Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten die aangeboden worden voor talenttijd. Spelregels:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten die aangeboden worden voor talenttijd. Spelregels:"

Transcriptie

1 Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten die aangeboden worden voor talenttijd. Spelregels: Talenttijd wordt in de eerste week uitgelegd door een talenttijddocent. Kiezen gebeurt via ELO (zorg dat je altijd in ELO kunt komen). Te laat = te laat, dan wordt je willekeurig ergens geplaatst. Vol = vol. Elke 9 weken (periode) kies je opnieuw voor de volgende periode. Als een activiteit elke periode of elke 2 periodes iets anders aanbied mag je deze activiteit maximaal 2x per schooljaar kiezen. Food en Leren voor kok?! mag maar 1 x gekozen worden. Let op sommige activiteiten vinden buiten school plaats. Je hebt hiervoor een fiets nodig. Niet elke activiteit wordt elke periode aangeboden. Manege en dans worden maar 1x per schooljaar aangeboden per groep. Drama wordt op de dinsdag en vrijdag 1x per schooljaar en op de maandag en donderdag 2x per schooljaar aangeboden. Heb je nog vragen, dan kan je terecht bij je mentor.

2 Techniek Een genie doet wat hij moet, een persoon met talent, doet wat hij kan! Wil jij je talent verder ontwikkelen in de techniek? Bij de lessen techniek maak je kennis met verschillende technieken om materialen te bewerken. Je doet dit door zelf een werkstuk te maken van hout, metaal of kunststof. Om te beginnen in de eerste periode: Maak je eigen hamerwerk aangedreven door een elektromotor! (Klas 2) Of wat dacht je van een echt werkende Romeinse katapult? (Klas 1) De volgende periodes mag je zelf een keuze maken uit verschillende werkstukken zoals hieronder afgebeeld:.

3 Food Plezier in koken?! Bij Food ga je werken in de keuken. Aan de hand van recepten ga je de heerlijkste gerechten maken en leer je een aantal basistechnieken. Bijv. culinaire hapjes, taart, broodjes etc. Je leert hoe leuk het is om te koken. Hoe kan je lekker, maar wel gezond koken. Als je kiest voor Food verwachten we wel dat je eigen gerecht proeft. Maak de kok in jezelf wakker en schrijf je in!

4 Sport & Bewegen Houd je van sport? Lijkt het je leuk om naast de gewone sportlessen nog een blok extra in de week met sport bezig te zijn? Durf je daarnaast ook de uitdaging aan met sportieve activiteiten die anders zijn dan tijdens de sportlessen? Dan zijn wij volgend schooljaar op zoek naar jou! We bieden een uitdagend programma aan voor klas 1 en klas 2 waarin we activiteiten zullen gaan doen die in de gewone sportlessen (meestal) niet naar voren komen. Deze activiteiten kunnen zowel binnen als buiten de school zijn. Voor de tweedeklassers: het programma zal er dus heel anders uitzien dan dit jaar! Hieronder een voorlopig programma zoals wij het nu in elkaar hebben gezet. Een en ander staat nog niet vast en dus kan er nog wat veranderen. Periode 1 Activiteit Accommodatie Inhoud Week 1 Klimmen Klimwand Sportcentrum De Meerwaarde Week 2 Klimmen Ter introductie op buitensport willen we starten met twee lessen klimmen. Week 3 Mountainbike Buiten school, o.a. Schaffelaarsebos Week 4 Dans Sportcentrum De Meerwaarde We stappen op de mountainbike en zullen als groep een tocht fietsen. In een periode van 3 weken zullen er verschillende vormen van dans aan bod komen. Welke vormen dit zullen zijn, is nog onbekend, maar het doel is er een uitdagende, spectaculaire lessenserie van te maken die ook voor jongens leuk is om te

5 volgen! Week 5 Dans Sportcentrum De Meerwaarde Week 6 Dans Sportcentrum De Meerwaarde Week 7 Vechtsport Sportcentrum De Meerwaarde Week 8 Vechtsport Sportcentrum De Meerwaarde Week 9 Afsluiting Twee weken lang zal vechtsport aan bod komen, waarschijnlijk kickboksen. In beeld: Week 1, 2 en 3: Buitensport Week 5, 6 en 7: Dans Voor periode twee zullen we bekijken hoe periode 1 bevallen is en of het nog een periode zo gedaan wordt. Er kan altijd een en ander worden aangepast, maar we proberen jullie bij dezen een indruk te geven van talenttijd Sport & Bewegen volgend schooljaar. Zo is het in januari misschien wat te koud voor survival, maar dat wordt te zijner tijd bekeken. Uitdagende activiteiten als rugby, cricket, tennis en basketbal kunnen ook in het programma worden gevoegd. Deze lessen vinden plaats in de gymzaal op school. Sportieve groet, Jullie docenten talenttijd Sport & Bewegen, Meneer van Lenthe en Mevrouw van Puurveen

6 Creatieve vakken Hoe creatief ben jij? Bij creatieve vakken zullen er verschillende activiteiten aanbod komen. Hierbij zullen er leuke gastlessen door kunstenaars buiten de school. Kies je voor talenttijd 'creatief', dan loop je de kans dat je werkstuk binnen of buiten de school komt te hangen of te staan! De sokkels buiten in de tuin, de atria, de trappenhuizen: er zijn al mooie kunstwerken te bewonderen, maar er kan nog meer bij! Zelfstandig of onder begeleiding van een 'echte' kunstenaar gaan we hiermee aan de slag. Zin om mee te doen en mee te denken, zet je creatieve talent dan in en werk mee aan een 'kunstrijke' school! Elke periode kan weer anders zijn. Zie hieronder de activiteiten voor periode 1.

7 Hakken in hout Bij meneer Triest ga je hakken in hout. Tijdens deze Talenttijd activiteit gaan we, zoals je verwacht, in hout hakken. Dit gaan we doen met hamer en beitel. Het doel is om met de hele groep een kunstwerk te maken dat we langere tijd buiten de school op een sokkel kunnen laten zien. In samenwerking met houthak-kunstenaar Jan Carel Koster gaan we aan de techniek werken en dan verder met ons eigen kunstwerk. We doen dit binnen school. Lipdub Bij mevrouw van de Berg ga je een lipdub maken. Je gaat een unieke lipdub videoclip maken. Een lipdub is een clip waarbij een bestaand liedje wordt geplaybackt en in één take met een groep mensen wordt opgenomen. Zo ontstaat er een nieuwe clip. Tijdens talenttijd kiezen we een nummer uit, gaan we attributen maken, filmen we de clip en monteren we de muziek er onder. Voorbeeld van een leuke lip dub:

8 Manege Ben jij gek op paarden? Gebruik dan talenttijd om wat meer te leren over het paard. In een aantal lessen leer je met hem om te gaan, te borstelen, verzorgen en het opzadelen. Je maakt kennis met de verschillende takken van de paardensport: voltige, dressuur en springen. Aan het eind van de serie kun je een certificaat behalen. Tijdens talenttijd paardrijden heb je laarzen en een paardrijcap nodig, beide zijn op de manege aanwezig en kan je lenen tijdens de lessen.

9 Sport (buiten school) Ben jij gemotiveerd om uitgedaagd te worden in de sport? Sportschool Fitz Healthclub biedt elke periode een sportieve activiteit aan. Bij het inschrijven van talenttijd kan je zien welke activiteit er dan wordt aangeboden. Bij Fitz Healthclub wordt je uitgedaagd om je sportiviteit te tonen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden: Bootcamp (periode 1): Met de instructeur verschillende work-outs met gewichten eigen lichaamsoefeningen in een circuit vorm. Er worden verschillende materialen gebruikt om aan de nodige lichaamsbeweging te komen. Powerfitz (periode 2): Hier wordt bootcamp, cross fit gemixt. En wordt er een stevige work-out neer gezet met allemaal verschillende oefeningen. Er worden verschillende materialen gebruikt en er zal in een hoog tempo gewerkt worden.

10 Cardio/body combat (periode 3) Boksen, kickboksen, karate enz. deze combinaties worden gebruikt om te leren stoten en trappen en je zelf te verdedigen maar met een combi van cardio oefeningen gaan we het lichaam tot het uiterste drijven zonder gewichten of iets andere alleen je zelf moet het doen, omdat kickboksen voor klein groepje is over het algemeen heb ik zo gedaan dat iedereen mee kan doen en heb de naam wat stoerder gemaakt Fitness (periode 4): Aan de hand van verschillende apparaten ga je werken aan je conditie. Het zal een strijd worden tussen verschillende groepen om de beste resultaten te behalen. Beloning! Ben je aanwezig en zet je je voor de volle 100% in dan wil de sportschool jou belonen. Bij elke les kun je 2 punten verdienen. Heb je uiteindelijk alle punten behaald dan bied de sportschool jou een maand lang een gratis sportabonnement aan.

11 Dans Ben jij onze nieuwe danser(es)? Hiphop & Streetdance Bas Wat je kan verwachten tijdens de lessen is een combinatie van verschillende dansinvloeden samengepakt in een stijl hiphop/streetdance, wat termen zijn die vaak samen en door elkaar heen gebruikt worden. Je ziet het erg veel terugkomen in de videoclips tegenwoordig en bij So You Think You Can Dance. De lessen zullen worden verzorgd door Bas van der Heijden dat het laatste gedeelte van de naam verklaart. Bas is begonnen met dansen toen hij 10 jaar was. Sindsdien heeft hij vele lessen gevolgd en is via Barneveld, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam zelfs beland in New York om te leren van de dansers van grote artiesten zoals Justin Timberlake en Usher. Daarnaast heeft hij die leservaring ook gebruikt om als danser te werken bij verschillende televisieshows en concerten in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn het Junior Songfestival en de TMF Awards.

12 De lessen zullen gegeven worden op school en bestaan uit een warming-up en daarna het geleidelijk aanleren van een dans. Hoe dit precies vorm zal krijgen, wordt mede bepaald door jullie. Er kunnen suggesties gedaan worden voor de nummers waar we op zullen dansen. We kunnen aan een lange dans werken of de periode opdelen in het aanleren van verschillende dansen. Uiteraard is er tijdens de lessen ook alle tijd voor vragen. Misschien hebben jullie altijd al wel de moonwalk willen leren van Michael Jackson of willen jullie kunnen waven met je armen? Al met al is er dus genoeg ruimte voor interactie en eigen inbreng. Het belangrijkste is dat we met z n allen lekker kunnen dansen en plezier hebben in het bewegen op muziek! Impressie les HSB (16+ groep):

13 Drama Houd je van acteren of wil je het graag leren? Vind je het leuk om jezelf beter te leren presenteren in bijvoorbeeld een spreekbeurt? Word je enthousiast als je een rol mag spelen in een sketch of toneelstuk? Lijkt het je gaaf om dan weer dubbel te liggen van de lach en dan weer bloedserieus met je groepsgenoten aan de slag te gaan? Humor en ernst wisselen elkaar af in de drama lessen, waarin hard wordt gewerkt met jouw talent! Geen les is hetzelfde, dus saai zal het niet worden! We werken soms met een thema of we haken in op wat ons bezighoudt. In de les gebruiken we allerlei vormen van drama, met en zonder tekst, met of zonder attributen, verkleedkleren of decor, improviserend of met een script, abstract of juist heel realistisch, het kan allemaal. Je zult merken dat je elkaar in de groep steeds meer leert vertrouwen, wat ook wel een must is, om jezelf echt te durven uitleven in je rol. Het leuke is: je leert van elkaar, maar je aapt elkaar niet na. Je inspireert elkaar, maar je eigen creativiteit maakt jouw rol uniek. Dus heb je zin om deel te nemen aan een bruisende lessencyclus, waarin je zelfvertrouwen zal groeien en je zult ontdekken hoe je jouw unieke drama talent kunt ontwikkelen, kies dan voor DRAMA! Je bent meer dan welkom in de lessen, die op school gegeven zullen worden!

14 Zang Lijkt je het leuk om(beter) te leren zingen? We gaan met elkaar aan de gang met leuke oefeningen en je zult merken dat je stem stukken mooier gaat klinken. We gaan het hebben over: Hoe laat jij je stem mooi klinken? Waar moet je op letten als je samen zingt? Hoe sta je op een podium? Hoe zing je met een microfoon? Samen luisteren we naar bekende zangers en zangeressen, van wie we veel kunnen leren. Omdat we een echte studio hebben, oefenen we om een liedje op te nemen. Je leert waar je op moet letten, hoe je een liedje een mooie sfeer kunt geven en nog veel meer. Het kan zijn dat je liever een video-clip maakt, omdat je ervan houdt om meer in de spotlights te staan. Je gaat ontdekken hoe belangrijk je uitstraling is en je ontwikkelt het nodige zelfvertrouwen. Ook ga je onderzoeken welke muziek het beste bij je past. We maken samen een plan om jouw stem, alleen of samen met anderen, zo mooi mogelijk te laten klinken. Aan het eind van de periode heb je vast en zeker vorderingen gemaakt als zanger of zangeres! Deze lessen zullen plaatsvinden in een studio De Speelplaats aan de Korenbloemstraat 7 in Barneveld! Durf jij het aan?

15 Muziek (Plug In en Play) Heb jij er altijd van gedroomd om in een echte band te spelen? Volg dan nu onze workshop Plug In! Plug In is de popschool afdeling van de Muziekschool Barneveld waarbij je alles leert over het spelen in een band en verschillende muziekstijlen als pop, rock en jazz. Tijdens de workshop leer je de basisvaardigheden van een instrument. Denk bijvoorbeeld aan: akkoorden, improvisatie, zang, drumgrooves en kennis over verschillende stijlen. Aan het einde van de talenttijd workshops speel je een song in een band. We sluiten af met een vet optreden! Niet alle instrumenten worden voor elke groep aangeboden. Houd ELO goed in de gaten en zie wat de mogelijkheden zijn voor jou. De instrumenten die aanbod komen: Zang - docent Gaby Kaihatu (beschikbaar op: ma en woe) Gitaar - docent Kjell Jacobson (beschikbaar op: ma en vrij) Keyboard/piano - docent Steven Hupkens (beschikbaar op: woe en do) Basgitaar - docent Berry Janssen (beschikbaar op: ma en vrij) Drums - docent Marco Onstenk (beschikbaar op: do en vrij) Saxofoon - docent Mark Lenselink (beschikbaar op : do) Vibrafoon/marimba - docent Marco Onstenk (beschikbaarheid volgt nog) Wil jij alles weten over lichte muziek en het spelen in een band, dan is Plug In echt iets voor jou!

16 Extra Naast bovenstaande activiteiten worden er extra (kleine) activiteiten aangeboden. Denk aan: postzegels verzamelen, ontwerp & lifestyle, verdieping in je kookkunsten enzovoort. Elke periode zal/zullen er andere extra activiteit(en) plaatsvinden. Houd dus goed in de gaten op ELO wanneer welke activiteit wordt aangeboden.

Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten die aangeboden worden voor talenttijd. Spelregels:

Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten die aangeboden worden voor talenttijd. Spelregels: Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten die aangeboden worden voor talenttijd. Spelregels: Kiezen gebeurt via ELO (zorg dat je altijd in ELO kunt komen). Te laat = te laat, dan wordt je

Nadere informatie

Brochure activiteiten

Brochure activiteiten Tijd om je talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Brochure activiteiten Inleiding Hieronder vind je alle informatie over de activiteiten die aangeboden worden voor talenttijd. Om iedereen de kans

Nadere informatie

Informatieboekje activiteiten TALENTtijd 2013 2014 1 e en 2 e leerjaar Basis

Informatieboekje activiteiten TALENTtijd 2013 2014 1 e en 2 e leerjaar Basis Informatieboekje activiteiten TALENTtijd 2013 2014 1 e en 2 e leerjaar Basis Inleiding Voor het vak TALENTtijd, moet je een keuze maken uit de activiteiten die in dit boekje beschreven worden. Het is de

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Capellenborg: gewoon bijzonder!

Capellenborg: gewoon bijzonder! INFOR MATIE Capellenborg: gewoon bijzonder! De basisschoolperiode zit er bijna op en nu moet de keuze voor een middelbare school gemaakt worden. Op onze kleine school krijg je de beste begeleiding en meeste

Nadere informatie

Informatieboekje activiteiten TALENTtijd e en 2 e leerjaar Kader

Informatieboekje activiteiten TALENTtijd e en 2 e leerjaar Kader Informatieboekje activiteiten TALENTtijd 2013 2014 1 e en 2 e leerjaar Kader Inleiding Voor het vak TALENTtijd, moet je een keuze maken uit de activiteiten die in dit boekje beschreven worden. Het is de

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Schoolkrant. Maart 2015. WaLL of. Fame

Schoolkrant. Maart 2015. WaLL of. Fame Schoolkrant. Nr.1 Maart 2015 WaLL of Fame 2 Inhoudsopgave Wie zijn wij?! Interview met Dhr. de Lange P.8 Wall of fame P.12 Life hacks P.13 Quotes P.14 Agenda P.15 Info P.16 Strip @ school 3 Project van

Nadere informatie

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014

INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 INFORMATIE BOEKJE 2013-2014 WELKOM Droom jij er van om in de spotlights te staan, te acteren, te zingen of misschien wel te dansen? Dan ben je bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek aan het juiste adres!

Nadere informatie

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur Beste leerlingen, Jullie zijn geïnformeerd over het masterclassprogramma voor periode 1. In dit boekje kun je nog eens rustig nalezen waar de masterclasses over gaan en hoe en wanneer je je kunt inschrijven.

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Het derde blok NSA voor het schooljaar 2015-2016 staat weer op het punt van beginnen. Voor de groepen 1 t/m 8 is er weer een divers programma samengesteld. Alle

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Junior (groen, donkergroen en donkerblauw) Maandag:

Junior (groen, donkergroen en donkerblauw) Maandag: We hebben de afgelopen periodes al veel landen aangedaan. We hebben kennis gemaakt met Engeland, Frankrijk, Oostenrijk en Mexico. Deze periode, die van de herfstvakantie tot de kerstvakantie duurt, komen

Nadere informatie

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt.

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt. l o o h c s h g i H O V M@ Wat is Highschool? Op school vergroot je je kennis en leer je vaardigheden binnen verschillende vakken als Nederlands, biologie, wiskunde en geschiedenis. Dat programma is voor

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Bijzondere activiteiten

Bijzondere activiteiten Bijzondere activiteiten ZATERDAG 31 oktober 19.00 uur - 21.00 uur Halloween avond Een spannende discoavond, voor kinderen vanaf 8 jaar, vol met griezelige activiteiten! Durf jij het aan? 7,50 p.p. inclusief

Nadere informatie

*De kosten voor deze dag zijn inclusief ski en/of snowboard materiaal en avondeten bij de McDonald s.

*De kosten voor deze dag zijn inclusief ski en/of snowboard materiaal en avondeten bij de McDonald s. Activiteiten keuze 1.Skiën Winterberg Heb jij voldoende ski ervaring en wil je lekker een dagje in de buitenlucht skiën? (Voldoende ski ervaring = 2 weken of meer.) Dan is dit het winteractiviteitendag

Nadere informatie

TWICKEL PLUS. Beste leerling,

TWICKEL PLUS. Beste leerling, TWICKEL PLUS TWICKEL PLUS Beste leerling, Je hebt voor het TWICKEL College gekozen omdat je jouw talenten wilt laten zien en ten volle wilt ontwikkelen. Daarvoor krijg je alle kans tijdens de lessen en

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

Welkom. op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00

Welkom. op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00 Welkom op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00 Zelf vinden we onze school gewoon, omdat je bij ons een diploma kunt halen dat past bij jouw inzet en capaciteiten. Maar wij denken dat je op Markenhage

Nadere informatie

jij ontdekt... jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl Centrum voor de Kunsten

jij ontdekt... jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl Centrum voor de Kunsten jij ontdekt... UA jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 Centrum voor de Kunsten www.ontdekscala.nl Scala Urban Arts 2015/2016 Scala Urban Arts is een aparte afdeling binnen Scala Centrum

Nadere informatie

BSO De Kindersuite. Activiteitenfolder. BLOK 1 - september t/m december 2015

BSO De Kindersuite. Activiteitenfolder. BLOK 1 - september t/m december 2015 BSO De Kindersuite Activiteitenfolder BLOK 1 - september t/m december 2015 Snel inschrijven! Inschrijven kan tot en met uiterlijk vrijdag 28 augustus 2015. Schrijf uw kind z.s.m. in, want vol is vol! WAAR?

Nadere informatie

werken voor talent! MET DE IPAD!

werken voor talent! MET DE IPAD! Groene Hart Rijnwoude is kleinschalig met een breed onderwijsaanbod op het gebied van vmbo-b/k, tl en havo. Op onze school staat Leren met uitzicht centraal. We geven onze leerlingen uitzicht op een goede

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

So you think you can dance? Bewegen op muziek binnen BSM door: Jim Weistra

So you think you can dance? Bewegen op muziek binnen BSM door: Jim Weistra So you think you can dance? Bewegen op muziek binnen BSM door: Jim Weistra Jim Weistra Docent instituut voor Sportstudies Groningen (Hanze): ALO & SGM Atleet, bergsporter en, danser Breakdance Jazz, streetdance,

Nadere informatie

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon

SEPTEMBER Activiteit Wanneer Voor Wie Waar Kosten Aanmelding/contactpersoon Activiteiten kalender na-schoolse activiteiten Periode september-december 2014 De activiteiten zijn voor alle kinderen woonachtig in. Veel activiteiten zijn met opgave, dit kun je doen bij de contactpersoon

Nadere informatie

1. Kleuters en muziek

1. Kleuters en muziek Brede School Activiteitenaanbod (BSA) september-oktober 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Kleuters en muziek...1 2. Mozaïeken...2 3. Tekenen en schilderen...3 4. Meidenboutique...4 5. De koude keuken...5

Nadere informatie

Handleiding scouts, explorers en roverscouts The International Award for Young People

Handleiding scouts, explorers en roverscouts The International Award for Young People Handleiding scouts, explorers en roverscouts The International Award for Young People Inleiding The International Award for Young People (TIAFYP) is een uitdagend programma voor jongeren tussen de 14 en

Nadere informatie

Groenewald sport met passie voor bewegen!

Groenewald sport met passie voor bewegen! Sport Clinic dagen 2013 Voor alle 2 e en 3 e jaars leerlingen Maandag 16 december 2013 en Dinsdag 17 december 2013 Voor alle 2 e en 3 e jaars leerlingen van Groenewald is er ook dit jaar op: maandag 16

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

leerlingen voor Capellenborg jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers

leerlingen voor Capellenborg jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers Capellenborg is jou! benieuwd naar voor leerlingen Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers 4 Over de school inhoud 6 Artitec 8 Theater 12 Sport 10 Muziek 00 16 School in cijfers 16 In Wijhe

Nadere informatie

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters

Mini s. Maandag: Zwem NSO. en nog veel meer. Spetter Pieter Pater Lekker In Het Water. Zwemles door een van onze badjuffen of meesters In de komende periode (12 januari tot en met 20 februari) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema In the spotlight. De kinderen zullen vooral zelf in the spotlights staan want we gaan onder andere

Nadere informatie

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen.

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Talenturen 2 de jaar Voorwoord Beste leerling, Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Wij vinden het immers belangrijk dat je niet alleen met je neus in de boeken zit, maar

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio?

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio? Sport Sport Wat is Sport Studio? Sporten is voor iedereen, ook op het Rijnlands. Natuurlijk zijn er op deze school de lessen bewegingsonderwijs maar daarnaast nemen alle leerlingen van de onderbouw deel

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info:

Start: 6 mei Kosten: 35,-, U-pas: 0,- Meer info: Cursusaanbod na schooltijd voor de groepen 1 t/m 8 van de scholen OBS Vleuterweide, PC Jenaplan Zonnewereld en RKBS de Twaalfruiter Periode 3 : 06-05-2019 / 12-07-2019 Beste leerling, Ontdek je talenten!

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4 Beste ouders/verzorgers, Graag presenteren we jullie het nieuwe NaSchoolse Activiteiten programma dat half september van start zal gaan. Alle cursussen starten in week 38 en bestaan uit 10 lessen die direct

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent!

Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent! Zoek je talent en ontdek waar je goed in bent! Welkom bij het cursusbureau Elk kind heeft talent. Of dat nou dansen, voetballen, acteren, proefjes doen of knutselen is, iedereen is wel ergens goed in!

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

Najaar 2016 Plug In Music

Najaar 2016 Plug In Music Najaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

1. Werken met natuurlijke materialen

1. Werken met natuurlijke materialen Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei juni 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Werken met natuurlijke materialen...1 2. Voetbalworkshop...3 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Op eigen houtje!...5

Nadere informatie

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Oostwende College Persoonlijk & ondernemend Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Ondernemende houding - Ontdek jezelf! Weet jij al wat je wilt worden? Of nog helemaal niet?

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat natuurlijk

Nadere informatie

kinderateliers 17 september 2014

kinderateliers 17 september 2014 kinderateliers De ateliers bestaan uit een serie lessen (minimaal 5 maximaal 10) van een uur met uitzondering van ateliers beeldend 1,5 uur Kosten zijn 3,- per les Tijdstip: direct na schooltijd Locatie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode zijn er weer veel leuke Ben Bizzie activiteiten voorbij gekomen!! Rennen en springen over obstakels bij freerunnen, dansles van een echte dansdocent en acrobatische trucjes bij Acrogym.

Nadere informatie

BAKENACADEMIE. Programmaboekje 2008 & Baken Stad College NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN HET BAKENACADEMIETEAM

BAKENACADEMIE. Programmaboekje 2008 & Baken Stad College NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN HET BAKENACADEMIETEAM Programmaboekje 2008 & 2009 Baken Stad College HET BAKENACADEMIETEAM NORBERT DE BOT NELLA VAN DER BAAN Wat is de BakenAcademie? De BakenAcademie hebben we zo genoemd omdat je er wat kunt leren. De lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

Projectweek 2012-4 juni 2012. Projectweek 2012

Projectweek 2012-4 juni 2012. Projectweek 2012 Projectweek 2012-4 juni 2012 Projectweek 2012 Deze Ouderinfo wordt alleen uitgedeeld in de onderbouwklassen. Voor deze groep organiseren we in de week van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli namelijk

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Beeldhouwen... 1 2. Zaalhockey... 2 3. Sportcarrousel... 3 4. Voetbalschool... 3 5. Schatkisten maken...

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

Informatieboekje Zomerschool

Informatieboekje Zomerschool 2015 Informatieboekje Zomerschool Naam: Doel van de Zomerschool Het belangrijkste doel van De Zomerschool is dat je door samenwerken andere vaardigheden leert zoals: plannen, initiatief nemen en presenteren.

Nadere informatie

Grote Klus Thema : Cultuur

Grote Klus Thema : Cultuur Grote Klus Thema : Cultuur Bij cultuur horen : muziek drama beeldend dans erfgoed foto/film - literatuur Als je 5 opdrachten maakt en laat aftekenen, mag je meedoen met onze speciale cultuur viering. Als

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

met verschillende sporten en verenigingen

met verschillende sporten en verenigingen Sportklas Boermarkeweg Schooljaar 2014-2015 nummer 1, december 2014 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van de sportklas van het Esdal College locatie Boermarkeweg.

Nadere informatie

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later Onderwijs met aandacht voor iedereen! Op mavo, havo of drie jaar vwo onderbouw: Engels PLUS Sport PLUS Science PLUS Business

Nadere informatie

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Nieuwsbrief 2 Alle workshops van Talent in Bloei zijn gericht op jouw ontwikkeling; je leert er allerlei nieuwe dingen die van pas komen op school. Daarnaast kun je

Nadere informatie

Groenhorst Velp, een school waar jij je thuis voelt.

Groenhorst Velp, een school waar jij je thuis voelt. Een nieuw begin voor iedereen Groenhorst Velp, een school waar jij je thuis voelt. Wordt Groenhorst Velp jouw nieuwe school? Ben je creatief of houd je van de natuur, dan ben je bij Groenhorst Velp aan

Nadere informatie

Mini s: Maandag: Dinsdag:

Mini s: Maandag: Dinsdag: In de komende periode ( 9 maart tot en met 24 april) gaan we bij Kids Lodge aan de slag met het thema Amerika. De kinderen zullen verschillende activiteiten doen in het thema Amerika want we gaan onder

Nadere informatie

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein NaSchoolse Activiteiten programma September november 2019 NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe NSA-programma dat in september 2019 van start

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Musical Lesdoelen: De kinderen leren welke aspecten van muziek er aan bod komen in een musical. De kinderen leren dat samenzang het zingen van meer stemmen (noten) tegelijk is en

Nadere informatie

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving.

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Eén ding is zeker: voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Informatie projectweek 2013 23 mei 2013. Projectweek 2013

Informatie projectweek 2013 23 mei 2013. Projectweek 2013 Informatie projectweek 2013 23 mei 2013 Projectweek 2013 Deze Ouderinfo wordt alleen uitgedeeld in de onderbouwklassen. Voor deze groep organiseren we in de week van maandag 24 juni tot en met vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator:

Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Programmaboekje talent plus Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: Iris Kikken: Iris.Kikken@talentonline.nl of 06-29459868 Week aanbod - Week 1 Maandag 4 januari Natuurclub - Kennis

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Ook zullen er gedurende het schooljaar activiteiten aangeboden worden in blokken van 4 weken. Hiervan wordt u tijdig op de hoogte gesteld.

Ook zullen er gedurende het schooljaar activiteiten aangeboden worden in blokken van 4 weken. Hiervan wordt u tijdig op de hoogte gesteld. Activiteiten Brede School Beste ouder(s) / verzorger(s), Ten eerste zijn wij ontzettend trots u mede te mogen delen dat ook basisschool de Trimaran aanhaakt bij de Brede Schoolactiviteiten. Hopelijk zullen

Nadere informatie

Locatie Prijs Materiaal kosten. Naam workshop Omschrijving Duur Aantal deelnemers

Locatie Prijs Materiaal kosten. Naam workshop Omschrijving Duur Aantal deelnemers Multi Phone Film Leerlingen maken in een groep een aantal filmpjes met hun smartphone, maar de uitdaging is dat deze filmpjes visueel op elkaar moeten aansluiten als een puzzel. Leerlingen worden uitgedaagd

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Inhoudsopgave Wat is The Talent Factory? Toneel Pop- en musicalzang Breakdance Galadans Golf Voetbal Schilderen Bijenhouden Inschrijfformulier

Inhoudsopgave Wat is The Talent Factory? Toneel Pop- en musicalzang Breakdance Galadans Golf Voetbal Schilderen Bijenhouden Inschrijfformulier Schooljaar 2011 2012 sopgave Wat is The Talent Factory? Toneel Pop- en musicalzang Breakdance Galadans Golf Voetbal Schilderen Bijenhouden Inschrijfformulier Wat is The Talent Factory? The Talent Factory

Nadere informatie

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst!

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Weet jij al welke afdeling je in de bovenbouw van het vmbo gaat kiezen? Vanaf klas 1 ben je al bezig om je talenten te ontwikkelen en kom je er geleidelijk achter

Nadere informatie

Schatkamer in de wijk! Periode 2

Schatkamer in de wijk! Periode 2 De drie scholen in Nieuw Sloten willen er zijn voor alle kinderen in de wijk. Zo ook met het naschools aanbod. Onderstaande activiteiten zijn voor kinderen van de Zevensprong, de Vlaamse Reus en de Mijlpaal

Nadere informatie

Dag van de SPORT. Beste leerlingen,

Dag van de SPORT. Beste leerlingen, 2 Dag van de SPORT Beste leerlingen, Op dinsdag 15 april vindt de Dag van de sport plaats voor alle leerlingen uit de eerste en tweede klas van het Cals College Nieuwegein, Anna van Rijn college Albatros

Nadere informatie

Brede School Zuid Oost

Brede School Zuid Oost Brede School Zuid Oost Met de lente voor de deur een nieuwe activiteitenfolder! Verschillende organisaties bieden ook in de derde periode van het schooljaar 2012-2013 een divers activiteitenprogramma aan

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

werken voor talent! MET DE IPAD!

werken voor talent! MET DE IPAD! Op de Groene Hart Topmavo komen leerlingen met een mavo (vmbo-tl) of mavo/havo-advies. We hebben in klas 1 zowel tl-klassen als tl/havoklassen. Bij ons kunnen leerlingen Meer dan leren. Leerlingen doen

Nadere informatie

MONTESSORIWEEK. Brugklas. Naam:

MONTESSORIWEEK. Brugklas. Naam: MONTESSORIWEEK Brugklas Naam: WELKOM Welkom op het HML! We gaan deze week met elkaar kennis maken en ons voorbereiden op de eerste lesweek. Jullie krijgen veel informatie maar er is ook ruimte om vragen

Nadere informatie

LEREN VOOR DE PRAKTIJK

LEREN VOOR DE PRAKTIJK LEREN VOOR DE PRAKTIJK Een nieuwe school, heel anders dan de basisschool. Veel verschillende docenten. Andere vakken. Krijg je al de kriebels in je buik? Niet nodig, hoor. Op Het Streek aan de Zandlaan

Nadere informatie

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie