Bied uw gasten keuze met een breed assortiment

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bied uw gasten keuze met een breed assortiment"

Transcriptie

1 Bied uw gasten keuze met een breed assortiment

2 Vier Voordelen van Vrumona voor u Een perfecte service richting uw gasten staat bij u centraal. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een toe leverancier waarop u kunt rekenen. Vrumona zet graag een stap extra om optimaal aan uw wensen te voldoen. Met Vrumona kiest u voor een partner die vier essentiële voordelen biedt: betrouwbaar heid, een maatwerk aanpak, een topassortiment frisse dranken en de kennis, ervaring en inzet om samen met u meer rendement uit fris te halen.

3 Het krachtige portfolio van Vrumona Vrumona is in Nederland één van de grootste producenten van frisse dranken, waters en sappen. We hebben een breed portfolio aan A-merken bestaande uit eigen merken als Royal Club, Crystal Clear, SiSi en en licentie merken als, 7UP, Rivella, Gatorade, Mountain Dew en Pago. Ons assortiment bestaat uit: Krachtige A-merken en marktleiders. Alle relevante smaaksegmenten en verpakkingen. Continue introductie van relevante innovaties. Producten waarvan 70% van het verkochte volume voldoet aan de normen van Ik Kies Bewust. De meest uitgebreide keuze in smaken op postmix. Lekkerder en verantwoorder Ons assortiment onderscheidt zich niet alleen in diversiteit en kwaliteit. We innoveren voortdurend en maken ons portfolio steeds lekkerder en verantwoorder. Zo voldoet 70% van de door ons verkochte frisse dranken aan de normen van Ik Kies Bewust. Dit logo helpt de consument bij het maken van een gezondere keuze. De dranken van Vrumona zijn dan ook dé voorkeurskeuze van de consument die behalve voor lekker ook bewust kiest voor een meer verantwoorde levensstijl. Vrumona is uw innovatieve partner in fris. Zo introduceerden we met Vitaminwater als eerste een nieuw segment functionele waters in Nederland, werd samen met topdesigner Piet Boon een nieuwe standaard ontwikkeld voor tafelwater en loopt Vrumona met producten als Crystal Clear en SiSi voorop als het gaat om uitgebalanceerde, verantwoordere producten.

4 De nummer 1 frisse lemon/limedrank voor mannen en vrouwen tussen de 10 en 30 jaar. De nummer 1 kidsdrank van Nederland, goed gekeurd door moeders! Hét premium watermerk van Nederland voor actieve en bewuste mannen en vrouwen die op zoek zijn naar extra kwaliteit en beleving. Rivella is een licht sprankelende, eigentijdse frisdrank met natuurlijke ingrediënten. Het is dorstlessend en verrassend lekker! Rivella bevat slechts 5 kcal per 100 ml. Mountain Dew is een citrus frisdrank met extra cafeïne en een laag koolzuurgehalte. Dit maakt Mountain Dew de ultieme energyzing en dorstlessende frisdrank voor jongeren. Eén van de favoriete merken voor vrouwen tussen de 18 en 35 jaar die er goed uit willen zien en vol in het leven staan. Bevat vrijwel geen calorieën (< 1kCal per 100ml). Vitaminwater is de hele dag door het lekkere en doordrinkbare alternatief voor frisdrank. Vitaminwater is op basis van natuurlijk mineraalwater zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bevat slechts 19kCal per 100ml. Ideáál voor elk moment van de dag., sinds 1939 hét merk voor bittere frisdranken, heeft een uitgebreid assortiment fris voor ge vorderden. Voor de frisdrankdrinker die toe is aan meer pit, meer smaak. 100% natuurlijk en premium sap met een superieure smaak. Pago biedt een breed aanbod van reguliere en speciale sappen, zoals ananas en perzik. De best verkochte sportdrank ter wereld. Deze non artificial sportdrank staat op nummer 1 bij professionele en recreatieve sporters. GOOOD Energy is een fruitige energiedrank met natuurlijke ingrediënten, waaronder cafeïne van de Zuid- Amerikaanse Guarana bes. Het heeft een lekker sprankelend prikje en een fruitige bite. Dat maakt GOOOD Energy dat frisse duwtje in de rug op die momentjes dat je wel wat positieve energie gebruiken kunt. daagt je uit je eigen keuzes te maken en met een andere mentaliteit in het leven te staan. is de enige andere cola, blijft uniek in smaak en uitstraling. Climax is een energy drink met diverse kruidenextracten met een krachtgevende werking. Climax bevat koolzuur, maar minder dan de traditionele energy drinks.

5 Regulier fris Voor alle reguliere frisdranken bent u bij Vrumona aan het goede adres., SiSi en 7UP zijn de meest gangbare frisdranken. Verkrijgbaar in diverse ver pak kingssoorten en de meeste smaken ook in een suikervrije variant. Bitters, sinds 1939 hét merk voor bittere frisdranken. Een uitgebreid assortiment met frisse smaken die net iets spannender zijn dan gewoon fris. is bovendien ideaal als mixdrank, denk aan Ginger Ale met verse munt & limoen of met wodka erbij. Klassieke mixen die ook populair zijn, zijn de Gin Tonic en wodka Bitter Lemon!

6 Water plus Het aantal vrouwelijke bezoekers in de horeca blijft stijgen. Bovendien is de vrouwelijke bezoeker trouw en komt graag terug. Belangrijk dus dat u uw vrouwelijke gast verwent en koestert! Crystal Clear is het merk dat vrouwen kent en uitdaagt. Het is gemaakt van zuiver bronwater, bevat natuurlijke fruitaroma s en vrijwel geen calorieën. Lekker verfrissend; voor elk moment van de dag. Met Vitaminwater heeft Vrumona in Nederland succesvol een nieuwe categorie binnen frisse dranken gecreëerd. Vitaminwater speelt in op de actuele behoefte van de consument aan verantwoorde producten. Maar bovenal is Vitaminwater heel erg lekker en goed doordrinkbaar. Vitaminwater is op basis van natuurlijk mineraalwater, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en met toegevoegde vitaminen.

7 Tafelwater Tafelwater speelt een belangrijke rol in de horeca. is puur en zuiver mineraalwater uit een van de best bewaarde bronnen van Europa. Pure is er in Red (licht spran kel end) en Blue (still) en wordt ge ser veerd in een stijlvol vorm ge geven fles. Speciaal voor de horeca gelegen heden met een exclusievere uitstraling is er Piet Boon. en topdesigner Piet Boon hebben een nieuwe standaard gezet voor de waterfles. Een elegant, tijdloos design dat een ware aanvulling is op uw tafelsetting. Sappen Gezonde voeding en een bewuste levensstijl worden steeds belangrijker. Ook in de horeca is deze trend zichtbaar. Overdag drinkt uw gast graag vers sap. heeft verse sappen die direct na de pluk zijn geperst en gebotteld en zeer vezelrijk zijn. s Avonds drinkt men liever door drinkbaar sap. Speciaal voor dit moment heeft diverse sappen die ook ideaal zijn voor mixdranken en bobtails.

8 Sport Binnen het sportkanaal is een échte sportdrank onmisbaar. Gatorade is de nummer 1 sportdrank ter wereld. Deze non artificial isotone sportdrank is de enige sportdrank met een wetenschappelijk bewezen werking. Ideaal voor professionele en recreatieve sporters die langer én beter willen presteren. Voor jonge sporters is er SiSi Action, heerlijk verfrissend met 50% minder suiker en toegevoegde vitaminen en druivensuiker. Energy In de categorie energy drinks bedient Vrumona alle doelgroepen met vier soorten energy drinks: Mountain Dew voor de jonge, eigengereide consument, Kick voor echte coladrinkers en GOOOD Energy voor de consument die op zoek is naar lekkere fruitige smaken en natuurlijke ingrediënten. Climax ten slotte is een klassieke energy drink, verkrijgbaar in blik, horeca fles en bag-in-box. Ook ideaal voor mixdranken!

9 73% van de consumenten geeft voorkeur aan de 20cl horeca fles *

10 De horeca fles: meer kwaliteit, meer succes Horecabezoekers verwachten kwaliteit en service. Serveer rituelen worden meer dan ooit gewaardeerd. Goed presen teren is meer verkopen! Daarom is de Vrumona horeca fles de beste keuze voor u als ondernemer. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de meerderheid van de consumenten de voorkeur geeft aan de horeca fles. Voor u betekent de horeca fles bovendien een aantrekkelijke marge! 73% van de consumenten geeft voorkeur aan de horeca fles met apart glas, al dan niet uitgeschonken* Het geniet aanbeveling om de klant te vragen of ijs (46%) en/of een schijf citroen (41%) gewaardeerd wordt** * Bron: Vrumona evaluatie Horeca Fles klanten **Bron: Blauw, consumentenonderzoek horecaverpakkingen

11 Glas 20cl Glas 20cl Glas 20cl Crystal Clear Sparkling Lemon Still Licht Sprankelend Citron Regular Max Light Krat Krat 7UP Regular SiSi Sinas Rivella Light Bitter Lemon Tonic Ginger Ale Soda Water Cassis Shandy Sinaasappelsap Appelsap Tomatensap Tropisch Fruit Krat

12 20cl horeca fles Glas 20cl Lipton Ice Tea Sparkling Lipton Ice Tea Green Tea Climax Herbal Power Drink vers sap Sinaasappelsap vers sap Troebel Appelsap 24 x 20cl 24 x 20cl Krat Glas 20cl Pago Ace Pago Apple Pago Cloudy Apple Pago Orange Pago Mango Pago Cranberry 24 x 20cl 24 x 20cl 24 x 20cl 24 x 20cl 24 x 20cl 24 x 20cl Tray Glas 20cl Pago Pear Pago Pineapple Pago Stawberry Pago Tomato 24 x 20cl 24 x 20cl 24 x 20cl 24 x 20cl Tray

13 De PET-fles biedt meerdere én andere gebruiksmomenten

14 Het gemak van de PET-fles Een PET-fles is licht, gemakkelijk mee te nemen en hersluitbaar. Vooral dat laatste is ideaal. De PET-fles is de gehele dag te gebruiken en biedt dus meerdere en andere gebruiks momenten. Vrumona heeft ook specifieke PET-automaten beschikbaar.

15 Tray PET 50cl PET 50cl Vitaminwater Citroen Cactus Vitaminwater Limoen Lychee Vitaminwater Appel Golden Kiwi Vitaminwater Sinaasappel Calamansi Vitaminwater Mango Guave Vitaminwater Cranberry Rozenbottel Vitaminwater Framboos Granaatappel Vitaminwater Braam Açai Crystal Clear Sparkling Lemon Crystal Clear Sparkling Peach Crystal Clear Cranberry & Limoen Crystal Clear Citroen & Passie Naturelle Licht Sprankelend Regular Max Light Tray PET 50cl Kick Rivella Light SiSi Sinas 7UP Regular 7UP Light Bitter Lemon Tonic Ginger Ale Mountain Dew Tray

16 PET-fles KVP PET 50cl Gatorade Orange Gatorade Lemon Gatorade Red Orange Gatorade Cool Blue Lipton Ice Tea Sparkling Lipton Ice Tea Zero Lipton Ice Tea Peach Lipton Ice Tea Lemon Lipton Ice Tea Green Tea 12 x 50cl 12 x 50cl 12 x 50cl 12 x 50cl 12 x 50cl 12 x 50cl 12 x 50cl 12 x 50cl 12 x 50cl Tray PET 33cl Lipton Ice Tea Green Tea Citroen Pago Bio Cloudy Apple Pago Bio Orange Pago Multi Red Pago Multi Gold Pago Peach Pago Pineapple SiSi Fruitwater Orange SiSi Fruitwater Strawberry 12 x 50cl 12 x 33cl 12 x 33cl 12 x 33cl 12 x 33cl 12 x 33cl 12 x 33cl 12 x 33cl 12 x 33cl Tray PET 33cl PET 25cl Goood Energy Booming Berry Goood Energy Maximum Mango Goood Energy Rapid Raspberry Goood Energy Unlimited Lime SiSi Sinas SiSi No Bubbles Action SiSi No Bubbles Mango SiSi No Bubbles Strawberry 6 x 33cl 6 x 33cl 6 x 33cl 6 x 33cl 12 x 25cl 12 x 25cl 12 x 25cl 12 x 25cl Tray

17 Consumenten nemen steeds vaker een frisse drank mee voor onderweg

18 Blik: voor on the go Het grootste deel van het Vrumona assortiment is ook verkrijgbaar in blikverpakking. Handig voor onderweg en ideaal voor verkoop vanuit een automaat. Vrumona heeft voor blik diverse automaten beschikbaar.

19 blik 33cl blik 33cl blik 33cl Naturelle Licht Sprankelend SiSi Sinas Rivella Light Tray 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl Regular Max Light 7UP Regular 7UP Light Tray 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl Bitter Lemon Tonic Cassis Shandy Tray 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl

20 Lipton Ice Tea Sparkling Lipton Ice Tea Sparkling Zero Lipton Ice Tea Peach Lipton Ice Tea Lemon Lipton Ice Tea Green Tea 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl 24 x 33cl Tray Blik blik 25cl blik 15cl blik 33cl Climax Herbal Power Drink Appelsap Sinaasappelsap SiSi No Bubbles Orange 24 x 25cl 24 x 25cl 24 x 25cl 24 x 15cl Tray

21 Fris tappen uit postmix is ideaal voor piekmomenten

22 Piekomzet tijdens piekmomenten Postmix is ideaal voor horecazaken met piekmomenten en een hoge omloopsnelheid. Vrumona biedt de meeste keuze in postmix in de markt en u heeft ruime keuze in professionele apparatuur. Onze technische dienst voor postmix-installaties is bovendien 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en alle dagen service tot uur.

23 Bag-in-Box Bag-in-Box Bag-in-Box Doos Regular 1000cl Max 1000cl Doos Light 1000cl 7UP Regular 1000cl Doos SiSi Sinas 1000cl Climax Herbal Power Drink 1000cl

24 Bag-in-Box Bag-in-Box Bag-in-Box Bitter Lemon 1000cl Cassis 1000cl Doos Postmix Tonic 1000cl Lipton Ice tea sparkling 1000cl Doos PRE-MIX PRE-MIX PRE-MIX Pago Orange Pago Apple Pago Multifruit 1000cl 1000cl 1000cl Doos

25 Tafelwater is onmisbaar bij het diner van uw gasten

26 Een ware aanvulling op uw tafelsetting Uitstraling is belangrijk voor uw zaak. Daarom wilt u niet alleen aandacht besteden aan het interieur, maar ook aan tafel benodigdheden. Vrumona heeft verschillende tafelwaters van die passen bij elke setting, van modern tot klassiek. In combinatie met het glaswerk zijn onze tafelwaters een ware aanvulling op uw tafelsetting. Eénmalig glas 75cl Piet Boon Still Piet Boon Licht Sprankelend Pure Blue Pure Red Doos 12 x 75cl 12 x 75cl 12 x 75cl 12 x 75cl

27 Stapel- en sorteergemak voor elke situatie

28 Efficiënt schenken en stapelen Schenkt u bij voorkeur achter de bar uit een grote fles, dan heeft Vrumona diverse frisdranken voor u in retourflessen. De bekende gele retourkratten van Vrumona bieden bovendien optimaal sorteer gemak voor u en uw medewerkers: alle Vrumona retourflessen, ongeacht het merk, passen in hetzelfde krat. De kratten zijn stapelbaar, waardoor ze minder ruimte innemen in uw voorraadruimte. Ideaal voor in uw zaak, maar ook tijdens evenementen. PRB 100cl PRB 150cl Glas 100cl PRB 100cl Regular Light Bitter Lemon Tonic Cassis 7UP Regular SiSi Sinas Rivella Light Krat 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 100cl Lipton Ice Tea Sparkling Lipton Ice Tea Sparkling Zero Regular Max Appelsap Sinaasappelsap Still Licht Sprankelend Krat 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 150cl 12 x 150cl 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 100cl 12 x 100cl

29 PET grootverpakking, ook handig voor evenementen

30 Handig uitschenken De frisse dranken van Vrumona zijn ook beschikbaar in PET grootverpakking. Handig voor evenementen, of wanneer u achter de bar liever uit een grote fles schenkt. Het grootste deel van het Vrumona assortiment is beschikbaar in flessen van zowel 100cl als 150cl.

31 Regular Max 7UP Regular Bitter Lemon Bitter Lemon Light Wild Orange Tray 6 x 100cl 6 x 100cl 6 x 100cl 6 x 100cl 6 x 100cl 6 x 100cl Tonic Tonic Light Ginger Ale Grapefruit Cassis Cassis Light Tray 6 x 100cl 6 x 100cl 6 x 100cl 6 x 100cl 6 x 100cl 6 x 100cl PET 100cl PET 100cl PET 100cl Rivella Light Tray 6 x 100cl

32 Regular Max Max Cool Lemon Light Crystal Clear Sparkling Lemon Crystal Clear Sparkling Cherry Crystal Clear Sparkling Peach Tray Crystal Clear Sparkling Cranberry Crystal Clear Cranberry Vlierbloesem Crystal Clear Appel Jasmijn SiSi Sinas SiSi No Bubbles Mango SiSi No Bubbles Orange SiSi No Bubbles Raspberry Tray PET 150cl PET 150cl PET 150cl Grote fles éénmalige verpakking 7UP Regular 7UP Light Rivella Light Stil Zacht Bruisend Licht Sprankelend Citron Tray

33 Totaaloverzicht Het krachtige portfolio van Vrumona

34 Glas 20cl PET 50cl

35 PET 33cl PET 100cl PET 25cl PET 150cl

36 Glas 100cl Glas 75cl Totaaloverzicht PRB 100cl Blik 33cl PRB 150cl Blik 25cl Blik 15cl Karton 20cl Bag-in-Box Pago pre-mix vruchtensappen

37

38

39 De Vier Voordelen van Vrumona Betrouwbaarste partner De basis moet goed zijn, u moet altijd op uw partner kunnen vertrouwen. Wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen, ook nadat we een overeenkomst hebben gesloten. Dus: Wij handelen onze commerciële afspraken met u af, zonder dat u daar om hoeft te vragen. Bij ons wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. U krijgt binnen 24 uur terugkoppeling op uw vraag. We zijn uw partner in apparatuur en bieden advies, service, training en oplossingen op maat. Beste deal Wij streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en leveren altijd maatwerk. Daarbij: Geven we inzicht in de netto-netto prijs. Denken wij graag mee in uw financieringsbehoefte. Kan iedereen bij ons korting krijgen. Wordt groei en loyaliteit beloond. Krachtig portfolio Wij bieden het meest complete en relevante assortiment. Daarbij zijn we de meest innovatieve partner in fris en maken we het verschil op het gebied van apparatuur. Ons assortiment bestaat uit: Krachtige A-merken en marktleiders. Alle relevante smaaksegmenten en verpakkingen. Continue introductie van relevante innovaties. Producten waarvan 70% van het verkochte volume voldoet aan de normen van Ik Kies Bewust. De meest uitgebreide keuze in smaken op postmix. Samen winnen Wij willen samen met u winnen! Vrumona helpt u meer omzet uit de friscategorie te halen. Hoe doen we dit? Een tailor-made aanpak. Onderscheidende ondersteuningsprogramma s. Zeer kwalitatieve materialen die aansluiten bij uw concept.

De beste apparatuur voor al uw frisse dranken

De beste apparatuur voor al uw frisse dranken De beste apparatuur voor al uw frisse dranken Vier Voordelen van Vrumona voor u Een perfecte service richting uw gasten staat bij u centraal. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een toe leverancier

Nadere informatie

FOCUS ON CATEGORY: FRISDRANKEN EN SAPPEN

FOCUS ON CATEGORY: FRISDRANKEN EN SAPPEN FOCUS ON CATEGORY: FRISDRANKEN EN SAPPEN Deze catalogus betreft de uitgave 2010-2011. Niets van de uitgave 2010-2011 mag worden overgenomen of gekopieerd zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Frisdranken & Sappen

Frisdranken & Sappen Frisdranken & Sappen Inhoud Frisdranken en Sappen FRISDRANKEN COCA-COLA 4 PEPSI 6 DR. PEPPER 6 RAAK 7 SISI 7 FANTA 7 WATER SPA 18 CHAUDFONTAINE 18 SOURCY 20 PENAQUA 21 EVIAN 21 BAR-LE-DUC 21 ORANGINA

Nadere informatie

Inhoud. Trends en ontwikkelingen 4. Het Vijf Pijler model van Vrumona 6. De Vier Voordelen van Vrumona in de zorg 15

Inhoud. Trends en ontwikkelingen 4. Het Vijf Pijler model van Vrumona 6. De Vier Voordelen van Vrumona in de zorg 15 Inhoud Trends en ontwikkelingen 4 Het Vijf Pijler model van Vrumona 6 De Vier Voordelen van Vrumona in de zorg 15 2 Vrumona. We stellen ons even aan u voor: Eén van de grootste producenten van frisse dranken,

Nadere informatie

TOPPERS HORECA Subliem kaassoufflés, topkwaliteit voor een bodemprijs!

TOPPERS HORECA Subliem kaassoufflés, topkwaliteit voor een bodemprijs! HORECA Jaargang 19 - Nummer 8 Acties geldig van 12 t/m 23 augustus 2019 S www.berendhaus.nl Subliem kaassoufflés, topkwaliteit voor een bodemprijs! Kaassoufflé Halve Maan Super 24x70 gram Ham-Kaassoufflé

Nadere informatie

nieuws HORECA Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig! Vanreusel Vanreusel Vanreusel

nieuws HORECA Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig!   Vanreusel Vanreusel Vanreusel Jaargang 19 - Nummer 3 Acties geldig van 11 t/m 22 maart 2019 HORECA nieuws www.ster-inkoop Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig! Vierkante Frikandel 40x100 gram 10. 59 Frikandel XL 24x155

Nadere informatie

HAAL HET FRIS NU OOK VOORDELIG BINNEN!

HAAL HET FRIS NU OOK VOORDELIG BINNEN! Editie 11 / 17 Geldig voor leveringen van t/m november 17 HET WORDT AL AARDIG FRIS BUITEN, HAAL HET FRIS NU OOK VOORDELIG BINNEN! Frisdrank in krat Diverse soorten, cl 1017 10177 10187 11797 11808 334

Nadere informatie

Koelkastplan Hoge kwaliteit koelkasten Keuze uit glasdeurkoelkast of backbarkoeler Flexibele invulling Gratis 1 e inlading A-merk producten

Koelkastplan Hoge kwaliteit koelkasten Keuze uit glasdeurkoelkast of backbarkoeler Flexibele invulling Gratis 1 e inlading A-merk producten Koelkastplan 2018 Hoge kwaliteit koelkasten Keuze uit glasdeurkoelkast of backbarkoeler Flexibele invulling Gratis 1 e inlading A-merk producten Het FOOX Koelkastplan 2018 Voorwoord Voor u ligt weer een

Nadere informatie

1) The Coca Cola Company

1) The Coca Cola Company 2 Inhoudsopgave 1) The Coca Cola company Pagina 4 2) Missie, Visie & Kernwaarden Pagina 5 3) Het Assortiment Pagina 6 3.1 Coca Cola Regular Pagina 7 3.2 Coca Cola Light Pagina 8 3.3 Coca Cola Zero Pagina

Nadere informatie

Bavariactie. Bavaria 0.0% Rosé. Aanvang. Sportseizoen. Leverperiode 1 aug t/m 19 aug Jaargang 10, nr. 6

Bavariactie. Bavaria 0.0% Rosé. Aanvang. Sportseizoen. Leverperiode 1 aug t/m 19 aug Jaargang 10, nr. 6 L I E S H O U T H O L L A N D Bavariactie Bavaria 0.0% Rosé Aanvang Sportseizoen Leverperiode 1 aug t/m 19 aug Jaargang 10, nr. 6 Raak Vruchtensiroop Framboos Vruchtensiroop Sinaasappel 5 ltr can Friesche

Nadere informatie

Schappenplan Sappen * * * * * * * * * * * * * * * *

Schappenplan Sappen * * * * * * * * * * * * * * * * Plank: / - Locatie (X/Y): 0/90 95505 PURE GRANAATAPPELSAP MINI 50ML 38996400 *38996400* 95509 PRUIMENSAP MINI 50ML 3899640030 *3899640030* 9550 PURE BLUEBERRY SAP MINI 50ML 389964006 *389964006* 95488

Nadere informatie

Bieren met minder alcohol

Bieren met minder alcohol Portfolio Bieren met minder alcohol JUPILER BLUE De verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler, met slechts 3,3% alcohol Smaak Toegankelijk en fris karakter, met een rijke moutsmaak Alcohol 3,3% Oorsprong

Nadere informatie

news Geldig bij bezorging van 15 t/m 28 oktober 2018 Met trots voor u gebrouwen. Geen 18 geen alcohol.

news   Geldig bij bezorging van 15 t/m 28 oktober 2018 Met trots voor u gebrouwen. Geen 18 geen alcohol. news Geldig bij bezorging van 15 t/m 28 oktober 2018 www.horecasupport.nl Met trots voor u gebrouwen. Geen 18 geen alcohol. Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. 0% ALCOHOL. 100% BIER. Met

Nadere informatie

Bestellijst Rové Horeca Groothandel 01/2019

Bestellijst Rové Horeca Groothandel 01/2019 Mijn bestellijst Pagina nr 1/5 Bieren-->Fust bieren 610016 TEXELS SKUUMKOPPE 20LTR FUST 1 FU 510254 610132 PRINCENBIER 50LTR FUST 1 FU 0 610057 PRINCENBIER 20LTR FUST 1 FU 651054 610112 PARTY PILS 4.8%

Nadere informatie

news Hertog Jan Enkel Tripel, Dubbel en nu ook: Gratis krat Hertog Jan Enkel 24 x 30 cl bij afname van 2 kratten

news Hertog Jan Enkel   Tripel, Dubbel en nu ook: Gratis krat Hertog Jan Enkel 24 x 30 cl bij afname van 2 kratten news Geldig bij bezorging van 14 t/m 27 mei 2018 www.horecasupport.nl Tripel, Dubbel en nu ook: Hertog Jan Enkel Gratis krat Hertog Jan Enkel 24 x 30 cl bij afname van 2 kratten Uit Liefde voor Bier. Met

Nadere informatie

HORECA TOPPERS. Mexicano, nu extra voordelig! Mexicano Voordeelpack 40x135 gram 22.

HORECA TOPPERS.   Mexicano, nu extra voordelig! Mexicano Voordeelpack 40x135 gram 22. HORECA Jaargang 19 - Nummer 5 Acties geldig van 6 t/m 18 mei 2019 S www.vanaltenawijchen.nl Mexicano, nu extra voordelig! Mexicano Voordeelpack 40x135 gram 22. 95 Coca Cola Regular 24x0.5 liter- PET. Coca

Nadere informatie

news geldig bij bezorging van 08 t/m 19 maart 2010 10=9 Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 11.17

news geldig bij bezorging van 08 t/m 19 maart 2010 10=9 Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 11.17 news geldig bij bezorging van 08 t/m 19 maart 2010 10=9 Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 11.17 08 t/m 19 maart bier Hoegaarden Wit Fust 20 liter Gratis krat Citron Nevelig witgeel witbier van hoge gisting

Nadere informatie

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Warme dranken Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Thee 2,00 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green tea lemon, Rooibos vanilla, Green tea

Nadere informatie

WEEK 9-10 / ALLE AANBIEDINGEN ZIJN GELDIG VAN

WEEK 9-10 / ALLE AANBIEDINGEN ZIJN GELDIG VAN WEEK 9-10 / ALLE AANBIEDINGEN ZIJN GELDIG VAN 25 februari t/m 8 maart 2013 10% korting! GROLSCH PILS fles KRAT 24X0,33l NAAR BUITEN! Bacardi Superior Rum fles 1,00L 11 95 Smirnoff vodka regular red fles

Nadere informatie

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het secundair onderwijs.

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het secundair onderwijs. 1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het secundair onderwijs. Met deze checklist kan je het aanbod dranken op jouw school in kaart brengen. Duid aan welke dranken de school aanbiedt. Vul voor

Nadere informatie

NATIONAAL FRISDRANK ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van frisdrank

NATIONAAL FRISDRANK ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van frisdrank NATIONAAL FRISDRANK ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van frisdrank JORIS DE JONGH CAROLINE VAN TEEFFELEN AMSTERDAM, APRIL 2015 INHOUDSOPGAVE VOORAF AANLEIDING EN

Nadere informatie

news geldig bij bezorging van 31 augustus t/m 13 september 2015 Nieuw uiterlijk, zelfde vakmanschap!

news  geldig bij bezorging van 31 augustus t/m 13 september 2015 Nieuw uiterlijk, zelfde vakmanschap! news geldig bij bezorging van 31 augustus t/m 13 september 2015 www.horecasupport.nl Nieuw uiterlijk, zelfde vakmanschap! 31 augustus t/m 13 september fris Lipton Ice Tea Regular of Green Krat 28 x 20

Nadere informatie

3+1. news. Geldig bij bezorging van 10 juli t/m 30 juli Gratis doos Corona 4 x 6 x 35,5 cl bij afname van 3 dozen

3+1. news.   Geldig bij bezorging van 10 juli t/m 30 juli Gratis doos Corona 4 x 6 x 35,5 cl bij afname van 3 dozen news Geldig bij bezorging van 10 juli t/m 30 juli 2017 www.horecasupport.nl 3+1 Gratis doos Corona 4 x 6 x 35,5 cl bij afname van 3 dozen Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. Met trots voor

Nadere informatie

Bavaria 0,0% Wit en Rosé. Bavariactie. Opening. terrasseizoen. Leverperiode 21 mrt t/m 8 april Jaargang 10, nr. 2

Bavaria 0,0% Wit en Rosé. Bavariactie. Opening. terrasseizoen. Leverperiode 21 mrt t/m 8 april Jaargang 10, nr. 2 Bavaria L I E S H O U T H O L L A N D 0,0% Wit en Rosé Bavariactie Opening terrasseizoen Leverperiode 21 mrt t/m 8 april Jaargang 10, nr. 2 Friesche Vlag Langlekker Volle Melk Halfvolle Melk 12x100cl Pak

Nadere informatie

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het secundair onderwijs

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het secundair onderwijs 1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het secundair onderwijs Met deze checklist kan je het aanbod dranken op jouw school in kaart brengen. Duid aan welke dranken de school aanbiedt. Vul voor

Nadere informatie

Checklist. in het secundair onderwijs

Checklist. in het secundair onderwijs Checklist analyse van het drankenaanbod in het secundair onderwijs Met deze checklist kan je het aanbod dranken op jouw school in kaart brengen. Duid aan welke dranken de school aanbiedt. Vul voor de beschikbare

Nadere informatie

ACTIE & SERVICE. Nu 12 flessen (per soort) halen en slechts 9 betalen INTERBREW. Rupes Rosé (Argentinië) NIEUW IN HET ASSORTIMENT 75 cl Normaal 3,40

ACTIE & SERVICE. Nu 12 flessen (per soort) halen en slechts 9 betalen INTERBREW. Rupes Rosé (Argentinië) NIEUW IN HET ASSORTIMENT 75 cl Normaal 3,40 ACTIE & SERVICE JAARGANG 8 JUNI 2005 GELDIG VAN 6-6 T/M 24-6 INTERBREW AANBIEDINGEN VOOR DE HORECA Rupes Rosé (Argentinië) NIEUW IN HET ASSORTIMENT 75 cl Normaal 3,40 Casa de la Reina Rosado D.O.C. (Spanje)

Nadere informatie

ELIXIR D ANVERS, MEER DAN 150 JAAR TRADITIE

ELIXIR D ANVERS, MEER DAN 150 JAAR TRADITIE ELIXIR D ANVERS, MEER DAN 150 JAAR TRADITIE 19 maart 1863. In een huis in een randgemeente van Antwerpen ontdekt François-Xavier de Beukelaer - na het beëindigen van zijn dokters- en apothekersstudies

Nadere informatie

Geldig bij bezorging van 14 t/m 27 augustus

Geldig bij bezorging van 14 t/m 27 augustus news Geldig bij bezorging van 14 t/m 27 augustus 2017 www.horecasupport.nl GRATIS KRAT HERTOG JAN BASTAARD GEMBER EN CITROEN 24 X 30 CL BIJ AFNAME VAN 3 KRATTEN NAAR KEUZE Met trots voor u gebrouwen. Geen

Nadere informatie

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs 1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs Met deze checklist kan je het aanbod dranken op jouw school in kaart brengen. Duid aan welke dranken de school aanbiedt. Vul voor de beschikbare

Nadere informatie

Checklist analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs

Checklist analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs Checklist analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs Met deze checklist kan je het aanbod dranken op jouw school in kaart brengen. Duid aan welke dranken de school aanbiedt. Vul voor de beschikbare

Nadere informatie

news geldig bij bezorging van 20 maart t/m 03 april 2013 www.ab-inbevbars.nl 9+1 Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 13.53

news geldig bij bezorging van 20 maart t/m 03 april 2013 www.ab-inbevbars.nl 9+1 Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 13.53 news geldig bij bezorging van 20 maart t/m 03 april 2013 www.ab-inbevbars.nl 9+1 Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 13.53 wijn 20 maart t/m 03 april Tip: Aspergewijn! Cuvée Trimbach Elzas, Frankrijk 7.70

Nadere informatie

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs 1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs Met deze checklist kan je het aanbod dranken op jouw school in kaart brengen. Duid aan welke dranken de school aanbiedt. Vul voor de beschikbare

Nadere informatie

Menukaart. Smakelijk eten en heel veel plezier! Welkom bij het Knooppunt van de Smaak

Menukaart. Smakelijk eten en heel veel plezier! Welkom bij het Knooppunt van de Smaak Menukaart Geniet van heerlijke, verse streekproducten van telers, kwekers en boeren uit de regio! De ingrediënten voor onze gerechten komen uit ons eigen achterland: in Tuindorp e.o. telen, kweken en verbouwen

Nadere informatie

news geldig bij bezorging van 21 maart t/m 01 april Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 11.34

news geldig bij bezorging van 21 maart t/m 01 april Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 11.34 news geldig bij bezorging van 21 maart t/m 01 april 2011 9+1 Jupiler Pilsener Krat 24 x 25 cl 11.34 21 maart t/m 01 april wijn 11+1 5+1 5+1 5+1 5+1 Trumpeter Classic Unoaked Chardonnay, Malbec- Rosado

Nadere informatie

TOPPERS HORECA Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig! Vanreusel.

TOPPERS HORECA Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig!   Vanreusel. HORECA Jaargang 19 - Nummer 3 Acties geldig van 11 t/m 22 maart 2019 S www.scholtenhorecagroothandel.nl Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig! Vanreusel Kipfrikandel 40x85 gram 560484 11.

Nadere informatie

Geldig bij bezorging van 18 februari t/m 10 maart

Geldig bij bezorging van 18 februari t/m 10 maart news Geldig bij bezorging van 18 februari t/m 10 maart 2019 www.horecasupport.nl Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. Gratis krat Leffe Blond bij 3 kratten naar keuze Leffe Blond, Bruin,

Nadere informatie

Summer Time, Energy Time. Bavariactie. Zomer. Leverperiode 30 mei t/m 17 juni Jaargang 10, nr. 4

Summer Time, Energy Time. Bavariactie. Zomer. Leverperiode 30 mei t/m 17 juni Jaargang 10, nr. 4 L I E S H O U T H O L L A N D Bavariactie Summer Time, Energy Time Zomer Leverperiode 30 mei t/m 17 juni Jaargang 10, nr. 4 Friesche Vlag Langlekker Volle Melk Langlekker Halfvolle Melk 12x100cl Pak ds

Nadere informatie

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs.

1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs. 1. Checklist: analyse van het drankenaanbod in het basisonderwijs. Met deze checklist kan je het aanbod dranken op jouw school in kaart brengen. Duid aan welke dranken de school aanbiedt. Vul voor de beschikbare

Nadere informatie

VAN DIJK GROOTHANDEL ZORGT VOOR VERFRISSENDE SUPER AANBIEDINGEN!

VAN DIJK GROOTHANDEL ZORGT VOOR VERFRISSENDE SUPER AANBIEDINGEN! Editie 07 / 7 Geldig voor leveringen van 0 t/m 28 juli 7 VAN DIJK GROOTHANDEL ZORGT VOOR VERFRISSENDE SUPER AANBIEDINGEN! Bij aankoop van 3 tr ays ontvangt u LIPTON ICE TEA Lipton Ice Tea diverse smaken

Nadere informatie

Het is zover... een vendingmachine met alleen verantwoorde keuzes in snoep, snacks en frisdranken

Het is zover... een vendingmachine met alleen verantwoorde keuzes in snoep, snacks en frisdranken Het is zover... een vendingmachine met alleen verantwoorde keuzes in snoep, snacks en frisdranken 1+1+1=1 De consument wordt steeds bewuster. Er wordt meer en meer gekozen voor minder suiker, minder vet

Nadere informatie

nieuws HORECA 1+ 1 GRATIS Heerlijke hapjes van Buitenhuis, nu extra voordelig! Buitenhuis Old Amsterdam Bitterballen 40x 25 gram,

nieuws HORECA 1+ 1 GRATIS Heerlijke hapjes van Buitenhuis, nu extra voordelig!   Buitenhuis Old Amsterdam Bitterballen 40x 25 gram, Jaargang 19 - Nummer 7 Acties geldig van 1 t/m 12 juli 2019 HORECA nieuws www.ster-inkoop Heerlijke hapjes van, nu extra voordelig! 1+ 1 Old Amsterdam Bitterballen 40x 25 gram, GRATIS Angus Bitterballen

Nadere informatie

introduceren het concept: Écht vers, zuiver en koel water uit de tap; zowel plat als bruisend

introduceren het concept: Écht vers, zuiver en koel water uit de tap; zowel plat als bruisend en introduceren het concept: Écht vers, zuiver en koel water uit de tap; zowel plat als bruisend Waarom is water een hot item Water is de basis van alle leven Water is een oplosser en een transporteur

Nadere informatie

3+1 Gratis krat 24 x 33 cl Leffe Blond, Bruin of Tripel bij afname van 3 kratten per soort

3+1 Gratis krat 24 x 33 cl Leffe Blond, Bruin of Tripel bij afname van 3 kratten per soort news Geldig bij bezorging van 20 augustus t/m 02 september 2018 www.horecasupport.nl 3+1 Gratis krat 24 x 33 cl Leffe Blond, Bruin of Tripel bij afname van 3 kratten per soort Met trots voor u gebrouwen.

Nadere informatie

TOPPERS HORECA Subliemmm in prijs en kwaliteit. Ham-Kaassoufflé Halve Maan Super 24x70 gram

TOPPERS HORECA Subliemmm in prijs en kwaliteit.   Ham-Kaassoufflé Halve Maan Super 24x70 gram HORECA Jaargang 18 - Nummer 8 Acties geldig van 13 t/m 24 augustus 2018 S www.berendhaus.nl Subliemmm in prijs en kwaliteit Kaassoufflé Halve Maan Super 24x70 gram Ham-Kaassoufflé Halve Maan Super 24x70

Nadere informatie

Koelkastplan Hoge kwaliteit glasdeurkoelkast Flexibele invulling door 18 plankopties Gratis 1 e inlading A-merk producten

Koelkastplan Hoge kwaliteit glasdeurkoelkast Flexibele invulling door 18 plankopties Gratis 1 e inlading A-merk producten Koelkastplan 2017 Hoge kwaliteit glasdeurkoelkast Flexibele invulling door 18 plankopties Gratis 1 e inlading A-merk producten Het FOOX Koelkastplan 2017 Voorwoord Voor u ligt weer een nieuwe editie van

Nadere informatie

news Hertog Jan Enkel Tripel, Dubbel en nu ook: Geldig bij bezorging van 19 maart t/m 01 april 2018

news Hertog Jan Enkel   Tripel, Dubbel en nu ook: Geldig bij bezorging van 19 maart t/m 01 april 2018 news Geldig bij bezorging van 19 maart t/m 01 april 2018 www.horecasupport.nl Tripel, Dubbel en nu ook: Hertog Jan Enkel De brouwers van Hertog Jan brouwden een nieuw bier en maken daarmee de abdijbierreeks

Nadere informatie

3+1. news. Gratis doos Corona 4 x 6 x 35 cl bij afname van 3 dozen. Geldig bij bezorging van 09 t/m 22 juli 2018

3+1. news.   Gratis doos Corona 4 x 6 x 35 cl bij afname van 3 dozen. Geldig bij bezorging van 09 t/m 22 juli 2018 news Geldig bij bezorging van 09 t/m 22 juli 2018 www.horecasupport.nl 3+1 Gratis doos Corona 4 x 6 x 35 cl bij afname van 3 dozen Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. krat Kriek 4 x 6 x

Nadere informatie

Lunch. Goedendag, fijn dat u wij u mogen begroeten in de hernerg. Wij serveren lunch gerechten tussen 12 en 16 uur.

Lunch. Goedendag, fijn dat u wij u mogen begroeten in de hernerg. Wij serveren lunch gerechten tussen 12 en 16 uur. Lunch Goedendag, fijn dat u wij u mogen begroeten in de hernerg. Wij serveren lunch gerechten tussen 12 en 16 uur. Wij hebben onze uigebreide lunch en borrelkaart samengesteld met producten uit de regio

Nadere informatie

Nieuw. in uw winkel 1,85 2, % -15 % -25 % vanaf 4 blikjes * 2,67 (5,34 /kg) 2,99 (7,48 /kg) 0,52 (1,58 /L) Nieuwe smaak.

Nieuw. in uw winkel 1,85 2, % -15 % -25 % vanaf 4 blikjes * 2,67 (5,34 /kg) 2,99 (7,48 /kg) 0,52 (1,58 /L) Nieuwe smaak. Nieuw in uw winkel Nieuwe smaak Yoghurt met Bifidus ActiRegularis op een laagje van aardbei en granaatappel. 2,67 (5,34 /kg) Danone Activia Fusion aardbeigranaatappel 4 x 125 g 3 citrusvruchten Mix van

Nadere informatie

Frisdrank - omschrijving

Frisdrank - omschrijving Terug naar Smaaklessen Frisdrank - omschrijving Er zijn heel veel verschillende soorten frisdranken. Voorbeelden van frisdranken zijn cola, sinas, 7-up, cassis, tonic en bitter lemon. Ook dranken als ijsthee

Nadere informatie

Water in W de horeca 1

Water in W de horeca 1 Water in de horeca 1 Waarom is water een hot item Water is de basis van alle leven. Water is een oplosser en een transporteur. De mens bestaat voor 70% uit water. Vlees bestaat voor 78% uit water. Groenten

Nadere informatie

TOPPERS HORECA Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig! Vanreusel. Vanreusel.

TOPPERS HORECA Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig!   Vanreusel. Vanreusel. HORECA Jaargang 19 - Nummer 3 Acties geldig van 11 t/m 22 maart 2019 S www.vanaltenawijchen.nl Waanzinnig lekkere snacks, nu waanzinnig voordelig! Vanreusel Vierkante Frikandel 40x100 gram 10. 59 Vanreusel

Nadere informatie

HORECA TOPPERS. horeca totaal. Subliem. Subliem gehaktballen, Gehaktbal. 40x125 gram. nu extra voordelig! GRATIS!

HORECA TOPPERS. horeca totaal.   Subliem. Subliem gehaktballen, Gehaktbal. 40x125 gram. nu extra voordelig! GRATIS! HORECA Jaargang 18 - Nummer 2 Acties geldig van 12 t/m 24 februari 2018 S horeca totaal www.dekro.nl gehaktballen, Gehaktbal 10+1 40x125 gram nu extra voordelig! GRATIS! Enkco Hamburgers Rund 20x100 gram

Nadere informatie

news geldig bij bezorging van11 t/m 29 april 2011 9+1 Hertog Jan Pilsener Krat 24 x 30 cl 13.95

news geldig bij bezorging van11 t/m 29 april 2011 9+1 Hertog Jan Pilsener Krat 24 x 30 cl 13.95 news geldig bij bezorging van11 t/m 29 april 2011 9+1 Hertog Jan Pilsener Krat 24 x 30 cl 13.95 bier 11 t/m 29 april Jupiler bij 10 trays naar keuze Coca-Cola bij 5 trays naar keuze Jupiler, Hertog Jan,

Nadere informatie

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Thee 2,20 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green

Nadere informatie

nieuws HORECA Subliem kaassoufflés, topkwaliteit voor een bodemprijs! Jaargang 19 - Nummer 8 Acties geldig van 12 t/m 23 augustus 2019

nieuws HORECA Subliem kaassoufflés, topkwaliteit voor een bodemprijs!   Jaargang 19 - Nummer 8 Acties geldig van 12 t/m 23 augustus 2019 Jaargang 19 - Nummer 8 Acties geldig van 12 t/m 23 augustus 2019 HORECA nieuws Jaargang 19 - Nummer 8 Acties geldig van 12 t/m 23 augustus 2019 De acties in deze folder zijn geldig van 12 t/m 23 augustus

Nadere informatie

Geldig bij bezorging van 13 februari t/m 5 maart Gratis krat 24 x 33 cl bij afname van 3 kratten per soort

Geldig bij bezorging van 13 februari t/m 5 maart Gratis krat 24 x 33 cl bij afname van 3 kratten per soort news Geldig bij bezorging van 13 februari t/m 5 maart 2017 www.horecasupport.nl 3+1 Gratis krat 24 x 33 cl bij afname van 3 kratten per soort Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. NIEUW! Nu

Nadere informatie

VAN DIJK GROOTHANDEL ZORGT VOOR VERFRISSENDE SUPER AANBIEDINGEN!

VAN DIJK GROOTHANDEL ZORGT VOOR VERFRISSENDE SUPER AANBIEDINGEN! Editie 6 / 2018 Geldig voor leveringen van 8 t/m 26 oktober 2018 VAN DIJK GROOTHANDEL ZORGT VOOR VERFRISSENDE SUPER AANBIEDINGEN! 1. 05 0. 40 Vitamin water Per per CE 11420 Tasting Good Vitamine Water

Nadere informatie

TOPPERS HORECA 3+ 1 GRATIS. Heerlijke hapjes van Buitenhuis, nu extra voordelig!

TOPPERS HORECA 3+ 1 GRATIS. Heerlijke hapjes van Buitenhuis, nu extra voordelig! HORECA Jaargang 19 - Nummer 7 Acties geldig van 1 t/m 12 juli 2019 S www.scholtenhorecagroothandel.nl Heerlijke hapjes van, nu extra voordelig! 3+ 1 Old Amsterdam Bitterballen 40x 25 gram, GRATIS Angus

Nadere informatie

news 3+1 Gratis doos Corona 4 x 6 x 35 cl bij 3 dozen geldig bij bezorging van 14 t/m 27 maart 2016

news 3+1 Gratis doos Corona 4 x 6 x 35 cl bij 3 dozen geldig bij bezorging van 14 t/m 27 maart 2016 news 3+1 Gratis doos Corona 4 x 6 x 35 cl bij 3 dozen geldig bij bezorging van 14 t/m 27 maart 2016 www.horecasupport.nl fris 14 t/m 27 maart Rivella Light Krat 28 x 20 cl 20.26 Nestea Green Tea Citrus,

Nadere informatie

Cheery cucumber. Royal Orange Ice Tea. Citrus splash

Cheery cucumber. Royal Orange Ice Tea. Citrus splash Cheery cucumber Is dit een bekende cocktail die iedereen bijna wel kent. Komkommer is gezond, smaakvol en heeft een reinigende werking. Een ideale cocktail wanneer je dus niet helemaal fit voelt of omdat

Nadere informatie

Concepten en producten voor elk moment van de dag

Concepten en producten voor elk moment van de dag Concepten en producten voor elk moment van de dag 8u00 20u28 14u08 Ontbijt Meeting Kamer 8u00 Ontbijt Ontbijt Friesland Foods heeft een ruim aanbod aan producten die kunnen bijdragen tot een meer kwalitatieve

Nadere informatie

NATIONAAL FRISDRANK ONDERZOEK 2011 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van frisdrank

NATIONAAL FRISDRANK ONDERZOEK 2011 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van frisdrank NATIONAAL FRISDRANK ONDERZOEK 2011 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van frisdrank KJELL MASSEN MSc. FERNANDO MCDOUGAL MSc. AMSTERDAM, AUGUSTUS 2011 NATIONAAL FRISDRANK ONDERZOEK

Nadere informatie

HORECA. nieuws. Mexicano, nu extra voordelig! Mexicano Voordeelpack 40x135 gram 22.

HORECA. nieuws.   Mexicano, nu extra voordelig! Mexicano Voordeelpack 40x135 gram 22. Jaargang 19 - Nummer 5 Acties geldig van 6 t/m 18 mei 2019 HORECA nieuws www.ster-inkoop Mexicano, nu extra voordelig! Mexicano Voordeelpack 40x135 gram 22. 95 Willie Dokter Totale assortiment 10% KORTING

Nadere informatie

news geldig bij bezorging van 10 t/m 30 maart Hoegaarden Wit Krat 24 x 30 cl

news geldig bij bezorging van 10 t/m 30 maart Hoegaarden Wit Krat 24 x 30 cl news geldig bij bezorging van 10 t/m 30 maart 2014 www.horecasupport.nl 3+1 Hoegaarden Wit Krat 24 x 30 cl fris 10 t/m 30 maart Extran Energy Orange, Cranberry, Hydro Citrus of Hydro Lemon Tray 24 x 33

Nadere informatie

Feestje. b(r)ouwen! Bavariactie. Fijne. Carnaval! Leverperiode 7 feb t/m 25 feb Jaargang 10, nr. 1

Feestje. b(r)ouwen! Bavariactie. Fijne. Carnaval! Leverperiode 7 feb t/m 25 feb Jaargang 10, nr. 1 Feestje b(r)ouwen! L I E S H O U T H O L L A N D Bavariactie Fijne Carnaval! Leverperiode 7 feb t/m 25 feb Jaargang 10, nr. 1 Chocomel Vol 12 x Appelsientje Sinaasappelsap, Appel-Troebel Multifruit, Zontomaat

Nadere informatie

HEERLIJKE HOT DRINKS. Warme margemakers in een handomdraai

HEERLIJKE HOT DRINKS. Warme margemakers in een handomdraai HEERLIJKE HOT DRINKS Warme margemakers in een handomdraai Een warm onthaal! Het seizoen van koud bier, gekoelde wijn en verfrissende frisdrank is voorbij. De hoogste tijd dus om na te denken over hoe je

Nadere informatie

news Gratis doos Corona 4 x 6 x 35,5 cl bij afname van 3 dozen Geldig bij bezorging van 25 maart t/m 07 april 2019

news   Gratis doos Corona 4 x 6 x 35,5 cl bij afname van 3 dozen Geldig bij bezorging van 25 maart t/m 07 april 2019 news Geldig bij bezorging van 25 maart t/m 07 april 2019 www.horecasupport.nl Gratis doos Corona 4 x 6 x 35,5 cl bij afname van 3 dozen Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. Met trots voor

Nadere informatie

ELIXIR D ANVERS, MEER DAN 150 JAAR TRADITIE

ELIXIR D ANVERS, MEER DAN 150 JAAR TRADITIE COCKTAILS ELIXIR D ANVERS, MEER DAN 150 JAAR TRADITIE 19 maart 1863. In een huis in een randgemeente van Antwerpen ontdekt François-Xavier de Beukelaer - na het beëindigen van zijn dokters- en apothekersstudies

Nadere informatie

3+1 Gratis krat 24 x 30 cl bij afname van 3 kratten Leffe Bruin

3+1 Gratis krat 24 x 30 cl bij afname van 3 kratten Leffe Bruin news geldig bij bezorging van 08 t/m 21 augustus 2016 www.horecasupport.nl 3+1 Gratis krat 24 x 30 cl bij afname van 3 kratten Leffe Bruin 08 t/m 21 augustus diversen Bud King of Beers Doos 24 x 33 cl

Nadere informatie

Water met een smaakje

Water met een smaakje Water met een smaakje Workshop voor alle ouders in Kanaleneiland Voorwoord Ruim een kwart van de kinderen in de wijk Kanaleneiland is te zwaar. Overgewicht onder jonge kinderen van 4 tot 12 jaar is een

Nadere informatie

Prijslijst Water Concepts Benelux - 2014

Prijslijst Water Concepts Benelux - 2014 Product Aantal flesjes Prijs per stuk Mineraalwater uit de bron van Radnor Hills, Verenigd Koninkrijk De RH flesjes zijn voorzien van een watervast kunststof gelamineerd etiket RH 33 cl. gewone dop 252

Nadere informatie

news Geldig bij bezorging van 20 maart t/m 02 april 2017

news   Geldig bij bezorging van 20 maart t/m 02 april 2017 Geldig bij bezorging van 20 maart t/m 02 april 2017 news www.horecasupport.nl rtog Jan Bastaard. 100% gebrouwen Radler. Voor deze premium Radler bben we vruchtenlimonade gebrouwen met biergist. Deze natuurlijke

Nadere informatie

NATIONAAL WATER ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van water

NATIONAAL WATER ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van water NATIONAAL WATER ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van water JORIS DE JONGH CAROLINE VAN TEEFFELEN AMSTERDAM, AUGUSTUS 2015 2 INHOUDSOPGAVE VOORAF AANLEIDING EN DOEL

Nadere informatie

Geldig bij bezorging van 19 juni t/m 02 juli

Geldig bij bezorging van 19 juni t/m 02 juli news Geldig bij bezorging van 19 juni t/m 02 juli 2017 www.horecasupport.nl 3+1 Gratis krat 24 x 33 cl Leffe Blond, Bruin of Tripel bij afname van 3 kratten per soort Met trots voor u gebrouwen. Geen 18,

Nadere informatie

3+1Gratis krat. news. geldig bij bezorging van 27 juli t/m 09 augustus 2015

3+1Gratis krat. news.  geldig bij bezorging van 27 juli t/m 09 augustus 2015 news geldig bij bezorging van 27 juli t/m 09 augustus 2015 www.horecasupport.nl 3+1Gratis krat Belle-Vue Extra Kriek 4 x 6 x 30 cl bij 3 kratten Kriek of Extra Kriek naar keuze bier 27 juli t/m 09 augustus

Nadere informatie

Maak van de avondvierdaagse een gezonde sportactiviteit!

Maak van de avondvierdaagse een gezonde sportactiviteit! Maak van de avondvierdaagse een gezonde sportactiviteit! In de komende periode staat de avondvierdaagse weer op de rol en zal wellicht ook uw zoon/dochter zich van zijn sportiefste kant laten zien. Wij

Nadere informatie

Het Gallo Zomerreceptenboek

Het Gallo Zomerreceptenboek Het Gallo Zomerreceptenboek Welkom bij het Gallo Zomerreceptenboek Op deze pagina's vindt u 10 nieuwe manieren om te proosten op de zomer met onze nieuwste serie van rosédrankjes. Deze zijn geïnspireerd

Nadere informatie

BOOOM! HIGH QUALITY SPORTS NUTRITION

BOOOM! HIGH QUALITY SPORTS NUTRITION Let s BOOOM! HIGH QUALITY SPORTS NUTRITION BOOOM - Woord vooraf Verzorgers en trainers streven ernaar om het beste uit hun atleten te halen. De juiste keuze van een betrouwbare en gezonde sportvoeding

Nadere informatie

KRACHTENS ARTIKEL 29, LID 1 VAN VERORDENING (EG) NR. 834/2007 VAN DE RAAD AAN DE MARKTDEELNEMER TE VERSTREKKEN BEWIJSSTUKKEN. De marktdeelnemer:

KRACHTENS ARTIKEL 29, LID 1 VAN VERORDENING (EG) NR. 834/2007 VAN DE RAAD AAN DE MARKTDEELNEMER TE VERSTREKKEN BEWIJSSTUKKEN. De marktdeelnemer: KRACHTENS ARTIKEL 29, LID 1 VAN VERORDENING (EG) NR. 834/2007 VAN DE RAAD AAN DE MARKTDEELNEMER TE VERSTREKKEN BEWIJSSTUKKEN. BIO CERTIFICAAT De marktdeelnemer: Ariza B.V. Ariza B.V. \\ Korendijk 11 +

Nadere informatie

MENUKAART RESTAURANT MAX. Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening.

MENUKAART RESTAURANT MAX. Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening. MENUKAART RESTAURANT MAX Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening. TORTILLACHIPS BRIE BAGELS & MORE (VAN 10:00 TOT 17:00 UUR) STAP 1 KIES UW BAGEL: NATUREL BAGEL (witte

Nadere informatie

Bedrijfs- & Partycatering. De natuurlijke keuze

Bedrijfs- & Partycatering. De natuurlijke keuze Bedrijfs- & Partycatering De natuurlijke keuze Oranka Juice Solutions Oranka s zorg voor het milieu Bedrijfs- en Partycatering 4 6 8 Restaurant concepten Banqueting concepten Grab n Go concepten 10 12

Nadere informatie

Geniet van de Maaltijdvervangende Shake met deze heerlijke recepten! (en vergeet niet een wolkje humor toe te voegen)

Geniet van de Maaltijdvervangende Shake met deze heerlijke recepten! (en vergeet niet een wolkje humor toe te voegen) Geniet van de Maaltijdvervangende Shake met deze heerlijke recepten! (en vergeet niet een wolkje humor toe te voegen) De Factor 300 calorieën 3 (bevroren) aardbeien 2 schijven (bevroren) ananas ½ (bevroren)

Nadere informatie

Appelsap. 1 KH portie. 51 kcal / 215 kj. 115 ml ± 1 halfvol glas GI = 44

Appelsap. 1 KH portie. 51 kcal / 215 kj. 115 ml ± 1 halfvol glas GI = 44 Dranken Dranken Voldoende drinken is belangrijk voor de algemene gezondheid. Bekijken we aandachtig de voedingsdriehoek dan is het duidelijk dat drank een belangrijk onderdeel is. Als volwassenen moeten

Nadere informatie

news VRAAG UW VERTEGENWOORDIGER OF DRANKENHANDEL NAAR HET BESCHIKBARE ASSORTIMENT VAN CHICAGO S GOOSE ISLAND.

news VRAAG UW VERTEGENWOORDIGER OF DRANKENHANDEL NAAR HET BESCHIKBARE ASSORTIMENT VAN CHICAGO S GOOSE ISLAND. news Geldig bij bezorging van 10 t/m 23 september 2018 www.horecasupport.nl 2+1 Gratis doos Goose Honkers Ale 12 x 35,5 cl bij twee dozen naar keuze VRAAG UW VERTEGENWOORDIGER OF DRANKENHANDEL NAAR HET

Nadere informatie

nieuws HORECA De lekkerste frikandel, voortreffelijk in prijs en kwaliteit Subliem Frikandel 40x85 gram

nieuws HORECA De lekkerste frikandel, voortreffelijk in prijs en kwaliteit   Subliem Frikandel 40x85 gram Jaargang 19 - Nummer 2 Acties geldig van 11 t/m 22 februari 2019 HORECA nieuws www.ster-inkoop De lekkerste frikandel, voortreffelijk in prijs en kwaliteit Frikandel 40x85 gram 8. 50 Frikandel 40x100 gram

Nadere informatie

Burgers. 7 met sla, tomaat en komkommer. 7,5 met sla, tomaat, komkommer, oude kaas, gebakken ui spek en zachte huisgemaakte mayonaise

Burgers. 7 met sla, tomaat en komkommer. 7,5 met sla, tomaat, komkommer, oude kaas, gebakken ui spek en zachte huisgemaakte mayonaise Burgers Alle burgers zijn gemaakt van 100% Angus beef - 150gr. rosé gebakken, gepresenteerd op een Italiaanse bol Angus beef burger met sla, tomaat en komkommer Hollandse beef burger met sla, tomaat, komkommer,

Nadere informatie

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan!

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan! Uitgave november 2015 Acties geldig van 16 t/m 27 november 2015 Ster RestaurantNieuws De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan! Knorr Primerba in olie Keuze uit: Basilicum, Bouquet All Italiana,

Nadere informatie

OPDRACHTKAART DRANKEN

OPDRACHTKAART DRANKEN OPDRACHTKAART DRANKEN Ga naar de afdeling met de sappen, frisdranken en sportdranken. Opdracht 1: Zoek van één soort frisdrank (mét prik) van hetzelfde merk een gewone en de light-versie. Bekijk de ingrediënten:

Nadere informatie

smoothies en sappen - 0 -

smoothies en sappen - 0 - smoothies en sappen - 0 - Smoothies & Sappen Door Serita. De recepten zijn recepten veelal geleend van internet, even als de plaatjes. Sommige van de recepten zijn top-secret V&D La place sappen. Ik zal

Nadere informatie

Make a SMART CHOICE. Choose Lekkerland.

Make a SMART CHOICE. Choose Lekkerland. MAKE a Make a SMART CHOICE. Choose Lekkerland. Kiezen voor bewuste voeding Er is een belangrijke nieuwe trend in hoe en wat we eten. De huidige consumenten, en zeker de jongere generatie, kijkt op een

Nadere informatie

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Elk kopje vers én variatie Ieder kopje koffie vers gezet Koffie en espresso met een mooie crèmelaag Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel

Nadere informatie

EEN GEZONDE AUTOMAAT

EEN GEZONDE AUTOMAAT EEN GEZONDE AUTOMAAT Een gezonde automaat Een automaat is dé manier om op een onbemande locatie of buiten openingstijden van de kantine toch een aantrekkelijk assortiment te bieden. Samen met Jaski biedt

Nadere informatie

De Voedingswijzer. Calorie wijzer Product wijzer Groente en fruit wijzer Drinkwijzer

De Voedingswijzer. Calorie wijzer Product wijzer Groente en fruit wijzer Drinkwijzer De Voedingswijzer De Voedingswijzer is een gebaseerd om algemene richtlijnen. Probeer balans te vinden in je voedingspatroon. Onderstaand de opstartgids. Gebruik bij voorkeur samen met de Voedingswijzer

Nadere informatie

TOPPERS HORECA. De lekkerste frikandel, voortreffelijk in prijs en kwaliteit. Subliem Frikandel 40x100 gram

TOPPERS HORECA. De lekkerste frikandel, voortreffelijk in prijs en kwaliteit.   Subliem Frikandel 40x100 gram HORECA Jaargang 19 - Nummer 2 Acties geldig van 11 t/m 22 februari 2019 S www.vanaltenawijchen.nl De lekkerste frikandel, voortreffelijk in prijs en kwaliteit Frikandel 40x100 gram 7. 59 Frikandel 40x85

Nadere informatie

Alaaf! Bavariactie. Leverperiode 23 jan t/m 10 feb Jaargang 11, nr. 1

Alaaf! Bavariactie. Leverperiode 23 jan t/m 10 feb Jaargang 11, nr. 1 L I E S H O U T H O L L A N D Alaaf! Bavariactie Leverperiode 23 jan t/m 10 feb Jaargang 11, nr. 1 Hero Cassis 6x1.25 ltr PET fles tray Hero Appelsap, Jus d Orange 12x1 ltr pak doos Royalty Energy 12x1ltr

Nadere informatie

Hotels & Conferentiecentra De Natuurlijke Keuze

Hotels & Conferentiecentra De Natuurlijke Keuze Hotels & Conferentiecentra De Natuurlijke Keuze 1 2 innovatieve Oranka Juice Solutions Hotels en Conferentiecentra Testimonials Ontbijt concepten Banqueting en conferentie concepten Hydration Station concept

Nadere informatie

Cocktail time! Russian Standard wodka 40 % vol. 70 cl. Authentieke Russische wodka. 23,99 /L 16,79. Wodka Limo

Cocktail time! Russian Standard wodka 40 % vol. 70 cl. Authentieke Russische wodka. 23,99 /L 16,79. Wodka Limo Titel inspiratie time! Red 12,53 (17,90 /L) Premium 14,18 (20,26 /L) Eristoff wodka Premium 37,5 % vol, Red, Lime of Vegas 20 % vol Russian Standard wodka 40 % vol Authentieke Russische wodka. 23,99 /L

Nadere informatie