic SILLAR PICADO Classic SILLAR PICADO C o l l e c t i o n Sillar Picado 100 Ochre Ocker Ocra Oker MASTIC FOR JOINTS MASTIC FOR JOINTS SILLAR PICADO 100 Ochre Ocker Ocra Zandkleur 134 24 Product Artikel Kg 100 Paneel

Nadere informatie

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE

MATERIALEN. onderparket van 8 mm en kregen een geoliede afwerking. Realisatie: T INTERIEURKE 6_15 Vloeren_nl corr 4/01/11 16:17 Page 6 MATERIALEN De vloer in een slaapkamer verdient toch wat extra aandacht. We zoeken niet enkele een mooie vloer maar vooral comfort en hygiëne want men loopt er

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

weberfloor design Een vloer met karakter

weberfloor design Een vloer met karakter weberfloor design Een vloer met karakter EEN UNIEKE DECORATIEVE VLOER MET KARAKTER. RUSTIEK EN EIGENTIJDS, ROBUUST, ZACHT, COMFORTABEL EN MOOI. weberfloor design. EEN VLOER DIE EEN VERHAAL VERTELT EN ZORGT

Nadere informatie

FLOR

FLOR FLOR Flor LF-690 Flor Blanco Italia Flor Italian White Flor Blanc Casse Flor Italienisches Weiss Flor Blanco Italia Flor Italiaans wit LF 1. 85 85 1 min. 5,5 max. 0,72 m 2 MASTIC FOR JOINTS MASTIC

Nadere informatie

Geld verdienen is niet mijn drijfveer

Geld verdienen is niet mijn drijfveer Geld verdienen is niet mijn drijfveer PUUR, STOER EN LEEFBAAR Piet-Jan van den Kommer geniet van zijn werk Als Days magazine Piet-Jan van den Kommer bezoekt heeft hij net 45 bomen geplant op zijn terrein

Nadere informatie

Week 4 MATERIALENPLAN

Week 4 MATERIALENPLAN Week 4 MATERIALENPLAN Texturen In de vorige stap hebben we gekeken naar kleuren. Naast kleuren spelen materialen ook een belangrijke rol in je interieur. Materialen kunnen de sfeer of je woonstijl versterken

Nadere informatie

norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair

norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair keramiek Kraanwerk Douches Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Nieuwe hoogtepunten

Nadere informatie

Stijlvolle elegantie in klassieke villa

Stijlvolle elegantie in klassieke villa Binnenkijken Stijlvolle elegantie in klassieke villa Tien jaar geleden beslisten Maria en Ludo een nieuwe woning te bouwen in een groene, bosrijke omgeving. Het resultaat, een statige, klassieke villa,

Nadere informatie

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* KAMERBREED OF KARPET 3 NOVILON VTWONEN VLOER 10 INBETWEEN DOORZICHTIG, MAAR TOCH NIET GEHEEL

Nadere informatie

Plaatsen & Behandeling.

Plaatsen & Behandeling. VERWERKINGSADVIES CEMENTTEGELS. Plaatsen & Behandeling. Onze cementtegels zijn geheel met de hand en ambachtelijk vervaardigd. Het is een uniek en authentiek product. Het vergt daarom een iets andere benadering

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd.

het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd. het clickt tussen ons Zelf bedacht. Zo gelegd. WE WISTEN HET METEEN Esther en Mark zijn trots op hun nieuwe keuken: Marmoleum click was precies wat we wilden, zegt Esther. We zochten al heel lang naar

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Inhoud Woonkamer 4 Werkruimte 9 U staat er zelden bij stil, maar feit is dat een plafond, thuis of op uw werk, in belangrijke mate de sfeer en uitstraling

Nadere informatie

Exclusive Terrazzo. Minerale bekleding type «granito»

Exclusive Terrazzo. Minerale bekleding type «granito» NL Exclusive Terrazzo Minerale bekleding type «granito» BEALSTONE is een minerale bekleding met een «terrazzo / granito» uitzicht. Met een dikte vanaf 2 mm biedt het onbeperkte mogelijkheden voor uw projecten,

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

Energie besparen met keramiek

Energie besparen met keramiek De klimaatregelende tegelvloer Energie besparen met keramiek made by Schlüter-Systems 0 50 100 150 200 250 300 350 400 >400 Energie besparen met keramiek Wanneer men het vandaag over energie-efficiënt

Nadere informatie

Original Capitone LF-560 LF ,72 m 2 LF 1.

Original Capitone LF-560 LF ,72 m 2 LF 1. ORIGINAL CAPITONE Original Capitone LF-560 Original Capitone Italian White Original Capitone Blanc Casse Original Capitone Italienisches Weiss Original Capitone Italiaans wit LF-561 Original Capitone

Nadere informatie

t h e c o l l e c t i o n

t h e c o l l e c t i o n the collection ANNEKE DEKKERS Thuis... Voor velen betekent thuis een sfeer van warmte, harmonie en intimiteit; het zijn begrippen die bij ons centraal staan. Met een ongeëvenaarde collectie schouwen die

Nadere informatie

Microfiber Doeken. Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk

Microfiber Doeken. Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk Microfiber Doeken Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk Kenmerken: Hoge kwaliteit Label op elke doek die het gebruik aangeeft. Doeken hebben echter wel meerdere gebruiksmogelijkheden Verschillende

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is. PRODUCTCATALOGUS VN Clean is een schoonmaakbedrijf uit Zarren dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

Tegels en Sanitair Online. Keramisch Parket. Tegels en Sanitair Online

Tegels en Sanitair Online. Keramisch Parket. Tegels en Sanitair Online Keramisch Parket Tegels en Sanitair Online Keramisch Parket Het ziet er uit als hout. Het heeft de structuur van hout. Het heeft de warme uitstraling van hout. Kortom, het heeft alles wat een houten vloerbedekking

Nadere informatie