Nick de Vries (dinsdag) Jayden Luitjes (woensdag)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nick de Vries (dinsdag) Jayden Luitjes (woensdag)"

Transcriptie

1 DEZE WEEK FELICITEREN WE: Nick de Vries (dinsdag) Jayden Luitjes (woensdag) Nieuws uit de personeelskamer: Om alvast te noteren: - Roefeldag: donderdag 4 juni Bijlage: - Velden overzicht schoolkorfbaltoernooi. - Wedstrijdschema veld schoolkorfbaltoernooi. - Avondvierdaagse. - Teamindeling schoolkorfbaltoernooi. - Ouderinfo groep 1-2. Betaling schoolreisjes: Denkt u aan de betaling van de kosten voor het schoolreisje van uw kind(eren). Voor de meivakantie hebben alle leerlingen een briefje meegekregen met daarop de te betalen kosten voor de schoolreis van dit schooljaar. Tennislessen: De kinderen van groep 4-5 t/m 7-8 hebben aanstaande donderdag 21 mei onder gymtijd een tennisles op de tennisbaan van Jubbega. De kinderen van groep 4-5 gaan met de auto naar de tennisbaan (vervoer is geregeld) en de kinderen van groep 5-6 t/m 7-8 gaan op de fiets naar de tennisbaan. Dus de kinderen van groep 5-6 t/m 7-8 moeten dus donderdag op de fiets naar school komen! Survival Run De Knipe: Donderdag 28 mei hebben de kinderen uit groep 5 t/m 8 weer de Survival Run op het survival parcours in De Knipe. Nu zijn we voor deze dag op zoek naar ouders/verzorgers die de kinderen willen brengen / halen. Tevens zoeken we naar ouders/verzorgers die het leuk vinden om een ploegje kinderen bij de verschillende onderdelen te begeleiden. U kunt zich opgeven via onderstaand strookje of via de-feart@debasisheerenveen.nl. Opgave strookje Survival Run: Naam ouder / verzorger:.. Ouder / verzorger van:.. 0 Wil wel kinderen begeleiden bij een onderdeel van de survival 0 Wil wel kinderen brengen en/of halen* (*eventueel doorhalen wat niet van toepassing is) Handtekening ouder / verzorger: Oud Papier. Aanstaande donderdag 21 mei wordt uw oud papier container weer geleegd. Deze week helpen Simon Gerlofsma (vader van Thyrza en Yente) en Henk Wind (vader van Jeffrey, Michelle, Martijn en Jurian) met het ophalen van het oud papier, waarvoor onze hartelijke dank. Wilt u de container voor uur bij de weg zetten? Groep 2-3: Donderdag 30 april hebben de kinderen van groep 2-3 een prachtige dag gehad in speelbos Sparjebird. Alle ouders die voor vervoer gezorgd hebben en mee waren, heel erg bedankt! De foto's van deze mooie zonnige dag komen binnenkort op de website te staan. groeten juf Nelleke

2 Afsluiting Schoolschrijvertraject: Volgende week dinsdag, 26 mei, gaan de kinderen uit groep 5-6, 6-7 en 7-8 samen met de betreffende leerkrachten en Schoolschrijver Janny van der Molen naar Openluchtmuseum It Damshûs in Nij Beets. De kinderen en de Schoolschrijver sluiten met dit bezoek het Schoolschrijverstraject af. Binnenkort laten de klassen en Janny van der Molen nog graag aan ouders/verzorgers zien wat zij de afgelopen maanden zoal gedaan hebben. U krijgt daarvoor nog een uitnodiging. De Schoolschrijver komt begin juni ook nog een keer langs in de andere klassen. We zoeken ouders die het leuk vinden om mee te gaan en te rijden naar Nij Beets. U kunt zich opgeven via onderstaand strookje of via de-feart@debasisheerenveen.nl. Opgavestrookje It Damhûs: Naam ouder / verzorger:.. Ouder / verzorger van:.. Wil wel rijden naar It Damhûs in Nij Beets Handtekening ouder / verzorger: Schoolreisjes 2015 groep 5 t/m 8: - Groep 6-7 gaan op maandag 8 en dinsdag 9 juni. Gaan op de fiets naar Bakkeveen. Gaan mee: meester Ybele, meester Koen, José Haisma, Lydia Stelma en Hilda Bron. Meester Hylke komt 1 dag. - Groep 7-8 gaan op donderdag 11 en vrijdag 12 juni. Gaan op de fiets naar Bakkeveen. Gaan mee: juf Hinke, Gerrit-Meint Holtrop, Pieter Wester, Willem de Vreeze, Jeroen Goris en Regina Kuperus. - Groep 4-5 en 5-6 gaan op maandag 15 en dinsdag 16 juni. Gaan per auto naar Bakkeveen. Gaan mee: meester Ruud, juf Gonnie, André Hofstra, Jitske Schuurman, Finnie de Vries en Thea van Doorn. Van de ouders die mee gaan op schoolreisje vragen we een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze VOG kunt u aanvragen bij de gemeente. De betreffende kosten kunt u declareren, u kunt het bonnetje met uw bankrekeningnummer inleveren bij school, zodat we het betreffende bedrag terug aan u over kunnen maken. Natuurlijk moeten de tenten worden opgebouwd en weer worden opgeruimd. Ook moeten de kinderen en hun bagage en voor groep 6-7 en 7-8 alleen de bagage (deze kinderen gaan op de fiets) naar Bakkeveen worden gebracht/gehaald. Hiervoor zoeken we uw hulp. Opbouwen doen we op zondag 7 juni vanaf uur. Opruimen doen we op dinsdag 16 juni vanaf uur. Wilt u helpen, geef u dan op via onderstaand strookje of de mail: de-feart@debasisheerenveen.nl. Strookje hulp schoolreisje: Naam: Naam kind: 0 Wil wel helpen opbouwen op zondag 7 juni 0 Wil wel helpen opruimen op dinsdag 16 juni 0 Wil de kinderen+bagage van groep 4-5/5-6 brengen en/of halen* *doorhalen wat eventueel niet van toepassing is. 0 Wil de bagage van groep 6-7 brengen en/of halen* *doorhalen wat eventueel niet van toepassing is. 0 Wil de bagage van groep 7-8 brengen en/of halen* *doorhalen wat eventueel niet van toepassing is. Handtekening:..

3 Schoolkorfbaltoernooi veld: Aanstaande woensdagmiddag 20 mei is er het Veld Schoolkorfbaltoernooi op het sportcomplex van KV Heerenveen (Blauw Wit). In de bijlage vindt u het wedstrijdschema en de teamindeling. We hebben ons aangemeld als team de Kompenije, maar helaas hebben ons ingedeeld als de Feart. Het volledige programmaboekje is op de website geplaatst. Alle ploegen vertrekken om uur vanaf school, de betreffende kinderen kunnen dan eerst nog lunchen op school. Groep 3-4 rijdt gezamenlijk heen en terug. Groep 5-6 rijdt gezamenlijk heen en terug en groep 7-8 rijdt gezamenlijk heen en terug. Dit omdat er anders niet genoeg vervoer voor het aantal kinderen is. Groepen die samen rijden wachten op elkaar tot ze allemaal klaar zijn. Verzoek aan de ouders die rijden om de kinderen (die niet op de fiets naar school zijn gekomen) na het toernooi weer thuis af te zetten. Bij aankomst dient de school zich te melden bij de ontvangst tafel. Deze vindt u bij de entree van de Blauw Wit hal. Aan te raden is dat de kinderen thuis de sportkleding aantrekken. Het is mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers van de Blauw Wit hal, maar de ruimte is beperkt. De betreffende coaches kunnen de sporttassen uit de administratieruimte halen, graag de sportkleding weer gewassen inleveren op school. GMR-link: Via komt u op de website van de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van openbaar scholennetwerk De Basis Heerenveen. Hierop vindt u alle informatie over de GMR. Avondvierdaagse: Van 26 t/m 29 mei wordt de Avondvierdaagse 2015 gelopen. Je kan je morgen, dinsdag 19 mei, nog opgeven. Na 19 mei kan de opgave niet meer via school. In de bijlage vindt u verdere informatie. Tweede Pinksterdag: Volgende week maandag 25 mei is het Tweede Pinksterdag en zijn we dus vrij van school.

4

5 Wedstrijdschema schoolkorfbaltoernooi veld Groep 7-8: * denk om de afwijkende tijden De Feart 1 en De Feart 2 rijden gezamenlijk heen en terug.

6 Groep 5-6: De Feart 3 en De Feart 4 rijden gezamenlijk heen en terug.

7 Groep 3-4: De Feart 5 en De Feart 6 rijden gezamenlijk heen en terug.

8 Van de Ouderraad: Betreft: Avondvierdaagse 2015 Via deze brief willen we u informeren over de Avondvierdaagse, die op 26, 27, 28 en 29 mei gelopen wordt. Er is geen inhaalavond. Een aantal belangrijke punten op een rijtje: Voor de leerlingen uit groep 1, 2, en 3 is er de mogelijkheid om in schoolverband alleen de laatste avond te lopen. Voor de leerlingen uit de groepen 3 t/m 5 is er de mogelijkheid om in schoolverband 4 x 5 km te lopen en voor de leerlingen uit groep 6 t/m 8 is er de mogelijkheid om in schoolverband 4 x 5 km of 4 x 10 km te lopen. Indien uw kinderen in schoolverband aan de Avondvierdaagse willen deelnemen, wilt u dan bijgaand antwoordstrookje invullen en weer op school inleveren. Inschrijven via school kan t/m dinsdagmorgen 19 mei. Wilt u het strookje samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop inleveren bij de leerkracht. De kosten voor alle vier avonden zijn 2,50. Loopt uw kind alleen de laatste avond, dan betaald u ook 2,50. Wilt u als begeleider voor alle vier avonden een medaille dan is de bijdrage ook 2,50. Wilt u geen medaille dan kunt u kosteloos meelopen. Wilt u als ouder/begeleider meelopen, dan kunt u dit ook op onderstaande strook aangeven. Bij opgave gaat u akkoord met het wandelreglement, zie verderop in deze brief. We starten dit jaar voor het eerst ook een avond vanaf de JB Kanschool en Op e Grins. - Dinsdag 26 mei starten we om uur vanaf de Kompenije. - Woensdag 27 mei starten we om uur vanaf de JB Kanschool. - Donderdag 28 mei starten we om uur vanaf Op e Grins - Vrijdag 29 mei starten we om uur vanaf de Kompenije. De 10 km om uur. De aankomst is bij de K. Molweg, waarna we gezamenlijk naar de Kompenije lopen waar de medailles worden uitgereikt. We lopen dit jaar niet achter de muziek aan, deze staat al bij de Kompenije. Graag iedereen om uur aanwezig. Let op: vrijdag start de 10 km om uur. Opgave na dinsdag 19 mei kan niet meer via school. U dient zich dan zelf aan te melden via de Avondvierdaagse commissie en u loopt dan ook niet mee in schoolverband. U dient zelf voor (eten) drinken onderweg te zorgen, de avondvierdaagse commissie zorgt dit jaar niet voor een consumptie.

9 Wandelreglement (bewaren) * De kinderen van groep 1 en 2 lopen alleen de laatste avond. * De kinderen van groep 3 lopen alleen de laatste avond of de 4 x 5 km. * De kinderen van groep 4 en 5 lopen de 4 x 5 km. * De kinderen van groep 6, 7 en 8 lopen de 4 x 5 km of de 4 x 10 km. * De ouders zorgen voor goed schoeisel. * Onderweg verzorgt de Avondvierdaagse commissie een consumptie. Eventueel afval wordt bij de uitdeelplaats verzameld, of door de kinderen bewaard en dus niet weggegooid langs de route. * Er loopt steeds iemand van de begeleiding voorop en achteraan. De leerlingen moeten hier beslist tussen in lopen. * De kinderen lopen op de stoep, en anders op de weg of op het fietspad, tenzij de routebeschrijving of de begeleiding het anders aangeeft. * Planten in de tuinen en bermen worden met rust gelaten. * De groep blijft vanaf de start tot het einde bij elkaar en bij hun begeleider. * Ieder kind loopt alle 4 avonden mee om recht te hebben op een medaille. Uitgezonderd de kinderen van groep 1, 2 en 3 die alleen de laatste avond lopen. * De laatste avond krijgen de deelnemers de medaille bij de Kompenije als we teruglopen. We haken dus niet af in het dorp, maar lopen met z n allen, achter de muziek aan terug naar de Kompenije. * Afmelden gebeurt bij de begeleiding. * De begeleiders hebben het recht om een kind, dat zich slecht aan de afspraken houdt, de volgende avond recht op deelname te ontzeggen.

10 Opgave strookje Avondvierdaagse 2015: Ondergetekende geeft hierbij zijn/haar kind(eren) op voor het lopen van de Avondvierdaagse. Tevens gaat ondergetekende akkoord met het wandelreglement zoals hierboven weergegeven. Naam:.. 0 Loopt alleen de laatste avond 0 Loopt voor de keer 4 avonden 0 4 X 5 km 0 4 X 10 km Groep:. Naam:.. 0 Loopt alleen de laatste avond 0 Loopt voor de.keer 4 avonden 0 4 X 5 km 0 4 X 10 km Groep:. Naam:.. 0 Loopt alleen de laatste avond 0 Loopt voor de keer 4 avonden 0 4 X 5 km 0 4 X 10 km Groep:. Naam:.. Groep:. 0 Loopt alleen de laatste avond 0 Loopt voor de. keer 4 avonden 0 4 X 5 km 0 4 X 10 km Naam ouder:... Telefoonnummer:... 0 Stelt zich beschikbaar om op de volgende avonden als begeleider mee te lopen (hier zijn geen kosten aan verbonden) dinsdag / woensdag / donderdag / vrijdag * met groep * doorhalen wat eventueel niet van toepassing is 0 Stelt zich beschikbaar om alle avonden als begeleider mee te lopen met groep.. en wil een medaille; loopt voor de... keer mee. Kosten 2,50 0 Stelt zich beschikbaar om alle avonden als hoofdbegeleider mee te lopen met groep.. Dit houdt in dat de stempelkaart elke dag opgehaald moet worden in de Kompenije, controleren of alle kinderen aanwezig zijn, onderweg stempelkaart laten stempelen en deze elke dag bij aankomst weer inleveren. Tevens de laatste avond medailles + attentie uitdelen. - Graag met gepast geld betalen. - Geld in een dichte envelop met opgave strookje voorzien van naam inleveren bij de leerkracht. - Bij geen betaling, geen opgave. Uiterlijk dinsdagmorgen 19 mei!

11 Teamindeling veld schoolkorfbaltoernooi Groep 7 en 8 De Kompenije 1 De Kompenije 2 - Nienke v.d. Wal + rijden (fw) - Froukje de Vries + rijden - Suzan Barendregt + rijden (fw) - Eline Hofstra - Maaike de Jong (fw) - Jildou de Vreeze - Emma Allen - Wiebe Groothof - Maura Popkema - Ilse Bron Fenna Bos - Lotte Haisma - Christiaan Houwing - Merel Snijders - Jesper Bosma + rijden - Roy Dijkstra + rijden - - Sytse Yde Gielstra - Jeffrey de Vries - Justin Hadders Coach: moeder Nienke v.d. Wal Coach: moeder Froukje de Vries De Kompenije 1 en 2 rijden met z n allen naar Heerenveen en terug. Groep 5 en 6 De Kompenije 3 De Kompenije 4 - Silke Haisma + rijden - Lieke van Linde + rijden - Geert Jelke Gielstra - Sophie Allen - Maaike de Vries - Mark Luchies - Hieke Kerkhof - Lucas van Erkelens - Michelle de Vries + rijden - Mattie de Jong - Luna Klos - Dian Jonker - Dennis van Wijngaarden + rijden (fw) Coach: moeder Silke Haisma Coach: moeder Lieke van Linde De Kompenije 3 en 4 rijden met z n allen naar Heerenveen en terug. Groep 3 en 4 De Kompenije 5 De Kompenije 6 - Jildou Kerkhof - Fardau Hiemstra + rijden - Fleur Hofstee + rijden - Lieke Rozenberg - Senna Meijer + rijden - Marte van Linde - Melissa Visser - Merijn Popkema - Daney v.d. Veen + rijden - Martijn Wind - Timo Visser + rijden Coach: moeder Fleur Hofstee Coach: moeder Fardau Hiemstra De Kompenije 5 en 6 rijden met z n allen naar Heerenveen en terug. Het wedstrijdschema is nog niet bekend.

12 Ouderinfo groep 1-2 Week 21: 18 t/m 24 mei 2015 Beste ouders/verzorgers, We hopen dat jullie allemaal een goede meivakantie hebben gehad en dat de kinderen even heerlijk andere dingen hebben kunnen doen. Nu weer even in het ritme zien te komen. De komende periode gaan we werken over de boerderij en over boerderijdieren. Dit natuurlijk ook omdat we binnenkort op schoolreisje gaan. Verdere informatie hierover kunt u in de algemene nieuwsbrief lezen. Als de kinderen dus spulletjes over de boerderij of dierenknuffels hebben mogen ze deze wat ons betreft mee nemen om in onze klas mee te werken of de klas mee te versieren. De poppenhoek is omgetoverd in een soort stal waar de kinderen dierenknuffels kunnen voederen, compleet met kruiwagentje, overalletjes en laarsjes. Ook werken we verder met de letters, taal en verhalen over de dieren van de boerderij. De b van boerderij, verwerken we in woordjes als boer, big en boerderij etc. Maar ook gaan we de dieren brokjes voederen, waarbij we getallen en hoeveelheden gaan uittellen, maar ook kijken, wie meer of minder krijgt. We starten de komende week ook al weer met de toetsen van het CITO, dit zijn onze halfjaarlijkse toetsen om te kijken hoe de kinderen zich ontwikkeld hebben ten opzichte van andere kinderen in Nederland. De komende week herhalen we zoveel mogelijk de woordclusters over de dieren en hun jong. Over oud en over jong.

Wil tijdens de Roefeldag wel een ploegje rijden en begeleiden / een groepje begeleiden* * doorhalen wat niet van toepassing is.

Wil tijdens de Roefeldag wel een ploegje rijden en begeleiden / een groepje begeleiden* * doorhalen wat niet van toepassing is. DEZE WEEK FELICITEREN WE: Thyrza Gerlofsma (zaterdag) Regel van de maand mei: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer Nieuws uit de personeelskamer: Om alvast te noteren: 30 mei: Schoolfotograaf voor

Nadere informatie

Regel van de maand mei: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer!

Regel van de maand mei: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer! DEZE WEEK FELICITEREN WE: Thyrza Gerlofsma (zondag) Regel van de maand mei: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer! Nieuws uit de personeelskamer. Jouke is woensdagmiddag afwezig. Aanstaande woensdag

Nadere informatie

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (maandag) Mark Veenstra (woensdag) Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Nadere informatie

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Hajo Peter v.d. Laan (donderdag) Rikst Achttien (in de voorjaarsvakantie) Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Nadere informatie

U kunt zich opgegeven t/m volgende week dinsdag 9 februari. Daarna wordt er bekeken en geloot wie er dit jaar met de groepen mee gaan.

U kunt zich opgegeven t/m volgende week dinsdag 9 februari. Daarna wordt er bekeken en geloot wie er dit jaar met de groepen mee gaan. DEZE WEEK FELICITEREN WE: Daniëlle Houwing (dinsdag) Alex Brand (woensdag) Lieke Rozenberg (donderdag) Jildou Kerkhof en Tony Stoker (zaterdag) Demi Burger (zondag) Nieuwe regel van de maand: We zullen

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! C.B.S. Fan e Wiken Wolfsklauw 27 8411 RC Jubbega Actueel Nieuwsbrief Nummer 9 1. De jarigen FEBRUARI Groep 5 Famke Ytsma 1 MAART Groep 13 Menno Buding 8 21 Maaike de Jong 3 22 Evert de Jong 5 24 Lieke

Nadere informatie

Jordi Holtrop (maandag) Anke Jongedijk (donderdag) Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (zondag)

Jordi Holtrop (maandag) Anke Jongedijk (donderdag) Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (zondag) DEZE WEEK FELICITEREN WE: Jordi Holtrop (maandag) Anke Jongedijk (donderdag) Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (zondag) Nieuws uit de personeelskamer: Bij de nieuwsbrief en op onze website vindt u de nieuwe

Nadere informatie

DEZE WEEK FELICITEREN WE: Luna Klos (dinsdag

DEZE WEEK FELICITEREN WE: Luna Klos (dinsdag DEZE WEEK FELICITEREN WE: Luna Klos (dinsdag dinsdag) Nieuws uit de personeelskamer: Bijgevoegd bij het nieuwsbulletin en op onze website vindt u de nieuwe ouderinfo uit groep 1-2. Bijgevoegd bij dit nieuwsbulletin

Nadere informatie

Elke week kammen en kijken, doet hoofluis wijken!

Elke week kammen en kijken, doet hoofluis wijken! DEZE WEEK FELICITEREN WE: Nynke Jongedijk (dinsdag) Benthe Klijnstra en Mandy de Wit (woensdag) Lars Blaauw (donderdag) Hajo Peter van der Laan (voorjaarsvakantie) Regel van de maand februari: We zullen

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Jens Stoelwinder (maandag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer:

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Jildou Kerkhof en Tony Stoker (maandag) Demi Burger (dinsdag) Jordi Holtrop (donderdag) Anke Jongedijk (zondag) Regel van de maand februari: We zullen goed voor onze spullen zorgen,

Nadere informatie

Regel van de maand maart Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand maart Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Jur Winters (maandag) Michelle de Vries en Jasmin v.d. Terp (woensdag) Cailin v.d. Veen (vrijdag) Regel van de maand maart Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

Elke week kammen en kijken, doet hoofluis wijken!

Elke week kammen en kijken, doet hoofluis wijken! DEZE WEEK FELICITEREN WE: Tieme Bakker en Siem v.d. Meer (donderdag) Jessica Brussee (zondag) Regel van de maand november: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer: Donderdagochtend

Nadere informatie

Regel van de maand juni: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

Regel van de maand juni: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Sophie Allen (maandag) Reitse Jongedijk (vrijdag) Silke Haisma en Jente Gerlofsma (zaterdag) Regel van de maand juni: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Regel van de maand januari: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer

Regel van de maand januari: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer DEZE WEEK FELICITEREN WE: Wisse Pool en Lea de Vries (zaterdag) Regel van de maand januari: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer Nieuws uit de personeelskamer: Om alvast te noteren: vrijdag 3 februari

Nadere informatie

regel van de maand oktober: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen

regel van de maand oktober: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen DEZE WEEK FELICITEREN WE: Mark Luchies (zaterdag) regel van de maand oktober: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen Nieuws uit de personeelskamer: Om alvast te noteren:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Over de kosten van deze schoolreisjes krijgt u zo spoedig mogelijk nadere informatie.

Over de kosten van deze schoolreisjes krijgt u zo spoedig mogelijk nadere informatie. DEZE WEEK FELICITEREN WE: Lean v.d. Dam (donderdag) Nynke Haagsma (zondag) Regel van de maand december: De school is van binnen een stilte/rustgebied buiten hoeft dat niet Nieuws uit de personeelskamer:

Nadere informatie

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5 Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 Schoolvoetbal Elk voorjaar doen wij mee met het schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda mei Nieuwsbrief mei 2019 4 Dodenherdenking 4 Zwemles groep 5-6 5 Bevrijdingsdag

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Meivakantie Dodenherdenking 4 mei Vrije dagen in mei Luizencontrole Afspraak maken Schoolarts Ouderraad Voetbaltoernooi Schoolfruit

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 24 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid We hebben afscheid genomen van Lex uit de groep van

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Voor u ligt het negende Open Podium van dit jaar met o.a. info over de

Voor u ligt het negende Open Podium van dit jaar met o.a. info over de 10-05-2019 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het negende Open Podium van dit jaar met o.a. info over de avondvierdaagse. Met vriendelijke groeten, Het team van Podium Agenda Zondag 12 mei Maandag 13

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

3 september 2018 Schoolstraat XV Donkerbroek

3 september 2018 Schoolstraat XV Donkerbroek Info 2 3 september 2018 Schoolstraat 15 8435 XV Donkerbroek Mail De Twirrewyn Mocht u afgelopen week nog geen mail hebben ontvangen van De Twirrewyn wilt u dit dan melden op directie@detwirrewyn.nl of

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT A p r i l 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van april 2015. In deze maand zijn de groepen 7 en 8 druk bezig met toetsen: groep 7 doet de Entreetoets,

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15.

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15. Maria-Bernadette school 20 april 2018 Nieuwsbrief 15 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 4/5 en van groep 6 toegevoegd. U kunt de bijlage

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 PBS/Dalton Deze week staat respect centraal. Heb respect voor elkaars spullen

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga 23 april 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief 11 Agenda Verjaardagen April April 24 Verkeerstruck op school 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 17 t/m 20 juni Avondvierdaagse 21 juni Studiedag, groep 2 t/m 8 hele dag vrij 24 juni Tweede rapport mee 24 juni Kennismaken nieuwe groep en nieuwe leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi 2015

Schoolkorfbaltoernooi 2015 Schoolkorfbaltoernooi 2015 Welkom bij het Schoolkorfbaltoernooi 2015! Welkom! Via dit programmaboekje willen wij jullie allemaal welkom heten op dit mooie sportcomplex van KV Heerenveen. KV Heerenveen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 25 Nr. 16 18 mei 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 23 mei 17 - Schoolreis groep 1 t/m 6 25 en 26 mei 17 - Leerlingen vrij hemelvaart 31 mei 17 - Schoolvoetbaltoernooi 5 en 6 juni 17-2 e pinksterdag

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018

Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018 Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018 kalender april 2018 / mei dinsdag 17 en woensdag 18 april - eindtoets groep 8 donderdag 19 april - groep 1 t/m 4 Koningsspelen vrijdag 20 april - groep 5 t/m 8 Koningsspelen

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

Inloopspreekuur op school - jeugdverpleegkundige Anke Visser:

Inloopspreekuur op school - jeugdverpleegkundige Anke Visser: DEZE WEEK FELICITEREN WE: Tygo ten Hoove / Amy Buitenkamp (zaterdag) Tim Veenstra (in de herfstvakantie) regel van de maand oktober: We zullen goed voor onze spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 30 Nieuwsbrief 10 mei 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 30 Nieuwsbrief 10 mei 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 30 Nieuwsbrief 10 mei 2019 PBS/Dalton De week van 13 mei staat respect centraal: Praat met zachte stem

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2017

Info bulletin april t/m september 2017 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin april t/m september 2017 Overzicht activiteiten mei t/m september 2017 Opening speeltuin maandag 17

Nadere informatie

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014

Nieuwe website. Schoolgids digitaal. Agenda. 5 juli 2014 Nieuwe website 5 juli 2014 Sinds eergisteren is de nieuwe website van onze school online gezet. De website is helemaal aangepast aan het ontwerp van de websites van de scholen die zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Geplande evenementen

NIEUWSBRIEF MEI Geplande evenementen Germenzeel 600 5403 XD UDEN T: 0413-270953 NIEUWSBRIEF MEI 2016 Geplande evenementen Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u uitgebreide informatie over de activiteiten die in mei plaatsvinden. 9-5-2016

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen: 23/05/2016 19 mei 2016 jaargang 18 nr. 34 AGENDA Woensdag 25 mei studiedag Kanjertraining: alle kinderen vrij; OPA Donderdag 26 mei inloopuur (18.30-19.30) Donderdag 26 mei schoolfotograaf: groepsfoto Vrijdag 27

Nadere informatie

7 april 2017 Nummer 14

7 april 2017 Nummer 14 7 april 2017 Nummer 14 Inhoud: Gezinsviering Enquête ouderraad Schoolfruit De ouderraad zoekt nieuwe leden De Polderhof in actie Verkeerstuin geslaagd Kako-inschrijvingen Vervangingen Gezinsviering Op

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders,

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 32 20 april 2016 In dit nummer: Hulp gezocht Avondvierdaagse Schoolfotograaf Eerste heilige communie Ontwikkelingsgesprekken MB groen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Oudernieuwsbrief 11 mei 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: De kalender De avondvierdaagse Uitstapjes en schoolreisjes Van onze verslaggevers Interessante website Wist u dat? De kalender 15 mei groep

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 16 april 2015 www.cbsnijekroost.nl

CBS Nije-Kroost 16 april 2015 www.cbsnijekroost.nl CBS Nije-Kroost 16 april 2015 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Kim van de Veerdonk en Jafeth Pos In groep 1/2 b: Eva van de Veerdonk Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

31 mei 2019

31 mei 2019 1438 www.clarafabriciusschool.nl 31 mei 2019 1 juni 11.00 uur - 50 Leerlingen en ouders groep 7&8 (die zich hebben opgegeven) op school verzamelen i.v.m. het wadlopen 3 juni 19.30 uur - De MR vergadert

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

17 mei 2019

17 mei 2019 1436 www.clarafabriciusschool.nl 17 mei 2019 20 mei Reshare kledingactie (Laatste keer) 20 mei Groep 8 gaat zwemmen 21 mei Groep 3 naar de voorstelling het W.C.-monster in theater de Kik 22 mei Laatste

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 16 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Verkeersspiegel Vervoer Moerdijk Schoon Wandeldriedaagse Koningsspelen Aanstaande vrijdag is het alweer zover! We gaan dan weer de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2017

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2017 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 2016-2017 1 juni 2017 Formatie Zoals onlangs aan u is geïnformeerd zal meester Bennie De Oerstek aan het einde van het schooljaar gaan verlaten. Op dit moment zijn we druk bezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

19 mei 2017 Feestweek

19 mei 2017 Feestweek OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer15 19 mei 2017 Feestweek Feestweek vol verrassingen. Wat gaat het toch snel allemaal! Want de

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! C.B.S. Fan e Wiken Wolfsklauw 27 8411 RC Jubbega Nummer 18 1. De jarigen MEI 03-05 Johan Wemer 7 09-05 Juf Lisette 29-05 Jetze Oosterbos 5 Actueel Nieuwsbrief JUNI 03-06 Jochum van der Wielen 2 08-06 Jeroen

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Tot de herfstvakantie mogen de ouders van groep 3 leerlingen meelopen naar de klas.

Tot de herfstvakantie mogen de ouders van groep 3 leerlingen meelopen naar de klas. DEZE WEEK FELICITEREN WE: Faye Allen (donderdag) Niek Dam, Jannes Stoelwinder en Yince Wemer (zondag) Regel van de maand september: Werk aan een leuke sfeer, dan bereik je meer! Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie.

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie. Ede, 16 mei Van: de Ouderraad (OR) Betreft: Avondvierdaagse Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de deelnemende leerlingen aan de avondvierdaagse Beste ouder, Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie