DBGC journaal. Wat een seizoen! DBGC zet zichzelf weer op de kaart. Pagina 03. Jaargang 2, editie 3, juni 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DBGC journaal. Wat een seizoen! DBGC zet zichzelf weer op de kaart. Pagina 03. Jaargang 2, editie 3, juni 2013"

Transcriptie

1 DB DBGC journaal Wat een seizoen! Jaargang 2, editie 3, juni 2013 DBGC zet zichzelf weer op de kaart Promotie leverde het helaas niet op, maar wát een seizoen was het voor DBGC. Het eerste elftal streed tot het laatste moment om een plaats in de tweede klasse, en dat zorgde ervoor dat de gehele vereniging meeleefde. Dit alles kwam samen op zaterdag 8 juni, toen zo n toeschouwers jong en oud de weg vonden naar sportpark De Koepel voor de wedstrijd tegen NSVV. Omdat ook het Bedrijventoernooi op deze dag plaatsvond, werd het een drukke, maar prachtige dag, die door de inzet van vele vrijwilligers tot een goed einde werd gebracht. Aan het einde van die dag was er niets veranderd: DBGC was nog steeds derdeklasser. Maar dat was niet het belangrijkst. Wat wel? Dat DBGC zichzelf dit seizoen weer helemaal op de kaart heeft gezet. Pagina 03 DBGC verwelkomde weer een aantal mooie nieuwe sponsors. Wie? Zie pagina 3. Pagina 07 Na de speeltuin wordt nu ook de keuken verbouwd. Lees er meer over op pagina 7.

2 Pagina 2 jaargang 2, editie 3, juni 2013 Editie januari 2012 Van de Voorzitter Volgend seizoen kampioen? Het was een memorabel seizoen voor DBGC 1. In het eerste seizoen in de derde klasse eindigde de ploeg van trainer John Kleijn knap als tweede en was promotie dichtbij. Een prestatie die smaakt naar meer. Toetje In de afgelopen weken werd ik als voorzitter geconfronteerd met spannende wedstrijden voor de nacompetitie. Op het moment dat het eerste elftal zich plaatst, weet je: er moet heel veel georganiseerd worden en er moet een grote aanslag op het vrijwilligerscorps worden gedaan. Van de uitwedstrijden in de nacompetitie kon ik zelf ook heerlijk genieten, maar de thuiswedstrijden stonden echt in het teken van de organisatie. De massale opkomst van supporters lieten Oude Tijden herleven en gaven me een gevoel van trots, dat ik voorzitter mag zijn van deze club, zijn leden en vrijwilligers. Voetballend wil je uiteraard het hoogst haalbare voor je vereniging bereiken, maar je weet dat het kwartje niet altijd de goede kant op rolt. Voor de spelers en begeleiding zijn deze wedstrijden natuurlijk de slagroom op de taart geweest, maar ik weet zeker dat alle DBGC-leden de afgelopen weken genoten hebben van dit toetje. René van den Berg Direct na de verloren laatste nacompetitiewedstrijd tegen NSVV (0-5) was John Kleijn strijdbaar. Volgend seizoen gaan we voor het kampioenschap, zei de coach. Of dat realistisch is, is de vraag. Feit is wel dat het afgelopen seizoen een basis werd gelegd, waarop voortgebouwd kan worden. Met een mix van ervaren spelers en jonge talenten bleek DBGC in het seizoen 2012/2013 al tot veel in staat. Aanvankelijk speelde DBGC met een vrij ervaren ploeg, maar kort voor de winterstop braken Thijs Tromp en Bas Mackloet als 17-jarige talenten door. Zij toonden aan dat de jeugdopleiding van DBGC prima in orde is, want ze gingen moeiteloos mee met het niveau en behielden tot het einde van het seizoen hun plaats in het elftal. De ervaring die zij en de rest van het elftal opdeden in de nacompetitie is iets waar de ploeg komend seizoen veel aan kan hebben. Eén van de talenten die dit seizoen doorbraken: Thijs Tromp, hier in actie in de nacompetitiewedstrijd tegen NSVV. In het nieuwe voetbaljaar wacht DBGC een op het oog sterkere derde klasse dan afgelopen seizoen. Aan de andere kant wordt de selectie met de komst van onder anderen Joris Buijs (FIOS) en Dimri Vogelaar (Flakkee) ook weer breder en kwalitatief sterker. Vanaf september gaat de competitie van start en dan zal moeten blijken of de kampioensambities van trainer Kleijn realistisch zijn.

3 Pagina 3 jaargang 2, editie 3, juni 2013 Editie januari 2012 Langdurige contracten voor sponsoring jeugdteams DBGC heeft onlangs het sponsorcontract met Tieleman Keukens met drie jaar verlengd. Daarmee wordt een succesvolle samenwerking voortgezet, want DBGC en Tieleman zijn al vijf jaar aan elkaar verbonden. Ook de komende drie jaar zal Tieleman dus op de shirts van DBGC prijken. Dit zal zijn bij de junioren van DBGC, waarvoor Tieleman samen met Lambert Kozijen uit Oude Tonge de shirtreclame verzorgt. Tevens zal er deze zomer een geweldig mooie Tieleman Keuken in de DBGC kantine geïnstalleerd worden, daar de keuken van DBGC een grondige renovatie te wachten staat. Meer daarover leest u op pagina 7. Nieuwe sponsors DBGC is blij met de komst van een aantal nieuwe sponsors. De afgelopen tijd verbonden Ford Iriks, Visbeen Transport en Hypotheek Middelharnis zich aan de vereniging. De deal met Ford Iriks kwam tot stand nadat voorzitter René van den Berg zijn nieuwe auto kocht bij deze gloednieuwe garage in Middelharnis, die beschikt over een prachtige glazen pui. Het leverde DBGC een mooi nieuw reclamebord op. Ook Visbeen prijkt met een mooi reclamebord langs het eerste veld op sportpark De Koepel. Het bedrijf sponsort sinds kort ook de jeugd (zie hiernaast). V.l.n.r.: Vincent Versaevel (marketing manager Tieleman Keukens), Helco Sala (bestuurslid sponsorzaken DBGC) en Peter Tieleman (directeur Tieleman Keukens) nadat de nieuwe contracten zijn getekend. Voor de pupillen heeft DBGC naast het reeds hoofdsponsor zijnde Lambert Kozijnen een nieuwe sponsor gevonden, te weten Visbeen & Zonen BV. Visbeen heeft met een vernieuwde strategie sinds enige jaren ook de intermodale en bevroren transportsector betreden en wil met deze sponsoring ook het lokale gezicht van het bedrijf wat meer naar voren laten komen. DBGC is daar natuurlijk ook uitermate happy mee, want Visbeen staat net als DBGC voor ambitie en gezond verstand en loopt ook graag voorop! Een speciale vermelding is er ook voor Hypotheek Middelharnis, dat de prachtige wandtekening van de nieuwe speeltuin sponsorde. DBGC dankt alle nieuwe sponsors voor het vertrouwen!

4 Pagina 4 Jaargang 2, editie 3, juni Editie januari 2012 NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS TW Van Noord Tomaten wint Bedrijventoernooi De mannen van TW van Noord Tomaten hebben op zaterdag 8 juni het Bedrijventoernooi van DBGC gewonnen. De tomatenplukkers waren in de finale te sterk voor JvdK Consultancy. Naast deze teams deden ook Abresch, Albert Heijn, Scania, AM&P, SFA Print en Visbeen mee met een team. Alle teams keken na afloop terug op een gezellige dag en zegden meteen hun deelname voor volgend jaar toe. Het Bedrijventoernooi, dat dit jaar voor het eerst sinds jaren weer werd gehouden, kan dus worden bestempeld als een succes! Teun van Noord stopt na 22 jaar als verzorger A-selectie Teun van Noord is gestopt als verzorger van de A-selectie. Teun was 22 jaar lang werkzaam in deze functie, maar kreeg de afgelopen jaren te kampen met fysieke ongemakken, waardoor hij niet zo makkelijk meer het veld in kon sprinten. Ook vond hij het na zo n lange periode wel mooi geweest en wil hij meer aandacht gaan besteden aan zijn gezin. Teun blijft zijn vak als verzorger nog wel uitoefenen voor de jeugd en eventueel de lagere elftallen en zal zodoende nog vaak op de voetbalwei - te vinden zijn. DBGC Dames, E1 en F1 kampioen! De dames van DBGC zijn net als vorig seizoen kampioen geworden. In de laatste speelronde moest er gewonnen worden van concurrent Zuidland en dat gebeurde: het werd 3-5! Een knappe prestatie van de dames! Ook de jeugdteams van de E1 en F1 werden kampioen. DBGC Zuidwester Toernooi beleeft succesvolle zesde editie Ook de zesde editie van het DBGC Zuidwester Toernooi is weer succesvol verlopen. Op zaterdag 1 juni beleefden tientallen cliënten van de Zuidwester en tientallen DBGC-ers weer een geslaagd voetbaltoernooi, wat werd afgesloten met een heerlijk buffet en mooie muzikale optredens. Mede door de inzet van vele vrijwilligers onder de bezielende leiding van Wil Pulleman werd deze dag weer een succes. De cliënten kijken nu al weer uit naar de volgende editie!

5 Pagina 5 jaargang 2, editie 3, juni Editie januari 2012 De vrijwilliger Bij onderhoud zie je resultaat van je werk Van barmedewerker tot leider van de F jes en van de werkploeg tot de sponsorcommissie. Iedere vrijwilliger draagt zijn steentje bij en is voor DBGC een topper. In iedere uitgave van het DBGC Journaal besteden we aandacht aan zo n persoon, die op welke manier dan ook iets doet voor de club. Deze keer: Nelco van Eijkeren (49). Wat is je functie bij DBGC? Ik ben sinds enige jaren lid van de onderhoudscommissie, samen met een aantal zeer gedreven personen. Daarnaast loop ik wel eens met een vlag langs de lijn bij de teams van mijn dochters, die ook allebei bij DBGC voetballen. Zelf ben ik op zondagochtend nog actief bij de recreanten. Hoe ben je in de onderhoudscommissie gekomen? Een paar jaar geleden werd ik door Ad Jacobs gevraagd of ik hem wilde assisteren bij enkele onderhouds- en renovatiewerkzaamheden rondom de gebouwen van ons DBGC-complex. Het begon met een verstopt regenbuisafvoertje van het dak, maar is inmiddels uitgegroeid tot de aanleg van een riool voor ons hemelwater. Toen ik begon, zag ik dat er links en rechts wat achterstallig onderhoud was. Dat gaf mij een extra zetje om me nog meer in deze functie te storten. We zijn de afgelopen jaren lekker bezig geweest met diverse onderdelen van het buitenterrein, zoals het vernieuwen van het terras inclusief straatwerk, de plaatsing van de stellages voor de reclameborden rondom het eerste veld en, niet te vergeten, de nieuwe speeltuin (zie hieronder, red.). Waar haal je je plezier uit? De duidelijk zichtbare vernieuwingen/verbeteringen. Je ziet echt resultaat van je werk en dat is voor mij wel een drijfveer als lid van de onderhoudscommissie. Zelf een balletje trappen vind ik ook nog steeds leuk. Hier wil ik graag mee doorgaan zolang het kan en zolang ik nog niet door de andere jonkies naar de douche wordt gestuurd na weer een onnavolgbare actie. Het lijkt mij leuk om ook nog een paar jaar mee te doen in een 40+- of 45+-competitie, mocht die er komen bij DBGC. Tot slot: als je één dag voorzitter zou zijn van DBGC, wat zou je dan veranderen? Dan zou ik de huidige voorzitter en alle andere bestuursleden en medevrijwilligers een contract aanbieden voor onbepaalde tijd. Waarom? Omdat deze mensen, geheel belangeloos, zo fanatiek en gedreven bezig zijn met ons clubje. Speeltuin: vóór (links) en na (midden en rechts)

6 Pagina 6 jaargang 2, editie 3, juni 2013 Editie januari 2012 Voetbal Technische Commissie presenteert plannen De Voetbal Technische Commissie (VTC) van DBGC heeft op woensdagavond 5 juni aan tientallen belangstellenden in de kantine haar plannen gepresenteerd. De nieuwe commissie werd in maart in het leven geroepen en bestaat uit Piet de Vogel (voorzitter), Helco Sala (senioren prestatief), Jan-Willem Pulleman (senioren recreatief, dames, recreanten) en Hans Teijn (jeugd). Hier omheen staat een groep van enthousiaste adviseurs, bij de start bestaande uit John Kleijn, Dim Both en Ad de Gans. Tijdens de presentatie vertelde de VTC meer over de doelstellingen. De jeugdopleiding wordt verder geprofessionaliseerd en er komt één duidelijke manier van opleiden, om de doorstroming van de jeugd naar de senioren te verbeteren. We willen ambitie tonen en van DBGC 1 een stabiele tweedeklasser maken, maar zonder de herkenbare DBGC-stijl te verliezen, sprak Piet de Vogel. In de VTC bundelen we zoveel mogelijk voetbalkennis, waarmee we dit proberen te bereiken. Een belangrijk deel van de jeugdopleiding vormen de jeugdtrainers, die van een bepaald niveau moeten zijn om de doelen te bereiken. Op deze woensdagavond werden contracten getekend met een aantal jeugdtrainers die aan deze eisen voldoen (zie foto s). Vervolgens sprak hoofdtrainer John Kleijn over de doorstroming van de jeugd naar de senioren, en over wat er in de jeugdopleiding gedaan moet worden om snel de aansluiting te vinden bij de senioren. Jeugdcoördinator Hans Teijn sloot hier op aan en vertelde onder meer over het succes van de leeftijdscoördinatoren, die per leeftijdscategorie de ontwikkelingen in de gaten houden. Helco Sala en Jan-Willem Pulleman gaven meer inzicht in de situatie bij de senioren, zowel op prestatief als recreatief gebied. De gehele presentatie van de VTC is te vinden op de website van DBGC. Foto s (van boven naar beneden) 1: De VTC met de technische staf van DBGC 1. Achteraan v.l.n.r.: Hans Teijn, Piet de Vogel, Helco Sala, André Goulooze (verzorger), Raymond Verolme (keeperstrainer), Jan-Willem Pulleman, Xander van der Veer (elftalleider). Vooraan: Hoofdtrainer John Kleijn en assistent Ruud Wiltschut. 2: Piet de Vogel en jeugdtrainer Jean-Pierre Vervloed. 3: Piet de Vogel en jeugdtrainer Johan Pollemans. 4: Piet de Vogel en jeugdtrainer Lesley Buijs.

7 Pagina 7 jaargang 2, editie 3, juni Editie januari 2012 Project keuken deze zomer af Keukencentrum Tieleman, Vrienden van DBGC en anonieme sponsors slaan handen ineen Na het vernieuwen van de speeltuin staat er deze zomer een nieuw groot project gepland: de renovatie van de keuken. Dit project wordt volledig gesponsord door Keukencentrum Tieleman en de (lees: alle) Vrienden van DBGC, het fonds van de club waarvan u voor 25 euro per jaar lid kunt worden. Zij betalen alle kastjes, de nieuwe vaatwasser die binnen achttien minuten klaar is, het zes meter lange RVS-blad met dubbele wasbak, acht kookpitten en een dubbele afzuigkap. Kortom: de nieuwe keuken wordt zeer hygiënisch en bijna horecawaardig! De arbeid wordt verdeeld onder vrijwilligers en externe aannemers. De externe aannemers en slopers worden allen gesponsord door mensen die graag iets voor DBGC willen betekenen. Zij stellen daarnaast veel materiaal beschikbaar. Het is natuurlijk fantastisch dat dit belangeloos geregeld wordt! Al het elektra en leidingwerk in de keuken wordt ingefreesd, alles wordt opnieuw betegeld (blauw-wit) en er komt een nieuw systeemplafond. Ook komt er een nieuwe afzuigkap met een motor op het dak die drie keer zo goed afzuigt als de vorige en ook veel minder geluid maakt. De nieuwe keuken is volgens planning half juli klaar.

DBGC journaal. Daar is ie! Het eerste DBGC Journaal is een feit. Jaargang 1, editie 1, oktober 2011

DBGC journaal. Daar is ie! Het eerste DBGC Journaal is een feit. Jaargang 1, editie 1, oktober 2011 Daar is ie! De eerste nieuwsbrief van DBGC Jaargang 1, editie 1, oktober 2011 Het eerste DBGC Journaal is een feit Eindelijk heeft u hem voor zich, de eerste editie van het DBGC Journaal. Een nieuw medium,

Nadere informatie

DBGC journaal. Zomer vol veranderingen. DBGC op alle fronten in beweging. Pagina 03. Jaargang 3, editie 3, juli 2014

DBGC journaal. Zomer vol veranderingen. DBGC op alle fronten in beweging. Pagina 03. Jaargang 3, editie 3, juli 2014 Zomer vol veranderingen Jaargang 3, editie 3, juli 2014 DBGC op alle fronten in beweging Een nieuwe hoofdtrainer, een nieuwe hoofdsponsor, een nieuwe, Zeeuws georiënteerde competitie voor DBGC 1 Als we

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Nieuwjaarspeech Goedemiddag sportvrienden, Namens het bestuur heet ik u allen van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van onze club.

Nieuwjaarspeech Goedemiddag sportvrienden, Namens het bestuur heet ik u allen van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van onze club. Nieuwjaarspeech 2015 Goedemiddag sportvrienden, Namens het bestuur heet ik u allen van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van onze club. Het achterliggende jaar is misschien wel een jaar waarin er binnen

Nadere informatie

DBGC journaal. DBGC volop in beweging. Ontwikkelingen op alle fronten. Jaargang 2, editie 1, oktober Pagina 02. Pagina 03

DBGC journaal. DBGC volop in beweging. Ontwikkelingen op alle fronten. Jaargang 2, editie 1, oktober Pagina 02. Pagina 03 DBGC volop in beweging Jaargang 2, editie 1, oktober 2012 Pagina 02 Na zes jaar is Teus Felsbourg terug bij DBGC. Zijn ambities? Lees pagina 2. Pagina 03 Sportpark De Koepel werd de afgelopen maanden verfraaid.

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Nieuwjaarspeech Goedemiddag sportvrienden,

Nieuwjaarspeech Goedemiddag sportvrienden, Nieuwjaarspeech 2014 Goedemiddag sportvrienden, Ik mag u hierbij namens alle bestuursleden weer van harte welkom heten op de inmiddels traditionele nieuwjaarsreceptie van onze club. Opnieuw is er weer

Nadere informatie

Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013

Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013 Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013 1. Onze vereniging krijgt een nieuw tenue Het contract voor het kledingplan met Wout Bergers is getekend. Verschillende mensen hebben zich de afgelopen maanden

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

Van de bestuursttafel

Van de bestuursttafel Nieuwsbrief december 2010 nieuwsbrief@vvbergambacht.nl Van de bestuursttafel Elke maand bepalen we met het bestuur wie de van de bestuurstafel schrijft. Evenals verleden jaar eis ik deze taak in november

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse.

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo SINCE 1957 Oude Tonge, maart 2011 Commissie Za-Zo Hans Teyn Marcel Pieterse Tim Fransen Rob van den Berg Mike Jacobs INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Onderzoek en analyse

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde Beleidsplan Senioren 2017 2020 Eefde, mei 2017 v.v. Sportclub Eefde Algemeen Het voetbaltechnisch beleidsplan van v.v. Sportclub Eefde bestaat uit onderdelen en elementen welke op het technisch gebied

Nadere informatie

DBGC journaal. DBGC heeft de toekomst. Derde seizoen als zaterdagclub. Pagina 03. Jaargang 3, editie 1, november 2013

DBGC journaal. DBGC heeft de toekomst. Derde seizoen als zaterdagclub. Pagina 03. Jaargang 3, editie 1, november 2013 DB DBGC journaal DBGC heeft de toekomst Jaargang 3, editie 1, november 2013 Derde seizoen als zaterdagclub Dinsdag 17 april 2011. Het is nog altijd een mijlpaal in de geschiedenis van DBGC. Op die avond

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen

Voetbalbeleidsplan 2011-2015. Oog op de toekomst, actie voor morgen Oog op de toekomst, actie voor morgen Agenda 1. Opening/inleiding 2. Terugblik opbrengst beleidsavond februari 2010 3. Doelstellingen voetbal beleidsplan 2011 2015 4. Vragenronde 5. Afsluiting Overige

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als

Kernwaarden Wij vinden het belangrijk dat leden, sponsoren en supporters ons ervaren en herkennen als STRATEGIE 2012-2015 Missie (Wie zijn wij) Voor de vereniging en haar leden de positie van S.V.M.E. in de Eijsdense gemeenschap verankeren, waardoor de toekomst wordt gegarandeerd. S.V.M.E. is een vereniging

Nadere informatie

D E L T A I M p U L S

D E L T A I M p U L S D E L T A I M p U L S jaargang 2009-3 Inhoudsopgave ROSEMA SPORTPRIJZEN Kievitstraat 27 8446 GN Heerenveen tel: 0622802708 Email:info@rosemasportprijzen.nl Website: www.rosemasportprijzen.nl Het adres

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015)

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015) Elst, juli 2015 Voorwoord De voetbal vereniging Musketiers is opgericht in januari 1952. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een goede ledenaanwas en zijn een financieel gezonde vereniging. Zoals bij veel

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

WDS. jaarverslag 2013/2014

WDS. jaarverslag 2013/2014 WDS jaarverslag 2013/2014 Jaarverslag vv WDS - 1 - seizoen 2013/2014 Inhoud Voorwoord pagina 3 Sociaal jaarverslag pagina 4 Sportief jaarverslag pagina 5 Jaarverslag jeugdbestuur pagina 6 Jaarverslag sponsorcommissie

Nadere informatie

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams.

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams. Selectiebeleid VV Gilze 2015 2020. Het selectiebeleid moet een middel zijn om de doelstellingen, die zijn bepaald in het technisch beleidsplan VV Gilze, te bereiken. Door middel van dit schrijven willen

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL Beste leden van BVV Barendrecht, Hierbij ontvangt u voor de 1 e maal de Zomerspecial van BVV Barendrecht. Ook gedurende de zomervakantie zitten wij zeker niet stil

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Al eens gedacht aan. G-voetbal?

Al eens gedacht aan. G-voetbal? Al eens gedacht aan G-voetbal? Even voorstellen De Bergse voetbalvereniging M.O.C. 17 is met zijn ongeveer 1100 leden de grootste sportvereniging in de regio. M.O.C. 17 is een familieclub met ambities.

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Technisch beleidsplan senioren

Technisch beleidsplan senioren Technisch beleidsplan senioren Versie 1.1 Inhoud 1. Uitgangspunten VC Trynwâlden 2. Doelstellingen 3. Organisatie TC 3.1 Samenstelling TC 4. Wedstrijden & Selecties 5. Overgang junioren naar senioren 1.

Nadere informatie

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld Beleidsplan 2016 2019 Versie 2.0 17 november 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Voorwoord... 3 2. Beleid meisjes- en vrouwenvoetbal... 4 2.1 Doelstellingen...

Nadere informatie

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt!

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt! PROPOSITIE VC-ARGOS VOORWOORD Ambitieus, dat zijn we bij Volleybal Club Argos. Al bijna 40 jaar stellen we onszelf tot doel om volleybal in Oeffelt voor iedereen mogelijk te maken. Inmiddels zijn we er

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Masters hangen aan Eelco's lippen...

Masters hangen aan Eelco's lippen... Masters hangen aan Eelco's lippen... De spanning voor het WK-Masters in Lyon loopt bij de deelnemers aan Project 2015 al danig op. Daarom hebben we Eelco gevraagd of hij een keer met ons wilde praten over

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Alpha-deuren/HVH Gemini. 14 januari 2012. Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Alpha-deuren/HVH Gemini 14 januari 2012 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Kijk ook eens op: www.hvhouten.nl Welkom! Het is mijn beurt om een stukje te schrijven in het programmaboekje van HVH voor

Nadere informatie

Postbus 21 K.v.K. 40046286 7948 ZG Nijeveen

Postbus 21 K.v.K. 40046286 7948 ZG Nijeveen PROTOCOL LIEF & LEED Korfbalvereniging DOS 46 Opgericht 22 mei 1946 Algemeen Dit protocol beschrijft hoe wordt gehandeld en door wie bij bijzondere gebeurtenissen binnen de vereniging. Het protocol heeft

Nadere informatie

Sportvereniging BLAUW-WIT

Sportvereniging BLAUW-WIT Sportvereniging BLAUW-WIT Opgericht 14 november 1914, K.v.K. nr. 40144551 Pagina 1 Algemeen: Onderstaand bieden wij u het jaarverslag aan over het seizoen 2014-2015. Met dit verslag willen wij zoals gewoonlijk

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Nieuwjaarsrede 2011. Dames en heren, sponsors, sportvrienden, van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van de BVV Barendrecht.

Nieuwjaarsrede 2011. Dames en heren, sponsors, sportvrienden, van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van de BVV Barendrecht. Nieuwjaarsrede 2011 Dames en heren, sponsors, sportvrienden, van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van de BVV Barendrecht. Wederom is een zeer bewogen jaar voorbij gevlogen. Een jaar met vele hoogtepunten

Nadere informatie

Hoofdsponsors van onze toernooien :

Hoofdsponsors van onze toernooien : Programma boekje. Toernooien van voetbalvereniging VV OFB. Mei 2017 Hoofdsponsors van onze toernooien : Voorwoord Beste sportvrienden en sportvriendinnen. Voor u ligt het programmaboekje van de toernooien

Nadere informatie

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag. Goedenavond, Via deze weg willen wij u voorstellen aan de hoofdtrainers jeugd voor het seizoen 2017-2018. Na veel gepuzzel en gesprekken zijn wij verheugd dat we veel bekende gezichten terug zien als trainer

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1 Technische seniorenbeleid MVC'19 2017-2022 (versie 2.0) 1 Inhoud Algemene uitgangspunten Visie in relatie tot ambitie Afspraken binnen alle categorieën Selectie MVC 19 Doelmannen selectie MVC 19 Derde

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

DBGC. journaal. Beste wensen voor 2013! Pagina 02. Jaargang 2, editie 2, januari Pagina 03

DBGC. journaal. Beste wensen voor 2013! Pagina 02. Jaargang 2, editie 2, januari Pagina 03 DBGC journaal Pagina 02 Hoe kijkt voorzitter René van den Berg terug op 2012 en vooruit naar 2013? Zie pagina 2. Pagina 03 De jeugdspelers beleefden weer een geslaagd winterkamp. Lees meer op pagina 3.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Bouwactiviteiten! De metselprofielen zijn gesteld, de stenen zijn gearriveerd, zodat;

In deze nieuwsbrief. Bouwactiviteiten! De metselprofielen zijn gesteld, de stenen zijn gearriveerd, zodat; In deze nieuwsbrief Bouwactiviteiten! Karten Mag ik mij even voorstellen? Zonnepanelen? Rijksmuseum en scouting Ridderkerk? Decemberlekkers Buitenterrein Bouwactiviteiten! Donderdag 13 november was het

Nadere informatie

Raymond Lampen (48), voorzitter

Raymond Lampen (48), voorzitter Aangenaam 1 November 20, 2018 2 Raymond & Saestum Ik ben op mijn zesde lid geworden van Saestum en heb altijd gekeept. Mijn opa, vader en moeder hebben een Saestum verleden en dus was het logisch dat ik

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF KIDSCLUB GO AHEAD EAGLES JANUARI 2019 De nieuwe Kidsclub van Go Ahead Eagles is vorig seizoen ontstaan door het samenvoegen van de Go Kids Club en juniorclub Kowet4You. De Kidsclub is voor

Nadere informatie

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015.

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015. De hoofdsponsors van NBSVV zijn: Broersen auto s Port-Handling Moerdijk Industrial Supplies BV Beste deelnemers en vrijwilligers, Voor alweer de 19 e keer op rij organiseert NBSVV het "Gijs van Nes" bedrijventoernooi

Nadere informatie

SAMEN SCOREN. Beleidsplan Fc. Grootegast 2015-2020. Fc. Grootegast Provincialeweg 139 9863 PE Doezum 0594 612608 (sportcomplex)

SAMEN SCOREN. Beleidsplan Fc. Grootegast 2015-2020. Fc. Grootegast Provincialeweg 139 9863 PE Doezum 0594 612608 (sportcomplex) SAMEN SCOREN Beleidsplan 2015-2020 is een grote, ambitieuze dorpsvereniging uit Grootegast/Doezum en telt in 2015 ongeveer 520 leden, 33 teams en ruim 100 vrijwilligers. De vereniging heeft een regionale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Beste. DBGC journaal. wensen! Wat heeft 2012 in petto voor DBGC? Jaargang 1, editie 2, januari Pagina 04. Pagina 05

Beste. DBGC journaal. wensen! Wat heeft 2012 in petto voor DBGC? Jaargang 1, editie 2, januari Pagina 04. Pagina 05 Beste wensen! Jaargang 1, editie 2, januari 2012 Wat heeft 2012 in petto voor DBGC? Met de inmiddels traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen DBGC 1 en Oud-DBGC werd het jaar 2012 op zaterdag 7 januari

Nadere informatie

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD

vv HOC ALV-Jaarverslag JEUGD ALV jaarverslag jeugd seizoen 2016-2017 vv HOC ALV-Jaarverslag 2016-2017 JEUGD Ook dit seizoen voldoende te beleven bij onze jeugdafdeling. Het amateurvoetbal begon met de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities.

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Seizoen 2017-2018 Het voetbalseizoen 2017-2018 is afgesloten en in de voorbereiding naar de start van het nieuwe seizoen valt o.a. het maken van een jaarverslag.

Nadere informatie

Volleybalvereniging ADC

Volleybalvereniging ADC Volleybalvereniging ADC Sponsor promotie Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij voor iedereen een plaats willen bieden om te kunnen volleyballen.

Nadere informatie

Leden enquête Flevo Boys

Leden enquête Flevo Boys Leden enquête Flevo Boys Op 1 mei 2017 bestaat Flevo Boys 60 jaar! Een respectabele leeftijd waar we natuurlijk trots op mogen zijn. In die 60 jaar is veel bereikt. Er staat een prachtige vereniging met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oranje Blauw

Nieuwsbrief Oranje Blauw Nieuwsbrief Oranje Blauw nr. 3 19-06-2013 Van de jubileumcommissie CSV Oranje Blauw een bruisende voetbalclub aan de Staddijk. Het is nu ongeveer twee weken geleden dat we ons spetterende jubileumfeest

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie