Ieders talent een toekomst!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ieders talent een toekomst!"

Transcriptie

1 Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr augustus 2019 Een nieuw schooljaar Na een lange hete zomervakantie is het weer tijd voor school. Wij heten alle kinderen welkom op onze school en wij wensen allen een gezond, leuk en leerzaam schooljaar toe. We hopen er samen een mooi jaar van te maken waarbij iedereen het gevoel heeft zich thuis te voelen op de Maria Reginaschool! Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! Nieuwe gezichten Stefanie van Genegen, groepsleerkracht in groep 5A, vervanging voor Melissa; Frans Hendrickx, groepsleerkracht in groep 7B, vervanging voor Mandy; Brechje v/d Merbel, groepsleerkracht 4A (ma, wo), 8A (di); LIO-ers: Amanda Vriends (5A), Tommy Sinke en Merel Buijs; Zij-instromer: Lotte Blaaubeen (6A) Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is a.s maandag 26 augustus 2019!! Mededelingenblad Om te voorkomen dat u constant met losse berichten vanuit school overstelpt wordt, ontvangt u als regel elke twee weken op vrijdag het mededelingenblad via Social Schools. Deze mededelingenbladen zijn ook te lezen op de website van onze school Nog niet alle ouders hebben zich geactiveerd in Social Schools, daarom ontvangt u het eerste mededelingenblad van dit schooljaar altijd op papier. Naast dit mededelingenblad ontvangt u: Prikbordversie hoofdstuk 7 en 8 van onze schoolgids, zodat u deze gegevens altijd bij de hand heeft; Toestemmingsformulier beeldmateriaal; Toestemmingsformulier betr. zwemmen (gr ); Internetprotocol (gr. 5-8); Namens de ouderraad ontvangt u informatie over: Schoolreisje Gymkleding Schoolfonds

2 Social Schools Social Schools is een online, afgeschermde en veilige omgeving voor het uitwisselen van informatie tussen ouders/verzorgers, school en leerkrachten. U ontvangt alle schoolpost, mededelingenblad, maar ook een uitnodiging voor een oudergesprek digitaal, via uw e- mailadres. Nadat uw kind is ingedeeld in een groep ontvangt u een koppelcode die u nodig heeft om uw kind aan uw persoonlijk account te koppelen. U bent zelf beheerder van uw eigen account. Voor eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze directeur. Social Schools staat los van onze schooladministratie. Dus wijzigt u bijv. uw adres in Social Schools, geef dit dan ook door aan de administratie van de school. Schoolgids U ontvangt de schoolgids digitaal, in de 2 e schoolweek. De schoolgids is ook te lezen via de website van onze school Naast onze schoolgids ontvangt u de informatiegids van Lowys Porquinstichting, waar onze school onder valt. Administratie De school heeft een geautomatiseerde leerlingenadministratie. Deze staat echter los van Social Schools. We verzoeken u iedere wijziging in de omstandigheden van de leerlingen door te geven, via mariaregina@lpsnet.nl, om deze administratie zo goed mogelijk te laten functioneren. Zelfs kleine veranderingen, bijvoorbeeld het telefoonnummer, kunnen van belang zijn. Schooltijden en inloop In de ochtend mogen de kinderen vanaf uur naar binnen. Om uur moeten alle kinderen in de klas aanwezig zijn, dan gaat de bel en begint de les. In de middag is dit vanaf uur, de les begint om uur. In de ochtend is de school om uur uit, op woensdag uur. In de middag is dit om uur. De kinderen uit de groepen 1-2 worden door u tot in de klas gebracht. Gedurende de eerste schoolweek in groep 3 mag u natuurlijk met uw kind mee naar binnen komen. Na de eerste week vragen we u om uw kind zelfstandig naar binnen te laten gaan. Ziekmeldingen Bij deze het dringende verzoek om ziekmeldingen vóór aanvang van de lessen, dat wil zeggen vóór uur door te geven bij voorkeur via de SocialSchoolsapp of als u daartoe geen mogelijkheid hebt via telefoonnummer zodat de leerkracht vóór aanvang van de lessen weet wie afwezig is, hij/zij niet gestoord hoeft te worden of nodeloos zelf telefonisch contact met u opneemt. Ziekmeldingen mogen alleen worden gedaan door ouders of verzorgers, dus niet door broertjes of zusjes. Gevonden voorwerpen worden bij de conciërge afgegeven. Informatieavond Volgende week donderdag 29 augustus a.s. wordt er voor de ouders een informatieavond georganiseerd. Voor de groepen 1-2 is dit om uur Voor de groepen is dit om uur En de groepen om uur.

3 Bij binnenkomst ontvangt u algemene informatie in de gymzaal (langs kleedkamer naar binnen) waarna u met de leerkracht naar het klaslokaal gaat waar u informatie over de groep ontvangt. Daarna kunt u nog een kopje koffie drinken in de aula. U bent van harte welkom!!! Startgesprekken In de week van 2 tot en met 6 september staan de startgesprekken voor de groepen 2 t/m 8 gepland. Ook dit jaar zijn de kinderen hierbij uitgenodigd. Zowel ouders als kinderen krijgen een uitnodiging. De uitnodiging voor ouders krijgt u samen met het mededelingenblad mee. We verwachten alle kinderen en hun ouders op deze kennismakingsgesprekken. Vanaf maandag 26 augustus a.s. vanaf uur kunt u zich hiervoor inschrijven via Social Schools. Schoolfotograaf Dinsdag 27 augustus en woensdag 28 augustus komt de schoolfotograaf. Ook dit jaar is er gelegenheid voor het maken van een broertjes- en zusjesfoto. Deze wordt ná school gemaakt. Vanaf dinsdagmorgen a.s. ligt er hiervoor een intekenlijst bij de conciërge. Schoolreisje Op 20 september staat het schoolreisje gepland voor de groepen 1 t/m 7. U ontvangt hier separaat informatie over. Toestemming beeldmateriaal Ook dit schooljaar vragen wij u een toestemmingsformulier in te vullen met betrekking tot het gebruiken van beeldmateriaal. Uw kind krijgt hiervoor een toestemmingsformulier mee. Gymkleding Tijdens de gymlessen dragen de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 gymkleding en gymschoenen (geen zwarte zolen). (zie schoolgids 9.4) Informatie over de gymkleding ontvangt u hierbij. Pauzehap Raadpleeg hiervoor onze schoolgids, hoofdstuk Om de afvalberg zoveel mogelijk in te dammen vragen we u om drinken en snacks voor uw kind in een herbruikbaar beker en trommeltje mee te geven. Wanneer gymspullen, beker, trommeltje, tas e.d. voorzien zijn van de naam van uw kind, zijn deze bij kwijtraken eerder terug bij de juiste eigenaar. Bent u iets kwijt dan kunt u bij de conciërge navragen of het gevonden is. Veiligheid bij het brengen en halen Zo aan het begin van het schooljaar heeft verkeersveiligheid weer volop aandacht in alle klassen. Onze school juicht het toe dat de kinderen met de fiets of te voet naar school komen. Fietsen moeten in de daarvoor bestemde rekken geplaatst worden. Ook hiervoor is wederom speciale aandacht in de klassen. Als de fietsen op de juiste wijze in de rekken worden geplaatst, dan is de kans op beschadiging het kleinst. Werkzaamheden in de buurt van onze school In de buurt van onze school zijn er bouw- en andere werkzaamheden. Maak ook uw kind hierop attent.

4 Borden schoolrichting De gemeente heeft in de nabijheid van de school borden rijrichting school geplaatst. Er wordt zo een eenrichtingsverkeer gecreëerd ten tijde van de school. Hierdoor wordt de veiligheid vergroot. Er is een Zoen & Zoef zone. Hier mag u enkel uw kind afzetten. U mag uw auto hier niet parkeren. Buiten deze zone is er genoeg parkeergelegenheid. Parkeert u uw auto enkel in de daarvoor bestemde parkeervakken, voor ieders veiligheid. De parkeervakken aan de zijkant van de school zijn uitsluitend voor het personeel en ouders kinderdagverblijf en peuterspeelzaal bestemd. Schoolorkest Afgelopen jaar heeft het schoolorkest enorm veel geleerd én plezier gehad. Ook dit schooljaar gaat het schoolorkest weer door. Woensdag 4 en donderdag 5 september worden twee muzikale dagen op onze school. Dan krijgen alle kinderen van groep 5 een instrumentles op een instrument dat ze zelf mogen kiezen. Hierna kunnen ze zich aanmelden voor het schoolorkest en zullen ze na de herfstvakantie met het orkest mee mogen komen spelen. Nog meer muziek 5 september om is er voor de kinderen van groep 3 en 4 een gratis les van de muzikale Speel!tuin en op woensdag 4 september om een gratis les baby muziek en om een gratis les peutermuziek. Daarnaast geeft de big band van Volharding op donderdagavond 5 september van tot een concert op het schoolplein van onze school waarbij alle kinderen mee mogen doen. Laat weten dat je komt en ik zal zorgen dat er een instrument voor je klaar ligt! mjoezik@outlook.com. Baby-, peuter-, kleutermuziek Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Kitty van Straten en ik geef sinds augustus 2018 muziekles voor baby s, peuters en kleuters in het muzieklokaal van Het Podium. Deze lessen worden georganiseerd door muziekvereniging Volharding Steenbergen onder de naam de Speeltuin. Elke woensdagochtend ben ik aanwezig (behalve in de schoolvakanties) om samen met jonge kinderen de wereld van de muziek te ontdekken. De Baby Speeltuin - 6 maanden tot 2 jaar- van tot uur. De Peuter Speeltuin - 2 tot 4 jaar - van tot uur. De Kleuter Speeltuin - 4 tot 6 jaar - van tot uur. De baby s en peuters komen samen met mama, papa, opa, oma of een andere begeleider een half uurtje gezellig muziek maken, genieten en plezier hebben. Dit versterkt de band met elkaar, en veel ouders ervaren het dan ook als een wekelijks uitje met hun kind. De kleuters worden iets voor uur opgehaald door mij uit de klas, zodat we tot uur heel ontspannen en gemoedelijk bezig kunnen zijn met muziek. Om uur worden de kleuters dan opgehaald door de ouders of verzorgers. Jonge, ook nog hele kleine, kinderen staan open voor alles wat met muziek te maken heeft. Ze luisteren graag naar geluiden binnen en buiten het lokaal, zoals de regen, de kerkklok, stemmen op de gang, het tikken van blokjes tegen elkaar, stampende voetjes, de gitaar van de juf, de verschillende soorten muziek uit de geluidsbox, de liedjes die gezongen worden, de muziekinstrumentjes om zelf mee aan de slag te gaan.

5 Daarnaast is er de bewegingsdrang van jonge kinderen, zij leren door te bewegen, met muziek wordt dit op een hele natuurlijke manier gestimuleerd, het is een belangrijk aspect van de ontwikkeling van het kind in het algemeen. Van muziek wordt je slim, wordt vaak gezegd, en dat klopt. Door veel te zingen leren kinderen sneller taal begrijpen en uiten, het samen met anderen zijn stimuleert de sociale ontwikkeling, leren luisteren naar geluiden en muziek stimuleert het concentratievermogen, dansen op muziek, klappen op de maat, dat alles is goed voor de motoriek. Alles mag, niets moet. Het gaat vooral om ervaren! Ook kinderen met een speciale zorgvraag zijn van harte welkom in één van onze Speeltuinen. Echt een instrument leren bespelen en noten leren lezen komt pas aan bod vanaf 8 jaar. De Speeltuin gaat hieraan vooraf: u kunt zich indenken dat deze muzikale activiteiten en (succesvolle) ervaringen op jongere leeftijd al van invloed zijn. Dit legt de basis voor later: een positieve kijk op het maken van muziek (mét zelfvertrouwen) en een brede muzikale belangstelling.

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 11 18 januari 2019 Feest 25 jaar Lowys Porquin Stichting Afgelopen woensdag is er gevierd dat Stichting Lowys Porquin, waar onze school onder valt, 25 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Leerkrachten groep 1-2 De Kameleon 01-10-2017 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP ONZE SCHOOL... 2 2 WENBELEID... 2 3 DE EERSTE SCHOOLDAG... 2 4 BRENGEN EN HALEN VAN KINDEREN... 3 5 PARKEREN...

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Jaargebonden informatie schooljaar

Jaargebonden informatie schooljaar Jaargebonden informatie schooljaar 2018-2019 OBS t Vogelnest Leeuwerik 3 2411 KR Bodegraven 0172 614 330 Email: info.tvogelnest@stichtingklasse.nl Website: www.tvogelnest.nl OBS t Vogelnest @obstvogelnest

Nadere informatie

PRETTIGE HERFSTVAKANTIE

PRETTIGE HERFSTVAKANTIE Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op vrijdag 13 november a.s. PRETTIGE HERFSTVAKANTIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Carnavalsvakantie t/m

Carnavalsvakantie t/m Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 12 9 februari 2018 LESVRIJE DAG vrijdag 23-02-2018 LESVRIJE DAG maandag 26-02-2018 Carnavalsvakantie 12-02-2018 t/m 16-02- 2018 FIJNE VAKANTIE! Even voorstellen.

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze nieuwe conciërge! Andor is aangenomen voor 24 uur per week. Op woensdagen is hij niet aanwezig.

Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze nieuwe conciërge! Andor is aangenomen voor 24 uur per week. Op woensdagen is hij niet aanwezig. Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 06 26 oktober 2018 Zondag 28 oktober 2018 gaat de klok één uur terug: we mogen een uurtje langer slapen! Nieuwe conciërge Welkom aan Andor Janvier, onze

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Informatieblad

Informatieblad Informatieblad 2017-2018 Groep 6 Tijdens de informatie avond die aan het begin van het schooljaar wordt georganiseerd informeren we de u, als ouder van deze groep, over allerlei zaken. Maar het is natuurlijk

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 1a 25 augustus 2015 Inhoud: Eerste inloopochtend kennismakingsmoment Weer even wat afspraken opfrissen Locatie Veller Speel-o-theek

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Inhoud. Groepen 1, 2. blz

Inhoud. Groepen 1, 2. blz 1 Inhoud - Voorwoord 2 - Groepsverdeling en leerkrachten 3 - Van peuter naar kleuter 4 - OND-kinderen 5 - Dagindeling 6 - Thema s en ontwikkelingsgebieden 7 - A-B-C groepen - Zelfstandigheid - Regels en

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Schoolgids in het kort

Schoolgids in het kort Schoolgids 2018-2019 in het kort Deze korte gids is gemaakt voor het gemak van de ouders of verzorgers om alles even bij elkaar te hebben. Het is een korte samenvatting van de belangrijkste weetjes uit

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas.

Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Welkom in groep 1-2 Hallo nieuwe leerling, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Dit boekje gaat over onze school, dan weet je alvast een beetje wat er allemaal gebeurt. Kijk

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014

www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014 www.mariareginaschool.nl 13 februari 2014 collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 21 03 2014 1 2 3 4 5 vrijdag 16 05 2014 1 5 vrijdag 04 07 2014 1 2 3 4 5 Ouderbijdrage Schoolfonds (herinnering)

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. RKBS De Hofstee

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. RKBS De Hofstee Informatieboekje schooljaar 2011-2012 RKBS De Hofstee Klassenorganisatie: Inloop: De kinderen mogen tussen 8.30 en 8.45 uur naar binnen. De kinderen mogen naar binnen gebracht worden, maar om hun zelfstandigheid

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1-2

Informatieboekje Groep 1-2 Informatieboekje Groep 1-2 Beste ouders/verzorgers, Binnenkort is het zover; dan start uw zoon of dochter bij ons op De Springplank in groep 1. Een spannend moment voor uw kind en misschien ook voor u.

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Basisschool St. Jozef Kerkendijk ET Someren-Heide Tel Website:

Basisschool St. Jozef Kerkendijk ET Someren-Heide Tel Website: Basisschool St. Jozef Kerkendijk 81 5712 ET Someren-Heide Tel. 0493-491654 E-mail: info.jozef@prodas.nl Website: www.bs-someren-heide.nl Facebook: https://www.facebook.com/basisschool.sintjozef Kleuter-informatieboekje

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie