Overeenkomst onafhankelijke HeartMath coach/mentor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overeenkomst onafhankelijke HeartMath coach/mentor"

Transcriptie

1 Overeenkomst onafhankelijke HeartMath coach/mentor Uit te voeren na voltooiing van het trainingsprogramma voor coach/mentor. Graag bevestigen wij de voorwaarden waaronder HeartMath/HeartMath Benelux u een licentie verleent voor ons coach/mentorprogramma. U mag nu individuele cliënten begeleiden als coach/mentor. Onze gezamenlijke visie is dat u actief en op individuele basis cliënten begeleidt als coach of mentor met gebruik en toepassing van HeartMath - -technieken en -technologie op begeleidende en coachende wijze. Na het succesvol voltooien* van het HeartMath/HeartMath Benelux programma voor bevoegd coach/mentor mag u zichzelf 'gelicenseerd HeartMath -coach' of 'gelicenseerd HeartMath -mentor' noemen, en de namen en handelsmerken van HeartMath LLC, The Institute of HeartMath, Quantum Intech, Inc. en Doc Childre gebruiken in uw communicatie-uitingen. Om dit op effectieve wijze te doen, gaat u ermee akkoord in alle oprechtheid de HeartMathtechnieken te beoefenen en zodanig te handelen dat u de goede naam en reputatie van HeartMath niet zult schaden. Deze licentie beperkt zich tot het gebruik van het intellectueel eigendom van HeartMath/HeartMath Benelux (auteursrechten, inhoud, technieken, handelsmerken, enz.) voor individuele instructies of groepen tot 10 deelnemers. Bij coachen in groepsverband is het niet toegestaan om powerpoints, webinars of social media te gebruiken (noot: het betreft dus alleen het samen doornemen van het werkboek en uitwisselen van ervaringen). Het coachen dient live en real-time te gebeuren. Met deze licentie wordt geen toestemming verleend tot het aanbieden, doceren of gebruiken van het intellectueel eigendom van HeartMath/HeartMath Benelux, geheel of gedeeltelijk, in lezingen, seminars of workshops of aan groepen mensen, zonder schriftelijke toestemming van HeartMath/HeartMath Benelux. U ontvangt auteursrechtelijk beschermde materialen van HeartMath/HeartMath Benelux. Wanneer u de training succesvol heeft voltooid, mag u deze materialen gebruiken met uw cliënten. Echter, de materialen met de aanduiding 'vertrouwelijk' of 'eigendom' van HeartMath/HeartMath Benelux zijn slechts voor uw persoonlijke gebruik, tenzij u schriftelijk toestemming heeft gekregen van HeartMath/HeartMath Benelux om het materiaal te kopiëren of reproduceren.

2 Ter bescherming van het intellectuele eigendom en correct gebruik van de auteursrechtelijk beschermde materialen, technieken, geregistreerde handelsmerken, -symbolen en -namen, en de integriteit van de informatie bij onze publieke uitingen, gaat u akkoord met het verspreiden van alleen de materialen die hiertoe zijn geleverd en goedgekeurd door HeartMath/HeartMath Benelux. U stemt erin toe de HeartMath/HeartMath Benelux handelsmerken en auteursrechtelijk beschermde informatie niet te gebruiken in hand-outs, slides, boeken, artikelen, websites, media-uitingen, enz., tenzij u daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming heeft gekregen van HeartMath/HeartMath Benelux. Als onderdeel van uw training ontvangt u uitgebreide informatie en instructies over het correcte gebruik van de handelsmerken en auteursrechtelijk beschermde materialen van HeartMath/HeartMath Benelux. Als u vragen heeft over correct gebruik dan kunt u te allen tijde contact opnemen met HeartMath/HeartMath Benelux voor ondersteuning. Wijzigingen van de HearthMath-technieken en het intellectueel eigendom worden gezien als afgeleide producten en zijn eigendom van HeartMath/HeartMath Benelux. Wijzigingen mogen alleen worden gedaan na specifieke schriftelijke toestemming van HeartMath/HeartMath Benelux. Wijzigingen zijn onder andere: vertalingen, redactionele wijzigingen, interpretaties, aantekeningen, behandelingen of andere aanpassingen of vormen van materialen die zijn gebaseerd op het originele werk van HeartMath/HeartMath Benelux. Met deze licentie wordt geen toestemming verleend om derden de bevoegdheid te geven tot het gebruik van materialen of informatie van HeartMath/HeartMath Benelux, zoals omschreven binnen deze licentie. Als u medewerkers heeft die eveneens uw diensten aanbieden aan uw cliënten, dan dienen zij, alvorens de materialen te gebruiken, de training te volgen en akkoord te gaan met deze voorwaarden. Er is geen enkele verplichting tot het uitbetalen van royalty's over uw inkomsten uit het gebruik van het intellectueel eigendom van HeartMath/HeartMath Benelux s. In plaats van betaling van royalty-betalingen gaat u akkoord met de aankoop van een exemplaar van Building Personal Resilience (Werkboek Veerkracht Programma) voor elk van de cliënten die u begeleidt; een licentiebijdrage is dan in de prijs inbegrepen. U kunt werkboeken en de meeste andere HeartMath/HeartMath Benelux-producten met maximaal 20% korting inkopen, afhankelijk van het product. Per cliënt hoeft u slechts 1 werkboek aan te schaffen, ongeacht het aantal keren dat u met die persoon de HeartMath instructies behandelt. Uitzonderingen moeten schriftelijk door HeartMath/HeartMath Benelux worden goedgekeurd.

3 De informatiestroom volgen en uw actuele kennis bijhouden zijn belangrijk voor uw functie als bevoegd HeartMath -coach of HeartMath -mentor. U gaat akkoord met opname in en het regelmatig bestuderen van het Coach/Mentor Resource Center, u zult vragen binnen twee weken na plaatsing beantwoorden, en facturen volledig binnen de vereiste betalingstermijn van 30 dagen voldoen. Wij zijn het erover eens dat u geen medewerker bent van een vestiging van HeartMath/HeartMath Benelux en HeartMath/HeartMath Benelux dus niet als zodanig vertegenwoordigt. Als onafhankelijk contractant bent u verantwoordelijk voor alle onkosten rond het gebruik van HeartMath/HeartMath Benelux-informatie, inclusief lokale en landelijke heffingen en belastingen en alle kosten met betrekking tot uw bedrijf, het succes ervan en de besluiten, die totaal los staan van HeartMath/HeartMath Benelux. HeartMath/HeartMath Benelux biedt geen garanties of verklaringen met betrekking tot uw succes als HeartMathcoach of HeartMath-mentor, of de rol van HeartMath/HeartMath Benelux in dat succes. Als u medewerkers heeft, stemt u ermee in dat zij zich houden aan de voorwaarden van deze Overeenkomst. Omdat de research en technieken van HeartMath betrekking hebben op de mentale, emotionele en lichamelijke gezondheid, belooft u te handelen conform de volgende HeartMath beleidsrichtlijnen en geen enkele aanspraak te maken die in strijd is met deze richtlijnen: HeartMath heeft zeer succesvolle programma's ontwikkeld voor verbetering van het mentaal, emotioneel en lichamelijk evenwicht. De HeartMath-technologie en -materialen zijn niet bedoeld als vervanging van een behandeling voor medische of psychologische aandoeningen door bevoegde artsen, psychologen of andere zorgprofessionals. Deze Overeenkomst is geldig gedurende een (1) jaar en wordt automatisch verlengd, tenzij u of HeartMath/HeartMath Benelux opzegt met een termijn van 30 dagen en mits 1) alle aan HeartMath/HeartMath Benelux verschuldigde betalingen alleen actuele bedragen zijn en 2.) u uw cliënten actief begeleidt met HeartMath-technieken. Dit laatste kan worden aangetoond door uw deelname aan een van de de jaarlijkse professionaliseringsdagen die HeartMath Benelux organiseert of door de aanschaf van goedgekeurde 1-op-1 instructieboeken en HeartMath apparatuur. Het in gebreke blijven omtrent een of meerdere bepalingen in deze Overeenkomst kan leiden tot beëindiging van deze Overeenkomst binnen 30 dagen na constatering van het in gebreke blijven, tenzij het binnen die periode is opgelost. Wanneer een schriftelijk akkoord

4 of bevoegdheid nodig is, kunnen akkoord en handtekening daartoe schriftelijk of elektronisch worden gegeven. Bij een geschil zijn we het erover eens dat 1) er direct met elkaar zal worden onderhandeld; 2) er een onafhankelijke derde partij zal worden gekozen als bemiddelaar; en 3) er, indien niet tot een akkoord wordt gekomen, gebruik zal worden gemaakt van een bindende arbitrage-uitspraak in plaats van juridische stappen te nemen. Als we niet in staat zijn de problemen op die manier op te lossen, kan er onmiddellijke, onherstelbare schade ontstaan, waarna juridische dwangmiddelen bovenop andere oplossingen kunnen worden ingezet. Indien u een conflict heeft met een cliënt of een andere derde partij met betrekking tot de HeartMath-technologie, stelt u ons dan zo snel mogelijk op de hoogte, zodat we aanwezig kunnen zijn bij een bijeenkomst van de partijen om mee te helpen aan een oplossing. Wij zullen deze overeenkomst niet aan derden toekennen of overdragen, en alleen schriftelijk wijzigen. We zijn niet bevoegd elkaar op enige wijze te binden of vertegenwoordigen. HeartMath/HeartMath Benelux is niet aansprakelijk voor uw handelingen en u bent niet aansprakelijk voor de handelingen van HeartMath/HeartMath Benelux. Beide partijen sluiten een passende aansprakelijkheidsverzekering af. Voor deze licentie geldt de wet- en regelgeving van de State of California. Indien acties nodig zijn om tot een oplossing te komen rond de voorwaarden van deze Overeenkomst, zullen de acties met betrekking tot deze Overeenkomst plaatsvinden in Satnta Cruz, California. De voorwaarden van deze Overeenkomst zijn geldig vanaf de datum van inschrijving voor het programma. Overeenkomst geaccepteerd Handtekening coach/mentor: Date: Naam (blokletters): Titel: Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

5 Adres: Postcode: Telefoon: Handtekening HeartMath: Datum: Handtekening HeartMath Benelux: Datum:

Eindgebruiker Licentieovereenkomst

Eindgebruiker Licentieovereenkomst Eindgebruiker Licentieovereenkomst BELANGRIJK-LEES ZORGVULDIG: DEZE EINDGEBRUIKER LICENTIEOVEREENKOMST ( OVEREENKOMST ) IS EEN JURIDISCHE OVEREENKOMST TUSSEN U (ALS PARTICULIER OF RECHTSPERSOON), EN ACER

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst voor trainingsbureaus

Samenwerkingsovereenkomst voor trainingsbureaus Samenwerkingsovereenkomst voor trainingsbureaus De ondergetekenden, a) de besloten vennootschap HeartMath Benelux BV, gevestigd te Meerssen, hierna te noemen: HeartMath Benelux, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst Samenwerkingsovereenkomst De ondergetekenden, a) de besloten vennootschap HeartMath Benelux BV, gevestigd te Meerssen, hierna te noemen: HeartMath Benelux, te dezen vertegenwoordigd door haar bestuurder

Nadere informatie

HeartMath Benelux Opleidingen

HeartMath Benelux Opleidingen HeartMath Benelux Opleidingen HeartMath Benelux Opleidingen Wilt u uw cliënten leren hoe ze minder stress ervaren en meer veerkracht kunnen ontwikkelen? Dat kan met de evidence based technieken en de biofeedback-programma

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst Samenwerkingsovereenkomst De ondergetekenden, a) de besloten vennootschap HeartMath Benelux BV, gevestigd te Meerssen, hierna te noemen: HeartMath Benelux, te dezen vertegenwoordigd door haar bestuurder

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op diensten en producten die R-Impuls levert. 1.2 Alle opdrachten aan R-Impuls worden slechts op de navolgende condities uitgevoerd, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016

Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016 Algemene voorwaarden Versie: 1.0 Versiedatum: 19 februari 2016 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder bezoek aan en gebruik van DroomCraft. Door het gebruik van onze diensten verklaar je

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST

LICENTIEOVEREENKOMST 1 LICENTIEOVEREENKOMST De ondergetekenden: AntrAciet gevestigd aan de Franseweg 80 te Elst, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 24450322 en ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

HeartMath Benelux Opleidingen

HeartMath Benelux Opleidingen HeartMath Benelux Opleidingen HeartMath Benelux Opleidingen Wilt u uw cliënten leren beter met stress om te gaan én leren hoe ze meer veerkracht kunnen ontwikkelen? Dat kan met de evidence-based technieken

Nadere informatie

OVEREENKOMST. INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001

OVEREENKOMST. INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001 OVEREENKOMST INZAKE MARKETING KORTING BEDRIJFSPARTNERS Marketing korting diensten nr.: 2013/0001 ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Shopping Center Network BeNeLux,

Nadere informatie

Voorwaarden voor lidmaatschap voor individuele leden van de Obstacle Course Racing Association Benelux ( OCRA Benelux )

Voorwaarden voor lidmaatschap voor individuele leden van de Obstacle Course Racing Association Benelux ( OCRA Benelux ) Voorwaarden voor lidmaatschap voor individuele leden van de Obstacle Course Racing Association Benelux ( OCRA Benelux ) Deze voorwaarden zijn van toepassing voor iedereen die lid wil worden van de OCRA

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden online diensten everlearn

Leveringsvoorwaarden online diensten everlearn Leveringsvoorwaarden online diensten everlearn Deze leveringsvoorwaarden zijn onverkort van toepassing op alle overeenkomsten waarbij everlearn Opdrachtnemer is. 1. Begripsbepalingen In deze voorwaarden

Nadere informatie

Alle prijzen en tarieven zijn uitgedrukt euro en exclusief btw, tenzij anders is aangegeven.

Alle prijzen en tarieven zijn uitgedrukt euro en exclusief btw, tenzij anders is aangegeven. ! 1 Algemene voorwaarden Waarderend Toezicht 1 juli 2017 Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tot het leveren van producten en

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching

Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Algemene voorwaarden KIKI Training & Coaching Training & Coaching Definities KIKI TRAINING & COACHING-s KIKI TRAINING & COACHING Training & Coaching is de werknaam van MILIKIVI BV. Educatieve diensten

Nadere informatie

Overeenkomst Fiber IQ Programma. tussen. Academie

Overeenkomst Fiber IQ Programma. tussen. Academie Overeenkomst Fiber IQ Programma tussen Academie en Stichting Netherlands Academy Support Centre (NASC) 1 De ondergetekenden, 1. Stichting Netherlands Academy Support Centre (NASC), gevestigd Tivolilaan

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden. 2. Contractperiode. 3. Tarieven en betaling

1. Algemene Voorwaarden. 2. Contractperiode. 3. Tarieven en betaling 1. Algemene Voorwaarden 1. PARTITUDE is de opdrachtnemer. 2. Voor opdrachtgever zie overeenkomst. 3. Op alle overeenkomsten, rechtsbetrekkingen en overig handelsverkeer in deze Algemene Voorwaarden is

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis :

In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis : Artikel 1 Inleidende bepaling. In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis : Core Academy, gevestigd te Zoetermeer, Kaaskenswater 28, 2715 AN, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Annuleren Overmacht Niveau van de opleiding

Algemene voorwaarden Annuleren Overmacht Niveau van de opleiding Algemene voorwaarden Een door het secretariaat ontvangen inschrijfformulier geldt als bevestiging van deelname aan de gekozen scholing en acceptatie van de voorwaarden zoals hieronder genoemd. Wij hanteren

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 Inhoud: Pag 1-4: Actievoorwaarden consument Pag 5-6 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 De campagne De Vaillant Voordeelweken is

Nadere informatie

Aanmelding Opleidingen

Aanmelding Opleidingen Aanmelding Opleidingen Aanvrager: Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Factuuradres: (indien afwijkend van aanvrager) Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden BeeDirect 1) Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het uitbrengen van alle offertes en overeenkomsten door de verkoper BeeDirect ten aanzien van de

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

HeartMath Benelux Opleidingen

HeartMath Benelux Opleidingen HeartMath Benelux Opleidingen HeartMath Benelux Opleidingen Wilt u uw cliënten leren hoe ze minder stress ervaren en meer veerkracht kunnen ontwikkelen? Dat kan met de evidence-based technieken en de biofeedbackprogramma

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren

Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren Artikel 1. Definities Bliss your Body : de opdrachtnemer, vertegenwoordigd door Wendy Doeleman. Deelnemer: de natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hiernavolgende betekenis: YachtFocus Media

Nadere informatie

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend. (Bedrijf of privé klant)

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend. (Bedrijf of privé klant) ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TRANSITION DRIVERS 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:

Nadere informatie

1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt:

1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Algemene Voorwaarden van Prettig Lezen 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Overeenkomst: Cliënten: De Overeenkomst

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V.

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf X B.V. te Amsterdam, Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:

1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BE STUNNING 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: Be-Stunning:

Nadere informatie

Algemeen Vrijwaring van aansprakelijkheid Omgaan met persoonlijke gegevens Acceptatie en beëindiging

Algemeen Vrijwaring van aansprakelijkheid Omgaan met persoonlijke gegevens Acceptatie en beëindiging Door u aan te melden en de diensten van kernkunde van de Kerncentrale te gebruiken, verklaart u onderstaande voorwaarden en condities te kennen en te accepteren. Algemeen Indien van toepassing: tarieven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf BV Algemene voorwaarden Bedrijf BV Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV te Plaats, Kamer van Koophandel 12345678

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Definities. Podotalent - cursus en trainingen. Versie 31 maart, 2017

Algemene voorwaarden. Definities. Podotalent - cursus en trainingen. Versie 31 maart, 2017 Podotalent - cursus en trainingen Algemene voorwaarden Versie 31 maart, 2017 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Podotalent: een onderwijsinstituut t.a.v. het trainen, begeleiden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

Van hondengedragstherapeut Marian van Gerven, gevestigd te Soest en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (plaats) onder nummer.

Van hondengedragstherapeut Marian van Gerven, gevestigd te Soest en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (plaats) onder nummer. ALGEMENE VOORWAARDEN GEDRAGSTHERAPIE Van hondengedragstherapeut Marian van Gerven, gevestigd te Soest en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (plaats) onder nummer. ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (Concept)

ALGEMENE VOORWAARDEN (Concept) ALGEMENE VOORWAARDEN (Concept) Begrippen. 1 Businessclub Noordwest Veluwe (BNWV) is in de opstartfase een businessunit van Wabu Holding BV. Na de opstartfase zal worden geëvalueerd of deze status als zodanig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het toepassen van GelukkigHB-groepen juli 2017

Algemene voorwaarden voor het toepassen van GelukkigHB-groepen juli 2017 Algemene voorwaarden voor het toepassen van GelukkigHB-groepen juli 2017 GelukkigHB is een advies en begeleidingsbureau voor hoogbegaafden gevestigd in Zwolle. GelukkigHB heeft een methode ontwikkeld waarmee

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

credo.algemene leveringsvoorwaarden

credo.algemene leveringsvoorwaarden credo.algemene leveringsvoorwaarden Eindhoven 2012 art. 1. DEFINITIES In deze algemene leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die credo.creatie opdracht

Nadere informatie

SAS Stress-Alert-System B.V. gevestigd te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 57063257

SAS Stress-Alert-System B.V. gevestigd te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 57063257 1. Begrippen en afkortingen Leveringsvoorwaarden De Algemene Leveringsvoorwaarden van Stress-Alert-System B.V. Schriftelijk Berichtgeving via post, per fax, per email SAS Stress-Alert-System B.V. gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork

Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork Algemene voorwaarden voor trainingen FairWork 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden voor trainingen wordt gesproken van opdrachtgevers en/of deelnemers. Opdrachtgevers zijn degenen die een overeenkomst

Nadere informatie

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden.

1.4. De klant heeft na ondertekening een bedenktijd van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen kan de overeenkomst ontbonden worden. Algemene voorwaarden Dessaur Trainingen 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten en opdrachten tussen Dessaur Trainingen (hier valt Naomi maakt bespreekbaar ook onder),

Nadere informatie

Abonnement voor software- en serviceadviseurs van Microsoft

Abonnement voor software- en serviceadviseurs van Microsoft Abonnement voor software- en serviceadviseurs van Microsoft DOOR NAAR HET EINDE VAN DEZE AANVULLING OP DE MSPP-OVEREENKOMST (MICROSOFT PARTNER PROGRAM) TE BLADEREN EN OP DE KNOP 'AKKOORD' TE KLIKKEN, BEVESTIGT

Nadere informatie

Op overeenkomsten aangaande het trainen en coachen zijn algemene voorwaarden van toepassing, tenzij anders besproken en schriftelijk vastgelegd.

Op overeenkomsten aangaande het trainen en coachen zijn algemene voorwaarden van toepassing, tenzij anders besproken en schriftelijk vastgelegd. Op overeenkomsten aangaande het trainen en coachen zijn algemene voorwaarden van toepassing, tenzij anders besproken en schriftelijk vastgelegd. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR TRAININGEN, GROEPSWERK EN TEAMCOACHING

Nadere informatie

voorwaarden registratie kandidaten

voorwaarden registratie kandidaten SGNS GovernanceLink voorwaarden registratie kandidaten eigenaar De website(s) van Stichting Governance Nieuwe Stijl en GovernanceLink zijn eigendom van Stichting Governance Nieuwe Stijl, hierna SGNS, gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave ARTIKEL 1: DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2: DEELNAME... 2 ARTIKEL 3: AANSPRAKELIJKHEID... 3 ARTIKEL 4: PERSOONSGEGEVENS... 4 ARTIKEL 5: PORTRETRECHT... 4 ARTIKEL 6: EIGENDOMSRECHTEN...

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Ketelstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Algemene Voorwaarden Chasem Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Chasem en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende

Nadere informatie

van Wijhe Consultancy

van Wijhe Consultancy van Wijhe Consultancy Tel.: 06-511 828 79 Fax.: 084-88 35 696 KVK. Nr. : 06091834 De Veluwe en Twente Bel.Nr.: NL 107686016 B01 E-mail: Internet: info@vanwijhecons.nl www.vanwijhecons.nl Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mybpost-portaal en mybpost bizz-programma

Algemene voorwaarden mybpost-portaal en mybpost bizz-programma Algemene voorwaarden mybpost-portaal en mybpost bizz-programma Deze algemene voorwaarden en de privacy policy stellen de voorwaarden vast voor de toegang tot en het gebruik van het mybpost-portaal en het

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

Marije Miltenburg Coach Trainer Schrijver

Marije Miltenburg Coach Trainer Schrijver Marije Miltenburg Coach Trainer Schrijver Website www.theappletree.nl Telefoon 06 2427 6457 Mail Marije@TheAppleTree.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1 Marije Miltenburg van het bedrijf The Apple

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Versie 1.0 21 januari 2016 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website, bereikbaar via www.femm.be (hierna: Website ). De Website is eigendom

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden scopeweb.nl

Algemene Voorwaarden scopeweb.nl Algemene Voorwaarden scopeweb.nl Laatst gewijzigd op 15 maart 2019 Artikel 1. Inleiding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen scopeweb en de Contractant met betrekking

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Cockpit BV PDF

Algemene voorwaarden De Cockpit BV PDF Algemene voorwaarden De Cockpit BV PDF 1.Inleiding Adviseurs/trainers en trainers van De Cockpit BV houden zich aan de door de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) opgestelde ethische gedragscode,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen Biddinghuizen, Mei 2018, ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van iedere overeenkomst tussen Health Software RV en zijn opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Joy of Life Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van te koop naar verkocht.nl

Algemene voorwaarden Van te koop naar verkocht.nl 1. Definities In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: Van te koop naar verkocht: gevestigd te Burgemeester

Nadere informatie

De Voorwaarden liggen tevens ter inzage en zullen op verzoek via worden toegezonden.

De Voorwaarden liggen tevens ter inzage en zullen op verzoek via worden toegezonden. Door het gebruik van deze website en het aangaan van een member nummer van AWA-OUTDOOR ga je akkoord met toepasselijkheid van onderstaande Voorwaarden. Wij wijzen je erop dat deze Voorwaarden van tijd

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden hebben uitsluitend betrekking op alle producten en diensten die gekocht en geleverd zijn via

Deze algemene voorwaarden hebben uitsluitend betrekking op alle producten en diensten die gekocht en geleverd zijn via [Titel van document] 1 Algemene Voorwaarden Transitie Advies Siets Bakker Het Veer 38 1633 HE Avenhorn KvK nr 37146388 contact@rakevragen.com Deze algemene voorwaarden hebben uitsluitend betrekking op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.0215 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 1 februari 2015. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER Lees aandachtig alle voorwaarden en bepalingen van onderhavige Licentieovereenkomst (hierna genoemd de Overeenkomst ) tussen TOTAL IMMERSION

Nadere informatie

Servicevoorwaarden van My-TOC

Servicevoorwaarden van My-TOC Servicevoorwaarden van My-TOC Deze Servicevoorwaarden van My-TOC zijn van kracht vanaf 1 januari 2012. Laatst aangepast: 15 september 2014. Welkom bij My-TOC! Hartelijk dank dat u onze producten en services

Nadere informatie

Marije Miltenburg. Coach Trainer Schrijver. Algemene voorwaarden. 1. Algemeen

Marije Miltenburg. Coach Trainer Schrijver. Algemene voorwaarden. 1. Algemeen Marije Miltenburg Coach Trainer Schrijver Website www.theappletree.nl Telefoon 06 2427 6457 Mail Marije@TheAppleTree.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1 Marije Miltenburg van het bedrijf The Apple

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensbeheer

DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensbeheer DoubleDividend Management B.V. Algemene voorwaarden vermogensbeheer Amsterdam, 15 september 2015 DoubleDividend Management B.V. Herengracht 252 1016 BV Amsterdam Tel: +31 20 520 7660 contact@doubledividend.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor vertaaldiensten

Algemene Voorwaarden voor vertaaldiensten Algemene Voorwaarden voor vertaaldiensten 1. Toepasselijkheid van de Voorwaarden 1.1. Deze Voorwaarden omschrijven de beginselen van samenwerking tussen de Leverancier en Translavic BV, Kasteellaan 1,

Nadere informatie

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend. (Bedrijf of privé klant)

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend. (Bedrijf of privé klant) ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FABLIFE V.O.F. - 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:

Nadere informatie

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website.

KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen we of ons, beheert deze website. Gebruiksvoorwaarden van deze website (disclaimer) KLEIN LONDEN BVBA (Klein Londen), hierna te noemen "we" of "ons", beheert deze website. LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOOR U DEZE WEBSITE GEBRUIKT.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rijker Leven. 1 Inleiding. 2 Algemeen.

Algemene voorwaarden Rijker Leven. 1 Inleiding. 2 Algemeen. Algemene voorwaarden Rijker Leven 1 Inleiding. 1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van de overeenkomst die Rijker Leven (dat ben ik, Meike van Zandvoort oftewel de gebruiker ) gaat afsluiten of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid. 2. Totstandkoming overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid. 2. Totstandkoming overeenkomst Algemene Voorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op onder meer, maar niet uitsluitend: alle werkzaamheden, offertes/facturen en alle overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF)

Klantprofiel/ beoordeling. Referentiegesprek. Gebruik van klantlogo. Klant awards. Klantcase (slide) Klantcase (PDF) Referentieprogramma Bij KANA, A Verint Company, geloven we dat elke ervaring er toe doet. Daarom willen we u onze klant belonen door uw klantenservice-ervaringen met andere organisaties te delen, u te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017

Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Pagina 1 van 6 Algemene voorwaarden Bureau voor Positieve Psychologie versie 3 mei 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie

Nadere informatie

VOORBEELD. ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV Deze ICT-inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV gevestigd en kantoorhoudende te Plaats,

Nadere informatie

Eindgebruikerslicentie voor de software

Eindgebruikerslicentie voor de software Rekentik Eindgebruikerslicentie voor de software Definities In deze eindgebruikerslicentie wordt verstaan onder: 1. Rekentik, Rekentik of Rekentik.nl: identiteit van de ondernemer; 2. De software: alle

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. 1. Definities - Your Perfect Body Plan: Your Perfect Body Plan gevestigd op de Kromme Steenweg 25 te Helmond.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden LC Photography & Design

Algemene voorwaarden LC Photography & Design Algemene voorwaarden LC Photography & Design 1. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op offertes, aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende uitvoeringen en diensten van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de Vereniging Van Milieuprofessionals. Versie november 2018

Algemene voorwaarden van de Vereniging Van Milieuprofessionals. Versie november 2018 Algemene voorwaarden van de Vereniging Van Milieuprofessionals Adres: Arthur van Schendelstraat 758 3511 MK Utrecht Tel: 030-232 29 89 E-mail: bureau@vvm.info KvK-nummer: 40480666 Btw-identificatienummer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bricks and Business VOF partij

Nadere informatie

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend. (Bedrijf of privé klant)

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend. (Bedrijf of privé klant) ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FEJE B.V. - 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: FEJE

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie