WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS"

Transcriptie

1 WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS

2 WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS

3 Een felblauwe hemel, het roodbruin van de herfst of een frisgroene appel, als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is. Kleuren schudden je wakker, peppen je op of geven net rust. Ze maken je leven boeiend. En dat is in je interieur niet anders. De mogelijkheden met kleur zijn eindeloos, en BOSS paints wil je graag inspireren bij je keuze. Karaktervol klassiek, gedurfd grafisch of zo kleurrijk als de fantasie van je dochter? We are colour. Bij BOSS paints kies je een muur die perfect bij je leven past. Probeer het en ontdek de magische kracht van kleur.

4 paint WE ARE COLOUR

5 Je haalt alles uit het leven. Je rent, strest, geen tijd. Tot je thuiskomt. Daar, bij de gezelligheid van de eettafel ontdek je het beste van twee werelden: de guitige blik van diegene die je het liefst ziet, en een warme kleur die perfect bij je thuis past.

6 WE M62 green river WE M16 chocolate brown WE M15 grey fish WE M13 white sense De kleine pauzes in het leven zijn de leukste. En gelukkig vindt mijn zoon dat ook.

7 Niets moet, alles mag Grijs. De kleur van een bewolkte dag, maar ook van een zalig luie zondag in de zetel. Schoenen uit, verstand op nul en heerlijk relaxen. Warme tinten zorgen ervoor dat de kinderen graag beneden zitten, en vrienden vaak over de vloer komen. Ze nodigen uit om de boel even de boel te laten en te genieten van wat echt telt in het leven: de fles cava die koud staat bijvoorbeeld.

8 WE M16 chocolate brown WE M01 blue pinguin WE M15 grey fish WE M13 white sense Een frisse start, elke dag opnieuw. Met niks dan mooie vooruitzichten!

9 Opstaan met de geur van koffie De zon strekt zich uit, de dag begint. Je opent je ogen en kruipt terug in je warm donsdeken voor je echt moet opstaan. De dag is nog even helemaal van jezelf. Ook het halfuur daarna, als die eerste koffie je op gang trekt en je je opmaakt voor de badkamerspiegel. Heerlijk, zo n rustige start van de dag. Eenvoudig, maar nooit gewoon, net als je keuze voor guitig blauw in de slaapkamer en chocoladebruin in de badkamer.

10 deco WE ARE COLOUR

11 Zij heeft jouw ogen, jij hebt haar mond. Drie vrouwen, drie generaties, met dezelfde krachtige blik en dezelfde mooie stijl. Je inspireert elkaar, kopieert elkaars goede smaak. De kleur van deze muur, die hebben jullie samen gekozen. Het plaatje klopt. Straks tijd voor koffie, en een gezellige babbel.

12 Oog voor detail en decoratie. En dat oog, dat heb je van je moeder. Vroeger gaf zij alles een likje verf, en dat is bij jou niet anders. Niet alleen de woonkamer, ook de slaap- en badkamer baden in dezelfde warme, zachte sfeer van het Scandinavische Hoge Noorden. Landelijk klassiek, back to basics en gezellig nostalgisch Je woning is een gasthuis. Je ontvangt er graag mensen, de deur staat altijd open, en de koekjes altijd klaar. Ik hou van knusse hoekjes. Als ik daar mijn ogen sluit, ben ik even weg van de wereld.

13 WE M64 green melancholy WE M55 black forest WE M09 blue ski WE M12 antique white WE M35 brown pigeon

14 WE M35 brown pigeon WE M34 golden brown WE M30 old red WE M03 mintcream white Op grootmoeders wijze, dat vinden we hier het lekkerst.

15 Bij oma op schoot. Niets zo hartverwarmend als de liefde van oma voor haar oogappel. Ze komt hier graag, en brengt altijd iets lekkers mee. Zelfgebakken rabarbertaart of aardbeien uit de tuin. Haar verhalen zijn eindeloos. Heerlijk is het om zo n momenten te koesteren in een interieur dat perfect in het plaatje past. Sobere tinten zorgen voor rust en een warm gevoel. Niet schreeuwerig, maar gewoon gezellig. Niet bijzonder gedurfd, maar zalig rustgevend.

16 paper WE ARE COLOUR

17 Gewoon is niet genoeg, nooit geweest. Je wil een spannende job met potentieel, een lief dat straalt, een eigen huis met karakter dat bij je leven past. Je bent de regisseur van de film van je leven. Een kleurenfilm met een happy end... Het is die brede schaterlach die ons dat verklapt.

18 Buiten de lijntjes kleuren. De kleur van een bewolkte dag, maar het is je favoriete plaats in huis. Die plek waar jullie elkaar altijd vinden. Schoenen uit, tas aan de kant, glaasje erbij, we-time. Het geheim van jullie relatie? Passie, plezier, tijd maken voor elkaar, en de wil om buiten de lijntjes te kleuren. Durf, creëer, speel met kleuren. Zorg dat je eruit springt, en trek dat door in je interieur. Speels behangpapier geeft dynamiek aan je leven, en aan je woonkamer. Een rode muur, die springt eruit, net als jullie. Aardbeien, passie, tomatensoep met balletjes. Rood is onze kleur.

19 WE Y30 brown darkness WE Y25 crimson red WE Y50 soft grey WE Y46 white lines

20 Slapen, dromen en groot worden. Zeg nooit kinderkamer tegen een tienerkamer. Het is een plaats waar ze muziek ontdekken, vrienden over de vloer krijgen en ouders vaak niet toegelaten worden. Het is een omgeving waar meisjes groeien en hun identiteit leren kennen. Wie zei ooit dat alle tienerkamers er hetzelfde uitzien? Laat je kids experimenteren met kleuren en stijlen, met verf en behang. Laat ze een statement maken. Niet alleen met hun T-shirts, maar ook met hun muren. Uitgerust wakker worden, elk op zijn manier, elk in zijn eigen kamer. Goedemorgen!

21 WE Y02 electric blue WE Y03 caribbean blue WE Y20 pink grace WE Y46 white lines

22 paint WE ARE COLOUR

23 Boekentassen aan de kant, dat huiswerk kan nog even wachten. Straks pianoles en ballet, maar eerst thuiskomen. Kleur in huis voedt de fantasie van je dochters. Er is ruimte om te groeien, te bewegen, en te spelen. Roze, de kleur van kattenkwaad? Of was het eerder blauw?

24 WE Y53 black balloon WE Y18 pink robot WE Y06 baby blue WE Y44 silver white Een lekker vieruurtje op woensdag, en alleen maar blije gezichten.

25 Woensdagmiddag, geen school. Een huis wordt pas echt een thuis als het leeft. s Morgens snel een boterham met choco, na school een glas melk en huiswerk, boeken en kleurpotloden op tafel, wilde verhalen en zoveel vragen Als een ruimte verschillende functies krijgt, weet je dat het goed zit. Je kinderen geven je leven kleur. Blauwe plekken, roze wangen, en zoveel kleurrijke verhalen. Perfect dus, die gedurfde keuze voor roze en blauw op je muren.

26 Als ik later groot ben Nog zo klein, maar al zo n grote plannen. En grote plannen hebben een grote kamer nodig. Een stoere jongenskamer met avontuurlijke kleuren. Ooit ziet hij echte dinosaurussen en kan hij hoger vliegen dan de bomen. Is er iets mooier dan de fantasie van je eigen kind? Jonge kleuren scherpen de geest, houden je jong. Speel met kleur, goochel met geel, groen en blauw. Wat een verademing op een grijze dag, en een boost voor je jeugdige fantasie en creativiteit.

27 WE Y37 yellow submarine WE Y55 croco green WE Y57 green blimp WE Y58 green gecko De hele wereld aan hun voeten. Kleine jongens, grote dromen.

28 fun WE ARE COLOUR

29 Haar grote broer is haar grote voorbeeld. Ze spelen samen, maken ruzie samen, kunnen niet zonder elkaar, en hebben meestal alle plezier van de wereld. Die stickers op de muur, dat was jouw idee. Zij hebben ze gekozen, jij gekleefd. Vogels, omdat zij ze zo mooi vond, en omdat jij wou dat ze eeuwig in het nest konden blijven.

30 WE Y02 electric blue WE Y03 caribbean blue WE Y16 pink cigarette WE Y47 into white Saai? Niets voor ons. Ons huis moet (k)leven.

31 Muren met een knipoog Kruimels op het tapijt, waterverf op hun t-shirt, schoenen onder de salontafel. Jullie huis leeft en kleeft. Niet altijd, wel als de kinderen thuis zijn. Spelen mag, gek doen ook. Er is maar één afspraak, en dat is dat ze achteraf alles opruimen. FUN geeft je interieur een leuke twist. Een sticker om de jassen op te hangen? Een wegwijzer die je doet dromen van vakantie? Welkom thuis als je de voordeur opendoet? Geef je woning kleur. Het leven is soms al grijs genoeg.

32 Speel met stickers De afwerking is het leukste. De muren zijn geverfd, de meubels staan op hun plaats, en samen kiezen jullie de juiste accenten om alles op te fleuren. Stickers op de muur? Speels en stijlvol, net als jullie. Of je houdt van natuur en bloemen, of meer fan bent van retro-accenten, de muurstickers geven elk interieur de finishing touch die ze verdient. Haar chocolademelk drinkt ze liefst met slagroom erop en een marshmellow erin. Niet te gewoon, en dat heeft ze van mij.

33 WE Y51 black ash WE Y11 spa blue WE Y25 crimson red

34 WE ARE COLOUR paint 1 zuiver wit RAL 9010 WE M01 blue pinguin WE M02 blue moon WE M03 mintcream white WE M04 blue bastion WE M05 blue violet WE M13 white sense WE M14 white water WE M15 grey fish WE M16 chocolate brown WE M17 purple passion WE M18 rosy brown WE M19 rose satin WE M27 misty rose WE M28 peachpuff rose WE M29 purple marble WE M30 old red WE M31 black purple WE M32 soft lila WE M33 lovely lavender WE M41 burnt orange WE M42 orange tangerine WE M43 brown bean WE M44 white satin WE M45 white summer WE M46 comfy yellow WE M47 floral white WE M55 black forest WE M56 spring green WE M57 green leaf WE M58 silky white WE M59 cointer white WE M60 white cluster WE M61 green tambourine paper WALL ME 1 gentle lace WALL ME 2 sweet lace WALL ME 3 tender lace WALL ME 7 sunburned riad WALL ME 4 soft glance WALL ME 5 burning glance WALL ME 6 twinkle glance WALL ME 10 creamy wisp De kleuren in deze folder kunnen licht afwijken van de echte kleuren. Alle werven in deze folder werden uigevoerd in de verven Topsilk en de lakken Premium Satin XS, Hybride mat PU. De afgebeelde behangpatronen zijn louter indicatief, zie behangboek We are colour voor stalen op ware grootte.

35 WE M06 alice blue WE M07 black night WE M08 blue magic WE M09 blue ski WE M10 blue bird WE M11 dusty grey WE M12 antique white WE M20 powder pink WE M21 clayey brown WE M22 nostalgic brown WE M23 tender brown WE M24 gentle grey WE M25 white wedding WE M26 cornsilk white WE M34 golden brown WE M35 brown pigeon WE M36 marron red WE M37 red curry WE M38 firebrick red WE M39 autumn brown WE M40 pearl white WE M48 summer yellow WE M49 yellow river WE M50 beige caramel WE M51 relaxing beige WE M52 honey white WE M53 tropical green WE M54 green onion WE M62 green river WE M63 beige praliné WE M64 green melancholy WE M65 green lettuce WE M66 olive green WE M67 green romance deco WE M30 korrelverf WALL ME 8 stylish riad WALL ME 9 cherished riad WE M30 streepverf WALL ME 11 energetic wisp WALL ME 12 precious wisp WE M30 kalkverf

36 WE ARE COLOUR paint 1 zuiver wit RAL 9010 WE Y01 gentle green WE Y02 electric blue WE Y03 caribbean blue WE Y04 blue monday WE Y05 blue island WE Y13 blue darkness WE Y14 blue king WE Y15 bikini blue WE Y16 pink cigarette WE Y17 pink bullet WE Y18 pink robot WE Y19 pink barbie WE Y27 red light WE Y28 red dress WE Y29 purple brown WE Y30 brown darkness WE Y31 red brown WE Y32 orange crush WE Y33 burlywood brown WE Y41 brown lion WE Y42 skinny brown WE Y43 greyish brown WE Y44 silver white WE Y45 gainsbaro white WE Y46 white lines WE Y47 into white WE Y55 croco green WE Y56 green banana WE Y57 green blimp WE Y58 green gecko WE Y59 green eye WE Y60 lime green WE Y61 green light paper WALL YOU 1 nostalgic bowl WALL YOU 2 naughty bowl WALL YOU 3 candy bowl WALL YOU 7 dark riddle WALL YOU 4 city of dawn WALL YOU 5 city of light WALL YOU 6 city of dusk WALL YOU 10 whoopie cake De kleuren in deze folder kunnen licht afwijken van de echte kleuren. Alle werven in deze folder werden uigevoerd in de verven Topsilk en de lakken Premium Satin XS, Hybride mat PU. De afgebeelde behangpatronen zijn louter indicatief, zie behangboek We are colour voor stalen op ware grootte.

37 WE Y06 baby blue WE Y07 petrol blue WE Y08 silver blue WE Y09 white blur WE Y10 blue orchid WE Y11 spa blue WE Y12 blue something WE Y20 pink grace WE Y21 vivid purple WE Y22 mysterious purple WE Y23 red eye WE Y24 kinky red WE Y25 crimson red WE Y26 red alert WE Y34 funky orange WE Y35 clockwork orange WE Y36 sunny orange WE Y37 yellow submarine WE Y38 yellow cab WE Y39 shiny yellow WE Y40 yellow moon WE Y48 white trash WE Y49 grey hound WE Y50 soft grey WE Y51 black ash WE Y52 black parade WE Y53 black balloon WE Y54 bronze green WE Y62 green darkness deco WE Y43 korrelverf WALL YOU 8 light riddle WALL YOU 9 tango riddle WE Y43 streepverf WALL YOU 11 cup cake WALL YOU 12 lemon cake WE Y43 kalkverf

38 COLOFON Styling Muriel Verbist, Véronique Laurent Interieurfotografie Diane Hendrikx Beeldbewerking Els De Smet Teksten d-artagnan Visueel concept d-artagnan en Tineke De Vos Met dank aan espoo - rewind - habitat - sissy boy - iittala - bon bazar simple kids - apuura - items-knokke - moose in the city white design - graphie sud - la fabrika - home autour du monde/bensimon - mam muti - society - lucia esteves kids on the docks - American vintage - just in case - floow 46kloosterstraat - studio helder - fietsen de specht - achielle B&B BGuest - vandendries I capoen I architecten geert berkein - architecten hadewijch neirinck interieurarchitecte evelien croene - simon lahaye

39

40 WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS V.U. Saskia Vanderhaeghe, Nijverheidstraat 81, B-8791 Beveren-Leie Voor meer info BOSS paints nv Nijverheidstraat 81 B-8791 Beveren-Leie TEL +32 (0) FAX +32 (0)

WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS

WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS Een felblauwe hemel, het roodbruin van de herfst of een frisgroene appel, als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is. Kleuren schudden je wakker, peppen

Nadere informatie

WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS TRENDSPECIAL

WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS TRENDSPECIAL WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS TRENDSPECIAL Pure & Honest WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS Het leven raast voorbij. Onze mailboxen zitten vol, we willen veel en er is weinig tijd. In 2014 maken

Nadere informatie

WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS

WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS WE ARE COLOUR INSPIRED BY BOSS PAINTS Personal & creative Alles is inspiratie. Instagram, Pinterest, Facebook, overal zie je dingen die je mooi vindt. Je slaat ze

Nadere informatie

3x binnenkijken. ontdek de nieuwe trends van we are colour 2015

3x binnenkijken. ontdek de nieuwe trends van we are colour 2015 3x binnenkijken ontdek de nieuwe trends van we are colour 2015 rust en harmonie in je woning? OF LIEVER SPEELSE EN GEDURFDE COMBINATIES? Dit najaar brengen de nieuwe We are colourkleuren en behangen inspiratie

Nadere informatie

Naast het prachtige kleurenpalet van Spring vind je ook stickers en behang om de kamer op te vrolijken.

Naast het prachtige kleurenpalet van Spring vind je ook stickers en behang om de kamer op te vrolijken. by BOSS paints Spring breidt uit De Springcollectie telde al 21 vrolijke kleuren, onderverdeeld in vijf thema s van vier kleuren, aangevuld met een witte tint. Om deze kleurencollectie compleet te maken,

Nadere informatie

BOSS Trendcolours 9. a World of Inspiration. www.bosstrendcolours9.be

BOSS Trendcolours 9. a World of Inspiration. www.bosstrendcolours9.be BOSS Trendcolours 9 a World of Inspiration www.bosstrendcolours9.be 40 eigentijdse kleuren voor eindeloos combineren Op zoek naar een eigentijdse en tegelijk tijdloze look voor je interieur? Duik eens

Nadere informatie

Aqua Sensa. a water experience

Aqua Sensa. a water experience a water experience a water experience Stenen wanden lopen naadloos door van de inloopdouche en het bad tot aan de spiegel en de wastafel, en gaan dan vloeiend over in een tegelloze vloer. Aqua Sensa is

Nadere informatie

by Douglas & Jones mix & match!

by Douglas & Jones mix & match! by Douglas & Jones mix & match! www.vtwonentegels.nl de vtwonen tegelcollectie! black antracite (serie Composite) dark & light grey (serie Composite) light grey (serie Composite) Omdat je in één klap je

Nadere informatie

tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie

tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie de vtwonen tegelcollectie! Omdat je in één klap je huis een bijzondere uitstraling geeft. Omdat je deze overal kunt toepassen, óók in de badkamer en keuken.

Nadere informatie

Pagina 1 van 9 TAMIYA VERF CONVERSIE TABEL Modelbouwenzo mail voor vragen naar

Pagina 1 van 9 TAMIYA VERF CONVERSIE TABEL Modelbouwenzo mail voor vragen naar Pagina 1 van 9 TAMIYA VERF CONVERSIE TABEL Modelbouwenzo mail voor vragen naar info@modelbouwenzo.nl TAMIYA 23 ml ACRYL VERF ACRYLIC PAINT COLOUR Gloss Light Green X-15 38 60 - H16 - Gloss Purple X-16

Nadere informatie

FunColours van FunCakes

FunColours van FunCakes FunColours van FunCakes Introducing FunColours Het verschil tussen een verhaal en een sprookje, winter en lente, een paard en een unicorn? Precies, een explosie van kleuren! Niets aantrekkelijker en vrolijker

Nadere informatie

Oud wit Prins de Vos. Ik wil je.

Oud wit Prins de Vos. Ik wil je. Oud wit Prins de Vos Ik wil je. Het is het eerste berichtje dat ik vandaag van hem ontvang. De uren waarin het stil blijf zijn ondragelijk. Pas als ik de trilling in mijn broekzak voel begint mijn hart

Nadere informatie

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend?

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend? Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Het komt al snel dichterbij, nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. We gaan genieten

Nadere informatie

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5

Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 5 5 Tuin van Heden.nu 1 Mag ik zijn wie ik ben? Van In 6 Zacheüs (1) Het is erg druk in de stad vandaag. Iedereen loopt op straat. Zacheüs wurmt zich

Nadere informatie

B&C KWALITEIT, ZELFS VOOR DE BASICS

B&C KWALITEIT, ZELFS VOOR DE BASICS B&C KWALITEIT, ZELFS VOOR DE BASICS T-SHIRTS 100% ringgesponnen katoen Exact Collar met 3% elastaan, voor maximaal vormbehoud TRIO-aanbod, ook voor kinderen Uitgebreid kleurenpalet B&C EXACT 190 & B&C

Nadere informatie

Lisianthus. The special flower

Lisianthus. The special flower Lisianthus The special flower Lisianthus. Zo fris, zo kleurig, dat moet wel een zomerbloem zijn. Dan moet u toch deze brochure eens aandachtig doorbladeren. Want Lisianthus is meer dan en zomerbloem. Het

Nadere informatie

Majestic. formaat C6 DL C5. mm 114x x x x170. sluiting S S S S. venster. venster hoeken. binnendruk. ZV zonder. venster.

Majestic. formaat C6 DL C5. mm 114x x x x170. sluiting S S S S. venster. venster hoeken. binnendruk. ZV zonder. venster. Majestic Majestic formaat C6 DL C5 114x162 110x220 162x229 170x170 g/m 2 120 120 120 120 sluiting hoeken FC * * * * Majestic Classic marble white 01 * * * * snow white * * * candlelight cream 04 * * *

Nadere informatie

PALLMANN COLOR COLLECTION MIJN STIJL MIJN VLOER

PALLMANN COLOR COLLECTION MIJN STIJL MIJN VLOER PALLMANN COLOR COLLECTION MIJN STIJL MIJN VLOER MINIMALISTIC Geef eenvoud alle ruimte Easy White Eenvoud geeft mij de rust die ik nodig heb. Dat zoek ik ook in mijn inrichting. MINIMALISTIC COLORS Balanced

Nadere informatie

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij?

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,

Nadere informatie

7. Als je zonder wat te zeggen in de spiegel kijkt. Wat zie je dan? Iemand die je uitlacht of toelacht? Zorg dat het toelachen wordt.

7. Als je zonder wat te zeggen in de spiegel kijkt. Wat zie je dan? Iemand die je uitlacht of toelacht? Zorg dat het toelachen wordt. Dit ebook geeft je 25 tips. Tips die je eigenlijk wel wist. Op één of andere manier zijn ze onderin je tas terecht gekomen. Wist je niet meer, waar is mijn eigen batterijoplader. 25 tips is teveel om toe

Nadere informatie

Niet eerlijk. Kyara Blaak

Niet eerlijk. Kyara Blaak Kyara Blaak Niet eerlijk Kyara Blaak Kyara Blaak 248media uitgeverij, Steenwijk Grafische realisatie: MDS Grafische Vormgeving Illustraties binnenwerk: Kyara Blaak Alle rechten voorbehouden. Niets uit

Nadere informatie

Mijn huis, mijn thuis

Mijn huis, mijn thuis Les 5: Mijn huis, mijn thuis (A-klas) Mijn huis, mijn thuis 1. Mijn huis Mijn naam is Ik ben jaar oud. Ik woon in Ik woon samen met... mensen. Heb je een broer? JA / NEE Heb je een zus? JA / NEE Mijn huis

Nadere informatie

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen pure basic www.am.nl

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen pure basic www.am.nl s Gravenduijn - s Gravenzande Nijmegen Boelse Hof eengezinswoningen vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor jou een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld.

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen

color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen T +31 (0)53 573 7373 W www.pallmann.nl E info@unipro.nl color collection PALLMANN Color

Nadere informatie

Huishoudelijke hulpjes gezocht?

Huishoudelijke hulpjes gezocht? Huishoudelijke hulpjes gezocht? Brabantia viert Moederdag in stijl met kleurrijke cadeautips Allemaal goed en wel, dat ontbijt op bed, die rode rozen en die schattige knutselwerkjes. Maar op het einde

Nadere informatie

NAAM. Uil kijkt in een boek. Het is een boek over dieren. Er staan plaatjes in. Van elk dier één. Uil ziet een leeuw. En een pauw. En een bever.

NAAM. Uil kijkt in een boek. Het is een boek over dieren. Er staan plaatjes in. Van elk dier één. Uil ziet een leeuw. En een pauw. En een bever. Vos en Waar is Haas het ijs? NAAM Uil kijkt in een boek. Het is een boek over dieren. Er staan plaatjes in. Van elk dier één. Uil ziet een leeuw. En een pauw. En een bever. Wat een raar beest! lacht Uil.

Nadere informatie

DE MOOISTE FIETSEN SPECIAAL VOOR JOU

DE MOOISTE FIETSEN SPECIAAL VOOR JOU DE MOOISTE FIETSEN SPECIAAL VOOR JOU COLLECTIE 2016 ALPINAFIETSEN.NL Inhoud 4 Alpina-m dreamtea 6 12 16 wat is jouw maat? Colofon Fotografie Frans Photography Modellen Aimar, Anne-May, Ashley, Bodhi, Divanio,

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Vlucht AVI AVI. Ineke Kraijo Veerle Hildebrandt. Kraijo - Hildebrandt Vlucht De Vier Windstreken. De Vier Windstreken AVI

Vlucht AVI AVI. Ineke Kraijo Veerle Hildebrandt. Kraijo - Hildebrandt Vlucht De Vier Windstreken. De Vier Windstreken AVI AVI E4* Alcoholisme, ruzie, bang zijn Midden in de nacht rinkelt de telefoon. Anna weet wat dat betekent. Ze moet vluchten, alweer. Ze rent de donkere nacht in. De volgende dag valt Anna in de klas in

Nadere informatie

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken

Van boomgaard tot droomhuis. Binnenkijken Binnenkijken Van boomgaard tot droomhuis Ruim een jaar woont Kristel van Leeuwen nu met haar gezin in hun nieuwe huis. Een bekende plek voor hen, want ze hebben eerst zes jaar in de aangrenzende boerderij

Nadere informatie

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E

EMBRACE W W W. PA S C A L E W O N E N. B E EMBRACE Intimate moments with E M B R A C E your loved ones are precious. De EMBRACE collectie van Pascale Naessens is een massieve meubellijn met body. Embrace them! Ze omarmt stoer metaal met natuurlijk

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

Stil blijft Lisa bij de deur staan. Ook de man staat stil. Ze kijken elkaar aan.

Stil blijft Lisa bij de deur staan. Ook de man staat stil. Ze kijken elkaar aan. Wild Op het laatste moment ziet Lisa de man pas. Ze hangt de was op in de tuin. En ineens komt hij achter de lakens vandaan. Lisa laat het mandje met was in het gras vallen. Ze gilt. De man ziet er slecht

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.decora.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

Materialen & kleuren STOFGROEP ST06

Materialen & kleuren STOFGROEP ST06 erialen & kleuren Livigno op wit pvc Linnen stof en zeer grof van textuur 70% viscose & 30% linnen Wit Off white AT.ST.A051.541.001 Cream AT.ST.A051.541.002 Dark beige AT.ST.A051.541.003 Old rose AT.ST.A051.541.004

Nadere informatie

Inhoud. Woord vooraf 7. Het allereerste begin 9. Oervaders 19. Israël als moeder 57. Wijsheid voor ouders en kinderen 83. Koninklijke vaders 113

Inhoud. Woord vooraf 7. Het allereerste begin 9. Oervaders 19. Israël als moeder 57. Wijsheid voor ouders en kinderen 83. Koninklijke vaders 113 Inhoud Woord vooraf 7 Het allereerste begin 9 Oervaders 19 Israël als moeder 57 Wijsheid voor ouders en kinderen 83 Koninklijke vaders 113 Profetische opvoedkunde 145 Kinderen in zijn koninkrijk 177 Leerling

Nadere informatie

Cromatico. formaat C6 DL DL C5 C5 C4. mm 90x x x x x x x x x x x324

Cromatico. formaat C6 DL DL C5 C5 C4. mm 90x x x x x x x x x x x324 Cromatico formaat C6 DL DL C5 C5 C4 90x229 114x162 110x220 110x220 140x140 150x305 160x160 162x229 162x229 220x220 229x324 g/m 2 100 100 90 100 100 100 100 90 100 100 100 sluiting Zv Zv Zv Zv Zv Zv Zv

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.dekotap.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.dekotap.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.dekotap.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

ze terug in de la. Dan haalt ze de pannen van het fornuis en zet ze op de onderzetters. Thomas vouwt zijn handen en doet zijn ogen dicht.

ze terug in de la. Dan haalt ze de pannen van het fornuis en zet ze op de onderzetters. Thomas vouwt zijn handen en doet zijn ogen dicht. 1. Te laat thuis Wanneer gaan we eten, mam? Thomas loopt de keuken in en tilt de deksel van een pan. Mmm! Macaroni! Daar heb ik wel zin in. Mama pakt de deksel uit Thomas hand en doet hem weer op de pan.

Nadere informatie

Muis heeft tikkertje gespeeld met Draak. Het is al donker als ze naar huis wil. Muis moet nog een heel eind door het bos.

Muis heeft tikkertje gespeeld met Draak. Het is al donker als ze naar huis wil. Muis moet nog een heel eind door het bos. Muis heeft tikkertje gespeeld met Draak. Het is al donker als ze naar huis wil. Muis moet nog een heel eind door het bos. Ben je niet bang? vraagt Draak. Muis trekt haar zwaard. Ik heb een zwaard. Ik draag

Nadere informatie

Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts.

Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts. Thema 5 Les 1: De angst: Als je ergens heel erg bang voor bent, dan heb je angst. Je hebt bijvoorbeeld angst voor de tandarts. De schrik: Als iemand ineens achter je staat, dan schrik je. Je bent dan ineens

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Arturo PU2035 Gietvloer

Arturo PU2035 Gietvloer Het product Arturo PU2035 kan in de volgende RAL kleuren geleverd worden: Kleuren Kleuren Kleuren Kleuren categorie A categorie B categorie C categorie D 1000 5018 6034 7036 1005 6024 1004 3003 1001 5019

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Flexa Play. - een kleurrijke familie

Flexa Play. - een kleurrijke familie Flexa Play - een kleurrijke familie Wanneer ik bezig ben met een nieuw ontwerp voelt het als spelen. Vormen, kleuren en tekeningen komen tot leven op het papier. Samen met FLEXA was mijn droom om een collectie

Nadere informatie

lekker leven is dichtbij

lekker leven is dichtbij lekker leven is dichtbij 2 foto voorpagina: schommelstoel Veranda Het leven is heerlijk, het leven is mooi Maar vlieg uit in de lucht en kruip niet in een kooi Mens durf te leven Je kop in de hoogte, je

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Arturo PU2060 Gietvloer

Arturo PU2060 Gietvloer Het product Arturo PU2060 kan in de volgende RAL kleuren geleverd worden: Kleuren Kleuren Kleuren Kleuren categorie A categorie B categorie C categorie D 1001 5012 6033 7034 1000 4002 1004 1002 5013 7000

Nadere informatie

Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant!

Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant! Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant! We zijn aangekomen in het jaar 2016 en willen graag terugkijken naar wat de kinderen de afgelopen periode gedaan hebben. Ook deze

Nadere informatie

Lesbrief bij de voorstelling Aardblij

Lesbrief bij de voorstelling Aardblij Lesbrief bij de voorstelling Aardblij Voor de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs (4-6 jaar) Deze lesbrief is te gebruiken bij de voorstelling Aardblij. Aardblij is een voorstelling met zang, acrobatiek

Nadere informatie

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen Groningen pure basic vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V.

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen Groningen pure basic  vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V. Wonen in s het Gravenduijn Ebbingekwartier - s Gravenzande Groningen vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor jou een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld.

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

voor vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Watermeesters Rotterdam pure basic www.am.nl

voor vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Watermeesters Rotterdam pure basic www.am.nl voor Watermeesters Rotterdam vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor u een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld. Daarin zitten voor een vast bedrag vloeren,

Nadere informatie

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram,

Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, Soms is er thuis ruzie Dan is mama boos en roept soms omdat ik mijn speelgoed niet opruim Maar ik heb daar helemaal niet mee gespeeld Dat was Bram, mijn kleine broer Dat is niet van mij mama Dan zegt ze

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6

Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Februari, de maand van Valentijnsdag. Daarom deze maand een lief bericht van de leerlingen van groep 6 Mama Een roos is roze viooltjes zijn blauw maar het allerliefst Hou ik van jou mama. Joshua De beste

Nadere informatie

Hoe je je voelt. hoofdstuk 10. Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld:

Hoe je je voelt. hoofdstuk 10. Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld: hoofdstuk 10 Hoe je je voelt Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld: zenuwachtig wakker worden omdat je naar school moet, vrolijk

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

Pagina 1 van 7 HUMBROL VERF CONVERSIE TABEL Modelbouwenzo mail voor vragen naar

Pagina 1 van 7 HUMBROL VERF CONVERSIE TABEL Modelbouwenzo mail voor vragen naar Pagina 1 van 7 HUMBROL VERF CONVERSIE TABEL Modelbouwenzo mail voor vragen naar info@modelbouwenzo.nl Humbrol Gloss Black 21 X-1 7 1747 H2 9005 Humbrol Gloss White 22 X-2 4 1745 H1 / H316 9010 Humbrol

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

Wat? Ambers mond valt open. Krijg ik dertigduizend euro? De notaris knikt. Dat klopt. Gefeliciteerd. Liz weet ook niet wat ze hoort.

Wat? Ambers mond valt open. Krijg ik dertigduizend euro? De notaris knikt. Dat klopt. Gefeliciteerd. Liz weet ook niet wat ze hoort. Een erfenis Dag dames, kan ik iets voor u doen? Amber kijkt Liz even aan en zegt dan: Ik heb hier een afspraak met de notaris. Mijn naam is Amber Overgauw. De vrouw kijkt op haar beeldscherm. Ik zie het,

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Hoi BFF! Miss you!! Liefs Belle

Hoi BFF! Miss you!! Liefs Belle Hoi BFF! Het is hier elke dag 26 C en de zon schijnt volop! Oh en een vette blunder: toen ik de eerste dag in het zwembad dook, verloor ik mijn bovenstukje... GENANT! Nieuwe bikini gekocht, dat dan weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen Landgoed Merici - Bergen pure basic www.am.nl

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen Landgoed Merici - Bergen pure basic www.am.nl Landgoed Merici - Bergen 2-onder-1 kap woning Bosrand appartementen Zuidweide Zuid vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor jou een vtwonen-inrichtingspakket

Nadere informatie

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com Samenvatting: Bij dit boek zijn een aantal downloads beschikbaar. Liesbet Slegers heeft deze speciaal getekend als aanvullend educatief materiaal. Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat

Nadere informatie

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com

LESBRIEF. Karel is jarig. Samenvatting: De begrippen zijn: Wij maken kinderdromen waar www.clavisbooks.com Samenvatting: Bij dit boek zijn een aantal downloads beschikbaar. Liesbet Slegers heeft deze speciaal getekend als aanvullend educatief materiaal. Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat

Nadere informatie

trends huis lekker leefbaar van eigen bodem collectie tegels hartelust mixen & matchen tegels

trends huis lekker leefbaar van eigen bodem collectie tegels hartelust mixen & matchen tegels trends van eigen bodem nieuw in de collectie! serie Neo collectie 2014 vtwonen overal in... omdat ze welkom zijn omdat je een huis wilt omdat je naar kan omdat alles op zijn plaats valt als de basis klopt

Nadere informatie

Colorette 131-001 banana yellow C1049 saffraangeel 131-004 bluebird C958 briljant blauw 131-005 azure blue C1042 aqua 131-008 deep turquoise C1039 petrol 131-016 deep orange C1044 meloen 131-028 sea blue

Nadere informatie

Voor meer informatie, bezoek www.sca.com. Nederland www.tork.nl +31 (0) 30-69 84 666 info@tork.nl. België www.tork.be +32 (0) 2-766 05 30 info@tork.

Voor meer informatie, bezoek www.sca.com. Nederland www.tork.nl +31 (0) 30-69 84 666 info@tork.nl. België www.tork.be +32 (0) 2-766 05 30 info@tork. Voor meer informatie, bezoek www.sca.com Nederland www.tork.nl +31 (0) 30-69 84 666 info@tork.nl België www.tork.be +32 (0) 2-766 05 30 info@tork.be Bestelnummer: B 1736 NL Augustus 2014 SCA Hygiene Products

Nadere informatie

Wijs Worden. werkboek. deel 1 DAMON

Wijs Worden. werkboek. deel 1 DAMON Wijs Worden werkboek deel 1 DAMON WW wb deel 1 mei2009.indd 1 5/25/09 10:33:45 AM Hoofdstuk 1 Over wat echt belangrijk is Paragraaf 1 Inleiding Opdracht 1, p.8 Hieronder staan twaalf standpunten over wat

Nadere informatie

Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk.

Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk. 1. Puzzelen Wie er het eerst is! Micha staat bij het schoolhek. Hij krijgt een harde klap op zijn schouder van Ruben, zijn grote broer. Oké. Micha is wel in voor een wedstrijdje. Hij begint meteen te rennen,

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Aantal omdozen op pallet. Bolsius Artikel-Nr. Aantal stuks op pallet. Afbeelding. Regel

Aantal omdozen op pallet. Bolsius Artikel-Nr. Aantal stuks op pallet. Afbeelding. Regel stuks op 1 103630299700 BOLSIUS 1/2 display theelicht 3,5 uur Lites doos 75 stuks Wit 240 1,69 1,69 1,52 62 displays 2 displays 480 Inhoud display Lites theelicht 3,5u doos 75 wit Wit 240 2 103615306702

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Slaapliedje (Willem Wilmink) Wat klopt niet in het gedicht hieronder? Zoek de 7 fouten. Slaapliedje

Slaapliedje (Willem Wilmink) Wat klopt niet in het gedicht hieronder? Zoek de 7 fouten. Slaapliedje Slaapliedje (Willem Wilmink) Wat klopt niet in het gedicht hieronder? Zoek de 7 fouten. Slaapliedje Het varken heeft slaap, de boer is moe, het paard doet zijn oogjes toe. Het schaap kijkt over t prikkeldraad

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou.

Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Voor jou! 9 Voor jou! Dit boek is voor jou. Het gaat over God. En over God en jou samen. Over Gods liefde voor jou. Het boek gaat over geloven. Het gaat over jouw geloof! Lees en bekijk alles goed. Je

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

7.5 Script en plaatjes post-test

7.5 Script en plaatjes post-test 7.5 Script en plaatjes post-test De vorige keer waren we hier om Drakie wat beter te leren praten en Drakie heeft toen een heleboel van jou geleerd. Dat vond ie heel leuk. Vandaag gaan we wat dingen die

Nadere informatie

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Heb je naar aanleiding van dit dagboek vragen of opmerkingen? Mail me

Nadere informatie

Kat Lieve kat Mijn lieve kat Ik hou van jou Altijd. Ogen Zwart omrand Staren mij aan Tranen vallen naar beneden Liefdesverdriet

Kat Lieve kat Mijn lieve kat Ik hou van jou Altijd. Ogen Zwart omrand Staren mij aan Tranen vallen naar beneden Liefdesverdriet Elfje Een elfje is een relatief eenvoudig gedicht wat uit vijf regels bestaat en in totaal elf woorden heeft. Het is een simpele structuur waardoor het elfje een gedicht is waar men gemakkelijk mee kan

Nadere informatie

4x sfeer. met. Wonen Landelijke Stijl Colours

4x sfeer. met. Wonen Landelijke Stijl Colours 4x sfeer met Wonen Landelijke Stijl Colours by Pure & Original De redactie van WONEN Landelijke Stijl sloeg laatst de handen in elkaar met Pure & Original en ontwikkelde een eigen verflijn. Het resultaat:

Nadere informatie

De twee zaken waarover je in dit boek kunt lezen, zijn de meest vreemde zaken die Sherlock Holmes ooit heeft opgelost.

De twee zaken waarover je in dit boek kunt lezen, zijn de meest vreemde zaken die Sherlock Holmes ooit heeft opgelost. Sherlock Holmes was een beroemde Engelse privédetective. Hij heeft niet echt bestaan. Maar de schrijver Arthur Conan Doyle kon zo goed schrijven, dat veel mensen dachten dat hij wél echt bestond. Sherlock

Nadere informatie

Zwart = tekst van verhaal Rood = de vragen die de voorlezer tussendoor stelt Blauw = de antwoorden die de kinderen kunnen geven

Zwart = tekst van verhaal Rood = de vragen die de voorlezer tussendoor stelt Blauw = de antwoorden die de kinderen kunnen geven Instructies: Zwart = tekst van verhaal Rood = de vragen die de voorlezer tussendoor stelt Blauw = de antwoorden die de kinderen kunnen geven Maandag Wat zie je op de voorkant? (een konijn en wortels) Heel

Nadere informatie

Wie is Happy Photographer?

Wie is Happy Photographer? Wie is Happy Photographer? Ik ben Melanie Caitlin, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Pho- tographer. Het leven door een hele grote, roze bril bekijken dáár geloof ik in! Happy Photographer staat

Nadere informatie

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2 Bladzijde negen, Bladzijde tien, Krijg ik het wel ooit te zien? Ander hoofdstuk, Nieuw begin.. Maar niets, Weer dicht, Het heeft geen zin. Dan probeer ik achterin dat dikke boek. Dat ik daar niet vaker

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken:

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken: januari 2018 Mooie herinneringen potje maken: Maak samen met je kinderen een mooi potje of doosje. Schilder, versier Stop er een memo blokje in en maak er een potlood aan vast. Alle mooie momenten van

Nadere informatie

Inhoud. Een nacht 7. Voetstappen 27. Strijder in de schaduw 51

Inhoud. Een nacht 7. Voetstappen 27. Strijder in de schaduw 51 Inhoud Een nacht 7 Voetstappen 27 Strijder in de schaduw 51 5 Een nacht 6 Een plek om te slapen Ik ben gevlucht uit mijn land. Daardoor heb ik geen thuis meer. De wind neemt me mee. Soms hierheen, soms

Nadere informatie