DEZE WEEK FELICITEREN WE: Luna Klos (dinsdag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEZE WEEK FELICITEREN WE: Luna Klos (dinsdag"

Transcriptie

1 DEZE WEEK FELICITEREN WE: Luna Klos (dinsdag dinsdag) Nieuws uit de personeelskamer: Bijgevoegd bij het nieuwsbulletin en op onze website vindt u de nieuwe ouderinfo uit groep 1-2. Bijgevoegd bij dit nieuwsbulletin vindt u nogmaals de informatie over een thema-avond Sociaal met media voor ouders/verzorgers. Op donderdagavond 29 januari van tot uur laat Ivo Wouters u kennis maken met de internetwereld van de jeugd. Wilt u deze avond bezoeken, dan verzoeken we u om bijgevoegd opgavestrookje in te leveren bij de leerkracht. Op de website zijn foto s van de kerstochtend in het fotoalbum geplaatst. Lio-stage meester Koen in groep 6/7: Vanaf maandag 2 februari 2015 doet meester Koen Nuchelmans zijn L.I.O. (Leraar In Opleiding) stage in groep 6/7. Dat betekent dat hij op maandag, dinsdag en woensdag de lessen gaat verzorgen in groep 6/7. Dit in samenwerking met meester Ybele, die de eindverantwoordelijkheid in de groep blijft houden. Door deze extra handen in de groep kan de groep soms gesplitst worden en kan er meer hulp aan individuele leerlingen en/of groepjes leerlingen gegeven worden. Meester Koen blijft tot het einde van het schooljaar Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad online: Namens de GMR De Basis: Vanaf 12 januari 2015 heeft de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) van ons scholennetwerk De Basis een eigen website: De GMR hoopt dat het een website is waar veel antwoorden te vinden zijn, die GMR- en MR-leden hebben op het gebied van medezeggenschap. Maar we hopen ook dat het personeel en de ouders van de leerlingen onze website weten te vinden. Om te zien wat de GMR doet, waar ze het over hebben en wat er speelt of gewoon om, via het contactformulier, zelf een vraag te stellen over iets wat er speelt op hun school. Want de GMR is er ook voor jou! Creatieve vrijdagmiddag: Aanstaande vrijdag 16 januari gaan we weer van start met de creatieve middag voor de groepen 4 t/m 8. We hebben besloten om een cyclus te maken van 2 lessen van 45 minuten gedurende 6 blokken. De leerlingen worden gemixt over de verschillende onderdelen. Na twee lessen wordt er gewisseld van onderdeel. De onderdelen zijn: gym, drama, tekenen, knutselen, 3d bouwsel en een verassing. In het verleden hebben diverse ouders hulp geboden bij de creatieve middag. Wij zijn wederom weer dankbaar dat ook nu ouders zich hebben opgegeven. Deze ouders worden benadert over de vernieuwde opzet. Voor de kinderen van de groepen 1 t/m 3 zijn er ideeën om een aantal knutselmiddagen aan de hand van een thema te organiseren, vergelijkbaar met het maken van de lampionnen. U wordt te zijner tijd hierover op de hoogte gebracht.

2 Inschrijfformulieren toekomstige leerlingen: Hoewel we nog ruim een half kalenderschooljaar te gaan hebben, zijn de voorbereidingen voor het schooljaar nu al weer begonnen. De omvang van de formatie (het aantal leerkracht-uren dat we hier mogen invullen) wordt vastgesteld op basis van prognoses. Daarom is het van groot belang om te weten hoeveel leerlingen De Feart zullen bezoeken per 1 oktober We willen dan ook graag van alle toekomstige leerlingen vroegtijdig het inschrijfformulier ontvangen. We hebben, al wel de nodige namen op papier staan, maar waarschijnlijk zijn er ook leerlingen die nog niet zijn opgegeven of waarvoor een inschrijfformulier is verstrekt maar nog niet is ingeleverd. U contact opnemen met school via telnr en een afspraak maken met de directeur voor een inschrijving en eventueel een rondleiding door onze school. Wellicht dat u iemand in uw omgeving kent, die nog geen kind op onze school heeft maar wel een kind dat bijna 4 jaar wordt, hierop attendeerden. We kunnen er dan rekening mee houden in onze prognoses. Open dagen: Voor de ouders/verzorgers van groep 8: Gezamenlijke voorlichtingsbijeenkomsten: - Dinsdag 13 januari, OSG Sevenwolden, locatie Buitenbaan. Aanvang uur. - Maandag 19 januari, Nordwin College, VMBO-groen. Aanvang uur. - Dinsdag 20 januari, Vakcollege Sevenwolden. Aanvang uur. Ieder van deze avonden wordt een identiek programma verzorgd. Op deze avonden zijn dus steeds het Vakcollege Sevenwolden, Nordwin College VMBO-groen en OSG Sevenwolden locatie buitenbaan aanwezig om voorlichting te geven. Tijdens de startavond is bovendien de locatie Fedde Schurer onderbouw gymnasium vertegenwoordigd. Open dagen, doe-middagen: Locatie Buitenbaan; buitenbaan 5 Heerenveen Open huis: woensdag 4 februari, uur. - Doe-middag: woensdag 28 januari, (keuze tussen algemeen of SportLifeStyle klas). - Workshopmiddag Jena voor leerlingen en ouders, vrijdag 23 januari Vakcollege Sevenwolden; Ds. Kingweg 8 Heerenveen Doe-middagen: woensdag 14 januari en 21 januari, uur. - Open huis: woensdag 28 januari, uur (i.s.m. naastgelegen Kingcollege voor vmbo TLbovenbouw) De Compagnie (praktijkonderwijs); buitenbaan 3 Heerenveen Open huis; woensdag 4 maart, uur. Locatie Fedde Schurer; Schans 100 Heerenveen Open huis gymnasium: woensdag 18 februari, Openbare lessengymnasium: woensdagmiddag 21 januari, 28 januari en 4 februari, uur. In tegenstelling tot wat er in de brochure vermeldt staat, vindt de aanmelding voor de doe-middagen rechtstreeks plaats bij de Buitenbaan via: Mw. G. Bergsma gb.bergsma@sevenwolden.nl (vmbo theoretisch, havo en vwo). Dhr. A. Walrecht a.walrecht@sevenwolden.nl (SportLifeStyle). Aanmelden voor 14 januari a.s. Gorredijk: - Open Dag BHS: woensdagmiddag 21 januari, voor de leerlingen van groep 8. (kinderen die belangstelling hebben zijn inmiddels voor de doe-middag opgegeven). - Open Dag BHS: woensdagavond 21 januari, leerlingen groep 8 en hun ouders/verzorgers.

3 Nieuw naschools programma Ateliers Majeur: Hip voor nop kleding in de remix! Combineer, verknip, versier en vernaai oude kleding in je eigen stijl. In deze atelier leer je omgaan met naald en draad. Door oud en nieuw materiaal te combineren, maak je een eigen hippe creatie! Deelname aan de Hip voor nop atelier is gratis! Graag zo spoedig mogelijk opgeven via: Dit atelier biedt plaats aan maximaal 12 kinderen Voor kinderen van groep 5 t/m 8. Docent: Mariken Biegman-van Geel. Tijd: uur. Data: 15, 22, 29 januari, 5, 12, 19 februari. Plaats: MFA De Kompenije. Schoolvoetbaltoernooi groep 6 t/m 8: Op woensdagmiddag 15 april (reservedatum 22 april) is er weer het schoolvoetbaltoernooi voor de jongens en meisjes van groep 6 t/m 8. Het toernooi wordt gespeeld in Skoatterwâld Heerenveen en t Heidefjild Jubbega. We spelen samen met de kinderen van Fan e Wiken. Wil je meedoen aan het schoolvoetbaltoernooi, dan kan je je opgeven via onderstaand strookje of via de-feart@debasisheerenveen.nl. Natuurlijk zijn we ook op zoek naar rijders en coaches voor de ploegen. Zijn er niet voldoende rijders en coaches dan kan een ploeg niet meedoen aan het toernooi. Kinderen, rijders en coaches die zich tot nu toe hebben opgegeven zijn: Jacco, Jesper + rijden, Wiebe, Luc, Merel, Ronald, Jildou, Froukje + rijden, Ilse, Angel, Owen + rijden/coachen (ov), Rein + rijden, Christiaan, Babet. Er zijn nog onvoldoende rijders en coaches om de ploegen op te kunnen geven voor het toernooi! Je kan je deze week nog opgeven! Strookje opgave schoolvoetbaltoernooi: Naam:. Groep:.. Wil meedoen met het schoolvoetbaltoernooi op woensdagmiddag 15 april. 0 Heb wel / niet een zwart broekje* 0 Heb wel / geen scheenbeschermers* * doorhalen wat niet van toepassing is Naam ouder/verzorger:. 0 Wil wel een ploegje rijden 0 Wil wel een ploegje coachen Je kan je opgeven t/m vrijdag 16 januari a.s. Handtekening ouder/verzorger (verplicht):

4 Zaalschoolkorfbaltoernooi: In verband met het nieuwe continurooster wordt het schoolkorfbaltoernooi in de zaal over 2 dagen verdeeld. Voor groep 7 en groep 8 op woensdag 4 maart, van uur uur. Voor groep 3 t/m 6 op woensdag 18 maart, van uur uur. Het schoolkorfbaltoernooi wordt gehouden in De Kompenije. Wil je meedoen geef je dan op via onderstaand strookje of via de-feart@debasisheerenveen.nl. Ook voor dit toernooi zijn we op zoek naar coaches voor de ploegen en geldt dat wanneer er niet voldoende coaches zijn een ploeg niet meedoen aan het toernooi. Kinderen en coaches die zich tot nu toe hebben opgegeven zijn: Jesper, Jildou de Vreeze, Wiebe, Merel, Ronald, Fardau Klijnstra, Ilse, Froukje, Babet, Eline, Fenna Bos, Christiaan, Roy, Sytse-Yde, Dian + coach, Hieke, Marije Jongedijk, Maaike + coach, Lisa, Geert-Jelke, Lucas Hofstra, Coby, Fleur, Reitse Jongedijk, Senna + coach, Lieke Rozenberg + coach, Jildou Kerkhof, Fardau Hiemstra + coach, Danielle Er zijn nog onvoldoende coaches om de ploegen op te kunnen geven voor het toernooi! Je kan je deze week nog opgeven. Strookje Zaal Schoolkorfbaltoernooi: Naam: Groep:.. 0 Doet mee aan het zaal Schoolkorfbaltoernooi op woensdagmiddag 4 maart. 0 Doet mee aan het zaal Schoolkorfbaltoernooi op woensdagmiddag 18 maart. Ik heb wel / niet* een zwart broekje of rokje *doorhalen wat niet van toepassing is Naam ouder/verzorger: 0 Vader / 0 Moeder van: 0 Wil wel een ploegje coachen tijdens het Zaal Schoolkorfbaltoernooi op woensdag 4 maart 0 Wil wel een ploegje coachen tijdens het Zaal Schoolkorfbaltoernooi op woensdag 18 maart Je kan je opgeven t/m vrijdag 16 januari a.s. Handtekening ouder/verzorger (verplicht): Sporten na schooltijd: De maand januari gaan we basketballen Groepen: 4 t/m 8. Tijd: uur. Data: 15, 22, 29 januari. Plaats: gymnastiekzaal de Kompenije Deelname is gratis. Neem je sportkleding/gymkleding mee. Voor vragen kunt u terecht bij Yntze Seinstra

5 nodigt u uit voor de Thema-avond Sociaal met media donderdagavond 29 januari van uur tot uur ICT en kinderen, een perfecte combinatie: met mobieltjes en tablets, of computers zitten ze op Minecraft, WhatsApp, Youtube, Twitter & Facebook. Enkele voorbeelden van populaire plekken op internet. Niet voor niets. Er is veel leuks te beleven. Maar er is ook een keerzijde waar ouders zich regelmatig zorgen over maken. Hoe voorkom je scheldpartijen en bedreigingen? Weten ze dat hun profiel altijd vindbaar is en alles wat ze er op zetten, nooit meer verdwijnt? Hoe gaan zij om met extreme beelden van seks en geweld? Weet u hoe zij de techniek gebruiken en met uw tablet en apps in de weer zijn? EN, Hoe gaat u hiermee om als ouder? Ivo Wouters* laat u kennis maken met de internetwereld van de jeugd en informeert u over de mogelijkheden: waarom kinderen doen wat ze doen. Veel beelden, onderzoeken en foto s helpen u uw kind te begrijpen en begeleiden. De avond is interactief. U wisselt meningen en ervaringen uit. * Ivo Wouters spreekt namens een onderdeel van de Nationale Academie voor Media en Maatschappij. Hij ging na zijn carrière als leraar voor verschillende organisaties aan de slag als mediawijsheid-specialist voor primair en voortgezet onderwijs. Hij is bijna 10 jaar actief op het gebied van media en kinderen, als brug tussen onderwijs, ouders, en het kind. De JB Kanschool neemt het initiatief het grijze internetgebied (tussen school en thuis) samen met u, ook u ouders van De Feart, Op e Grins en Sevenaer, te verkennen. Uw aanwezigheid is van groot belang, om samen aan de slag te gaan en de digitale snelweg zo prettig mogelijk te maken voor uw kinderen. Ook als uw kind nog niet veel met internet doet, bouwt u middels deze avond een voorsprong op in de begeleiding van uw online kind(eren). De school ontvangt u graag vanaf uur om na een kopje koffie van start te gaan. Omdat wij graag willen weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen, verzoeken wij u deze strook in te vullen en door uw kind bij de groepsleerkracht te laten inleveren. Uiterste inleverdatum: vrijdag 16 januari Voor deze bijeenkomst geven zich op, de ouder(s)/verzorger(s) van: uit groep: Wij komen met personen. Ik heb de volgende vraag over mijn online kind(eren):

6 OUDERINFO GROEP 1-2 Week 3: januari 2015 Beste ouders, Helaas is er nog steeds geen winter, dus op ons winter thema moet nog even gewacht worden, maar daarom niet minder leuke dingen in de planning. In groep 1 en 2 hebben we het momenteel over het verhaal van spin en schildpad. Het is wel een verhaal met een moraal, de spin nodigt de schildpad uit maar bedenkt allerlei smoesjes en stuurt hem steeds weer weg, uiteindelijk komt de schilpad dan schoon en wel en is alles opgegeten. OP zijn beurt nodigt schildpad spin dan uit om bij hem te komen eten onder water, dit lukt natuurlijk niet, ook al bedenkt spin er wel iets op, maar uiteindelijk ziet hij al het lekkere eten aan zijn neus voorbij gaan. Wij spelen op het verhaal in door te bespreken hoe je prettig met elkaar om kan gaan. Wat jezelf niet leuk vindt, moet je bij een ander óók niet doen. We maken er met ons allen op school een leuke dag van, door aardig voor elkaar te zijn en voor elkaar te zorgen. Hier luisteren we naar, praten we samen over en maken we er mooie tekeningen en knutselwerkjes over. De letter van de week: Is deze keer, de letter P van Pen Cijfer van de week: We herhalen de komende periode de cijfers. Maar maken ook gebruik van het idee dat 4 en 14 maar een tiental verschil is. We leren groepjes maken van 2 en zo handig tellen, met sprongetjes van 2. 2, 4, 6, 8, 10 enz. De woordclusters van deze week zijn: 1. Denken aan - vergeten 2. Goed opletten - fout/verkeerd 3. Gelukkig - ongelukkig 4. Zuchten snikken - puffen Juffen van groep 1-2

Jordi Holtrop (maandag) Anke Jongedijk (donderdag) Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (zondag)

Jordi Holtrop (maandag) Anke Jongedijk (donderdag) Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (zondag) DEZE WEEK FELICITEREN WE: Jordi Holtrop (maandag) Anke Jongedijk (donderdag) Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (zondag) Nieuws uit de personeelskamer: Bij de nieuwsbrief en op onze website vindt u de nieuwe

Nadere informatie

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Hajo Peter v.d. Laan (donderdag) Rikst Achttien (in de voorjaarsvakantie) Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Nadere informatie

Elke week kammen en kijken, doet hoofluis wijken!

Elke week kammen en kijken, doet hoofluis wijken! DEZE WEEK FELICITEREN WE: Tieme Bakker en Siem v.d. Meer (donderdag) Jessica Brussee (zondag) Regel van de maand november: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer: Donderdagochtend

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

LOCATIE BUITENBAAN. Juniorcollege. OSG Sevenwolden

LOCATIE BUITENBAAN. Juniorcollege. OSG Sevenwolden LOCATIE BUITENBAAN Leerlingen van de basisscholen uit Heerenveen en omgeving met schoolkeuze advies vmbo theoretisch, havo of vwo kunnen instromen op de locatie Buitenbaan. Binnen het vmbo is leerwegondersteunend

Nadere informatie

U kunt zich opgegeven t/m volgende week dinsdag 9 februari. Daarna wordt er bekeken en geloot wie er dit jaar met de groepen mee gaan.

U kunt zich opgegeven t/m volgende week dinsdag 9 februari. Daarna wordt er bekeken en geloot wie er dit jaar met de groepen mee gaan. DEZE WEEK FELICITEREN WE: Daniëlle Houwing (dinsdag) Alex Brand (woensdag) Lieke Rozenberg (donderdag) Jildou Kerkhof en Tony Stoker (zaterdag) Demi Burger (zondag) Nieuwe regel van de maand: We zullen

Nadere informatie

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Jildou Kerkhof en Tony Stoker (maandag) Demi Burger (dinsdag) Jordi Holtrop (donderdag) Anke Jongedijk (zondag) Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen,

Nadere informatie

Nick de Vries (dinsdag) Jayden Luitjes (woensdag)

Nick de Vries (dinsdag) Jayden Luitjes (woensdag) DEZE WEEK FELICITEREN WE: Nick de Vries (dinsdag) Jayden Luitjes (woensdag) Nieuws uit de personeelskamer: Om alvast te noteren: - Roefeldag: donderdag 4 juni 2015. Bijlage: - Velden overzicht schoolkorfbaltoernooi.

Nadere informatie

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (maandag) Mark Veenstra (woensdag) Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Nadere informatie

Regel van de maand januari: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer

Regel van de maand januari: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer DEZE WEEK FELICITEREN WE: Wisse Pool en Lea de Vries (zaterdag) Regel van de maand januari: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer Nieuws uit de personeelskamer: Om alvast te noteren: vrijdag 3 februari

Nadere informatie

Wil tijdens de Roefeldag wel een ploegje rijden en begeleiden / een groepje begeleiden* * doorhalen wat niet van toepassing is.

Wil tijdens de Roefeldag wel een ploegje rijden en begeleiden / een groepje begeleiden* * doorhalen wat niet van toepassing is. DEZE WEEK FELICITEREN WE: Thyrza Gerlofsma (zaterdag) Regel van de maand mei: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer Nieuws uit de personeelskamer: Om alvast te noteren: 30 mei: Schoolfotograaf voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief november 2015 tel. 0118-441122

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief november 2015 tel. 0118-441122 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief november 2015 tel. 0118-441122 fransnaereboutschool@archipelscholen.nl Beste ouders/ verzorgers, Mededelingen schoolbreed Na de herfstvakantie zijn we weer allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

regel van de maand oktober: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

regel van de maand oktober: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Mark Luchies (zaterdag) regel van de maand oktober: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen Nieuws uit de personeelskamer: Om alvast te noteren:

Nadere informatie

It Bynt in lentesfeer

It Bynt in lentesfeer 13 maart 2015 It Bynt in lentesfeer Afgelopen woensdag heeft een groepje ouders weer veel creativiteit tentoongespreid om It Bynt in lentesfeer te brengen. Het ziet er opnieuw erg mooi uit! Open Dag woensdag

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Over de kosten van deze schoolreisjes krijgt u zo spoedig mogelijk nadere informatie.

Over de kosten van deze schoolreisjes krijgt u zo spoedig mogelijk nadere informatie. DEZE WEEK FELICITEREN WE: Lean v.d. Dam (donderdag) Nynke Haagsma (zondag) Regel van de maand december: De school is van binnen een stilte/rustgebied buiten hoeft dat niet Nieuws uit de personeelskamer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

VWO Inleveren van de boeken VWO. Lees deze brief goed door, volg de instructies nauwkeurig op en voorkom onnodig lang wachten.

VWO Inleveren van de boeken VWO. Lees deze brief goed door, volg de instructies nauwkeurig op en voorkom onnodig lang wachten. VWO Inleveren van de boeken VWO Het inleveren vindt plaats op: maandag 27 juni a.s. in lokaal B 2.10 12.30 13.00 u A t/m H 13.30 14.00 u I t/m R 14.30 15.00 u S t/m Z VMBO Inleveren van de boeken VMBO

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer!

Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer! DEZE WEEK FELICITEREN WE: Floorke Bakker (maandag) Fardau de Jong (dinsdag) Sven Bruinsma (zaterdag) Geert Jelke Gielstra (zondag) Algemene regel van de maand september: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik

Nadere informatie

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Schoolinfo 2 maart 2017 2016-2017, nr 15 Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Flessenactie

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 14 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4 Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 Jij leert. Jij inspireert! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS De nieuwe Click avonturen!

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Regel van de maand mei: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer!

Regel van de maand mei: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer! DEZE WEEK FELICITEREN WE: Thyrza Gerlofsma (zondag) Regel van de maand mei: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer! Nieuws uit de personeelskamer. Jouke is woensdagmiddag afwezig. Aanstaande woensdag

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Een gezond en bruisend 2015!

Een gezond en bruisend 2015! Openbare jenaplanschool De Regenboog, Voorhof 4, 8212 CA Lelystad T. 226181 14-15 week 51 Een gezond en bruisend 2015! Kerstontbijt en kerstpresentaties vandaag De kinderen hebben genoten van het kerstontbijt

Nadere informatie

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 21 november Bijlages: Kies ouderbrief Kies leerlingbrief Kies toestemmingsformulier

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 21 november Bijlages: Kies ouderbrief Kies leerlingbrief Kies toestemmingsformulier Bulletin Kath Basisschool De Triangel Gerard Terborghstraat 1 \ 7545 BV Enschede \ telefoon 053 483 70 60 E-mail info-triangel@skoe.nl \ Internet www.skoe.nl/detriangel \ Directeur: Mevr. A.A.M. Frieser-Scholten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

Elke week kammen en kijken, doet hoofluis wijken!

Elke week kammen en kijken, doet hoofluis wijken! DEZE WEEK FELICITEREN WE: Nynke Jongedijk (dinsdag) Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (woensdag) Lars Blaauw (donderdag) Hajo Peter van der Laan (voorjaarsvakantie) Regel van de maand februari: We zullen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Catharinanieuws Nummer 2

Catharinanieuws Nummer 2 Fundament voor talent Catharinanieuws Nummer 2 24 september 2012 Agenda In de jaarkalender staat aanstaande woensdag een workshop-middag gepland. Deze is vanwege een druk rooster verplaatst naar woensdag

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top.

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je het beste uit jezelf halen? Kom dan eens

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 04. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 04. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 04 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Pietenochtend onderbouw Even voorstellen Van 2015 naar 2016 en kennismaken

Nadere informatie

Open Huis op vrijdag 22 januari 2016 maandag 1 woensdag 3 donderdag 4 februari 2016 Afdelingsleider klas 1

Open Huis op vrijdag 22 januari 2016 maandag 1 woensdag 3 donderdag 4 februari 2016 Afdelingsleider klas 1 (Hoog)begaafd? Met onderwijs op maat, uitdagingen in je eigen interesses en jaren ervaring in onderwijs aan (hoog)begaafden ben je bij ons aan het goede adres! (Hoog)begaafd? Wat is (hoog)begaafdheid nou

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 13 2018-2019 Veerkieker groep 6 en 8 De leerlingen van groep 6 en 8 waren afgelopen vrijdagmorgen op bezoek in het Nationaal Vlechtmuseum te Noordwolde. Dit is een onderdeel van het schoolbreed onderwijsproject

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 1 In dit nummer: Kalender Maandag 24 augustus Kennismakingsavond Groep 8 Dinsdag 25 augustus

Nadere informatie

Oosterlicht College Vianen

Oosterlicht College Vianen Oosterlicht College Vianen /verzorgers Speciaal en alléén voor ouders/verzorgers van groep 8 organiseren wij van 19.30 21.00 uur een informatieavond op maandagavond 19 januari 2015 over ons VMBO, TL/HAVO

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15

Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15 Enquête leerlingtevredenheid onderbouw DL jan.15 1. Vorig schooljaar was ik leerling in de afdeling: Respondenten 191 A. Havo 102 53% B. Atheneum 73 38% C. Gymnasium 16 8% 2. Dit jaar zit ik in klas: Respondenten

Nadere informatie

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen.

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen. NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 29, 29 maart 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 01 april Taalatelier. 06 april

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Regel van de maand maart: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand maart: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Mattie de Jong en Jelmer Bruinsma (dinsdag) Inez Vonk (zondag) Regel van de maand maart: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer: Jouke is deze

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Dankbaar. Berichtje uit de gymzaal! School Sport Toernooien op de Regenboog. Nieuwsbrief 25 september Week 40

Dankbaar. Berichtje uit de gymzaal! School Sport Toernooien op de Regenboog. Nieuwsbrief 25 september Week 40 Dankbaar De week zit er (al) weer op. Hij is voorbij gevlogen. Met de deurkruk in de hand kijk ik nog even om en vraag mij af: Wat heeft deze week opgeleverd? Het was voor een aantal van ons een relatieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

ONDERWIJS PRODUCTPORTFOLIO GRONINGEN EN DRENTHE WWW.NDCMEDIAGROEP.NL

ONDERWIJS PRODUCTPORTFOLIO GRONINGEN EN DRENTHE WWW.NDCMEDIAGROEP.NL ONDERWIJS PRODUCTPORTFOLIO GRONINGEN EN DRENTHE WWW.NDCMEDIAGROEP.NL 1 PROFILERING 2 PROFILERING Kerntaak van scholen is het geven van goed onderwijs. Om zich te onderscheiden van andere scholen en te

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders, Ik wens u veel leesplezier met de nieuwsbrief van september 2015. Namens het team van OBS Ekke de Haan, Jan Sjoerd Pool, directeur.

Beste ouders, Ik wens u veel leesplezier met de nieuwsbrief van september 2015. Namens het team van OBS Ekke de Haan, Jan Sjoerd Pool, directeur. Nieuwsbrief september 2015 19e jaargang OBS Ekke de Haan Website: www.ekkedehaan.nl Zegge 2 E-mail: ekkedehaan@debasisheerenveen.nl 8446 CL Heerenveen Twitter: https://twitter.com/ekke_de_haan Telefoon:

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Tille-Nieuws 4. Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015. 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra)

Tille-Nieuws 4. Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015. 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra) www.obs-detille.nl Schoolleider: Folkert Ensing Tille-Nieuws 4 Donderdag 8 oktober t/m 15 oktober 2015 8 oktober Start Kinderboekenweek OBS De Tille (met o.a. bezoek van Lida Dijkstra) 14 oktober OV-vergadering

Nadere informatie

Havo. Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder havo-examen doen.

Havo. Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder havo-examen doen. Havo Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder havo-examen doen. Met havo op weg naar succes! Al jarenlang heeft onze havo-afdeling heel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

TOPmavo. Als je graag wilt leren, zelfstandig kunt werken en wilt laten zien wat je in huis hebt, dan zul je je prima thuis voelen op onze TOPmavo.

TOPmavo. Als je graag wilt leren, zelfstandig kunt werken en wilt laten zien wat je in huis hebt, dan zul je je prima thuis voelen op onze TOPmavo. TOPmavo Als je graag wilt leren, zelfstandig kunt werken en wilt laten zien wat je in huis hebt, dan zul je je prima thuis voelen op onze TOPmavo. Met TOPmavo kun je alle kanten op Mavo betekent middelbaar

Nadere informatie

SPORT LIFESTYLE KLASSEN ONDERWIJS- AANBOD

SPORT LIFESTYLE KLASSEN ONDERWIJS- AANBOD SPORT LIFESTYLE KLASSEN Voor mavo-, havo- en vwo-leerlingen DE SPORT DE BAAS! OSG Sevenwolden is een Topsport Talentschool en biedt zowel onderwijs voor leerlingen die affiniteit en plezier beleven aan

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat natuurlijk

Nadere informatie

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 13 sept. Lina El Hatri juf Sandra en juf Maaike Max Kriesels juf Babs 14 sept. Aniela

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie