Franz en Marrie van Bokhoven Tel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Franz en Marrie van Bokhoven Tel: 010-4722799"

Transcriptie

1 CLUB BLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 2 augustus 44 e jaargang Nr: 1 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet RT Tel.: BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger e Secretaris : John Raaijmakers e Penningmeester : Jaap Vollebregt Algemene zaken/cwn : Jan Rulo Technische zaken : Ron van Deursen Jeugd Zaken : Ed Hollemans Facilitaire Zaken : Fred Snijder DIRECTE BESTUURSONDERSTEUNING 2 e Secretaris : Franz van Bokhoven e Penningmeester : Paul Hooft WEDSTRIJDSECRETARIAAT: Senioren : Koos v.d. Linden Junioren : Paula v.d. Velde Pupillen : Cock Russner SECRETARIAAT: John Raaijmakers REDACTIE WEEKBRIEF: fbokhoven@wanadoo.nl Franz en Marrie van Bokhoven Tel: GIRONUMMER: t.n.v. Penningmeester Rijnmond Hoogvliet Sport Schakelweg JM Hoogvliet. HET GAAT WEER BEGINNEN Voor u het ligt eerste clubblad in het nieuwe seizoen, zoals u ziet geen stukje van de voorzitter deze is nog op vakantie dus over 14 dagen vindt u hier weer zijn bijdrage. Hoewel we weten dat er nog een aantal op vakantie zijn of gaan, beginnen we langzamerhand te ontwaken uit onze voetbalslaap. Als u dit leest is de selectie al weer met de training begonnen en as zaterdag beginnen de jeugdselectie`s aan hun eerste training. Alweer veel beweging op ons complex, in de afgelopen maanden, weer in perfecte staat gebracht door onze onderhoudsploeg. In de wandelgangen gehoord dat iedereen er weer zin in heeft dus laat de bal maar rollen. Allemaal een heel goed, sportief en succesvol seizoen toegewenst. Aan diegene die altijd copy in leveren voor de weekbrief willen we vragen dit zoals gebruikelijk te doen voor zondagmiddag 1400u. Helaas kunnen we na 1400u niet meer plaatsen. Redactie

2 EK-pool We hebben genoten van het voetbal en het was extra spannend door de grote deelname aan de EK pool. Dat de EK verassend geëindigd is met Griekenland als winnaar is duidelijk. Dat de winnaar van de EK pool de nieuwe D-selectie trainer is, is minder verassend en geeft goede hoop over de te behalen resultaten met de D-selectie. Het blijkt wel dat hij een goede kijk heeft en/of veel geluk heeft, beide moet je hebben in de voetballerij. Hieronder wat laat vermeld maar alsnog de winnaars van de EK-pool: Iedereen van harte gefeliciteerd. 1. Erwin van Bennekom (180 euro) 2. Johan Huizer (72 euro) 3. Eli Kramers (54 euro) 4. Wesley van Halewijn (36 euro) 5. Renate Hoogstra (18 euro) Bij deze wil ik Johan en Saskia Huizer bedanken voor de opzet, het bijhouden en het tot een goed einde brengen van de EK-pool, echt toppie. Ikzelf kijk al weer uit naar een volgende pool. Groeten Adri Biemold Website : Beste clubgenoten, we zijn inmiddels bijna een jaar te vinden op het internet. In die tijd zijn steeds meer personen de clubsite gaan bezoeken en is de site steeds belangrijker geworden als informatie bron. De oproep die ik u doe is als volgt: Benut de mogelijkheid om informatie te delen met elkaar en stuur wedstrijdverslagen, nieuwtjes, elftal/team informatie en foto s die een plaatsje verdienen op de site naar de webmaster. webmaster@rijnmondhs.nl. Klaverjassen en jokeren: Ook het klaverjas en jokeren seizoen gaat weer beginnen en staat, zoals elk seizoen, onder de bezielende leiding van Marian en Chris van Halewijn.Om u vast een beetje in de stemming te brengen hier alvast de data. 10/9, 24/9, 08/10, 22/10, 05/11, 19/11, 03/12, 17/12 ( Kerst klaverjassen & Jokeren ) 14/01, 28/01, 11/02. De overige datum`s volgen nog. U weet het de aanvang in onze gezellige kantine is om 20.00u en de kantine is open om 19.30u. SENIOREN Let op dit zijn oefen en beker wedstrijden. Trainingsavonden selectie zoals in verkregen info, Aanvang training overige senioren: nadere info volgt Bij thuiswedstrijden 1 uur voor aanvang aanwezig Bij uitwedstrijden 1 ½ uur voor aanvang aanwezig Anders: dan via leider of trainer. Over het toernooi bij `s Gravezande volgt nadere info. Donderdag 5 augustus Rozenburg 2 - Rijnmond HS u Terr: Vinkseweg Rozenburg Uitnodiging via trainer.

3 Zaterdag 7 augustus Rijnmond HS 1 - Zuiderpark u Terr: Thuis Uitnodging via trainer. Donderdag 12 augustus Rijnmond HS 1 - DRL u Terr: Thuis Scheidsr; Dhr.R.Snabel Uitnodiging via trainer. Dinsdag 17 augustus (Beker) DHZ 1 - Rijnmond HS u Terr: Olympiaweg 272 Rotterdam Scheidsr: Uitnodiging via trainer Rijnmond HS 2 - DRL 2 ` 19.00u Terr: Thuis Uitnodiging via trainer van A t/m F Beste sportvriend(in) en hun ouders/verzorgers, Hier is alweer het eerste clubblad voor het nieuwe seizoen. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en weer uitziet naar een sportief voetbalseizoen. Aan vele zaken zal het niet liggen want er is in de voetballoze weken, door de onderhoudsploeg en andere vrijwilligers, hard gewerkt aan het onderhoud van gebouwen en velden. Aan de teamindelingen moet nog worden geschaafd en dat betekent dat de definitieve teamindelingen pas eind september een feit zijn. Tot die tijd kan er dus nog geschoven worden. Nieuw dit seizoen is dat het mogelijk wordt om bij Rijnmond HS vanaf 5 jaar met voetballen te beginnen en wel als mini F pupil. Deze spelers zullen op vriendschappelijke basis wedstrijden gaan spelen en trainen 1x per week. U kunt uw kind hiervoor aanmelden bij de wedstrijdsecretaris. Op de algemene website van staan de indelingen voor het komende seizoen. Het webteam hoopt dat we vanaf de eerste wedstrijden wedstrijdverslagen krijgen toeg d en dat er ook foto`s beschikbaar worden gesteld om te plaatsen. Ook voor alle andere informatie kunnen jullie kijken op de site. Trainingen voor selectieteams starten vanaf 07 augustus en spelers zijn hier door de hoofdtrainers van de betreffende afdeling reeds, schriftelijk, voor uitgenodigd. Voor alle andere spelers beginnen de trainingen vanaf 16 augustus. Meer informatie over dagen en tijden volgt nog. De commissiekamer is vanaf heden niet meer voor een ieder te gebruiken. Alleen diegene die er daadwerkelijk wat te zoeken hebben mogen zich daar ophouden. Voor het komende seizoen zitten we dringend verlegen om mensen die wat kunnen en willen betekenen voor de club. Gezocht: Scheidsrechters die op de wedstrijddagen het spel willen leiden (indien gewenst kunnen we je aanmelden voor een cursus).

4 Gastheer/vrouw; mensen die op zaterdag het wedstrijdsecretariaat willen ondersteunen. De werkzaamheden bestaan uit het behulpzaam zijn van de bezoekende verenigingen, het verzorgen van drinken tijdens de rust van wedstrijden, materiaalbeheer en nalopen van de gebruikte kleedkamers. Mensen voor een oud papiercommissie; Omdat de oud papierprijs aardig hoog ligt en de penningmeester wel wat extra geld kan gebruiken, gaan we oud papier inzamelen. We zoeken mensen die, op vastgestelde tijden, het oud papier in ontvangst willen nemen en het doen opbergen in de container. Barmedewerkers; mensen die achter de bar willen staan en zo het natje en droogje kunnen verzorgen. Aanmelden kan via een bestuurslid. Voor alle uitvragen geldt; hoe meer mensen zich aanmelden, hoe minder werk en tijd het een ieder kost, want vele handen maken licht werk en de vereniging is van ons allemaal. Indien er zich geen of te weinig mensen aanmelden moeten we misschien overgaan tot het aanwijzen van de elftallen die per toerbeurt bepaalde werkzaamheden moeten gaan verrichten. Rode kaarten. De KNVB heeft in het kader van lik op stukbeleid besloten dat gedurende het gehele seizoen geldt, dat een speler, ongeacht de categorie of klasse waarin hij/zij uitkomt, die rood krijgt automatisch voor de eerstvolgende bindende wedstrijd van zijn/haar team niet speelgerechtigd is. Totdat de eerstvolgende bindende wedstrijd is gespeeld, is de speler ook niet gerechtigd om uit te komen voor enig ander elftal/team van zijn/haar vereniging JUNIOREN Hallo allemaal, In de hoop dat jullie een goede vakantie hebben gehad, gaan we weer trainen en voetballen. Nieuwe leden heet ik bij deze van harte welkom en ik hoop dat jullie je snel thuis zullen voelen bij onze club. Ook de öude D-tjes welkom bij de junioren! Aanwezig bij thuiswedstrijden 1 uur voor aanvang Aanwezig bij uit wedstrijden 1 ½ uur voor aanvang Anders: dan via leider of trainer Als jullie waardevolle spullen bij je hebt, stop ze gezamenlijk in een kluis op het wedstrijdsecretariaat! Groetjes Paula Training selectie team`s op zaterdag 7 augustus Aanvang training A sel u Aanvang training B u Aanvang training C sel u Aanvang training andere team`s vanaf maandag 16 augustus nadere info volgt. Oefenwedstrijden: Zaterdag 14 augustus: Rijnmond HS A1 - Sparta A2 ( AV ) Rijnmond HS B1 - RVC B2 Rijnmond HS C1 - Slikkerveer C u u u. Woensdag 18 augustus: Rijnmond HS A1 - HBS A u Wieldrecht B1 - Rijnmond HS B u Voor alle wedstrijden geldt uitnodiging via trainer.

5 WINGS / FLAMINGO SPONSORT A1 De unieke combinatie WINGS / RIJNMONDHS A1 werpt zijn vruchten af ondanks dat we in de vakantie periode zijn aangeland is het toch gelukt om de nieuwe tenue`s bij elkaar te krijgen. RIJNMONDHS A1 speelt het komende seizoen dus in flonker nieuwe tenue`s. Door een enorme inzet van WINGS medewerkers en bezoekers van de disco is dit bij elkaar gehaald. Op de laatste avond zaterdag 7 augustus ( aanvang 21.00u ) verwachten we een hoop Rijnmonders zeker de jongens van de nieuwe A groep, en uiteraard iedereen die RIJNMONDHS A1 een warm hart toedraagt mede door jullie inbreng gaat het erom of we ook nog de trainingspakken bij elkaar halen. Dus kom allen, met ouders, vrienden, vriendinnen, broers of zussen en oom of tante`s. We verwachten niet veel maar wel dat jullie na de 5 entree een drankje nuttigen alles in het belang van RIJNMONDHS A1. KOM op voor jullie traningspakken. Geweldig zoals A eruit kan zien. Op deze avond is het natuurlijk erg leuk om ook leden van WINGS te ontmoeten, hopen dat zij ook komen. Natuurlijk is er iemand van de A1 begeleiding aanwezig, Franz in ieder geval en waarschijnlijk nog meer. Wat er verder van ons wordt verlangd is dat we, onder voorbehoud, helpen de disco op te ruimen. En met we bedoelen we ook jullie. NOGMAALS KOM ALLEN. Een woord van dank is nogmaals verschuldigd aan de WINGS crew en Kees Hageman ( in naam Flamingo ) Niek, Andy, Franz PUPILLEN Aanvang trainingen zaterdag 7 augustus: Gehele D groep Aanvang 0900u E selectie Aanvang 0900u Aanvang andere team`s Maandag 16 augustus Aanvang 1730u E overige Dinsdag 17 augustus Alle F pupillen Aanvang 1730u Aanwezig bij thuiswedstrijden ½ uur voor aanvang Aanwezig bij uitwedstrijden 1 uur voor aanvang Anders: dan via leider of trainer Oefenwedstrijden Zaterdag 14 augustus: Rijnmond HS D1 IJVV de Zwervers D1 Woensdag 18 augustus: Hellevoetsluis D1 Rijnmond HS D1 0900u 1900u

6 . We zoeken mini-pupillen ( 5 jarige ) Rijnmond HS is op zoek naar jonge voetballertjes in de leeftijd van 5 jaar. Al lang is de wens van de pupillen wedstrijdsecretaris "Cok Russner" minipupillen aan het voetballen te krijgen bij Rijnmond HS. Als je bij verenigingen om je heen kijkt is dit een fantastisch schouwspel. Tevens is dit voor die kleine kinderen een leuk begin van hun voetbal loopbaan, het valt niet mee dat voetballen "de bal is rond en hij gaat alle kanten op". Als ouder zult u zien hoe snel ze één worden met de bal, dit gaat geleidelijk en in een omgeving waarin ze met andere kinderen gaan trainen en voetballen. Heeft u een kind of weet u een kind in deze leeftijd die wil gaan voetballen, kunt u hem/haar aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat van onze club. Als de basisscholen weer starten word er door de F pupillen weer getraind bij Rijnmond HS op dinsdag en donderdagavond van tot uur, tot die tijd is er op donderdagavond veelal iemand aanwezig in het wedsecretariaat. Ook is de mogelijkheid om de club telefonisch te bereiken op nummer Groeten, Adri Biemold (F pupillen trainer) mede namens Cok Russner (wedstrijdsecretaris)

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 8 augustus 2005 45 e jaargang Nr: 01 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger 010-416 88 54 1 e Secretaris :

Nadere informatie

Franz en Marrie van Bokhoven Tel:

Franz en Marrie van Bokhoven Tel: CLUB BLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 16 augustus 44 e jaargang Nr: 2 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet RT Tel.: 010-4169300 BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger 010-4168854 1 e Secretaris :

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 31 januari 2011 50e jaargang Nr: 7. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010 4 16 93 00

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 31 januari 2011 50e jaargang Nr: 7. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010 4 16 93 00 CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 31 januari 2011 50e jaargang Nr: 7 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010 4 16 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 06 11 36 62 76 Secretaris :

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 14 maart e jaargang Nr: 9. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 14 maart e jaargang Nr: 9. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 14 maart 2011 50e jaargang Nr: 9 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010 4 16 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 06 11 36 62 76 Secretaris : Joop

Nadere informatie

Nieuwjaarsreceptie 5 januari 2008 vanaf 19.00 uur

Nieuwjaarsreceptie 5 januari 2008 vanaf 19.00 uur CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 17 december 2007 47 e jaargang Nr: 10 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter, CWN : Hans van de Steenoven 010-472 18 21

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 12 januari 2004 43e JAARGANG NR 12 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet Tel. 010-4169300 REDACTIE WEEKBRIEF Franz en Marrie van Bokhoven 010-4722799 E-mail

Nadere informatie

Franz en Marrie van Bokhoven Tel: GIRONUMMER: t.n.v. Penningmeester Rijnmond Hoogvliet Sport Schakelweg JM Hoogvliet Rtd.

Franz en Marrie van Bokhoven Tel: GIRONUMMER: t.n.v. Penningmeester Rijnmond Hoogvliet Sport Schakelweg JM Hoogvliet Rtd. CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 17 januari 2005 44 e jaargang Nr: 12 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet RT Tel.: 010-4169300 BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger 010-4168854 1 e Secretaris

Nadere informatie

De volgende weekbrief verschijnt in de week van 25 april

De volgende weekbrief verschijnt in de week van 25 april CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 4 april 2011 50e jaargang Nr: 10 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010 4 16 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 06 11 36 62 76 Secretaris : Joop

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 19 maart 2007 46 e jaargang Nr: 15 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 19 maart 2007 46 e jaargang Nr: 15 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00 CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 19 maart 2007 46 e jaargang Nr: 15 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger 010-416 88 54 1 e Secretaris : Franz

Nadere informatie

Voorlichting ouders F teams. 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams

Voorlichting ouders F teams. 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams Voorlichting ouders F teams 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams 1 Agenda Welkom en voorstelrondje Wedstrijdzaken en website Ledenadministratie Waarden en Normen Commissiekamer Technisch beleid Kleding

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 23 oktober 2006 46 e jaargang Nr: 06 COMPLEX: Botreep 21 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger 010-416 88 54 1 e Secretaris : Franz van

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 18 augustus 2010 50e jaargang Nr: 1. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 18 augustus 2010 50e jaargang Nr: 1. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00 CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 18 augustus 2010 50e jaargang Nr: 1 COMPLEX: Botreep 21 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 06-1136 62 76 Secretaris : René de Koning

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11 9 Juli 2012 Hallo allemaal, Allereerst een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s) en natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij wensen

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 20 februari 2006 45 e jaargang Nr: 13 COMPLEX: Botreep 21 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger 010-416 88 54 1 e Secretaris : Franz van

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Ochtendprogramma

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Ochtendprogramma VRC Huis & Hypotheek F toernooi 28 mei 2016 Ochtendprogramma Voorwoord Barend van Kesteren, Jeugdvoorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek F toernooi. VRC staat

Nadere informatie

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 1 Voorwoord Dit is het tweede jaar dat wij als KCVO het KCVO talenten toernooi organiseren en de opkomst is nog groter dan vorig jaar. We hebben helaas veel teams op

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Middagprogramma

VRC Huis & Hypotheek F toernooi. 28 mei 2016 Middagprogramma VRC Huis & Hypotheek F toernooi 28 mei 2016 Middagprogramma Voorwoord Barend van Kesteren, Jeugdvoorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek F toernooi. VRC staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33 S. V. COLMSCHATE '33 DAGELIJKS BESTUUR 1.1 BS DB VOORZITTER (tvs Hfd Afd Maatschappelijke betrokkenheid) 1 J 1.2 BS DB SECRETARIS (tvs Hfd Afd Secretariaat) 1 J 1.3 BS DB PENNINGMEESTER 1 J BESTUURSONDERSTEUNING

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

D-pupillen jeugdtoernooi

D-pupillen jeugdtoernooi D-pupillen jeugdtoernooi 2016 1 Rotterdam, maart 2016 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooien voor D-pupillen! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd Seizoensopening 2018/2019 Presentatie ouders/verzorgers jeugd Opening Welkom bij WWNA Welkom Wie doet wat bij WWNA Algemene zaken Technische zaken Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Lid TCJ Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 010-501 99 01. DIRECTE BESTUURSONDERSTEUNING 2e Penningmeester : Paul Hooft 06-2890 15 15

BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 010-501 99 01. DIRECTE BESTUURSONDERSTEUNING 2e Penningmeester : Paul Hooft 06-2890 15 15 CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 10 augustus 2009 49e jaargang Nr: 1 COMPLEX: Botreep 21 010416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 010501 99 01 Secretaris : Vacant 1e Penningmeester

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 15 november 2010 50e jaargang Nr: 5. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 15 november 2010 50e jaargang Nr: 5. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00 CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 15 november 2010 50e jaargang Nr: 5 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 06-1136 62 76 Secretaris : René

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 22 mei 2006 45 e jaargang Nr: 19 COMPLEX: Botreep 21 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger 010-416 88 54 1 e Secretaris : Franz van Bokhoven

Nadere informatie

JO15 Paas TOERNOOI

JO15 Paas TOERNOOI JO15 Paas TOERNOOI 2019 1 Rotterdam, April 2019 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 augustus 2016 Versie 1.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 1 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 25 april e jaargang Nr: 11. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 25 april e jaargang Nr: 11. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 25 april 2011 50e jaargang Nr: 11 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010 4 16 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 06 11 36 62 76 Secretaris : Joop

Nadere informatie

Welkom bij Olympia. 22 augustus 2015

Welkom bij Olympia. 22 augustus 2015 Welkom bij Olympia 22 augustus 2015 In#2013#ontwikkeld#door#Olympia# Ini6a6ef#werkgroep#spor6viteit#&#respect# Doel:#bevorderen#goede#start#seizoen#en#spor6ef#gedrag# # Hoe?# C Elkaar#leren#kennen#en#kunnen#vinden#

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 16 mei e jaargang Nr: 20 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet RT Tel.

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 16 mei e jaargang Nr: 20 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet RT Tel. CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 16 mei 2005 44 e jaargang Nr: 20 COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet RT Tel.: 010-4169300 BESTUUR: Voorzitter : Wim Burger 010-4168854 1 e Secretaris :

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

JO15-1 en JO15-2 toernooi

JO15-1 en JO15-2 toernooi JO15-1 en JO15-2 toernooi 2017 1 Rotterdam, Juni 2017 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 8 februari 2010 49e jaargang Nr: 11. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. 8 februari 2010 49e jaargang Nr: 11. COMPLEX: Botreep 21 Hoogvliet 010-416 93 00 CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 8 februari 2010 49e jaargang Nr: 11 COMPLEX: Botreep 21 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : Gerard Rijkers 06-1136 62 76 Secretaris : René de Koning

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi. 02 juni 2018 Ochtendprogramma

VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi. 02 juni 2018 Ochtendprogramma VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi 02 juni 2018 Ochtendprogramma Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek JO8-JO9

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

Klaar voor de aftrap FC Engelen

Klaar voor de aftrap FC Engelen Klaar voor de aftrap 2018 2019 FC Engelen ---------- Beste ouders, Het seizoen 2017-2018 is inmiddels voorbij en de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. En dat lijkt ons een geschikt

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT

CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT CLUBBLAD VAN VOETBALVERENIGING RIJNMOND HOOGVLIET SPORT 8 oktober 2007 47 e jaargang Nr: 05 COMPLEX: Botreep 21 010-416 93 00 BESTUUR: Voorzitter : vacant 1 e Secretaris : Franz van Bokhoven 010-472 27

Nadere informatie

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag) VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI JO10 (ochtend) JO11 (middag) 9 juni 2018 Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op het Gastouderservice

Nadere informatie

Nieuwsbrief E-pupillen 2010-2011

Nieuwsbrief E-pupillen 2010-2011 Nieuwsbrief E-pupillen 2010-2011 Beste ouder/verzorger, Nog even en dan begint de grote schoolvakantie. En daarna starten we weer met het nieuwe voetbalseizoen. Uw zoon of dochter speelt volgend jaar bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 Het einde van jaar nadert met rasse schreden, de (najaars)competitie is bijna afgelopen en de winterstop is in zicht. Veel teams maken zich op voor de zaalcompetitie,

Nadere informatie

E-pupillen toernooi 21 en 22 mei 2016

E-pupillen toernooi 21 en 22 mei 2016 E-pupillen toernooi 21 en 22 mei 2016 SV DIOS E-pupillen toernooi 2016 Hartelijk welkom bij SV DIOS. Op 21 en 22 mei spelen we, op het Jan Schrama complex, het E-pupillen toernooi met heel veel gastteams

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Sportpark Koningsweg Koningsweg 139 3585 LA Utrecht VSC Utrecht Jeugdtoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Hartelijk welkom op sportpark Koningsweg waar voor

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017

info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 s.v. A.W.C. Wijchen info avond Guus van Schijndel Augustus 2017 Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? Wie en wat is sv A.W.C. Wijchen? s.v. A.W.C. Wijchen 280 pupillen (31 teams) 240 junioren (16 teams) 180

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen INHOUDSOPGAVE Pagina 2. Pagina 3. Woord van Welkom Algemene informatie Pagina 5. Pagina 6. Routebeschrijving Programma en Plattegrond Pagina 7. Pagina 8. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Inleiding. Kaboutervoetbal Noordpool-U.F.C. 2015/2016

Inleiding. Kaboutervoetbal Noordpool-U.F.C. 2015/2016 Veld Najaar 2015 Inleiding De voetbalvereniging Noordpool-U.F.C. gaat ook in het seizoen 2015 / 2016 verder met het zogenaamde kaboutervoetbal. Het kaboutervoetbal is enorm succesvol gebleken binnen onze

Nadere informatie

HASSINK KABOUTER TOERNOOI

HASSINK KABOUTER TOERNOOI HASSINK KABOUTER TOERNOOI MAANDAG 16 MEI 2016 sv Slikkerveer Sportpark Reijerpark Kastanjelaan 28 2982 CM RIDDERKERK Vanaf de rijkswegen A15 en A16 afslag Ridderkerk volgen. Bij de verkeerslichten rechtsaf

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 AANMELDING / WIJZIGING FORMULIER Ondergetekende geeft zich hierbij op als lid of wijzigt zijn lidmaatschap bij SVV'04 te Schoonebeek. Datum:... Nieuw wijziging Naam:...

Nadere informatie

RKVV Roosendaal checklist leiders / trainers

RKVV Roosendaal checklist leiders / trainers 1 RKVV Roosendaal checklist leiders / trainers We hopen dat deze lijst helpt om alle leiders en trainers veel plezier te laten beleven aan hun belangrijke taak bij onze club. Mocht je vragen of opmerkingen

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Voorlichting Leiders en trainers E en F teams Voorlichting leiders en trainers E en F teams

Voorlichting Leiders en trainers E en F teams Voorlichting leiders en trainers E en F teams Voorlichting Leiders en trainers E en F teams 9-9-2015 Voorlichting leiders en trainers E en F teams 1 Agenda Welkom en voorstelrondje Wedstrijdzaken en website Ledenadministratie Waarden en Normen Commissiekamer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Het ingevulde en ondertekende formulier en eventueel bijbehorende informatie kunt u opsturen naar :

Het ingevulde en ondertekende formulier en eventueel bijbehorende informatie kunt u opsturen naar : Inschrijven als nieuw lid bij v.v. Sparta Nijkerk Wij heten je graag welkom bij v.v. Sparta Nijkerk. Aanmelding Elke voetbalspeler dient in KNVB verband lid te zijn van een voetbalvereniging aangesloten

Nadere informatie

Selectiebeleid UVV Jeugdvoetbal

Selectiebeleid UVV Jeugdvoetbal Selectiebeleid UVV Jeugdvoetbal 1 Inleiding Het bevorderen van het spelplezier van onze spelers, van jong tot oud, staat binnen UVV Voetbal voorop. Binnen de mogelijkheden van onze vereniging streven wij

Nadere informatie

WERKWIJZE MINIPUPILLEN

WERKWIJZE MINIPUPILLEN Achilles 1894 WERKWIJZE MINIPUPILLEN 1 Werkwijze mini-pupillen 1. Inleiding en aanleiding 2. Intake van een nieuwe mini-pupil 3. Het kader van Achilles 1894 m.b.t. de mini-pupillen 4. Hoe zijn de trainingen

Nadere informatie

Programmaboekje DHC JO11 - TOP TOERNOOI zaterdag 13 mei 2017

Programmaboekje DHC JO11 - TOP TOERNOOI zaterdag 13 mei 2017 Programmaboekje DHC JO11 - TOP TOERNOOI zaterdag 13 mei 2017 Woord van de jeugdvoorzitter. Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten u van harte welkom op ons mooie complex aan de brasserskade

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie