DBGC journaal. Daar is ie! Het eerste DBGC Journaal is een feit. Jaargang 1, editie 1, oktober 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DBGC journaal. Daar is ie! Het eerste DBGC Journaal is een feit. Jaargang 1, editie 1, oktober 2011"

Transcriptie

1 Daar is ie! De eerste nieuwsbrief van DBGC Jaargang 1, editie 1, oktober 2011 Het eerste DBGC Journaal is een feit Eindelijk heeft u hem voor zich, de eerste editie van het DBGC Journaal. Een nieuw medium, maar waarom? Al tijden speelde de PR-commissie met de gedachte om een nieuw informatieorgaan te beginnen binnen DBGC. Iets dat er nog niet was en moest aansluiten op de bestaande organen, de website en t Vriendje. Met het DBGC Journaal denkt de PRcommissie daar gestalte aan te hebben gegeven. Via de website kunnen betrokkenen op de hoogte blijven van het nieuws binnen de club. Snel, kort en overzichtelijk worden bezoekers van de site geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen de club. t Vriendje is sinds jaar en dag het clubblad, waarin de leden wekelijks standen, programma s en wedstrijdverslagen kunnen lezen. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om dagelijks of wekelijks de verrichtingen binnen DBGC te volgen. Voor hen is er het DBGC Journaal. Ieder kwartaal een update van de processen op verschillende gebieden binnen de vereniging. Verslagen, duiding van nieuws en achtergrondinformatie samengevat in zes pagina s. Dát is het DBGC Journaal. Veel leesplezier! Pagina 03 De jeugd heeft de toekomst, zegt men. Hoe staat het met de nieuwe generatie DBGC ers? Lees het op pagina 3. Pagina 04 Sponsoravond op 12 oktober gemist? Op pagina 4 vindt u een verslag.

2 Editie oktober Hoofdsponsors tekenen voor drie seizoenen Het duurde even, maar eind september vond DBGC eindelijk de gewenste nieuwe hoofdsponsor. DataByte uit Steenbergen prijkt de komende drie seizoenen op de shirts van de senioren. Ook Lambert Kozijnen en Tieleman Keukens verlengden hun contract. Van de voorzitter Aangekleed Met de overgang van de zondag naar de zaterdag was het duidelijk dat kleedruimte het grootste facilitaire probleem zou zijn. In de afgelopen weken is door een grote groep vrijwilligers keihard gewerkt om de portocabins op te knappen. De kleedlokalen zijn schoongemaakt, plafonds zijn opnieuw geschilderd, de ramen zijn deels afgeplakt voor de privacy en de stroomvoorziening is aangepast. Het douchegedeelte is geheel gestript en er zijn nieuwe douches geïnstalleerd. De gehele douchecabine is geverfd en een nieuwe vloer is gelegd. De buitenkant is geschilderd in de kleuren blauw/wit en rondom de portocabins is het straatwerk aangelegd en het gras ingezaaid. Na de herfstvakantie zullen alle werkzaamheden afgerond zijn en kunnen we de extra kleedruimte optimaal gaan benutten. Opnieuw een mooi staaltje werk van de fantastische vrijwilligers binnen onze vereniging. Op 12 oktober, tijdens de sponsoravond, bezegelden voorzitter René van den Berg van DBGC en directeur Ton Moerkens (foto) van DataByte de samenwerking middels het zetten van een handtekening. Door de overeenkomst is DataByte de komende drie seizoenen hoofdsponsor van de senioren. DataByte is een ICT-dienstverlener en is gevestigd in Steenbergen. DataByte ziet ICT als een strategisch middel om uw doelstellingen te kunnen realiseren. Het bedrijf is al meer dan twintig jaar een begrip in Zuidwest-Nederland. Naast Databyte blijft ook Lambert Kozijnen de shirts van de senioren- en jeugdafdeling sieren. Het bedrijf uit Oude-Tonge, gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitskozijnen, verlengde afgelopen zomer het contract met drie jaar. Tieleman Keukens heeft voor twee jaar verlengd en zal samen met Lambert Kozijnen ook de komende twee jaar hoofdsponsor zijn van onze jeugdafdeling. DBGC is uitermate tevreden over het vinden van de nieuwe hoofdsponsor en de contractverlengingen van de bestaande sponsoren. Het bestuur bedankt deze bedrijven dan ook voor het vertrouwen dat zij in de club hebben gesteld. René van den Berg

3 Editie oktober De jeugdafdeling Hoe staat de jeugdafdeling van DBGC er eigenlijk voor? Jeugdcoördinator Hans Teijn vertelt over de stand van zaken. DBGC heeft een bloeiende jeugdafdeling. Met twee A-, twee B- en twee C-teams zit het met de aanvulling naar de seniorenafdeling voor de komende jaren wel goed. De doelstellingen van de vereniging zijn: - werken aan de kwaliteit van de individuele speler; - trachten het teamspel te optimaliseren; - een sfeer te creëren, waarin spelers/speelsters het naar hun zin hebben bij DBGC Junioren Met onze A1, B1 en C1 willen we, als het mogelijk is, op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Dat betekent, dat we ook dit seizoen weer ingeschreven staan in de 2 e klasse. Bij de A2, B2 en de C2 staat het voetbalplezier wat meer op de voorgrond. Naast deze teams beschikt de club ook over een B-meisjesteam. Uit dit team zal in de komende jaren de aanvulling moeten komen naar de seniorendames, wat nodig is om ook deze afdeling binnen onze club sterk en gezond te houden. Pupillen De pupillenafdeling van DBGC bestaat uit drie D-, vier E- en vier F-teams. Het D1-, E1- en F1- team wordt samengesteld op sterkte, de andere teams in principe op leeftijd, al kan daar door diverse redenen van worden van DBGC bloeit afgeweken. Bij de pupillen spelen thans achttien meisjes, hetgeen aangeeft dat ook het meisjesvoetbal in de lift zit. Begeleiding Wat langzamerhand wél een probleem aan het worden is, is het vinden van kader. Vooral bij de juniorenteams valt het niet mee om mensen bereid te vinden teams te begeleiden. Als dit fenomeen zich voortzet, kan dit wel eens leiden tot grote problemen in de toekomst bij het samenstellen van teams. Hans Teijn: Ook het sociale aspect is belangrijk Evenementen DBGC wil niet alleen maar de voetbalclub zijn, maar ook een vereniging, waar het sociale aspect een belangrijke rol speelt. Vandaar dat er ieder jaar evenementen worden georganiseerd, zoals het zomerkamp, dat een week duurt, het winterkamp, waarbij de jeugd een nachtje blijft slapen op de Koepel, de jaarlijkse instuif aan het begin van het seizoen en een gezellige afsluiting van het seizoen met onder andere wedstrijden van de jeugd tegen de ouders. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. DBGC heeft voldoende jeugd, dus Sponsor de jeugd! Voor 40 euro is jouw naam een heel seizoen verbonden aan een jeugdteam! Voor 40 euro per jaar ben je een seizoen lang balsponsor van een jeugdteam. Neem voor meer informatie contact op met Danny Jacobs van de sponsorcommissie: dannyjacobs23@hotmail.com of Wordt dit jouw team?

4 Eerste sponsoravond groot succes NIEUWS NIEUWS NIEUWS Nieuwe bordsponsoren De afgelopen maanden heeft DBGC naast een nieuwe hoofdsponsor ook een aantal nieuwe bordsponsoren mogen verwelkomen. Doe-hetzelfmarkt Gamma Middelharnis is sinds dit seizoen bordsponsor, evenals Vastgoedtotaalservice, een bouwkundig adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in bouwkundige en installatietechnische ondersteuning. Op woensdagavond 12 oktober hield DBGC voor de eerste keer een businessclubavond. Het werd een groot succes. Het thema dat deze avond centraal stond was Social Media. Ruim zeventig sponsoren waren op de uitnodiging van de sponsorcommissie ingegaan en werden rond uur ontvangen op sportpark De Koepel. Na de opening van bestuurslid Helco Sala presenteerde directeur Ton Moerkens van de nieuwe hoofdsponsor DataByte aan alle aanwezigen de toepasbaarheid van Social Media en Het Nieuwe Werken in het bedrijfsleven. Hierna was het tijd voor een leuke quiz. Spreekstalmeester van deze avond, Fred Götzenberger, presenteerde de bekende quiz Petje op, Petje af. Met leuke vragen die voornamelijk over voetbal en DBGC gingen, lieten de aanwezige sponsoren zien over de nodige voetbalkennis te beschikken. Tijdens de presentaties werd iedereen voorzien van een hapje en drankje. Als laatste was het woord aan hoofdtrainer John Kleijn en assistent Ruud Wildschut, die uitleg gaven over de verschillende speelstijlen en de visie van DBGC voor de komende jaren op sportief gebied. Na alle presentaties was het tijd voor een drankje en het opdoen van nieuwe contacten en bleef het nog lang gezellig in de kantine. De sponsorcommissie van DBGC kan terugkijken op een zeer geslaagde businessclubavond. Iets wat, geheel in de stijl van de avond, meteen te lezen was op het Twitteraccount van DBGC. Geslaagd Oktoberfest Op zaterdagavond 15 oktober vond het traditionele themafeest van evenementencommissie Team FC plaats. Dit keer was gekozen voor het thema Oktoberfest, dus werd de kantine overspoeld door Heidi s en mannen in Lederhosen, die zich het bier en de braadworsten goed lieten smaken in de tot Duitse bierhal omgedoopte kantine. Tot in de kleine uurtjes vermaakte DJ Poes het publiek met zijn beats.

5 DBGC journaal Stand van zaken A-selectie Vlaggenschip voortvarend van start De A-selectie van DBGC maakte afgelopen zomer de overstap van zondagvoetbal naar zaterdagvoetbal. Hoe vergaat het de mannen van hoofdtrainer John Kleijn in de eerste maanden van het nieuwe bestaan? Trainer John Kleijn verspreekt zich nog regelmatig als hij zijn mannen op dinsdag of donderdag toespreekt. Zo af en toe zijn er kreten als Jongens, we moeten zondag wel scherp zijn uit zijn mond te horen. Waarop de selectie hem verbetert. Zaterdag, trainer Verder lijken de meeste mensen binnen de vereniging wel gewend aan het zaterdagvoetbal. De toeschouwers weten in ieder geval de weg naar De Koepel te vinden. Enerzijds omdat er tegen clubs van het eiland wordt gespeeld, anderzijds omdat de resultaten goed zijn. DBGC 1 verloor dit seizoen namelijk nog geen wedstrijd. Sterker, het vlaggenschip wist tot nu toe ieder duel te winnen. Waar vooraf werd gevreesd dat ploegen als Herkingen en OFB, DBGC zouden kunnen verrassen met fysiek voetbal, is dat voorlopig nog niet gebeurd. Kwalitatief blijkt de ploeg van Kleijn tot nu toe een stuk sterker dan de meeste tegenstanders, waardoor de blauw-witten nooit echt in de problemen zijn gekomen. De doelstelling is en blijft daarom kampioen worden. Voor het tweede verloopt het seizoen tot dusverre wat moeizamer. De overstap van de zondag derde klasse naar de zaterdag vierde klasse valt niet mee, waardoor de resultaten wisselvallig genoemd mogen worden. De oorzaak kan deels gezocht worden in het ontbreken van een goede trainer/coach. Al sinds eind vorig seizoen is de technische commissie druk op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Osman Cimen, maar die blijkt in de praktijk lastig te vinden. Jan-Willem Pulleman verzorgt voorlopig de trainingen en Chris Nieuwland neemt op zaterdag de taken van leider op zich, maar de situatie is allerminst ideaal. Mensen die zich geroepen voelen om als trainer/coach van DBGC 2 aan de slag te gaan, kunnen zich dan ook melden bij de teechnische commissie.

6 DBGC journaal DBGC trots op nieuw terras Agenda Wat vindt er de komende maanden allemaal plaats op De Koepel? Wie de afgelopen weken op De Koepel is geweest, heeft het ongetwijfeld gezien. DBGC heeft een nieuw terras, dat op 24 september voor de thuiswedstrijd tegen Herkingen in gebruik werd genomen. In een stralend zonnetje openden bestuurslid sponsorzaken Helco Sala en Wouter Houtsmuller, het jongste lid van DBGC, de nieuwe terrasoverkapping, waar sinds juni keihard aan gewerkt werd. Zaterdag 5 november DBGC GOZ Vrijdag 18 november Klaverjassen Voorzitter René van den Berg bedankte de vele vrijwilligers die zich op wat voor manier dan ook hadden ingezet bij de totstandkoming van het nieuwe terras en noemde expliciet de namen van Martin en Nelco van Eijkeren, de drijvende krachten achter de onderhoudscommissie, en Ad Jacobs, die als verbindingsman een belangrijke rol vervulde. Daarna konden de toeschouwers het terras meteen testen en zagen zij DBGC met 8-1 winnen van Herkingen. Ook na de wedstrijd werd er nog vele uurtjes vertoefd op het nieuwe onderkomen. Zaterdag 19 november DBGC ZBVH Zaterdag 3 december DBGC De Jonge Spartaan Vrijdag 16 december Klaverjassen Vrijdag 30 december Oudejaarstraining Zaterdag 7 januari 2012 Nieuwjaarsreceptie NIET VERGETEN! Om in je agenda te zetten. Op maandag 14 november vindt weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in de kantine van DBGC. Wie benieuwd is naar de resultaten van het afgelopen boekjaar en wil meebeslissen over de toekomst van de club, is vanaf uur welkom in de kantine.

DBGC journaal. Wat een seizoen! DBGC zet zichzelf weer op de kaart. Pagina 03. Jaargang 2, editie 3, juni 2013

DBGC journaal. Wat een seizoen! DBGC zet zichzelf weer op de kaart. Pagina 03. Jaargang 2, editie 3, juni 2013 DB DBGC journaal Wat een seizoen! Jaargang 2, editie 3, juni 2013 DBGC zet zichzelf weer op de kaart Promotie leverde het helaas niet op, maar wát een seizoen was het voor DBGC. Het eerste elftal streed

Nadere informatie

DBGC journaal. DBGC volop in beweging. Ontwikkelingen op alle fronten. Jaargang 2, editie 1, oktober Pagina 02. Pagina 03

DBGC journaal. DBGC volop in beweging. Ontwikkelingen op alle fronten. Jaargang 2, editie 1, oktober Pagina 02. Pagina 03 DBGC volop in beweging Jaargang 2, editie 1, oktober 2012 Pagina 02 Na zes jaar is Teus Felsbourg terug bij DBGC. Zijn ambities? Lees pagina 2. Pagina 03 Sportpark De Koepel werd de afgelopen maanden verfraaid.

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse.

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo SINCE 1957 Oude Tonge, maart 2011 Commissie Za-Zo Hans Teyn Marcel Pieterse Tim Fransen Rob van den Berg Mike Jacobs INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Onderzoek en analyse

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

DBGC journaal. DBGC heeft de toekomst. Derde seizoen als zaterdagclub. Pagina 03. Jaargang 3, editie 1, november 2013

DBGC journaal. DBGC heeft de toekomst. Derde seizoen als zaterdagclub. Pagina 03. Jaargang 3, editie 1, november 2013 DB DBGC journaal DBGC heeft de toekomst Jaargang 3, editie 1, november 2013 Derde seizoen als zaterdagclub Dinsdag 17 april 2011. Het is nog altijd een mijlpaal in de geschiedenis van DBGC. Op die avond

Nadere informatie

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019

SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 SPONSORGIDS KV VITESSE 2018 / 2019 Inhoudsopgave Introductie KV Vitesse 3 Bordsponsoring Veld 5 Bordsponsoring Veld & Zaal 6 Bordsponsoring scorebord Veld 7 Korfsponsoring Veld & Zaal 8 Shirtsponsoring

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer!

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! SV Oosterheem sponsoring SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! Voorwoord Als jonge en groeiende voetbalvereniging willen we veel: een derde voetbalveld, een nieuwe kantine, nieuwe

Nadere informatie

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Uitslagen en eventuele afgelastingen zijn te vinden op: http://wedstrijdprogramma.julianamill.nl/ Klik dan op het tabblad junioren Uitslag

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Beste. DBGC journaal. wensen! Wat heeft 2012 in petto voor DBGC? Jaargang 1, editie 2, januari Pagina 04. Pagina 05

Beste. DBGC journaal. wensen! Wat heeft 2012 in petto voor DBGC? Jaargang 1, editie 2, januari Pagina 04. Pagina 05 Beste wensen! Jaargang 1, editie 2, januari 2012 Wat heeft 2012 in petto voor DBGC? Met de inmiddels traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen DBGC 1 en Oud-DBGC werd het jaar 2012 op zaterdag 7 januari

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

DBGC journaal. Zomer vol veranderingen. DBGC op alle fronten in beweging. Pagina 03. Jaargang 3, editie 3, juli 2014

DBGC journaal. Zomer vol veranderingen. DBGC op alle fronten in beweging. Pagina 03. Jaargang 3, editie 3, juli 2014 Zomer vol veranderingen Jaargang 3, editie 3, juli 2014 DBGC op alle fronten in beweging Een nieuwe hoofdtrainer, een nieuwe hoofdsponsor, een nieuwe, Zeeuws georiënteerde competitie voor DBGC 1 Als we

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11 9 Juli 2012 Hallo allemaal, Allereerst een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s) en natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij wensen

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Clubblad v.v. Veenendaal

Clubblad v.v. Veenendaal De Spil juli 013 Beste leden, Het voetbalseizoen zit er inmiddels al weer op. Als bestuur van onze voetbalvereniging lijkt het ons daarom ook goed om even terug te kijken en jullie te informeren over datgene

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014

NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 NIEUWSBRIEF II, SC LOPPERSUM Seizoen 2013-2014 Het einde van jaar nadert met rasse schreden, de (najaars)competitie is bijna afgelopen en de winterstop is in zicht. Veel teams maken zich op voor de zaalcompetitie,

Nadere informatie

INFORMATIEMAP SPONSORS

INFORMATIEMAP SPONSORS INFORMATIEMAP SPONSORS CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden, gelegen aan de Kerkstraat

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams.

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams. Selectiebeleid VV Gilze 2015 2020. Het selectiebeleid moet een middel zijn om de doelstellingen, die zijn bepaald in het technisch beleidsplan VV Gilze, te bereiken. Door middel van dit schrijven willen

Nadere informatie

Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO. Zaterdag 6 juni 2015

Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO. Zaterdag 6 juni 2015 Programmaboekje Manny de Witte Voetbaltoernooi voor D jeugd H.V.V. HENGELO Zaterdag 6 juni 2015 5 Bon Boys Quick'20 ONS Sneek Hvv Hengelo Saasveldia FC Trias Rigtersbleek ASV Dronten Hvv Tubantia Wilhelminaschool

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards Sponsormogelijkheden R.K.V.V. Montagnards Seizoen 2015-2016 R.K.V.V. Montagnards Sportpark De Venhorst De Flammert 1047 5854 NA Bergen (LB) Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine Seizoen 2016 / 2017 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór 1 juni 150 vóór 1 augustus 170 daarna 200 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2015 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p. v.v. Kruiningen Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden [p.5-7] Sponsor worden [p. 8] Notities [p. 9] v.v. Kruiningen

Nadere informatie

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor Voor open Doel is terug Na jaren van afwezigheid is de Voor open Doel terug. Tot het eind van de jaren 90 was dit het clubblad van de vv Froombosch. Nu zal het verder gaan als onze nieuwsbrief. Hierin

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Nieuwjaarspeech Goedemiddag sportvrienden,

Nieuwjaarspeech Goedemiddag sportvrienden, Nieuwjaarspeech 2014 Goedemiddag sportvrienden, Ik mag u hierbij namens alle bestuursleden weer van harte welkom heten op de inmiddels traditionele nieuwjaarsreceptie van onze club. Opnieuw is er weer

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden OVERLIJDENSBERICHT Overlijdensbericht Ben van de Velden Op zondag 10 februari jl. is ons Jeu de Boules-lid Ben van de Velden op 74-jarige leeftijd overleden. Naast het jeu de boulen kwam hij ook regelmatig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Nieuwjaarspeech Goedemiddag sportvrienden, Namens het bestuur heet ik u allen van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van onze club.

Nieuwjaarspeech Goedemiddag sportvrienden, Namens het bestuur heet ik u allen van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van onze club. Nieuwjaarspeech 2015 Goedemiddag sportvrienden, Namens het bestuur heet ik u allen van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van onze club. Het achterliggende jaar is misschien wel een jaar waarin er binnen

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Sponsoring, daar wil iedereen mee scoren. De voordelen van sponsoring voor het bedrijfsleven

Sponsoring, daar wil iedereen mee scoren. De voordelen van sponsoring voor het bedrijfsleven SPONSORING? Wie wil daar niet mee scoren! Inhoud Pag. 2 Sponsoring, daar wil iedereen mee scoren. Pag. 3 Samenspel met een gezonde club. Pag. 4 De sportieve kanten van Voetbalvereniging Boekel Sport. Pag.

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

Invulling Commissies HRC 14

Invulling Commissies HRC 14 Invulling Commissies HRC 14 Naast het gebruikelijke hoofdbestuur hebben we ervoor gekozen om de structuur van voetbalvereniging HRC 14 op te bouwen uit een aantal commissies. Het hoofdbestuur is verantwoordelijk

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 Maandag 4 februari: Dinsdag 5 februari: Woensdag 6 februari: Donderdag 7 februari: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 4 t/m 16 februari 2019 19.30 uur: KC 19.00 uur: Jeu de Boules 19.30 uur: Training SNO

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Tenuesponsor. Reclamebordsponsor. Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50. Beachhandbal sponsor SPONSORMOGELIJKHEDEN Tenuesponsor Reclamebordsponsor Website adverteerder (www.dos80.heesch.nl) Club van 50 Beachhandbal sponsor Sponsor scholentoernooi Heesch 2011 Pagina: 1 Tenuesponsor Deze vorm van

Nadere informatie

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen.

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Ouderavond VV Gorecht Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Programma Opening Doel van de ouderavond Kernwaarden VV Gorecht Wat zijn de kenmerken van E-pupillen?

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden JTC IJsselvogels jtc@ijsselvogels.nl December 2008 Korfballen bij IJsselvogels: echt

Nadere informatie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie Nieuwsbrief FZO 29 augustus : 1e bekerwedstrijden +++ 5 september: Start competitie FZO 1 & Seizoensopening +++ 12 september: Start competitie lagere elftallen & Jeugd +++ Nieuwe stijl Bij de ingang van

Nadere informatie

Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017

Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017 Augustus 2014 Jeugdvoetbal beleidsplan Sport Combinatie Badhoevedorp 2014 2017 Sport Combinatie Badhoevedorp (SCB) heeft in de afgelopen jaren bij het voetbal bij de jeugd een enorme groei en ontwikkeling

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Informatie Avond HCS

Informatie Avond HCS Klik om de modelstijlen te bewerken Informatie Avond HCS HCS teamindelingen Door werkgroep hockey Locatie: SH Spirit 14-12-2015 Voor dat we beginnen. 14-12-2015 www.hcschiedam.nl 2 Voor dat we beginnen.

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :... sponsor :... Handtekening Sponsor:...

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :...  sponsor :... Handtekening Sponsor:... Hoofdsponsor Beste (potentiële) sponsor, Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers.

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO11, JO11, JO12 - jeugd Zondag ochtend 2 juni 2019 09:00-12:15 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Handleiding voor (nieuwe) leden van sv Steenwijkerwold Handleiding nieuwe leden sv Steenwijkerwold Pagina 1 Inleiding Allereerst heten we je welkom als lid

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie